Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Rohanás, izgalom...kell ez nekem????
  2015-03-24 23:02:27, kedd
 
  Kedd! Az egész nap megint rohangálós volt. Viszont nagyon jó dolgok törtétek. 5 kis dalocska úton van :-) Közben készül két videó! Ismeretségek növekednek, a telefonok szaporodnak az időm csak fogy! Végre úgy néz ki sikerült bepakolni, bár a tb kártyámnak nyoma veszett....valahol elkevertem? Vagy ott hagytam???
Ideges vagyok! Talán azért volt az elmúlt napokban ez a nagy rohanás, kapkodás, hogy ne gondolkodjam. Még ma is....a rádió, a körmös....le kellett csiszoltatni a csodás kis karmokat, mert a műtétnél nézni szokták a vérkeringést ....hát inkább ezt a megoldást választottam. kicsit érzékenyek, de amint tudom, megcsináltatom megint. Imádtam őket!
Tukit sikerült megfürdetnem, és még mielőtt elmennék itthonról, megnézte a doki bácsi, hogy minden rendben van vele. Gondok voltak a pisilésnél, és nagyon féltem őt, hiszen olyan érzékeny, nem szeretném, ha valami baja lenne. Így is nagyon fogok neki hiányozni. Remélem a többiek foglalkoznak majd vele.
Megfőztem mára, holnapra, és a nagymamák már tervezik az étrendet idehaza a gyerkőcöknek. Papa is jön hozzájuk, hogy Robinak könnyebb legyen. Megbeszéltünk majdnem mindent, már csak egy dolgot kell, de már napok óta nem maradt rá idő sosem.
Nem akarok gondolkodni, nem akarok rágondolni, de a vállam folyamatosan feszült.
Hogy mi lesz, hogy lesz, csak sejtem.....nagyon félek. Nem kicsi műtét lesz ez, és próbálom magam meggyőzni, hogy szükséges, és kell, és utána jobb lesz, és .....és....és mégis félek.
Hiányozni fog a kedves , ha felébredek nem lesz mellettem? És a gyerekek....szegénykéim, csak ne legyen nekik rossz nélkülem. Kibírják hétvégéig, hogy lássanak??? És én? Hogy bírom ki nélkülük???? Mennyire félek ettől is!
Ráadásul még most is egy promón dolgozunk egy sráccal.És még szerződést nyomtattunk, mert postára kell adni, közben telefonon egyeztettem még egy fellépést majdra.... azt hiszem tényleg itt lenne az ideje egy kicsit csak magammal foglalkozni. Csak kutyafuttában tudtam összepakolni a dolgaimat.
Csináltam melegszendvics krémet is a srácoknak holnapra és holnaputánra. Egybesült fasírozottat kukoricás rizzsel, és töltött karalábét. A leves már nem fért bele a mi időmbe. Viszont rendben és tisztán hagyom itt nekik a lakást.
A kedvesem ma felszerelte a lámpákat is, így most már készen van a ház. Teljesen beleszerettünk. Szerettük mi szürkén is, de most kapta meg azt a varázsát,amit megálmodtunk neki.
Rengeteg terv és cél van előttünk, de most csak egyre lehet koncentrálni. Aztán mikor hazakerülök jöhet az újabb nekifutás.
Gondolkodtam rajta, hogy lehetne csinálni egy kisebb bejegyzést erről az egészről, hiszen sok nő társamat érinti, érintheti ez a dolog. Amint lesz energiám nekifekszem és megcsinálom, bár az az igazság, hogy még holnapra is van dolgom, amit magammal kell vinnem....hogy ez jó vagy sem? Nem tudom, ez az életem, és ez mozgat, életet! És azt figyeltem meg, hogy mióta megtaláltam a helyemet a világban, kiegyensúlyozottabb lettem. Nem karikásak a szemeim, nem vagyok hirtelen zabagép, és hiába főzök zsírral, és rengeteg süti meg minden, nem rakódnak a kilók. Mondjuk az elmúlt napokban elbújt a gyomrom , úgy össze van szorulva.
Na megyek,mert jó lenne aludni is valamit.Reggel meg hajmosás is vár, és az én kicsi porontyaim! Még nekik is szeretnék írni néhány sort, hogy tudják mikor mi van, és hogy mennyire szeretem őket!
