Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Ezért vagy tuladóztatva, ezért nincs pénz az egészségügyre.
  2015-07-31 14:16:30, péntek
 
  Ezért vagy túladóztatva, ezért nincs pénz az egészségügyre, a szociális ellátásra.

Több mint 120 milliót autóztak el a minisztériumi vezetők, ebben az évben.

1 milliós fizetésük mellet az ingyenélők, az adó fizetők pénzéből utazgatnak, amikor az átlag ember a minimálbéréből ara költ, hogy tudjon járni dolgozna éh bérért, és eltudja tartani családját.

És jőnek a családi adó kedvezménnyel ami a gyermekek után jár, / ami kisebbik hányada a családnak / ,de mi van azokkal, azok milyen családi kedvezménybe részesülnek ahol már felnőtt a gyermek, és kirepült a családi fészekből, vagy elmenekült a maffiózó FIDESZ politikusok elöl külföldre.

Az ilyen mondvacsinált támogatások helyet ami embertelen, a béreket kellene emelni, mert az megalázó, hogy támogatásokért kell, hogy kuncsorogjon egy ember azért, hogy megtudjon élni, enni tudjon adni a gyermekének.

A támogatásokkal is csak a feszültséget szítja a mocskos nép nyúzó hatalom, a gyermekes és a gyermektelen családok között.

Ne azért szülj mert gyermeket szeretnél, hanem azért, hogy jogosult legyél adó jóváírásra, vagyis a jelenlegi hatalom téged nem azért becsül mert ember vagy hanem azért, mert jó tenyészállatnak tart.

Az a kor-osztály akinek a gyermeke már elhagyta a családi fészket, és ma már aktívan dolgozik, az nyugodtan éhen dögölhet, pedig azok gyermeke ma termeli meg azt amit a telhetetlen politikusaink munka nélkül keresnek, illetve autózgatnak el.

Egy nemzetet nem csak a gyermekesek alkotnak, azon belül van akik már felnevelték, kitaníttatták, gyermeküket, de még azért az is család vagy nem? Van nyugdíjas, és van akinek egészségügyi okok miatt nem lehet, gyermeke, azok nem jogosultak semmi családi kedvezményre?

Nem családi kedvezményre, megalázó támogatásokra van szükség, hanem emberhez méltó bére, normális adóra, ÁFÁ ra, és nem kizsákmányolásra, kirablásra, rabszolga tartásra, amit ma a FIDESZ művel.

Az nem normális állapot, hogy a politikus 1 milliót keres havonta az ápoló, a tanár, a rendőr, vagy a gyári dolgozó, a szemét szállító, a pék, meg ép annyit, hogy holnap is tudjon dolgozni, vagyis 69 - 90 ezer forintot.

Az nem normális, hogy egy politikus napi keresete annyi, mint a felsorolt átlag emberek havi bevétele.

Semmi bűnt nem követne el senki, ha az ilyen ingyenélőket jó pofán vágnák az utcán.

Azért jó vastag bőr van az ingyenélő, rabló, kizsákmányoló politikusaink pofáján, már csak azt nem értem, képesek ezek tükörbe nézni?

Amikor zabál nem gondol azokra akik miattuk, éheznek, vegetálnak, nem kapnak normális egészségügyi ellátást, halnak, fagynak meg télen?

És azt mondják nem valós az OECD jelentés a támogatások miatt, nem támogatásra van szükség, hanem normális bérekre, mert akik támogatásra jogosultak az egy kisebb hányada a családoknak, és a többivel mi van?

A támogatás a munka morált, az adó morált, rontja azoknál akik már valami ok miatt kiesnek a támogatás lehetőségéből, vagyis bér feszültséget okoz, mert ugyanazért a munkáért van aki többet kap mint a másik.

Az ilyen támogatás gerjeszti a feketemunkát is.

A munka az ugyan az a gyermekes meg a gyermektelenek is, a bér még is különböző, ez ugyan olyan igazságtalan, mint az 1 kulcsos adó.

Miből alapítson ma egy fiatal családot, a minimálbérből, a köz munkából, és ha nincs család, hogy legyen gyerek?

Nagy az Isten állatkertje, de, hogy mind FIDESZ - es? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nálunk 35 % - kal adóztatják a minimálbért.
  2015-07-28 18:59:12, kedd
 
  Nálunk 35 % - kal adóztatják a minimálbért.

