Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
szerda -szombat
  2016-07-30 08:07:42, szombat
 
  csütörtök óta megy a masina.....sokat utazunk, és énekelünk....de nem feledkezek meg az ígéreteimről sem! Tegnap estére sikerült megcsinálni a videót,amivel újabb játék indult!
Az elmúlt két nap vidám és fárasztó volt, a nagy meleg miatt. Ma sem állunk le, és én holnap is megyek.....de hiszen ez az élete egy "művésznek" :-)
Kicsit elszontyolodtam, mert a reggeli tejes-magos-kávémat nem tudom meginni, valami történt a kávéfőzővel. Majd a drágám megcsinálja....így maradt a jól bevált víz :-D
A teraszon nagyon kellemes most az idő. Kiültem felébredni és megtervezni a napomat. Nem lesz egyszerű, és szerintem megint éjjel kerülök ágyba, mint mostanában mindig.
De nézzük! Csütörtökön egy eldugott kis faluba érkeztünk egy hatalmas vakációs napra. Fantasztikusak voltak a gyerekek! Majd indultunk tovább...... sokat kocsikáztunk, és annyi gyönyörű napraforgót láttam, hogy nem bírtam ki, szóltam Dorothynak, álljon meg az egyik napraforgótáblánál, ahol vágtam néhány kicsi napraforgót, amik már nem érnek be aratásig úgysem, de a vázában csodás látványt nyújtanak majd. És tényleg úgy lett :-) Katánál nagyon szépen helyrejött a víz hatására, az utazás után.
Segítettünk pakolni és amit kellett, nagy dologra készülnek....teljes az izgalom, majd elmentünk vacsizni....mennyei Pápán a kebab....nem lehet kihagyni sohasem :-) egy-egy doboz sör és egy kis séta. Séta közben találtunk késői levendulákat, így már kicsit jó hangulatban nem okozott gondot, hogy szedjünk belőle :-D Persze mindenki csak nézett, hogy minek...de mi tudjuk....ennek jó illata van :-D
Jól telt az este, még én nekiültem egy promónak, majd szundi.
Reggel így nem kelett korán kelni, de a hét óra az valahogy beállt nálam. Egy csésze tea, és máris indulhatott a nap. Bölcsis szülinap!
Annyi picurka pöttöm szaladgált és ugrált az udvaron. Fantasztikus volt. Majd jött egy gyerekműsor, mi más, mint a RépaRetekMogyoró :-DDDDD
Nagyon ügyesek voltak, ahhoz képest , hogy icurka picurkák voltak.
A vezetőnő meghívott minket egy kis "ebédre" , hát szemünk szánk elállt a finomságok láttán.
borsópüré-füstölt-lazaccal, currys pulykasaláta, szusitekercses -noris csirkemell, marhaszelet és és minden....és még egy pohár pezsgő is..... hát kóstoltam, nem mertem enni, és próbálok odafigyelni is, mert rám szaladt pár kiló, azt hiszem ideje elkezdeni megint a paleo étrendet. De ezek a falatok....még receptet is kértem, amiket a jövő héten ki is próbálok.
Útnak indultunk hazafelé, mert itt a környéken várt ránk egy picuri ballagás. Mindig megyünk, imádjuk őket. Annyira édesek, és olyan bájosak!
Mikor lement a nap, hazaérve a zuhany, a hajmosás megváltás volt a forró , izzasztó nap után.
