Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
A Britek felismerték. lehet élet az EU - n kívűl.
  2016-06-24 10:42:00, péntek
 
  A Britek felismerték, lehet, van élet az EU - n kivűl.

Ma valójában az EU azt a szerepet tölti be, hogy nemzet államok feje felet távolról dönthessenek emberek, a nemzeti választók nélkül országok sorsáról, jelenéről, jövőjéről.

Mert ha egy nemzet állam politikusai a választókra nézve negatív intézkedéseket hoztak, vezetek be mindig tudtak kire hivatkozni, mármint az EU - ezt várja, ezt követeli.

Ebből lett elegük az Angliai választóknak, ezért intetek be az életképtelen EU - nak ami csak azért létezik, hogy a nemzeti szigorítások felelősségét távoli helyszínre tudják áthárítani a nemzeti politikusok.

A tény az az , ha a fennmaradó 27 EU - s tagállamban is létrejönne a népszavazás az EU tagságról, olyan mint az EU egyszer és mindenkorra megszűnne létezni, mert az nem szolgálja a nemzetek választóinak érdekeit.

Az EU addig nem lehet életképes ameddig a kötelezettségek minden EU -s tagállam állampolgáraira egyaránt vonatkozik, de az , hogy minden EU-s tag országban azonos munkáért azonos bér járjon az nem.

Hogy a fenébe létezik az, hogy az egyik törvény minden tagállam állampolgárára egyaránt vonatkozik, a másik meg nem?

Hogy létezhet az az EU - n belül hogy ugyanazért a munkáért egyik tag országban 5 szőr többet lehet keresni mint a másikba?

Az EU - ban annak evidenciának kellene lennie, hogy minden tagállamban minden munka adó azonos bért kellene, hogy fizessen azonos munkáért, minden munka vállalónak.

Nem lehet megkülönböztetni az EU -ban embereket a bérekkel, mert az oda fog vezetni, hogy olyan mint EU megfog szűnni aminek az első jelei már mutatkoznak.

Az EU tagság egyedül csak a politikai elit érdekeit szolgálja amiért az EU választók nem érzik magukénak az EU - t ahol a fejük felet róluk próbálnak dönteni. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megszületett Tiborcz Aliz.
  2016-06-21 08:17:06, kedd
 
  Megszületett Tiborcz Aliz.

Isten hozott köztünk kicsi lány, hosszú boldog egészséges életet kívánok.

Veled semmi bajom, de a papád hazánk legnagyobb gaz embere.
Te sajnos nem tehetsz róla hova születtél, de az első gondolatom az volt amikor tudomást szereztem megszületésedről, hogy ismét egy emberke akinek a lopott holmit a nevére lehet íratni.

A papád úgy szerzet hatalmat, hogy többek közt azt ígérte senkit sem hagyunk az út szélén ennek ellenére 2016. 06. 21. - én hazánk lakosságának 41,5 % - ka a lét minimumból kénytelen élni a papádnak köszönhetően.

Már csak az a jó a papád hatalmából, hogy nem hegy mászó a hobbija, hanem foci bolond és így nem hegyeket kell építeni hazánkban, hanem stadionokat.

A papád ma éli ki gyermekkorát a mi pénzünkön, ugyanis gyermekkori álmát valósítja meg mert hazánkat körbe építteti kisvasutai.

Azért ne aggódj kicsi lány mert te jó helyre születtél, nem fogsz éhezni, fagyoskodni, mint hazánk egy bizonyos rétege, mert te csoda országban születtél, mert a papád által vezetett Magyarország egy csoda ország.

Azért csoda ország hazánk Aliz, mert Orbán Viktor és a Fidesz onnan fentről teljesen másnak látják hazánkat mint mi innen lentről. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oszd meg és uralkodj.
  2016-06-18 07:08:12, szombat
 
  Oszd meg és uralkodj.

Ma ezt a trükköt szeretné alkalmazni a hazaáruló rabló, Fidesz kormány az egészségügyben.

Nagy mellénnyel bejelentik, beharangozzák, hogy az orvosok, az ápolok ennyi és ennyi béremelésbe részesülnek a jelenben, illetve a jövőben, ami persze vagy megvalósul vagy nem ahogy ezt már többször tapasztalhatunk más szektorokban.

