Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Helló Gyereknap van!
  2015-05-30 23:23:17, szombat
 
  Sosem volt ekkora hajtás gyereknapos hétvégeken, mint most. Hát nem is csoda, hiszen a RépaRetekMogyoró szárnyal!
Csak úgy kapkodnak utánunk a rendezvényeken! Profi színvonal, jó zenék, aranyos gyerekdalok, sok sok ötletes játék és koreográfia, csupa vidámság,kell ennél több vagy jobb egy gyerekműsorhoz?
Kicsit elfáradtunk, de ez így is van jól. Még készülünk a holnapra kis meglepivel, aztán jöhet a jól kiérdemelt alvás! Holnap a bp tv-n lesz egy kis móka , este. Kicsit későn, de aki kíváncsi rá, van egy kis ideje,látogassa meg az oldalt és kukkantson bele :-) Szép jó éjszakát kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fáradsztó, de fantasztikus napok!
  2015-05-28 21:18:17, csütörtök
 
  Csodásan telt a mai nap is, nagyon kómásan indult , bár éjszaka a kedvesem kimentett, hogy aludjak, de mégis felkeltem egyszer. Reggel a kiscsibéket el tudtam vinni. Szomorkodtak, hogy keveset látnak,de indulnom kellett. Ma este viszont kínai vacsit hoztam mindenkinek, teletömték a bendőt. mivel nem jutottunk el a napokban vacsizni, így gondoltam egy ilyen vacsi biztosan feldobja őket. És igen! Bár a papa dinnyéjének , vacsi után sokkal jobban örültek :-D
Ma az oviban szuper gyerekcsapat volt mindenhol. Az óvónénikről nem is beszélve! imádtuk őket és ők is jól szórakoztak! Finom ebéd várt minket, majd bementünk a kedvenc boltunkba kicsit nézelődni, vásárolni. Madj indulás a harmadik helyre, ahol hatalmas buli volt! Hazafelé beugrottunk a mekibe, ahol nyugtáztuk, hogy a hölgyet aki felvette a rendelést már többször láttuk ott, mire DOrothy beszólt, mert itt dolgozik. Na ennyi kellett,mindenki dőlt a nevetéstől. Fantasztikus jegeskávét ittunk. Teljesen feldobott! Hazafelé intéztük a dolgainkat, a bevásárlásokat, a kenyeret, vacsit és mindent ami kellett és hiányzott itthonról!
Hazaérve a gyerekek szinte omlottak a nyakamba. Imádom őket! Olyan cukik! Hoztam nekik meglepiket is, aminek nagyon örültek! Kis cukorborsóim nekem!
Hazaérve a kedvest megkértem, csapassa le nekem a kocsit,mert a nagy esőkben igencsak megviselt volt a kinézete. Most csili billi. Belül szép és tiszta volt, vigyázunk rá!!!
Na de már mennem is kell , hiszen ilyenkor van egy kicsi időm a drágámmal megbeszélni a dolgainkat. Csodás estét és szép napot kívánok! Legalább olyan szépeket,mint nekem ma volt! PUSZIIIII
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kis csodák mindig kellenek!
  2015-05-27 21:25:36, szerda
 
  Lassan kávén és kólán élek, na meg rengeteg gyümölcsön, és mekis kaján :-D
Fárasztó időszak van a hátam mögött, és egy darabig még várható is. minden nap történik valami kis csoda, aminek nagyon tudok örülni. mindig más! Hatalmas szívemet pedig mindig megdobogtatják ezek az apró dolgocskák.
Ma például egy intézményvezető 3 rendezvényükre kötötte le műsorunkat. Ami ovikban voltunk tegnap és ma, pedig nem engedtek el úgy, ha nem beszéljük le a következő időpontokat. Imádni valóak voltak a csöppségek. Én nem tudom mi történt, de ahogy eléjük állunk máris harsogják yuppi yuppi jaja...nem édesek???? Hazafelé hosszabb utunk volt,de nagyon jó időben hazaértünk!
