Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/102 oldal   Bejegyzések száma: 1018 
Luis Bello: Variációk és szinek
  2016-10-30 21:14:24, vasárnap
 
  Ennek a videónak a cime: Tánc Link



 
 
0 komment , kategória:  Luis Bello képei  
Luis Bello: Örvénylő szinek
  2016-10-30 21:06:37, vasárnap
 
  Csodálatos a videója: Link

Szeretettel ajánlom figyelmedbe!



 
 
0 komment , kategória:  Luis Bello képei  
Azur: Jézus szivvel és rózsával
  2016-10-30 21:01:57, vasárnap
 
 



Videó vallási képekből: Link
 
 
0 komment , kategória:  Vallás GIF képek  
Reverie: Jézus és Mária
  2016-10-30 20:58:04, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás GIF képek  
AZUR: Jézus szeretet szivekkel
  2016-10-30 20:56:07, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  GIF Képek másoktól  
Szárnyas oroszlán
  2016-10-30 20:54:32, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  GIF Képek másoktól  
Egyedül is elég vagy. Semmit nem kell bizonyítanod senkinek.
  2016-10-30 20:49:33, vasárnap
 
  Egyedül is elég vagy. Semmit nem kell bizonyítanod senkinek...





"Egyedül is elég vagy. Semmit nem kell bizonyítanod senkinek." - Maya Angelou

Legtöbbünk azzal az egyetlen, sokszor kimondatlan céllal éli az életét, hogy igazolja saját értékét és földi létének célját. Igaz, hogy mindannyian szeretnénk különbözőek lenni, ami egyre nehezebb és nehezebb, hogy kitűnjünk a közösségi média mai őrült világából, mégis emlékeztetni kell magunkat arra, hogy miért nincs mit bizonyítanunk senkinek.

Kezdjük egyszerűen annak kijelentésével, hogy mindehhez te magad is bőven elég vagy.

Nehéz ezt megérteni, de nagyon igaz. Senki sem tudja megmondani, hogy mennyi értéket vagy képes nyújtani, de természetesen vannak "irányelvek", melyekkel mérni tudjuk egy ember értékét.

Ahol mindannyian problémába ütközünk az önértékelés kérdése körül, amikor ehhez hozzákapcsoljuk az önérzetet azzal kapcsolatban amit teszünk, és hogy azt mennyire csináljuk jól. Szüntelenül másokkal hasonlítjuk össze magunkat, ami ahhoz vezet, hogy kevesebbnek, és nem elégségesnek érezzük a tetteinket.

Megtanuljuk azt, hogyha elég vonzóak, elég okosak, elég viccesek, elég szépek, elég odaadóak vagy elég tehetségesek vagyunk, akkor elfogadnak bennünket, és valahová tartozunk.

Az elképzelés arról, hogy elfogadjanak és szeressenek azért, akik vagyunk, függetlenül attól, hogy mit "teszünk", egy teljesen új elgondolás mindannyiunk számára.

Még egyszer újra arra az esetre, ha elsőre nagyon furcsa lett volna.

Te magad is elég vagy.

Ezt anélkül is mondhatom, hogy ismernélek, mert őszintén hiszem, hogy minden ember méltó rá, értékes, tökéletes és önmagában elég.

Az 5 ok, amiért nincs mit bizonyítanod másoknak:

1. A saját normáid azok, amik számítanak

Ne használj másokat mércének, hogy minek és kinek kellene lenned. Állítsd fel a saját normáidat magadnak, és ha ezek túl magasak, akkor elsősorban azt vizsgáld meg, hogyan alakultak ki ezek az elérhetetlen elképzelések önmagadról. Reális és elérhető normákkal rendelkezve arról, hogy ki vagy, és hogyan szeretnél élni ezen a világon, támpontot nyújt a saját értékeidet illetően.

2. A külső jóváhagyás mulandó

Jó érzés piros pontot vagy megerősítést kapni valakitől akit tisztelsz, vagy csodálsz. Nem kétséges, hogy ez jó dolog bárki számára. Azonban ez a fajta jóváhagyás mulandó egyszerűen azért, mert az nem a sajátod. Ha nem végzed el a saját munkád, hogy birtokába kerülj a saját értékednek, ez a jóság el fog illanni. Meg akarod tartani önmagad ezen részét szentnek, így az mindig rendelkezésedre áll, ha szükséged van rá.

