Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Összeköpött
  2015-04-30 19:06:40, csütörtök
 
  Narcissza ma összeköpött Loredána szétrúgott. Loredána felkapta a vizet mert tegnapelőtt letettem szkanderbe, és amikor kikérte a véleményemet a boksz tudományáról azt mondtam, még tanulhatsz.Na, ennyi kellett..Még az is lehet, hogy épp azt uszítja rám akinek a karmai közül kiszabadítottam, sejthető, hogy körül belül három nap alatt lenyugszik, mint ahogy én is lenyugodtam a támadóval kapcsolatban, első nap meg akartam ölni aztán levágni a faszát aztán már csak egy ujját levágni végül pedig már mennyen magának vagy maradjon ha ő kell Loredánának, nem érdekel, de azért ne bunyózzon mert akkor kezdjük elölről, és ez most attól függetlenül, hogy Loredána ki mellett teszi le a sulykot. Elvagyunk Kínában, Pakisztánban, Koreában, de nekem legalábbis azt hiszem, inkább smakkol mint a modern gazdagok életmódja vagy a szalon élet.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az én Loredánám, Narcissa, a takony és az aszfalt
  2015-04-23 06:03:19, csütörtök
 
  Tegnap is, ugyanez a feszültség, banditák, verés, rendőrség de ő csak adj egy lejt, adj öt lejt, adj két lejt, főleg, hogy most vasárnap megint legombolt rólam egy ötöst, mit csináljak, volt még egy ilyen kihagyásom, megszédítettek a kontrollok a buszon, fizettem harminc öt lejt. Ettől tudott kifogni rajtam az én egyetlen Loredánám is, különben már nem nagyon adok neki semmit, pont annyit keres egy nap mint amennyi nekem egy egész havi zsebpénzem. De a tegnap aztán már meg is mutattam neki a kakast, ott helyben az Ortodox Katedrális és maga a jó isten színe előtt, elővettem a faszomat, és itt van né, nesze, ha ez kellett !? El is húzta a csíkot mellőlem azon nyomban..

És mégis mindennek ellenére azt kell mondanom, hogy az elmúlt két hét leges legfényesebb pillanata mégis csak az volt amikor szintén most az elmúlt vasárnap kora délelőtt, úgy tíz körül, a Cipáriuban, egy bank féleség bejáratánál hármasban űltünkben, Narcissa, nem Loredána, Narcissa, kis kezével megfogta, megmarkolta az orrát, telis tele fújta takonnyal, és a jó maroknyi taknyot egy precíz kézmozdulattal, úgy vágta a járda közepére, hogy csengett belé az aszfalt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mellék utca
  2015-04-23 05:38:41, csütörtök
 
  Megint jól átvert ez a Loredána. Arról volt szó, hogy hívjuk a rendőrséget, azt mondja, hívjad a rendőrséget, már beszéltem velük, mondom, mikor, csütörtökön, ez a beszélgetés
hétfőn zajlott. Hívom megint az 112-őt, mondom a magamét, jó, menjek oda de Loredánával mert nyilatkozatot kell írnia. Loredána ott állt mellettem, a Baba Novac utca 5 előtt álltunk a Prefektúra mögött, hétfő kora délután.Félig meddig bujkáltunk ott abban a mellék utcában mert megint kapott a képére délelőtt a Märästi téren. Jó, megyünk a Rendőrségre, lezárom a mobilt és indulunk is, Loredána, hogy nem arra mert erre, azaz a Katedrális irányába menjünk, jó mondom, felülünk egy trolira. Erre a Katedrálisnál leáll kéregetni, mit csinálsz, várnak a rendőrségen, gyere már, hogy de neki kell 12 lej orvosságra. Utána döbbentem rá, hogy átvert, le akart léptetni. Neki csak annyi kellett, hogy megtudja általam, hogy bízhat a gernyákokban, hogy megvédik annak ellenére, hogy ő is törvényen kívüli, ezt nem tudta, hogy számíthat a rendőrökre, de halván, hogy én mit beszélek ráeszmélt és hoppá, már pluszba voltam, lerázott, nem engedte hogy én mentsem meg, nem jött velem nyilatkozatot tenni.Elment másnap a Centru de Minori-ba( kiskorú központ) ahol útba igazították, hova menjen, mit csináljon, elküldték, és el is ment a Rendőrség 2-es szekciójára megírta a nyilatkozatot és velem mintha mise történt volna, szóval engem kihagyott vagy taccsra vágott az ügyből. Megint van egy udvarlója, egy alacsony de elég kemény fickó, falusi, de egészen jól öltözött menő, modern gyerek. De bandával van, én hatot számoltam, és Loredánának két három naponként adminisztrálnak egy- egy kisebb nagyobb méretű verést, ez két hete folyik, a Magyar Húsvét előtti csütörtökön láttam először az embert akkor egy mankóval vágta hátba a csajunkat az állomásnál. Akkor csak néztem egyet, de azóta elfajult a dolog, Román Húsvétkor egészen jól elpáholták, mobilját, pénzét elvették. Demoralizálják a veréssel, megdugják ötön és aztán azt csinálnak velük amit ők akarnak, azaz prostitúcióra kényszerítik, szeretjük, szeretjük, de valamiből csak meg is kell élni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újság
  2015-04-11 11:59:00, szombat
 
