Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Volt már rá precedens.
  2016-02-29 17:14:25, hétfő
 
  Volt már rá precedens.

Vagyis, hogy egy párt magasan vezette a közvélemény kutatást és a választásokon olyan maflásba részesült, hogy utána csak ámult bámult amikor a pofán verés után magához tért.

A közvélemény kutatás ma nem fedi a valóságot épen úgy ahogy Orbán évi értékelője sem, Viktorunk nem is tudom hol él, én úgy érzékelem teljesen másik virtuális Magyarországot lát ami teljesen eltorzítja a valóságot.

Ma hazánkban a lakosság nagyobbik hányadra fél az Orbán által vezérelt diktatórikusan működő Magyarországon.

Mert aki szembe mer szállni a diktátorral az éhen halhat, mert mindenéből kiforgatják még a munka lehetőséget is megvonják tőle és bele kényszerítik a köz munkába éh bérért.

Na mármost ilyen körülmények között ami ma hazánkba uralkodik senki sem fogja mondani, hogy nem a Fideszre szavaz, mert az számolhat azzal, hogy teljesen ellehetetlenítik.

Persze vannak olyanok akik már nem tudnak veszteni semmit, mert nincs veszteni valójuk ha kiállnak a diktátor Orbán ellen.

Vagyis a valóság 2018 - ba fog kiderülni ahol ez a bűnöző hazaáruló, rabló csürhe akkorát fog bukni, hogy utána évekig sem tud észhez térni.

Már csak azt nem tudom, hogy a rabló, maffia vezér Orbán el is hiszi azt a rengeteg baromságot amit mondott vagy tudta, hogy minden szava hazugság.

Úgy látom annyira agyára ment a hatalom, hogy még mindig elhiszi amit állít.

Persze egyik sem jó, mert ha elhiszi az is baj, de ha nem hiszi el az is baj.

Vagyis ha elhiszi akkor nem a valóságba él, de ha nem hiszi el akkor meg egy beteg hazug, hazaáruló, gyilkos, tolvaj rabló Miniszterelnöke van hazánknak, aki veszélyes hazánkra nézve.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miről is beszélt ma Orbán?
  2016-02-28 20:16:49, vasárnap
 
  Miről is beszélt ma Orbán?

Semmit ami arról szolt volna, hogy végre egyszerű állampolgároknak is jobb lehet az életük, nem csak az ingyenélő rabló maffiózó politikusoknak.
Sőt te tovább dolgozhatsz éh bérért, mert a 26 év nem volt elég ara, hogy valóban Európai állampolgár lehess, és ne kizsákmányolt rabszolgaként éld le életedet.

Ami a legfontosabb ma a diktátor Orbánnak az a bevándorlás, de azzal a 4 millió emberel, gyerekkel már nem is foglalkozik aki még akkor is vegetál ha dolgozik.

Nem érted ugye megmentette a kórházakat, megmentette az iskolákat, pont azért kerültek abba a helyezettbe ahol ma az oktatás meg az egészségügy tart.

Persze már megszokhattuk amit Orbán megment az megvan mentve, emlékezz a magány nyugdíjunkra, emlékezetek a deviza hitelesekre, ezeket is úgy megmentette, hogy megértünk követni megmentőnket.

Tele van a padlás, hogy mindig megmentenek bennünket a saját pénzünktől, saját tulajdonuktól, azért, hogy utána eltudják lopni.

Tele van a hócipőnk, hogy aki nem hajlandó beállni az Orbán diktatórikus rezsim soraiba, azt el lehetetlenítik, éhezésre, fagyoskodásra, ítélik, több esetbe halálba kergetik. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán év értékelője.
  2016-02-28 10:30:44, vasárnap
 
  Orbán év értékelője.

Soha ne azt nézzétek amit mondok hanem amit csinálok.

Mert hát a bevándorlók. meg a kvóta, meg megvédem Magyarországot.

Megvédem az éh bérért foglalkoztatást, megvédem a gyermek éhezést, megvédem az oktatást, egészségügyet, hogy ne tudjon működni.

Megvédek mindent ahogy még védtem a magánnyugdíjatokat is.

Megvédtem a deviza hiteleseket, úgy , hogy mindenéből kiforgattam őket.
Megvédem a köz munkát ahol éh bérért vagytok foglalkoztatva.
Megvédem az oktatást, mert hazánknak nincs szüksége gondolkodó, tanult emberekre, mert hazánkat egy összeszerelő műhelyé alakítom.