Vagyis azt játssza a kormány, hogy akik képesek érvényesíteni érdekeiket, orvosok , ápolok azokat megvásárolja, hogy ne elégedetlenkedjenek tovább.

Csakhogy itt az a bibi, hogy az egészségügy alkalmazottai nem csak orvosokból, ápolókból áll.

Ahhoz, hogy az orvos, vagy az ápoló megfelelőjén tudja végezni a munkáját még más kiszolgáló személyzetre is szükség van akikről ismételten megfeledkezett a hitvány , hazaáruló, rabló, kormány.

Hiába emelik meg az orvosok, ápolók bérét, ha a takarító, illetve a beteg szállító, vagyis a kiszolgáló személyzet bérét nem emelik, mert így majd az orvos fogja szállítani, mozgatni a betegeket, és az ápoló fog takarítani.

Ma a hazaáruló Fidesz politikusai kormánya úgy működik, hogy azok bérét emelik akik képesek érvényesíteni érdekeiket, a többi meg dögöljön éhen, dolgozzon éh bérért.

Persze azzal nem számolnak azok az orvosok, ápolók, akik ebbe belenyugszanak, hogy ők fogják húzni a rövidebbet, mert ők fognak szembesülni azzal, hogy nem lesz aki a beteget a műtétre szállítsa, vagy, hogy koszban kell dolgozniuk./ Mert pont annyit lehet elvárni egy takarítótól, egy beteg szállítótól, stb, amennyi bért kapnak./

Az egészségügyben nem lehet azt játszani, hogy egy bizonyos réteget /orvost, ápolót/ megfizetjük a többit meg éh bérért foglalkoztatjuk, mert így semmi sem változik azon kívül. hogy befogják azok száját, akik tudják érvényesíteni akaratukat.

Úgy képtelenség hazánk fejlődését fenntartani, ha a hitvány kormány tagadja, hogy mindenki menekül külföldre dolgozni mert itthon 3 - 4 szer kevesebbet keres ugyanazzal a munkával.

Lassan a munka adó, már fegyelmet sem tud tartani, mert örül, hogy valaki egyáltalán dolgozik nála.
Lassan írom, hogy az idióták is megértsék.
Ti ameddig fizetgettek, mi addig dolgozgatunk, és pont annyira szarunk a munkára, mind ti a bérekre.

Ezzel a kormány azt éri el, hogy akik itthon dolgoznak még nagyobb terhelésre számíthatnak a munka helyükön, amiért egyre többen fogják elhagyni a munkájukat, mert képtelenség azt a munkát teljesíteni amit a munka adók megkövetelnek.

Ma már lassan ott tartunk, hogy a munka adó azt várja, egy munka vállalótól, hogy ő végezze el a portási, a gép kezelői, a takarítói az irodai munkát.

Érdekes lesz amikor a Szakács, az orvos fogja takarítani a WC- t , majd utána átmegy főzni, vagy műteni.

Vagy a pék WC takarítás után fogja sütni azt a kenyerek amit Orbán otthon jó ízűen fog zabálni.

Ma hazánkban a minimálbér drasztikus emelésére volna szükség, mert különben senki sem fog itthon dolgozni a köz munkásokon kívül.

Vagy be kellene vezetni a feltétel nélküli jövedelmet, mert az semmi plusz terhet sem jelentene a munka adóknak, sőt még az államnak sem, mert aki havi nettó 500 ezer forint bevételre tesz szert ma annak nincs szüksége családi pótlékra és egyéb szociális ellátásra.

Persze ezt azért ellenzi Orbán, és a Fidesz mert ő, ők nem volna jogosult semmi szociális ellátásra és tudjuk róluk, hogy olyan telhetetlenek, hogy még az annyiukat is megbasznák 10 forintért, ugye Matolcsy, te rabló.

Rohadna meg minden olyan politikus aki milliós jövedelme mellet egyáltalán nem foglalkozik azzal a 41.5 % - kal akik a lét minimum alatti jövedelemből kénytelenek élni a politikusok miatt.

