Belépés
naplopoleon.blog.xfree.hu
Kinek megadatott egy kis darab kenyér, s otthon, hova este nyugodtan hazatér, s nem kell mást szolgálni, s úrnak se kell lenni: oly boldogság ez, mely minden... Fontos Manó
1915.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Megszólít a magány
  2015-06-29 18:30:01, hétfő
 
  Megszólít a Magány,
s Te válaszolsz néki.
Eddig egyedül voltál,
most már magányos.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Virágmenhely
  2015-06-27 11:22:00, szombat
 
  Tegnap este tudományos kísérletet folytattam. Több évtizedes kísérletezés ez, publikálásra megérett. Tehát épp játszottam, online, IQ- és vitaminhiányos tinikkel, a tudományért bármire képes vagyok. Egy zörrenést hallottam, kedvenc alsó szomszédom megint pakol - gondoltam én. Azonban gyanús volt a dolog, ezért a bejárati ajtóhoz mentem. A barikádot eltávolítva (különböző fóbiákkal küszködöm, félelem a békáktól, munkától, stb.) ajtót nyitok. Egy soha nem látott, 190 centi felé tendáló szemüveges fiatalemberke áll előttem. Közli velem, hogy az első emeleten lakik. Jesszus Mária, addig áztattam le megint az alattam lévőket? Ez persze szinte lehetetlen, mert én a kárpitos-vámkezelő-bölcsész-vezető jegyvizsgáló, és tavaly óta már logisztikai ügyintéző is felújítottam a fürdőszobát. Ehhez persze szegény apámnak lenne pár keresetlen szava, ha még élne, aki kőmíves volt, de akkor is a két bal kezemmel csináltam egyedül. No, állunk az ajtóban, a langaléta srác közli velem, hogy úgy hallotta, hogy én nagy virágbarát vagyok. Közlöm vele, hogy ez erős túlzás, és mutatok az ajtóm mellett álló félig elszáradt, még az előző tulajtól megörökölt tudom is én miféle szobanövényre. A fiatalembert ez nem hatja meg, egyértelműen elszánt. Kérdezi, hogy elhelyezhetné-e nálam a szobanövényeit, ugyanis egyetemista, és megy haza. Meglepett, de rábólintottam. Ma délelőtt meg is érkezett a négy virággal, pontosabban egyik ezek közül egy juharfa palánta. Remélhetőleg nem fog ökokatasztrófa bekövetkezni nálam a nyár végéig. Na most, az egykori gimis szerelmem, akivel nagyon szerettük egymást, csak nem azonos időpontban, beígért egy nőstény ördögöt, helyesbítek, hörcsögöt. Hogyne, hogy a szomszéd macska és kutya átrágják magukat hozzám. A táblát kitettem, megtelt, már csak egy virágot fogadnék be, Kaktuszkát (Tortácska fedőneve). Őt viszont halálig dédelgetném. Egy kaktuszt sikerült már vízbe fojtanom egyszer, de őt gondosan öntözném, még be is takargatnám.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feministák ne olvassák!
  2015-06-25 17:36:55, csütörtök
 
  Azaz hogy, igenis olvassák, legyen egyértelmű számukra a pőre igazság. A nők lustábbak a férfiaknál! Tudományosan megerősített tény. Én ugyan ezt korábban is sejtettem, de udvariasságból hallgattam, de a tudományos fejlődésnek nem szabad, és nem is lehet gátat szabni. Azt eddig is tudtuk, hogy a nők ugyanabban a munkakörben kevesebb bért kapnak, nem véletlenül. Ha nem dolgoznak annyit, amennyit egy férfi, akkor ne is csodálkozzanak, hogy kevesebbet keresnek. De ebbe ne is menjünk bele, mert messzire vezetne bennünket, lássuk inkább a puszta tényt, ami meggyőzi a legkonokabb női tagadókat, és egy kis kéjért bármilyen átlátszó hazugságra kész férfiakat. Tehát azt kell bizonyítanunk, hogy a nők lustábbak. Ez így van. Persze nem tehetnek róla, így lettek összeszerelve. Igen, már látom, hogy ez lesz majd a védekezésük az egyértelmű, tudományosan bizonyított tényre. Piha. Ismétlem, én is majdnem elhittem, hogy a nők szorgalmasak, sőt szorgalmasabbak a férfiaknál. Megzavarta a józan ítélőképességemet a szerelem. Hogy miért lusták a nők azt nem tudom, úgy hiszem, ez természetes adottságuk, de képzettségük is. Én ugye nem tudom tehát, hogy miért lusták, de azt tudom bizonyítani, hogy valóban lusták. Fel is fedem rögtön a titkot: a női vastagbél jóval lassabban (mondhatjuk lustábban) dolgozik a férfiak vastagbelénél. Kell ennél több bizonyíték? Ugye nem?  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mark Twain tanácsa
  2015-06-24 11:57:51, szerda
 
  "Sose add kölcsön a fogsorod."  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mark Twain magyarázata az ember létezésésre
  2015-06-22 22:57:38, hétfő
 
  "Mennyei Atyánk azért teremtette az embert, mert csalódott a majomban."  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bélügyek, időbank és egyéb nyalánkságok
  2015-06-21 11:08:41, vasárnap
 
