Belépés
kicsoda57.blog.xfree.hu
"Ne menj előttem! Lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem! Lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és légy a barátom!!!" Sz Jné
1957.08.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Farmerama 2016. új szabályzat
  2016-10-24 16:39:13, hétfő
 
  Először is szeretnénk megköszönni az őszinte érdeklődéseteket a témával kapcsolatban. A tegnap közzétett hivatalos közleménnyel összefüggésben kaptunk néhány kérdést a közösség tagjaitól és ezen a ponton szeretnénk foglalkozni az általatok legtöbbször tárgyalt problémákkal.

Mindent egybevetve elismerjük, hogy az Általános Szerződési Feltételek ilyen jellegű frissítése kelthet aggodalmakat és vitákat a felhasználók körében, azonban meg vagyunk győződve arról, hogy a megváltozott Általános Szerződési Feltételek semmilyen negatív hatással nem lesz rátok sem játékosként, sem vásárlóként. A változás mögötti fő ok az, hogy 2016.11.01 dátummal bezárjuk a luxemburgi jogi irodánkat és a továbbiakban a Bigpoint GmbH-n belül fogunk működni, Németországban. Emiatt a jogi osztályunk alaposabban megvizsgálta az Általános Szerződési Feltételeket és frissítette a szükséges részeket annak érdekében, hogy az új ÁSZF jobban képviselhesse a cég jelenlegi szerkezetét.

Pushing/Boosting/Multiaccounts

Ahhoz, hogy egy játékos pushingolni tudjon a Farmeramában, telepítenie kell egy szoftvert, mely kifejezetten a pushing céljából lett létrehozva. Ez azt jelenti, hogy az adott játékos előnyre tesz szert azokkal a társaival szemben, akik tisztességes úton próbálják megszerezni a különböző játékelemeket. Azok a játékosok, akik ezt a módszert alkalmazzák, megfigyelés és büntetés alanyaivá válnak. Ezek az esetek rendkívül ritkák és statisztikailag ellenőriztük, hogy a felhasználók döntő többsége a szabályok szerint játszik, ami azt jelenti, hogy nem sértik meg a szabályzat eme pontját.

Mi az, ami NEM számít pushingnak Farmeramában:
Több mint egy felhasználói fiók ugyanazon háztartáson belül;
Manuálisan küldött ajándékok/tárgyak a család egyik tagjának, vagy bármely másik fióknak ugyanazon IP címen vagy email címen.
Ugyanazon felhasználó különböző fiókjainak kölcsönhatása, amennyiben nem kerülnek használatra jogosulatlan módszerek/szkriptek/programok, mely elősegíti a játékon belüli fejlődését.
Nagyon fontos számunkra, hogy megértsétek, miszerint ezek a helyzetek megengedettek és semmilyen körülmények között nem kerülnek megfigyelésre és/vagy büntetésre.

Miért nem számítanak ezek a helyzetek pushingnak?

A Farmeramában (több fiók használata esetén sem) nem lehet jelentős előnyre szert tenni a fő fiók javára. Csak meghatározott mennyiségű ajándékot lehet küldeni naponta, aminek értelmében ahhoz, hogy folyamatosan ellássa a fő fiókot, aktívan kell játszania minden fiókjával. Éppen ezért, a Farmerama esetében csak akkor tudunk pushingról beszélni, amikor egy harmadik fél által gyártott szkriptet vagy programot használ valaki, ami lehetővé teszi a folyamatos ellátást.

Proxy/VPN

Manapság nem ritka, hogy otthoni routerek és vállalati hálózatok helyileg proxikat és/vagy VPN-t használnak. Ez nem minősül az ÁSZF megsértésének mindaddig, míg a proxy és/vagy VPN nem rejti el a valós GeoIP-det/fizikai helyedet. Az ÁSZF világosan kimondja, hogy nem minősül szabálysértésnek maga az eszköz használata, csak ha szándékos kísérlet történik a játékos valódi földrajzi helyzetének elrejtésére. Ez csak úgy érhető el, ha a Proxy/VPN szándékosan úgy van beállítva, hogy a számítógépet más fizikai helyszínen tüntesse fel, mint ahol valójában fizikailag tartózkodsz, és ez nem kapcsolódik az otthoni vagy vállalati proxy/VPN szerverekhez.

Egy példa a szabálysértésre:

Egy Németországban tartózkodó játékos proxy/VPN szervert használ, hogy a Bigpoint játék szolgáltatásai Törökországnak ismerjék fel a földrajzi helyzetét és így előnyt szerezzen az ajánlatok árkülönbségéből. Ebben az esetben ez egy nyilvánvaló szabálysértés, amelyet a játékos hozott létre, hogy olyan előnyre tegyen szert, mely nem elérhető a Németországban tartózkodó játékostársai számára.

Példa egy szabályos helyzetre, mely nem számít szabálysértésnek:

Egy játékos otthonról játszik routert használva, mely Proxy/VPN szolgáltatással rendelkezik, anélkül, hogy az megváltoztatná a játékos valódi tartózkodási helyét. Ez egy általános, otthoni kapcsolatok és vállalati hálózatok által generált helyzet, amelyeket nem a felhasználó állított be szándékosan, hogy egy másik helyen érzékeljük a gépét.

Ha a fenti szabálysértést nem követed el, akkor nem leszel megbüntetve az ÁSZF megsértéséért.

Fizetési módok

A fizetési módok listáját és működését az ÁSZF változása nem érinti. Továbbra is ugyanúgy használhatod a fizetési módokat, ahogy eddig, legyen az bankkártya, PayPal, Paysafecard stb.