Nekiálltam az e-maileknek és a promós videónak, mert kiderült Dorothynak más programja van, amiben megcsináltam. potom 3 órát vett igénybe, de szerintem megérte! Imádom.....fel is töltöttem és megosztottam a face-en, természetesen a Répán :-D
este, este...egy kis ücsörgés a teraszon, egy üveg fragolino, a kedvesem, néhány falat sajt és sonka..... tökéletesnek bizonyult, de akkor hívott a kisfiam szinte sírva. A szívem szakadt meg....ma hazajön velem, hiszen úgyis arra járok ma. Nem tudom miért van ezen a világon családban marakodás, féltékenység.....de valahogy csak megbeszéljük majd ezt is. Nagyon szeretem a gyerkőceimet, és nem fogom hagyni, hogy valaki tönkretegye a lelkivilágukat. Vannak gyerekek, akik nagyon érzékenyek, és ettől sokkal jobban beleélik magukat a helyzetekbe, és másnak egy kis veszekedésnek tűnhet, ők pedig összeomlanak, és magukban keresik a hibát....hát én is ilyen voltam, de megtanultam , hogy mi a valóság, és mi számít, és főleg, hogy ki......és ettől kezdve már nem igazán tudnak összetörni :-) De egy gyerekre vigyázni kell! <3
ÓÓÓÓÓÓÓÓ megérkezett a kis csapat, a falkám :-D Pupu, Bibi és bubus.... Megyek is reggelizni, aztán indulhat a nap! Hosszú napnak nézünk elébe.....de izgalmas lesz :-) És végre velem lesz az egyik gyerekem is....<3
Csodás napot! Jó pihenést a hétvégére! Puszika


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ma szerda van!
  2016-07-27 09:33:40, szerda
 
  Minden szerdának úgy megyek neki, hogy tuti lesz, hiszen javarészt mindig jól sülnek el szerdán a dolgaim. Gondoltam ma előveszem a telefonomat és szervezek, de közbe jött egy csomó minden!
időben ébredtem ,csináltam reggelit. Ham and eggs kedvenc! Főleg hogy elkészült a kovászos ubi hozzá :-)
Felébredt a kisasszony is! Ma elmegy a nagyszülőkhöz ő is...vártam is meg nem is. Nagyon szeretek a gyerekekkel lenni, de néha olyan jó a saját dolgaimmal is foglalkozni! Tegnap cupcake-t sütöttünk. Levendulakrémeset! Nagyon finom lett! Moncsi egyből rám telefonált, hogy ha hazajön azonnal sütnünk kell vele is :-) Kis drága!
Sütötem, mert jöttek gyerekek és Janka! Olyan édes, annyira szeretem. Kiment Dudussal az udvarra és sírva jöttek vissza :-( elesett....a szívem szakadt meg <3 a sírását hallva. Minden gyerek olyan ártatlan, és védtelen. Nekünk kell támogatni és védeni őket. És én pont nem voltam ott, hogy rászóljak, hogy ne szaladjon. Nagyon bánt. A legjobb barátnőm töpörtyűjéről van szó!
Este rádióztam is, de jött egy nagy villám és egy nagy csattanás kiestem a szerverről, majd az áram is eltűnt.....nem tudtam tovább rádiózni, pedig olyan jó dalokat szedtem össze. De ma megcsinálom az adást és leadjuk egy alkalmas időpontban :-)
Este elmentünk Toncsiékhoz. Gabika szörpöt, bort öntött, pedig nem akartunk maradni és zavarni sem, de szerintem így is ott ragadtunk vagy másfél órát.
Hazafelé Zsuzsi bevágott egy hatalmas tál gíroszt és itthon még tévéztünk egyet. persze éjfél után feküdtünk le megint!
De ma szerda van! Borongós, de kellemes idő. A kert is vár.... Nem tudom lesz e időm szervezésre....bár nem tudom mit akarok szervezni, szépen telnek be a hétvégéim. És mindig csörög a telefonom :-) Lehet így a legjobb....csak néha azért hiányzik , hogy keressek bulikat :-D
Hát majd kialakul, úgyis folyamatosan pörgök!
Kezdek zizegni, és a felpörögni, pedig nem is ittam kávét sem kólát, azt hiszem mennem kell valamit tevékenykedni :-)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
tv felvétel
  2016-07-26 13:23:57, kedd
 
  Tegnap délután csodás napsütésben indultunk Jászapátiba....jó volt, találkoztam a kedvenc előadóimmal, akikkel egyre több helyen összefutunk.....nagyon bírom Zetor Zsoltit és R Lórit is, Dórikával nem beszélgettem sokat, de tetszik amiket énekel..... a többiek is aranyosak voltak. Hoztam az én kis formámat és levettem mindenkit a lábáról, szerény bájammal :-D Na de tényleg jó volt. Érdekes volt, jó volt, Frédyvel is sikerült kicsit beszélgetnem, és sok zenész mondta legszívesebben engem kísérnének egész estig :-) Nem cukik ????? Nagyon édesek voltak! Bírom őket!
