Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Nem kicsit ellentmondásos hanem nagyon.
  2015-12-29 11:10:33, kedd
 
  Nem kicsit ellentmondásos hanem nagyon.

A nagy tudású kormányunk szerit fejlődik a gazdaságunk, növekszik a GDP, sőt talán a miénk a legjobban az EU - ba.
Csökken az államadósságunk.
Egy gyermek sem éhezik hazánkban.

Minden jó és szép a kormány illetve a FIDESZ politikusai szerint, csak a lakosság érzi máshogy ami a valóság.

Éh bérért vagyunk foglalkoztatva, a mai magyar fizetésekből csak vegetálni lehet.
A mai hatalom szándékosan tartja alacsonyan a béreket, hogy a honi lakosság minél kiszolgáltatottabb legyen, ne legyen véleménye, vagy ha mégis volna ne merjen véleményt nyilvánítani.

Fiataljaink, orvosaink, ápolóink sőt akik kicsit is normálisabbak azért menekülnek hazánkból külföldre dolgozni, ugye Orbán Viktor?

Nektek biztos minden jó és szép, ha mi is annyit vagy felét keresnénk munkával, mind ti munka nélkül kerestek nekünk is jó volna.

Ti mocskok teljesen elrugaszkodtatok a valóságtól, egyáltalán nem vagytok tisztába a munka fogalmával, nem vagytok tisztába az éhezéssel, a nélkülözéssel, ezért lesz számotokra nagy pofára esés 2018.

Akik ma még mellettetek agitál, azt hangoztatja a közvélemény kutatáson, hogy rátok szavaz, az a szavazófülke magányába fog valódi véleményt nyilvánítani, amit ma azért nem tesz meg mert fél a következményektől.

Mitől is fél?

Csak tudja, hogy 2018 - ig még enni kell hogy adjon gyermekeinek.
Félti a munka helyét, vagyis a megélhetését.
Fél a diktátor, maffiózó Orbán rezsimtől.

Ti minden réteget megtámadtatok, és azért ne gondoljátok azt, hogy nem fogjuk emlékeztetni őket.

Rendőröket, katonákat, tűzoltókat,. amikor elvettétek a kor-kedvezményes nyugdíjt.
Mindenkit amikor államosítottátok a magánnyugdíjt.
Az oktatókat, az orvosokat, az ápolókat folyamatos támadásba tartjátok.
A munkanélkülieket akit éh bérért köz munkára kényszerítetek, mert aki nem vállalja az minden ellátástól elesik.

Sorolhatnám a végtelenségig, de nincs értelme mert a hazaáruló maffiózó Orbán úgyis az ellenkezőjét csinálja mint ami normális, lásd a Felcsúti kisvasút ami egész Európát befogja hálózni.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi a kockázata ha bevállalod?
  2015-12-27 07:10:23, vasárnap
 
  Mi a kockázata ha bevállalod?

A 10 millióra gondolok amit a kormány beígér, ha 3 gyereket vállalsz.

Először is a FIDESZ teljesen mást csinál mint amit ígért, a jól hangzó NEMZETI szlogennel, amiben persze nemzeti az egyáltalán nincs, csakis önös érdekeket képvisel a valamikori többre hivatott párt, amit a korrupció mint olyan felzabált.

Orbán és a FIDESZ saját klientúrát épített az elmúlt 5 évben, sógor, koma, jó barát, rokon, gyermek, na meg persze az aki tolta a FIDESZ szekerét. / Ákos aki pénzért eladta magát a politikának /

Nézzük csak picit mit is művelt a FIDESZ maffiózó rabló csürhe az elmúlt 5 évben.

Úgy kezdték, hogy elrabolták, elsípolták a magánnyugdíjunkat, ami annyit tesz, hogy felélték a jövő nyugdíjasok jövőjét akik ez miatt vegetálni fognak ha megélik a nyugdíjazásukat.

Lerombolták az egészségügyet, hogy csekély esélye legyen annak, hogy akiktől elrabolták a magánnyugdíjat sokáig éljenek.

De ha ezen kibaszások tudatába mégis beülsz a 10 milliós ígéret hintájába, számolj azzal,hogy jöhet egy másik kormány 2018 - ba aki teljesen máshogy fogja látni a világot.