3. Soha nem lehetsz mindenki kedvére

Mindennek megvan a maga mókuskere az életben, amibe beletartozik a mások kedvében járás, hogy bizonyítsunk önmagunknak. Elkerülhetetlen lesz az, hogy egy ember, aki soha nem látja meg a nagyszerűségedet (általában a szülő), hagyni fog elmenni üres kézzel újra és újra. Tudnod kell, hogy a tiszteletre méltó tettekhez a jóváhagyást megszerezni hiábavaló lesz egy párszor, de inkább többször.

4. Magad is elég jó vagy

Van egy D.W. Winnicott által kidolgozott pszichológiai fogalom, ami az elég jó anyáról szól. Ez érvényes itt is. Nem kell tökéletesnek lenned, vagy még annál is többnek, csak legyél elég jó. Az elég jót neked, és csakis neked kell meghatároznod. A tökéletességre törekvés, vagy hogy több légy, mint aki vagy, ki fog meríteni, és végül úgy fogod érezni, hogy vereséget szenvedtél, mert ez fenntarthatatlan.

5. A meg nem felelés egy belső élmény

Ismerd fel, hogy azok az érzések, hogy nem vagy elegendő, vagy hogy bizonyítsd az értékedet, önmagadban találhatók. Megtapasztalhatod ezeket az érzéseket, amikor más emberekkel vagy együtt, de ezek legvalószínűbben a saját belső küzdelmeid kivetítései. Érdemes egy megfelelő vezetővel dolgozni ezen, mert az értékesség, és a valamire méltónak lenni érzése teljesen belülről fakad.

Andra Brosh
Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Az Áldás Hatalma és Tizenhat Törvénye
  2016-10-30 20:43:33, vasárnap
 
  Az Áldás Hatalma és Tizenhat Törvénye





Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám.

Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni.
Megáldhatok barátot és ellenséget, várost és vidéket, mindazt, ami életemet betölti, s ekképpen minden áldás lesz számomra.

A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja.

A szeretetnek ez a kimeríthetetlen ereje itt van körülöttünk, és csak arra vár, hogy egy teremtő mozgásba hozza.

Az áldás törvénye a következő

1.Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott is lesz.

2.Az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét.

3.Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám.

4.Ha megáldok egy "ellenséget", egy barátot nyerek vele.

5.Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni.

6.Megáldani ugyanakkor azt is jelenti, hogy nem a külső jelenségekre figyelünk, hanem a jót látjuk meg, s ezáltal életre is keltjük.

7.Hogy milyen formában kérjük az áldást, annak nincs jelentősége: kérhetem szóban, kérhetem gondolatban vagy akár érzés formájában.

8.A legfontosabb, hogy tiszta szívből kívánjam.

9.Hagyhatom, hogy az áldás csak úgy megtörténjen, de el is képzelhetem, amint fény vagy sugár formájában alászáll.

10.Megáldhatok minden létezőt. Mostantól kezdve tehát minden embert, akivel találkozom, megáldhatnék, és ekképpen áldás lehetnék mindenki számára. Akár nyomban hozzá is foghatok, éspedig azzal kezdve a sort, akit a legkevésbé szeretek.

11.De nemcsak embereket, hanem minden tárgyat, sőt minden helyzetet is megáldhatok.

12.Megáldhatom a testem is. Ha valamelyik testrészem gondot okoz nekem, akkor megáldom ezt a részt vagy szervet, de soha nem, a betegséget.

13.Megáldhatom a hivatásomat, a házamat, különösen pedig a családomat.

14.De megáldhatom az autómat vagy az utolsó forintjaimat is.

15.Megáldhatok barátot és ellenséget, várost és vidéket, mindazt, ami életemet betölti, s ekképpen minden áldás lesz számomra.

16.Ettől kezdve áldott életet élhetek, és áldás leszek minden és mindenki számára, akivel csak találkozom.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Égi kapuk nyilnak a föld felé
  2016-10-30 20:38:43, vasárnap
 
  ÉGI KAPUK NYÍLNAK A FÖLD FELÉ ... KAPCSOLATAINK TÜKRE

Csillagok üzenete: 2016.10.31. - 11.06.

11.01. Mindenszentek napja

A Fénykapu, melyen keresztül átlépünk az égi és földi otthonunk között, Mindenszentek napján tárva nyitva áll. Ezen a napon minden égi és földi találkozás erősebb energiával működik. Nem ellened, hanem érted.

Mindazok a társaid, akik már nincsenek itt Veled, azok az égi otthonból is szeretnek Téged. Bármikor, az év bármely napján, bármely pillanatában kérheted a segítségüket. Hiszen a szíved szeretetén keresztül bármikor elérheted őket. Egy láthatatlan szál mindig összeköt benneteket. Amit vele megéltél, az már a Te részed. Megőrződ őt a szívedben, a mozdulataidban.