A lényeg, hogy tetszett, és kaptam egy két tanácsot mit hogyan merre.....én meg elindultam hazafelé a drágáimmal, és megettünk egy-egy mennyei gíroszt....majd beugrottunk egy buliba, koccintottunk és haza! Itthon drága otthon!
Ma már jött egy újabb felkérés egy műsorba....majd kiderül mit ajánlanak....aztán eldől :-) Na puszi! Megyek rendet rakni a dolgozó szobában, mert káosz uralkodik ott :-)
Ráadásol Tom is várja tőlem az infókat.....még azzal is kell bíbelődnöm, majd délután jönnek gyerekek és egy drága babó hozzám, aztán rádió....reggel meg Pupuval kocsikáztunk a dokihoz. Imádom ahogy peckesen ott feszít az első ülésben... Szaladok szaladok.....de ahogy megvagyok itt a dolgokkal, jövök.....pusszanat!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyári esték
  2016-07-25 09:24:48, hétfő
 
  Szeretem a forró nyári estéket. kinek forró kinek nem....én kis vékony hosszú vászon nadrágokat szeretek ilyenkor felvenni. kellemesre hűl a levegő! Mostanában minden estét egy teraszon töltünk. hol itt, hol ott :-) De legjobban a saját kis rezidenciánkon szeretem megvárni az éjfélt.
A drágám még dolgozik, hamarosan hazafelé tart majd. Szaladok elé, hogy azzal is előbb érjen haza! Most itthon volt egy teljes hetet, és csak tegnap este ment dolgozni, de már nagyon hiányzik! Igen, mert tegnap délután elmentem itthonról és csak kora este értem haza, így a tegnap sem volt a miénk. Ma is menni kell, de ma csak egy kis időt vesz el az éneklés tőlünk. Frédy lesz. 2-3 dal fér az időmbe remélem. De hogy melyikek legyenek, nem tudom...az egyik új barátom azt monda, a profizmus jele,amikor hirtelen jönnek a döntések és mindig jól sül el :-) Annyira kedves és jó emberekkel sodor össze a szél, mindenki pozitívan áll az élethez, talán felszabadultak a jó energiák körülöttem :-) Nem szívják el energiavámpírok :-D :-D :-D
Kint vagyok most is a teraszon. Kávé helyett kóla a poharamban. hogy miért? Nem is tudom....lusta voltam főzni :-) egy kis camambert és máris kellemes a reggel. Persze jönnek az üzik...hogy vagy? Jó reggelt! SZép hetet, ma iszunk :-D ......és a többi. Cukik!
Jaj a gyűrött arcom tűnt elő a laptop képernyőn....a meleg tegnap és az éjszaka :-) nem sokat aludtam, Bubus rohangált a kertben! Most meg elbújt valahová. Szerintem meg is fázhatott, mert köhécsel néha! Félek ebből orvos lesz! Tutut is kell a héten vinnem! Hív í barátnőm.... tegnap nem tudtam vele beszélni, és izgulok miatta! :-(
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
egy vasárnap
  2016-07-24 11:15:32, vasárnap
 
  Vasárnap reggel, ritka ez a nap, hogy nem rohanok éppen sehová....a kocsi még betegeskedik.
Kényelmes ébredés, és végre rászántam magamat a bagett sütésére. Így reggel friss bagettel kezdhettük a napot, Csak egy fért belém, lehet az esti dőzsölés miatt....megint későn feküdtünk. Vendégeink voltak, majd mikor ők elmentek, még áthívtuk Marikáékat kicsit beszélgetni. Kiderült egész héten itt lesznek....de jó! Úgy szeretem, mikor élet van a környéken! Este még átvittem a lányokat úszni, majd jöhetett a lazítás :-)
Egy olasz bor volt az áldozat....most látom milyen meggondolatlan az ember,mikor külföldön vásárol. Mindenből egy kicsikét....hát pl. ebből a borból is lehet volna hozni jó néhány üveggel! Persze ithon is van lambrusco, és most már be kell hogy érjem azzal.
