Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
És igen, megkezdődött a őszi szünidödő :-)
  2016-10-31 08:52:50, hétfő
 
  Már pénteken érezték a gyerekek, hogy indul a lazítás, de még várt rájuk egy-egy témazáró.
Szombaton még a portáinkat tettük rendbe, majd egy édes kislány szülinapján voltunk a meglepi vendégek! A kis Lara igazi kis-hercegnő volt!
A szokásos szombati programokat élték meg a gyermekeim, majd egy közös filmezés után jöhetett a jól kiérdemelt alvás! Még mindig keveset alszom, de már 4-5 órát, ami lehetővé teszi a "repüléses" állapot megszűnését! Rengeteget dolgoztam az elmúlt hónapban. Fantasztikus dolgok történtek, és csodálatos ajándékokat kaptam. Igazolást a barátságokról, hogy kik azok, akik jóban, rosszban mellettem állnak <3 Az október tartogatott nekem jó sok kihívást, de úgy érzem sikeresen oldottuk meg feladatainkat. Sőt!
Vasárnap egy plusz órát. Sokakat nem érint pozitívan ez a dolog, de nekem ez az egy plusz óra felért egy wellness hétvégével :-D hiszen kaptam egy óra pihenést! Így belefért a családi reggeli és a kapkodás nélküli indulás!
Otthon meglepetés várt ismét, anyukámék kedves barátnője és lánya . Margó az egész család szívében benn van! Nagyon szeretjük őt! Fantasztikus ember, csupa szív és élet ! <3
El is kísért a templomba, ahol még egy meglepetés várt! Hihetetlen! Karcsi köszönt rám és sietett felém, hogy egyszer megígérte, hogy eljön megnézni, ahogy orgonálok! Hát ott volt! Nagyon kedves ember! És nagyon szereti a zenét! Nyitott minden stílusra, és a templomi orgona játékom is tetszett neki.
Ebédre nem volt időm, csak a terítésre, és egy picuri levesre, mert rohantam a stúdióba.
egész délután ott voltam. Fantasztikus dolog jött ki onnan! Szinte már azt mondhatnám, hogy tökéleteset alkottunk! Az egyik legjobb dalom, állíthatom! Még nem hallható, egy kis meglepi még várható :-)
Visszaérve szüleimhez, egy nagyon kedves barátnőm volt A kisfiamnál, aki segít matematikából felkészülnie a felvételi írásbelire. Egy angyal ez a nő! Hihetetlen akaraterő és kitartás, és értelem összessége, és a szíve! nem tudok vele mit csinálni, csak szeretni <3 Hát ez van! Megfognak azok az emberek, akiknek oly nagy a lelke és a szíve, közel kerülnek hozzám!
Beszélgettem vele, hazavittem, megöltem! Jó volt látni!
Hazafelé beugrottunk a párom szüleihez is, a lányok felfaltak mindent...jobbnak láttam hazaindulni, de Dorothynak még elküldtem a dalt. Majd folyamatosan egy hölggyel beszélgettem, írogattam, szervezzük a műsorunkat. DE kell hozzá a nyugalom és a számítógép, hogy biztosat tudjak neki írni. :-)
Sajnos vagy szerencsére nem is tudom, de ettől féltem, hogy ha ilyen korán elkapkodják az időpontokat, nem igazán marad másnak. És bizony alig maradt egy -egy helyünk és ugye azok is hely orientáltak.
Itthon már várt a kedvesem, de sajnos annyira fáradt voltam és más morgós...és és. Így is csak egy körül kerültem ágyba, de most aludtam! Aludtam 6-7 órát, ami talán kicsit felüdít :-)
Ma edzés is lesz és ....minden feljegyezve a naptárba, el ne felejtsem :-)
Este megyünk az Operába! Dorothy egy angyal. Tőle kaptam a jegyeket a szülinapomra! Nagy vágyam volt elmenni, már vagy két éve vágytam rá, de sosem jutok el odáig. Megvehetném a jegyeket én is, de mindig közbe jön valami és idő nincs rá. Most nincs kecmec! Időpont , jegy megvan! Este indulás egy újabb csoda átélésére. Nagyon kíváncsi vagyok a drágámnak mennyire fog tetszeni!
Jaj mennem kell...már várnak! Puszi 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor az ember....
  2016-10-29 14:01:17, szombat
 
  Eltelnek a napok gyorsan és sokszor túl tartalmasan is. Lassan nem fér bele a fejembe az a sok minden amik történnek körülöttem és velem. Igyekszem a gyerekekre is nagyon figyelni, hiszen fantasztikus dolgok történnek velük! A fiam dj volt a suli buliban, és hegedült és és és csak mesél, és áradozik, hogy milyen könnyű volt a matek nagydolgozat, csak folyamatosan beszéltek a fülébe, és a barátok, a suli.....a lányok más tészta, ők most barátnőznek ezerrel. Lassan kialakulnak az egyéni barátnők is, és én úgy érzem ez az ikreknél nagy dolog, De nagyon örülök nek, hogy saját barátnőik vannak. Persze jönnek is pizsibulira :-)
Szerelem, és ez tetszik, de .....csak mesélnek és igyekszem megjegyezni az a sok sok élményt amit most átélnek. Emellett a tanulásra is nagy figyelmet kell fordítaniuk, és folyamatos ellenőrzés alatt van ez a dolog, hiszen a 7. osztály elég meghatározó a tovább tanulásban.