Jó éjszakát kívánok! -igyekszem vissza, de bele telik majd pár napba. PUSZI és egy nagy ölelés a jó embereknek és az én egyetlenemnek ! <3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csodás, csodás...imádom :-)
  2015-03-23 18:46:45, hétfő
 
  A vasárnap végig rohanás, orgonálás két helyen, majd ebéd anyunál, gyorsan kiporszívóztam és vágta haza, de még anyósoméknál megálltunk fél órára, mert gondjai voltak a netes oldalakkal. Itthon, édes itthon. Fürdés, hajmosás, séró , smink, ruci, kiegészítők...indulás, hiszen tv felvétel volt . Istenem, hihetetlen hosszú volt, és nagyon hideg. Igyekeztem azért melegen öltözni, de mégis sikerült megfáznom. Ma már éreztem rendesen a hatását. Nagy dózis d, a, és c vitamin és indulás. Kórházi pofavizit...kiakadtam ismét, de végül sikerült megoldani/ erről bővebben, majd később/ és egy ovi.
Teljesen szét voltam csúszva, alig bírtam követni a rendszert és a műsor menetét,de a végére azért összeállt a kép.
Hazafelé rohanás, kapus ügyködés, és pont délre itthon. Szerelő, időpont egyeztetés....ebéd főzés. Na ha ez nem rohanós, akkor semmi sem! Rakott makarónit csináltam a gyerekeknek,maunknak pedig tejszínes spagettit! NYAMI!!!!
Rohangáltunk egész délután, festék bolt, ilyen bolt, olyan bolt. A gyerekeket ide vinni oda vinni.
Mikor odaértünk értük, megláttam Robika arcát, bekövetve az álla, majdnem kiugrott a szívem. MI TÖRTÉNT??????
Elesett :-( De az egyik tanárnő lefertőtlenítette,és bekötözte. Mivel a sebben benne volt a géz, így nem kockáztattam, vittem sebészetre. Megnézték, lefertőtlenítették, átkötötték. Megkönnyebbültem, mert a doki megnézte, és nem volt nagy gond! JAJ!
Majd talp ragasztás, és szolfézs. TANULÁS. Kint már locsolnom kellett a leandereket,és néhány növényt, na meg a szikla kerti növénykéket is! Megszórtam a cserepes növényeket és a rózsákat Volldüngerrel ,tápsó. Tutin beindítja a zöld növényeket és a zöld növényrész ébresztését.
Segítettem Robinak feltenni két lámpát, de kezdtem megfagyni, pedig meleg pulcsi és még sapi is volt rajtam. Kezdett sötétedni már....
Muszáj volt bejönni! Most a rendrakás és egy kis takarítás, pakolás vár idelenn. Lehet a porszívózásra is lesz idő. Ki tudja. Tukit nem tudtam megfürdetni, de holnap már meg kell, mert utána néhány hétig nem fogom tudni.
Megyek is, hiszen sok minden vár még, és bizony elszalad az este hamar, pedig a gyerekekkel szeretnék még mesét hallgatni vagy valamit csinálni. Csodás estét! Puszi mindenkinek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez elképzelni sem lehetett volna előre szebben!
  2015-03-21 12:29:39, szombat
 
  Reggel elkezdték lekenni a házat. Valami hihetetlenül szép színe lesz! Elől, és két oldala már meg van! Fantasztikus! Nagyon szép! És nem sok ,nem kevés. Pont ide teremtették ezt a színt, a mi házunkra!
Most ebéd szünet van! Már akinek! Hiszen még csak fél ebéd van, és a fel mindjárt kész, í másik fele, pedig még készülőben! EL kellett mennem próbára, de előtte kimostam egy adagot, kisütöttem egy csomó palacsintát reggelire, meg RObinak is csináltam rántottát, kiporszívóztam, rendet raktam, és csak úgy indultam. Nem tudtam sokat maradni sem, csak talán két órát, rohantam haza, a zöldbab leves már melegedett, gyorsan tűzoltásnak ettek is, bár Robi még anyagért ment, nem sok kell már, csak két vödör! Igen, nem vettük meg az összeset, mert úgy volt, más színnel fogjuk kenni az egyik oldalt, de mikor megláttuk, hogy tuti, nem volt kérdés egyikőnknek sem, hogy marad mindenhol ez a p144-es szín! Imádom! Se nem teljes barna, sem nem narancs, nem is terrakotta, hanem a 3 együtt! Imádom! De tényleg!
