Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
juuuj
  2015-12-31 17:52:19, csütörtök
 
  161515 ez már magában is mágikus! <3  
 
0 komment , kategória:  Általános  
óév búcsúztatás :-)
  2015-12-31 17:51:41, csütörtök
 
  Ma végre minden olyanra jutott idő,amit már napok, talán hetek óta tervezgettünk. Szerettünk volna moziba menni inkább, de úgy gondoltam, ha ma megcsináljuk, akkor kipipálva az új évre!
Rendbe tettük a gardrób szobát. Csodás lett! Rengeteg ruha zsákokba végezte, megy a család segítőbe. Összeszedtük a jelmezeket is, azokkal is kell majd kezdeni valamit. Barátnőm kslányának, fiainak is szedtünk össze ezt meg azt!
A dolgozó szoba is újra használható. Szuperül működik a keverő is a rádiózás közben, így ez is kipipálva, hiszen már hetek, talán hónapok óta akartam megcsinálni.
Rend mindenhol. Hogy is van? Rend a lelek mindennek :-D Igen. Mág a nagy szőnyeget is kivittük kiporolni, hogy por nélkül, rossz emlékek nélkül kezdhessük az új évet!
kolbászos malac husist sütöttem, kukorica salátával lesz....nyami! süti, rágcsák, sajtok, pezsgő, likőr, bor...mi kell még több egy igazán jó szilveszterre? Barátok? Hamarosan az is meglesz :-)
De időben szeretnénk ma lefeküdni.
Tegnap orvosnál kezdtem a napot. Nem mondta, de gondolm a tüdőmmel lehetett már gond, hiszen szúrt, fájt, nyomott....antibiotikum. Szerencsére csak napi egy, és már reggel korán letudva, így az esti koccintós pezsi nem árthat meg :-)
Szeretem mikor ilyan nagy rend vesz körül. olyan jól megy utána a munka...igen már most a munkára gondolok, hiszen pár nap és beindul újra a mókus kerék. Ma egy ajánlatot kaptam egy rendezvényre. olyan kedvesen kért meg rá, a főszervező énekes, hogy maj elolvadtam. Jó lelke van!
Folyamatosan kapom az elismeréseket, hogy profi előadó, énekes vagyok, és milyen hihetetlen a hangom, hogy szeretenek! Ez jó! Ha megnyitom az emberek szívét, és lelkét a hangommal és a mosolyommal. akkor azt értem el, amit mindig is szerettem vona!
Hát ezek után mit kívánhatnék mint hatalmas szeretetet, örömteli pillanatokat, véget nem érő egészséget, sikereket és boldogságot a2016-os új évre! B.U.É.K!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Süt a nap!
  2015-12-29 13:48:04, kedd
 
  Csodásan süt a nap! Ma már mozgalmasabb napok vannak,és következnek, mint az elmúlt néhány volt, vasárnap kivételével. Pihenés, passzív pihenés. Kellett! Sok sok alvás, és pihenés. Ma már újult energiával indultunk neki a napnak. A lányok kis-barátnőjüknél, a fiamat pedig korizni vittem. Ügyintézés bankban, barátnőhöz kukkantás! Mivel találtam neki vasárnap egy csodás karácsonyi sütit-pecsétet, azt mindenféleképpen még oda akartam adni, bár ajándékoztuk már egymást, de ezt még kigondoltam, csak nem találtam sehol.
Kis locsi-fecsi, majd hazaindulva benéztem egy autómosóba...persze fullon, és hatalmas sor...nos én sajnálom várakozással tölteni az időmet, így visszafordultam.
