Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
Ha húll a hó
  2015-12-31 17:07:12, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szuper verseny
  2015-12-30 07:52:36, szerda
 
  De harmadik az isten igaza, még a szuper versenyben is, ehhez, ez esetben ugye már nem is fér kétség.

Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Börtön lakók
  2015-12-30 07:44:25, szerda
 
  Ez lenne a második szuper intellektuális,annyit fűznék hozzá, hogy a bűnözők túlontúl idiótáknak vannak ábrázolva benne. Nem ennyire buták, sőt, a börtön lakók legtöbbször egész értelmes fickók.


Börtönbosszú ( The Escapist) 2001

Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Három napos zárka
  2015-12-30 07:37:34, szerda
 
  Magyarázzam ? - Nem mentem le pénteken, se szombaton, se vasárnap, három napig bent ültem, az eresz viszont most is csepeg(az orrom), de ez a hatodig nap, az első három napig patakzott, ahogy kell, mint a vízfolyás. ParaSinus(Koszínusz), Antinevralgic, Algocalmin, Bixtonim, és ennyi. Tea méz és fekete retek. Hagyma teát nem főztem mert lusta voltam, ellenben megettem pár tonna zserbót, islert, még ennél is sokkal több sóstánglit. A három zárka nap alatt megnéztem három szuper intellektuális filmet, és körül belül harminc évet öregedtem. Egyszerűen nem jött össze a túlélési próba a kinti 0°C és a 11°C szoba hőmérsékletes kombináción, kisiklottam.
Itt az első film, csak ajánlani tudom minden elmebetegnek:

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rendőrök és a köd
  2015-12-28 08:17:57, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy szakállas
  2015-12-27 17:07:25, vasárnap
 
  Itt egy tősgyökeres szakállas, ez most tapogatózik, vagy mi lesz ?

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tapogatózunk
  2015-12-27 12:28:22, vasárnap
 
  Hozzánk hasonlóan, a kínaiak is csak tapogatóznak.

Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A pina tapogatás reál értékben történő meghatározása
  2015-12-27 08:47:14, vasárnap
 
  A pina tapogatás reál értékben történő meghatározását illetőleg, arról van szó, hogy ha nem fogom meg a pináját akkor azt döntik el, hogy jó, mert komoly, nem pajzánkodik. Ha pediglen megfogom neki, ott, akkor is szintén jó mert azt mondják, hogy hát nem olyan komoly, hogy nem is ér hozzád, legalább megérint, tehát mindkét alternatíva a kezünk ügyében van, a pina tapogatás ha van, ha nincs így is, úgy is kézenfekvő, így is jó, és úgy is jó. Mondanom sem kell, az érintéses a keresztény típus, ami így vissza vagy átgondolva téves felfogáson alapuló rossz praktika, szerencsétlen részeges keresztények legüres térben való tapogatózása, tévelyeg mint "a szamár a ködben". Épp jó kis ködök vannak most. Nem részletezem, de a komoly verzió, a nem tapogatós az igazi, itt akinek esze van mindenki tudja, hogy gondolatban zajlik le minden, az orgazmus, az élvezet, az egész menü, és van egy ilyen amit szintén keresztény barátaimtól hallottam, hogy a csajok, nők önmaguktól kielégülők, ehhez csak annyit, ez a fiúknál sincs cseppet sem másként, feltétel, hogy az a fiú vagy férfi ne legyen alkoholista. Ez utóbbi feltétel beteljesülésének lehetősége nálunk ritka mint a fehér holló, de viszont én, aki tizennyolc éve leszoktam, és tizenhét éve vissza szoktam a szeszes ital fogyasztásra, elmondhatom, nem kell ahhoz semmi, se nő, se szex, simán önmagamtól ki vagyok elégülve, messze minden nemű szexualitástól, csak úgy alapból, edzés közben, nem kell gondolnom, messze eszembe se jut a nemiségnek még az árnyéka se, a nemiséggel abszolút párhuzamosan érhető el az orgazmus, az élvezet, a kéj. Pusztán az edzést kell elvégezni, abban máris minden élvezet benne van. Ami nincs benne az a társadalmi tapasztalat, a puszta autodidakta módban végzett boksztól egészen biztos, hogy nem leszel szociológus, de az alap fokú lelki nyugalom elérésére ennyi elég is.Az autodidakta módot a távol keleti meditációval kötném össze, nem a marketing joga, az is jó, de itt meditációról nem is nagyon hallottam, meditációról ott hallottam távol Keleten, hogy a srác több napot vagy hetet töltött erdőben, anélkül, hogy embert látott volna. Valahogy ez lenne a meditáció, kultúr- embernél ez nem is igazán működik, nekem ezzel a módszerrel sikerült lemenni például Notár Maryba. Itt Nyugaton ez az állapot egyenesen ideg bajként van kezelve, félig meddig mai most is kiállok Notár Mary és csapata mellett, nem olyan rossz az.