Nos, a csajoknak már sül a sütőben a mákos guba,persze GM, és készül a mienk is, de bedobtam egy sütni való kolbit is a sütőbe, azt Robi fogja díjazni.....NAMEGÉN!
Közben csinálok fasírtot is. Ki is akarom sütni, lehet le is fagyasztom, és mikor kell a drágáimnak ki tudják venni, és megmelegíteni. DE lehet ez is el fog fogyni még ma!
:-) Megyek megnézem a gubát....NYami!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csodás volt+!
  2015-03-20 18:38:52, péntek
 
  Megtaláltuk a szemüvegeket! Tényleg csodálatos volt!
Megcsináltam a szikla kertet is, és sikerült bevásárolni is a napokra! Már készülök a rádiózásra 8-tól. Gabival bepezsgőztünk, remélem nem vágják fel nagyon a nyelvemet :-)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hurrá péntek! És hétvége!
  2015-03-20 10:56:21, péntek
 
  Végre hétvége közeleg. Ez a hét gyorsan eltelt, legalábbis nekem. Bár a szombat még húzós lesz és a vasárnap sem lesz gyalog galopp, de mégis csak hétvége. Most hogy belegondolok a hétfő sem lesz unalmas, a kedd készülődés, és szerdán már be kell feküdnöm. Na azt hogy fogom kibírni a semmit tevést! JAJ! De elehet előkészülök, és hogy lefoglaljam magam, a telefonos szervezés lesz ,ami leköt talán arra a napra!
Szóval ma! Csodás körmeim lettek, háta Timinek. Közel van, édes egy nőszemély....ma mindenfélét csinálunk. Gyorsan feltettem egy zöldbab levest, és megcsináltam két tál somlóit, csak a tejszínhabot kell majd még hozzá felverni. Ha hazaérünk kisütök egy adag almás palacsintát és megcsinálom a gíroszt. Nyusziból lesz :-) A sült husi megmaradt tegnapról, és sejtésem szerint így sokkal gyorsabban és jobb ízűen fog elfogyni, de az már gyorsan meg lesz.
Szóval intézzük a dolgainkat, és előkészítünk mindent a holnapi ház színezésre. Teljes az izgalom!
Közben találtam a neten egy csomó függő ágyat, így lehet a hétvégén már le is beszélem...
Nincs valami meleg odakinn, valószínű a napfogyatkozás miatt is. Remélem a gyerekeim nem néznek majd a napba, bár a tanáruk üzent, hogy keressük elő az akkori szemcsiket...hát erre most mit mondjak. RObi még megnézi. mert ő még emlákszik rá....basszus, tényleg, az emlékes doboz! Na megyek is megnézni! DEJÓ!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tavaszi tennivalók!
  2015-03-19 09:21:58, csütörtök
 
  Ma is csodásan süt a nap. És ma úgy néz ki van időm. VÉGRE! Mehetek a kertbe!
A szikla kertet szeretném rendbe tenni. Bár tegnap elfelejtettem kis növényeket venni,hiszen néhány növénykémet elnyomta egy erőszakos sziklakerti futó növény! De új arcot kap ez is, hiszen az évek alatt mindig ráfér egy kis frissítés. Imádom a köveket és a növényeket együtt. Nagyon nyugodt hatást kelt a látványa. És van néhány egynyári virágmagom is, amik még az elszórásra várnak. EGyre több és több virág van minden évben a kertemben. Nagyon szeretek a veteményesben, a virágos kertben vagy bármilyen kertészkedő munkát végezni. Az ablakpárkány már kikeltek az erős-paprika palánták, a paradicsom palánták nagy része már joghurtos poharakban sorakozik,és a bazsalikomom is csodás. Ráadásul Robi megmutatott , hogyan kell a bazsalikomot kigyökereztetni. És így mire eljön az ideje, sok helyre tehetek az egyik kedvenc, illatos fűszer növényemből.