Esetleg jön ismételten egy mesterségesen gerjesztett válságnak nevezett cunamí ami ismételten téged fog nehéz helyezettbe hozni, te fogsz nélkülözni, mert bedőltél a maffiózó FIDESZ bűnöző csürhének.

De ha még ez sem térített el atoll, hogy beleülj a Orbán hintába, számolj azzal, hogy te a 10 millió felvétele után öröké egy éh bérért foglalkoztatott, kiszolgáltatott, ember leszel, mert a hazaáruló megmondta ő még 30 évig szándékozik a nyakunkon ülni, legalább addig szeretne kizsákmányolni minket azért, hogy ő kisvasutat, stadionokat építhessen, Olimpiát rendezhessen.

És ha mégis bevállalód a 3 gyereket, ne feled a legfontosabbat, te mindig többet adózol mint az aki felismeri az Orbánni szándékot és nemet mond a 10 milliós bevállalásra.
Gondolj csak bele te mint 3 gyerekes szülő többet fogsz vásárolni, és ha már többet vásárolsz több ÁFÁ - t fogsz fizetni, amennyivel csökkentik az adódat annyival több ÁFÁ - t fogsz fizetni és azért azt mindenki tudja ugye, hogy az ÁFA is egy adó forma.

De még milyen egy igazságtalan adó, mivel aki 50 - 100 ezer forintot keres nettóba az is ugyanannyi ÁFÁ - t fizet mint aki 1 milliót keres nettóba.

A Zorbán vesz egy kiló kenyeret neki is 27 % ÁFÁ - t kell fizetnie a milliós béréből, de nekem is aki például keres 100 ezer forintot.

Tényleg azt gondolod véletlen rombolják le az oktatást?

Figyelj minél hülyébb valaki az a kormánynak annál jobb, mert az nem szol semmiért, nézi az Orbán által megvásárolt, vezérelt médiát, dolgozik nekik éh bérért mint a birka, nem gondolkodik, sima j - vel írja a hülyét, szaporodik mint a nyúl, és ha megpróbálod felnyitni a szemét még ő van felháborodva.

De teljesen egyértelmű, mert hogy is volt az, ki is mondta?

Ne azt figyeljétek amit mondok, hanem azt amit csinálok.

Igaz te hazaáruló, maffiózó, diktátor, Orbán !!!!!!!!!!

Remélem a Felcsúti kisvasút minden Európai országába eljut, miközben gyermekeink éheznek, fagyoskodnak, embertelen körülmények között laknak, és amit ti mocskos embertelen, bűnöző állatok tagadtok, elhallgatok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezért maradjanak itthon fiataljaink?
  2015-12-22 19:55:13, kedd
 
  Ezért maradjanak itthon fiataljaink?

Azért szüljenek a nők gyermeket, hogy legyen éh bérért foglalkoztatott rabszolga a politikusoknak?
Azért dolgozzon itthon legálisan egy alkalmazot, hogy a bruttó 111 000 Ft -bol 73 815 nettót kapjon, hogy az állam 68 820 Ft - ot adók járulékok formájába elraboljon, hogy az ingyenélő politikusoknak, a közalkalmazottaknak fizetést adjanak?

És még ez sem elég ebből a 73 815 Ft - bol még elrabol az Orbán csürhe 27 % -ot ÁFA formájába?

HÚ de megéri itthon dolgozni, becsületesnek lenni, tisztességesen adózni, és nyugodtan éhezhetsz vegetálhatsz abból amit itthon fizetésként adnak.

Vend észre birka ember mert az aki ennyiért dolgozik az egy buta, birka, élőlény és nem veszi észre hogy teljesen ki vagy zsákmányolva, és a hazaáruló Orbán rezsim szándékosan tartja alacsonyan a béreket, hogy te minél kiszolgáltatottabb légy.

Akik eldöntötték a minimálbér emelésének összegét egyesével kellene nyilvánosan felakasztani őket, vagy rákényszeríteni éljenek meg ők ennyiből egy hónapban.

Bunkó hazaárulok miattatok nem szülnek a fiatalok, ezért menekülnek hazánkból külföldre dolgozni, miattatok éheznek gyermekek hazánkban.

Mi ez ha nem nemzet és hazaárulás?

A külföldi rabló munka adóknak azt kívánom ne kapjanak munka erőt, és takarodjanak hazánkból foglalkoztassák saját honfitársait ennyiért.