  Azt hiszem, pont egy hete romlott el a számítógépem és éppenséggel meg is javíthattam volna de nem, úgy maradt. Egészen új, más az életem, mintha jobb lenne.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Húzd le a vizet
  2015-04-04 21:13:38, szombat
 
  Akár egyet is érthetek, bevállalom, bunkó vagyok, azt is, hogy a LEGNAGYOBB BUNKÓ. De nem az elnevezés számít, én bunkó, te buzi, abszolút mindegy, mert vagy így vagy úgy de a globális ökológiai pusztítást mégis csak a "művelt" Nyugat végzi, elnézést de nem tudom nem idézőjelben emlegetni a "műveltségeteket".Akkora fos banda vagytok, hogy rátok még a vizet is kár lenne lehúzni!

Válasz Petőfinek

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincsen kenyér, nincsen só ..
  2015-04-04 18:39:26, szombat
 
  Jön ma Loredána, vérben forgó szemekkel leül mellém a megálló váró fülke padjára, úgy néz ki mintha benézne vagy mint aki kint aludt a szabadban, Narcisa mondta kicsit később, hogy ott aludtak a helyszínen. Hogy milyen szél volt azt tudjuk. És mit kérdez Loredána, mikor néztem utoljára tükörbe, én ? Tényleg, rájátszok a rossz kinézetre mert ha túl jól nézek ki ebben a társadalomban eleve el lennék veszve, na de, hogy épp ő kérdezze, szétszakadt kabáttal, ezt is megértük, de végül is azt jelenti, hogy sikeresen alkalmazkodok. És megint azon a szörny hangon, remegtem, dadogtam ott ezt azt, nem is tudom miket mondtam, fáj a lábujja és húzza le a cipőjét, vegyek neki banánt, nem tudok felállni mert fáj a derekam, tényleg félholtra voltam kifáradva. Hány éves vagy, mondom 21, multi inapoi, magyarul, élj keveset! És elmegy, leül a megálló és a hátam mögötti üzlet párkányára.Felülök egy 33-ra le a központig, látom 12: 20 fiatal az idő, megyek a 3-ashoz, és vissza a Pata utca végére. Most már ketten vannak, de még négyen is, a fehér nő akiről azt hittem, hogy Narcisának az anyja de már nem az, és a nagyanyja van velük, akivel aztán beszélek pár szót, tud magyarul, elénekli nekem, hogy "nincsen kenyér, nincsen só, nincsen feleségem jó.." nem értem, mert zajonganak a buszok, a trolik, oda hajol és a fülembe is beleénekli, most aztán megértettem.Van feleséged ? Van, ez né, és szúrok egyet Loredánának, aki már ott ült mellettem, a combjába, ja de nem, van másik az állomásnál de az is elhagyott két hete..A nagyanya Loredánát Märiénak szólítja, feltételezhető tehát, hogy se egyik sem a másikat nem úgy hívják ahogy mi ismerjük őket, tehát Loredána nem Loredána és Narcisa nem Narcisa, ezek csak művész nevek. A Bränduta vagy Brändusa az talán az eredeti, a többi fiktív, de annyi baj legyen, Narcisa mintha azt sugallta volna a nagyanyjának így pár szóval és gesztussal, hogy né, a nevével azaz a "Narcisa"- val milyen pasit fogott, mármint engem. Pedig egészen biztos, hogy sem ő sem Loredána nem a nevükkel csíptek fel engem, először Brandutanak a segge vitt oda a Katedrális előtt és Loredánával, akit eleinte ki nem állhattam, egyszerűen az idők folyamán, az eltelt másfél év nem akármilyen eseményeinél fogva összeszoktam vele, gonosz, rossz és agresszív de ragaszkodik hozzám.És ha a faszamnak tetszik akkor kezi'csokolom be van véve a csapatba, erre mondja a román, hogy"pulá meá nu stié kárté", a faszom nem tud írni, olvasni. Narcisa meg startból tetszetős, szexi, ha nem is elsőből de másodikból, harmadikból szó szerint elbűvölt.