És csak kapkodom a fejemet, hogy milyen gyorsan felnőnek és talán még van pár évem, hogy az én kicsikéim legyenek majd nagylányok , nagyfiú lesz és szerelem, házasság, gyerekek, külön család.....Nagyon gyorsan elmegy ez a pár év. Csodálatos, és gyönyörű, mégis annyira félelmetes!
Nemrég egy nagyon kedves ismerősöm aludt el örökre, nagyon fiatalon, hirtelen betegedett meg....a napokban láttam a férjét....iszonyúan nehéz elveszíteni valakit :-(
És csak rohan az idő előre....nincs megállás....
Nemrég megkérdezte az egyik lányom, hogy szoktam-e unatkozni. A válasz szerintem egyértelmű. De amit mondott azon nagyon elcsodálkoztam. Mert hogy ő sem! Pedig nekik nem szabad, hogy minden idejük le legyen kötve. Had járjon a kis gondolatuk erre arra még!
Mert ahogy felnövünk, a felelősség, a család,a háztartás, a szülők....
Nincs megállás, mert ha egy pillanatra megállsz, kiesel a ritmusból, és olyan nehéz visszatornázni magadat ismét a megfelelő tempóba.
Nagy szerencsém van, hogy ilyen rendes gyerekekkel áldott meg az élet és a sors! Rengeteget segítenek nekem a háztartásban és sokszor az állatokkal is! Nagyon ügyesek és szorgalmasak! Talpraesett kis teremtmények! És annyira szépek , amikor szépek akarnak lenni <3
Hogy én? Bókolnak nekem is ezerrel, főleg a kedvesem, de én látom magamat, nem csak akkor amikor pompába vagyok, és csillogok villogok a színpadon, hanem a meggyötört fáradt arcból egy öreg , tapasztalt tekintet néz rám vissza,aki szeretne kicsit megállni, fékezni.....
Hogy fáradt vagyok-e? Ejjött az az év, amikor igen a válasz.
Ez nem azt jelenti, hogy nem veszem észere milyen szerencsés is vagyok mind a szerelemben, a családomban és a munkáimban, hiszen ez az év hatalmas lehetőségeket, új kapukat nyitott meg és sok sok barátot, és igaz barátot állított mellém!
Szeretem az életemet! Szeretem ami körülöttem zajlik! És szeretem ezt a kis muja tekintető, hihetetlenül okos kis buksit is, aki minden pillanatban figyel, hogy egy kis kedveskedés jusson ki neki :-D A világ legjobb kispofája ez a kutya! Sosem gondoltam volna, hogy így összenövünk! A horkolása nyugtat meg vagy az elégedett szuszogása....és igen, a szívem hatalmas! Mindenki és minden belefér <3
Gyorsan elszaladt a hét. Túl gyorsan! Majdnem minden nap énekeltem. Ma sincs ez másként. Lassan a november is szezonális hónappá válik a maga közel 30 előadásával....az októberről és a decemberről nem is beszélve.... Egyre többen jeleznek , hogy hihetetlen amit csinálunk és szükségük van ránk egy egy vagy rendszeres előadásra. Szerencsére már minden telefonon és személyesen történik!
Közben nagyon sokat dolgozunk! Készülnek az új dalok. Márton-napi műsorunk majdnem minden dala ludas, és mozgós, táncos......persze mindig egy kis meglepetéssel!
És már a nyárra gondolva készül az egyik ütős dalunk, ami nagyot fog szólni hiszen nagyon megkapó lett a ritmusa, és a koreográfia is lassan elkészül rá! A sok év zenei tanulmány, és persze a tehetség nem vész kárba! Sosem hazudtolom meg önmagamat!
imádom csinálni, és érjen bármi atrocitás bármely téren, lepereg, hiszen mindig is igazolják magukat tetteim, és dalaim! Szívből szólnak a dallamok és a szövegek is, ha néha egyszerű is mondanivalójuk.
juj de elszaladt az idő. Már megjártam Vácot, a boltokat, Verest és készen van a mai három-fogásos hami is. Tojás leves, brassói és almás palacsinta. Muszáj készülődnöm, mert hamarosan indulunk.
A diétám elég jól halad. Hogy mi a titkom? Keveset eszek és kevésszer :-) Na meg a turbó bogyóm, hogy bírjam a napi rohanást és a kóla...mi más. De azt vettem észre, mióta erősítő tornázunk, egyre több energiám van!
Lehet lassan rátalálok a megfelelő életritmusra :-) Bár az alváshiány pótlására még kell valahol valami megoldást találni...... :-) Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bonyolódik az élet kérem szépen rendesen!
  2016-10-26 14:37:37, szerda
 
  Már este nem éreztem magamat valami kellemesen, felfordult a gyomrom :-( vacakul is aludtam...pedig hogy elfáradtam 11-re, hiszen fél 4-kor keltem. DE ez van....nincs mit tenni!
