Belépés
astropapa58.blog.xfree.hu
Ahogy idősödöm, a tavasz eljövetele annál inkább elvarázsol. Gyarmati Miklós
1958.06.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
Ezt látnod kell: lélegzetelállító felvétel készült Izlandról
  2015-04-30 20:39:41, csütörtök
 
  Ha megnézed ezt a videót, akkor te is rögtön csomagolnál, hogy Izlandra utazz!

Izland az az északi ország, ahol egyszerre van jelen a jég és a tűz, azaz mélyről feltörő vulkánok a jéggel borított tájon. Bár az ország nagyon népszerű turistacélpont, mégis sokan félnek attól, hogy a természet nem lesz kegyes hozzájuk, amikor oda utaznak.
Az alább látható csodás videó timelapse technikával készült, és Izland legszebb tájait mutatja be: lebegő kék jéghegyeket a Jokulsarlonon, gőzölgő geotermikus szellőzőket a Mývatnon, a színes hegyeket Landmannalaugaron, a lélegzetelállító naplementét a Snaefellnes-félszigeten, és az Askja vulkán kopár környezetét.

Mi legszívesebben az összes helyre ellátogatnánk, megállítanánk az időt, és csak néznénk a táj változását. Ez valami csodás!


...a teljes cikk + VIDEÓ_az alábbi oldalon... Link


Forrás: nlcafe.hu
 
 
0 komment , kategória:  Gyönyörű képek  
A földönkívüliek már a spájzban vannak!
  2015-04-30 02:53:46, csütörtök
 
  Száraz György és Horváth Zoltán

A műsor spirituális, természetfeletti és megmagyarázhatatlan jelenségek, történések felkutatásával és azok okainak feltárásával foglalkozik.

YouTube Link

Videótáram Link
Enigmák Facebook oldal: Link
Boldognapot Facebook oldal: Link
 
 
0 komment , kategória:  Enigmák (Karma TV)  
Az élelmiszeripar trükkjei
  2015-04-29 21:17:31, szerda
 
  Az élelmiszeripar trükkjei Magyar Dokumentumfilm -
Rossz minőségű ételek ?
Miből készülnek az ételek ?
Mit eszünk ?


Az NDR észak-német televízió dokumentumfilmje az élelmiszeripar leggyakoribb fogásait mutatja be, melyek egytől-egyig a fogyasztók megtévesztésével, félrevezetésével trükköznek. Ilyen például az imitált ételek előállítása (pl. a préselt sonka, műsajt), az ízfokozók használata, a frissesség meghosszabbítása a védőzáras csomagolás segítségével, és természetesen a marketing fogások (attraktív címkék). A film számos tipikus, gyakori trükkre hívja fel a figyelmet, amiket legkönnyebben úgy lehet kivédeni, ha felkészültek vagyunk, tudjuk, nem felejtjük, mivel állunk szemben. A legjobb módszer, ha mindig elolvassuk az összetevőket, és kerüljük a félkész- és készételeket, valamint igyekszünk megbízható árusoktól, boltokban vásárolni.


...a VIDEÓ megtekinthető az alábbi oldalon... Link


Forrás: YouTube.com
 
 
0 komment , kategória:  Hallottad már ...?  
Összeesküvések, természeti katasztrófák_40.
  2015-04-29 20:51:03, szerda
 
  Hírek 2015, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

Ahogyan már elmagyaráztuk az Alcyon Plejádok trilógiában, miközben arra várunk, hogy a Föld és az egész emberiség belépjen az Alcyone fotongyűrűjébe, valamint arra, hogy a Megmentő Csoport földönkívüli lényei megérkezzenek, különösen a Plejádokról (Fiastyúk) és a Szíriuszról, eközben számos esemény történik világszerte. Ezek a rendkívüli politikai, kormányzati, vallásos és társadalmi változások alapvető fontosságúak a látható kormány, az árnyékkormány és a betolakodó földönkívüliek elűzéséhez. és hatástalanításához.