Hazahoztam a kis drágámat is, teljesen lefárasztotta magát, ami jó, hiszen csodásan süt odakint a nap,kis d vitamin feltöltés... :-)
Lesöpörtem én is a teraszt, hiszen az elmúlt ködös napok miatt sok kosz és kutyaszőr ült meg rajta. Szomszéd Zsuzsi utánam kiabált, majd pletyiztünk kicsit. Pálinka csere, még anno vittem egy jó pofi üvegben át egy fincsi páleszt, most piros szőlőpálinkát kaptunk benne :-) azt hiszem ez a csere-bere jó dolog :-D
A kutyusok kint szaladgálnak, napoznak, marhacsontot nyalogatnak. Ebike nem kapta meg a többiektől, így csak folyt a nyála szegénynek. Olyan habos lett a kis pofája, és olyan szomorúan nézett rám, muszáj volt kicsit kiállni mellette, így néhány nyalatot ő is kaphatott a hatalmas csontból :-D
Bejöttem és felhívtam egy kollégámat, segítsen nekem összedugdosni a zsinórokat úgy, hogy ma már mikrofonnal tudjak rádiózni. Igen, mert ma rádiózok 18 órától a Dínom Dánom mulatós rádióban, egy jó kis meglepetés műsorral!
Közben az instagramot is ápolgatom, hiszen mindig életben kell tartani a láncolatot! A facebookra is tettem fel néhány képet a hétvégéről. Aranyos ismerőseim vannak, legszívesebben mindet megölelném, olyan kedves hozzászólásaik vannak!
A karácsonyfától még mindig odáig vagyok! Csodássá vált a fehér díszekkel. Kaptam is idén pár egyedit is. hiszen mostmár sok horgolt dísz is került rá, angyalkától kezdve,a horgolt harang, gömb és csillagig! Jégcsapok, angyalszárny pelyhekkel, toboz, csillámos díszek, üveg díszek, és még sorolhatnám! imádni való! A hideg fényű égősor, pedig még pompásabbá varázsolta. Minden este megcsodálom fényét <3 Tényleg gyönyörű lett!
Vasárnap betértünk ebédelni Pesten ...és én pizzát ettem....már meg is bántam, mert lett egy herpesz a szám szélén :-( DE olyan jól esett az a két pizza szelet...és én olyan éhes voltam. Most egy darabig biztosan kerülni fogom. Pedig a gyerekeknek ma pizzát szeretnék sütni :-) csak előbb összeszerkesztem a műsort, mert most a reklám spot-ok miatt sok dolog van, sok utasítás, mit mikor, hogyan kell csinálni. Azért is gondoltam, hogy most már megpróbálom kicsit a hangminőség javítását is keverőn keresztül. Így még a végén zenélni is tudok hozzá :-)
Na de! A hétvégén egy hatalmas libát sütöttem, akkorát, hogy még tegnap is azt ettük, és megmaradt belőle két hatalmas comb. Ma ezek bekerülnek egy hatalmas adag babsalátába. Magamnak bab nélkül kell csinálnom a salit, hiszen az nem illeszkedik bele a paleoba. Bár így karácsony táján nem voltam olyan szigorú a diétában! Nem is fogytam tovább...de! Vasárnap egy testre simuló rucit vettem fel a bp tv adására. A kedvesem is elkísért, mert mondtam neki, én így egyedül nem megyek sehová, hiszen nekem nincs akkora önbizalmam, hogy így kiálljak! És még egy boát is bebiggyesztettem a nyakamba, hogy az a csodás, mégis kihívó dekoltázs ne legyen oly szembetűnő!
