Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Hat kő
  2015-05-30 18:42:40, szombat
 
  Ma Narcissától hat kő dobást kaptam, de csak fele akkora kövekkel mint amilyennel Loredána megdobott a tavaly, fél kilósak, három a lábamba, a többi a felső testembe..A kövek előtt, vegytiszta Bränduscha stílusban, kitört a bokrokból egy jó vesszőt és azzal esett nekem, de kicsavartam a kezéből, nem olyan ügyes mint B...és talán már nekem is több a tapasztalatom.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kicsi kis cigányné
  2015-05-29 08:58:10, péntek
 
  A kicsi kis cigánynét ezennel éspedig bevarrom a gernyákoknál, látleletet készítettem a mind két sípcsontomról, lefényképeztem azaz. Amúgy a tegnap szólt, van más barátja is. Narcisa.

Bränduscha a javítóban van, mondtam már ?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Piramis és énekes
  2015-05-29 08:43:26, péntek
 
  Ami pedig az MPP-t illeti, igen, az EMNP-ről van szó, szóval az EMNP, és a Piramis rock együttes énekese rejtvény megfejtésének legújabb, legvalószínűbb és egyben legfájdalmasabb hipotézise, hogy a tisztelt kollégák a Piramis énekesével akartak lejáratni éspedig a következő képen..Kiindul pont az, hogy én pedig Notár Maryt és társait dicsértem, ők pedig, a "tudományos társulat" azt vélték ebből levonni, hogy költőnk végleg bedilizett, mert hogy Notár Mary, hát, hogy hogy Notár Mary, éppen Not
ár Mary, hát ez teljesen hülye. És ezt a hülyeségemet bizonyítandó jöttek elő, nevezetesen a bátyám jött elő a Piramis énekessel, mert ha rá haraptam volna az új énekesre akkor be lett volna bizonyítva a feltételezésük, (MÁR)tényleg hülye vagyok ..De nem haraptam rá, sőt, de tudjuk. Ezt megelőzően még volt egy aprócska de nem kis súlyú próbálkozása a bátyámnak, amikor ugyanis Húsvét tálján a 11, 12, 13 reszketnek már az oláhok a határon című nótácskára gyújtott rá a jelenlétemben, nahát már akkor is arra vadászott, hogy erre is ráharapok, de már ez se ment. És ha nem ment a 11-es, se a 12-es, de még a 13-as sem, akkor vették elő, nagy bölcsen, a Piramist és énekesét. Na, és ez se működött. Jelenleg szegény bátyám már rekedtesen beszél, de azért így rekedten is tud újabb eget verő baromságot mondani, hogy "hát te már ismersz minden cigányt", ezt így szemrehányás képpen, hát aki a roma társadalmi expedícióimért szemrehányást tesz, azt mindenki döntse el saját ítélő képessége szerint. Mentségük, hogy talán még fiatalok, a bátyám még negyven sincs. Most már attól függ, hogy milyen társadalmi réteghez tartozunk, mert ezen hova tartozás és az életkorunk arányának függvényében mérhető hogy mikortól, vagy mettől meddig is illik vagy nem illik normálisan gondolkozni. Ők biztos, még nem politikusok.
Azért fájdalmas ez, mert az én nézetem az, hogy csakis kizárólag egy abszolút mértékben elvakult hülye képes engem jelenleg abszolút mértékben hülyének nézni.
Ugyanez volt Szabó Attilával, ő a Korál együttessel támadott.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
András
  2015-05-28 19:38:25, csütörtök
 
  Egyébként András Levente Máté után kutakodok, kisebb nagyobb sikerrel, az RMDSZ-nél. Valamikor régen még szimpatizált velem, és talán még az elképzeléseimmel is, de az tényleg rég volt.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hétfőn
  2015-05-28 19:09:12, csütörtök
 
  Az összes síp csontomat véresre rúgta, ma a másodikat, az elsőt két hete, ma az állomásnál megint úgy össze köpött ahogy elő van írva. Hétfőn leszúrt egy a köröm vágó ollónak a késével. Mit mondjak még, ez Narcisa.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó és cigány
  2015-05-21 00:42:38, csütörtök
 
  S aztán meg a családi perpatvar dehogyis lett a Piramis együttes énekeséből, megvan az már fél évszázada, ha nem épp ezer éve is. Ezzel csak egy új kis rügy jelent meg a családi botrányfa, vén bozontos koronáján, kihajtott mert hát mégiscsak tavasz van, vagy mi a penész. Bele hallgatok én akármibe, akárki ajánlaná aki cseppet is a közelemben van, de az MPP cseppet sincs a közelemben, még ha egy házban lakunk is, annál inkább messze van, "Oly távol vagy tőlem, és mégis közel...", csak remélni tudom, hogy majd egyszer ennek a felvonásnak is vége lesz. Még annyit, hogy az MPP nem a FIDESZ, messze nem az, még csak nem is hasonlít rá.A Fidesszel lehetne dolgozni, de itt helyben, Tordán, inkább az RMDSZ ami életképes. Kommunizmusból pedig, a Magyar baloldallal nem az volt a fő gond, hogy kommunista, hanem, hogy zsidó jellegű volt, elnézést minden zsidó embertől, de ez nem tetszett, az RMDSZ ha kommunista is de nem zsidó, inkább cigány, és ez már ugye egészen másképp hangzik..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kicsi Narcissa
  2015-05-19 19:35:54, kedd
 