Csak most jutottam el a holnapi ebédfőzéshez. Csináltam borsó levest és készül egy adag kapor leves is a következő napokra, mert a borsónak a fele vacsira elfogyott Dudus gyümölcsturmixa előtt :-D
A mai ebéd rántott sajt volt, rizzsel és hazai salival. Nyami! mindenki habzsolt!
Holnap is korán megyünk. úgy alakult mégis hazajövünk, mert valami ide köt! Igen! Az elmúlt 3 hét kis munkáját nem merem hátra hagyni másokra.
Hamarosan elkészül a rakott krumpli is, már csak össze kell állítani!
És még fürödni is kell :-)))) És de jó lenne ma éjjel sokat aludni, mert holnap is sok sok kilométer vár ránk és sok sok gyerkőc!
Viszont ha minden jól megy, akkor holnap be tudunk ugrani egy kedvenc boltunkba, és talán egy másikba is hazafelé! Majd kiderül! Aztán péntek szombat vasárnap felköthetjük a gatyánkat, mert nagy rohanás vár ránk, de szerintem ügyesek leszünk....persze nem hagyjuk abba a rohanást, mert megyünk a következő héten is. Kicsit zavar is, hogy pont ebben az időszakban nem tudok megint itthon lenni. a kis csemetéim már mondják is, hogy nem szeretik a májust,mert keveset látnak! Szegénykéim :-( DE anyának ez is a munkája!
Sok helyre megyünk vissza, így sok sok új dal kell mindig! Már alakulnak a következők, remélem sikerül megcsinálnunk azokat is. A jobb bal kezes mókás tornánk tarol. A fűszoknyát egyenesen imádják...a maci tánc pedig a mi szívünk csücske lett! <3
Közben jönnek a papír munkák itthon, és a sok sok kitöltendő hazaküldött lap a suliba. Szerencsére van pár nap rájuk, így nem kell ma ezekkel foglalkoznom, hiszen nem kevés időt vett el a főzés sem. Spooky nagyokat néz , de mindig örül. Ma be is szállt a kocsiba, ahogy megjöttem, a lábamhoz. Nem cuki <3 :-) Most olyan hangosan horkol, hogy szinte beleremeg minden körülötte ! Megzabálom! A kiscicák ma jöttek először előre, hátra...de olyan kis soványak, és az anyjuk is nagyon válogatós. Szuper! Kereshetek megint valami olyat amit meg is eszik! Ilyenkor nem eszik szinte semmit, nem tudom miért. A többiek el vannak. Bubus múltkori pöcés akciója után napokig esett az eső, így most már hozzá lehet érni. Rettentően büdi volt, és barna, az amúgy fehéres zsömleszínű kutya :-)
JAj már megint mennyi az idő! És a pocakomnak is ó lenne egy kis vízszintes pihi! Hát szép estét, jó éjt ! PUSZZZZIIIII 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pihenés?
  2015-05-25 21:06:22, hétfő
 
  Ma semmittevős pihenős napom volt. Kellett a sok éjszakai élet után! Megnéztem 3 filmet, Jesszusom még leírni is sok,de jó volt! Csokis keksz, turmix,gyümölcsök minden bejátszott. Azért a napi mosás, porszívó és a kenyérsütés kipipálva, na meg a rádiózás is! Mindig történik valami. A csajok egyik barátnőjükkel töltötték a napot,jól elvoltak, kis angyalkák. Jankát már régóta szeretjük :-) Már az oviban is nagy barátnő volt nekik! És az iskola váltással sem szűnt meg a barátság szerencsére! Tegnap este barátok jöttek át, héjában sült krumpli kolbásszal, esetes hagymával, fokhagymás tejföllel, ugye mondanom sem kell, hogy mennyei volt :-)
Az éjszaka fárasztó,mint az elmúlt napokban, nehezen kelek fel és maradok ébren, de utána a visszaalvással nincsenek gondjaim. Most lesz majd nehéz igazán, de vállaltam és végig csinálom! Tudom hogy képes vagyok rá!
Kitartást kívánok ehhez a héthez mindenkinek! <3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha elgyengülsz...