Nagyon jól éreztem magam az adás alatt, igazi szilveszteri hangulat kerekedett, hogy igazi legyen, még egy üveg pezsgővel is készültem :-) Bár a műsorszerkesztő nem kapta meg a szerkesztett dalomat, másokat énekeltem, mint szerettem volna, így is jól sikerült! Találkoztam egy kedves emberrel, akivel talán még közös fellépéseink is lehetnek, ez még a jövő zenéje! Közben megkeresett valaki, hogy lenne -e kedvem szerepelni a műsorában....erről is hamarosan tárgyalunk , és januárban megyek anyuval egy főzős vetélkedőbe is :-) az RTL klub új sorozatába. Persze ők kerestek meg, de mivel anyukám benne volt, így szívesen elvállaltam a felkérést :-D
És januárban egy megyei ebéden is én fogok énekelni, szórakoztatni a képviselőket. Ez is egy felkérés. Január végén pedig már farsangolunk :-) Hű , kicsit tartok ettől a januártól, hiszen lassan kezdődik a szervezés farsangra, majd a másik projektnek is a tetőpontján leszek, és a daloknak is neki kellene ülni, hiszen két dalt kell megtanulni addig, és van még pár dalötlet....szóval az idő oly kevésnek bizonyul. Így a szilvesztert is pihenősre terveztük, bár van néhány program tervezve aznapra, mégis bulizni most nem kívánkozik semelyik porcikám, hiszen majnem mindig buli van valamerre :-D körülöttem.
Még arra sem volt energiám, hogy számba vegyem ez év történéseit, eredményeit, haladását, vagy a javítandó dolgaim. És már lassan két óra lesz. Szóval pizza tészta bedagasztása, rádió műsor szerkesztése....a kutyusok helyét rendbe tettem, hiszen ilyenkor lehet szellőztetni, felmosni náluk, fertőtleníteni. Pupu olyan hálás ilyenkor, Ebit nem nagyon zavarja a kupi és a büdi. Ő olyan kis mulya e téren. Beni pedig féltékeny...de tudja, hogy a hidegben nem szoktam annyit kint lenni. Amikor kiteszem a lábamat az ajtón nekem rohan, majd fellök :-DDDDDD


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyorsan eltelt a hétvége.
  2015-12-28 14:29:42, hétfő
 
  Az ünnepek családi körben teltek,nyugalomban, szeretetben, ahogy kell, és pihenéssel. Ránk is fér egy kis megállás a nagy sietős hónapok után. Bár a kedvesem már dolgozik, mégis tud kicsit itthon is lenni velünk. Szombat pihenéssel telt, majd vasárnap a beígért Vörösmarty téri vásár következet. Zártuk a téli vásári fellépéseinket, a gyerekekkel mentünk el. Tea, kis nézelődés, egy egy vásárfia....összefagyott orrocskák, kezecskék...amit a Westend-ben enyhítettünk fel. Ebéd is ott volt, és ott találkoztunk apával <3 Kis vásárlás, hiszen az Yves Rocher-ban most nagy leárazásokkal búcsúznak az évtől, és elég sok mindent, sőt, szinte mindent onnan használunk, a gyerekek arc-lemosójától kezdve a pipere-, és arcfestékeken keresztül a krémekig. Szóval ilyenkor jó sok manit hagyunk ott, és veszünk egy egy újdonságot is, hogy bővítsük a használt dolgainkat. Most is felfedeztünk a gyerekeknek az arcukra egy újabb kencét, ami a pattanásokat enyhíti.
Szóval vásárlás, ebéd, és indulás haza, hiszen rám még várt egy bp tv adás, elő-szilveszter.....mennem kell, a liba mindjárt elkészül ebédre....majd jövök!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csodálatos élmény!
  2015-12-25 14:37:39, péntek
 
  minden karácsony egy kicsi varázslat az évben. Az ideit a folyamatos készülődés, a gyerekek, a sok sok fellépés, a hangulatos helyek, a család, a szeretet tette csodálatossá.
A tegnapi nap későn keltünk, hiszen későn is sikerült lefeküdni. De mivel ketten voltunk, csak kettőnkre kellett figyelnem, és talán ez is meghittebbé tette az ünnepi napot. ELmentünk még Zsanihoz, egy olyan ember és kis családja, aki nélkül nem lenne teljes a mostani életem. Csodálatos ember! Nagyon szeretem őt, és a családját!
Szóval velük voltunk egy kicsit, bár javarészt mostanában csak telefonon értekeztünk, de folyamatos kapcsolat van közöttünk!