Ma még vár rám az italos szekrény rendbe rakása, és az üveges vitrint is jó lenne portalanítani, elmosni a sok-sok poharat. DE ma nem fogok hajtani.
Nyugalomra vágytam, és egy kellemes napra. Gondoltam átmegyek a termálba kicsit napozni és ázni, de reggel éreztem, hogy kapar a torkom. AJJAJ, nem lenne most jó megfázni, hiszen akkor halasztódhat a műtét, én meg lemondtam egy csomó fellépést miatta. Hihetetlen, hogy az egész április tele lehetett volna, de csak néhány fontosabbat vállaltunk, vállaltam be. Nem tudom mire számíthatok, csak azt, hogy sokan a minimum 6 hetet mondták :-(
Na mindegy, így a napot egy nyugtató , levendulás lábáztatással, és egy lábpakolással kezdtem, egy hatalmas bodza szörppel, és a nap melegével elhúzott függönnyel :-D Kis manikűr...bár holnap újabb csodás körmöcskéim lesznek, de azért már ráfért egy kis karbantartás, és belenéztem kicsit a tükörbe is....nos a szemöldökömmel nem voltam kibékülve, tettem ellen. Este vagy délután egy arcpakolás, és máris volt egy kis wellness élmény mára :-DDDDD
Nem kapkodok, Spookynak is engedem, hogy néha játékra csábítson. AZ elmúlt napok rohanósak, és sok tennivalót adtak.
Tegnap eljutottunk egy másik allergia boltba. Sok jó dolgot vettünk, de nem voltam annyira elragadtatva, viszont volt egy-két nagyon jó dolog, ami csak ott van!
Hazafelé még bementünk a Corába /auchanba/ megnéztük a nyuszikat, és a szivattyúkat is az obiba, vettünk virágföldet, meg ami kellett.
A lányoknak útközben beadtunk egy doboz kekszet, hiszen később tudtak hazajönni a versmondó miatt. És hazafelé megrendeltük a kavicsokat. Hamarosan meg is jött, és az alap készen van a függő ágyhoz. Istenem, mint a tengerparton! Az obiban kinéztük a kerti kiülőt is, melyik tetszik , mit szeretnénk. Szerencsére még nem vettük meg, amit eddig szerettünk volna. Jó, hogy vártunk vele néhány évet, mert amit most láttunk, az csodálatod! De tényleg. Hatalmas napernyő....ÓÓÓÓ, hogy mikor lesz meg? Nos ez a jövő zenéje, hiszen a házat is most festjük, és most ez az első, illetve a pihenő kerti rész :-)
Szóval már nézegetem a függő ágyakat. Sajnos a csúszda még meg van, így nem szeretném elkapkodni a vásárlást, de nem félek, hiszen nagyon jó áron adjuk el, és nagyon jó állapotban van!
A lényeg, hogy szépen haladnak a dolgok.
ZSaniék is eljöttek tegnap, hiszen Janinak és Robinak megbeszélni valójuk volt. CSÖVEK, fejek....nem is akarom tudni!!!
Addig Jankáztam. Spooky pedig ismerkedett Jankával. Imádni való kis-csaj, de komolyan. Teljesen elvarázsol! Kaptam egy sütikészítőt is, nos az is be van tervezve a hétvégére, hogy kipróbálom. Recept is van hozzá! Persze, hogy GM!
Meg egy fantasztikus kenyeret! Zsani védjegye! Hihetetlenül finom kenyereket süt.
Estére vendégeket vártunk, így nekiálltam a romok eltakarításához, hiszen a brokkolikrém leves, a gombás hús, a szecsuani, és a rizs hagyott maga után kívánnivalót.Fektettem jó néhány megmosott krumplit, majd bedugtam a sütőbe, fokhagymás tejföl, vaj, császár szalonna, kolbász, hagyma, zöldségek....folytassam? Fantasztikus vacsi volt 7-esben! A gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Karcsi nagyon jól bánik a gyerekekkel! Jut is eszembe, mennem kell ma anyagot is vennem, a nyári fellépő ruhámhoz!
Ja ma sem fogok unatkozni, de ha nem végzek, akkor majd holnap!