OECD jelentés szerint a 35 % - os minimálbér adóztatásával hazánk az első helyen tartózkodik.
Ez annyit jelent ha valaki minimálbért 105 ezer forintot keres bruttóban 68.250 forintot visz haza, amiből képtelenség emberhez méltóan élni.

A hazaáruló, nép irtó FIDESZ szerint akik havi 1 millióból élnek, ez nem probléma, mert nálunk sok a család támogatás ami lehet, hogy igaz, de mi is család vagyunk, és havi nettó 88 ezer forintból élünk ketten, mert mindenféle támogatást elvontak tőlünk, és ebből még minden vásárlásnál, sőt WC használatnál, ha lehúzom a WC- t 27 % ÁFÁ - t fizetek, vagyis a 88 ezer forintból ismét elrabolnak 23.760 forintot.

Csak gratulálni tudok azoknak akik ezeket a mocskokat másodszorra is hatalomra segítették.

Ezt valójában úgy kellene, hogy működjön, hogy az adót, ÁFÁ - t kellene csökkenteni és nem támogatásokat adni, vagyis a munkát kellene megfizetni.

Mert ha én ellenszenves vagyok annak aki a támogatásokról dönt, tehetek bármit akkor sem fogok támogatást kapni, ha jogosult vagyok rá, az un-szimpátia miatt.

Bezzeg ha sógor koma, jó barát, rokon fordul támogatásért az akkor is kapni fog ha egyáltalán nem jogosult rá.

Azt nem veszik figyelembe a törvény alkotok, hogy amire leér egy törvény addigra már hatványozottan sújtja azokat akik valójában jogosultak volnának a segítségre, a támogatásra.

Mert a fontoskodó bürokrata ügy intézőnek is kivan adva mennyi segítség kérést, támogatás igénylést, fogadhat el, és ha többet befogad, a munka helyével, vagy a saját bérével játszik.

Persze az sem árt, ha ma támogatást igényelsz, hogy elvakult híve vagy a FIDESZ -nek, mert különben találnak olyan okot ami miatt elutasítanak.

Véleményedet véletlen se mond el róluk, és ha véletlen mégsem vagy FIDESZ hívő jobb ha megjátszod magad és hangoztatod, hogy te imádod őket.

Ma csak úgy kapsz támogatást, ha a jelenlegi hatalom szekerét tolod, vagy eltitkolod, hogy valójában mit is gondolsz róluk.

Vagyis nem a munka van megfizetve, nem az igazság érvényesül, hanem az melyik párttal szimpatizálsz.

Ma vagy éhen halsz, vagy bólogatsz mindenre amit a FIDESZ hangoztat elvár.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jól ki van ez találv.
  2015-07-27 17:11:41, hétfő
 
  Jól ki van ez találva.

Amikor a hazaáruló kormányunk mindenben hazudik.

A mocskok azt reklámozzák ismét emelkedik a minimálbér, igaz csak az a baj a bruttó minimálbér emelkedik, vagyis az állam önmagának emeli a bevételét, hogy a hazaáruló FIDESZ politikusok még többet tudjanak lopni, stadiont, meg egyéb marhaságot tudjanak építeni.

A minimálbért hazánkban adóztatják a legmagasabban az OECD országok közül ami nálunk 35 %
Utánunk Lettország van 27 % - kal, majd Lengyelország, és Németország következik 26 - 26 % - kal.

Szegény csődben lévő Görögök is 17 % adót fizetnek a minimálbére.

Úgyhogy talán van annyi jogom, hogy elküldhessem a sunyi büdös picsába a FIDESZ minden egyes politikusát, illetve talpnyaló szavazót, akik olyan buták mint a sár, hogy tudna kipusztulni ez a hazug hazaáruló állat faj.

Ere ne legyetek büszkék mocskos maffiózó, hazaáruló tolvaj bűnöző csürhe.

Valamennyi FIDESZ -es politikus kötelet érdemelne, hogy éhezteti saját nemzetét, a túl adóztatással, a magas ÁFÁ - val, a köz munkával ami kényszermunka havi 50 ezer forint éh bérért.

Aki ezekre valaha is szavazni fog az is ugyanolyan hazaárulóvá válik mint ők.

Az elmúlt években 42 % emelkedett a minimálbér, amiből a dolgozok csak 14 % kaptak, vagyis az állam emelte a minimálbéresek rovására a saját bevételét 28 % kal.