Reggel 6-kor kelni kell, hiszen a srácokat indítani kell, mosolyogva, bízhatva....
Majd egy gyors reggeli egy tojásból és indulás a személyi edzőhöz. Na azért nem kell nagyon elszaladni, ez még csak a második alkalom volt. Kíváncsi leszek meddig bírom, illetve bírjuk. Az tény, hogy nagyon nehezen veszi rá magát az ember, hogy elmenjen és küzdjön kutya keményen, de van értelme, hiszen ebben a korban már nagy szükség van a test mindennemű átmozgatására. Egy nagyon aranyos , szimpatikus, persze csupa izom fiatalemberről beszélünk. Lehet vele kicsit viccelődni, hogy biztos, hogy 20? megy ilyesmi, de kutya keményen kiköveteli a köröket. Nem kapkodok, hiszen annak nem sok értelme lenne, de nézi mit bírunk. Igen, többen, hiszen Dorothyval vágtunk bele a testedzésbe, erősítésbe, mert olyan kutya kemény napjaink és heteink lesznek hogy ember legyen a talpán, aki ezt végigcsinálja . Kell a jó kondi és az állóképesség. Most bebizonyítottam magamnak, hogy ha kell hetekig elvagyok pár óra alvással, és tudom, ha ezen az időszakon túl leszek, bepótolom. Sajnos tisztában vagyok vele, hogy mi ennek a következménye, így már nagyon nagy szükségem lenne egy közös hétvégére a kedvesemmel, lehet ezt máshogy fogjuk megoldani, mint ahogy elterveztem, de az is izgi. Ő még nem tudja....csak legyen meg a kocsikánk :-)Végre találtunk egy olyan műhelyt, ahol lelkiismeretesen dolgoznak, és azt teszik bele,ami kell. Sajnos csalódnunk kellett , így muszáj volt keresni valakit, és úgy érzem Robi most nagyon ügyes volt. Lehet , hogy költségesebb ez így, és macerásabb,de végre rendbe lesz téve az autónk. Csak azt sajnálom, hogy ezt előbb nem tudtuk.
Na de. Fáradtak vagyunk mind a ketten, hiszen rengeteg dolog van itthon és a srácokkal, és ez az október nem igazán pihenésről szólt, ami nem baj....de a november is hihetetlenre sikeredett. Jesszusom, átnéztem a naptáram és elkerekedett a szemem, ez hogy lehet? Vannak dolgok, amire az ember akkor jön rá, ha nagyon fáradt és erőlteti az agyát, hogy dolgozzon. És ebben nekem most bőven van volt részem. Sokkal jobb gondolataim vannak, amik kivitelezhetőek és megvalósíthatóak. Ha nem baj, ezt nem ítom ki, hiszen ezekért a gondolatmenetekért, ötletekért mások sok sok 10000 Ft-ot is elkérnek, hogy megtudják mik ezek, hiszen ez már marketing! Nos, én nem ezt a szakmát választottam, hogy így éljek, de a saját munkámban kamatoztathatom, kis okos fejemet és marketinges gondolataimat. Eddig is így volt.
Viszont nem rossz dolog ez a lassú, még is mélyreható gondolkodás. Tegnap elmentünk egy oviba a gyerekekkel játszani, mesélni. Elszállt a keverőm. Mérges lettem, mert a telefonos segítség azt javasolta szedjem szét, keressem meg melyik bizti ment ki, és szaladjak el venni egyet. Nos, ez nem ki idő,csak amíg az összes csavart, stb kiszedem.....nem vagyok műszerész sem, bár nem hiszem, hogy kifogott volna rajtunk ez a feladat, de a műsornak indulnia kellett. Gondolkodtam. Hoztak egy lejátszót, menjenek cd-ről a dalok, ráénekelünk, ők is így szokták. De mi nem! De ha nincs más?
Elkezdtük kikeresgetni a két CD-nkről a dalokat, majd eszembe jutott,hogy össze tudjuk dugni a lejátszót a hangfallal. Sikerült is, de motoszkált tovább az agyam, hogy nekem a számítógépről kellenek az alapok. /és máris egy újabb ötlet, ami eszembe jutott, és milyen jó, hogy átgondolom, leírom a történteket, mert így születnek meg a megoldások, a megoldhatatlannak látszó helyzetekben! Hiszen egy pendriver-on az alapokat vinni fogom, így feltehető lejátszóra, és máris megoldott a zene!
Na de. Ha ki tudom hangosítani a lejátszót, akkor a laptopot is. És igen! Szuper vagy Zsuzsika! Mert az egyik hangfalra rátettem a Laptopot, így azt már minden kis óvódás hallhatta. De hogy legyen a miki? Azt pedig a másik hangfalra kötöttük és máris tökéletes volt az összhang! meg tudtuk csinálni hip hop sikerült.... Annyira örültem, hogy megoldottam a lehetetlennek látszó kihívást. Kiderült itthon, hogy a keverő adaptere szállt el, mivel az oviban elég régiek az áram vezetékek, és sajnos az áramerőssége is ingadozik, és a hosszabbító sem volt földelve.... Hát ez nem is csoda.
Már keresik nekem az utánpótlását az adapternek :-) Szuper!