Utána indulás a szüleimhez. Nem kellett kapkodni, sietni, és a vacsora estebédre sikerült, így volt bőven idő az ajándékozásra, a beszélgetésre és egy kis pihenésre, hiszen mi ilyenkor együtt megyünk az esti Istentiszteletre. A gyerekek verset mondanak, Robika hegedült.... Olyan büszke voltam rájuk. Hazafelé hatalmas köd, és csodálkoztam a forgalom miatt is, hiszen sokan jöttek mentek az utakon. Hazaérve még egy kis vacsora, majd jöhetett az ajándékozás. Spooky annyira felizgatta magát, rohangált ide-oda, annyira tetszett neki, hogy mindenki a fa körül csomagol. Szegénykémnek most nem vettem ajándékot, de bepótolom a hétvégén . Csodás egy kutyuska ő is, és Abygél is!
SZóval csomagoltunk, nevettünk, kanapéztunk....imádom a lenti kanapét is, nem tudok betelni vele! Majd leültünk egy filmet nézni a tv-ben.
Elaludtam :-D Lemerült a tartalék akum is :-) Olyan jót aludtam, de ma egész nap kómás vagyok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
végre végre sikerült!
  2015-12-24 01:41:41, csütörtök
 
  mindjárt lemerül az aksi. Már órák óta itt ülök az ágyban és az elmaradt dolgaimat csináltam. igen tudom, késő van, és holnap ....bele sem akarok gondolni! DE végre meg van,amit meg kellett csinálni!
Szóval végre, végre! Ma végre eljutottam a kedvesemmel vonatozni! Már oly rég óta kérte,hogy menjek vele, hát ma miután a gyerkőcöket feltettem a buszra, felmentem hozzá. Vettem ebédet, és felültem a vonatra. Jó is volt, meg nem is. Jó volt vele lenni,de közben az járt a fejemben mennyi minden vár még rám otthon!
Sajnos nagy köd volt, de azért sok mindent láttam :-D
Beszaladtunk a Westendbe és hazafelé végre az új CBA is beesett....a pénz meg ki a tárcából....hahaha...jó viccc!
Elszállítottunk néhány csekély kis meglepit és hazaérve nekiálltam a fa díszítésének. Csodás kis pocakos karácsonyfa cseperedett belőle. Nem is tudtam, azaz nem emlékeztem rá, hogy ennyiféle karácsonyfa égőnk van! Hideg fehér fény dukált a hófehér díszek mellé! De gyönyörű! Varázslatos! De tényleg! Pupu is csak nézte nézte, majd bealudt :-D
Robi szundizott addig egyet, majd segített porszívózni. Gyors rendrakás, felmosás, bepakolás , kipakolás....Ahhoz képest gyorsan is végeztünk. Majd zuhi...de vártam már,de eszembe jutott mennyi minden vár vár még. Gép bekapcs. és kis fülhallgatóval, hogy a gép hangocskái se zavarják meg álmát,kezdtem neki a tevékenykedésemnek. Lassan lassan belejövök dolgokba..de mostanra már majd beszakad a hátam. Elfáradtam...nem kicsit!
Jó lesz végre aludni! DE tényleg! megyek is vízszintesbe teszem magam!
Jó éjt...már amennyi maradt belőle :-)
És varázslatos karácsonyi ünnepeket! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kedd van ma...rádiós este!
  2015-12-22 20:14:03, kedd
 
  Még adásban vagyok, imádom ezt az időszakot, és végre van idő is műsort vezetni! Rengeteg karácsonyi dallal, mégis ritmusos, pörgős dallamokkal! Csak kapom, kapom az elismerő üzeneteket! Nagyon kedves emberektől, ismerősöktől, barátoktól! Olyan jó, hogy sok sok embernek van hatalmas lelke! <3 És nyitni is tud mások felé! Remélem egyszer ők lesznek többen!
Lement az adás. jó hangulatban!