A bűnöző, rabló, maffiózó, dagadt disznó Orbán és társai meg rohadjanak meg Családjukkal együtt.

Rőf, rőf, rőf.

Fulladjatok bele a tőlünk rabolt pénzbe, legyetek átkozottak és ne ti bűnhődjetek bűneitekért hanem gyerekeitek !!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Baj van a MÁV - nál is.
  2015-12-21 13:31:17, hétfő
 
  Baj van a MÁV - nál is.

Persze az elvárás az nagy a fizetés az pici, a nyugati bérekhez képest.

De a munka adók 5 % alatti minimálbér emelést irányoznak elő amit nyugodtan a hajukra is kenhetnek, mert egyáltalán nem felel meg annak az elvárásnak, hogy fiataljaink ne külföldön vállaljanak munkát.

A munka adók addig hergelik a dolgozókat, hogy egyre több helyen tömegesen fognak felmondani mert senki sem fog nekik éh bérért dolgozni, azért, hogy ők gazdagodjanak.

Egyszerűen abszurd, hogy mi folyik hazánkban ami köszönhető a maffiózó Orbán állttal vezetett hazaáruló FIDESZ politikusoknak.

Vegyék már észre a kizsákmányoló munka adók egyre kevesebb hülyét fognak találni akik éh bérért fognak dolgozni nekik.

Vegyék már észre a politikusok, hogy megvan a fedezet a 30 % - os minimálbér emelésre, és ha ez nem történik meg egyre többen fogják itt hagyni hazánkat.

Az a család politika amit a FIDESZ erőltet sehova sem fog vezetni, mert az emberek nem az államtól szeretnének adó kedvezményeket, lakás építés támogatásra 5 - 10 milliót, hanem tisztességes bért szeretnének amiből eltudják tartani családjukat, és nem függeni egy olyantól, mint a hazaáruló maffiózó Orbán meg a FIDESZ csürhe akik vizet prédikálnak közben bort isznak.

Mert már tudjuk ami még ma igaz azt holnap a Fidesz felrúgja, és még azt is letagadja ami egyértelmű.

Figyeld meg egy egyszerű kérdésre sem válaszolnak, ha nem tetszik nekik a kérdés hanem elkezdenek arról beszélni mennyi mindent tettek eddig.

Letagadják azt, hogy éhező gyerekek vannak hazánkban, majd lezárják azzal, hogy mindenhol van éhező gyerek.

De ők lelkiismeret furdalás nélkül veszik fel milliós fizetésüket, költség térítéseket, és ezek mellet még lopnak is.

ROHADNA MEG MIND A CSALÁDJÁVAL EGYÜTT, karácsony alkalmából.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor az önzőség már pofátlan méreteket ölt.
  2015-12-18 15:44:45, péntek
 
  Amikor az önzőség már pofátlan méreteket ölt.

Mert az egészségügyi dolgozók, mert a tanárok, /közalkalmazottak / akik nyomást tudnak gyakorolni /tüntetésekkel, fenyegetőzéssel, külföldre vándorlással / a mindenkori kormányunkra, hogy javuljon munka körülményük, meg a fizetésük.

Ez a réteg azt hagyja figyelmen kívül, hogy a fizetésüket abból kapják amit a gyári dolgozóktól, multi cégek alkalmazottaitól, a vállalkozóktól, stb az állam adó formájába beszed.

Na mármost ha a fent felsoroltak fizetése nem emelkedik drasztikusan, hogy várják el a közalkalmazottak, hogy az ő bérük drasztikusan emelkedjen.

A közalkalmazottak bére úgy tud emelkedni ha azok bére is emelkedik akik valójában megtermelik azt a pénzt amit az állam adó formájába beszed, mert a magasabb bérből többet tud beszedni az állam amiből a közalkalmazottak is kapják a bérüket.

Állandóan sírnak a egészségügybe, az oktatásba dolgozok, hogy kevés a bérük, de akkor mit mondjon a gyári dolgozó, a szemét szálitó, a kereskedelembe dolgozó, a pék, stb, pedig ezek adójából van fizetve a közalkalmazott, a politikus, a rendőr, meg a többi aki valójában nem termel értéket, vagyis nem állít elő semmit.

A közalkalmazottak / tanárok, ápolok, orvosok / tudnak tüntetni, tudnak sztrájkolni, külföldre tudnak menni dolgozni, vagyis tudják érvényesíteni jogaikat amivel vissza is élnek.