És kéregetés kéregetés hátán, amikor beleszúrtam Loredánába akkor odanyúltam Narcisának a lábához is, ne maradjon le ő se, ez a megállóban volt, ők négyen, én és a buszokra várakozó emberek társaságában. Narcisa vesz egy perecet, megkínál mindenkit, senkinek se kell, aztán megkínál engem, elfogadom, tőr egy darabot a perecből, tessék de nem túl sokat, ezt mondja, és koppint vagy hármat vagy négyet az orromra, nem is kicsit, jó lendülettel üt és irtó, milyen kemény kezei vannak. Köszönök az idősebb cigány asszonynak, csókolom, Magyarul és fent is vagyok a buszon, elszöktem egy 25-el, mert féltem velük egy buszon lemenni az állomásig, őszintén. Mondták, hogy oda mennek, én is arra mentem, de már nem együtt. Ott találkoztunk, néztem őket egy jó félórán keresztül, a szőkééket keresve közben, azok sehol sincsenek még mindig, aztán mentek a vonathoz, Loredána azt mondja, nem beszélek többet veled, és elmegy, nagy zsákokat cipelnek, így mág nem láttam Loredánát. Mű körmöket szereztek nem tudom honnan, narcisa azzal grimászkodott nekem ott párat és elment ő is a peronra, most az ötös vágányról mentek a 14:35 -ös, Máramaros Sziget-i vonattal, de nem vártam meg, megnéztem őket, és eljöttem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A művelt, a paraszt és a bunkó
  2015-04-04 07:26:54, szombat
 
  A műveltebb népcsoportok okozzák a legnagyobb ökológiai pusztítást, úgyhogy csak csitt mind a kettőnek, a magyarok is és a románok is túlságosan műveltek! Azaz "műveltek" idézőjelben, mert az nem műveltség amikor szarunk rá a természetre és az élő világra, az BUNKÓSÁG. Az egész Nyugat, élen az USA-val és az EU-val , beleértve magyarokat és románokat egy NAGY PARASZT BUNKÓ TÁRSASÁG!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szevasztok lányok, repül a csók
  2015-04-03 20:08:34, péntek
 
  És ez pedig Loredána. Gyors egymásutánban lőttem róla ezt a 6 képet várva, hogy felém fordítsa az arcát, de nem, mi az hogy, az utolsó képnél azt mondja, na, gátá kä té bat! Elég, mert megverlek! És milyen hangon mondta ezt, erősen horrorizált, halálos mély bariton. El is húztam abban a percben, felültem egy huszonötösre és szevasztok lányok, repül a csók.. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fotózás
  2015-04-03 19:50:05, péntek
 
  És megyek a Katedrálistól számítva a harmadik megállóig a hármassal, az a Pata jelenleg Titulescu utca vége, tegnap is voltam, nem találkoztam velük. Ma leszállok, szétnézek, bámulok, bámészkodok, senki sehol, megyek ott egy kőrt, már a tegnap valamennyire kiismertem a terepet. Elég idegen nekem a Györgyfalvi negyed, finoman lépek le a járdáról például, nézek erre arra, nehogy jöjjön valami , máshol mint vak a gödörnek, az állomásnál pont ma ütött el egy kocsi, de nem ütött el egészen csak félig.Körbejárom ma a körforgalmat ott, átkerülök az érkezési megállóval szembe levő fordított irányú megállóba, fázok és dühös vagyok, és akkor látok egy betörő járást, ez Branduta, mondom magamban, na, örvendek egy sort, de nem Branduta mert Bränduta 2., Narcisa..Narcisának is örvendek persze, kicsit odébb Loredánát látom egy Fastfood ablak alatt ülve,és persze koldulva, úgy néznek ki, hogy majdnem elfutok, már dadogtam is amikor beszélgettünk, de Narcisa is szokott néha dadogni amikor beszél velem, Loredána az soha, ő nagyon határozott.A képen Narcisa látható háttal, sehogy sem akart megállni, hogy lefotózzam szemből, elfutott, pedig 1 lejt is legomboltak rólam a fotózás fejében. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sok a zsaru
  2015-04-03 18:55:45, péntek
 
  Loredánáékat kerestem, meg voltam győződve, hogy ott lesznek, az ilyen alkalmakat, csődületet nem szokás elszalasztani. Lehet ez nem pont az az alkalom, sok a zsaru..

Magyar- Román

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 466 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 76
  • e Hét: 558
  • e Hónap: 1453
  • e Év: 113922
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.