Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 141 
Aranyosi Ervin : Az élet értelme
  2015-07-30 18:31:02, csütörtök
 
  Zöld erdőn vezetett keresztül az utad,
nem nézted, a világ mennyi csodát mutat.
Nem álltál meg látni, csak úgy átsiettél,
hidd el, sok élménnyel szegényebbé lettél!

Körülötted zajlott a nagybetűs ÉLET,
ott, hol nincs gyanakvás, ott, hol nincs ítélet,
csak gombák, virágok, szép levelek nőnek,
élő szemtanúi a múló időnek.

Te csak átrohantál, s nem bírtál megállni,
nem tudtál a csoda részesévé válni.
Nem lelted örömöd lomb közötti fényben,
nem találtál társra sok tündéri lényben.

A hétköznapokban az utad így járod,
nem látsz és nem hallasz, tán nincs is barátod.
Egy, csak egy a fontos, célba akarsz érni,
mert csak az a siker, úgy fognak lemérni.

Ha végiggondolod, születés a kezdet,
a végállomásra sorsod figyelmeztet.
Ha így végigrohansz, s ha célod a halál,
lelked életedben mi örömöt talál?

Hát én csak azt mondom, lassítanod kéne,
amíg nem vagy öregapó, avagy néne,
jó lenne utadon gyakran körülnézni,
s hagyni a lét által lelked megigézni!

Mert tudd meg, az élet nem egy nagy feladat,
hanem egy csodás út, hol sok öröm fakad.
Hogyha odafigyelsz, s nyílt szívvel csodálod,
az élet értelmét biztos megtalálod!

 
 
0 komment , kategória:  IRODALOM/VERSEK  
Enigmák - Titkos föld alatti bázisok
  2015-07-30 18:22:40, csütörtök
 
  Enigmák - Titkos föld alatti bázisok - 2015.07.29.


LinkENIGMÁK TV:


Link


Száraz György honlapja, a " Boldog napot " :


Link
 
 
0 komment , kategória:  ENIGMA - ENIGMÁK-Ébredések  
Péterfai János István új honlapja : Tündér Királyság
  2015-07-30 18:17:55, csütörtök
 
  Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe Péterfai János István új honlapját, a
"Tündér Királyság"-ot :Link

A honlapon sok érdekes írás mellett olvasható a szerző
"Hunok a Tejúton" című könyve is az alábbi linken:


Link

Péterfai János István honlapjai:

TEJÚT PALOTA :


Link


Péterfai János István művei :


Link


Péterfai János István egyéb írásai :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Péterfai János István írásai  
Meggyalázták Mátyás királyunk lovasszobrát Kolozsváron
  2015-07-30 18:04:00, csütörtök
 
  Meggyalázták Mátyás királyunk lovasszobrát Kolozsváron - lemoshatatlan szert használtak

Ismeretlenek barna színű festékkel kenték össze a kolozsvári Mátyás király-szoborcsoport talapzatát - tudósított szerdán az erdélyi magyar média.

Keddről szerdára virradóra rongálták meg a szobrot, amelyen a fényképek szerint jelenleg semmilyen felirat nem található.

Carmen Jucan, a Kolozs megyei rendőrség szóvivője a voceatransilvaniei.ro portálnak elmondta, hogy a térfigyelő kamerák felvételei alapján keresik az elkövetőket. Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a tettesek előállítását követelte egy szerdán kiadott közleményben. A szoborcsoportot 2010 és 2011 között restaurálták a román és a magyar állam támogatásával.

(MTI korrigálva, kép: Főtér.ro)

Olyan szert használtak, amelyet nem lehet lemosni.

Videó : Lemoshatatlan festékkel öntötték le Mátyás Király szobrát Kolozsváron (2015-07-30)


Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Így zajlik a magzatszerv-kereskedelem
  2015-07-30 17:57:26, csütörtök
 
  Így zajlik a magzatszerv-kereskedelem: előre tudják, melyik testrészét fogják eladni a megölendő kicsinek (18+)

Két nap alatt kétmillióan látták a YouTube-on azt a megdöbbentő rejtett kamerás videót, amin a Planned Parenthood abortuszvédő szervezet igazgatója magzatok testrészeit árulja vacsora közben egy elegáns étteremben. A kongresszus azonnali vizsgálatot rendelt el az ügyben, ami az elnökválasztási kampányra is hatással lehet.

Illegális szervkereskedelem és gyilkosság vádjával néz szembe Amerika legnagyobb abortuszhálózata, a Planned Parenthood (PP). A klinikáin éves szinten 300 ezer magzatgyilkosságot végrehajtó szervezet vezető tisztségviselőjét egy életpárti intézet aktivistái keresték fel, magukat vásárlóknak beállítva. Azt mondták, hogy tudományos kutatásaikhoz nagy tételben magzatok szerveire van szükségük, és erre árajánlatot is kértek.

A PP egyik igazgatója, dr. Nucatola bemutatta a rendelkezésre álló készleteket, az eljárást és végül egy árlistát is. A videó készítői ráadásul azt állítják, hogy nem egyedi esetről van szó, az egész szervezet ráépült az üzletszerű szervtermelésre, sőt, ennek során többször a terhes nők életét is veszélyeztették (akik még mindig jobban jártak, mint az általuk meggyilkoltatott gyermekük - a szerk.). Az amerikai képviselőház azonnali meghallgatást kezdeményezett az ügyben. Ha a vádak igazak, az akár a nagynevű "abortuszgyár" bukását is jelentheti.

