Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
A kormány telhetetlensége veszélyezteti a gazdasági fejlődés
  2016-07-28 12:20:21, csütörtök
 
  A kormány telhetetlensége veszélyezteti a gazdasági fejlődést, a honi munka helyeket.

A kormány magas járulék elvonásai veszélyeztetik a gazdaságunk fejlődését illetve generálja / előidézi / fiataljaink külföldi munka vállalását.

A hazai vállalatok, vállalkozások, azért nem képesek béreket emelni mert Orbán és a Fidesz hatalom magas járulék elvonással terheli őket, ami ma holnap oda vezet, hogy a honi munka adók képtelenek munka vállalót találni, az alacsony bérek miatt.

Vagyis nem a munka adók elsősorban a hibásak a hazánkban lévő alacsony bérekért, hanem a regnáló, kizsákmányoló, rabló, Fidesz hatalom.

Vagyis Orbánt és a Fideszt nem érdeklik a honi munka vállalók, csak az lebeg a szemük előtt, hogy stadionokat építhessenek, hogy olimpiát rendezhessenek aminek a jövőre nézve súlyos következményei lesznek.

Orbán mindig a rendet szeretné védelmezni, de mi is ez a rend valójában?

A rend az Orbánnál annyit jelent, hogy megvédhesse önmagát, családját, és fehérgalléros bűnöző társait, ezért szigorítanak mindent, hogy az elnyomott, kizsákmányolt honi lakosság képtelen legyen fellépni ellenük, és ne léphessenek fel az ellen, hogy ma már nyíltan fosztogathassák, osztogathassák egymás között hazánk javait amit tőlünk átlag állampolgároktól rabolnak a túl adóztatással, a világ legmagasabb magas AFA - jával.

Ezért kell bojkottálni az Orbán által kezdeményezett népszavazást, mert már minden törvényes lehetőséget elraboltak tőlünk amivel véleményt alkothatnánk az elmúlt 6 év Fidesz ámokfutásról.

Ami arról szolt, hogy a Fidesz politikusok és segg nyaló fullajtárjai meg gazdagodjanak a tőlünk erőszakkal rabolt pénzből.
Meg abból a pénzből amit az EU - tol mi kapunk és nem hazaáruló, rabló, maffiózó Orbán és a Fidesz rabló banda.

Szerintem minden normális embernek bojkottálnia kell a népszavazást, aminek valójában semmi az az semmi értelme nincs, mert senkire sem ró semmiféle kötelezettséget.

Ez a népszavazás csak a figyelem elterelésről szol, vagyis az egészségügy és az oktatás hiányosságairól tereli el a figyelmet.

Illetve az alacsony bérekről, a túl adóztatásról, a világ legmagasabb AFA - rol, valamint arról, hogy a Fidesz szétrabolja hazánkat, addig sem beszélünk még az értelmetlen kvóta népszavazásra koncentrálunk.

Azt azért nem gondolnám, hogy mindenki olyan hülye hazánkban ahogy azt Orbán és a Fidesz gondolja. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nesze Orbán, hogy bazd teherbe a kurva anyádat.
  2016-07-20 07:59:52, szerda
 
  Nesze Orbán, hogy bazd teherbe a kurva anyádat.

Volt olyan fővárosi rangadó ahol 638 fizető néző volt.

De te építsd a stadionokat a lakosság többségének ellenzése mellet.

Te elmebeteg már a V 4 közül is nálunk a legalacsonyabbak a bérek, de mi fizetjük a világ legmagasabb AFA ját, túl vagyunk adóztatva, a munka adók nem találnak munka vállalókat.

Mindezt azért, mert, hogy ti bűnözők még többet lopjatok, jól éljetek munka nélkül.

Elmebeteg idióta fiataljaink nem fognak itthon dolgozni éh bérért, inkább külföldre menekülnek miattatok.

