Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Erőszak erőszakot szül.
  2016-10-24 12:56:11, hétfő
 
  Erőszak erőszakot szül.

A FIDESZ kormány erőszakos kormányzása egyre jobban kihat a mindennapi életre.
A Fidesz 2010 óta erőszakos kormányozást folytat, hatalmával visszaélve nézhetetlen hazug médiát hozott létre ami félrevezeti a lakosságot, elhallgatja a valóságot, gerjeszti a gyűlöletet hazugságaival.

A Fidesz hatalom úgy állítja be hazánkat ahol nincs szegénység, olyan felméréseket szüntetek meg ami a valóságot mérte, és olyat hoztak létre, ami a valós helyezhetett megmásítja.

Semmi valóság alapja, hogy csökkent a munkanélküliség, mert már lassan milliós azon személyek létszáma akik semmiféle ellátásba sem részesülnek. / Vagyis kizárták a nyilvántartásból,/

A munkanélküliség csökkentését úgy hajtják végre, hogy éh bérért köz munkába hajtanak embereket, vagyis kényszermunkára ítélik őket.

A munkanélküliség csökkenését úgy érik, érték el, hogy azokat is beszámolják a foglalkoztatottak közé közel 600 ezer embert akik családjukat hátrahagyva miattuk kényszerből külföldre menekültek dolgozni, mert a hazai bérekből képtelenség emberhez méltóan élni.

A hazaáruló diktátor Orbán a Fidesz rabló bandájával együtt mindent manipulál.

A munkanélküliséget.
Adhatóságot
A MNB - t.
Az ügyészséget.
A bíróságokat.
A rendőrséget.
A médiát.
Kórházainkat.
Nyugdíjakat.
Oktatást.
A bankokat.
A munka helyeket.

A valóságot elhallgatják, a hazugságaikat az adó fizetők pénzén, a megvásárolt médiákon keresztül terjesztik mint a halálos vírust.

Egy vesztes hazug népszavazást amire az adó fizetők pénzéből 20 milliárdot költöttek győztes népszavazásnak állítják be, pedig ők is tudják, hogy érvénytelen volt az általuk kezdeményezett EU ellenes referendum.

Egy ilyen erőszakos, diktátort mint Orbán, csak erőszakkal lehet leváltani, akár emberi életek feláldozásával is, ami minden ember kötelessége, mert különben hazák a világ legrosszabb diktatórikusan működő országai között fogja találni magát.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népszabadság !!!
  2016-10-21 15:20:42, péntek
 
  Népszabadság!!!

Félreértés ne essék sosem vásároltam olyan újságot, sajtó terméket illetve nem is fogok amelyik a nézeteimet próbálta, próbálja befolyásolni.

Na de azért az felháborító ahogy a FIDESZ elbánt ezzel az újsággal, és itt nem is az újságról tennék megemlítést hanem azzal ami engem személy szerint felháborított.

Engem kurvára nem érdekel, hogy milyen magyarázatot füzetek, fűznek az újság megszűnéséről engem maga az újság neve ami nekem sokat jelent az pedig az,hogy NÉPSZABADSÁG.

Nekem ebből az jön le, hogy itt ami törtét Orbán jóvoltából az a nép ellenes, népet semmibe vevő lépés volt.

Irritáló Orbánnak maga az , hogy Népszabadság ő olyannyira kivetkőzőt önmagából, hogy neki a nép az csak egy bevétel-forrás amiből ő és rabló társai milliárdossá tudnak válni munka nélkül.

Csak gondolj még egy olyan szóra aminek minisztériuma is van ezt úgy hívják, hogy erő forrás minisztérium.

Itt a lényeg a Népszabadság neve ami irritálóan hat egy olyan embere mint a diktátor Orbán.
Szóval nézzük csak a tényeket te Orbán szemében nem ember vagy hanem egy erő forrás, egy adó szám akit nyugodtan ki tudd zsákmányolni a túladóztatással, akit kiszolgáltatottságba tud tartani azzal az éh bérel amit ma hazánkban lehet keresni.

Vannak még olyan szavak ami irritálja Orbánt.

Szegénység
Gyermek éhezés
Lét minimum
Lét minimum számítás
Dolgozói szegénység
NÉPSZABADSÁG

Engem egy szó irritál de az nagyon és ez Orbán.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudta????????????
  2016-10-08 08:36:07, szombat
 
  Tudta????????

Azért az élet igazságot szolgáltat.

Magyarország - Svájc 2 - 3, most ere mit is lehet mondani?

Ja igen ez is bebizonyította, hogy mennyire van szükségünk a stadionok építésére, mennyire van ma hazánkban valódi foci?

Úgy, hogy talán illene elgondolkodnia a bukott miniszterelnökünknek, hogy azt a pénzt amit stadionokra költ megkérdezésünk nélkül nem volna e jobb helyen az egészségügyben, vagy netán tán az oktatásban.

Én megértem, hogy Orbánt fél a tanult, gondolkodásra képes fiataloktól, de a kicsinyes hatalmi vágya nem írhatja felül hazánk fejlődését, és hazánk fejlődésének kulcsa a tanulásba rejlik és nem a stadionokba nem a Felcsúti kisvasútba.

Orbán Viktor a bevándorlóktól is azért fél mert kockázatot jelent neki, ha véletlen olyan emberek telepednének le nálunk akik nem birkák mint mi vagyunk, és mernék jelezni a hazaárulónak, hogy eddig és netovább.