És persze ezek közé tartozik az a politikus is aki ma ellenzéki és azért hozott létre egy pártot amivel a hazaáruló Orbán rezsimet tartja életbe, hogy ő is párt vezető tudjon lenni, igaz te elkúró hazaáruló Gyurcsány?

Idióta ellenzék akik ma a baloldalt felszabdaljátok több pici pártocskává a hazaáruló rabló Fidesz hatalmát betonozzátok be, és ide tartozik a DK, az EGYÜTT meg a többi olyan jelentéktelen párt akik 5 % - os támogatást tudhatnak maguk mögött.

Nincs szükségünk ennyi jelentéktelen pártra, mert ez csak a Fidesz malmára hajtja a vizet.
Ezt minden baloldali politikusnak és nem megélhetési politikusnak, aki csak egy kakas akar lenni saját szemétdombján, illene belátni.

Egy baloldali igazi pártra van szükségünk nem sok kicsike pártocskára, csak azért, hogy ilyenek mint a Gyurcsány párt vezér tudjon lenni.


Az ilyenek miatt mint a hazug, elkúró, Gyurcsány kell szenvednünk a rabló Fidesz diktatórikus rendszerébe.

Mert a Gyurcsánynak sem a haza a választó az első, hanem az, hogy párt vezér legyen a saját szemétdombján, ami a Fidesz hatalmát betonozza be. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üröm az örömben.
  2016-06-15 15:14:44, szerda
 
  Üröm az örömben.

Próbáltam örülni egy társaságban a Magyarország által aratott Osztrákok elenni győzelemnek, de hamar rákellet ébrednem, hogy nem minden olyan szép és jó, ahogy ma sokan látjuk a győzelem mámorában.

Amikor megmertem említeni, hogy győztünk a sógorok ellen.

Hamar ráébresztettek a szomorú valóságra.

A reakció a következő volt ami ismételten a valóság talajára taszított.

Jó , jó, de ettől nekem nem lesz holnap olcsóbb a kenyér, én holnap is a világ legmagasabb AFA - ját fizetem, abból az éh bérből amit ma itthon lehet keresni.

Igen ez az ember valójában a valóiság talaján áll, és nem érzi azt a mámorító örömöt amit valójában érezhetne, mert minden feltétel adott volna hozzá, hogy neki attól jobb lesz ha a stadionok épülnek országszerte, akkor amikor neki a napi megélhetéséért kell küszködnie.

Igen sajnos a valóság az nem az amit az Orbán, és Matolcsy félék képviselnek, mert a valóságban még ezek az örömök sem képesek elfeledtetni azt a valódi problémát, hogy hazánk 41, 5 százaléka a lét minimum környékén vagy az alatt kénytelen élni, gyermekeit nevelni, öltöztetni, etetni, vagy azt biztosítani neki, nekik amit 2016 megkívánna.

No komment.

Ébredj ember, ne veszítsd el a józan eszedet, és légy belátással az elesettebbekre is, mert azok is a honfitársaid.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi is ezzel a probléma?
  2016-06-12 08:25:55, vasárnap
 
  Mi is ezzel a probléma?

Nem is értem amikor a hazaáruló Fidesz politikusai, kormánya azt hangoztatja, hogy a tanárok tüntetése, politikai tüntetés.

És miért is volna probléma ez?

Hiszen az egész életünket befolyásolja a politika, sőt a Fidesz a szórakozásba, a sportba / a fociba / is bevitte a politikát, amikor köz pénzből stadionokat kezdet építeni olyan csapatoknak akik mögött valódi teljesítmény az nincs, vagyis érdemtelenül egy elmebeteg ember miatt költik adó forintjainkat olyanra ami semmi haszont sem fog hozni hazánk számára.

Minden a politikáról szol, mert a politikusok hoznak olyan törvényeket amivel államosítanak minden iskolát, ahol megszabják, hogy csak 1 fajta könyvből lehet oktatni, ahol az iskola igazgató az csak egy bólogató János lehet, mert önmaga nem dönthet semmiről.

De ugyanúgy az egészségügyben is beviszi a politikát a Fidesz mert azt az orvost hamar kipaterolják a kórházakból akik nem Fidesz szekér tolók, és kimerik mondani, hogy az egészségügy ma úgy ahogy van életveszélyes a betegekre nézve, és képtelenek az orvosok úgy dolgozni, hogy ne szegjék meg a hippokratészi esküjüket.