Kellemesen lengedezik a teraszon a szellő. Imádom az ilyen nyári reggeleket és hétvégéket. Kint ültünk kicsit a hintaágyban, míg a kisasszony fel nem ébredt. Beszélgettünk mindenről. Jó volt oda bújni hozzá és csak megölelni. Megállt egy pillanatra az idő és minden, és újra érezhettem ahogy dobog a szíve <3 Annyira rohanunk mindig, folyton, hogy észre sem vesszük sokszor az apró csodákat!
A tegnapi nap különleges volt,nem kellett sehová sem mennem. Ma már hamarosan indulnom kell. Hogy jön -e velem a kicsi kincsem, még eldől. Nem tudja.
Dorothy majd útközben kapcsolódik be. Azután Bptv.
Holnap Jászapáti tv felvétel...és a hét közepétől ismét folyamatos fellépések. Igen igen,nagyon örülök. Csak közben szalad a nyár!
Ó már voltunk nyaralni, a gyerekek is élvezik minden napját a nyárnak, de én még szeretnék ide oda elmenni. Persze a kocsi élvez most előnyt. Ahogy szétszedték kiderült más is van ott, így még várnunk kell rá egy kicsit.
Tagnap Dudus kapta meg az elő-szülinapi ajándékát. Hát mi lenne más, mint egy telefon. Nálunk ez nagyon menő, azaz náluk. Ó igen. Iphone, mi más....
A srác nagyon rendes volt az üzletben, ahogy kiderült , hogy szülinapra lesz a telefon, bontott hozzá egy kicsajos tokot, és odaadta neki. hihetetlen, milyen hatalmas szíve van! Dudus úgy mosolygott! Nagyon tetszik neki!
Nézegetek jobbra, balra...csodás a kert! Gyönyörű. Ez a néhány napos eső mindent kizöldített, és a friss levegőben mozog, él az egész természet! A falevelek susogása, a pampafű hajladozása.....az árvalányhaj is csodás látványt nyújt. Lassan mindennek megtalálom a kertben a méltó helyét! Reggelről körbe jártunk mindent és boldogan láttam a füge már hozza a kis-fügéket!
A fagy után új hajtásokkal éledt erőre és bizony rengeteg füge bujkál már rajta! közben az egyik szomszédasszonyom mondta vannak kisfügék....ó hát hogyne jöhetne! Csodás növény! Szeretjük nagyon! Még kivire és mandulára, na meg mogyorófára vágyom. A bokor már meg van!
És egy gránátalmára.
Felajánlottam a városnak egy csodás fűzfát,mert szeretnénk ősszel kiszedni, és gyömülcsfát ültetni a helyére. De nem akarom, hogy meghaljon, hiszen gyönyörű fenséges fa lesz belőle. Hatalmas , de még átültethető....megoldjuk! És nagyon gondolkodom az egyik májusfán is, hogy formára nyírom, mert úgy csodás marad és nem egy fa a sok közül! keresem a helyet még hová ültethetünk fákat, mert az évek során ez lett a mindenünk. A kert és a fák és a csodás udvar, a kaspós növények! Ha valaki betér hozzánk, csak dicsérni tudja, olyan megkapó látványt nyújt, én meg csak szabadkozom, hiszen oly sok tennivaló van még velük, és hanyagolom kicsit ezen a nyáron a kerti munkákat. Heti egy teljes napot el lehetne tölteni benne, mégis oly ritkán veszem rá, hogy na álljunk neki. De akkor reggeltől estig , és alig tudom abba hagyni.
De a munka mindig ott kísért a hátamon. A pihenő szakasz ezennel lezárva. Meg van a leki nyugalom, voltak zizegés mentes napok! Pöröghetünk tovább!