A gyári dolgozó, a pék, a szemét szállító, nem tud semmit sem csinálni, hogy érvényesítse jogait, mert a mocskos hazaáruló Orbán meg a FIDESZ a munka törvénykönyvet úgy alakította, hogy csak kötelezettsége van a munka vállalónak jogai azok nincsenek.

Aki mer szólni az embertelen munka körülmények, az alacsony bérek miatt azt már holnap kirúgják és vesznek fel helyette egy hülyét aki csak dolgozik mert gondolkodni nem tud, mert buta mint a sár.

Vagy vesznek fel egy olyant akinek gyereke van mert jól tudják az kiszolgáltatott helyezettbe van vagyis rabszolga a maga nemébe, és szólni úgysem mer,mert a gyereknek enni kell adni.

Szóval jobb volna ha kussolnának a közalkalmazottak, és ne legyenek önzők mert azt a pénzt amit fizetésként kapnak azoktól vonják le adó formájába akik valójában értéket állítanak elő, és ha az ő fizetésük nem emelkedik, miből emelkedjen a közalkalmazottak bére, hitelből?

Nem csak közalkalmazottak dolgoznak ám orvosok, ápolok, rendőrök, politikusok, tanárok, mert ha így volna nektek nem volna mit zabálni.

Amikor a közalkalmazott tanár, rendőr, politikus, ápoló, panaszkodik a lég kondis meleg épületbe, kocsiba gondoljon azokra akik kint a szabad ég alatt mínuszba, vagy pluszba dolgoznak éh bérért.

Vagy gondoljon ara a pékre aki éh bérért éjjel a Forró kemence mellet süti azt a kenyeret, pék árut, amit a közalkalmazott reggel zabál.

Kicsit több tiszteletet a kétkezű munkásoknak is mert azok nélkül a közalkalmazott éhen pusztulna, vagy belefulladna saját mocskába.
Persze némelyiknek nem is ártana, mennyivel szebb volna a világ.

Ugye Orbán te Isten barma. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kövér elmehet a sunyi picsába Orbánnal együtt.
  2015-12-15 15:49:57, kedd
 
  Kövér elmehet a sunyi picsába Orbánnal együtt.

Idióta bunkók nem mindenki keres annyit mind ti, mi a kurva anyátokra szüljenek gyereket fiataljaink a nettó 80 ezer forintra?

Jó nagy bunkó aki ara az éh bérre szül gyermeket amit ma nálunk lehet keresni.

Azért szüljenek, hogy utána külföldre meneküljenek mert itthon nem lehet ennyi pénzből megélni amit fizetésként kapnak.

Rohadjatok meg milliós fizetés mellet utazási, lak-hatási, és egyéb költség térítést kaptok, így lehet élni mint hal a vízbe.

Mi meg szüljünk rabszolgát nektek, hogy legyen aki eltartson benneteket ingyenélő barmok.
Mire szüljenek, ara, hogy már a szülésért is fizetni kell abba a nemlétező kórházba amit a TB - ből tartunk fen?
Mire szüljenek, hogy utána vegetáljon a család, éhezzen a gyerek, vagy moslékkal etessétek az óvodába iskolába?

Deutsch Tamás

Apának lenni nagyszerű.
Anyának lenni csodálatos.

Ez igaz de amikor nélkülözik éhezik egy gyerek az nem nagyszerű, és főleg nem csodálatos ám.

Ez nem megy szülés nélkül.

Ki a kurva anyád gondolta volna, hogy rohadnál meg?

Majd ha mi is annyit keresünk és úgy élünk mind ti, szülnek fiataljaink, de még éh bérért vagyunk foglalkoztatva szüljetek ti magatoknak rabszolgát.

Gondolkodjatok már egy kicsit mit is pofáztok, ma is rengeteg gyerek fekszik le éhesen, amit ti hazaárulok tagadtok, elhallgatok.

Karácsony alkalmából rohadjatok meg mocskos hazaáruló tolvajok. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem sürgős a kormánynak a minimálbér tárgyalás.
  2015-12-10 16:48:23, csütörtök
 
  Nem sürgős a kormánynak a minimálbér tárgyalás.

Mit is vághatunk atoll a hitvány kormánytól, aki egyáltalán nem foglalkozik a választókkal.
Aki csak szavakba hangoztatja a nemzeti érdekeket, de tettekbe semmit sem tesz érte.