A magzatok szervei iránt elsősorban tudományos kutatóintézetek érdeklődnek, de egyes testrészek akár donorszervként is felhasználhatók. Hátborzongató, ahogy dr. Nucatola egy pohár vörösbor mellett, salátát csipegetve kedélyesen felvázolja a kereslet-kínálat aktuális helyzetét a “szervpiacon":

Mostanában sokan akarnak sértetlen szívet azért, hogy a színuszcsomót kivegyék. Meg is lepődtem, mert nem is tudtam, hogy ezek erre is alkalmasak. Szintén tegnap mondták először, hogy tüdőt rendelnének tőlünk... Ezen kívül, amint már mondtam, ahány ép májunk csak van, azt mind elviszik. nagyon nagy rá a kereslet... De vannak, akiknek a végtagok kellenek, ami egyszerű eljárás, mert könnyű kivenni, bár fogalmam sincs, mire kellenek nekik, talán izomhoz akarnak jutni belőle.

Ez így önmagában maximum etikátlan és visszataszító, de semmi esetre sem törvénytelen. Az anya egy abortuszklinikáról nyilván nem viszi magával a megölt magzatát, így az a klinika birtokába kerül, akik így “hasznosíthatják" tudományos vagy orvosi célra. A Planned Parenthood azonban nem adományozza a szerveket, hanem pénzt kér értük:

Tudja, sok számot mondhatnék, de az árlista nagyjából 30 és 100 dollár között van, az intézettől és a szervtől függően

Ez a 30 és 100 dollár közötti összeg szövetenként értendő, így egy magzaton akár több ezer dollárt is “kereshetnek", a szokásos állami támogatáson túl, amit magáért a műtétért kapnak. Dr. Nucatola nyolc abortuszt is elvégez egy nap, így a “műszak" végére a hálózat nagy mennyiségű “eladható termékhez" jut. Ha a vádak igaznak bizonyulnak, és kiderül, hogy ez általános gyakorlat a PP-nál, akkor ezt a mennyiséget meg kell szorozni 820 klinikával és több ezer orvossal, akik a Planned Parenthood hálózatában dolgoznak. Az extra bevételeket adományként könyvelik el.

A szervkereskedelem tiltott az összes civilizált országban, ráadásul az Egyesült Államokban egy korábbi eset kapcsán külön törvényt is hoztak a meggyilkolt magzatok méltóságának védelmére:

Egy abortált magzat testrészeinek kereskedelmi forgalomba hozása tíz évig terjedő szabadságvesztéssel és/vagy 500.000 dollár bírsággal büntetendő.

(Amerikai Büntető Törvénykönyv, 42, 289g-2)

A Planned Parenthood nem tagadja, hogy magzatok szerveit tudományos kutatásokra adományozza, de azt igen, hogy pénzt kapna ezekért. A képviselőházi meghallgatás során megvizsgálják a felajánlásokat és az eladományozott szervek listáját is. A rejtett kamerás videófelvételen elhangzottakat maga a szervezet sem tagadta, de megvágottnak és manipulatívnak tartja azt, annak ellenére, hogy egyértelműen elhangzik, hogy konkrét összegeket kérnek a szervekért.

Akövetkező pont a tömeges gyilkosság vádja, pontosabban a “részleges születés-abortusz" módszerének elterjedt használata, ami során a 16 hetesnél idősebb magzatot élve húzzák ki az anyaméhből, és csak akkor szúrnak egy méreginjekciót a koponyájába, amikor már a fejét leszámítva teljesen “megszületett", azaz kijött az anyaméhből.

2003 óta törvény tiltja ezt a többi módszernél is embertelenebb gyakorlatot:

A magzat kihúzása épen és élve egy abortusz során élve születésnek minősül a szövetségi törvények szerint, így minden további lépés, ami a megölésére irányul, emberölésnek minősül.

(Amerikai Büntető Törvénykönyv, 1, 8)

A 'részleges születés-abortusz' szövetségi bűncselekmény. Két évig terjedő szabadságvesztéssel és/vagy 250 000 dolláros bírsággal büntetendő.

A nyilvánvaló törvényi állásfoglalás ellenére a videó tanúsága alapján továbbra is használják az élve születéssel járó abortuszt, mégpedig azért, mert csak így lehet garantálni, hogy a magzat szervei ne roncsolódjanak. (Magyarán szólva azért, hogy értékes maradjon az áru. Nem mintha a normál módszer “humánusabb" lenne, amikor is a méhen belül ölik meg a magzatot, és feldarabolva “kaparják ki" az anyaméhből.)

Dr. Nucatola még azt is hozzáteszi, hogy munkanap elején megnézik a rendelést, hogy az abortusz során vigyázni tudjanak az igényelt szerv épségére:

Nagyon gyakorlottak vagyunk abban, hogy szívet, tüdőt, májat emeljünk ki, mert tudjuk, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy ne nyomjuk össze őket.

Ez a morbid gondoskodás különösen visszatetsző annak a szervezetnek a szájából, amely magáról azt állítja, hogy csakis a nők jogai érdekli. A magzat épségben való kihúzása ugyanis indokolatlanul megnöveli az abortusz műtéti kockázatait, ami semmiképpen nem érdeke a páciensnek (értsd: gyilkos anyának - a szerk.), csakis a klinikának. Dr. Nucatola szerint az orvosok még a bevált műtéti módszereiket is hajlandóak megváltoztatni, hogy teljesíteni tudják a rendelést, és ép szerveket tudjanak leszállítani.

Ha a szervkereskedelem és a tömeges gyilkosság vádja beigazolódik, akkor ez alighanem a hálózat végét jelenti, ami különösen fájdalmas lesz Barack Obama számára, aki 2013-ban beszédet is mondott a szervezet rendezvényén.

Mint mondta, mindenben támogatja őket és a nők "könnyű abortuszhoz való jogát".

Az elnöki stáb érzéketlenségét mutatja, hogy a botrány kirobbanásakor képesek voltak az alábbi Twitter-üzenetet kirakni az elnök neve alatt: “Mi valljuk, hogy minden gyerek megérdemel egy lehetőséget. nem csak némelyek. nem csak a sajátjaink."