Most még lehet a gyerekekkel lenni kicsit, hiszen szünet van, ilyenkor nem kell korán kellniük :-)
Fantasztikusan jó idő volt. A kutyák egész délután kint rohangáltak és a hatalmas marha csonttal játszottak. Most meg ki van mindegyik....lefáradtak, és szuszognak ki ki a helyén, óljában, kosarában :-D
gyerekek karácsonyi lázban égnek! A szobájukban ügyködnek, verset tanultak.....
Holnap lesz a sütés ideje. Kókusz csók, habcsók, vaníliás kiflicske, talán szakállas pogi is készül, és van még pár új receptem amit szeretnék kipróbálni.
Ma is rohanós volt , de most már meg van minden amit szerettem volna. Még a kedvesemnek is találtam ajándékot...bár még tervben van egy...csak nem tudom egyedül kivitelezni :-(
De most szaladok, hogy velük legyek egy kicsit :-) Csodás estét, varázslatos karácsonyvárást! PUSZI

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Imádom, imádom, imádom!
  2015-12-21 00:05:16, hétfő
 
  ilyenkor már a gyomrom összeszorul......annyira izgatott vagyok az ünnep közeledtével .-)
Nyugodt reggel, nem kapkodás. De jó! Rengeteg melegszendvicset csináltam <3 A kincsecskéimnek és a drágámnak. Miután elmentek, rendet raktam itt ott, a kutyusokat is intéztem, majd jöttel a fellépések. A Vörösmarty téren rengetegen voltak ma kint. Sokan megálltak kicsit megnézni, kicsit táncolni, videózni.... ittam egy forralt bort, főleg a bögre miatt! Lassan már hagyomány, hogy minden évben iszom egy forralt bort piros bögrével :-D Imádom! Én ilyen vagyok!
Majd indultunk tovább! Beugrottunk a KFC-be. Igaz az nem paleo, de a krumplit lecseréltem káposzta salira,ezzel is csökkentve a "bűnözést" . Nagyon éhes voltam a sok ugrálástól, a hideg..... a következő rendezvényre érve, úgy fáztunk, és szemerkélt a köd is....várni is kellett, mert nem jöttek ki az emberek időben, így a programot csúsztatták és később kezdték. Nem volt gond, hiszen ahogy sötétedett nagyobb hangulat kerekedett. Fantasztikus csapat alakult. Együtt szánoztunk, táncoltunk , énekeltünk! Minden szaloncukrunk elfogyott :-D Pont elég lett!
Hazafelé már nagyon húzott a kis szívünk. Végre vége a nagy hajtásnak, ami jó volt, és minden perce csodás volt, de most már otthon szerettem volna lenni.
Hazaérve láttam nem jutok már el Moncsika előadására. De januárban lesz még, így láthatom őt táncolni <3
Hazaérve jöt Gabi barátnőm, forralt-boroztunk. Elég ki voltam purcanva, de ma volt a szülinapja, és az elmaradt adventi forralt borozás, bejglizést nem hagyhattuk ki!
Jó volt látni őket! A gyerekek játszottak, vihogtak....mi meg csak beszéltünk, beszéltünk....
Jó sokáig, de ma ráérek végre! most nézek az órára és már mindjárt éjfélt üt az óra, de olyan jól érzem magam . Megcsináltuk tegnap a kis olvasó sarkot idefenn a virágos kanapéval, ami pihe puha. Hangulatos fényt áraszt a kis fa karácsony, és a sólámpa....nagyon pihentető, és egyben feltöltő helyecskévé alakult át az egykori dolgozó sarok. A gyerekek szinte egész nap ott voltak, hallottam, és bizony én is nagyon jól érzem magam. Kényelmes ---legszívesebben itt aludnék, hogy a gyerekek elférjenek, na meg én is :-D Feles a fülemen és karácsonyi dallamokkal bódítom magamat az online rádión. Igen későn jutottam ide, de imádom, hiszen egy puha pléddel igazán hangulatos, kényelmes hely alakult ki.
