Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
Elem elem
  2015-06-30 18:58:48, kedd
 
  Mégiscsak elemelte az elemet is a rabló, mert az enyémet minden reggel kellett töltsem ez pedig azóta azaz két napja bírja, most kezd csak lemerülni, átvert, adott egy jobbat. Lehet ezért fog megölni de nekem még így is megérte.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gitár rablás
  2015-06-30 08:34:25, kedd
 
  A gitár rablókról még annyit, hogy az egyik kancsibb volt mint a másik, a második viszont sokkal jobban össze volt vágva az elsőnél, az arcán három centis vérző vágott seb volt látható. Ezt miniszterelnöknek javaslom!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orange
  2015-06-30 08:29:02, kedd
 
  Voltam az Orangenél reklamálni, léket kapott az okos(telefon) és elfolyt vagy 2 Giga Bite, elömlött. Az első GB tőlem, ami benne van a szerződésben, a másodikat pedig már ők adták puszta jóindulatból mert látták, mennyire szívből panaszkodok de az is elment az enyészet útjára. Aztán kinyögték, hogy a telóban van a lék és hogy mit is kell ott kikapcsolni, ki is kapcsolták de már újabb Gigát nem adtak. Elismerem, ha az kell, hogy az én hibám de nem fizettem ki a bérletet 26.-án, és nem tiltották le a számomat, még a perceket is meghagyták, de...Nekem a Giga kellett ...Volna és nem a perc, perc nem kellett szinte egyáltalán. Kóserek, de akkor is nem lehetett volna szólni előre, hogy né, te paraszt ott lyuk van..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új Szent Demeter
  2015-06-30 08:25:17, kedd
 
  Narcisa és Shakira a történet kezdetén ott koldultak a közelben, az Új Szent Demeter parókiánál, oda is akartam hívni őket biztos megmentettek volna de nem sikerült oda hívnom. Amikor pedig már megtörtént a rablás de még nem hívtam a rendőrséget, már ott kotorásztak a kórház kukái között, meg tudnám enni még a vénasszonyt is amikor nyakig a szemétben látom, annyira tetszik.Különben amióta lefíroltam és elfelejtettem megdugni elég rosszul egyezünk Shakíraval. ..És pont ezek között a kukák között guggolt le Narcisa pisilni tegnapelőtt, gondolván, ha én megmutattam neki a valamimet, ő is mutasson. Ez a pisilés megint csak Bränduschara emlékeztetett, ugyanígy guggolt le Brändy is közvetlenül mellettem pisilni, a tavaly az Attila út elején a kis parkban, akkor még jócskán meg is ijedtem tőle. ..S mondom nekik, hogy né, mjá furát csétyérá, Narcissa így nevezi a gitárt csétyérä, citera. Mondom, ellopták, Shakira kérdi, ki, az a kettő akiknek köszöntél az előbb, úgy kellett, minek kell magaddal hozd mindig, válaszolt megértően a kedves jövendőbeli anyós.Aztán amikor vissza kaptam, mentem hamar dicsekedni vele, Narcissának azt mondtam, hogy jól elvertem a tolvajokat és vissza vettem a gitárt, nagyot nézett.És Shakira is csodálkozott, hogyhogy, hát így..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meg van beszélve
  2015-06-30 08:20:10, kedd
 
  A Bränduscha ügy is meg van beszélve, le van tárgyalva, mert Loredána, amikor a Kiskorú Bűn Nőzők Gyűjtő Központ lakcíme iránt érdeklődtem nála, persze, hamar beárult Narcisának.De nem ezért mondtam el neki, már alig vártam, hogy elmondhassam, és amikor az állomásnál hajba kapott a prosti nővérével, akkor ezzel a nővérrel beszéltek ők ketten egymás közt a Központról.S ekkor jutott eszembe B...és sebtiben el is újságoltam Narcisanak,hogy megbasztam B..t, vagyis, hogy nem basztam meg B..t, hogy az ördög vitt volna el!De nem hallod, hogy nem basztam meg? Akkor kellett volna elvigyen amikor ránéztél! Narcisaval is jól el lehet beszélgetni..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Karl Marx
  2015-06-30 08:17:36, kedd
 
  Egyéb mozzanat, amikor az altiszt úr próféta úrnak szólított, sebtiben vágtam rá, hogy a próféta nem úr. Na most azóta rágom ezt magamban, ide bejön az őrnagy akit három hónapja ismertem meg a Karl Marxon Loredána ügyében, az őrnagy egy harmincöt körüli kimondott tejfölös szájú, ez volt az első akinek prófétaként adtam ki magam, ő is megmosolyogta de nem nem kommentálta a dolgot, nem is lett volna rá idő akkor és ott.Summa summarum, az úr megnevezés maradjon, de szerintem az altisztek inkább alkalmasabbak lennének őrnagynak az őrnagynál, vagy ne mondjam, hogy szerintem, mondjuk csak, hogy felmerül a kérdés..De lehet rágni még egy kicsit ezt a csontot is..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szégyen
  2015-06-29 20:45:01, hétfő
 