Íme a szóban forgó rejtett kamerás felvétel magyar felirattal (be kell kapcsolni a lejátszó alsó részén):


Rejtett kamerás felvétel arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit :


Link


Forrás :


Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
Prof. Dr. Pungur József : Migráció mint csodafegyver
  2015-07-30 17:39:51, csütörtök
 
  A 20-adik század csodafegyvere az atombomba volt, a 21-ediknek a mesterséges népvándorlás. Lényege: szegény Dél és Délkelet foglald el, vedd el és ülj bele a készbe ami a dőzsölő Nyugaté.

Hogy jött létre ez a helyzet?

1. A Dél és Délkelet túlnépesedett - ezt területe már nem tudja eltartani, s a "felesleges rész" kirajzik. Vagy végtelen háborúk űzik el népeiket.

2. A kolonializmus eltörlése korán történt - az infrastruktúra felépítése előtt.

3. A törzsi háborúk lényegében megszűntek.

4. A modern és ingyenes gyógyszerek következtében a gyermekhalandóság nagysága lecsökkent.

5. Az általános nyugdíjrendszer hiánya miatt a családokban sok gyermek kellett az öreg szülők eltartásához.

6. A mobil-telefonok gyors elterjedése megismertette a tömegeket a fényezett gazdag Nyugattal és ez, mint "ígéret földje" elementáris vonzást gyakorol.

7. A világ háttérhatalma felismerte a migráció óriási lehetőségét az európai nemzetállamok megroppantására és az Európai Egyesült Államok megteremtésére, melyek eddigelé igencsak akadoztak.

8. A háttérhatalomnak hirtelen került elég pénze áttételesen megindítani a tömeges migrációt, s annak célirányt szabni.

9. Az új népvándorlás sikeréhez egy világvallás szélsőséges csoportja adja az ideológiai alátámasztást és motivációt, mely fanatizmust ad a migrációs tömegeknek és mert mindig harcosan keresztényellenes volt.

10. A Nyugat mely 200 éve mindent megtett saját elvi alapjainak a 2000 éves Kereszténység diszkriminálására, aláásására, és rejtett vagy nyílt üldözésére - mára már csak valami szublimált humanizmus elveibe kapaszkodik görcsösen, amellyel a küszöbönálló konfrontációban sem azt, sem magát nem fogja tudni megtartani.

A történelem azt bizonyítja, hogy ha egy társadalom elérkezvén hatalma csúcsára, kiváltságos helyzetét, gazdagságát önmaga kedvtelésére, az élet gyönyöreinek habzsolására, s mások egyre nagyobb kizsákmányolására fordítja, akkor menthetetlenül az atomizálódás, a szétesés, és a pusztulás újtára csúszott. Ez volt a végzete az ókori Új-babilóniai birodalomnak, a Görög-Római világhatalomnak és a hatalmas Karthágónak.

Karthágó a Föníciaiak által alapított gazdag kereskedő város volt Észak Afrikában, mely erős birodalommá fejlődött. Kora másik nagy hatalmával, Rómával versenyzett s három háborút is vívott. Volt amikor a híres Hannibál modern "harci elefántjaival" Róma kapui előtt állt - s végül mégis vesztett. Kereskedői megunták a hadsereg drága tartását - élni akartak és nem háborúzni. Karthágót hármas fallal vették körül - és biztonságban érezték magukat. Scipio, a római hadvezér, seregével nem a falak ellen indult, hanem a kikötőben szállt partra. Végül is Karthágó örökre elpusztult. Romjai Líbiában turista látványosság.

Nyugat ma csodafegyvereiben bízik az atom, a biológiai, és ki tudja még milyen elektronikus vagy sugár-fegyverekben s legyőzhetetlennek tudja magát. Hadseregei fenntartását, különösen az európaiak, drágának és fölöslegesnek tartják, mert sokba kerül, s mindez dőzsölésük és kedvteléseik rovására megy s elhanyagolják.

Vakságukban nem látják, hogy a népvándorlás fegyvertelen hódító hullámai ma is a tengeri kikötőkön át érkeznek, lélekvesztőkön és gumicsónakokon.

Megoldás lehetne: visszaküldeni a többséget kiindulási pontjaikra. Ellátva őket a fenntartásukból megspórolt összegből. Megtérni a Nyugatot eddig megtartó megújított Kereszténységhez, mely képes erős társadalomban összefogni az egyedeket és népeket.

A kirajzott tömegek ne a készbe akarjanak beülni, hanem teremtsék meg a maguk élhető és fejlődő társadalmát. Ehhez Európa segítséget és szakértelmet tud adni!


Prof. Dr. Pungur József

volt afrikai tanár
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Mi,magyarok Európa szégyene vagyunk- állítják az óceánon túl
  2015-07-30 17:28:47, csütörtök
 
  Mi, magyarok ,,Európa szégyene" vagyunk - állítják az óceánon túli senkiházik

És akkor még finoman fogalmaztam. Mert azok, akik a magyar nyelvet használják a magyarság gyalázására, aligha érdemelnek más megnevezést. Persze az, aki csak egy kicsit is ismerős az ottani ,,magyar" médiumok világában, nyilván egyből egy orgánumra gondol. Az ,,Amerikai Népszavá"-ra, ahol így minősítettek minket.

Az ember korábban azt hitte, hogy a benne Bartus Lászlótól megjelentek után mélyebbre már nem süllyedhet egy orgánum. De bizony igen. Erre példa a lap vasárnapi számában bizonyos Markó Beáta ,,Magyarok" címmel abortált agymenése. Aminek olvasásához igencsak kemény idegek kellenek.

Itt van mindjárt első bekezdése:

,,Egy súlyos kisebbrendűségi komplexustól terhelt nemzet, amely a saját maga okozta történelmi veszteségeit száz éve nem akarja feldolgozni, melynek tagjai csak úgy képesek érvényesülni, ha elveszik a másét. Elkobozták félmillió zsidó vagyonát (és életét), elvették a kitelepítettek házait, beszolgáltatatták a malacot, lesöpörtették a padlást, államosították a kisboltokat és az elmúlt öt évben ismét állami szinten vezénylik a nyugdíjak, földek, trafikok és egyéb magántulajdonok fosztogatását, elrablását."