Ezeken, a kulcsfontosságú kérdéseken kívül, szó esik még olyan tényezőkről is, amelyeknek a többsége rendkívül kedvezőtlen az emberiség számára. Olyan eseményekről van szó, amelyek egyre komolyabbá válnak, amelyek természeti és meteorológiai egyensúlytalanságokkal, a társadalmi helyzettel állnak kapcsolatban, amely egyre drámaibb és kritikusabb. számos országban háborút provokál ki, valamint kríziseket és konfliktusokat mindenfelé...

Ezenfelül, ott vannak még az összeesküvések és a rejtett cselszövések is, valamint az ufó észlelések száma is, amely egyre növekszik, ahogyan a különös fényjelenségek is, amelyek egyre kézzelfoghatóbbak és egyre több helyen tűnnek fel, stb.

Mostantól fogva, szeretnénk rendszeresen tájékoztatni azokat, akik követték az Alcyon Plejádok sorozatot mindezzel kapcsolatban, azáltal, hogy összeállítást készítünk azokból az érdekes hírekből és dokumentumokból, amelyeket a hivatalos média nem tette közzé, vagy észrevétlenek maradtak, de mégis kulcsfontosságúak ahhoz, hogy megismerjük a valóságot, amelyben élünk.

Alcyon Plejádok 40._Hírek 2015, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek Link

ALCYON PLEJÁDOK Blog Link

 
 
0 komment , kategória:  Alcyne Plejádok  
Rádiókabaré - Kabaréklub: Nyílt nap a zártosztályon 1. rész
  2015-04-27 20:27:11, hétfő
 
 YouTube Link


 
 
0 komment , kategória:  K a b a r é, humor, PARÓDIA  
Az angol királyi család titka
  2015-04-23 20:32:30, csütörtök
 
  Száraz György és Horváth Zoltán

A műsor spirituális, természetfeletti és megmagyarázhatatlan jelenségek, történések felkutatásával és azok okainak feltárásával foglalkozik.

YouTube Link

Videótáram Link
Enigmák Facebook oldal: Link
Boldognapot Facebook oldal: Link
 
 
0 komment , kategória:  Enigmák (Karma TV)  
Döbbenetes a látvány a One World Trade Center liftjéből
  2015-04-22 05:44:11, szerda
 
  Döbbenetes a látvány a One World Trade Center liftjéből - videó

A One World Trade Center lifjtében New York 515 éves története elevenedik meg, és még az ikertornyok is láthatóak pár másodpercig.

Zöld rét látható és az öböl, de ahogy egyre feljebb jutunk, megnézhetjük, hogyan épült New York Manhattan városrésze 1500-tól 2015-ig. A One World Trade Center nemsokára, május 29-én nyitja meg csillagvizsgálóját a legfelső emeleten, a 102-re vezető, jobboldali liftbe pedig elképesztő 3D látványvilágot csempésztek a tervezők - számol be a New York Times. Ahogy feljebb jutunk, egyre több felhőkarcoló emelkedik velünk a magasba, és nem sokkal a megérkezés előtt pár másodpercre az ikertorony egyike is ott magasodik, de csak 2001-ig:

...a teljes cikk + VIDEÓ_az alábbi oldalon... Link


Forrás: hvg.hu
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes hírek  
A kevés folyadékfogyasztás ugyanolyan veszélyes, mint az ..
  2015-04-22 05:40:47, szerda
 
  A kevés folyadékfogyasztás ugyanolyan veszélyes, mint az ittas vezetés

A kevés folyadékot fogyasztó gépkocsivezetők kétszer annyi hibát követnek el, mint azok a társaik, akik elegendő folyadékot isznak - állapították meg brit kutatók, akik szerint a kevés folyadékfogyasztás ugyanolyan veszélyes, mint az ittas vezetés.