Biztos megéri, dolgozni, hogy emelhessék a politikusok a saját bérüket, mert nekik a havi 1 millió is kevés, de embereket kényszerítenek törvényeikkel havi 50 ezer forintért köz munkára.

Gondolkodj már birka Magyar, rabszolga vagy a saját hazádba, a FIDESZ rabszolgája.!!!!!!!!!!!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért is esélytelen a baloldal a jobboldalal szembe?
  2015-07-26 18:29:21, vasárnap
 
  Miért is esélytelen a baloldal a jobboldallal szembe?

Nem ismerik fel a baloldalon amit a FIDESZ már régen felismert és ügyesen alkalmaz.

A honi lakosság nagymértékben csalódott az EU - ban, és a demokráciában, ami elsősorban a baloldali politikusoknak azon belül, főleg Gyurcsánynak köszönhető.

A honi lakosság 1989 - ben nagy várakozással, reménnyel választotta az EU -t, a demokráciát.

25 év elteltével a várakozás, nem hozta azt az eredményt amire a lakosság számított, ebből kifolyólag ellenszenv lépet fel az EU tagságunkkal.

Ma illetve 25 éve a baloldal nem mer, mert nemet mondani semmiben az EU elvárásoknak, ebből kifolyólag a választók többsége úgy értelmezi a baloldal viselkedését, ha ismét hatalomra kerülnének elvesztené hazánk a függetlenségét, és az EU kiszolgálóivá, rabszolgáivá válnánk.

A lakosság, azt mondja a FIDESZ lehet, hogy rossz, de azért szembe száll azzal az EU - val amiben mélységesen csalódott.

Amennyiben a baloldal nem változtat a nézetein, és nem vállalja fel a konfliktust az EU - ban, azt, hogy egyenrangúak vagyunk a Németekkel, a Franciákkal, és a mi szavunk is annyit ér mint az övék nem lesz esélye azzal a FIDESZ - szel szembe aki itthon EU szkeptikusnak mutatja magát, miközben Brüsszelbe bólogató Jani.

Az EU már régen felismerte, és tudja, hogy hazánk miniszterelnöke miért és kiknek is adja itthon az EU- val szembeni fellépését, de azt is tudja ahol kell ott hazánk is bólogat.

A FIDESZ azért népszerűbb hazánkban a baloldalnál, mert félrevezeti a lakosságot azzal, hogy ő keményen ellenáll az EU diktátumoknak, pedig a valóságban ez nem így van.

A baloldal az őszinte mézesmázos EU imádó politizálásával, sosem fogja legyőzni a FIDESZ - t, egy olyan országban ahol a lakosság nagy része csalódott az EU - ban, és a demokráciában.

Az EU és a hazai baloldal csak önmagának köszönheti, hogy ma nálunk a JOBBIK a FIDESZ kihívója, és ha van aki legyőzheti a mai jobboldali hatalmat az a JOBBIK.

A Magyar lakosságnak az az EU, demokrácia elfogadhatatlan, ahol 25 év demokráciában eltelt idő után, kevesebbet keresnek, nehezebben élnek, többet nélkülöznek, kényszermunkában / köz munka / éh bérért dolgoznak, rosszabbul élnek mint a szocializmusban éltek.

25 év demokrácia, és elhivatott igazi politikusokkal, már olyan jövedelemmel kellene, hogy rendelkezünk, mint a Német, vagy az Angol állampolgárok, mert mi sem vagyunk rosszabbak, nem dolgozunk kevesemet, mint azok ahol 5 - 6 szőr többet keresnek ugyan azzal a munkával az EU - s állampolgárok mint hazánkban.

És még ráadásul alacsonyabb az adó, az ÁFA, lásd Görögország, ahol még az emelkedés után is alacsonyabb lesz az ÁFA mint nálunk.
És akkor most melyik ország is áll jobban a Görögök, vagy mi? Ahol a kormány azt plakátozza ki, hogy nálunk beért a reform.

És igaz azt is lehetne, de ennyi erővel lehetne kiplakátozni azt is. A műtét az sikerült igaz a beteg az meghalt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beletörődés, a kényszermunkába, amit köz foglalkoztatásnak..
  2015-07-26 10:30:04, vasárnap
 
  Beletörődés, a kényszermunkába, amit köz foglalkoztatásnak titulál a kizsákmányoló, rabló kormányunk.

Az érintettek nem mernek nyíltan őszintén megnyilvánulni, tiltakozni a nyilvánvaló kizsákmányolásuk ellen, egy demokratikusnak nevezet országban.