Egyszerűen hihetetlen. Mi tehát lopós fajzat vagyunk, padláslesöprő senkik, akik ennek megfelelően kezelendők. No de lássuk a folytatást!

,,Sajnálják magukat: ,,balsors, akit régen tép" - 25 éve ölükbe hullott a szabadság, és nem tudtak mit kezdeni vele. Nem kellett nekik. Nincs igényük demokráciára, sajtószabadságra, jogállamra. Nem értik, és nem is akarják megtanulni. Beveszik őket az európai klubba, ahol a vezetőjük a trágyalétől mocskos csizmáját feldobja a damasztabrosszal leterített asztalra. Szégyen. Normális, civilizált országgá válhattak volna, de nem akartak. Újabb kudarc. Jönnek-mennek a generációk, és az ország kudarcot kudarcra halmoz. Így megy ez száz éve. Nem változtak semmit. Tessék Adyt olvasni."

Hoppá, Ady! Portálunkon régente részletesebben bemutattam, miként akarta a baloldal a saját képére fordítani a költőóriást. Ilyetén minden gondolkodni csak egy kicsit is tudó olvasó előtt világos, hogy Ady a saját kora magyar társadalmának megítélésében oly sokszor mennyire analfabétának bizonyult. De ha már azt kapjuk, hogy őt olvassuk, ott van a ,,Duk-duk affaire" című cikke (Új Idők, 1908. november 15.). Csak egy mondatot idézek most belőle. Ady ebben azt írja: ,,Jogom van kijelenteni, hogy a nevemben, cégérem alatt ágáló senkiket jobban utálom, mint általában engem szokás utálni." Már pedig nem kérdéses ugye, kik ágálltak az ő nevében és cégére alatt.

No de kanyarodjunk vissza a mostani förmedvényhez, amiben ez áll továbbá:

,,Büszkék a Nobel-díjasaikra, akiket - egy kivételével - mind elűztek, akik - egy kivételével - mind külföldön kaptak lehetőséget a tehetségük kibontakoztatására. Neves íróikat zavarták el, leghíresebb zeneszerzőjüket kényszerítették idegen országba. Szégyen. De büszkék a magyarságukra. Miért is? Milyen eredményt tudnak felmutatni?"

Álljunk csak meg! Neves íróinkat zavartuk el mi, magyarok? Nos, inszinuáció ez a javából. Akikre utal ugyanis, máshova tartoztak. Remélem, ezt sem kell ezúttal részletezni. A záró kérdés olvastán pedig csak azért nem minősítem feltevőjét, mert úriember vagyok.

Néhány bekezdést - egészségemet kímélendő - átugrok, de a befejező kettőt nem tudom kihagyni mégsem. Íme:

,,A magyar nemzetvezető évek óta egy romániai helységből szónokol napbarnított, egyre durvább vonású arcával, és a politológusok, elemzők - ahelyett, hogy szóvá tennék, hogy öt éve csak kommunikáció folyik politizálás helyett - napokig analizálják az értelmetlen, zagyva beszédet. A király már rég meztelen, de nem szól senki.

Az értelmiség jobbára hallgat. Ellenzék nincs. Ellenállás nincs. Egyedül a reménytelenség van meg a szégyen. Magyarok - Európa szégyene. 2015. július."

,,Miféle lelkisége van annak, aki mindezeket világgá kürtölte?" - kérdezhetnők. A válasz nyilván azonnal borítékolható. Mindez még talán Rákosi és Révai szintjét is alulmúlja - már ha ez lehetséges. De egyben, lássuk be, kivételesen mintha mégis igaza lenne. Azt olvastuk benne az imént ugyanis, hogy 25 éve ölünkbe hullott a szabadság, és nem tudtunk mit kezdeni vele. Olyan értelemben valóban nem, hogy az effajta szellemi kútmérgezőket nem érte részünkről akolbólintás. Ami viszont több mint hiba, bűn volt.


Ifj Tompó László írásai a Hunhíren:


Link
 
 
0 komment , kategória:  ifj.Tompó László írásai  
A modern orvostudomány csonkol, megéget, mérgez!
  2015-07-30 17:23:04, csütörtök
 
 
VIDEÓ : A modern orvostudomány csonkol, megéget, mérgez!


Link

A H-Arcképek sorozatban a rákról, a modern orvostudomány kegyetlenségéről, a Germán gyógytudomány eredményeiről, személyes harcairól beszélgetnek Kelemenné Dévényi Júliával.

A kemo-patkányméreg álterápiához:

"Ez a szer terápiaként történő értékesítése az orvostudomány talán legnagyobb bűncselekménye mind a mai napig. Aki a kemoterápiás kínzást kitalálta, annak emlékművet kellene emelni a pokolban."