  2015-05-25 16:25:49, hétfő
 
  Mindig vannak nehéz pillanatok, mikor az ember elgondolkodik rajta mit is csináljon , hogyan tovább. Néha kicsit bele lehet merülni, de nem szabad hagyni magunkat elsüllyedni. Ilyenkor egy motiváló videó, egy film , egy életrajz /könyv/ jól jöhet segítségül, vagy csak egy kis löketként! Sose adjuk fel álmainkat. Nem szabad a gonosz ármányoknak engedni! Majd rendezi őket a sors, hisz a kis irigy mivoltuk úgysem sajátos, csak egy megcsinált, igazgatott világban élnek! Merjünk a saját világunkban, saját szabályzataink alapján élni életünket és megélni sikereinket! Hogy kinek mi számít sikernek? Mindenki más pillérekre épít és más más célt tűz ki maga elé. Kellenek a célok. Célok nélkül céltalanná válhatunk, és ide-oda kóvályognánk a nagyvilágban!
Napi célok, nagy célok! Mind mind előre lendítheti elképzeléseinket, álmaink vonalát. Ne felejtsük el, hogy saját magunk írjuk a sorsunkat. Vannak rögök, és létra fokok, és vannak "gonosz banyák" akiken csak át kell lépni, és hagyni had ármánykodjanak, vagy hagyni a tudatban, hogy ők felül járnak, holott belesüllyednek az alvilág ingoványos mocsarába, szinte észrevétlenül,ahonnan már nem lesz kiút. Ne térjünk mi magunk is erre az útra. Lehet mindent tisztességesen és őszintén véghez vinni! Nekem fontos az önbecsülésem, és így kellene lennie minden emberben. Kell hogy hallgassunk lelkiismeretünkre, hiszen emberek vagyunk, nem állatok, kiket csak az ösztöneik hajtanak.
Nekünk sok minden kezünkben van! Az életünk, családunk , munkánk, a párunk .....és sorolhatnám a gyerekek jólétének és boldog, tisztességes életük felé terelgetéséhez, a példamutatáson keresztül....
Büszke vagyok gyermekeimre, mert követvén szüleik példáját igyekeznek őszinte életet élni, és nem a látszatot hajszolni. Hogy ez miért fontos? Mert élni tudni kell! Na nem a mának és mindent bele motiváljon minket! Hanem a megélt pillanatok a szeretteinkkel, a boldogságuk megélése, és érezni,mikor kimondják gyermekeink , hogy anya szeretlek, vagy egy boldog sugarat meglátni a szemecskéjükben, de akár egy ölelés feltölthet minket, ha kellőképpen át tudjuk magunkat adni a pillanatnak és nem elfelejteni, hogy mi a fontos és mi a silány!
Hogy én így élek-e? Igyekszem ,hiszen a legfontosabb az ember életében, hogy boldog legyen, és ehhez kell az elégedettség! Ahhoz, hogy elégedettek lehessünk, reális célokat kell kitűznünk és megtenni mindent, hogy elérjük. Megálmodni életünk képeit és megteremteni. Vannak akiknek tárgyak, vagyon, pénz....de elmondom a pénz eszköz a boldogsághoz, nem az alapja!
Én társas lény vagyok, de sokan egyedül érzik jól magukat. Szívük joga,bár az ember mindig is társas lény volt. Nem véletlenül! hihetetlen,de igaz,hogy amit szeretnénk , és elképzeljük, bizony valóra válik, pozitív hozzáállással,kitartással és kellő érzelemmel, fegyelemmel, figyelemmel!
Fontos a jókedv, és nem a mű álarc! kellenek a barátok, akik meghallgatják hablatyolásunkat, vagy egy lazítós estét együtt tölthetünk,vagy csak tudni, hogy bármikor bármiben számíthatunk rájuk! Szerencsésnek mondhatod magad, ha bővelkedsz az ilyen emberekben, és a szeretetüket is éreztetik veled! Szerencsésnek érzem magam, Az elmúlt évek mind engem igazolnak. És erősítenek további életemben. Hogy nekem mi a fontos? A másnak lényegtelen, hiszen saját célokat kell felállítani! Ha jól csinálod amit csinálsz, példaképpé válsz a környezetedben, és pozitív megerősítéseket kapsz. Az elmúlt hónapokban sok kedves ismerősömtől kaptam támogatást,még olyanoktól is akikről nem gondoltam volna, hogy féltő szeretettel gondolnak rám.