Mindent megvédek, hogy ti ne tudjatok érvényesülni.

Ezért megvédem azt, hogy stadionokat, kisvasutat építsek, mert szükséges a beruházás ugyanis ott tudunk büntetlenül lopni.

Nektek ígérek valamit, hogy majd jövőre, vagy azután.

Megvédem a népszavazás intézményét, persze úgy, hogy csak az én beadványomat fogják elfogadni, hogy nektek ere se legyen gondotok.

Ti ne gondolkodjatok, mert megfájdul a fejetek, ti csak dolgozatok fizessétek a magas adót, ÁFÁ - T, mert nektek ezt a sorsot szántam.

Persze szaporodjatok, mert kevés ember dolgozik és így kevesebbet tudunk elrabolni tőletek, meg hát azért ne várjátok, hogy a mi 1,5 milliós havi fizetésünk ne emelkedjen.

Hogy képzelitek még állami cégek vezetői 5 milliót keresnek havonta nekünk elég az 1,5 millió?

Nem értitek Magyarország jobban teljesít, persze nem azért, hogy nektek jobb legyen.
Nem értitek Magyarországon a reformok működnek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyilkosság is történhetett.
  2016-02-27 17:29:22, szombat
 
  Gyilkosság is történhetett.

Egy12 éves gyermek öngyilkosságba menekült, mert nem volt elégedett az iskolai teljesítményével.

Csak úgy mellesleg megjegyezném, ha egy elmebeteg kormány spórolás céljából, embereket, gyermekeket túlterhel ennek súlyos következményei is lehetnek.

Családi problémák, anyagi gondok, elkeseredettség, ami öngyilkosságokig is terjedhet.

Az utóbbi időben két tragédiáról is halhatunk ahol a valóság sosem kerül a nyilvánosság elé.

A nyomozó szervek kérdésekre nem adnak választ a nyomozások folyamatba levő okára hivatkozva , és utána mindenki elfeledkezik a halál esetekről és már senkit sem érdekel.

Amennyiben egy fiatal 12 éves gyermek öngyilkos lesz, mert nem tud megfelelni az iskolai elvárásoknak, amiről mára már tudjuk, hogy túlterheli a tanulókat, akkor már könnyen kideríthető, hogy valójában ki, kik is a felelősei annak, hogy egy 12 éves gyermek öngyilkosságba menekült.

Vagy a másik tragédia, ahol egy rendőrségen dolgozó anya emelt fegyvert gyermekére és ölt meg.
Csak ,ha nagyon figyelt valaki az érzékelhette, hogy anyagi problémák vezethetek a tragédiához, de már senki sem beszél erről sem.

Ez esetbe is van volna felelős, mert hogyan fordulhat az elő hazánkban 2016 - ba, hogy egy dolgozó anya anyagi gondjai miatt olyan elkeseredetté váljon, hogy saját gyermeke életét oltsa ki?

Egyik esetbe sem érzi senki, hogy ezekért a Orbán és a Fidesz hatalom a felelős, mert nekik köszönhető az, hogy emberek, gyermekek olyan elhatározásra jussanak, hogy nem látnak más kiutat mint a halál?

Vagyis akkor most kik is a gyilkosai akik öngyilkosságba menekülnek?

Kik azok gyilkosai akik azért halnak meg mert pénzt vonnak ki az egészségügyből, nincs megfelelő egészségügyi ellátás, és ezért, vagy más miatt kórházi fertőzéseknek köszönhetően halnak meg?

Persze a teljes valóságot se az öngyilkosságba menekült gyermekről, vagy a gyermekét megölő szülőről, vagy az egészségügy hiányosságairól sose tudjuk meg , mert az a hatalom érdeke, hogy ne derüljön ki a valóság, mert ha kiderülne egyesével akasztaná fel a nép a regnáló hatalom tagjait egy egy lámpa vasra, ahogy az elmebeteg diktátor, maffiózó Orbán nyilatkozta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért nem tanult meg vajon Palkovics beszélni?
  2016-02-26 19:37:19, péntek
 
  Miért nem tanult meg vajon Palkovics beszélni?

Egyszerűen érthetetlen ahogy beszél, vajon miért nem keres fel egy logopédust?