Az így foglalkoztatottak kényszerhelyzetbe vannak, és zombiként végzik a kényszermunkát.

Azért kényszermunka mert nincs választási lehetősége, hogy dolgozzon napi 8 órát 48 ezer forintért éh bérért vagy vállalja a 22, 800 forintos szociális ellátást.

Mert ugyanis aki nem vállalja a kormány által nevezet köz foglalkoztatás ami valójában kényszermunka az nem jogosult a 22, 800 forint szociális ellátásra sem, köszönhetően a szociális rendszer lerombolásának.

Egyszerűen fogalmazva politikusaink élnek jól abból a pénzből amit valójában a köz munkások termelnek meg.
Több helyen tapasztalható, hogy munka helyet szüntetnek meg, embereket küldenek el rúgnak ki azért, hogy utána azt a munkát köz munkásokkal végzetesék el, fele annyi pénzért magyarul éh bérért.

És mégis mi a fő téma ma a miniszterelnökünk szerint?

A bevándorlás.

Na figyelj ide te dagadt, mocskos szívtelen bunkó állat, hogy tudna kipusztulni a rabló, bűnöző családod.

Családok vegetálnak, éheznek ma hazánkban törvényeitek miatt, te meg jössz a bevándorlás problémájával?

Leromboltátok a szociális ellátást, emberek,szorultak ki az egészségügyi ellátásból, nulla bevétellel rendelkeznek, gyerekek éheznek, ti meg, stadionokat építettek, várakat renováltok, értelmetlenül kerítést húztok fel, szórjátok azt az EU -s pénzt, amit a felzárkóztatásra kapunk, loptok, csaltok, hazudtok, manipuláltok, híztok mind a disznók a mi pénzünkön.

Aki nem tud szembe nézni a múltjával az ara van ítélve, hogy ismételten átélje.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bevándorlás és a hazai zombik.
  2015-07-25 10:24:01, szombat
 
  Bevándorlás és a hazai zombik.

A miniszterelnök retteg a bevándorlóktól, mert fél, hogy nem válnak zombikká mint a magyar lakosság.

Hatalmas az agy mosás, figyelem elterelés a miniszterelnök részéről.

Ne foglalkozz azzal, hogy éh bérért vagy foglalkoztatva, ne foglalkozz azzal, hogy te fizeted Európában a legmagasabb ÁFÁT, inkább foglalkozz az illegális bevándorlókkal.

Persze persze ez jól megfogható probléma, mert kitüremlik az igazságtalanság.
Minden egészségesen gondolkodott felháborít, hogy egy bevándorlóra napi 5 ezer forintot költ hazánk, miközben honi lakosok egy része nulla bevétellel rendelkezik, sőt aki dolgozik az sem keres ennyit, kormányunk jóvoltából. / köz munka ami valójában kényszermunka /

A 48 ezer forintos köz munka azért kényszermunka mert kényszerhelyzetbe van az aki ilyet vállal, mert ha nem vállalja éhen hal, mert semmire sem jogosult /orvosi ellátás, TB. / a szociális rendszer lerombolása miatt.

A köz munka gátolja a normális 8 órás foglalkoztatást is, mert mindenki olcsó munka vállalót szeretne.

Ügyes logika a bevándorlással foglalkozz, miközben nélkülözöl, éhezel mert a FIDESZ csak saját talpnyalóival foglalkozik, azokat hozza helyezettbe,

Olyan rendszert alakított ki a FIDESZ, hogy 1 millió ember él jól hazánkban, a többi meg csak vegetál, máról holnapra él mert teljesen kilátástalan helyezettbe hozta a 2010 óta regnáló hatalom.

A FIDESZ 2010 óta hazaáruló, politikát folytat saját nemzete ellen, mert a 10 millió lakosból 1 millióra szabja a törvényeket.
Ez közel olyan bűn mint a nácizmus volt, mert hazánkban is lassú, de hatékony nép irtást folytat a regnáló hatalom a szociális rendszer lerombolásával.

Idióta FIDESZ - es rabló maffiózó csürhe, aki nulla bevétellel rendelkezik a szociális rendszer lerombolása miatt az miből fizessen TB - t, hogy legalább egészségügyi ellátást kaphasson?