  Szombaton újból rászabadítottam magam a könyvtárra. Reménytelenül szürke napjaim parányi fénypontja könyvtár. Valószínűleg úttörő korom papírgyűjtéséből visszamaradt valamiféle kényszer hatására könyvekkel megrakodva térek mindig haza, és erős önuralomra van szükségem, hogy többet ne vigyek, mert úgy sem fogom időben elolvasni. Most komolyan, már a játékra és a naplopásra sincs időm. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egy kis ideje alkotói szabadságon vagyok, így, ha szűkösen is, de megoldom az időhiány okozta problémát. Gondolkozom kölcsönön is, most úgyis alacsony a kamat. NO, olvasom a HVG-t, amit egy magas intelligenciával megáldott hazafi egy fórumon nemzetáruló újságnak nevezett (kíváncsi lennék, hogy a Magyar Nemzet most milyen újság véleménye szerint), tehát az újság egy rövid írása egy könyvre hívja fel a figyelmem. Hűha, ezt a könyvet el kell olvasnom! Rögtön a keresésére indulok, új könyv, de reménykedem, hogy a Tudásközpont beszerezte. Nem csalódom, megkaparintottam Giulia Enders Bélügyek című könyvét. Poénos lenne, ha azt írnám, hogy trónolás közben olvasom, de ott most egy Umberto Eco könyvet állítottam szolgálatba. Igen, olvasok a wc-n, mondhatni halmozom az élvezeteket, mert titokban reménykedem, hogy a szomszéd fiatal hölgyike megint megörvendeztet egy megfelelő hangerővel kiengedett orgazmussal. Na, de vissza a beles könyvhöz. Mindenki sürgősen szerezzen be egy sámlit a nagy dolga elvégzéséhez! Rögtön az első fejezetből megtudhatjuk, hogy a mai modern wc csészék nem megfelelőek, nem teszik lehetővé a jó testtartásban végzett pottyantást. Ha azonban trónolás közben lábunkat sámlira helyezzük, akkor sitty-sutty, könnyen megy a dolog. Tudtam én, hogy a nyugati dekadencia betüremkedett legtitkosabb magánszféránkba is. Kellett ez nekünk? Bezzeg a spanyolok, megmaradtak a régi módinál, példát lehet róluk venni, én nem akarok, és maradi maradok- ülve kakilok továbbra is. Hiába írja a kedves leányzó:
"Azt azonban el kell mondanunk, hogy a világon élő 1,2 milliárd guggolva vécéző embernek divertikuluma alig, aranyere pedig jóval kevesebb van. Mi ezzel szemben szinte kipréseljük szöveteinket a hátsónkon úgy, hogy az orvosnak kell közbeavatkoznia - és mindezt azért, mert előkelően trónolni menőbb, mint idétlenül guggolni?"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mark Twain és a pénzvilág
  2015-06-20 11:16:26, szombat
 
  "Két időszak van az ember életében, amikor nem szabad tőzsdézni: amikor nem engedheti meg magának, és amikor megengedheti."

"Ó, szépséges hitel! A modern társadalom tebenned gyökerezik."

"Gyorsan emelkedik jómódból szegénységbe."

"Mindenki szegény lenne, ha mindenki gazdag volna."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mark Twain és a Csoda
  2015-06-19 15:39:34, péntek
 
  "Ha Csoda, bármilyen tanú megfelel, de ha Tény, bizonyítékra van szükség."

"A Csoda és a Tény közti különbség pontosan megfelel a hableány és a fóka közti különbségnek."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az év első nemi aktusa, avagy álmainkat tartsuk meg
  2015-06-17 11:54:12, szerda
 
  Felhívott az egyik ismerősöm, munkaidőben, már az ő munkaidejében, és nem az enyémben. Ma helyettesíti az egyik kollégáját, így van ideje trécselni. Még sok ilyen munkahelyet! A hosszú percekig tartó udvariaskodó mondatok után rátér a lényegre:
- Június 14-ét írd fel a naplódba!
Én előbb júliust értettem,már dörzsöltem a kezem - akkor fogunk megint nem találkozni. De nem, büszkén közli velem, hogy vasárnap reggel megvolt az év első aktusa. Illendőségből azért megkérdeztem, hogy ura és parancsolójával esett-e meg e remek eset. Természetesen vele. Ki mással ugye? Az történt, hogy az ismerősöm azt álmodta, hogy masztizik, de még a vége előtt felébredt. Botor fejjel elmesélte álmát a mellette fekvő férjének. Szegény fejének persze, hogy bűnös gondolatai támadtak rögtön. Kicsi (71+) felesége szokás szerint elhárítja a rohamokat. Majd egy váratlan fordulattal beadja a derekát, szó szerint. A gumi kéznél van, pontosabban a párna alatt, ott tartják már évtizedek óta. Mondjuk én azért ellenőriztem volna annak a guminak a szavatosságát, ha valóban olyan sűrűn van rá szükség, ahogy a jóravaló feleség meséli nekem. Mert ő gumi nélkül sohasem szexel, mert nagyon termékeny, elmondása szerint. A feje is sűrűn fáj egyébként neki. Tehát a kellékek megvannak:nő,férfi, gumi. Azazhogy mégsem, egy dolog hiányzik - a vágy keltette éltető nedvesség. Ha nem is éltet, de legalább a csúszást elősegíti. De nem volt, így csúszás helyett dörzsi, ami viszont egy helyben ülést gátló tényező okozója lett. Miközben beszél hozzám, hallom, hogy cipője kopog a padlón. Ja kérem, áldozatokkal jár a házastársi kötelezettségek teljesítése. Azért volt ismerősömnek is öröme az aktusban - rövid volt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Történelemcsinálók
  2015-06-16 15:20:46, kedd
 
  Komoly képzavarban vagyok, valami Nagy Imrét méltatnak a kormánytagok. De az nem lehet, hogy a nemzeti jobbos kormány egy kommunistát, nem is akármilyent, hanem egy moszkovita kommunistát méltasson. Ez biztos egy másik Nagy Imre lesz, valószínűleg Nagy Lajos királyunk egy kései utódja.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 326 db bejegyzés
Összes: 900 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4
  • e Hét: 200
  • e Hónap: 500
  • e Év: 500
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.