Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
1918 Romák
  2015-02-28 20:04:20, szombat
 
  Szaloniki (GR) 1918 romák mulatnak

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dunsztig vagyunk
  2015-02-28 19:58:32, szombat
 
  Az anya, még valamikor januárban egy dunsztig bugyolált csecsemővel a karján, mellém ült a villamos megállóban a padra, és szó ami szó, bűzlött, de nem álltam fel, már tényleg szokva vagyok. Akkor még nem tudtam amit még most is csak sejtek, hogy ez az asszony a több gyerek anyja, most se tudom biztosan, de amikor mellém ült akkor még csak az első találkozásnál tartottunk. Nézem, gondolom magamban ez biztos, hogy a halott csecsemős koldus esete, akkoriban nem rég lehetett olvasni az ilyenről, amikor egyszer csak megszólal a csecsemő, elkezd sírni, akkor gondolom megint, hogy biztos elemmel működik vagy mű baba és fel van húzva. És ennyi volt, azután egy hölgytől elkért egy szivar csikket és már nem tudom, kettőnk közül melyik, de vagy én vagy ő elmentünk onnan. Szinte naponta történik meg, hogy összefutunk ott az állomás körül. Visszagondolva, nem is gondoltam volna, hogy egy ilyennel két szót lehet váltani, hogy mosolyogni képes, sejtem, pozitívan értékelte azt, hogy nem szégyenítettem meg azzal, hogy felállok mellőle ezért aztán amikor a villamoson összefutottunk egész kedvesen mosolygott rám ő is és a családja is.Ami biztos az biztos alapon, hátulról a Camel táskám is meg lett figyelve,ezt is észrevettem. Lehet, valószínű, több anya is van közöttük, talán még nagyanya is lehet a mellettem ülő de harminc évesnél sokkal több aligha van és nem is teljesen egészséges, duzzadt és mintha foltos lenne az arca,ez nem tetszik.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
New family
  2015-02-28 09:07:29, szombat
 
  Új családom van, sátorosok, itt ülnek fel, erre a Kolozsvár -Páncélcseh,- Bábolna- Déj járatra, az a kocsi ami a képen látható, általában egy piros busz szokott lenni de most ez a sárga van. Az a család, vagy társaság akikhez már volt szerencsénk január elején, a három vagy négy tagú kis gyerek banda akikről írtam, hogy letarhálták a villamost és, hogy mindenki jól reszketett tőlük, én is.De aztán úgy alakult, hogy több családtaggal megbarátkoztam, vagy inkább csak közeledünk, hogy ne túlozzam el. Mindenesetre amikor két hete a Stadionnál felszállok a hátsó ajtónál a villamosra, hét üdvrivalgás fogad, bachtáló satöbbi, a kicsi körül belül 5 éves kis fiú köszönt nekem, de az egész társaság mosolyog, vigyorok akkor már haton, heten voltak.A kis srác megkérdi: neked hosszú a hajad ? Mondom igen. Persze, hogy kér pénzt is, nem adok, szintén persze . De már az anya nem kér tőlem amikor végig koldulja a villamost, ismer, majdnem mind ismernek, összesen vannak vagy tízen tizenketten,talán tizenötön is összegyűlnek a buszmegállóban.És én pedig a csajok miatt járok arra, persze..Különben ott dekkolok az új állomás peronján, nem csak ülök, még edzek is, őket általában már tizenkettő körül el lehet csípni ott a téren, és délután kettő óra pár perckor hagyják el a helyszínt az említett távolsági járattal. Meddig mennek, hova, még nem tudjuk. Tegnapelőtt az egyik srác köszönt rám, azelőtt az állomás épület tűzoltó létrája körül találkoztunk ahol én épp egy gyéresi 17 éves művész növendékkel társalogtam, azt kérdi ügyelek a táskájára amíg felmászik a tűzoltó létrán ? Hát nem félsz, hogy elfutok ? Azt mondja utolér, mondom, jó, mászhatsz. Felmászik a srác a létrán, erre a megállóból két purdé egyből ott terem és ők is kimásznak a tetőre.Mégazelőtt pedig amikor kábé ugyanaz a két fiú jött fel a peron mellé, azaz a közelembe, akkor még hamar szedtem a cuccom és néztem, hogy lehet elbújni, elfutni, kereket oldani, de elmentek, nem törődtek velem.A tegnapelőtti köszönés az már ugyancsak a barátság jele.Igazi sátorosok, a képen nem látszik, de a sofőr pont veszekszik az egyik lánnyal, épp hogy nem cibálják egymást, tipikus eset a sátorosokkal gyakran megtörténik az ilyen, és csak velük 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Email
  2015-02-26 05:44:08, csütörtök
 
  Nem mindegy, hogy valaki autó vezetőként vagy autó tolvajként tölt néhány évet Nyugaton, Gábit a tizenötödik autó lopásával utasították ki Spanyolországból, tizenötször kapták el, de kérdés, hogy hányat fújhatott meg ? Százat, kétszázat, nem tudjuk, erről még nem faggattam, de annyit tudok, hogy nem akármilyen autók voltak, volt köztük ilyen is olyan is de ilyen-olyan is.Lopás, eladás, üzlet, üzleti élet, magas körökben foroghatott a gyerek, ez látszik is rajta.Az is látszik, hogy, nem egy arisztokrata még egy művész sem de Emilt aki TIR sofőrként működött a világban, hát messze felül múlja,Gábinak is, és a Göndör Attilának is egyáltalán ha nem is egészen haladó de egyáltalán vannak világnézeti gondolataik, a Göndör félig meddig művészi családból származtatható.Emil is tud ezt azt, de ő inkább mindenre csak rávágja, igen, vagy nem, bólogató János aki pofázik is de legtöbbször erőltetetten beszél csak, hogy ne hallgasson. A két menőben is vannak hiányosságok, Beethovent tudom,hogy nem szeretik, a politikusokért se rajonganak igazán, a papokért még annyira se, de egy virtuális párhuzamban egyszerűen felérnek az arisztokratákkal, politikusokkal, Bäsescuval biztos. Emilnél a kicsi Tarzan is keményebb, analfabéta, tudjuk, nem is hallott Charlie Habdoról, gőze nincs mi az, de jól öltözött és nem turkál a szemetes ládába,  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csövi
  2015-02-25 05:46:07, szerda
 