Persze mindent felfal a politika, mert a politikusoknak köszönhető, hogy ma nincs hazánkban elég pék, sofőr, pincér , összefoglalva munka vállaló, mert minden normálisan gondolkodó ember inkább külföldre vándorol ahol ugyanazzal a munkával 3 - 5 szőr többet tud keresni.

A tárgyalásokról papol a Fidesz kerekasztal meg ilyen baromság, ahol megállapodnak valamiről utána teljesen az ellenkezőjét teszik mint amiről megállapodtak.

Még ma is 6 év kormányzásnak nevezet rablás után visszafelé mutogatnak, mert hogy 2010 ellőt, meg, hogy a baloldal, pedig már 6 éve ez a hazaáruló, rabló, maffiózó banda szívja a vérünket, tartja hazánk lakosságának felét nyomorba, azzal az éh bérel amit itthon lehet keresni.

Azzal az AFA - val ami a világon a legmagasabb nálunk.
Azzal az egy kulcsos adóval ami azoknak kedvez akiknek úgyis magasabb a jövedelmük, és azokat tartja nyomorba akik annyit sem keresnek, hogy ne a lét minimumból keljen nélkülözniük.

Egy rabló, kizsákmányoló csürhévé vált Orbán Viktor által vezérelt Fidesz minden egyes politikusa, akik pénzért eladták elveiket, becsületüket, sőt még az anyjukat is megbasznák. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerintem most kellene haza jönnünk.
  2016-06-09 18:26:09, csütörtök
 
  Szerintem most kellene haza jönnünk.

Így győzelemmel távozhatnánk az EB- röl.

A magyar szlogen már megnyerte az EB-t.

"Ry-Ry - Hungary."

Itthon volna esélyünk a Felcsúti ön imádó, nagyképű , maffiózó Ceausescu csapata ellen.

Nem volna jobb győzelemmel elhagyni az Eb -t uraim?

Persze ti tudjátok, én jól fogok szórakozni / nagyokat fogok röhögni rajtatok / mindenhogyan, de attól, hogy stadionok épültek a tőlünk rabolt pénzen, az elmebeteg idióta miniszterelnökünk jóvoltából, még sajnos focizni nem tanultatok meg.

RY - RY - Hungary


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy újabb sarc.
  2016-06-08 17:40:12, szerda
 
  Egy újabb sarc.

Akár 50 ezer forintba is kerülhet a házi kutak kötelező vizsgálata.

Minden Fidesz szavazó figyelmébe ajánlanám ez a törvény nem úgy jött létre, hogy leszállt azt égből.

Ezt a törvényt valakik megszavazták és azért azt rermélem mindenkinek tiszta, hogy ezt nem a mai ellenzék szavazta meg, hanem a mai hatalmat gyakorló pártok vagyis a FIDESZ és a KDNP.

Ezek után egy Fidesz - KDNP szavazó sem reklamálhat, mert ők választották meg azokat a politikusokat akik egy újabb sarcot akasztanak a nyakukba, abból az éh bérből amit ma hazánkban lehet keresni.
Azok után, hogy a világon mi fizetjük a legmagasabb AFA - t.
Úgyhogy megkérnék minden Orbán fant fogja be a száját és fizessen ha van otthon kútja.

De azért jó ha azzal tisztába vagytok, hogy ez még csak a történet eleje, mert ebből az fog következni, hogy a hazaáruló, rabló Fidesz kormány meg is fogja adóztatni a kutakat.

A mai vizsgálat lényege nem az, hogy a te egészségedet védjék, ez az egész vízsgálózsdi bohócság arról szól, hogy felmérik kinek is van kútja és ki használja ingyen a vizet, és kiket is lehet még egy adóval sarcolni.

Úgyhogy tisztelt Fidesz szavazók, kuss a nevetek, mert megérdemlitek sorsotokat.
Ezt ti szerettétek volna amikor 2014 ere a hazaáruló, rabló maffia bandára szavaztatok, csak gratulálni tudok nektek, fizessetek, hülye birkák.