Valójában Orbánt egyáltalán nem érdeklik a bevándorlok, csak félti a hatalmát és azért nem enged be idegeneket hazánkban, mert a bevándorlok hamar átlátnák mit is művel Orbán vezetésével a FIDESZ rabló banda.

Azoknak üzenném akik részt vettek egy ilyen hazug népszavazáson, hogy nem mertem volna feltételezni, hogy ennyi embert betud még csapni Orbán, az az ember aki saját nemzetét butítja le az oktatás szétverésével, az az ember aki tudatosan rombolja az egészségügyet, az az ember aki a köz munkába üldöz embereket éh bérért, az az ember aki szándékosan tartja alacsonyan a béreket, hogy kiszolgáltatottak legyünk.

Mindig tudtam, hogy nagy az isten állatkertje, de az meglepet, hogy nálunk ebből az állatkertből 3,2 millió ember található.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valójában nem értelmezhető Vona Gábor logikája, gondolkodása
  2016-10-07 09:20:06, péntek
 
  Valójában nem értelmezhető Vona Gábor logikája, gondolkodása.

Amennyiben és ha nekem / Vona / az a véleményem, hogy egy kormány / Orbán / által kezdeményezte népszavazás nem volt érvényes, és a miniszterelnöknek le kellene mondania a vereség után, akkor utána nem tolom a szekerét, nem növelem Orbán renoméját.

Nem kicsit nagyon megkérdőjelezhető a JOBBIK politikai nézete amennyiben támogatni fogják egy érvénytelen népszavazás után végrehajtott alap törvény módosítását.

Amit figyelmen kívül hagy Vona az az, hogy ezen az áll népszavazások a JOBBIK szavazok üzentek, és pedig azt, hogy nem szeretnének játszani Orbán homokozójába.

Vagyis ha Vona illetve a JOBBIK megszavazza az alap törvény módosítását akkor pontosan Orbán kottájából játszik, és azt a FIDESZT támogatják szavazataikkal aki 2010 óta kizsákmányolja, kirabolja, rabszolga sorsba tartja a honi lakosságot.

Miért is kellene támogatnia a JOBBIK - nak egy olyan miniszterelnököt akit valójában a JOBBIK nem ismer el miniszterelnöknek, mert egy olyan népszavazáson vérzett el amit saját maga kezdeményezett és 15 - 20 milliárdot költött rá köz pénzből?

Jobb helyeken egy ilyen bukott népszavazás után a miniszterelnök azonnal lemond lásd az Egyesült királyságot.

Egyet felejtenek el a FIDESZ politikusok akik ma győzelemnek fognak fel egy nyilvánvalóan vesztes érvénytelen népszavazást, azok akik nem vettek részt a népszavazáson többen vannak mint azok akiket félre tudtak vezetni közel 20 milliárd forintból.

Orbánnak ez hatalmas bukást jelent mert ha a 3,2 millió szavazóból levonják a JOBBIK szavazóit, meg azokat a baloldali szavazókat akiket sikerült becsapniuk, akiket sikerült megfenyegetniük, megfélemlíteniük, rá fognak jönni, hogy mennyi is az annyi.

A JOBBIK ha beáll a FIDESZ maffiózó rabló banda mögé saját maga alatt fogja vágni a fát, mert sok szavazót fog veszteni azzal, hogy összeborul a hazaáruló, rabló, kizsákmányoló Orbán-ni rezsimmel.

Engem például megzavar Vona Gábor logikája, mert számomra értelmezhetetlen, ugyanis ha én felszólítom a miniszterelnököt a lemondásra, és utána mégis elismerem azzal, hogy támogatom az alap törvény módosításába, akkor valahol valami nem stimmel.

Gabi hol van a kutya elásva?

Talán azért annyit megihletne egy, vagy több potenciális JOBBIK szavazó, hogy ezt elmagyarázd.

Csak nem te is lefeküdtél Orbánnak pénzért?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudta????????????
  2016-10-02 21:12:34, vasárnap
 
  Tudta?????

Tudta ön, hogy a hazaáruló rabló Orbán ma 15- 17 milliárd forint köz pénzt dobot ki az ablakon?

Tudta ön, hogy ezt lehetett volna az egészségügyre, az oktatásra költeni?
Tudta ön, hogy ezt költhetünk volna az éhező gyermekek, nélkülöző családok megsegítésére is?

Tudta ön, hogy Orbán elvesztette a józan eszét?
Tudta ön, hogy van olyan Fidesz politikus aki ilyen hatalmas pofára esés után is elsöprő sikernek állítja be a népszavazást?

Tudta ön, hogy önt rabszolgaként kezeli az Orbán maffiózó rabló rezsim?

Tudta ön, hogy minket átlag állampolgárokat erőforrásnak tekinti a Fidesz, akit ki lehet rabolni, ki lehet zsákmányolni, akiket meglehet alázni, akiket hülyének lehet nézni, akiket rabszolgaságba lehet tartani saját országába?

Tudta, hogy mennyi pénzt rabolnak el naponta a köz pénzből / amit ön, adóba, AFA - ba, járulékokba fizet be / fideszes talpnyalók, segg nyalok, kurvák, rokonok?

Tudta ön, hogy az EU által számunkra küldőt támogatás közel fele Fidesz politikusokhoz, hozzájuk közelálló személyekhez jut, amiből fel lehetne számolni hazánkban a gyermek éhezést?

Tudta ön egy valódi demokráciában / Anglia Cameron / kormány által kiírt vesztes népszavazás után minimum távoznia kellene a Miniszterelnöknek.?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 196 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 244
  • e Hónap: 637
  • e Év: 78768
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.