Csak hálás lehetek mindazért,ami eddigi életemben történt velem, és tudom minden megtörtént esemény egy-egy lépcsőfok, hiszen csak így juthatok el önmagam megvalósításához, és céljaim eléréséhez, hiszen mindig új és új célok találnak rá az emberre,amikért érdemes küzdeni! Hát harcra fel, és éld meg saját életed! Csodás utat!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szaporodnak a nulla szabadidők
  2015-05-23 14:47:03, szombat
 
  minden apró szabadidőt próbálok beosztani, hogy mindenre jusson egy kicsike. Ma éjszaka megint átaludtam egy akciót. Francba! Teljes a katarzia! Lassan hetek óta ez van. Próbálok normális életet élni, ami így lehetetlen, de tudom hogy ha ezt ,megcsinálom, jöhet egy kis pihi és jöhet a nyár!
Sajnos a héten nem volt túl sok időm írni, pedig lett volna mit! Volt néhány jó gyerek buli. És persze felkérések is akadtak rendesen. Telítve a naptár. A tervezett mennyiséget túl szárnyalva, próbálom összehozni a dolgokat, hogy mindent meg tudjak csinálni. Lesz a hónapban is hogy egyedül kell mennem, nem lelkesedem érte, de az egyik helyen nem lesz sok gyerkőc, viszont a pöttömkék a szívem csücskei. Tavaly is nagyon jó volt velük! A héten is voltunk olyan csöppségeknél, akik elvarázsoltak. Na persze a sajátjaim is folyton ezt teszik velem!
A fiam éppen Csíksomlyón van a nagyszüleivel. Napi jelentést kapok a történtekről, és hihetetlen nagy boldogság tölti el a szívemet,mikor hallom boldog kis beszámolóját és a csodálását.
A lányok pedig egyszerűen angyalok! Ma a piacra is kilátogattunk. Bár néha esett,mégis csodás volt. Bementünk egy otthonka boltba, ahol ámulatba estem.igen a termékektől is, de az áraktól biztosan. A legtöbb kézi provance-i tárgyak, de elhatároztam csinálok egy kis romantikus kuckót a lakásban magamnak, ami kis szigetet képezve kikapcsolódást kínálhat néha mindenkinek!
Husi, növények, gyümölcs volt a listán. Beszerezve mindezt, majd a kakaó babos szappan után találtam fehér bazsarózsákat is, amik itthon csodásan mutatnak és illatoznak a konyhában, egy vázában. A rózsalonc is csak arra vár, hogy beültessem, és végre megint vettem díszgyertyát. Igaz nem a legnagyobbat, de imádom. Bár ez most rózsaszín, de ha látok pirosat, majd azt is veszek. Mit csináljak, ha egyszer nem tudok ellenállni a virágoknak és a növényeknek??? Robi? Nos ő Moncsikával két Michelin gumit és tette fel a felnire. Megkértem még legalább két hetet várjon velük,míg felteszi a kocsira, mert olyan sokat megyek vele, nehezebb a kormányt markolászni akkora papucsokkal. De ha neki ez sokat jelent, hát legyen, és vegyen!
Szóval mi vásároltunk. És miután vettem csodás csokrokat, máris teljesnek éreztem a napot!
Hazaérve összedobtam egy jó adag gíroszt, ebéd után jöhetett egy egy szelet eper torta csakis GM! Tegnap este dobtam össze, mennyei lett.
Az esős napok után jól jön néhány napsugár! Most kandikálnak be az ablakon! DEJÓ!
Este rádió! És holnap is, még akkor van rá időm, aztán el leszek havazva! Nem kicsit, de imádom, csak minden klappoljon!
jövő vasárnap pedig gyereknapi tv felvétel , viszem a kis páromat is , remélem ügyes lesz :-)
Ez a hónap sem tartogat kevés meglepetést! És kiadást is! D szerencsésnek érzem magam, minden téren! Imádom a családomat!