És ha lehet menjetek a kvóta népszavazásra is és szavazatok a hazug Orbán menybe menetelére, mert úgy talán megszabadulunk tőle.

Rengeteg idióta barom állat,akik azt élvezik, ha néhány ingyenélő rabló politikus kizsákmányolja, rabszolgaságba tartja.

Csak gratulálni tudok hazánk birka népének, akik ki rablóira szavaznak, azért, hogy utána nyomorba tartsa őket.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki az a Habony Árpád?
  2016-06-06 23:18:13, hétfő
 
  Ki az a Habony Árpád?

Egy egyszerű kérdésre nem tudta a választ hazánk Fő maffiózója.

Ezért inkább támadásba lendült és volt Zsurbibi, volt adó csaló az aki ezt a kérdést felmerte tenni.

Egyszerűen hánynom kell az ilyen hazaáruló patkányoktól akik ha sarokba szorítják őket támadnak mint az állatok.
Persze nem elég az, hogy támad, hanem mivel olyan gyenge elmével rendelkezik, hogy nem képes ön-fejből a válasz adásra mindezt felolvassa, hogy nehogy bele keveredjen a hazugságaiba.

Tényleg kiégtél Viktor nincs semmi értelmes mondanivalód, ez már nem te vagy, te nem menekültél fény korodba a kérdések elől, te beleálltál a vitákban amikor tudtad, hogy igazad van, de már a hazugság nem fekszik annyira.
Igaz szeretsz még ma is beszélni, de már egyre nagyobb marhaságokról papolsz, belesüllyedtél a bevándorlásba, csak ezt vagy képes Pénteken egy olyan rádióba előadni ahol senki nem mer valódi értelmes kérdést feltenni.

Bohóckodtok, hogy eltereljétek a birka nép figyelmét a valós problémákról amik nem mások mint az az éh bér amit ma itthon lehet keresni, a túl adóztatásról, a világ legmagasabb AFA - járol.

Arról, hogy hazánk 41,5 % minimálbérből kénytelen vegetálni, éhezni miattatok.

Viktor hazaáruló gyilkosok vagytok Fideszestől, Matolcsy - tol, Habony - tol, hánynom kell tőletek, maffiózó, gyilkosok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyáltalán nem lep meg, hogy a magyar kormány gyilkos.
  2016-06-04 20:51:58, szombat
 
  Egyáltalán nem lep meg, hogy a magyar kormány gyilkos.

Erőszakkal fordították vissza az embereket Magyarországról Szerbiába, aminek az lett a következménye, hogy egy 22 éves szíriai fiatal ember a vízbe fulladt.

Holt - Tiszán át próbáltak Magyarországra úszni Röszke közelében.
Az ENSZ szeretné megismerni a tragikus incidens további részleteit.

Amiért majd ismét pénzbüntetésre ítélik hazánkat amit majd mi állampolgárok az adónkból kifizet Orbán, és mindenki úgy tesz mintha nem történt volna semmi. .

És a gyilkosok vagyis Orbán és a gyilkos Fidesz politikusokat soha senki sem fogja felelősségre vonni gyilkosság miatt, mert ennyit ér egy 22 éves szír fiatalember élete.

Ma csak egy szír bevándorló halt meg a Fidesz túlkapásai miatt, ami holnap veled is velem is megtörténhet.

Nem vagyok bevándorlás párti, de nem gyilkolnék embert azért, mert egy beteg ember hazánk miniszterelnöke.

ENSZ szeretné megtudni?

Csak úgy megjegyezném a Fidesz politikusoknak nem probléma egy szír állampolgárt megölni, hiszen saját honfitársaival is ezt teszi.

Amikor elárverezik családok ingatlanait, mert Matolcsy elrabolta a deviza hitelesek pénzét, amivel nem egy embert kergetek öngyilkosságba.
Amikor család anya ugrik ki emeletes házból gyermekével anyagi gondjaik miatt.
Amikor anya lövi le gyermekét majd önmagát mert semmi más kiutat nem lát az anyagi problémái miatt.

És mégis.

Az EU látja, hogy Fidesz politikusok rokonai, barátai, lopják az EU - s pénzeket és mégis számtalanul küldik a magyar maffiának, amit maga Orbán iránnyit.