Az ember mindig csak várja az elkövetkezendő eseményeket és elfeledkezik arról, hogy a pillanatokat is meg kell élni! A nyár minden pillanata fantasztikus! IMÁDOM!
ELnézegetem a kaktuszokat,amik már közel 10 éve növekednek minálunk. Idén az egyik egész februártól virágzik, hozza a csodás kis fehér virágait, a másik most nyílt el néhány napja, a harmadi még sosem virágzott, és megláttam két bimbót is hajtatott, és van egy negyedik is, ami igen erőteljesen nekikezdett a virágbimbók növekedésének!
idén a zöld fűszeres kertem is gyönyörű. Terebélyes menta, citromfű,bazsalikomok és a többi....oregánó, kakukkfű....mellet helyet kapot idén a sárkányfa is, a yucca, a páfány....együtt csodásak, mint egy csipetnyi esőerdő egy fa tövében, kis árnyékos szigetként.
A terasznak is jót tett a festés. ELhatároztuk nyár végén mégegyszer lekenjük, hogy megtartasa a színét. Új lett! Szerettem az ódon szürke , kopottas, régimódi mivoltát is, de most fiatalos lendülettel vetette bele magát a nyári kánikulába!
A terasz szélén két üvegben kovászos uborkák csücsülnek. Az egyik üveg a nagy-sárkánynak készült,a másik saját fogyasztásra! Upsz vissza is jött a kis család . Kenyeret vettek!
Csodálatos szép vasárnapot, sok sok szeretetet és mosolyt kívánok a mai napra, és egy kis boldogságot! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utazás, fellépések, tv felvétel, tánc és nevetés!
  2016-07-23 15:38:55, szombat
 
  Rengeteg bókot kaptam tegnap. Lábatlanon jártunk egy tv felvételen. hihetetlen meleg volt tegnap is, és a kis pöttyösben csak úgy folyt rólam a víz. Így légkondival utaztunk. Odaérve csúszás volt, de nem keseredtem el azért annyira....Ismerős arcok, Imi is ott volt, ő tud hangosítani, jó cuccai vannak, és jó és kész! :-D A közönséget igyekeztem elvarázsolni , azt hiszem sikerült, de Petya is nagyon rendes volt, a kedvese meg egy tüneményes csaj! hihetetlen milyen szépen meg tudta csinálni a haját. imádom, ha valaki odafigyel a részletekre és kreatív, na meg van szépérzéke is hozzá. Nem maradtunk sokáig, várt Peszter, és én nem szoktam senkit cserben hagyni, így útra keltünk a kedvesemmel és az egyik lányommal! közben korogni kezdett a pocak is...nosza egy gyors-kajálda :-)
Majd újabb fellépés. Tánc tánc tánc...kedves fogadtatás, .....fényképek csattogása, majd haza, végre haza! Nagyon későn értünk haza. Szegény Dudus már ki volt, de ilyen ez a művész élet. Hadd lássa!
Itthon édes itthon! Szokásos időben ébredtem, fáradtan, így kiültem a hintaágyba egy pléddel és a kutyixokkal!
Ma sikerült őket megfürdetnem, a drágáim, úgy örültek! Csak meg ne fázzanak!
jön a vihar is.....de estére vendégeket várunk, lehet akkor nem kint, hanem bent leszünk .-)
Mennénk még úszni is, de nem akaródzik....pedig van még egy óránk! Csinálok limonádét! Hm...nyami!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
izgalommal teli nap!
  2016-07-22 15:42:39, péntek
 
  Tegnap estére sűrű lett a program, de mindenre volt idő. Végre eljutottam a masszőrhöz...már nagyon nagy szükségem volt ár. Nagyon erős keze van, és megtalálja azokat a pontokat,amiket kell :-) Nagyon fájt a hátam, most már csak jobb lehet! Utána elmentünk a Szűcshöz vacsizni....rántott sajt, görög salival...nem tudtam ettől szabadulni. Imádom! Hazaérve etettük az állatokat, megöntöztünk és úsztam egyet a szomszédasszonyéknál...Majd Dorothyéknál fejeztük be a napot. Kellett Cd-ket írni , nekem bekrepált az íróm, így borozgatás mellett, és egy két lelkifröccsel meg s lettünk. Már megint éjfél volt, ahogy hazaértünk, de hisz nyár van, nem olyan nagy gond.