Idekészítettem magam mellé két újságot is, de mire hozzájuk jutok, valószínűleg lefekszem inkább már aludni,hiszen holnap már készülődni szeretnék. Sütni és csomagolgatni, fehér szódabikarbónás díszeket gyártani a lurkókkal, és várni a karácsonyfát! Majd este vacsora vendégeink lesznek. Oldalast terveztem, aztán meglátjuk mit hoz a holnap,mit kapok hozzá :-)
Jaj hát nem éhes lettem????? :-D Hihetetlen, hogy mindig tudnék enni! Azért így éjfélt tájt, már lusta vagyok hozzá.....szerencsére. A diéta, a kis bűnözések , a kilengések ellenére is sikeres, hiszen az 51 kilóhoz közel marad a mérleg mindig szerencsére. Tényleg jó ez a paleo, de figyelni kell, hogy minden szükséges tápanyag bekerüljön, hiszen sok a tiltás, és bizony ezek vitaminnal, nem biztos, hogy bevihetőek. Ezért kezdtem el az amarántot és a szőlőmaglisztet is használni,mert rengeteg olyan dolog van bennük, amire szükségünk van. A tegnapi fejfájásom is nagyon nehezen múlt el. A kfc-s husik segítettek :-DDDDDD
Na jó, most már megyek ... egy kis adventi újság, egy kis recept gyűjtés, aztán jöhetnek a csodás álmok, amiket kívánok mindenkinek! És varázslatos karácsonyvárást is, bizony! Nagyon jó érzés ez a melegség,boldogság! Tudnunk kell meglátni az apró dolgokat, az apró örömöket, boldog pillanatokat, és igen, hajtani kell, amikor kell, és menni kell a jobb felé, de van, amikor semmi más nem számít csak az, hogy a családunk boldog legyen és a legtöbb mit ilyenkor adhatunk, az az időnk és a szeretetünk! tervben van egy nagycsaládos kirándulás is! Még nem találtuk ki hová és mikor! De mindenféleképpen beiktatjuk valamikor!
Jaj...most már tényleg megyek!
imádni valóak ezek a zenék
Christmas radio Stations
jó éjt!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
De csodás!
  2015-12-20 08:48:48, vasárnap
 
  Imádom ezt az időszakot! Már csak 4 nap van szentestéig! Már reggel nagy izgalommal ébredtem! Ma közös reggeli lehetőség adódik! Melegszendvicseket csináltam :-) A gyerekeknek ilyenkor rengeteget gyártok, mert nagyon szeretik, és ritkán van annyi kenyér itthon, hogy ennyi melegszendót csináljak. A kedvesemnek csak 8 jár, de szerintem el fog fogyni az is :-D Sonkás sajtos, almás sajtos a kedvenc és a favorit nálunk!
Meggyújtottuk a 4. gyertyát is. Én nem ettem kenyeret, mert egy ideje nem volt időm magamnak sütni, de elővettem jól bevált grillezett zöldség receptemet, kis erős paprikával, sajttal megspékelve...hm de finom volt! Hópelyhek tánca tea koronázta a mennyei eledelt!
Fantasztikus napok vannak mögöttem! Már nem igazán emlékszem minden kis részletre, de a tegnap is rohanósan , mégis csodásan telt! Eszembe jutott, hogy szezám mag és mandula forgácsba görgetem a halszeletkéket. párolt zöldséggel, és rizzsel. Előtte kipakoltunk az olvasó , pihenő sarokból, ahová az újonnan szerzett Ektorp kanapé érkezett! Csodás hangulatú lett. Már tegnap ki lett használva :-) <3
Majd készülődnöm kellett, hiszen vártak rám már sokan egy idősek karácsonyán! Akkor tudtam meg, hogy az előző rendezvényen "bemutatkozva" mondta a polgármester úr, hogy Ő KELL ! :-D Hát mentem is, és csupa mosoly, és vidámság volt körülöttem! Míg be nem melegedtek a hangszállaim, bizony hamiskásan szólt néhány hangocska, de szívből jött minden rezdülése <3
Rohantam rohantam tovább, hiszen a Mindenki karácsonyán már készenlétben várt rám a másik kis-manó, és sok kis balettos manócska!