  News: ma két cigány ellopta a gitáromat. Az Interservisan kórház mellet ültem a fűben és ettem, a gitár egy fának támasztva, oda jön a két ember, leülnek mellém, elég részegen, milyen telefonom van, megmutatom, pont ugyanolyan kis okos Motorola-ja volt a cigánynak. Azt mondja adjam oda az elemet, próbálja ki ha megy az ő telója, odaadom. El akarja cserélni az elemeket, észreveszem a cselt, vissza az enyémet, semmi gond. A másik cigány elveszi a fához támasztott gitárt, nem szólok semmit hadd játsszon a gyerek, ezzel már kétszer háromszor találkoztam, ott sátoroznak abban a volt üzlet komplexumban ahol most nem tudni mi van, vagyis ők vannak ott, ezek a cigányok. Megeszem a kajámat, felállok, kérem a gitárt mert hogy mennék, azt mondja hagyjam ott holnapig, nem hagyom, de, de nem, a másik az elemes, megütlek na és így még kétszer vagy háromszor, fogom magam ott hagyom a gitárt be a kórház udvarára és felhívom a rendőrséget, már ismernek ott is. Igy úgy, menjek jelentsem a hármas szekciónál, de nem lehetne küldeni valakit, sejtettem, hogy a rablóim bementek az említett komplexumba. Jó, küldünk egy egységet, köszönöm. Tíz perc, ott a rendőrség, mondom, már tudják, nem kell mondjam, aztán mondom, hogy né, ott laknak, és mondom ha ők ott rendőrködnek biztos tudják kik laknak ott. Bemegyünk a táborhelyre, a fő zsaru előveszi a fiúkat, előkerül a gitár, kihozzák ..Kicsi süket duma erre arra, megvan a történet, mehetek haza. Ami érdekes, másodszor mutatkozok be rendőrnek prófétaként, most még politikusként is, hogyhogy politikus ? Hát úgy, hogy esetleg én tettem fel Klaus Johannist elnöknek, ja, úgy még igen, de mégse lehet egy politikus próféta mondja a második zsaru mert egy próféta nem pártolhat semmilyen politikai irányt se irányzatot, ezt ő másfél szóban mondta el, a fordító gyenge. Azt hiszem nem válaszoltam semmit, vagy már nem tudom, és még ugyanez a második kapott rajta, nem tudtam milyen kulturális fesztivál volt az elmúlt napokban Bonchidán, hát szégyen de az enyém.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Getto Pixie izéje
  2015-06-27 17:04:59, szombat
 
  Alidának az adatlapján az volt kiírva, hogy tizenöt vagy tizenhat éves, annyit már azért én is tudtam, hogy abban az életkorban már van szőr a lányok izéjén, csak hogy ő nem annyi éves volt mint amennyi a Facebook adatlapjára ki volt írva.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zökkenő és pikantéria
  2015-06-27 16:37:06, szombat
 
  Alidával sem zajlott zökkenő illetve pikantéria mentesen az ismerkedés,kábé öt éve, tulajdonképpen ő volt az első szerelmem, Jázmint két hónappal Alida előtt ismertem meg de vele csak rá egy évre kezdődött el a kapcsolatunk. Alidával nagy lángoló szerelemben voltunk pár napja, itt ismerkedtünk meg Facebookon, pár napja beszéltünk amikor hogy, hogy nem, egyszer csak, az Alida picsájának a szőrére terelődött a szó, erről az anyagról tettem valamilyen említést, ne tudom pont mit de azt hiszem azok a párbeszédek még megvannak a levelezésekben itt a végtelen virtualitásban.És erre a picsájának a szőrének való említésekor Alida azt válaszolta, hogy de neki nincs olyanja, és erre törtem én ki a 3.. Virtuális Világháborút akkor és ott azaz itt helyben Facebookon. Mert azt hittem, hogy azért nincs neki szőr a picsáján mert borotválja, akkoriban Júliával éltünk itthon a Fellegváron, ő rendesen borotválta a pöcsét és én meg Alidára azt hittem, hogy azért borotválja ő is Dzsulájhoz hasonlóan, hogy jobban menjen a baszás. És kivágom én ott Alidának a több hétig tartó féltékenységi hisztériát, lehet még két, három hónapig is tartott amíg csak rá nem jöttünk, hogy azért nincs picsa szőre mert még nem nőtt ki. Lehetett ott nagy röhögés Veszprémben, Dudar Cityben, Alida helyett sokszor az édesanyja írogatott és egy "hawer" is aki általában kéznél szokott lenni náluk és akik felnőtt emberek voltak, ő maga Alida vagy Getto Pixie ahogy így vissza gondolok csak ritkán jutott szóhoz a körítéstől.Alida még nem volt tizenhárom éves, onnan tudom mert Jázminnal együtt töltöttem a tizenharmadik születésnapját, kevés idő amikor nem tiltottuk le egymást Skypeon, na és pont ahogy betöltötte a tizenhármat pár hét alatt ki is nőtt a picsa és a hónalj szőre is. Addig őt, Jázmint se tudtam, hány éves, vagy nem hittem hogy annyi, de akkor elhittem pont a szőr miatt, amikor megismertem Jázmin tíz éves volt és 1, 80 magas most mennyi lehet nincs fogalmam de megütheti a 2 métert is. Alida és persze vagy leginkább a körítés, három vagy négy hónapig beszéltek velem, amely időszak részemről egy nagy darab szerelmi féltékenységi idegroham volt.. Aztán letiltottak, de a rohamomat még jó ideig folytattam, és most se vagyok leállva vele teljesen, az mindig szükséges, azóta még szinte mai napig üzengetnek így vagy úgy szóval még megvannak, és annak a tiltásnak öt éve.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Többi
  2015-06-27 08:42:27, szombat
 
  A többiek mind leelőztek, elhaladtak.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 40 db bejegyzés
e év: 466 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 61
  • e Hét: 543
  • e Hónap: 1438
  • e Év: 113907
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.