Még kellene venni anyósomnak ajándékot, hiszen névnapja és szülinapja is van a hónapban. És barátnőm is ebben a hónapban ünnepli a kislányával a névnapját! Persze hogy valami tutit keresnék nekik! Hiszen nagyon sokat jelentenek nekem!!!!
Jesszus rohan az idő! Gyorsan összeszedem az adást, aztán lesz még mit csinálnom! TUTI! PUSZI
Ígérem igyekszem többet írni, csak kicsit hajtós lesz a jövő hét. Kinéztem egy szállodát néhány estére, de úgy néz ki mégis hazajövünk, így nyugodtabb leszek, és a dolgozatokhoz is be tudok segíteni! De lehet egy estét pihenésre szánnák. Lehet kezd rám férni :-)
kicsit kezd a nézéspontom átállni. Hülyén fogalmazok kicsit, hiszen mások számára kevert szórenddel, felborult szavakkal értelmetlennek hangozhat, mégis nekem elég nagy változást jelent az életemben.
Bár még nem mozoghatok, és a diétát sem tudom normálisan elkezdeni és végezni, hiszen össze-vissza életem, éjszakai mozgalmas tetteim, sok sok ártalmas kóla ivásom mind nem tesznek jót nekem , de a lelkemben és értelmemben változás kezdődött el. Lehet ez a korral jár. Már már elfelejtem életkoromat, mégis oly energikusan állok a dolgokhoz, és ötletekkel telve, csodás fejleményeket remélve várva, és ámulva fogadva a jutalmakat....
Ó a héten nyertem egy pizzát a helyi pizzériától. TÖKJÓ PIZZÉRIA! Csak ajánlani tudom. Sokszor eszünk tőlük pizzákat. DE a május pizza elvarázsolt a camembert sajtjával...
NYERTEM! Juhú! Finom is volt!
Persze én nem a sült galambra várok, mint egyesek, sokat dolgozom a csodás életünkért,amit tényleg csak csodálni tudok és hálásnak lenni mindenért, hiszen a kertünk hihetetlenül szép lett számunkra. Lehet másnak annyira nem tetszik, de nekünk minden igényünket kielégíti. A kiskertemből már ettünk retket, salátát, rukkol át, újhagymát....zöld fűszereket.... A gyepünk gyönyörű. Igaz hadakozunk egy vakonddal. Rengeteg növényem van, és virágom, amikre mind mind büszke vagyok. Sok helyen káosz, de kezd rendeződni minden, vagy kilátásban van a lehetőség rá. Hogy ezen mit értek? Hát például fent nem sokat járok, de néha feltekintve látom a kupit, bár néha kitakarított a kedves odafenn, vagy felszöktem megcsinálni, de júniusban jön egy fantasztikus hölgy, akihez szinte lehetetlen bekerülni, havonta csak egyszer jön a környékre, nem olcsó, de egy teljes napot a ház takarításával tölt. És mivel, tudom hogy egy ekkora házat lehetetlen oly alaposan kitakarítani egy nap alatt, én is itt leszek. Sőt remélhetőleg a kedvesem is itthon lesz és segít, így egy hatalmas nagy takarításra és rendrakásra van kilátás. Aztán jöhet a nagy pakolás, vagy előtte? Elhatároztam, hogy kiszortírozok mindent amire az elmúlt egy évben nem volt szükségünk. Nem halmozzuk fel a felesleges dolgokat és a konyhát is át szeretném kicsit alakítani. Robi lehet nem lesz elragadtatva az ötletemtől, d a végeredménytől mindenképpen!
Ja de nincs is töb idő, hiszen vár a rádió adás,és a mai tervezett progi! PUSZI PUSZI!!!! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hűha!
  2015-05-20 22:49:01, szerda
 
  A mai nap kihívás volt számunkra! Az első helyen kicsit furán éreztük magunkat, de a gyerkőcök édesek voltak! Jó, hogy volt ismerős arc is :-) A második helyen elvarázsoltak minket a gyerkőcök! mielőtt elmentünk volna a harmadikra, hazamentünk. Ebéd a családdal, jégkrém, kisi pihi és jöhetett az újabb buli <3
Nagyon aranyosak voltak. istenem ,milyen cuki teremtmények a gyerekek. Remélem mindenki így érez az apróságok iránt! De most komolyan. Kis kezükben a kellékekkel, igyekeztek táncolni...