Két részletes műsor volt. a gyerekek csodásak voltak, a hangulat fantasztikus volt. A téren mindenki kapot sült kolbászt, almát, szaloncukrot, mézeskalácsot, teát, forralt bort! Amit én nem ittam ....idén még nem ittam ám, de ma a Vörösmartyn bizony jöhet az első! És este egy forralt-borozás a barátnémmal , adventi mákos csillagocskákkal, amit sikerült paleora készítenem! Annyira örülök neki . Ő hozza a mákos bejglit...lehet azért egy szeletkére elcsábulok :-D
Szóval az este nagyon hangulatosra sikerült. Második színre lépésünkkor megénekeltettem a jelenlévőket. Már hangom nem nagyon volt, a hideg, a hangos beszéd, a sok sok éneklés után odakinn bizony gyorsan reszelőssé válik, de a hangulat varázslatossá alakult! A polgármester is gratulált, hogy erre bizony születni kell <3
Egy nagyon jó barátommal is találkoztam végre a téren és kedves feleségével! Még lógok oda egy sütivel, és nem felejtem el. Holnap már készül is!
Este jött a drágám is a térre és hazafelé beugrottunk egy helyre , ahol egy megunt kinyitható ikeás kanapét néztünk meg. Ilyen már nincs az ikeában, de nekem nagyon tetszik, mert ággyá alakítható, így mikor minden időmet a másik projekt öleli fel, olyankor nagyon jó hasznát veszem!
nagyon tetszett, hiszen alig alig volt használva, sőt, kihúzva még talán sosem, így a matraca is makulátlan! hihetetlenül jó áron jutottunk hozzá! És annyira szeretem ezeket a hatalmas ikeás párnákat <3
Hamarosan az is a helyére kerül! és mozisás közben mindenkinek lesz végre kényelmes kis helye :-D
A mai nap még szerte széjjel alakul. Moncsikának ma van a gála estje! Nem sikerült eljutnom jegyet venni. Abban reménykedem, mivel csak a vége felé érek vissza, még bejuthatok legalább a finálét megnézni. Annyira sajnálom, hogy az idei táncot nem nézhetem meg élőben, de most rengeteg munkánk volt, és nagyon úgy néz ki nincs megállás, mert januárban ,ár folytatódik!
De nagyon élvezem! Annyira boldog vagyok! Sikerült az idei évet a tervek szerint követni és végig csinálni. hogy a jövő év hogyan alakul? Nos a holnap esti vacsora alatt születik meg a következő tervezet. hogy milyen álmokat és célokat szeretnénk, szeretnék elérni.
Kedd szerda pedig már az előkészületeket hozza magával. Lehet már hétfőn szeretném a fár feldíszíteni.Annyira izgulok, a fehér díszek....Idén ezüst fenyőt választottam, mert az illat tavaly nagyon hiányzott, a látvány gyönyörű volt! Várom már nagyon!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kicsit le vagyok maradva,de ki nem?
  2015-12-17 22:22:07, csütörtök
 
  Rengeteg minden történt a héten is. DE imádni való volt ,mint az elmúlt időszak minden pillanata!
Kedden nem kellett túl korán indulni, így a reggel nyugodt teázással kezdődött. A gyerekműsorok olyannyira jól sikerültek, hogy az óvónénik már tervezgetik a következő lehetőséget :-)
Hazafelé beugrottunk egy Metróba,és a TAC-ba is kenyerekért. Mindig hiányzik valami kis apróság, és bizony a friss kenyérnek is nagyon tudnak örülni, és a kalácsnak is.