Nagyon örülök, hogy ebből így sikerült kijönnünk! Szupi!
Ma könyvelőnél jártunk, holnap stúdió .... Úgy izgulok! Lehet ez kihívás lesz, mert holnap el is hozzuk a dalt! nincs várakozás, meg elkavartam, eltűnt, lefagyott, elszállt a vinyó, nem volt időm..... Nagyon izgulunk, mert olyan dolgot csinálunk megint, ami új nekünk. Szeretjük a kihívásokat!
És mindig jól sül el :-) Sok feladat vár ránk a közeljövőben, csak bírjunk velük megbirkózni.
Szóval a mai nap gyorsan eltelt, igaz még nincs vége, de már rengeteg minden történt. A lakás most romokban, Robi szerelgetett, pakolt....amikor végez, gyorsan megcsinálom, hiszen este pedig várnak rám a hallgatók!
Reggel ráálltam a mérlegre. 53,7 . Nem voltam meggyőzve. Felszedtem egy kicsit. Vagy az már izom lenne? :-D Nem tudom, de a hátsóm és a hasam :-D Igen, nagy az izomláz :-) Tudja Ádám mit kell megmozgatni! Ha meglátom, hogy hozza nekünk a Medicin labdát, már látom a csillagokat, és mikor elmondja mit kell vele csinálni és mindezt 10x vagy 20x és azt még 3x .....
De csinálunk TRX-et, és a súlyzókat sem mellékeljük! Ma nagyon tetszett, amit a ringben csináltunk, igaz össze kellett szorítanunk a fogunkat!
Szóval jó volt, és felturbózott rendesen. Ma még nem is ittam kávét, de hazafelé vettem egy kólát, és szerintem lecsúszott néhány pohárral már :-)
Ez nem alkohol, de nagyon feldobja a napomat, koffein! De csakis ZÉRÓ!
Végre itthon az egész család, a nap is bújócskázik, és ki ki kukucskál a felhők mögül. A gyerekek már készülnek a holnapi órákra, Pupuka kint van, mert fantasztikus az idő. Én pedig nekigyürkőzöm magamat a dolgaimnak, konyha, lakás, rádióműsor ....stb. Napsütéses szép délutánt! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elszaladt a hétvége és a hétfő ....
  2016-10-25 07:21:56, kedd
 
  Szombaton nagyon fáradtan ébredtem, mert az éjszaka hozott egy kis ijedtséget, de talán túl leszünk rajta lassan. Főznöm nem kellett, hiszen előzőnap mindent megfőztem. Nem sok időm volt, de sikerült elkészülnöm mindennel időre. Megszépülnöm :-) és indulás egy idősek-napi rendezvényre. a Fantasztikus kis hely, gyönyörű környezetben, kedves emberekkel!
Kaptam egy hatalmas doboz süteményt, a faluban készítik. A kedvesem kedvenc sütije :-)
Hazafelé tudtunk beszélgetni, mostanában olyan kevés időnk van egymásra, ez az alkalom jó volt, hogy az elmaradt témákat megemlítsük. Boldog voltam, és a napsütés csak szebbé tette a napot :-)
Hazaérve igyekeztem a sok 100 üzenetre, köszöntésre válaszolni, de nem sikerült talán csak 100-180 -at megköszönni egyesével... kiírtam a falamra köszönetképpen egy kis szöveget.
Vasárnap korán keltünk, hiszen várt rám a templom és az orgona! jó volt megint a billentyűk mögé ülni és kicsit elcsendesülni.
Ebédelni sem volt időm után, rohantam stúdióba, hiszen egy fantasztikus dal készül, remélem nagy durranás lesz! imádom minden apró mozzanatát, és rengeteg elképzelésem van még hozzá :-)
Hazafelé is sietni kellett, hiszen várt ránk még Éva, beígértük hogy délután illetve elmegyünk hozzá. Éjfél előtt értünk haza. Nagyon nagyon fáradtan, így nem csoda, hogy a hétfő is kómásan indult, de nem volt idő tétovázni, mert indulni kellett egy mesével... jól sikerült. Máris beírtuk a következő időpontot, mikor a naptárt nyitottuk, az óvónéni elcsodálkozott...hogy marad-e még nekik is valamikor egy időpont....de azért ügyesen találtunk egyet :-)
Hazaérve nekiláttam a rendrakásnak, a takarításnak, Robikát igyekeztem egyengetni a tanulásban, majd jött Dorothy és elindultunk. Megbeszéltük egy ideje, hogy elkezdünk kicsit magunkkal is foglalkozni. Az első 10 perc után éreztem nagyon legyengültek bizonyos izmaim....talán 45 percet nyomtunk, de volt minden, súlyzó, felülés, medicinlabda, kettlebell....reggelre hol éreztem volna máshol a legjobban az izomlázat, mint a fenekemben :-D JAAAAAAAAJ mi éesz így velem.
Ma korán ébredtem, hiszen hamarosan indulnunk kell egy másik oviba őszi mesénkkel.