Hazafelé betértünk az egyik kedvenc boltunkba, hiszen a vásárlás mindig szükséges :-)
Megbeszéltük, hogy este, ha mindenkinek jó, találkozunk. És igen! Köszöntő koccintás, majd néhány doboz sör...de jó volt a melegben! Gyors öntözés, nem bízván a kiadós esőben...de csak megérkezett!
Hihetetlen nap volt a mai! Nem is értem hogy éltem túl. De nagyon élveztem ezt a napot! Tutu is jó kiskutya volt ma! <3 kis lazulas...senkinek sem árt...főleg ilyen melegben.....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindig rohanni kell majd?
  2015-05-19 22:39:23, kedd
 
  Cuki volt a reggel! Elaludtam. Reggel 6-kor csörgött az ébresztő. Oké,gondoltam mindjárt felkelek. Kinyitom a szemem, és látom, hogy 6:28 van! Azt a leboruló szivarvégét! Gyorsan gyorsan! Ilyen reggelekre vannak spec kenyerek, amiket nem kell pirítani, és van Nutella,ami nem hűtött, így azonnal kenhető. Pár eper mellé, kulacs töltés és kész. Turbó reggel, de mindenki elért a célba idejében!
Hú. Fáradt voltam. Éreztem az elmúlt 10 nap kimerítő volt. Ráadásul a hasam is fájdogált.
Rábeszéltem az itthon lévőket, hiszen Mona is itthon volt /kis betegem/ , hogy nézzünk meg egy filmet. Nikol Kidman szupi. Szeretem! Majd reggeli, jött a kert...locsolás,és elszaladtunk pár helyre vásárolni a következő projekthez.
A hordó amit nemrég vettünk, hamarosan megint csodás lesz, és elkerül végleges helyére. Ma meg csodás kis fonott virágkosárkákra tettünk szert. Nézegetem ezeket a garázs vásárokat, és egy egy kis kincsre simán rá lehet bukkanni!
Zsaniékhoz is elszaladtunk. Jankától teljesen kész voltam. Énekeltem neki, miközben ment a videó a telefonomon, akkorákat kacagott! Megfőzött, ennyi!
Ma kerti vacsi volt. Végre, de illatosak is lettünk. Legalább nem esznek meg a szúnyogok :-D Bár azok egyébként sem falnak már minket a szúnyoghálók miatt.
Közben jött egy újabb felkérés. Izgulok, mert kezd halmozódni, és nem volt tervben ennyi, illetve az, hogy napi 4-eket csináljunk meg gyereknap gyanánt. DE megfontolandó, hiszen olyan e,berek hívnak fel, akik nagyon szeretik a munkánkat, munkámat, és nem egytől hallottam már, hogy minket fognak hívni, hiszen szívük csücske...
Ma Csirikével is eldumáltunk. Imádom azt a nőt! Egy angyal! DE komolyan! olyan jókat nevettünk, és remélem el tudok majd hozzá menni valamikor, hiszen én mobilisebb vagyok, mint ő!
Rohantunk egész nap, de a fű meg lett locsolva reggel én, este a kedvesem.
Kezdünk megint összhangba kerülni. Így hogy alig aludtam, és nem volt időm vele foglalkozni, kicsit morci volt a drágám, de ma visszatért a régi mosolygós Zsuzsi, és ezt értékelte :-) Persze sütni megint nem volt időm, pedig a croissant tészta csücsül a hűtőben. Holnap 3 helyre megyünk, mire hazaérek, RObi megy a sráccal ide-oda...Jaj de fog hiányozni az a kis krapek! imádom, még akkor is, ha néha olyan dolgokat csinál, amitől égnek áll a hajam! viszont szerkesztett egy zenét! Hű de jó lett! RÁ hegedültem , és nagyon tetszett neki. ügyes, de figyelnie kell néhány apró részletre, hogy ezekből, igazi zenék legyenek! Imádom a kis mocskot! Bármihez kezd minden tuti. Pont mint az anyja :-D Segítem is őt, ahol tudom, hogy megtalálja a helyét!