Rák: Izraelben feltűnően ritka

Dr. Micha Berchana, az izraeli nemzeti rákstatisztikai hivatal vezetője 2008-ban hírül adta, hogy az országban a már amúgy is nagyon alacsony rákos számadat örvendetes módon tovább csökken. Ez elsősorban a vastagbél-, emlő- és tüdőrákra igaz.
Izrael 7,4 millió lakosa közül már 2004-ben is csak 152 ember halt meg rákban. Néhány számítást végezve szenzációs számhoz jutunk, naponta csak 0,4 rákos elhalálozáshoz. Összehasonlításképpen: Ugyanebben az évben csak Németországban 220.000 ember hunyt el rákban - vagyis naponta 601. Ausztriában 2008-ban napi 55 rákos halálesetet regisztráltak, Svájcban pedig "csak" 40-et.
Izraelben azonban ez az érték még mindig 100 faktorral kisebb! Az izraeli statisztikák szerint a legtöbb rákos áldozat a nem-zsidó lakosságból kerül ki. Ezt figyelembe véve a halálesetek száma a zsidók között még kevesebb.
Miért is? Az izraeliek egészségesebben élnek? Valójában nem, mert például ott is minden negyedik ember dohányzik. A kulcs magában a rákkezelésben rejlik: Mert Izraelben egységes szemlélet szerint ítélik meg a rákot, és legfelsőbb prioritást élvez a test, lélek és szellem teljes méregtelenítése és az egészséges táplálkozás.
Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a természetes gyógymód remekül bevált. Kár, hogy a világon a többi egyetemes orvoslás még mindig ragaszkodik a kemoterápia, sugárkezelés és radikális műtéti beavatkozások "gyilkos üzlet"-éhez. Ugyanis ez nem segít. Még mindig növekszik világszerte a rákos megbetegedések száma. 2006-ban csak Európában 1,7 millió ember halt meg rákban. Bizalmas becslések szerint számuk azonban ennél több, mert a statisztika sok rákos beteget "szív- és érrendszeri" megbetegedésben elhunytként tart nyilván, ami a hagyományos kezelések következményeképpen alakult ki.
A számok rávilágíthatnak néhány dologra. Úgy is, hogy ha egy adott ország mindenkori lakosságára vetített éves rákos halálesetek számát átszámítjuk egymillióra és így összehasonlítjuk a különböző országokat: Évente egymillió német lakosra 2.683 rákos áldozat jut. Az Európai Unió 25 tagállamában ugyanennél az aránynál 2.522 halott mutatkozik, Izraelben pedig 21. Az elhalálozás veszélye tehát Európában 120-szorosan áll fenn, mint Izraelben.
Erre van megoldás: vagy ki kell vándorolni Izraelbe, vagy természettudományos módon kell kezeltetnünk magunkat!

Forrás: www.ZeitenSchrift.com 64/2009


A rákos megbetegedések számának csökkenése Izraelben

Izraelben a rákos megbetegedések elterjedése csökkenő trendet mutat. Ezt adta hírül nemrég Dr. Micha Berchana, az izraeli nemzeti rákstatisztikai hivatal vezetője, Ennek oka, hogy egyre kevesebb a vastagbél-, mell- és tüdőrák.
Barchana utalt arra, hogy a nyilvánosság tudatossága és az ezzel kapcsolatos elővizsgálatoknak köszönhetően sok korai stádiumban lévő mellrákot fekeztek fel. Aktuális adatok szerint 2006-ban 3075 mellrákos esetet regisztráltak (a 2005-ös évi 3144-el szemben). Az arab szektorban továbbra is magas mellrákos megbetegedések száma.
A rákos elhalálozások száma is csökkent az elmúlt években. Izraelben 2004-ben 152, 2003-ban pedig 160 rákos halálesetet tartottak nyilván.
(Haaretz, 22.10.08)
Fenti, az izraeli zsidó páciensek rákban történő elhalálozásának statisztikáját 2008. 10. 29-én az izraeli nagykövetség hozta nyilvánosságra. Ez azt jelenti, hogy Izraelben a teljes, kb. 6 milliós zsidó lakosságra vetítve ez a 150 haláleset kb. 0,25%-ot tesz ki felfelé kerekítve, ügyelve arra, hogy minden zsidó lakost beszámítunk Izraelben. Habár itt tulajdonképpen nem is az számít, hogy az összlakosságra hány % elhunyt rákos beteg jut, hanem az, hogy mekkora a diagnosztizált rákos esetek százalékos aránya, ill. hogy mekkora a diagnosztizált rákos megbetegedések túlélőinek százalékos aránya. Ámde Németországból azt a hírt kaptuk, hogy az Orvosi Kamara évek óta utasítást adott arra vonatkozóan, hogy az összes rákos, kemoterápiában részesített elhunytat "szív-vérkeringés-halál" címszó alatt összegezzék. Azóta a "hivatalos" éves rákmortalitás száma gyorsan csökken, mely mára már csaknem kétharmada, tehát 600.000 helyett 250.000, pedig a rákban és a kemoterápiában inkább még többen halnak meg, mint azelőtt.