A tegnapi sajtburgernek /amit hazafelé dobtam be/ megvan a hatása. Nem tudom miért, szerintem valami van benne, amit nem díjaz a szervezetem, de ma többször kell a mellékhelyiséget látogatnom
EZ van. Nem is sűrűn eszem ilyet, de néha elcsábulok.
A diétám? Nos tartom a kb 54-et, nem nagyon figyeltem rá, hogy kevesebbet egyek, vagy valami listát kövessek. Teljesen másra figyeltem az elmúlt napokban is. Bár mindenki mondja, hogy fogytam, én nem hiszem, csak esetleg elfelejtik hogy nézek ki :-D De azért jól esik :-)
Annyira izgulok. Már csak pár nap és teljesen készen lesz a ház! Istenem! olyan régen várok már erre! És a kert is lassan teljesen kész lesz, persze rengeteg ötletem van még,amit meg lehet csinálni, vagy tovább fejleszteni, de szerintem ez így csodás! Ez élteti az embert!
Lehet ma a leanderek is helyükre kerülnek. Bár mindegyiket nem bírom egyedül a helyükre cipelni, azzal majd megvárom Robit, de az öntözés és a tápozás már jár nekik akkor is. Lassan a muskátlikra is ráfér egy kis gondozás :-)
Na akkor munkára fel ma is! Csodás napot!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tegnap mindenkinek káosz volt?
  2015-03-18 10:03:41, szerda
 
  Nem tudom, hogy tegnap front volt-e vagy valami volt a levegőben,de minden fura volt! minden kipotyogott a kezemből, folyamatosan tevékenykedtem mégsem haladtam szinte semmit!
És nagyon hosszúra is sikeredet az a nap! Reggel már ötkor kipattantak a szemeim , mint aki kialudta magát. Szuper! Volt idő normális reggelit készíteni, és a gyerekekkel sem kellett úgy sietni reggel. De utána! Mivel áramszünetet hirdettek, gyorsan felfordult minden. Bedobtam egy mosást és a mosogatót is bepakoltam indítottam egy rövid progit, hiszen 8-tól nuku áram! Még a porszívózás is belefért. Rendrakás, és a konyha jött. Na nem nagytakarítás, nálam azt lehetne naponta csinálni. Biztosan sokan elcsodálkoznának, folyton úszik a konyhám. Ja este mikor fekszünk csodásan néz ki, de reggeltől!!! Mindig főzök, sütök valamit. Tegnap almás palacsinták készültek, bár azokat kint sütöttem meg a szag miatt. Ma brokkolikrém leves, gombás husi, rizzsel, szecsuáni, ha mégsem lenne elég a hús, és kel már a GM kenyérlángos! Igen, és még a sima liszteset be sem dagasztottam, de már indulnom is kell Pestre. Ma van akció a másik diétás boltba, és bizony már elkel egy kis frissítés, és némi kenyér ellátmány is ! Közben a házon dolgoznak, alakul! Nekem tetszik, de végleges csak a hétvégén lesz, és a pihikert is halad, Itt vannak Misiék. Én meg indulok. Nincs megállás.
Ráadásul a fiamnak ma versmondó versenye van, de félek nem tudok majd ott lenni. Hív mikor kezdődik...meglátjuk. Közben már majd leragadnak a szemeim, mert ma is 5-kor kezdődött a menet, de ma versmondással, töri lecke kikérdezéssel, hiszen tegnap tudtam meg mik lesznek ma, és még estére beesett egy kis rádiózás. Nem gond, mert imádom, de idő híján nehéz összeszedni az ötleteket, gondolatokat. AZért még így is sikerült eg-két jó számot betenni. Most tényleg rohannom kell, és még össze is kell szednem magam. Na így nem csoda, hogy nem tudok lemondani a kóláról, valamivel tuningolni kell magam. Ja és a Milka csokis kekszecskék, a csillagokal, Na AZ igazán éltető,és motiváló! Az lesz ma az ebédem :-)
Csodás napot, remélem este idejutok még <3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elkezdődött :-)
  2015-03-16 09:04:39, hétfő
 
  Már nagyon vártam a mai napot. Évek óta erről ábrándoztam, milyen lesz? Mi lesz,ha végre készen lesz a ház, és kap egy csodás színt, és pont :-)
Ma elkezdődött! Már dolgoznak odakinn, jönnek a papáék, és kezdetét veszi minden előkészület, és munka! Festés, alapozás, kiásás is, hiszen a pihenőkert is készülni fog. Oda nem is pénz kell, hanem inkább sok-sok munka! Nem is kevés munka, hiszen a kavicságnyak elő kell készíteni a mélyedést, a fóliázást is. Izgalom ezerrel! Jönnek a papáék, így főzés is be van tervezve. Bográcsban akartam főzni,de valószínűleg az csak holnap lesz, mert ma a szél mindent borít. és nem fázhatok meg a műtét előtt, így idebenn készül ma a gulyás. Remélem megint olyan fergetegesre sikeredik :-) Hogy kik dolgoznak? Ismerős! Nekik is jó, ha van munka, nekünk is jó, megvan a bizalom!