Másik tévút a szakáll. Amikor két hónapja megfogtam a Narcisa pináját akkor is frissen voltam borotválva, írtam is akkoriban, hogy nem tudtam vele jól beszélni ellenben egy kis tapogatózás az volt.
Ezek fejleményeként kapcsolódik össze itt a fejemben, hogy a szakállasok komolyaknak vannak elkönyvelve, míg a csupaszok, a buzeránsok, a "srác"-ok. Itt inkább a buzi a menő, a komolyság nem fogantatott meg, nálam se, esetemben is még csak kísérleti stádiumban beszélhetünk szakállról, nehezen bírom, és csak azért nem hagyok szakállt, hogy valaminek tűnjek, hogy annak tűnjek ami valójában nem vagyok, ha nem bírom, veszem le.
És most vasárnap is benyúltam a lába közé, most elkezdett aszfalt darabokkal dobálni, és elkergetett, eddig pina fogásért sose cirkuszolt, s ezt a jelenlegi hisztit annak tudtam be, hogy otthon, a szakállam miatt megállapították és Narcisának beöntés formában beadták, hogy most én milyen komoly vagyok, na és hirtelen rácáfoltam az elméletre. S ezért érte őt sokként a pinájának a megkezelése, ebből indulhatott a riposzt. Mellékesen mindez csaj sejtés, csak sejtem mi lehet a fejében, fejükben, fejünkben, azt se tudom igazán mi van az én saját fejemben. Most vasárnap szintén meg voltam borotválkozva, szakáll le, csak a bajusz maradt. Jelentéktelennek tűnik de nekem egyre kezd jelentőséget ölteni a szakáll vagy nem szakáll kérdése. A borotválkozás is olyan típusú részlet lehetne mint például a fürdés, nézetem szerint ezen tényezők még tán a spanyol viasznál is fontosabbak lehetnek az ember életében.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fél kettő
  2015-12-25 10:15:58, péntek
 
  Most meg vagyok hűlve, és nem attól, hogy az este kilenckor 11,5°C volt a szobában, hanem azért érzem magam betegnek mert ettől a fel alá járkáló és folytonos centripetális mozgást végző örökmozgótól aki hol feltámad, hol meg letámad, minden, csak ne hagyjon nyugodni, ettől a Merülő Keresztbe Maszturbálás nagymesterétől nem tudtam elaludni. Izeg mozog mint az az egér amelyik nem kapja a lyukat, vagy akár mint zsidóban a fájdalom.Kilenckor feküdtem le de csak tizenkettő után aludtam el, addig félóránként mentem ki egyszer tejet inni, aztán, töltött tojást, később töltött káposzta, retek, méz, sóstángli. Édességet nem ettem csak most reggel két kiló szalon cukrot. Tizenkettőkor elaludtam, háromkor felkeltem, persze, hogy nem vagyok jól, most így hogy megyek ki ? Ezt magyarázza meg nekem az a Kis Jesszus és a még kisebb Mária, de hamar azzal a magyarázattal, mert fél egyre le akarok érni az állomásra!
A tegnap reggel például úgy mentem el itthonról, hogy egyáltalán még azt se tudtam, hogy karácsony van, még azt se, hogy csütörtök, aztán út közben, nap közben derült ki minden. Az idő nem derült ki, köd volt késő estig, hiába vadásztam egész délután a Sétatéren, néhány halványan surranó őzike árnyat láttam csupán, de valójában a puskám csövét is alig alig láttam, olyan sűrű volt a köd. Szeretem a ködöt, csak kéne egy köd lámpa.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Élhetetlen a város
  2015-12-25 09:10:18, péntek
 
