Belépés
horvathnemagdi.blog.xfree.hu
"Ne veszítsd el az emberekbe vetett hited! Az emberiség olyan, mint egy óceán. Attól, hogy néhány cseppje bepiszkolódott, maga az óceán nem válik m... Horváthné Magdi Magdi néni
1945.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Jelentkezzen
  2016-04-05 23:59:56, kedd
 
 
Jelentkezzen, aki szívesen bízná gyermekét Kiss Lászlóra!
És egy nemi erőszakolóra?

Rétsági Oszkár

Nemhogy egy börtönviselt, gerinctelen valaki, hanem konkrétan egy csoportosan elkövetett nemi erőszakoló az úszók szövetségi kapitánya. Egy igazi példakép, egy bátor férfi. Aki nem mond le.

Kevés undorítóbb cselekedet van a nemi erőszaknál, ami a gyenge, gyáva, primitív véglények kéjes öröme, ám a csoportosan elkövetett nemi erőszak épp az a kevés undorítóbb dolog egyike. Arról nem is beszélve, hogy K. László, harmadikként érkezve már egy ájult nőre mászott rá.

Az a minimum, hogy az ilyen embereket azonnal ki kell herélni egy életlen, rozsdás bicskával a Nemzeti lépcsőjén, minden évben. Kétszer. Nemhogy utána gyerekeket és lányokat rábízni az uszodában, ahol egy szál úszódresszben flangálnak naphosszat a nővé cseperedő, ártatlan, sportoló tinédzserek.

Apropó, lányok! Egérke most is megvédi a joviális Laci bácsit? Tudta egyáltalán? Egerszegi bácsi tudta? Aligha. Most nem lennék nyugodt a helyében. Meg összes többi szülő helyében sem.

Az erőszak egyébként a legkevésbé a szex élményéről szól, nyilván fickós is volt ez a szerencsétlen, de legfőképp uralkodni akart valaki felett, élvezte azt, hogy lelki és fizikai fájdalmat okozzon valakinek, pláne egy lánynak.

Vannak további költői kérdéseim is, gyertek közelebb: tessék mondani, ki engedte vissza az uszodába, gyerekek, lányok közé? Nem tudták, mit tett? Dehogynem. Arra gondolni sem merek, hogy esetleg a Párt hívatta be és kért némi szívességet az állásáért cserébe.

Kicsi bácsi? Most akkor tényleg nem molesztálta masszázs közben a szeplőtlen és ruhátlan kislányokat? Az akkor még csak tizenkét éves Szepesi Niki is csak kitalált mindent? Vagy őt is az uszoda áporodott gőze jótékonyan elbújtatta a kíváncsiskodók elől? Érdekes mikróközösség ez ott, tök szívesen küldeném úszni a lányomat.

Na meg még azt is megkérdezném, hogy: ha egy ittasan gyorshajtó, halált okozóan gázoló soha többet nem kaphatja vissza a jogsiját, ha egy pedofil nem lehet óvóbácsi, akkor ez a csodálatos férfi hogy kerülhetett vissza ugyanoda, és nők közé?

Az USA-ban listázzák ezeket a férgeket, és bizony ott (meg Ausztráliában is) ha beköltözöl egy új helyre, szépen körbejárod a szomszédokat, és egyenként elmondod, hogy NEMI ERŐSZAKÉRT ÜLTEM. Ez meg női kapitány lett.

Most meg azzal jön ez a valami, hogy ő bizony nem magyarázkodik egy 55 évvel ezelőtt történt eset miatt - leültem, vége, nem ér a nevem, káposzta a fejem. Aztán persze elkezdett magyarázkodni, de mindegy is, egy ideje látjuk már, mennyire tud vergődni kínos helyzetekben.

Ellenben azt is mondja ez a jóember, hogy nem mond le, hiszen ő már megtette, amikor Hosszú Katinka megalázta, sírt is, de akkor nem fogadták el. Most meg akkor már minek, igaz? Hiszen a vezetők szerint is minden rendben.

Jellem és gerinc.

Ezekből pont annyit kaphatott, mint nőből.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Beleszúrja a műanyag villákat a talajba…
  2016-04-05 23:37:59, kedd
 
 
Beleszúrja a műanyag villákat a talajba...

Hogy miért? ZSENIÁLIS!