A kemo- és morfiumos álterápia

Annak dacára, hogy Ausztráliában csak a betegek 2,3%-ának, az Amerikai Egyesült Államokban pedig csupán 2,1%-ának válik javára a kemoterápia ötéves túlélést tekintve, - a mai napig is ugyanezt az álterápiát írják elő minden betegnek.
Joggal tehető fel a kérdés tehát, hogy lehet az, hogy egy olyan terápiának, ami az elmúlt 20 évben oly kevés túlélési esélyt adott a betegeknek, mégis miért olyan sikeres az eladási statisztikája.
Egyébként ugyanehhez a statisztikához 1999-ben Abel professzor, a heidelbergi Rákkutató Intézet munkatársa ezeket a szavakat fűzte hozzá:
(Előrehaladott karcinóma kemoterápiás kezelése: Egy kritikus jelentés - Ulrich Abel - 2. legújabb kiadás. - Stuttgart: Hippokrates - 1995 - ISBN 3-7773-1167-7)
Abel Gallmaiertől, a német onkológusok pápájának szavait idézi: "Ma a klinikai terápiás kutatásban az iparnak jelentős szerepe van. Meghatározza a trendet és a témákat, kiválasztja a megfelelő és szakképzett partnereket... nem termékhez kötött programokat rendszerint nem finanszíroz."
Az Abel-idézet folytatása: "Tapasztaltuk, hogy a kemoterápia a legtöbb előrehaladott rákra biztosan nincs életet meghosszabbító hatással. Vagy sarkosan fogalmazva, az onkológia a ma alkalmazott citosztatikus terápiák használatához mindmáig nem volt képes egyértelmű bizonyítékokat prezentálni.
Még ennél is rosszabb, hogy időközben szinte lehetetlenné vált az ilyen felülvizsgálatok és bizonyítékok utólagos elvégzése, mert etikai okokból az onkológusok alig tervezhetnek már összehasonlítási tanulmányokat kezelt és nem kezelt páciensek körében. Ha mégis, úgy ezt a tervet az etikai bizottság biztosan elutasítaná. Ezt a tényt az onkológusok általában bevallják."
A kemo-patkányméreg álterápiához: "Ez a szer terápiaként történő értékesítése az orvostudomány talán legnagyobb bűncselekménye mind a mai napig. Aki a kemoterápiás kínzást kitalálta, annak emlékművet kellene emelni a pokolban."
A zsidó orvosok természetesen nem "természettudományos módon" kezelik a betegeiket, hanem szigorúan a Germán Gyógytudomány szerint.
Joav Merrick, Izrael állam kormánytagjának 2005-ben a The Scientific World Journal szaklapban (1) megjelent tudományos munkájában az olvasható, hogy:
"Izraelben a mai egyetemes orvostudományban hivatalosan is elfogadott a Germán Gyógytudomány első két természettörvénye!"
A legtöbb felelős vezető tudja, hogy a rákot 98%-ban meg lehetne gyógyítani. Ők ismerik a Germán gyógymódot!
A Germán Gyógytudomány szerint azonban csak titokban végeznek kezeléseket, nehogy a zsidó onkológusokat felelősségre lehessen vonni a nem zsidó pácienseken végrehajtott kemoterápia és morfiumkezelések általi tömeggyilkosság miatt. Egyes hittestvérek és ezeknek az orvosoknak többsége önmagukon és családtagjaik esetében nem alkalmazza és elutasítja ezt a kemópatkányméreg-álterápiát és a radioaktív sugárkezelést, ill. gyilkosságot. Nem csoda, hogy a nyugati orvostudomány páciensei közül a kezeléstől számított hét év elteltével már csak kb. kettő él. (Német rákkutató Centrum, Heidelberg)
Professzor Charles Mathe, francia, zsidó vallású rákspecialista, aki a villejuifi, Párizs melletti Francia Nemzeti Rákközpont egyik vezető személye (Israel, Schwarzenberger, Mathe) volt, nyugdíjaztatása előtt röviden összefoglalta:
"Ha én rákban megbetegednék, semmi esetre sem hagynám magam kezeltetni egy hagyományos rákközpontban. Csak azoknak a rákos áldozatoknak van esélyük, akik távol maradnak ezektől a központoktól!"
Ő maga az ún. hörgőrákból gyógyult meg a Germán Gyógytudomány segítségével, azonban évtizedekkel előtte és utána épp az ellenkezőjével, kemóval kezelte a nemzsidó betegeit!
1 The Scientific World JOURNAL (2005) 5, 93-102ISSN 1537-744X; DOI 10.1100/tsw.2005.16
2 KREBS, Stahl, Strahl, Chemo & Co: Vom langen Ende eines Schauermärchens, Phillip Day
http://newsletter.cti-newmedia.de/index.php?site=artikeldrucken&nid=320&s id=NA==@id=2519

Ez az ostoba és egyben cinikus bűncselekmény tovább már nem is fokozható. Láthatjuk, hogy a sok "speciális" propaganda által megtévesztett szerencsétlen ember olyannyira meghülyül, hogy önként, jó birka módjára, mit sem sejtve arról, hogy élve senki sem jön ki onnan, szalad a klinikai vágóhídra.


Link


Egy tanulmány véletlenül fedi fel, a kemoterápia a rákra csak rásegít

Olvass többet itt :
Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Meghívó Magyar Szerre
  2015-07-30 17:05:59, csütörtök
 
  Géczy Gábor levele :

Kedves Mindnyájan!

Mivel az érdekellentétek miatt veszélybe került Magfalván a Magyar Szer, a házigazda jogán szer-etnénk szólni a témához:

Magfalva és az itt élők azért vállalták a helyszínt, mert szeretnénk felmérni, ki hajlandó TENNI a jövőért ebben a hazában.

Szeretnénk összehívni a Magyarok Szövetségében valaha is résztvevő összes közösség KÉP-VISELŐIT (max. 1 kocsinyi ember).

Szeretnénk új közösségeket megszólítani, akik bábaként részt vennének egy majdani ÚJSZÖVETSÉG fogantatásánál.

Szeretnénk, ha közösen alkotnánk meg azt a KÉPET, azt a közös célt, amely képessé tenné a közösséget a közös munkára.

Szeretnénk, minél szélesebb réteghez eljuttatni ezt a képet, ezért szükséges a TIZEDES RENDSZER újragondolása (is J).

Fenti célok elérése érdekében a fenti programmódosítást szeretnénk kérni:Péntek (július 31):

Gyülekező déltől, 12:50-kor (ekkor delel a nap) zászlófelvonás, újra cseréljük Magfalva viharverte zászlaját.

Kicsi, majd egyre duzzadó csoportokban megbeszéljük, hogy ki hogy képzeli el saját, és hazája jövőjét, mert szeretnénk, ha a tisztségekért folyó marakodás helyett estére körvonalazódna a Közös Kép.

Az estét tábortűzzel zárjuk, ahol énekelnénk, boroznánk, békülnénk - jobban megismerve egymást.Szombat (augusztus 1):

9-től minden előzetesen (9-ig) jelentkező 5 percet kap arra, hogy elmondja: mit tud HOZZÁADNI a közös képhez.

A közösségnek legjobban tetsző 5 kép alkotója további 30 percet kap képének PONTOSÍTÁSRA, hozzászólások.

A Közös Kép megalkotása és pontos leírása után áttérünk a megvalósításhoz szükséges FELADATOK szétosztására,

és a feladatokhoz szükséges JOGOK hozzárendelésére. Ezután lesz lehetőség feladatok SZEMÉLYES vállalására.Vasárnap (augusztus 2):

Ez lenne a tartaléknap. Ha a vállalkozásunk kudarcba fullad, közösen feltárjuk a kudarc okait, tapasztalatait.

Ha a vállalkozásunk sikeres, elindulhat a felvállalása, ehhez a tizedes rendszer újra gondolása szükséges.

Ha körvonalazódik egy alulról építkező, visszahívható képviselőkből álló tizedes rendszer szabályzata,

ha szívből jövő egyetértés alakul ki közöttünk, alkalmassá válunk egy HITELES Magyar Szer megtartására!