Csak fúja az értelmetlen, érthetetlen hülyeségeit.

Palkovics László a felsőoktatási államtitkár mielőtt nyilvánosság élőt beszél tanuljon meg érthetően beszélni, mert érthetetlenül beszél, hadar, vagy megfogalmazni és képtelenség hogy mitől érthetetlen.

És egy ilyen ember egyetemi tanár aki még érthetően beszélni sem tud.

Már nem csodálkozom, hogy itt tart hazánk oktatása.

Komolyan mondom ez az ember egy vicc.

Miért nem szol valaki neki, hogy nem érthetően beszél, az hogy gyorsan mindent elmond az nem bizonyítja, hogy igaza is van.

Vagy pont azért rakta oda a Fidesz, ahol ma van, hogy ne is értsük amit mondani szeretne?

Bárhogy is van ez szegénységi bizonyítvány hazánkra nézve.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán így képzeli Magyarország jővőjét.
  2016-02-26 08:32:52, péntek
 
  Orbán így képzeli Magyarország jövőjét.

A minimálbér csak Bulgáriába, és Romániába alacsonyabb Magyarországénál.
50 százalékkal nőt a diplomás köz-munkások száma.
Szegénység mérés eltörölve, magyarul elhallgatva.
Lét minimum kutatás megszüntetve, mert a negatívumokat jobb elhallgatni.

Minden dolgozó ember egész életében fizetett TB - t, ezért ma kap egy olyan egészségügyi ellátást, bevonulhat egy olyan kórházba ami lassan a halál táborokra, halál gyárakra emlékeztet.

Az oktatásra nincs is szüksége hazánknak, mert az összeszerelő műhelyekbe nem gondolkodó emberekre van szükség.

Persze ne feled el !!!!!!!!!!!!!!!

Magyarországon a reformok működnek.
Magyarország jobban teljesít.

Nép szavazhat a kormányunk jóvoltából a kvóta ügyben mert ez a legfontosabb ma nálunk.

Nem nagyon log ki a ló láb.

Azt mondom megérdemeljük, hogy ma már nyíltan nézzenek teljesen hülyének bennünket.
Azt mondom megérdemeljük, hogy éh bérért foglalkoztatnak.
Azt mondom megérdemlitek, hogy az általatok befizetett adót, a nektek szánt EU - s támogatásokat, ma már nyíltan, büntetlenül lopják politikusaink.

Te aki ma feltétel nélkül támogatod, a regnáló maffiózó hatalmat, vagy csak hallgatsz, meg fogod érdemelni, hogy előbb utóbb te is a köz munkások között fogod találni magad ahol éh bérért fognak foglalkoztatni.

Én már feladtam, mert ilyen buta, belenyugvó, nép még egy nincs a világon mint a Magyar, hogy hagyja, hogy néhány bűnöző, maffiózó, hazaáruló, politikus teljesen kizsákmányolja, kirabolja hazánkat, felélje jövőnket, legyilkolja szüleinket, rabszolgát csináljon gyermekeinkből.
A gyengébbek kedvéért.

Az egészségügy tudatos lerombolása, az az én meglátásom szerint gyilkosság, had pusztuljon a férgese.

Az oktatás tudatos lerombolása, ellehetetlenítése az a buta emberek mesterséges előállítása, mert az összeszerelő gyárakba n, a fideszes politikusok földjein,nincs szükség olyanokra akik gondolkodnak.

Ezt a jövőt építi Orbán Viktor, miközben a bevándorlásról, a kvótákról, beszél, tart népszavazást, és mi birkák örülünk, hogy végre nép szavazhatunk a semmiről.

Csak hülyítenek a népszavazással, hogy eltereljék a figyelmedet, mert ennek a népszavazásnak semmi következménye sem lesz, és nem is lehet.

Az a nagy baj, hogy mindezt a Fidesz szekér toló JOBBIK közreműködésével teszik.

Értelmetlen népszavazás aminek semmi kötelező következménye sem lesz az EU - ra nézve, csak még egy esemény ami a hazaáruló Orbán és a Fidesz malmára hajtja a vizet.

Majd Orbán Világgá kiálthatja, hogy mi magyarok, mert mindig mindenki nevébe beszél, miközben hazánk lakosságának több mint felét nyomorba tartja.