  Ma a kicsi Narcissa bemutatott egy dupla szer tripla széles testvért , hogy majdnem elszaladtam, azaz el is szaladtam, úgy értek utol a Györgyfalviban, az Interservisan kórházzal szemben helyezkedő zöld ligetben, a fák és bokrok között mert hogy nem csak elszaladtam, de még el is bújtam, hogy kaptak meg most sem tudom mert elég jól elbújtam..Olyan gyorsak, úgy szaladnak, kiváló atléta lehetne bármelyikükből. Azt hittem Loredána és nem tudom ki van vele, könnyen összetévesztem őket, messziről szinte egyformák. De ez a fickó rendes volt, azt hiszem, kizárólag miattam hívta vagy hozta el oda, még szinte barátságosnak is mondható, öt tíz percet beszélgettünk egy padon. Ehhez a fellegvári kaszáshoz hasonlít eléggé, amelyik le akar szúrni, nem csodálkoznék ha kiderülne, hogy testvérük ez is, kilencen vannak az anyjuknál testvérek, és Lingurar vagyis Kanalas a nevük.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
2x2 és 3x2
  2015-05-16 20:02:37, szombat
 
  Ja, vagy úgy, a nők, az emancipáltak nem bírják a nehéz zenét, jó hogy a politikát bírják mert az ugyebár könnyű, így ahogy ők művelik tényleg az. Na, ha nem bírják a nehéz dolgokat akkor tessék letenni és oda né, nem a konyhába, de a konyhába is lehet, de a legjobb a pajta, a disznóól, az én Narcissám disznót nevel, meglátta a fejszét a táskámban azt mondja adjam kölcsön vágja le a malacot.Nem adtam, de Narcissából se faragok minisztert, tudja mennyi a 2x2 de a 2x3-at már nem érti, betűket egyáltalán nem ismer. Úgy egyezünk, elképzelni se tudnék jobbat. Nálam van a fejsze mégis amióta megfenyegetett a támadójuk. Különben le vagyok szerepelve mert ami után minden harcot megnyertem megfutamodtam a támadó elől, de csak egyszerűen nem akartam vele találkozni, még félt is tőlem, és leléptem. Ők mind úgy fogták fel, hogy elfutottam, ezért most mélységesen meg vagyok vetve és le vagyok nézve, elmúlik ez is. Loredána ma három napja, el van tűnve, a támadó épp a vélt vagy talán valós megfutamodásom okánál fogva erőre kapott és amit nem vitt véghez erőszakkal, mert megakadályoztuk rendőrséggel ezzel azzal, hogy elvigye a csajszot, azt most véghezvitte szép szóval, mégis elvitte.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feltámadás
  2015-05-16 03:23:34, szombat
 
  Az isten feltámasztaná az isteneit, a Piramis, Korál, Edda és egyéb együtteseket, bizonyos tagoknak hetven évesen kisgyerekük van, új énekesekkel állnak elő, amit pont a bátyám mint MPP - Fidesz tolmács ajánl be nekem, és amin jól összeveszünk mert nálam jelenleg ez a Piramis és egyebek hullám nem eleven tartomány. Most felelevenedett, az igaz, hogy cirkusz lett belőle itthon, és csak azért is meg fogom nézni az új énekest de úgy az egész még azért se fog érdekelni. Nem tudom mi ez, lehet, ős sejt program, vagy akármi, itt a feltámadás, nem zárok ki semmit de nem is támogatom, a Piramis ha kihoz két három lemezt és az jobb lesz mint az eddigiek azaz megüt egy valódi zeneművészeti mércét nahát akkor majd esetleg belehallgatok, de mondhatnám örvendenék is, szerettem és most is valahol mélyen szeretem a Piramist és az egyebeket de még egyszer: nem drukkolok a feltámadásukhoz, újjászületésükhöz, nem hiszek benne, de bár csalódnék. Szabó Attila is, azt hittem a bolondját járatja velem amikor december táján az égig dicsérte a Korál együttest és zeneszerzőjét Balázs Ferencet, azt hittem packázik, akkor ezzel haragudtam meg rá végleg, Attilára, azaz befejeztem vele a közreműködést harag nélkül. De azt kell levonnom, hogy az isten keze van a dologban, amiről sem a bátyám sem Attila nem tehet, pont úgy mint ahogy más senki nem tehet PatakY Attila, az Edda Művek turbósított szerepléséről, működéséről..Az isten akkoriban a Vad szív típusú dél amerikai filmeket is nézett a TV-ben, az isten(költőnk, vagyis én magam, 1994 tavaszán) egy félhülye, mindenkit meghülyített, ma ez már nem is új.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tele van a hócipőm
  2015-05-09 19:55:14, szombat
 
  Loredánáéknak kétszáz kilós, 18 hónapos disznójuk döglött meg, azt mondja, tele van a frizsider. Ez még úgy március táján volt..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2015.04 2015. Május 2015.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 466 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 120
  • e Hét: 120
  • e Hónap: 3800
  • e Év: 3800
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.