Reméljük, hogy ezzel a rövid összefoglalóval sikerült világossá tennünk azokat a pontokat a tegnapi közleményből, amelyek esetleg bizonytalanságot okozhattak.

Üdvözlettel,
A Farmerama Csapata
 
 
0 komment , kategória:  Farmerama játék 2016.11.  
Farmerama szabályok
  2016-10-24 16:38:12, hétfő
 
  Kedves Játékosok,

A Bigpoint 2016. november 1-től változásokat hajt végre az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF).

Szeretnénk elmagyarázni, hogy milyen változtatásokat eszközöltünk, és miért.

GYIK

K: A változás minden játékost érint?

V: A változás minden, a Bigpoint Sàrl and Co, SCS vállalatnál regisztrált játékfiókot érint. Azon játékosok, akik a Bigpoint Inc. vállalatnál regisztráltak nem érintettek, nekik ebből kifolyólag nem szükséges újra elfogadni az ÁSZF-et.

K: Milyen változások vannak az ÁSZF-ben?

V:
Változik a szerződéses partner, a bírói illetékesség, az alkalmazandó jog
Belső átszervezések következtében minden a Bigpoint Sàrl and Co, SCS vállalatnál regisztrált játékfiók a német vállalatunkhoz, a Bigpoint GmbH-hoz kerülnek átvitelre. A felhasználói megállapodásnál az új szerződéses partner mostantól a hamburgi Bigpoint GmbH, ebből kifolyólag változott a bírói illetékesség (új: Hamburg) és a felhasználói megállapodásoknál alkalmazandó jog (új: német jog).
Kibővített alkalmazási terület
A Bigpoint nem csak böngészős játékokat fejleszt és terjeszt, hanem játékokat is, és internetes oldalakat is az egyes játékokhoz. A jövőben az ÁSZF ezen szolgáltatásokra is kiterjed, pár részlet pedig ennek megfelelően módosításra kerül.
,,Tolás" (boosting) és ,,tápolás" (pushing) tiltása
Az új ÁSZF kifejezetten kimondja, hogy a ,,tolás" (boosting) és ,,tápolás" (pushing) nem csak egyazon felhasználó fiókjai között, de különböző felhasználók fiókjai között is tilos. Ennek célja fenntartani az egyenlőséget és a játék élvezetét minden felhasználó számára
Anonimizáló szolgáltatások (pl. proxy) használatának tiltása
Könyvelési szempontok miatt biztosítanunk kell, hogy a játékosok által végzett kifizetéseket a fizikai tartózkodási helyükhöz tudjuk kötni. Az anonimizáló szolgáltatások (pl. proxyk) vagy egyéb olyan módszerek használata, amely elrejti a játékos tartózkodási helyét mostantól kifejezetten tilos játékainkban és szolgáltatásainkban.
Fizetések mobiltelefonról
A jogi helyzettel és jogtudománnyal összhangban a mobiltelefonon keresztüli fizetéseket (pl. emelt díjas SMS) az eszköz tulajdonosa elfogadottnak tekinti még abban az esetben is, ha a felhasználó nem az adott mobiltelefon előfizetés szerződő fele. Amennyiben bármilyen ellenvetés merül fel a mobilszámlázással kapcsolatban, azt nyolc héten belül meg kell tenni.
Késedelemmel és törléssel kapcsolatos költségek
Késedelmes fizetés esetén a Bigpoint fenntartja magának a jogot, hogy késedelmi kamatot számoljon fel a törvényes kamat szerint. Ugyanakkor egy késedelmes fizetésből adódó játékfiók-blokkolásnál a továbbiakban nincsen adminisztrációs költség. Amennyiben a felhasználó felelősségi körébe eső okok miatt (pl. fedezetlenség) törlési díjak kerülnek felszámolásra, a Bigpoint kérheti ezen költségek megtérítését.
Zárolás
Az új ÁSZF tisztán és átláthatóan meghatározza egy fiók zárolását indokoló körülményeket.
Fiókadatok bizalmassága
Egy fiókkal történő visszaélést megelőzendő minden fiókadatnak és nem nyilvános adatnak bizalmasnak kell maradnia. Ez a titoktartási kötelezettség nem csak külső személyekre vonatkozik, hanem pl. barátokra, családtagokra és egyéb játékosokra, pl. klán tagokra.
K: El kell fogadnom az új ÁSZF-et?

V: Igen, kötelezően kérnünk kell a frissített ÁSZF-et kifejezett elfogadását.

2016. november 1-től emiatt az ÁSZF ablak meg fog jelenni a játékban, és ezeket el kell fogadnia, mielőtt tovább játszhatna a játékainkkal.

K: Mi történik, ha nem fogadom el az új ÁSZF-et?

V: Az ÁSZF hatályba lépése után dönthetsz úgy, hogy nem fogadod el azokat. Ebben az esetben ugyanakkor nem fogsz tudni tovább játszani a játékainkkal.

Üdvözlettel:

A Bigpoint Csapata

Üdv, Kazimir
 
 
0 komment , kategória:  Farmerama játék 2016.11.  
hideg,őszi nap van,hóeséssel
  2016-10-06 20:58:51, csütörtök
 
  ma már hideg lett, esik az eső, hegyekben már leesett az idei első hó.
fúj a szél is.
 
 
0 komment , kategória:  időjárás  
október
  2016-10-04 23:56:37, kedd
 
  mára már esős idő van és marad is, hideggel társulva  
 
0 komment , kategória:  időjárás  
október
  2016-10-04 00:28:21, kedd
 
  megérkezett október, romlik az időjárás  
 
0 komment , kategória:  október még rondább ősz!  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 3058 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10
  • e Hét: 1174
  • e Hónap: 2295
  • e Év: 160155
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.