Ma fagyiztunk is! És a srácok is velünk jöttek haza! Rend és tisztaság uralkodik a házban, még így is., hogy Spooky sokat van bent.
Megyek, mert még ezer a dolgom,hiszen hol van még a reggel 6 :-) Azért belefér néhány óra alvás. Muszáj, de kezdem megszokni az éjszakázást. Mondjuk pizsiben könnyű :-)))))
Vettünk ma áfonyát, és tőzeget! Keresek neki egy megfelelő helyet és földcserét csinálok, majd úgy ültetem, mert már kettőt kinyírtunk! De ezt nem fogjuk. Nagyon megszerettük az áfonyát.
Ha belegondolok rengeteg fajta gyümi terem a kertben és még mindig tudnék mit beletenni.
Van: Sárga barack, nektarin, őszibarack, szilva, körte 2, cseresznye kettő, meggy, zöld alma, jonatán, és jonagold is, egres, ribizke, málna, szeder, eper, füge, bodza, és még goji bogyó is :-D
Mostmár áfonya is kerül ide, és jostánk is van, bár még nem termett, de lehet az fekete ribizke? aj, mert imádjuk a gyümölcsöt!
Na de megyek, mert idő van! SZép estét jó éjszakát! Csodás álmokat és pozitív gondolatokat! Küldj az ellenséged felé szeretetet, aztán engedd el, had ússzon saját habjai közt! ÉS LEGYEN Nyugodt az álmod! PUUUSSZZII
SZóval van egy csomó minden! És nem is b
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orvostól orvoshoz
  2015-05-18 12:10:19, hétfő
 
  Ma Moncsikáyés nap van. Beteg lett a kis szentem. Ma megyünk dokihoz. Remélem hamar átmegy rajta. De már reggel az állatorvosnál kezdtünk. Hasmenés....stb. Nagyon tuti! Szerencsére ilyenesetekre van két telefonszámom, állatorvos ha nagy gáz van, a saját állatorvos, és a tenyésztő,aki szakember az angol bulldognál. Tényleg olyan,mintha egy 4. gyerekem lenne, de majd megzabálom! Teljesen imádom! Most kicsit nehezebb, eléggé hullik a szőre, így baromi sokat kell takarítani. Mivel Mona beteg lett, így kénytelen vagyok flóraszeptes vízzel felmosni, pedig csak Amway-es tisztító szereket használok többnyire. DE ha a kincsemről van szó, akkor minden higiénia számít.
Az éjszakám ma sokkal jobb volt, de még mindig nincs pihenés. Egyre jobban hozzá szokok. Bár elég nehéz, és sokszor azon kapom magam, hogy már már alszok :-D
MA nem kell főznöm, így a takarítás és az elmaradt dolgokat igyekszem behozni a , mert utána megint van mit csinálni, este pedig ismét rádiózom.
Sajnos a tegnapi tv felvételt le kellett mondanom, mert nem hagyhatom itthon betegen a gyerekemet. Bár ő állította,minden oké lesz, én nem kockáztatok, hiszen az apjuk dolgozott....nem kell, hogy valami történjen.
JAj, már ennyi az idő? Később jövök még PUSZI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tegnapi gyerekműsor pipa , nagy nagy pipa :-)
  2015-05-16 17:08:50, szombat
 
  Tegnap egyedül utaztam le egy gyerekműsorra. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam, hogy segítséget kellet kérnem a hangfalakhoz, bár igazán nem nehezek, hiszen potom 12 kilót nyomnak, de én annyit sem emelhetek egyenlőre.
A műsor fantasztikus volt. Az óvónénik is beszálltak a játékba. Hatalmas tekeredőt csináltunk, a mókás torna sem maradhatott el. Máté lerágta a fogkefét, de a foga hófehéren ragyogott utána :-D
Tuti volt minden. Annyira elmerültünk a játékba, hogy gyorsan elszállt az a 60 perc. Igen egy óra, és bírták, nem lankadt a figyelmük, sőtt!!!!!!