Az egyik legnemzetibb érdek volna, hogy külföldi kizsákmányoló cégek ne zsákmányolhassák ki a honi munka vállalókat.

Az egyik legnemzetibb érdek volna, hogy fiataljaink ne külföldön keressék a boldogulást hanem saját hazájukba próbáljanak meg emberhez méltóan élni, családot alapítani.

Az, hogy ma fiataljaink külföldön vállalnak munkát az miatt az éh bér miatt amit nálunk lehet keresni súlyos károkat fog okozni hazánknak a jövőbe.

Valójában ma hazánkban az 50 % - os minimálbér növekedésre volna ahhoz szükség, hogy legalább európai szinten tudjunk élni, fiataljainkat itthon tudjunk tartani, és ne legyen olyan, hogy a munka adók nem találnak munka vállalókat.

A munka adóknak a minimálbér emelésénél azt is figyelembe kellene vennie, ha nem megfelelő béremelésbe állapodnak meg az azt fogja maga után vonni, hogy nem lesz akik dolgozzanak nekik, mert senki sem fog éh bérért dolgozni amikor külföldön ugyanazzal a munkával 3 szór - 5 szőr többet kereshet.

Az kormánynak adó és járulék csökkentéssel kellene hozzájárulnia a minimálbér elfogadható szintre emeléséhez.

A minimálbér emelésével az állam se járna rosszabbul mert a magasabb minimálbérből adó, járulék százalékos formájába talán még több bevételhez juthatna mint ma jut.
Persze ez még segítené a vásárlási kedv növekedését, a fogyasztást is ami serkentené a termelést, amihez újabb munka erőre volna szükség, / ami csökkentené a munkanélküliséget /illetve magasabb ÁFA bevételre tenne szert az állam.

A magasabb minimálbér emelés felpörgetné a gazdaságot, mert nőne a fogyasztás, ami többlet termelést segítené, amiből nagyobb ÁFA bevételre tenne szert az ország, és még a munkanélküliek száma is csökkenne, mert a több termeléshez több munka erőre van szükség.

 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Só a legolcsóbb házi gyógyszer.
  2015-12-09 17:55:09, szerda
 
  Só a legolcsóbb házi gyógyszer.

Ezért a FIDESZ úgy megreformálta gyermekeink étkeztetését az óvodákba, iskolákba, hogy ehetetlené vált az étel.

Nem lehet az asztalon só tartó!!

Nehogy már ingyen gyógyítsa magát a gyermek ha véletlen sót rak az ételére.

Tisztelt étkeztetést megreformálok a lovak ellőt folyamatosan van só és még egy sem halt meg só túladagolása miatt, vagyis önök elmebeteg idióták szerint egy ló értelmesebb mint egy ember?

Azt miért nem tiltják meg törvénnyel, hogy a ló sem kaphassa korlátozás nélkül a sót?

Én sokkal értelmesebb embereknek tartom apáinkat nagyapáinkat akiknek tapasztalataik szerint a só fogyasztás szükséges és gyógyhatása van az emberekre úgy ahogy az állatokra is.

Magyarul ez annyit jelent, hogy önök olyanba ugatnak bele amihez valójában semmit sem konyítanak sőt úgy áll a helyezett, hogy a reform konyhájuk többet árt gyermekeinknek mint amennyit használ.


Talán elgondolkodhatnának akik ránk próbálják erőltetni a reform Konyhájukat, hogy 2000 ezer éves tapasztalat ellen istenítik az ehetetlen megreformált ételeket.

Megbaszhatjátok és meg is zabálhatjátok azt amit ma gyermekeinkre próbáltok erőltetni étel címszó alatt, amit veletek és gyermekeitekkel zabáltatnák meg.

Talán majd mi eldöntjük, hogy mit és hogy szeretnénk enni nincs rá szükségünk, hogy elmebeteg emberek még ebbe is bele ugassanak.
Te zabáltasd a gyerekeddel az íztelen ehetetlen étel, mi meg majd eszünk úgy, ahogy ettünk eddig, de ne próbáljátok ránk erőltetni amit mi nem akarunk.

Rohadjatok meg nem kellene már mindenbe belepofázni, belesni a hálószobánkba, meghatározni , hogy mit és mikor tegyünk, foglalkozzatok magatokkal és ne minket baszogassatok unalmatokba.