Már megy a 3. mosás, és befűtöttem, bár könnyű volt, hiszen bekészített a drágám még este. Feltettem az ebédet, a rizs gyorsan elkészül, a husit tegnap kezdtem előfőzni, ma csak kicsit kellett ráfőzni, fűszerezni,így lesz a srácoknak ebéd :-)
A kislányaim már a konyhában tevékenykedek, hamarosan indulok velük a suliba.
Tegnap nem vettem be a turbó bogyómat, mert fontosnak tartottam, hogy egyek rendesen és aludjak este. Nem is tudom mikor volt már olyan nap, hogy 9 körül bebújtam az ágyba. Persze a lányok körém csoportosultak, beszélgettünk még egy kicsit....de engem elnyomott az álom :-) Mikor kinyitottam a szemem, már mindenki aludt.....
4-kor keltem, teljesen kipihenten, ami nem csoda, hiszen az elmúlt hetekben alig aludtam néhány órát, 2-4 óra alvás járt csak nekem. De a mai alvás nagyon jót tett, Muszáj is volt, hiszen ma vezetek ,és sok a feladatom is.
De már az adminisztrációs munkámat is megcsináltam, ami elmaradott volt és már nem sok idő volt a határidőig.
A melegszendvicsek lassan elkészülnek a srácoknak reggelire, és már a negyedik mosás is elindult. Szuper! Ha hazajövök, lesz időm másra, mert bizony rengeteg kérés van és vár rám, és van egy dal, amit még be kell fejeznem, hiszen várnak ránk az őszi szünetben a munkálataok :-)
Mivel tegnap sikerült kitakarítanom, így ez sem vesz ma el az időmből. Igen, az ilyen apróságoknak is tudok örülni, hiszen ha egy nap 30 órából állna, talán jutna mindenre idő, az alvásra is :-)
Lassan indulnom is kell! Csodálatos szép napot kívánok!
PUSZI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csodálatos szülinap!
  2016-10-24 07:27:02, hétfő
 
  Már volt egy feledhetetlen szülinapom a kedvesemmel, és ismét csodát tett nekem! A szüleinket vittük el étterembe, és ő intézett mindent! Foglalás....stb. Persze a napom maga sem volt egyszerű, de nagyon vártam az estét. A szüleink délután érkeztek, olyan jó volt együtt lenni,majd indultunk a Szűcsbe. Kedvenc lett ez a kis rusztikus , magával ragadó, hangulatos hely, és a finom ételek...hmmm...
Beültünk és mindenki választott, kihozták a gyönyörűen tálalt finomságokat. Én aszalt-szilvával töltött camembert ettem áfonyalekvárral és grillezett zöldségekkel.
Hatalmas adagok voltak, sokan megküzdöttünk vele :-D
Majd miután elköltötte mindenki a vacsoráját, félhomály lett és megérkezett a tortám....a zenész szülinapi dalt énekelt, és nem tudtam másra gondolni,csak arra hogy mennyire boldog vagyok a körülöttem lévő emberekkel,és a férjemmel.
Majd könnyek szöktek a szemembe, ahogy letették a tortát, egy csodálatos hegedű, és a számgyertya. Elmúlt ennyi év? Istenem, észre sem vettem....és a kedvesem átölelt, de akkor már potyogtak a könnyeim, és csak ölelni és szeretni tudtam, hogy ilyen meglepetést és boldogságot szerzett nekem! Majd a pincér rémülten nézet körbe, ki az ünnepelt? Szóltam, hogy én, és nem akarta elhinni, hiszen szerinte a tortára akkor nem jó szám került :-D Ez kis mulatságot hozott köreinkbe, majd nekiláttam a torta felvágásához, Istene, a marcipán illata, és a friss vágtam málna....a habkönnyű tészta....mindenkinek vágtam egy kis szeletet, majd én maradtam. Belekóstoltam a tortába és olyan íze volt, a málna, a joghurt és a marcipán.....csak ilyen tortát ehetünk ez után :-) Talán ilyen finomat még sosem ettem!
Nem győztem hálálkodni, hogy mennyire finom, mennyire boldog vagyok!
Majd egy szelettel a zenészhez siettem, mert egy tündér...már ismerjük egymást egy ideje....nem akarta elhinni, hogy az én szülinapom. Mondta mondjak egy dalt, és ő eljátssza. Nekem minden nagyon tetszett, és nem jutott eszembe, semmi....
Ittunk még egy kicsit és hazaindultunk. Volt egy kis idő még nálunk, amíg együtt volt a nagy család, majd elköszöntünk egymástól. Csodálatos nap volt! Köszönöm Kedvesem!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És igen!
  2016-10-21 16:12:57, péntek
 
  És igen, eljött a nagy nap! Teljes az izgalom :-)
Nagyon nehéz éjszakánk volt, de szerencsére úgy néz ki minden rendben lesz.
Reggel nagyon nagyon nehezen bírtam indítani a napot, de bekaptam a turbó bogyót és teljesen felpörgetett, még így is, hogy csak két órát aludtam. Pupuval nagyon egy hullámhosszon vagyunk ma, és úgy örült nekem reggel, a kis drága! Sikerült sütnöm, főznöm, de mennem kell most zuhizni és kicsit szépülni, mert indul az este és a szülinap <3 Tündér a drágám, nem győzöm szeretgetni....és a gyerekek......