Tegnap voltak nálunk Laciék! A gyerekeket teljesen elvarázsolták. Most a héten itt lesznek, így lehet többet fogunk találkozni. Bár mára is meg van beszélve, igyekeznem kell, fel kell töltenem az anyagot a mai rádió műsorhoz, mert ha jönnek, nem lesz rá idő.
Kezd a nap is kisütni, ami jó hír, így nem lesz olyan zord az időjárás! Imádom a napocskát!
Tegnap sikerült kicsit kertészkedni a srácokkal. Annyit segítettek, majd leültünk tortázni, hiszen sütöttünk egy csoki tortát, és megnéztünk egy édes kis filmet. Karácsonyi utazás vagy valami hasonló! Utána jöttel Laciék, és a délután , na meg az este fantasztikus volt. Jót beszélgettünk, Hamiztunk, még az X-BOKSZ is előkerült :-D
Izgatott vagyok nagyon! És persze más miatt is, hiszen egy hetem van, addigra minden olyan dolgot el kell végeznem amit szeretnék húsvét előtt! A kedvesem a tavaszi szünet után itthon lesz velem, még ez is jól jött ki. Nagyon félek az ön-szurizástól, de valahogy csak erőt veszek majd magamon.
Na de munkára fel! Napsütés ezerrel! Dolgos hét elé nézünk! SZép napot!
Aki pedig este 6-tól ráér, jöjjön egyet rádiózni velem a www.dinomdanom.eu oldalra :-) 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha Mozi, akkor egy jó film!
  2015-03-15 14:26:58, vasárnap
 
  Sok sok mesét, gyerek animációt lehet mostanság nézni, de a mi gyerekeink lassan felnőnek, igaz még van pár év szerencsére addig még :-)
Csak úgy szalad az idő...szóval már nem a mese érdekli őket, hanem valami más. Így megnéztük a cipőbűvölőt. Érdekes és kicsit mégis mesébe illő. Kedves, néhol ijesztő, és lehet kicsit gondolkodni is rajta. Nekünk nagyon tetszett. Időben érkeztünk, így még beszaladtunk előtte kedvenc boltocskámba, Yves Rocher ,kihagyhatatlan! Majd elmentünk a Yogo-ba fagyizni. Hát nekünk egy vagyon ott fagyizni, hiszen mindenki saját maga választ és adagol. Teli lettek a kis ibrikek :-)
De nagyon finom volt! A mozi mellé dukál a kuki, az üdítő, felnőtteknek a tacco, Dudsnak a sült krumli :-D tuti délután, jó film! Hazafelé beugrottunk egy Lidl-be, már ideje volt eljutni egy boltba! Bevásároltunk, rengeteg zöldség, és haza!!!! Mindenki kidőlt :-)
REggel korán ébredtem, mivel tegnap nem fűtöttünk be, mert kibírta a tartály, így reggel gyújtottam be, hogy mire felébrednek meleg legyen nekik. Összedobtam egy túrós-retek salátát lehelet vékony feketeerdő sonkába tekercselve, töltött kaliforniai paprika /kőrözöttel töltve/. Mindenki örült a reggelinek. Hú mi legyen az ebéd??? Bebújtam a hűtőbe és kivettem egy adag pulyka husit, és találtam spenótot is. Így már az ebéd ki volt találva. Zöldborsó levest kértek, a második hirtelen sült pulyka husik, spenóttal és héjában főt, majd zsírban kisütött krumpli volt a köret. Bőven csináltam, jó ha maradt valamennyi vacsira :-D Imádom őket, mikor szeretik ,és megeszik,amit főztem.