Most még készülök az estére, van egy csomó dolgom, aminek el kell készülnie addigra. Most az elkövetkezendő két hétben rengeteg felvételre és mulatós buliba vagyok hivatalos. Közben tanultam két új mulatós dalt, és készül a legújabb dalom is, amit szintén nekem írtak :-) Remélem tetszeni fog neki, ahogy elkészül, bár most egy másik zenész komponálja és hangszereli a dalt! Mondtam neki dübörögjön :-) Majd eldől :-)
Szóval készülök ezerrel, még a kedvesem is besegít, de nem sok idő van már! Sajnos a kocsiról csak az utolsó pillanatban kapjuk majd a híreket. Ahogy hozzák indulni is kell! Kell hogy hozzák!
Spooky alszik, Eby alszik....este és még napközben is esett az eső, így elég fülledt lett a levegő...nem csoda hogy a kis mackóim alszanak!
hogy ma ,mi lesz a program? Két tv felvételre is rohanok. Indul egy új Tv a tv2-nek azon lesz egy zenés műsor Petyával, majd Peszterhez sietek....aztán majd elválik hogy folytatódik az este :-) Mennem is kell, hamarosan jön a fürdő, a smink, a ruha.... meg az izgalom, de az ezerrel! Puszi! Csodás pénteket! :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csüti
  2016-07-21 15:55:13, csütörtök
 
  Reggel zörög a telefonom....későn feküdtünk.....kómás voltam, így kisurranva a hálószobából, belibbentem egy másik szobába, majd visszahívtam a csörgetőt....
"megmentetted az életem"....szólt egy kedves hang a telefonban! A mentorom! Gyors zuhi, hajmosás, hogy felébredjek és már úton is voltunk hozzá.....mivel mégis lett néhány szabad perce, így kicsit tovább maradtunk, beszélgettünk, kávéztunk, zenélt nekünk kicsit.....Komár steinway zongoráján mutatott "új" akkordokat, amit Szakcsitól tanult...Nagy ember az én barátom, nagy emberek a barátai, akik nagyon ott vannak a zenében. Én csak fülelek, figyelek, és tanulok!
Hazafelé már éreztem jó idő lesz. Beugrottunk egy barátnőm kutyusát, cicáit megetetni, nyaralnak....majd csörög a telefon, hol vagytok? Itt vannak mamáék! Rohanás haza, egy újabb kávé, kis csevej, majd mentek tovább.
Na jó! Üljünk ki a teraszra kicsit olvasni, megnyugodni....kis pihi,és már száguldottunk a postára a sok levéllel, majd kozmetikus, majd boltok.....Dudusnak keresünk valami kis okos telefont, de előtte az övét küldték szervizbe.
Hazaérve ebédeltünk, megpirítottam a nokedlit és mindenki mással ette :-D Ki túróval, ki rántott hússal, ki pörkölttel ! Nekem el kellett intézni a hivatalos dolgaimat, ők tv- t néznek.
Tudom, hogy még kell valamit csinálnom, de annyira kikapcsol az agyam néha....szerintem megint kiülünk kicsit a teraszra. Pupuka mindenhová jön utánam....a drága. Tegnap nagyon hiányozhattam neki, hogy csak én nem voltam itt mellette. Most mindenhol ott van, ahol én is. Nem drága? Ma találtam meg a FB-n egy régi képet róla. Imádom őt az első pillanatól! Annyira bájos , és a tekintete.....imádjuk egymást! EZ VAN!
Estére még tervezek egy kis meglepit a kis családnak, nem tudják,vagy nem sejtik! Remélem összejön! Szép napocskát, rózsaillatú szellővel! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ezt nem lehet épp ésszel kibírni...