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hű de közeleg az a szülinap!
  2016-10-20 14:11:32, csütörtök
 
  Tegnap este átjöttek Dorothyék, hogy megünnepeljük a szülinapomat, hiszen holnap este film-klub is lesz, és mivel a kedves igen csak sokat és távol dolgozik, most itthon van......Melegszendvics, süti, finom borok, sajtok..... Közel kerültünk egymáshoz ezzel a tyukicával :-) Egyre jobban bírom a pörgését, és azt, hogy ő sem normális mindig <3 jó értelemben!
koccintottunk az idei meggypálinkánkkal is :-) csakis fagyasztott meggyel hűtve Tuti!
Majd kaptam egy hatalmas csokrot, aminek az illata az egész alsószintet bejárja, majd kaptam egy borítékot! Nagyon aranyos kártya benne, a születési évemről, mi történt akkor! Találtam benne egy összehajtott lapot, azaz kettőt! És teljesen meghatódtam, mert kér Opera jegyet kaptam tőle. ANnyira megörültem neki, és egyből az jutott eszembe, hogy csakis vele mennék el....bár Robival ezt még meg kell beszélnem,hogy bírni fogja -e ezt a fajta zenét....stb, de imádom, imádom! Köszi drága Dorothy <3
Jó kis este volt! De nem tarthatott sokáig, hiszen szerda volt, és másnap suli, fellépés.....sorolhattam volna. Az éjszakám nem volt egyszerű, és nem sokat aludtam....azaz 4-től nem aludtam. Lehetett volna, de közbe szólt az élet!
A kisfiam ma töri röpit ír. Eddig fantasztikusan teljesít, de nagyon el van fáradva. Így a holnapi délután és este pont jó lesz egy kis kikapcsolódásra :-) Holnap lesz 21-e <3
Na de! Ma őszi mesével voltunk egy oviban, nagyon cukik voltak, de nagyon nagyon sokan voltak a csoportszobában. Az óvónéniknek nagyon tetszett,és a gyerekek is folyamatosan mondták, hogy gyertek holnap is :-D
Hazafelé fáradtnak éreztem magam, és a gyomrom is fájt! DE hazaérve gyorsan benyomtam egy káposzta salit husival.
Fel is pörögtem, hiszen néhány pohár kóla is segített ebben!
Bementem a kisfiam szobájába és látom, hogy nem találja magát a szobájában, így összeszedem a dolgait, megágyaztam neki, és elpakolom a ruháit. Csak hogy ezzel is segítsek neki egy kicsit, hiszen holnap matek nagy-doga lesz, és a mai délután és este erről fog szólni kettőnknek!
DE fantasztikus ez a csokor! Hatalmas ! És illatos!
Megy mosógép, szerencsére ebéd még van...majd estére csinálok valami finomságot a drágáimnak. Ma nem tudunk menni balettra, így lesz idő matekozni, és ha kell a lányokkal is tanulni!
Kis bogárkáim! <3 <3 <3
Tegnap kijutottunk a kertbe, és rendbe tettük. 7 zöld-zsák telt meg komposzttal, hihetetlen mennyiség, de a kert , a virágos kert, az udvar, a gyep csodás lett! Összeszedtük a leveleket is, és a rózsákat is rendbe tettem! Annyira jó megint ránézni a kertre :-) És leszedtem az utólsó paprikákat, paradicsomokat, tököt, hagymát....nem sok, de pont elég, hogy egy kicsi hazai ízek legyenek még az asztalon!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy tökéletes óra!
  2016-10-18 21:58:29, kedd
 
  MA Balett van az egyik lányomnak. Nem akartam dolgozni, kellett egy kis kikapcsolódás. Lezuhanyoztam, felvettem egy fekete farmert,egy kényelmes pulcsival, a kedvenc barna bőrcsizmámat, a hajamat oldalra copfoztam és go.
Vittem az újságomat és miután a leányzó beért balettra, beültem a kedvenc kávézómba.
A fiatal srác volt ott, már tavaly is nagyon figyelmes volt, és ez azóta sem változott. Minden kávézóba ilyen emberek kellenének! Karácsonyi zöld tea, és az újság! Mennyei manna , már hetek óta nem voltam csak egymagamban egy kis olvasnivalóval. Az ELLE kikapcsol, egy kis divat, egy kis szépség egy kis történelem, egy kis könnyed olvasni való. A tea finom volt. Meglepően sokan voltak a helyiségben, de a kellemes zene, a nem sivalkodó fények segítettek a kikapcsolódásban. Teljesen kicserélődtem. Jól érzetem magamat! Nőnek éreztem magamat! Éreztem , hogy vagyok!
Sokszor csak kapkodok és rohanok , versenyt futok az idővel. Tárgyalások, kis-tárgyalások, szervezés, háztartás, gyerekek és miegymás.... néha lopok egy kis időt egy pedikűrre, vagy hajfestésre, ami megint csak rám férne, vagy egy kis szolárium, arcpakolás....kellenek ilyen kényeztetések a hölgyeknek, hiszen csak úgy maradhatnak gyönyörű, kiegyensúlyozott szépségek
Mert minden nő gyönyörű,csak vigyázni kell rájuk, hogy legyen egy kis magánszférájuk néha!