Az alábbi cikkben mutatunk néhány hasznos trükköt, azoknak akik szeretnek kertészkedni. Nincs is jobb annál, mint amikor időben elkezdünk szorgoskodni a kertben és a magokat időben elültetjük a puha, meleg földbe, így korán élvezhetjük az első termést, örülhetünk a friss zöldhagymának és a hónapos reteknek.

1. Mire használhatjuk a muffin sütőt a kertben?

Lehet, hogy azt gondoljuk, hogy a muffin sütő csak sütésre alkalmas, azonban mutatunk egy hasznos trükköt. A muffin sütőt nyomkodjuk bele a felásott földbe. Fontos, hogy a talaj megfelelőképpen elő legyen készítve, hogy laza legyen. A kis lyukakba szurkáljuk bele a magokat vagy palántákat, így nem kell bajlódnunk a sorok meghúzásával.

2. Régi üveg palackok

Szúrjuk bele a földbe a kerti ösvény két szélén. Akár színezhetjük is a régi üvegeket, így csodálatos sétányt hozhatunk létre.

3. Régi kanalak a veteményesbe

Ha vannak régi kanalaink, amiket már amúgy sem használunk, egy kalapáccsal addig ütögessük, amíg kiegyenesedik. Színezzük a kanalakat különbözőre, majd írjuk rá egy vízálló markerrel, hogy mit tartalmaz az illető ágyás, és szúrjuk bele a földbe jelzésként.

4. Műanyag kanál felhasználása a kertben

Ha csak műanyag kanalunk van otthon fölösleges, azzal is ugyanolyan jól meg lehet valósítani a fenti ötletet.

5. Kólás vagy sörös doboz

Ha kiürült a bádogdoboz, vágjuk le a tetejét egy konzervnyitóval, majd fújjuk le festékspray-el. Miután megszáradt, feliratozzuk, töltsük fel földdel, és ültessük bele a kedvenc gyógynövényünket. Mindenik növénykének készítsünk külön tartót.

6. Öntöző berendezés

tipp5

Csupán annyit kell tennünk, hogy egy régi borosüveget töltsünk fel vízzel, és a lehető leghatározottabb mozdulattal állítsuk bele fejjel lefelé a virág földjébe. Innen pont annyi vizet fog felszívni, amennyire szüksége van.

7. Régi kagylók

Ne dobjuk ki, töltsük fel földdel, és ültessünk bele virágot, nagyon mutatós virágcserép lesz belőle.

8. Állítsuk meg a kártevő állatokat

Szurkáljunk a frissen kibújt zöldségek, virágok mellé egy-egy műanyag egyszer használatos villát. Ez majd távolt tartja a támadókat.

9. Szélcsengő egy régi szűrőből

Ha van egy régi tésztaszűrőnk, amit már nem használunk, az aljára láncok segítségével szereljünk fel néhány kilyukasztott kiskanalat, majd fordítsuk meg a szűrőt, és ültessünk bele valami könnyed, légies virágot. Akasszuk fel, és élvezzük a szépséget, és a csodálatos hangokat.

10. Soha ne dobjuk ki a banánhéjat, a kávézaccot, és a tojás héját

Készítsünk otthon tápláló komposztot ezekből, és szórjuk a veteményes földjére. A zacc például kifejezetten jót tesz a savas közeget kedvelő növényeknek, mint például a hortenzia, rododendron, és áfonya.

11. Íme néhány praktika a vakondtúrás ellen

vakond

- Öntsünk kávézaccot a lyukba és a vakond elvándorol, a környezetre pedig nincsen káros hatással.

- Vásárolhatunk vakond riasztót, ami sípolni kezd, ha rezgést észlel és 50 m távolságra van hatással. Az ára körülbelül 3600 forint.

- Egy Öreg néni tanácsolta, hogy a lyukba fiatal bodza ágat kell dugni. Ez állítólag elűzi őket.

- Állítólag hatásos az is, ha fokhagyma gerezdeket dobunk be a járatokba.

- Jó a lyukba az őrölt bors is, vagy a savanyúság leve a fűszerekkel együtt.

Sok sikert és jó kertészkedést!
 
 
0 komment , kategória:  Ötletek.  
Tallóztam
  2016-04-05 23:32:39, kedd
 
 
Ha azt hiszed ismersz, tévedsz...
Ha azt hiszed boldog vagyok, tévedsz...
Ha azt hiszed vége, még korán sincs...
Ha egoistának tartasz,
tudd én tisztában vagyok a hibáimmal...
Ha választani kell, tedd azt...
Ha szólni akarsz, mond ki...
Ha azt hiszed haragszok, az a baj hogy nem tudok...
Ha azt hiszed ráérek, nincs időm még annyi se...
Ha lehet veled hülyülni, bírlak...
Ha nem megy, kár erőlködni.. .
Ha azt hiszed érdekel a pénzed,
jó nagy hülye vagy...