Vagy az nyugodtan dögöljön meg?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ciprasz kivákta azokat akik a reformok ellen szavaztak.
  2015-07-18 10:58:37, szombat
 
  Ciprasz kivágta azokat akik a reformok /megszorítások / ellen szavaztak.

Már csak az érdekelne kivágja azokat is akik a népszavazáson 61 % ba elutasították és nemmel szavaztak az EU - IMF diktátumokra?

Vagy a választok vágják ki a hazaáruló Cipraszt?

A népszavazás eredménye az elméletileg kötelező a mindenkori kormányra egy demokráciában vagy mégsem?

Most akkor hol van demokrácia Oroszországban vagy Görögországban ami EU - os tagállam?

Vagy tényleg nincs demokrácia az EU . ba?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köz munka a kormány nyelvén köz foglalkoztatás hátrányai.
  2015-07-18 10:03:18, szombat
 
  Köz munka a kormány nyelvén a köz foglalkoztatás hátrányai.

Súlyosan, mélyen beleavatkozik a piac gazdaságban, gátolja a bérek növekedésének lehetőségét, csökkenti a munka vállalók esélyét a normális elhelyezkedésre.

Miért foglalkoztasson egy cég piaci bérekért, ha foglalkoztathat, köz munkába, alkalmi munkába éh bérért?
Ha alkalmi munkában , köz munkában foglalkoztat nincs semmi kötelezettsége a szabadságolással, a táp pénzzel.

Vagyis az alkalmi munka, a köz munka, mindenkinek hátrányos kivéve a munka adónak.
Az alkalmi munka, a köz munka, azonos a modern rabszolgasággal.

Az állam, vagyis a mai FIDESZ hatalom egyáltalán nem foglalkozik azon választókkal akiket ilyen munka formákra kényszerít, nem foglalkozik azzal, hogy aki nem vállalja a megalázó köz munkát, az elveszít mindenféle jogosultságot, egészségügyi ellátást, vagyis semmi pénzre, semmi ellátásra nem jogosult.
Nem foglalkozik azzal, hogy aki ma alkalmi munkába, vagy köz munkába dolgozik milyen nyugdíjat fog kapni.

Vagyis a FIDESZ rabló csürhe csak a jelenel foglalkozik, stadionok építésével, várak felújításával, drót kerítés építésével, olimpia rendezéssel, de mi lesz azokkal akik ma munka nélküliek, vagy rabszolgaként éh bérért, köz munkásként alkalmi munkásként dolgoznak, azok miből fognak nyugdíjt kapni?

Akik nulla bevétellel rendelkeznek miből fizessenek TB- t, hogy legalább egészségügyi ellátásra legyenek jogosultak?

Majd ha járvány fog terjedni ez miatt akkor akik fizetik a TB azok is elfogják kapni a járványt,

Ezeket miért nem kérdezi meg egy ellenzéki politikus sem, az idióta hatalmat gyakorló politikusaitól?

Az embereket ez foglalkoztatja nem a bevándorlás, meg a plakát kampány.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi értelme volt így a népszavazásnak Görögországban?
  2015-07-17 06:39:04, péntek
 
  Mi értelme volt így a népszavazásnak Görögországban?

Milyen demokrácia az ahol a lakosság ellen politizál egy kormány?

Nézd meg senkinek nem tűnik fel, senki nem lép fel ellene, Európában, hogy sérült az úgynevezett demokrácia, ami valójában nem is létezik az EU - ban.

Görögországban a népszavazás ellenére ami 61 % - ban kimondta, hogy elég a megszorításokból ismét megszorításokat folytat a hazaáruló Görög kormány, vagyis semmi értelme sem volt a referendumnak, mert a pénz mindent felülír.

Ezért van az, hogy egyre kevesebben vesznek részt az EU választásokon, népszavazáson, mert a politikusok győzelmük után úgyis azt csinálnak amihez kedvük van.

Ezért van az, hogy EU állampolgárok az IÁ - hoz menekülnek, mert itt csak beszélnek a demokráciáról.

Sehol fel sem merül, hogy erről valaki beszéljen, mert a végén kiderül, hogy mi is a demokrácia.

A demokrácia valójában pénz, mert annak van igaza, annak az akarata érvényesül akinél a pénz van, a szenvedő nép meg kussolhat, mert a mindenkori hatalom úgyis azt csinál amit a pénz diktál.

Ez sajnos nálunk is így van, mert mondhatom, írhatom én az igazat, de mindig azok akarata érvényesül akik lopásosokból megszerezték a demokráciának nevezett anyagias hatalmat.