Nem sok volt az az egy óra, de az enyém volt!
Majd jöhetett a bevásárlás a leányzóval. Szeretek a gyerekekkel vásárolni, már kiskoruk óta együtt megyünk mindig.
Hazafelé jót beszélgettünk, és nekiálltam elpakolni a konyhát, majd pizzát sütöttem. Vacsira neki, és holnapra a suliba 10-óraira.
Nem rég lettem készen. Szeretnek házi falatokat vinni, hogyne szeretnének szegénykéim, hiszen a boltban szinte semmit sem vehetnek maguknak.
Nekem egy kis koktél az esti kísérőm. Egy újabb felkérés érkezett...és egyre több ilyen van, hogy este keresnek meg.....ugye még nem késtek le, és van időnk.....hát lassan alig marad szabad helyünk dacemberre. Márton nap is lassan betelik. Talán egy picuri lukacska lesz azon a héten,,,, Szuper lesz a műsor, szuper lesz a hét!
Még kicsit ideülök a géphez a már meglévő felkérések köré keresni helyeket, bár tudom még december elsején is lesznek akik felhívnak, hogy télapós műsort szeretnének! Minden évben egyre több felkérést kell visszautasítani mostanában már napi 2-3 amit nem tudunk beilleszteni, mert konkrét időpontjuk van, és mi.....hát erre azt szoktam mondani, hogy biztosan van, aki még szabad abban az időpontban. Bizony akit szeretnek, gyorsan lefoglalják. Ez volt a célom, a célunk, hogy szinte alig kelljen szervezni, csak a mailek, az egyeztetés...stb. És sikerült, és egyre jobb! Szeretem! Örülök, hogy ez így alakul, hiszen imádok a picuri gyerkőcökkel foglalkozni......Juj erről jut eszembe! Egyik barátnőm ma tudta meg, hogy kislány van a pocijában! Annyira örültem, hogy még a hideg is futkosott rajtam! Nem tudtam mit mondani, csak hajtogattam hogy de jó, de örülök és fülig ért a szám! Csodás ajándék! És megint babázhatok! igaz van már egy kis csajszi szerelmem, Janka, akivel odáig vagyunk, bár legtöbbször csak telefonon értekezünk , de imádom, hát még az anyukáját <3 Lelki társ, fogadott tesó.....sorolhatnám! Nincs nap, hogy ne beszélnénk, vagy gondolnék rá!
Jaj a pocakom.....elnehezedett! nem bírtam magammal és csináltam két gíroszt magamnak. mini gírosznak neveztem, mert alig fért bele valami, ebbe a bolti pitába....de nagyon finom volt a sült-husi, a káposzta.....az ebéd is nehéz volt, így most lehet kicsit bajban leszek :-) Talán ez a kis mojito segít rajtam. Napzárásához tökéletes kis lazító ital! Nem akartam egy egész üveg bort felbontani.....egy vagy két picuri koktél, pont elég ahhoz , hogy egy kicsit felengedjek!
Szép estét , jó pihenést kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
folyik folyik :-) de folyik de folyik :-D
  2016-10-18 14:05:51, kedd
 
  Juj de jók vagyunk, folyik a munka, folyik minden, teljesen fel vagyunk pörögve. Kicsit későn ébredtem,hosszú volt az este, és nagyon sok mindent bele kellett nyomorítani a napba!
Ma sem volt sok időm, hiába ébredtem későn, már vittem is a drágámat dolgozni, majd szaladtam haza, sül a kacsa, a ropogós csirke combok, fő a kacsa krumpli a paradicsom leves, és jött Dorothy.....szóval nincs unalom!
Kellene pihenni? Lehet, de a mai nap sem arról szól . Közben Krivel beszéltünk, finomít egy kicsit a szövegemen, aztán mehetünk stúdióba. Már hiányzik, igaz, megyek hegedűvel is, na arra is kell gyakorolni még :-) Szóval le vagyok önmagamtól maradva :-)
Tegnap este is 8 körül értünk haza....fáradt vagyok, de nem szellemileg, hanem a testem fáradt el.
De mára már le van szervezve a leszervezendő, le van próbázva a következő mesejáték, egyeztetések folynak még a decemberrel, hiszen már csak a lukakat tömködjük, vagy igazítjuk.....hogy miért? Mert rengeteg helyre megyünk....már így is izgulok, hogy mindenki beleférjen, aki szeretne minket. Aztán kezdődhetnek a dalírások ...jó kis meló. Még nem mertem elkezdeni , mert onnantól teljes karácsonyi hangulatban égek. imádom...és olyankor már karácsonyi sütiket sütök és gyertyák mindenhol, égők, és illattok...és néha a kicsi családomnak már december elejére tele van a kicsi t..e a karácsonnyal......és bizony amikor felállítjuk a fát, akkor kezdődik az újabb varázs! Jaj imádom! De imádom, a Halloweent és a Márton napot.....és nem ronthatom el annak a hangulatát sem, így várakozok addig a karácsonyi mániámmal :-D

Jesszusom mennyi fellépés decemberbe , és még csak októbert írunk.....fogjuk bírni minden mellett? Hisze akkor is van még munkám mellette, és a család, a legszebb feladat <3


Hű, fantasztikus lett a kacsa, az aszalt-szilvás káposztával.....