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Íme egy egyszerű házi módszer!
  2016-04-05 19:55:24, kedd
 
  Íme egy egyszerű házi módszer!

Bemutatunk egy olyan régi praktikát, amely orvos nélkül képes megszüntetni a vizesedő térd fájdalmát, duzzanatát.

Hozzávalók:

1 maroknyi bab
1 pamut rongy
2-3 literes fagyasztó
törülköző

Elkészítés:

Minden este fogj egy maréknyi babot, mosd meg és tedd fel főni. Amikor forr a vize, főzd tovább 15 percig, majd várj egy kicsit, hogy hűljön (a lényeg, hogy meleg legyen, de ne égesse a bőrt!)

Tedd a babot egy kisebb pamutrongyba, ami a térded méretének megfelel. Tedd a térdedre, majd tekerd körbe egy szétvágott mélyhűtő zacskóval, és rögzítsd egy másik pamut ronggyal vagy törülközővel. Másnap reggel vedd le a lábadról.

Ismételd meg esténként ezt a folyamatot - akkor is, ha már felszívódott a vizesedés -, a kúra 40 napig tart.
 
 
0 komment , kategória:  Népi hagyományok  
Amiben most élünk
  2016-04-05 09:17:52, kedd
 
  Amiben most élünk, egy átmeneti állapot. Mindenki, mindenki ellen. Borzalmas vad erők tombolnak. Nagyon sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy úgy érzik, nincs belőle kiút.
Pedig van, de csak egyéni! Tömeg megváltás nincs! Egyénileg kell megtenned, amiért születtél, be kell töltened a jobbik szerepedet.
Mert vigyázz, kínálkozik rosszabb is! Próbáljátok magatokat megismerve, másokat segítve, mások felé a jót sugározni.
Jót tenni és tudni, hogy ami most látszólag rossz, utólag kiderülhet, hogy jó. Nem formálhatjuk át a világot a magunk képére.
Mindenkinek joga van a saját világához. Tökéletes ember nincs, mert akkor nem a földön lennénk.
Mindenkit arra tanítok, hogy legyen önmaga, hogy betölthesse azt a feladatot, amire született. Aki kapni akar, annak először adni kell.
A gond az, hogy az emberek mindent azonnal akarnak, nincs türelmük végigjárni a fejlődésüknek megfelelő lépcsőfokokat.
Holott a földi lét a tapasztalásról kell, hogy szóljon mindannyiunk számára. Véletlen történések nincsenek.
Ha valaki szerencsétlennek érzi magát, akkor is tudnia kell, hogy az események az előzmények tükrében, vagyis okkal történnek.
És azt is tisztán kell látni, hogy minden döntésünk jelzés a jövőnek.
Ébredni kell ahhoz, hogy önmagunkra találjunk, hogy fényt jelenthessünk a világnak, hogy segíthessünk a Földön."

Szepes Mária
 
 
0 komment , kategória:  Okos dolgok  
Kókuszos-mangós chia puding
  2016-04-05 09:15:17, kedd
 
 
Kókuszos-mangós chia puding

Hozzávalók

110 g mangó
125 ml mandulatej
125 ml kókusztej
28 g chia mag
1 púpozott evőkanál kókuszreszelék
stevia növényi édesítő

Egy tej, glutén és cukormentes szuper finom desszert! Próbáld ki Te is ezt a különleges chia pudingot!

Elkészítés
1
A mangót a megszokott módon vágd fel, kockázd fel a húsát és tedd félre.

A kétféle tejet mérd egy tálba.

3
Add hozzá a mangót, a chia magot és a kókuszreszeléket is, majd alaposan keverd össze.

4
A stevia édesítőből keverj hozzá annyit, amennyire édesen szereted, majd tedd be a hűtőbe 2-5 órára.

5
Poharakba szedve kínáljuk. Ellenállhatatlanul finom! :)
 
 
0 komment , kategória:  Nasi  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2016.03 2016. április 2016.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 2872 db bejegyzés
Összes: 40887 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 511
  • e Hét: 5584
  • e Hónap: 16267
  • e Év: 1538286
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.