Imádtam őket!
Az úton odafelé mindenkivel megbeszéltem az elmarat dolgokat, természetesen kihangosítón keresztül. Hazafelé betértem a mekibe, nyami falatkák! Persze kicsit közelebb érve az otthonhoz, a gyermekeimnek is vettem ezt azt. Nagyon örültek neki mikor hazaértem. Jól telt az este, de az éjjel megint nagyon kimerítő volt. Istenem még két hét feszített tempó, utána lehet lazítani kicsit. Nem is tudom, hogy bírom ezt. Persze nagyon sok segítséget kapok a kedvesemtől.
Hajnalban már jobb kedvem volt. Hatalmas lett a szívem is. Tutu tett róla, hogy jól teljen a pirkadat <3
Utána összeszedtem a csajokat és elszaladtunk kecsketejért. Pénteken hazafelé megkérdeztem mikor lehet venni. Oda is értünk időben. Még volt tejecske. 3 liter, remélem elég lesz a csajoknak, gondoltam pár nap. Aha, hazafelé fél lityót be is nyaltak. Ja és sajtot is vettünk, hiszen az a kedvenc. Na 35 deka is eltűnt ,míg Veresre értünk. Ott csak beugrottam a piac szélére némi zöldség és gyümi az esti turmixhoz.
Hazafelé kitettük Monát már teljes díszben,konttyal. Gyorsan kifestettem, Istenem, de csodásan nézett ki. Hihetetlen milyen nagy lány lett! <3
Majd hazafelé még vakondirtót vagy mit kellett vennem, mert fent betolakott egy vakond. Eddig mindig csak pár napig üdült nálunk de most egész héten túrja szét a füvet és a fák gyökerét, hát megelégeltük. Ha ez sem segít, kihívjuk a szakértőt, van az utcánkban egy nagyon tuti szakember,akik kimondottan vakondra szakosodott :-D
Itthon mentek a dolgok. Végre sikerült a konyhát rendbe tenni, kimosni mindent, Spookynak is a dolgait. Van mit tenni venni itthon. Mona kipróbálja a konty készítését rajtam :-) Nekem is nagyon tetszik de magamnak olyan bénán tudom megcsinálni.
Már meglocsoltam a fél kertet, már csak a másik fele van. Kint vannak a szomszédok, már koccintottunk a hétvégére is :-) Este pedig rádiózok. Zajlik az élet kérem szépen. SZerencsére még volt ebéd tegnapról, így nem kellett főznöm. Vacsira csinálok fűszeres újburgonyát valamilyen salival és fokhagymás joghurttal.Szeretik a kis manók. Ráadásul nálunk van Ádi is. Olyan szép virágot hozott Monának. Milyen édesek. Most megy a nagy játék!, X-Boksz!
Bekevertem egy hatalmas adag Gofrit. Zsuzsi szokta kisütni. Szereti. Szerintem hamarosan hozzá is lát :-) Szeretik nagyon! A drágám elment dolgozni. Nagy könyörgés árán kocsival ment! Előbb ér haza hozzám <3
SZERETEM <3 Még mindig!
Nagyon szép idő van odakinn. Kiültettük a szuper erős paprika palántákat. Néztem a neten egy-egy ilyen palánta 1000 Ft. Nem semmi!
Bazsalikom is költözött ki. Csodás a kert.
De a növények! A tűzvirág már teljes díszben,és még sok más is. A rózsák is kezdenek virulni. Imádom! És hamarosan kibújnak a leander virágai is. Amit Horvát országból hoztunk, megmaradt. És az olajbogyó fa is, na meg a mandarin is! Hogy idén mit hozunk???? Még rejtély! De nem jövünk üres kézzel! AZ tuti!!!
De megint mennem kell. Vár a munka! Csodás hétvégét kívánok! Ma igazán jó idő van egy kis sütögetéshez, grillezéshez, és közben lehet hallgatni a dinomdanom.eu rádiót a neten! :-)
PUSSZIIIII 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2015.04 2015. Május 2015.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 274 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6
  • e Hét: 6
  • e Hónap: 801
  • e Év: 801
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.