Letesztelve. Nyami!
Most kaptam egy telefont, egy rajongó szeretne cd-t az össze általam énekelt dalról és a dalaimból. oké....küldte is a címet....és mikor láthat, és odáig van a hangomtól.....milyen aranyos, igaz? Bár a hangomért vasárnap is oda meg vissza voltak, még 3 ráadást kellett énekelnem Esztergomban,amíg megérkezett a szüreti felvonulók tömege. MTV bejelentkezés is volt....és az a Betyár lángos....Atyám milyen finom! El is határoztam hasonló sütőlapot szerzünk, és csinálok a gyermekeimnek is.
Orsikáéknál ettünk, ettek a lányok kenyérlángost....Dudus nagyon szereti, de itthon már Percet kértek, hogy azt süssek a suliba. Oké!
óhaj sóhaj teljesítve. Ma lehet pizzát kérnek, vagy sajtos rudacskákat? Majd kiderül! Szóval betyárosan finom volt az az extra lepény. Mondták a srácok, hogy Kecskemétről jöttek. kicsit elkeseredtem, mert hogy fogok megint ilyen finomat enni, ha ilyen messziről jöttek? De mondták sok fesztiválon ott lesznek! Keresni fogom őket, mert iszonyatosan finom dolgot hoztak létre. Persze kedvezményt kaptam. Ugye cukik? Sikerült is benyomnom a teljes adagot.....majd fellépés után a kávést látogattam meg, mert éreztem energiám fogytán, és ott olyan finom Lattét kaptam, szinte ingyen. AZ udvarlás ott sem maradt el :-) Hát ez a pöttyös ruci varázsa! DE kísérőben nem volt hiányom, mind két pasim elkísért, a kicsi is, meg a nagy is! És a tea....most jut eszembe....kétszer is innom kellett belőle! imádom a gyümölccsel áztatott teákat!
De rohannom kellett haza, mert vártak már rám nagyon a lányok is!
Elfáradtam vasárnap, de nagyon jól éreztük magunkat! Majd Toncsinál kötöttünk ki mint tegnap este is! Az 1800-as évek végéről szerzett nekem két csodás mérleget, az egyik láncos, a másik meg réz....annyira aranyos, hogy mindig gondol rám! És Gabika.....<3 Hihetetlen aranyosak voltak együtt tegnap! Olyan jó volt így látni őket!
Zajlik az élet, zajlik!
Kaptam a drágámtól, na jó vetettem egy ELLE újságot! Már régen volt kezembe, anno a kedvencem volt, de mostanság felváltotta a sütit, kajás, finomságos és egyéb újságok. Most nézem, hogy Stahl magazin is itt nyugszik az asztalon és ara vár, hogy végre fellapozzam. Jaj!
Kellene egy picurka idő, csak olvasgatni és kávézni. Lehet ma este nem viszek munkát magammal Balettra, hanem csak a két újságot, és egy Isteni tea és kávé kíséretében csak én leszek a fontos egy órán keresztül! Dorothy ma nem tud jönni, így most lehetne ejtőzni.
DE akkor még vár rám egy kis takarítás. Megyek is , hogy végezzek, mire a lurkók hazaérnek, kis tanulás, és jöhet a Latte macchiato :-) PUSZIIIIIII 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak mosolygok :-)
  2016-10-16 10:16:09, vasárnap
 
  Most olvastam vissza az előző írásomat. Hát igen, majdnem megittam egy egész üveg bort. Dorothyékkal alapoztunk elő, majd maradtam magamra.
Nem ma nem iszom, legalábbis egyenlőre :-) Ma nagyon kapkodós és rohanós lesz az élet. Azt sem tudom hogyan fér bele minden úgy, hogy ne legyen kára senkinek!
Moncsika belázasodott estére :-( Együtt is aludtunk, de szerencsére csak hőemelkedése volt éjjel. Én nem sokat aludtam, de egyre nehezebb felkelni vagy vérit csinálni is éjjel, vagy reggel.....Már készülődnöm kell, mert hajtós lesz ez a nap! DE csak megbirkózom vele valahogy!
A tegnap csodás volt! Gyönyörű volt Tata és a rendezvény, a rántott ponty, meg egyenesen fenomenális! Tényleg fantasztikus volt! Annyira finom volt, hogy ma is hal lesz az ebéd! Csak tengeri! Sajnos fagyasztott, mert amikor csak annyi időm van, hogy gyorsan összedobjak valamit, akkor jól jön a kincses mélyhűtő :-) de friss dolgokkal sokkal jobban szeretek dolgozni, főzni. kinéztem egy fantasztikus tonhalas rizsgolyót, azt a szülinapi bulira tartogatom. Macerás, de nagyon tuti! A gyerekeim biztosan imádni fogják! Mennem is kell főzni, készülődni.....és ha belefér 10 perceb csinlok a srácoknak reggelire almás palacsintát :-) SZép napot!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 310 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 258
  • e Hónap: 733
  • e Év: 86076
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.