A Loughboroughi Egyetem szakemberei által végzett kutatás kiderítette, hogy ha egy gépkocsivezető csupán öt korty folyadékot fogyaszt el egy óra alatt, szervezetében hasonló állapot alakul ki, mintha ittasan vezetne. Ha a gépkocsivezető egy óra alatt csak 25 milliliter vizet fogyaszt el, több mint kétszeresére nő az általa elkövetett hibák száma azokhoz képest, akik elegendő mennyiségű folyadékot isznak.

Ron Maughan professor emeritus, a tanulmány vezetője a The Daily Telegraph brit napilapnak elmondta: "valamennyien elítéljük az ittas vezetést, de általában nem gondolunk bele abba, hogy másféle dolgok hogyan hatnak vezetési képességeinkre, ezek egyike a folyadékfogyasztás és a kiszáradás. Kétségtelen, hogy az alkohol és a drogfogyasztás gépkocsivezetésnél növeli a balesetek kockázatát, eredményeinek azonban kimutattak egy fel nem ismert veszélyt, és azt sugallják, hogy a gépkocsivezetőket bátorítani kell arra, fogyasszanak megfelelő mennyiségű folyadékot.

A kiszáradás következtében romlik a szellemi teljesítmény, hangulatingadozás áll be, csökken az összpontosítás, az éberség, a rövid távú memória képessége - figyelmeztetnek a kutatók, akik először tanulmányozták a kiszáradás, a vezetői hibák és a baleseti kockázatok közötti kapcsolatot.

A Physiology and Behavior című tudományos folyóiratban közzétett tanulmányukhoz férfi vezetőket teszteltek laboratóriumi körülmények között szimulátor segítségével. Minden résztvevő három különböző alkalommal vett részt a teszten, ezek közül egyszer úgy vezetett a szimulátoron, hogy elegendő folyadékot ivott - óránként 200 millilitert -, egy másik alkalommal pedig úgy, hogy alig ivott valamit - óránként 25 millilitert. A teszteken két órán át kellett egy autóúton vezetniük. Amikor elegendő folyadékot fogyasztottak, 47 balesetet idéztek elő, amikor igen keveset, a balesetek száma 101-re nőtt. A hibák aránya a két órában nőtt, az időintervallum utolsó negyedében csúcsosodott ki - ismertette az eredményeket a The Daily Telegraph brit napilap.

(MTI; forrás: www.telegraph.co.uk)


...a teljes cikk az alábbi oldalon... LinkForrás: webbeteg.hu

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
A mitikus Ataisz népe és a magyarság kapcsolata
  2015-04-21 08:32:17, kedd
 
  Száraz György előadása

YouTube Link
 
 
0 komment , kategória:  ...a magyarság  
A 100 legnépszerűbb magyar szerelmes dal márciusban
  2015-04-20 11:48:54, hétfő
 
  Top100 szerelmes dal 2015. március

1. Kefír és Kecskés Tímea: Éjfél után
2. Zorán: Könyörgés
3. Sós Fecó & Hencsy - Csúcs vagy baby

4.


Link5. Zorán: Alszol a vállamon
6. Koncz Zsuzsa és Boldizsár Miklós - Amikor először
7. Republic: Lassú vonat érkezik
8. Zorán: A nő

9.


Link


10. Kovács Kati: Egy asszony élete
11. Baby Gabi és Lányi Lala: Őrült szerelem
12. Máté Péter: Mondd miért szeretsz te mást
13. Republic - A csend beszél tovább
14. Gemini: Várok rád
15. Auth Csilla - Ilyen, aki szeret
16. Koncz Zsuzsa - Rohan az idő
17. Cserháti Zsuzsa: Én leszek
18. Republic: A 67-es út
19. Republic: Szeretni valakit valamiért
20. Republic: Ha még egyszer láthatnám
21. Color: Féltelek
22. LGT: Neked írom a dalt
23. Máté Péter: Ő
24. Zorán: Ahol jó volt
25. Cserháti Zsuzsa: Szoríts két karodba
26. Szécsi Pál - Talán sok év után
27. Bereczki Zoltán - Mondd, hogy vársz még

28.