Amiről persze nem beszél, sőt eltitkol, elhallgat, és még azok kutatását, mérését, nyilvánosságra hozását is betiltja.

Miért nem kérdezi meg senki hány olyan ember van ma hazánkban aki semmilyen ellátást sem kap, még egészségügyi ellátásba sem részesül, hány olyan ember van hazánkban aki munkanélküli, de már nyilvántartásba sincs véve?

Nem a kvóta, a bevándorlás, a migráció a legnagyobb probléma ma hazánkban.
Nem az a probléma, hogy Orbán kutyájának a szemét kiverték, kár, hogy nem Orbán szemét verték ki. Jobban megérdemelte volna, mint az a szerencsétlen kutya aki csak azért hibás mert a maffiózó Orbán a gazdája.

Nagyon bátor egy ember aki azért, mert haragszik Orbánra a kutyája szemét veri ki, amikor Orbán szemét is kiverhette volna.

Az nem lett volna akkora bűn, mint egy ártatlan védekezésre képtelen kutya szemét kiverni. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor ne fesd az ördögöt a falra.
  2016-02-25 12:32:13, csütörtök
 
  Viktor ne fesd az ördögöt a falra.

" Engem itt Budapesten felakasztanának a lámpavasra "

Valójában megérdemelnéd már most amit idéztél, mert hazánk nagy részét nyomorba döntöttétek, éh bérért foglalkoztatjátok, az oktatást az egészségügyet szétvertétek, miközben ti szétlopjátok hazánkat.

A mondatoddal egyetértek, és ahhoz nincs szükség a kvóta baromságra.

Emberek, gyerekek, családok, éheznek, fagyoskodnak élnek embertelen körülmények között hazánkban.

Valójában van aki megérdemelne egy egy lámpa vasat, ezért.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bojkottálom az Orbán által meghirdetett népszavazást.
  2016-02-24 15:46:31, szerda
 
  Bojkottálom az Orbán által meghirdetett népszavazást.

Persze nem azért mert nincs kialakult véleményem az EU által erőltetett kvóta ügyről hanem a hazai hazaáruló, maffiózó jelenlegi hatalom érdekében nem veszek részt egy olyan népszavazáson ahol csak a politikusok kihasználnak azért, hogy nekik könnyebb dolguk legyen a hatalmat megtartani.

Nekem egy olyan hitvány, hazug ember mint Orbán ne sugallja ne szablya, határozza meg, hogy milyen ügyben milyen véleményem lehet, és hogyan szavazzak a népszavazáson.

A népszavazás intézménye az elsősorban nem ara hivatott, hogy egy kormányt támogasson az EU ellen.

Napi mindenkit egyaránt érintő népszavazást nem lehet tartani hazánkban, mint például a vasárnapi bolt zárva tartás, akkor ne várja senki, hogy olyan népszavazáson vegyek részt ami a hazaáruló tolvaj, bűnöző, maffiózó, kormány érdekeit szolgálja.

Főleg Orbán és a Fidesz érdekeit szolgáló népszavazáson nem fogok részt venni, mert pont Orbán és a Fidesz hozta azt a törvény ami lehetetlené teszi, hogy egy átlag ember népszavazást kezdeményezzen, mert a Fidesz megrendelésre 120 - 130 Kg gorillák erőszakosan meg akadályozzák.

Minden normális és gondolkodó ember bojkottálni fog egy ilyen népszavazást ami többek között figyelem elterelés is, hogy ne beszéljünk az oktatásról, az egészségügyről, arról az éh bérről amit nálunk lehet keresni.

Ez a népszavazás olyan perverz elképzelés, hogy biztosak lehetünk benne, hogy kinek is az agyából pattant ki. / Habony Árpád /

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Látszolag megrökönyödve állnak Fidesz politikusok a történte
  2016-02-24 08:52:55, szerda
 
  Látszólag megrökönyödve állnak Fidesz politikusok a történtek tudatába.

A vasárnapi bolt bezárás népszavazására gondolok ahol 120 kilós gorillák erőszakkal akadályozták meg, hogy egy állampolgár élhessen demokratikus jogával.

És persze ezen némelyik Fidesz politikus felháborodásának látszatát nyilvánította ki.a média élőt.
Micsoda egy gyáva óvodai szintű álságos viselkedés ez a mai regnáló hatalomtól.