És ne legyen szívedben szomorúság és fájdalom. Mindannyian addig vagyunk itt a Földi létben, ameddig elvégezzük azt, amiért ideérkeztünk. A Találkozásaink során egymásnak átadjuk azokat a megtapasztalásokat, élményeket, érzéseket és tanításokat, mely által TÖBBEK leszünk. Feltárjuk egymásban a képességeinket, megtanítjuk egymást, hogyan használjuk a teremtő erőinket.

11.01. kedden a Nap lassan elbúcsúzik a Szűz csillagképben az Angyali Világtól. Előtte még ott halad a Merkúr, és ugyanezen a Napon lesz a legintenzívebb a Neptunusz és Nap kapcsolódása is. ... A Nap, a Merkúr és a Neptunusz energiái TISZTULÁST HOZÓ ÉGI KOMMUNIKÁCIÓS HIDAT NYITNAK MEG AZ ÉGI VILÁG FELÉ.

Ez az égi kapu a Mindenszentek napján segít abban, hogy az égi oldalon lévő társaink felé megtaláljuk a hangot. Figyeljük a beszélgetéseinket, a találkozásainkat, mert égi hozzátartozóink most ezeken keresztül könnyen megtalálják hozzánk az utat. Egy-egy beszélgetés VISSZAHOZHAT OLYAN ,,ELFELEDETT MONDATOKAT ÉS GONDOLATOKAT", melyeket a SZERETTEINK KÜLDENEK a részünkre.

Kedden este 22:30 táján a Skorpió csillagkép ollóján áthaladó Hold üzenhet a Lelkünknek arról, hogy hol kell megnyílnunk a Világnak ... és mit vagy kit kell elengednünk a Lelkünkben.

Személyes kapcsolataink lelki mérlege

A Napunk 11.02.-án, szerdán elhagyja a Szűz csillagkép utolsó csillagát is, és 11.03.-tól belép a Mérleg csillagképbe. A Mérleg csillagkép energiái most következő időszakban megmozgatják a személyes kapcsolatainkat. Mivel a Nap a Skorpió zodiákus jegyben tartózkodik, így most a kapcsolatainkban rejlő mélységek, titkok és varázslatok kerülnek a felszínre.

11.21.-ig, a most következő időszak életünk és kapcsolataink hű belső lelki tükrét mutatja meg nekünk: a nehézségek és a boldogság is itt vibrál körülöttünk. Ez az időszak lehetőséget ad számunkra, hogy az emberi kapcsolatainkban újjászülessünk. ... Engedd el hát a ,,rozsdás", nem működő minőségeket és indulj el új szintek felé.

A hét második felében a Napunkon keresztül sok tanítás érkezik az Életünkben. A Plútó, a Jupiter és a Szaturnusz is ,,ráhangolódik" a Napra és felszínre hozza azokat a helyzeteket, melyben fel kell ismernünk, meg kell értenünk, MILYEN IRÁNYBAN SZERETNÉNK VÁLTOZNI.

A Plútó rámutat arra hol értünk meg ÚJ SZINTEKRE, a Jupiter segít a TÁVLATOK és ÖSSZEFÜGGÉSEK megértésében, a Szaturnusz pedig megmutatja mik a valós, IGAZ ÉRTÉKEK, melyeket meg kell őriznünk és TOVÁBB KELL VINNÜNK AZ ÚJ UTAKON. ... Ne feledd: Ahhoz hogy változzanak a dolgok, ahhoz előbb Magadban kell rendet raknod.

Találd meg a lelki békédet. ...

Fénnyel, Szeretettel és Áldással, ... Esztergomi Gréta * Gretazus *

életút és életmód vezetés
horoszkópelemzés, a csillagok üzeneteinek tükrében

Csillag Sziget Csillagforrás

Elérhetőség http://csillagforras.blogspot.hu/p/elerhetoseg.html
Facebook oldal https://www.facebook.com/csillagforras
YouTube csatorna https://www.youtube.com/user/csillagforras

http://giphy.com/gifs/l0HlKz7E2amijE2UU



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Csillagüzenetek 2016. november
  2016-10-30 20:31:48, vasárnap
 
  Csillagüzenetek 2016. november

Videó: Link



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
     1/102 oldal   Bejegyzések száma: 1018 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1018 db bejegyzés
e év: 8924 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 687
  • e Hét: 2939
  • e Hónap: 7595
  • e Év: 55188
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.