  2016-07-19 22:17:54, kedd
 
  Meddig bírja az ember? Meddig lehet feszíteni a húrokat?
Ma összejött minden, sok sok minden. De kinek nincs rossz napja, nem igaz? Félek a holnaptól, pedig a szerdákat szeretem, de most félek! Holnap nagy-kontrollra megyek.... becsúszott két-három pohár bor, mert nem bírtam a feszültséget , ráadásul ma rádióznom kellett! ,madj az én drágám , a kicsi kincsem 39 fokos lázzal ébredt! Neeeeee..... Ma voltunk a doktor néninél....hogy lehet ez? Kezdődik az , mint Monaninánál? Holnap korán kell kelni, és még mennyi minden vár rám, A páromra kell hagynom a kislányomat....remélem nem lesz baj!
Készen vagyok mára! Hiányzik,hogy tudjak beszélgetni a kedvessel. DE szerintem most fürdés, és beszélgetünk..... Jó éjt!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hogy is volt?
  2016-07-19 17:27:57, kedd
 
  Még év elején tettem egy két fogadamat magamnak. Most az egyik lassan kipipálva, de nem is kicsit. Hiszen ez már a második olyan program, amihez kicsit sem konyítottam :-) Lassan megtanulok, vágni, fényezni, összemosni ide oda tolni, rámondani....stb.... Persze ehhez a megfelelő programra is szükség van.
A tegnapi nap igencsak tevékenyre sikeredett! Nagyon büszke voltam magamra, hogy sikeresen teljesítettem egy olyan feladatot, ami elég nagy falatnak bizonyult.Ha az ember lánya rá van kényszerülve, akkor a fejecskéje,mint a szivacs, úgy idomul a dolgokhoz!
Este alig bírtam elaludni, annyira zakatolt bennem minden. Sikerült lebeszélni mindent, ami tervben volt- Sikeresen tudtam időpontot egyeztetni a gyerekeknek az éves vérvételre, és Duduskát is eljuttattam orvoshoz. Csak hogy ne legyen nyugodt hetem ma is kaptam egy adag stressz faktort...lehet a kocsi nem készül el csütörtök estére......na ez nagyon jó, pénteken nekem már úton kell lennem egy tv felvételre, vasárnap fellépés, tv felvétel és hétfőn is tv felvételem van....akkor most hogy is lesz? oké, hgy legyen tuti és jó minden, na de már egy hete leadtuk a kocsit a szerelőnek......kezdek aggódni, ami nem igazán jó :-(
Mai nap? kint reggeliztünk, mint mindig, ha tehetjük. Majd megcsináltuk a leander sort, és az alatta lévő köveket tisztítottuk ki. Ideje volt, most gyönyörű. Paprikás csirke és nokedli készült ebédre....mennyeire sikerült. Majd kitakarítottuk töviről hegyire a hűtőt. Szoktam kéthetente egyedül, de ha ketten csináljuk, akkor minden kikerül belőle, és minden vissza is :-D
Azt hiszen itt az ideje egy kávénak, tejjel, jégkockákkal.....
Még kimegyek a kertbe egy kicsit, aztán 8-tól rádió......még kapok pár intrót, és meg kell szerkesztenem az új reklámot. Közben jött még egy telefon, felkértek egy újabb tv felvételre, és már előjegyeztetett az augusztusi balatoni felvételre is. Oké :-) azt a srácot bírom, mert még annyira fiatal és nincs elszállva magától...talán...
Hogy én? Hát nem abból a fából faragtak.....mire szálljak el? Talán a cssaládomtól tudnék, nagyon büszke vagyok rájuk....de tegnap előt a páromtól is készen voltam...az a gatya rajta.... <3
Na de megyek a dolgomra, este jövök, lesz időm...azt hiszem....most rengetegen tartják velem a kapcsolatot, igyekszem nem keverni a dolgokat :-D
Tuti délutánt! Pusz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 310 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 29
  • e Hét: 529
  • e Hónap: 1836
  • e Év: 84373
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.