Ugyanis ezt a törvényt ami azt mondja ki, hogy egyszerre csak egy népszavazási kezdeményezést lehessen benyújtani egy bizonyos kérdésben pont a Fidesz politikusok hozták létre, és pont azért, hogy lehetetlené tegyék a népszavazást.

Ez a törvény is azért jött létre mert jól emlékszik Orbán és a Fidesz maffiózó csürhe, hogy neki is pont ennek a törvénynek köszönhetően sikerült lehetetlen helyezettbe hozni a hazaáruló Gyurcsány kormányt, aminek köszönheti 2010 - es bukását, amit még a mai napig nem hevert ki.

Persze tegnap azért már elszakadt valami mert a hatalom erőszakot alkalmazva korlátozta, hogy valaki élhessen jogaival.
Ezek után már a hatalom sem várhatja, hogy az állampolgár erőszak mentesen tünetesen, lépjen fel a maffiózó bűnöző politikusokkal szembe, mert maguk a politikusok alkalmaztak erőszakot saját honfitársaik ellen.

Eddig minden politikai párt tartózkodott elítélt minden erőszakot, mert féltek, hogy az erőszak személy szerint a politikusokat fogja sújtani, de tegnap e Fidesz ezt a hallgatólagos megállapodást is felrúgta ami azt fogja eredményezni, hogy ezek után bárki bárhol találkozik egy politikusa nyugodtan pofán vághatja, mert a politikusok is erőszakot alkalmazva próbálják hatalmukat megtartani.

Ez ami tegnap megtörténhetett tényleg megkérdőjelezi a demokráciát, tényleg elszabadulhat az erőszak, mert a Fidesz politikusainak semmi sem drága, hogy bebetonozzák saját hatalmukat és ezért még az erőszakot is képesek alkalmazni.

Ez már tényleg félelmetesé kezd válni, hogy emberek mire nem képesek a pénzért a hatalomért.

Ez az eset az EU - tagságunkat is megkérdőjelezheti, mert egy demokratikusan működő államba ilyen nem történhet meg.
Az EU - t ezzel a maffiózó, erőszakos módszerrel, a Fidesz felhatalmazta ara, hogy felfüggessze az EU tagságunkat, mert ilyen csak a diktatúrákban fordulhat elő.

Egy ilyen ország ahol a demokratikusan működő alapelveket törvényekkel, erőszakkal, maffia módszerekkel gátolják nem lehet az EU tagja.mert ez aláássa az EU - s alapszabályokat.

És ez nem csak a tegnapi esetre vonatkozik, mert a Fidesz minden alap jogot gátol el lehetetlenít ami a demokráciába evidencia.

Az a baj, hogy az EU ezt mind tétlenül elviseli, és úgy viselkedik mintha valódi demokrácia volna hazánkban ami már rég nem igaz, mert Orbán és a Fidesz fű alatt diktatúrát hozott létre, úgy , hogy kijátssza a demokráciát.

Hazánk egyáltalán nem felel meg a demokrácia normáinak, amiért az EU felfüggeszthetné hazánk EU - s tagságát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A valóságban több felé szakadt, szakad az EU.
  2016-02-23 08:56:34, kedd
 
  A valóságban több felé szakadt, szakad az EU, és a NÁTO.

1. Anglia azon belül Skócia.
2. V4 - ek.
3. Görögország.
4. Németország, Franciaország, Olaszország.
5. Törökország.

Seggen övezet, Kis Seggen, Euró övezet, NÁTO" övezet.

Kizsákmányoló országok, kizsákmányolt országok.

Ez az egész erőltetett, politikusok ingyenélő szervezeté kezd válni, ami valójában probléma megoldásból egyszer és mindenkorra megbukott.

Az EU valójában azért létezik, hogy ingyenélő bürokraták akiket senki sem választott meg, illetve politikusok saját választóik feje felett hozhassanak törvényeket Brüsszelben.

Ez az egész szedett vedett csürhe, csőcselék önmagát tette nevetségesé.

Akik erőltetik, támogatják a bevándorlást, a migrációt, a kvótát, azok mind a saját nemzetük ellenségei, mert az olcsó munka erő beáramlást szorgalmazzák, ami lenyomja a nyugati béreket, ami konzerválja az EU keleti részein az éh bért, a nyomort, a munkanélküliséget.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 196 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 36
  • e Hét: 298
  • e Hónap: 1917
  • e Év: 1917
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.