Ennyit az ENSZ - röl , ennyit az EU - rol ,, amikor ők tartják fent, ők működtetik EU - s pénzből azt a maffiát ami ma hazánkban működik,
Ennyit az EU - rol aki ellen Orbán népszavazást kezdeményez, és mégis küldik a pénzt..
Ennyit az EU - rol aki amikor törvénytelenséget tapasztal az EU - s pénzek elköltésénél, nem a bűnösöket vonja felelősségre, hanem minden magyar állampolgárt büntet, pedig Orbán maffia bandája lopta el a pénzt.

De te birka magyar ne törődj semmivel, dolgoz éh bérért, fogd be a pofád, élj a lét minimum alatt, és persze szavaz a kvóta népszavazáson a kvóta ellen, hogy királlyá tudjon válni hazánk Csaucseszku - ja Brüsszelben.

Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék BIRKÁK vagyunk.
Üzenjük Brüsszelnek, hogy nincs ma hazánkban értelmiség, aki Irányíthatnák a birka népet, akik csak bégetnek és ma holnap legelik a füvet ha nem akarnak éhen halni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ahhoz, hogy leválható legyen a maffia Fidesz.
  2016-06-04 11:07:05, szombat
 
  Ahhoz, hogy leváltható legyen 2018 -ba a maffia Fidesz.

Gyurcsánynak, és minden baloldali politikusnak akik részt vállaltak a baloldal szétverésébe, el kell tűnniük, és nem holnap hanem ma.

A magukat baloldali pártoknak egyesülniük kell és ki kell taszítaniuk önmagukból a milliárdosokat és valódi baloldali párttá kell szerveződniük amibe Gyurcsányok nem férhetnek bele.

Egy milliárdos és főleg olyan múlttal amivel Gyurcsány bír, egy párt nem lehet baloldali ezt hiába is állítja önmagáról.

A Fidesz csak úgy válik legyőzhetővé, ha a magukat baloldali politikusok lemondanak arról ami ma uralja őket vagyis a hatalom vágy.
Ma nem ott tartunk demokráciába, mert azt a jelenlegi hatalom már lerombolta, hogy a maffiózó Fidesz így a mai felállással legyőzhető lenne.

Minden baloldali érzelmű politikusnak, embernek egy igazi baloldali értékeket képviselő párt mögött kell felsorakozni, ha leszeretnék váltani, győzni a diktatórikus, önkényuralmat építő mai hatalmat.

És ha egy párttá szerveződőt a baloldal még akkor is szüksége lesz a JOBBIK -ra, hogy eltakarítsuk, és utána felelősségre vonhassuk hazánk kirabolóit.

Ehhez a józan észhez és áldozat vállaláshoz van szükség, hogy ne szenvedjen hazánk lakosságának 41, 5 % - ka a Fidesz által létrehozott kizsákmányolás miatt.

Egy igazi politikus a köz érdekébe képes visszavonulni, lemondani a hatalomról, azért, hogy hazánkat megmentse, felszabadítsa a maffiózóktól.

Mert Orbán maffia rendszert hozott lére és ez hatalmas összefogással győzhető le, és nem több jelentéktelen pártocskákkal, hanem eggyel.

Amennyiben és ha szükséges, még a JOBBIK - kal is összekel fogni, különben hazánkat az Orbán által vezetett maffia fogja uralni a végtelenségig.

Ehhez kívánok magunknak sok sikert, mert csak ez szabadíthatja fel hazánkat a maffiától.

Akinek a vezére maga a Miniszterelnök vagyis Orbán Viktor aki semmivel sem különbözik a diktátor Ceausescu - tol, mert ugyanolyan betegesen gondolkodik, miközben nyomorba tartja a lakosság felét.Amennyiben a baloldal nem egyesül bekövetkezhet ami Romániába volt, mert ezt a nyomort nem fogja tűrni sokáig a honi lakosság, de abba emberek fognak belehalni.Már a népszavazás is megfogja mutatni ami érvénytelen, és értelmetlen lesz, hogy a Fidesz már nem ott tart ahol gondolja.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2016.05 2016. Június 2016.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 196 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6
  • e Hét: 346
  • e Hónap: 659
  • e Év: 659
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.