  Jelenleg két társadalom bontakozik ki előttem, egy a miénk a gazdag, jómódú, magyar és román is, de nagyban az európai, és kettő a cigány, a szegény emberek társadalma. Az elsőt nevezhetnénk szakemberi társadalomnak, utóbbi lehetne csak úgy szimplán emberi.Ami ijesztő, az a kettő közötti szakadék,. és bár rendszerint rajtuk verik el a port, ennek csak legutolsó sorban a szegények, cigányok az okai. A szakemberi társadalmat illetően, azt hiszem nem én találom fel most ezt a terminust, mintha már olvastam volna ilyet. A szegények társadalma egészen, míg a gazdagoké csak félig van rendben, a gazdagok fele rohadt, azt ki kell vágni, de lehet, még így is túl optimista vagyok. Mondható, hogy amióta ember az ember, ez az arány mindig is így volt, igen, de ennyit amennyi jelenleg van, ennyi gazdagot, és egyben kár tevőt, nem látott a világ. Úgy ahogy mindegyre új okos telefon vagy számítógép típusok jelennek meg, ugyanígy épülnek mindegyre új lakások, épületek, nem lakások, villák, nem épületek hanem luxus épületek, hotelek, én még a kórházakat is ide sorolnám, divat lett kórházat építeni ez a képmutatás alapú karitatívizmus tetőfoka mostanság, mindezt csak itt helyben, Kolozsváron látom de nem túl fárasztó belegondolni, konkrétan látni azt, hogy világszerte mindenhol, városok ezreiben ugyanez folyik. Nem az erdőket kell lesni, hogy hol vágják, hol lopják a fákat, hanem, hogy hova megy, hát oda megy, oda kell hatni ahova megy a lopás, a bűnözés anyaga, tárgya.

A gazdagoknál a társadalmi fejlettség nullán van, a szegények, ha én megfogom a Narcisa pináját azt otthon három napig az egész nyolc, vagy tizenhat fős család három napig azt beszéli, megbeszélik, kibeszélik, megtárgyalják a témát, fontos nekik, kutatják és meghozzák a többnyire visszavonhatatlan döntést, jó ez az ember, nem jó, kell nekünk, nem kell nekünk. Ez az amit társadalmi fejlettségnek nevezhetünk, és atom szegények, nincs tévéjük, mosógépjük sincs, vehetnének de nem vesznek és jól teszik, azért nem vesznek mert ha lenne tévéjük nem jutna idejük egymással foglalkozni, a másik ember a fontosabb, a melletted álló a fontos, nem az a színész akit a Dallasban látsz, ezt kéne a szegény gazdagoknak bemagolni.
Meglepetésemre itt közöttünk is találkoztam olyan emberrel, emberekkel akik ilyen téren tudják miről van szó, van néhány pap, vagy leginkább, még inkább egyházi alkalmazott, a kisebb papok igen itt a városban, falun jobb papok vannak, de itt a városban a menőbb papok is el vannak szállva. És ez a központ, a város. Van aki tudja, kevés de van, viszont a szavuk pusztába kiállott szó, senki nem érti, nem is nagyon beszélnek lényegi, életbevágó dolgokról, a nyugdíjasokat mit érdekli ez, csupa nyugdíjas a közönségük, olyan prédikációkat muszáj mondaniuk amitől normális ember egyenesen a fejével megy a falnak, csak belehallgattam valamibe rádión, be se kapcsoltam azóta.
Élhetetlen a város, a csavargó haverok tudják a legjobban, nyáron elköltöznek, télen ki lehet bírni de nyáron egy sincs se a Sétatéren sehol, mind elmennek, kimennek a környékbeli falvakba csövezni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
2015.11 2015. December 2016.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 55 db bejegyzés
e év: 466 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 157
  • e Hét: 428
  • e Hónap: 1061
  • e Év: 1061
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.