Link


29. Katona Klári - Ne sírj
30. Republic - Beszél a te szemed
31. Zorán: A sziget
32. AD Studio: Páratlan páros
33. Apostol: Bárcsak szellő lehetnék

34.


Link


35. Agárdi Szilvi - Pál Dénes: Szíveddel láss
36. Korda György - Gyöngéden ölelj át
37. Zorán - Romantika
38. Cserháti Zsuzsa: Egy elfelejtett dal
39. LGT: Kék asszony
40. Korda György - Visszatérek én
41. Echo - Gondolsz-e majd rám?
42. Koncz Zsuzsa: Szabálytalan szerelem
43. Color: Vallomás
44. Zorán - Amikor elmentél tőlem
45. Kovács Kati - Hogyha most elhagysz
46. Edda Művek: Éjjel érkezem
47. Omega: Van egy szó
48. Zorán: Szeretlek...
49. Koncz Zsuzsa: Mondd el, ha kell!
50. Koncz Zsuzsa: Valaki kell, hogy szeressen
51. Fatima és Zámbó Jimmy - Szeretlek nagyon
52. Zorán - Valahol mélyen a szívemben
53. Zámbó Jimmy: Te vagy aki kell
54. Korda György - Balázs Klári: Ha nem tudom, nem fáj
55. Apostol - Bármit mondasz
56. Piramis - Ajándék
57. Apostol - Boldogság minden ember vágya
58. Cserháti Zsuzsa: Boldogság gyere haza
59. Aradszky László: Valaki hiányzik a táncból
60. Korda György - Jó, hogy rád találtam
61. Molnár Ferenc Caramel - Szeretlek
62. Apostol együttes - Nem tudok élni nélküled
63. Illés: Tudod-e te kislány
64. Apostol - Emlék
65. Máté Péter - Szerelemre készülsz ma este
66. Apostol együttes - Nehéz a boldogságtól búcsút venni
67. Szécsi Pál - Két összeillő ember
68. Tabáni István: Te vagy a minden
69. Zámbó Jimmy - Szeretnélek újra megtalálni
70. Koncz Zsuzsa - Egy év elmúlt
71. Máté Péter: Kell, hogy várj
72. Első Emelet: Csakazértis szerelem
73. Horváth Charlie: Az légy, aki vagy
74. Fenyő Miklós - Légy ma éjjel a társam
75. Republic - Soha nem veszíthetsz el
76. Republic - Engedj közelebb
77. Ákos - Szívem vigyáz Rád
78. Komár László - Halvány kék szemek
79. Máté Péter - Egy darabot a szívemből
80. Lord: A szemedben a csillagok
81. Szécsi Pál: Szereted-e még?
82. Omega: Emlék
83. Adagio - Bármit megtennék
84. Prognózis: Olyannak szeress!
85. Zorán: A szerelemnek múlnia kell
86. Korda György: Lady Laura
87. Cserháti Zsuzsa - Árva fiú
88. Republic - Igazi szerelem
89. Cserháti Zsuzsa: Mindig az a perc
90. Bon-Bon: Köszönöm, hogy vagy nekem
91. Delhusa Gjon: Téged átölelve
92. Szűcs Judith: Mondd, mit tegyek hogy érezd
93. Aradszky László: Az a sárga liliom
94. Gemini: Látszik rajtam, hogy szeretlek
95. Illés: Óh, kisleány

96.


Link


97. Kovács Kati - Elmúlt a nyár
98. Koncz Zsuzsa: Valahol egy lány
99. Demjén Ferenc - Szerelemvonat
100. Ihász Gábor - Elsöpri a szél


...a dalok meghallgathatók az alábbi oldalonLink

Forrás: zene.hu
 
 
0 komment , kategória:  Zene  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 32 db bejegyzés
e év: 331 db bejegyzés
Összes: 27503 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1486
  • e Hét: 7325
  • e Hónap: 21478
  • e Év: 1603741
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.