A nagy demokrácia vívmánya hazánkban a Vasárnapi zárva tartás , amit a lakosság közel 70 % elutasít, de senkit sem érdekel.
Én helyeslem a Vasárnapi zárva tartást, de a bevezetése szerintem nem felel meg a demokrácia elvárásainak, vagyis amire büszke az EU, ami valójában nem is létezik.

Demokrácia alapja az az volna, hogy a választók határoznák meg azt, hogy egy EU - s országban mennyit kereshessen egy politikus.

Amennyiben a lakosság nagyobb része minimálbért keres a politikusok bére sem lehetne magasabb a minimálbérnél.
Biztos vagyok benne, hogy sokan önként mondanának le a politikusi tevékenységükről, mert valójában nem azért politikusok, hogy jobbá tegyék az emberek életét hanem azért, mert politikusként munka nélkül nagyon jól el lehet vegetálni a jövedelemből.

Amennyiben a nép határozhatná meg a politikusok bérét egyből kiderülne kik is azok akik valójában a választók, a nemzet érdekeit szolgálják.


Ma a politikusok, csak szórják az általunk befizetett adót, ÁFÁT olyanra amivel a lakosság nagyobb része nem ért egyet, ami azért megérne egy népszavazást.

Stadionok,olimpia, vagyis a sport, plakát kampányok, kerítés építés. várak felújítása, stb.

Közben a kórházaink elavultak. orvosaink, ápolóink, de minden munka vállaló éh bérért van foglalkoztatva, ezért fiataljaink külföldre menekülnek ahol 5 - 6 szór többet keresnek ugyanazzal a munkával.

Szerintem nyugodtan le lehetne vadászni egyesével a politikusaink, mert szó szerint hazaárulást, élet ellenes bűncselekményt követnek el a lakosság, illetve gyermekeink, ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy érdekes cikket találtam, érdemes elolvasni.
  2015-07-16 08:26:28, csütörtök
 
  Egy érdekes cikket találtam , érdemes elolvasni.

"Heti 80 órát dolgozom, évek óta rosszul alszom" - az egészségügy igazi áldozatai.

Enyhén elfogult ez a cikk, mert ez nemcsak az egészségügyre jellemző.

Ez minden munka adónál jellemző, és hiába erőlködik a cikk írója, még ott nincs megoldva a probléma ahol valóba megtermelik azt amiből az egészségügyi dolgozok bérét, vagy magát az egészségügyet finanszírozni lehetne addig nincs esélye, hogy az egészségügybe megoldódjon a probléma.

A megoldás az az volna a valóban értéket előállító, termelő munka vállalókat kellene ahhoz megfizetni, hogy a szolgáltatások, például a kórházak, orvosok ellátására több pénz jusson.

Egy kórházi ellátás pénzbe kerül, ott nincs termelés, ha a termelő bére alacsony, nem emelkednek akkor az állami bevétel sem emelkedik és a szolgáltatásra szánt pénz sem növekszik, az orvosok, ápolok bére sem emelkedhet, mert akkor bukik az egész, mint egy kártya vár.

Az orvos az ápoló hiába harcol a magasabb bérért, ha a péké, a gyári dolgozóé nem emelkedik, nem fog az orvosé az ápolóé sem emelkedni.

Vagyis összes munka vállalónak kellene összefogni, tüntetni, kormányt dönteni, ha változást akarunk, mert hiába tüntet az orvos ápoló, mert semmit sem ér el vele, sőt a kormány feszültséget fog szítani az egészségügyi alkalmazottak valamint a pékek, gyári foglalkoztatottak között.

A bérek mindenhol alacsonyak és nem emelkedhetnek külön, mert az összeomláshoz vezetne.
Minden munka vállalónak az utcára kellene vonulnia, tüntetnie, munkát beszüntetnie ahhoz, hogy változás következzen be.

Az éh bérért foglalkoztatást csak közösen lehetne megszüntetni, mert ha nem ez történik a kormány feszültség szításával, kioltja az egyik tüntetést a másikkal.

A munka vállalok összefogásával lehet megállítani a kizsákmányolásunkat.

Ma csak a politikusok bére van EU szinten hazánkban, az felháborító, elfogadhatatlan, hogy egy politikus naponta keres annyit, mint az ápoló, pék, gyári alkalmazott, eladó, tanár, stb, havi bére.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 219 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 654
  • e Év: 654
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.