  Hogy ez nem az az árú amit ingyért szokás vesztegetni, így Emil, a levitézlett hős nyomatékosság hiányban vergődő, mélyített, vastagított recsegő és reccsenő baritonján.Igen, élelmiszer ami feltehetően még elfogyasztható amiért pár napja le van járva a garancia ideje, de semmi szín alatt nem forgalmazható, nem újrahasznosítható, szemétnek is nevezhetnénk, ezeket a sajtokat kidobnák ha nem lennének ezek az állatok akikkel feletetik, bocsának, csövesek.
Emil egyszerűen nem bírja az iramot a bandával, beteges, ő dolgozott talán a legtöbbet, túl sokat dolgozhatott, mindig melankolikus, a kitörő jókedv ami egyébként minden tagra jellemző, ez Emilre legkevésbé.Nem úgy iszik ahogy kell, amikor hozzá kerül az üveg(szanitár szesz) akkor nem egy-két kortyot húz belőle hanem egy, két decit, ez a fő bűne, de ezen kívül N baj van vele.Azért én még tisztelem, de van egy olyan, hogy vagy egyik oldalon vagy a másik oldalon kell lenni, nem jó a kibeszéltek oldalán lenni, és elvégre mindenki ki van beszélve nagy pletyós társaság, mintha a Románia Parlamentjét látnám, de lehetne akár az USA is, itt mindenki egy azon húron pendül, mindenki magán kívül van a részegségtől, senki nem tudja mit csinál.Háborúzni azt igen, azt tudnak, arra megy ki minden. Egész napos veszekedés, dulakodás,haj cibálás, pofozkodás, szem kitolás.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Telemia
  2015-02-24 18:56:57, kedd
 
  Szoktam vásárolni tőlük így, fél kiló sajtot vagy túrót egy, két lejért, ez volt eleinte.Aztán később elkezdték emelgetni az árakat, ugyanabból ugyanannyi két, három lej, megvettem,nem szóltam semmit, csak annyit mondtam a Göndörnek, hogy ügyeljen, ha sokat emel még sérvet kap, kétszer is figyelmeztettem. De hiába! Ma már öt lejt kértek, ketten voltak Emillel, de az üzletelés előtt, magyarul, jól kibeszéltük Emilt, hogy mekkora elmebeteg és, hogy a Göndör az ápolója, mert újabban a Göndörnek pont ápoló asszisztenshez hasonló kék színű öltözete van. Olyan ideges volt Emil, dúlt- fúlt, ordibált dühében,de aztán hamarosan Attilában is felment a higany, meg voltak tankolva rendesen, ha nem futok el elvernek..Mert persze, nem vettem meg a jókora darab telemiát,sajnálom de nekem így már nem üzlet, még akkor sem, ha a piacon az húsz, huszonöt lej lenne.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz
  2015-02-23 04:02:52, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akkor amikor
  2015-02-22 16:51:04, vasárnap
 
  Erre mondtam, amikor megválasztottuk Klaus Iohannist, hogy a helytartósdi nem tetszik politika..Máris helytartóként emlegetik és mennyire jogosan de még nem tudják, hogy de még mennyire "fején találják a szöget"..

Most se tetszik, mert az isten kegyelméből a jelenlegi román elnök a mi helytartónk.Ok, hogy világot hódítunk de ne így, ne ugyanígy, ez már nagyon unalmas és fárasztó ..Nem akarunk, ne akarjunk elnyomni senkit, nem arra megy ki a játék, ez lenne a lényeg, Az elnyomásnak a leghalványabb árnyalatát is így vagy úgy még nem tudom hogyan de el fogjuk kerülni, ezt muszáj de musai.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szivar
  2015-02-22 08:16:04, vasárnap
 
  Úgy 2 havonta szívok egy,egy trabukot, vagy kettőt, utána két három hónap szünet,Aztán kezdem elölről, jó pár éve csinálom ezt ..

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köszöntő
  2015-02-20 07:41:02, péntek
 
  Hát igen, nálunk primitíveknél, kannibáloknál szeretet, szerelem, romantikus érzelmek alapján születnek meg a törvények, vannak túlkapásaink de szeretteink, egy vagy több szerető feleségünk,feleségeink az esetek többségében pozitívan értékelik ha érzelmi túlfűtöttségből esetleg eldugdossuk őket a világ csata zaja elől, de még azt is ha mondjuk ugyanilyen alapon leharapjuk a fülüket vagy az orrukat. Mi így szórakozunk, férfiak nőkkel, nők férfiakkal, így ütjük agyon az időt.. Mindemellett nagyra becsüljük az I. és II. Világháborúban, Auschwitz, Hirosima, Nagaszaki, Csernobil és egyebekben ludas "fejlett" ökológiai és humán TERMINÁTOR társadalmak, kapitalisták és kommunisták egyaránti aggodalmát és segítő készségét, KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 466 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 56
  • e Hét: 427
  • e Hónap: 1322
  • e Év: 113791
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.