Fentieket megbeszéltem Molnár V. Jóska bátyánkkal is, aki egyetértett a leírtakkal.


A szervezésről annyit, hogy a mezőgazdasági szezon közepén csak meglehetősen
spártai vendéglátást tudunk nyújtani(szállás saját sátorban, vagy korlátozottan matracokon, hálózsákot, zseblámpát mindenképpen hozz), fürdési lehetőség lesz,
az élelmet önállóan kell megoldjad, padok, asztalok vannak, a szemeted haza kell vigyed.
Együtt terítjük meg délben a Magyarok Asztalát, ha jössz leszel, ha hozol eszel!


Akit előzetesen érdekel az én jövőképem, nézze meg a csatolt videót:


Videó A MAG programról:


Link


Videó A tizedes rendszerről:


Link


Szeretettel várunk, Isten áldjon!Géczy Gábor

MAG közösség

 
 
0 komment , kategória:  Előadások,rendezvények  
XX. Magyar Őskutatási Fórum MBE. Miskolc,2015. augusztus 3-7
  2015-07-30 16:52:26, csütörtök
 
  MISKOLCI BÖLCSÉSZ EGYESÜLET
3534 Miskolc, Vár u. 9.
Tel: 06/46/331-981
06/46/322-339
06/20/530-91-40

Előadások, regisztrálás 3534 Miskolc, Vár u. 9. MBE nagytermében, az
Evangélikus Templomkertben (autóval csak a Tokaji Ferenc utcán át).

XX. Magyar Őskutatási Fórum
Miskolc, 2015. augusztus 3-7.
Miskolc-Diósgyőr, Vár u. 9.
Színhelyek:

PROGRAM

AUGUSZTUS 03. HÉTFŐ

08 00 - 10 00 REGISZTRÁLÁS az iskolaépület foyaerjában
A programban szereplő előadók az előadás napján regisztrálási díjat nem fizetnek!
Kávéval, ásványvízzel és szendviccsel várjuk kedves vendégeinket
10 10 - 10 20 MEGNYÍTÓ ÜNNEPSÉG A DIÓSGYŐRI VÁR DÍSZTERMÉBEN
- HIMNUSZ, énekli a közösség
- Igét hirdet KOVÁCS IMRE református lelkész
10 20 - 10 30 Bognár Lili Janka: népdalokat énekel, Galamb Tamás: az Ősi Himnuszt.
10 30 - 10 45 A XX. Magyar Őskutatási Fórumot megnyitja Dr. KRIZA ÁKOS Miskolc város
polgármestere, a M B E tiszteletbeli, örökös tagja

Délelőtt Elnök: PhS Bakk István magyarságkutató Diósgyőri vár díszterme

10 45 - 11 10 PhS ROSTÁS LÁSZLÓ Miskolc város főépítésze: Középületeinkben a nemzet él tovább.
11 10 - 11 45 KISS KRISZTINA: Erős régió, virágzó ország
11 45 - 12 20 PhS TÓTH SÁNDOR: Új régészeti lelet az Aranymonostor
12 20 - 13 00 PhS HANKÓ ILDIKÓ: Meddig él az etnikai tudat
13 10 - 14 00 E b é d a Talizmán étteremben

Gyümölcs, desszert a templomkertben

Délután Elnök: PhS Hankó Ildikó MBE Székháza (templomkert)

14 00 - 14 10 Tíz perc költészet. Turóczi Péter versét elmondja Magyar Judit
14 10 - 14 40 VUKICS FERENC: Tartson neve, míg a föld tart. A magyarság lelki tartalékai
14 40 - 15 10 PATKÓS ATTILA: Tarna-völgy szakrális elemei
15 10 - 15 45 SZARKA ZOLTÁN matematika professzor: Bolyaiak és Gauss
15 45 - 16 00 K á v é s z ü n e t
16 00 - 16 30 RÓNAI LÁSZLÓNÉ: Magyar sors a lélek vezérlete alatt áll
16 30 - 17 00 SZAKOLCZAY ZSOLT: Kelta és magyar népzene összehasonlítása
17 00 - 17 30 RÁPÓTI FEKETE MÓNIKA: Istennek, hazának, családnak népművészeti vetélkedők

Miskolcon
17 30 - 18 00 PhS PITLU JÁNOS: Ókori kultúrák eredete
18 00 - 19 00 V a c s o r a a Talizmán étteremben
19 00 - 21 00 KECSKÉS EGYÜTTES hangversenye a Diósgyőri Vár Lovagtermében. (A regisztrált,
kitűzővel rendelkező hallgatóknak ingyenes, ezért a kitűzőt mindenki hozza magával)
Zsigmond király kori zenét hallunk
21 00 - Elmaradt előadások meghallgatás az egyesület nagytermében


AUGUSZTUS 04. KEDD

XX. Magyar Őskutatási Fórum
MBE. Miskolc, 2015. augusztus 3-7.

Délelőtt Elnök: Dr. Záhonyi András MBE nagyterem

09 00 - 09 45 Dr. CZEGLÉDI KATALIN: Nyelvünk és őstörténetünk a földrajzi nevek tükrében
09 45 - 10 25 SCHMIDT IRÉN: Lappangó kincseink
10 25 - 10 35 K á v é s z ü n e t
10 35 - 11 35 Dr. SZABÓ GYÖRGY: Trianon utáni magyar költészet
11 35 - 12 35 FARKASINSZKY TIBOR: Az Emese álma és a Szent László legenda, mint a dinasztiaváltás
jelképe (is)
12 35 - 13 00 GÖNCZI TAMÁS: Nimrud