Hazaérve az áramszünet nagy galibát okozott,mivel az internetes cég főbb gócpontjai sem kaptak áramot, így nekünk a net,a telefon sem ment. A tévé sem, de az hét közben nem létszükséglet.
Szerda volt az egyetlen és talán első olyan nap,amikor tudtam intézni a dolgokat. A kedvessel vásárolni mentünk, A gyerekeket felvéve fogszabályzó időpontra rohantunk. Vártunk sokat,majd rájöttünk,nincs tovább,mert a kisfiam hegedű hangversenyére nem érünk oda. Majd kérek időpontot.
Fantasztikus volt a gyerek,igaz a darabban kétszer megremegett a vonója, és egy fél hangot is hamiskásra húzta,mégis kijavította. Nagyon ügyesen szerepelt. Olyan büszke voltam rá!!!!!!
Utána ismét Pest következett. kinéztünk egy kanapét,de kellett hozzá az utánfutó!
Meglett! imádom! Hazafelé megálltunk két helyen még fát nézni,mert bár napközben is próbálkoztunk itt ott, egyik sem tetszett.
Fura módon este fél kilenckor még ott voltak a fák, így odamentem és nézelődni kezdtünk. Kérdeztem a srácot,meddig vannak nyitva? Mire rávágta 6-ig. Ne már! akkor hogy hogy itt vagytok? Kiderült ők őrködtek...de ha már ott voltunk,megkértem had nézzünk szét! És ott várt ránk egy gyönyörű ezüstfenyő. Imádom! csodás volt!
Szóltunk , hogy reggel nyitás után jövünk, szóljon a főnöknek!
Reggel mentünk, és a fényben bizony kilógott a lóláb. Rozsdás volt a közepe. Na nem kis csalódás....el lehet képzelni! Aki tudja mit jelent a szerelem fa, az átérzi mit érezhettem. Nos akkor mi legyen? Valami hasonló kaliberű???? ÉS igen! Ott várt ránk a fánk! Telt alkatú,vaskos, tömött....imádtam! Vittük!
Rohanás haza, főzés, készülődés, pakolás a délutáni fellépésre. operett hölgyek lendültek akcióba!
Kedves emberek fogadtak minket Tápióbicskén! Gyereknapkor jártunk ott,majd ezt a decemberi időpontot egyeztettük, és most egy újabb időpont került a naptárba :-D Imádni való emberek, és faluvezetők! Hoztuk a formánkat,vidámság, jókedv, tánc és tánc és mosoly!
Utána egy vacsora, beszélgetés, kínáltak házi Cherry ket, borokat, süteményeket...tündériek voltak!!!! Hazafelé beugrottunk Gödöllőre. Mona egyik kérését igyekeztem teljesíteni, majd még néhány hiányzó dolog, és haza! Két utódom fejfájásra panaszkodott, így amikor hazaértem még aludtak, lehet a gyógyszer hatása, lehet a fáradtság vagy a fájdalom. Moncsika tartotta a frontot,s nemsokára felébredtek a többiek is. Vacsi fürdés...Jesszus,lehet nekem kimaradt? igen...akkor majd hajnalban :-D a picikkel akartam lenni kicsit. Beszélgettünk, megmutatták mit csináltak..stb. Megszeretgettem a négylábúakat is, majd fekvés. A reklámozás,infó szolgáltatás, üzenetekre válaszolva, csoportokba beköszönve....ezek mind fontos dolgok, mert sokszor várják az életjeleket!
ÉS fél 11, hajnalban ébresztő....
Jaj ma csodás körmöcskéim lettek, de hogy mekkora kalamajka volt ezzel is,majd holnap írom! Jó éjt és tökéletes pénteket kívánok majd holnapra! Puszi


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2015.11 2015. December 2016.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 274 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 54
  • e Hét: 228
  • e Hónap: 703
  • e Év: 86046
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.