Bátran egyétek a megreformált moslékot, mi majd esszük azt ami év ezredeken keresztül bevált, és nem próbálják ránk erőltetni olyan taknyos emberek akik nem is tudják mi is az élet, mi a munka mert az iskolából a politikába kerültek ahol semmit sem tesznek fizetésükért.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez egy idiotizmus.
  2015-12-09 05:35:33, szerda
 
  Ez egy idiotizmus.

Gondolkodjatok elmebeteg ingyenélő rabló politikusok, az IÁ legyőzésével nem szűnik meg a terrorizmus, mert mindig lesz olyan aki elégedetlen a rendszerrel, aki látja, hogy kizsákmányolás folyik demokrácia címszó alatt.

Terrorizmus mindig is volt és lenni is fog, csak eddig nem így hívtunk ezt a jelenséget, mert a társadalom hozza létre azokat akiket ti terroristáknak tituláltok.

Azok akik hamarabb ráeszmélnek, hogy mi folyik demokrácia címszó alatt és elkeseredettek, elégedetlenek azok mindent megtesznek, hogy ártsanak a rendszernek, mert semmi más kiutat nem találnak az elnyomásból, mert minden más törvényes megoldást kivettetek a kezükből törvényeitekkel.

Az, hogy az elégedetlenek száma egyre nő az a demokrácia hibája, és úgy győzhető le az amit ti terrorizmusnak neveztek, hogy igazságosabbá teszitek a demokráciát.

A kitaszított emberek menekülnek az IÁ - ba, mert ott látják a lehetőséget, hogy felvegyék a harcot az igazságtalan demokrácia ellen.

Az IÁ legyőzése után sem fog megszűnni a terrorizmus és ezt ti is tudjátok, mert nem az IÁ a felelős a terrorizmus terjedéséért, hanem a nagyhatalmak illetve azon országok vezetői akik úgy tartják fent hatalmukat, hogy ellenséget kreálnak, hoznak létre. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Micsoda egy kurva ország ez?
  2015-12-08 20:24:04, kedd
 
  Micsoda egy kurva ország ez?

Ez mind a hazaáruló, tolvaj, maffiózó, bűnöző politikusoknak köszönhető.

Az üzemanyagok drasztikus csökkenése idején soha nem hivatkozik senki a kereskedelembe, a szállítmányozásba,hogy most mivel csökkent az üzemanyagok ára, csökkenni fog az élelmiszerek ára is.

Pedig az üzemanyagok árának csökkenésével elméletileg csökkenni kellene minden árunak az árának mivel a szállítási ára is csökken.

Persze amikor emelkedett az üzemanyag ár gyorsan beépítették a fogyasztói árba, akkor tudtak ara hivatkozni, hogy azért emelkednek az árak, mert a szállítási költség is emelkedik az üzemanyagok árának emelkedése miatt.

A negatívum az emberekre egyből hat,de a pozitívum az szinte soha.

Ez mind a hazaáruló politikusainknak köszönhető mert ilyen idióta törvényeket alkottak.

Ilyet nem baszott Európa szinte a legalacsonyabb bérből mi fizetjük Európába a legmagasabb ÁFÁ -t .
Olyan , hogy hűség nyilatkozat sehol nincs Európába csak nálunk.

És ezek után én leszek a szélsőséges ha az jut eszembe némelyik politikust tényleg ki kellene nyírni, fel kellene akasztani az első lámpa vasra, azért, hogy a többi tanuljon belőle, mert ezek az ingyenélő, rabló, politikusaink éheztetnek bennünket a magas elvonásokkal, az alacsony bérekkel, azért, hogy ők jól tudjanak élni, stadionokat tudjanak építtetni, minél többet tudjanak lopni.

Szerintem kitüntetést érdemelnénk, ha megmentenénk hazánkat, nemzetünk, gyermekeink jövőjét a hazaáruló fosztogató maffiózó politikusoktól.

Ezek a mocskok másból nem értenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Boldog karácsonyt neked és családodnak Orbán Viktor, hogy tudnátok belefulladni amit szenteste esztek, amiért mi dolgoztunk meg, vagyis a miénket zabáljátok, hazaáruló tolvajok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2015.11 2015. December 2016.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 219 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 25
  • e Hét: 131
  • e Hónap: 863
  • e Év: 78994
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.