13 00 - 14 00 E b é d a Talizmán étteremben

Délután Elnök: Dr. Czeglédi Katalin MBE nagyterem

14 00 - 14 10 Tíz perc muzsika
14 10 - 15 00 PhS BAKK ISTVÁN - PhS BAKK ERZSÉBET: Szentkatolna
15 00 - 15 35 Professzor Dr. BAKAY KORNÉL: Megújulhat-e a magyar történettudomány
15 35 - 16 10 Dr. ZÁHONYI ANDRÁS: Szent László legendák freskói
16 10 - 16 20 K á v é s z ü n e t
16 20 - 17 20 Dr. MEDVIGY ENDRE: Sinka István a kisbojtárból lett költő
17 20 - 18 00 Mag. KOMLÓSSY ZSUZSANNA - VÁRADINÉ OSVÁTH ILONA: Assziszi hímzési
motívumok és megfelelői

Kiállítás és előadás
18 00 - 19 00 Ősi Gyökér című folyóirat szerzői estje
Dr. GYÁRFÁS ÁGNES: A 41 éves - az Ősi Gyökér története
Szerzők, olvasók véleménye, hozzászólás, jövőkép
TIRCSNÉ Dr. PROPPER VALÉRIA: Világvégeket átívelő miskolci folyóirat.
PhS BAKK ERZSÉBET: Ősi Gyökér az Országos Széchényi Könyvtár ,,Hungarica"
világhálóján.
NAGY ZOLTÁN trombitaművész előadja ,,Csendes Magyarország" című trombitaszólót.
18 00 - 19 00 V a c s o r a a Talizmán étteremben
20 00 - 21 30 PhS ROSTÁS LÁSZLÓ vetített képes előadása

AUGUSZTUS 05. SZERDA
XX. Magyar Őskutatási Fórum
MBE. Miskolc, 2015. augusztus 3-7.

Kirándulás
Vezetőnk PhS FISTER MÁRIA MAGDOLNA - PhS ROSTÁS LÁSZLÓ
Indulás reggel 8 00 -kor a MBE melletti parkolóból. (Miskolc-Diósgy4r, Vár u. 9.)
B u s z b e á l l á s : 7 30
I n d u l á s : 8 00
19 00 - 20 00 V a c s o r a a Talizmán étteremben
Este Elnök: Berényi László MBE nagyterem
20 00 - Kőgúlák a Sivatagban. DVD film
Bevezeti: PhS TÓTH MÓNIKA

AUGUSZTUS 06. CSÜTÖRTÖK
XX. Magyar Őskutatási Fórum
MBE. Miskolc, 2015. augusztus 3-7.

Délelőtt Elnök: Phs Bakk Erzsébet MBE nagyterem
09 00 - 09 35 BERÉNYI LÁSZLÓ: A Magyar Szent Korona tér-idő szerkezete
09 35 - 10 35 PhS TIBOLD SZABINA: Világkorszakok karaktere
10 35 - 11 15 Dr. SZŐNYI MAGDOLNA: Az ókori Egyiptomiak felfogása a "lélekrészekről" és ennek
mai kicsengése
11 15 - 11 35 K á v é s z ü n e t
11 35 - 12 15 SCHEFFER MIKLÓS: Szakrális földrajz a Szent Korona szellemében
12 15 - 12 55 Phs FISTER MÁRIA MAGDOLNA: Titokzatos Kisasszony nap
12 55 - 13 00 M e g b e s z é l é s , k é r d é s e k

13 00 - 14 00 E b é d a Talizmán étteremben

Délután Elnök: PhS Bakk István MBE nagyterem

14 00 - 14 10 Tíz perc költészet
14 10 - 14 40 GONDOS BÉLA: Föld alatti piramisok
14 40 - 15 10 ESZENYI MIKLÓS: Dr. Mészáros Kálmán az Etióp császár orvosa
15 10 - 15 45 Dr. GYÁRFÁS ÁGNES: Szentek erőssége a szimbólum
15 45 - 16 20 Dr. LOVÁSZ EMESE: Őskultúráktól az újraépítésig. Régészeti beszámoló
16 20 - 16 30 K á v é s z ü n e t
16 30 - 17 20 Dr. RÓZSA GYÖRGY: Felvidéki világörökségek
17 15 - 17 50 M e g b e s z é l é s , k é r d é s e k
17 50 - 19 00 Kiállítás megnyitó: Vár u. 7. sz. alatti galériában.
Pataki János festőművész: Válogatás 2014-15-ben készült művekből.
Megnyitja: PÁLNÉ Dr. CONTY P. MAGDOLNA tanár, filozófiatörténész.
HAMPÓ JÓZSEF Magyar Capriccióját trombitán előadja Nagy Zoltán trombitaművész
19 00 - 20 00 V a c s o r a a Talizmán étteremben
20 00 - Dr. HORKOVICS KOVÁTS JÁNOS: A magyar "világnyelv" eredete

AUGUSZTUS 07. PÉNTEK
XX. Magyar Bskutatási Fórum
MBE. Miskolc, 2015. augusztus 3-7.

Délelőtt Elnök: Prof. Dr. Kiss Béla MBE nagyterem

09 00 - 09 40 Mag. HERVAY TAMÁS: Érdemes-e jónak és tisztának maradni egy gonosz és becstelen
világban
09 40 - 10 20 TIRCSNÉ Dr. PROPPER VALÉRIA: Regény a Nándorfehérvári Diadalról
Bán Mór: Isten katonája 2014
10 20 - 11 10 Dr. GYÁRFÁS ÁGNES: "Szarvasének" magyar teremtés mítosz a regős énekben.
Lápbújók, lápkománya magyarság költészete és mesevilága
Illa berek, nádak, erek című könyv bemutatásával együtt
10 10 - 10 30 K á v é s z ü n e t
12 20 - Összefoglaló - Zárás
KOVÁCS IMRE ref. lelkipásztor áldása, imája
Szózat, Székely Himnusz,
Boldogasszony Anyánk
Link
 
 
0 komment , kategória:  Előadások,rendezvények  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 141 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 141 db bejegyzés
e év: 1864 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 183
  • e Hét: 183
  • e Hónap: 27313
  • e Év: 27313
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.