Közben Dudus segített bekeverni a piskótát, Mona a csoki pudingban segített. Már csak össze kell állítani a fincsi hétvégi csokitortát :-)
Most táncolnak az X-BOX-szal . Én ki szeretnék még menni a kertbe elültetni a virágokat,amiket a héten vettünk. Remélem ők is kijönnek majd egy kicsit, hiszen csodásan süt a nap. A jövő hétre nagyon jó időt jósoltak. Várom, mert imádom a tavasz minden pillanatát, és a kerti munkákat! Ráadásul a jövő héten kezdődik a ház külső színezése <3 Izgulok milyen lesz. Hiszen, hiába választjuk aki a színt, amikor elkészül, csak akkor fogjuk látni hogy mutat a házunkon. Remélem olyan lesz,amilyennek elképzeltük!
Majd kiderül. Ha mégsem lesz olyan az összhatás, akkor majd még kitalálunk valami kis kiegészítőt hozzá!
Na megyek összerakom a tortát és a kertet :-) CSodás délutánt!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hétvége előti nap!
  2015-03-14 13:25:10, szombat
 
  igen , ez a péntek. Reggel még az ingecskéket, blúzocskákat vasaltam, majd indult a sulibusz :-) Hazaérve összeszedelőzködtem magam, majd indultam a sok sok dokival beszélni. Útközben felvettem a páromat és spuri, mert már így is késésben voltunk. Várakozás, majd belgyógyász, kardiológus, aneszteziológus. MŰTHETŐ!
Szupi. Anyuéknál megebédeltünk. Anyukám fantasztikusan tudja csinálni a zöldbab főzeléket! Jól telepakoltuk vele a bendőt, és rohanás haza, mert a gyerkőcök elindultak haza. Ép időben! Tutin kiszámolva. Ettek, majd megnéztük a Hobbit filmet. Mindenki odáig volt! Na meg vissza! Jött a kívánság vacsi, anya pizza? Hát összedobtam egy pizza tésztát, s míg kelt, Dorothyval megbeszéltük a következő teendőket. Aztán pizza sütőbe, a liszteset csak felpakoltam, hiszen az mindig van a fagyóba, ha nem vagyok túl aktív kétfajta tésztát gyúrni.
Utána visszaültünk a tv elé. A gyerekek pizsiben. X-MEN! Jó film! Mind! Én elaludtam, szerintem nem voltam ezzel egyedül. Mikor vége lett, csak betámolyogtunk az ágyba és indult a durmolás. Persze én ébredtem ,ahogy szoktam.
Fantasztikus reggelit csináltam. A szombati reggelik mindig különlegesek! Ma Tacco volt, babos cuccal, ahogy kell! Kolbász....hm.... Csináltam hozzá főtt tojást és körözöttel töltött kaliforniai paprikát is. Nem volt időm enni, még gyorsan utána néztem egy-két dolognak, mosás, mosogató gép indít. Puszi a kobakokra és indulás próbára!
Nehéz volt elindulni. Elfáradtam a héten rendesen :-(
De mikor meglátom a többieket, és kezdünk zenélni, máris átváltozik a hangulat!
Mentek a dalok, a megbeszélések....majd haza! Hazafelé felhívtam Robit dobjon be a sütőbe egy zacskó töltött rösztit, amit hazaérve megspékeltem egy -egy adag grill zöldséggel, grillezett sajttal, és káposzta salátával gazdagon. Finom volt! AZ biztos! Most pedig megyek és megfürdök végre, és megmosom a loboncot is a fejemen! Mi lesz délután? Még nem tudom, nálunk mindig minden alakul :-D kialakul!
Esős idő van, így a kerti dolgok még váratnak magukra! A fűnek és a veteményesnek nagyon jót tesz ez a kis beáztató, nedves idő. A leanderek is díjazzák! Csodás szombat délutánt! És finom falatokat kívánok! <3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2015.02 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 274 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8
  • e Hét: 8
  • e Hónap: 803
  • e Év: 803
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.