Elmehet az összes Fidesz politikus veled az élen a tetves kurva anyjába a kvóta ellene népszavazásotokkal egyűt, hogy tudnátok megrohadni.

Te elmebeteg azért amit műveltetek 2010 óta felelnetek kel, de ha nem ti akkor a gyermekeitek, mert ez hazátok elleni bűncselekmény amit műveltek, mocskos hazaáruló rabló fehérgalléros bűnöző csürhe. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt a lehetőség vélemányt mondhatunk az elmult 6 év ámokfutá
  2016-07-14 10:22:46, csütörtök
 
  Itt a lehetőség véleményt mondhatunk az elmúlt 6 év Fidesz ámokfutásáról.

Mivel a kvóta népszavazásnak semmi azaz semmi jog következménye nem lesz nem lehet az EU - ra nézve.

Az teljesen nyilvánvaló, hogy egy értelmetlen pénz kidobás, illetve figyelem elterelés az egész aminek az árát mi adó fizetők fizetjük meg.

Ezek után ezt a népszavazást ara is használhatnánk, hogy üzenjünk Orbánnak és a Fidesznek, hogy pont elegünk van abból az ámokfutásból amit 2010 óta folytatnak.

Pont elegünk van abból, hogy éh bérért vagyunk foglalkoztatva.
Pont elegünk van abból, hogy fiataljaink külföldre menekülnek dolgozni az miatt az éh bér miatt amit itthon lehet keresni.
Pont elegünk van a túladóztatásból, a világ legmagasabb AFA - jából.
Pont elegünk van abból a rablásból amit a Fidesz illetve a fehérgalléros bűnöző bűntársaik folytatnak.
Pont elegünk van a dolgozói szegénységből.
Pont elegünk van az oktatás, az egészségügy tönkretételéből.
Pont elegünk van a szociális rendszer leépítéséből, ami mára már meg is szűnt, de még mindig fizetünk azért a Bérünkből Szoc. hozzájárulást amiről nem tudjuk mire is költik.

És , hogy kifejezhetjük elégedetlenségünket csak annyit kell tenni, hogy nem veszünk részt egy olyan népszavazáson aminek valójában semmi értelme sincs, mert senkit sem kötelez semmire.

Vagyis megtagadjuk, bojkottáljunk a részvételt a kormány állttal kiírt népszavazáson, ami csak a fentebb felsoroltak problémák figyelem elterelésről szol.

Üzenjünk a hazaáruló, rabló, Orbán rezsimnek a bojkottal, hogy ők is megértsék ők nem mindenhatók, őket mi választottunk, de nem azért, hogy kirabolják hazánkat, nem azért, hogy hazánk lakosságának felét nyomorba tartsák a túl adóztatással, az alacsony bérekkel, a magas AFA val.

És ehhez csak annyi a teendőnk, hogy a szabadidőnket nem értelmetlen népszavazáson való részvételre pazaroljuk, hanem inkább Családunkkal, barátainkal töltjük.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudósok felfedezték a só jótékony hatását a szervezetre.
  2016-07-13 06:34:01, szerda
 
  Tudósok felfedezték a só jótékony hatását a szervezetre.

Kutatok szerint a só erősíti az immunrendszerét a szervezetnek.

Ismételt bizonyítéka annak, hogy ha valaki miniszterelnök az nem azt jelenti, hogy valójában a mindentudás fegyverével rendelkezik, igaz Orbán Viktor?

Azzal a törvénnyel amit kitaláltatok, amivel sótlanságra ítéltétek gyermekeinket a köz étkeztetésbe lehetséges, hogy több kárt okoztatok mint amennyi hasznot hoztatok vele.

Egy egészséges szervezet mindig tudja mennyi sóra van szüksége ahhoz, hogy megfelelően működhessen, és senki sem fog több, illetve kevesebb sót fogyasztani csak azért, mert néhány idióta politikus ezt törvénybe iktatta.

Úgyhogy a Fidesz politikusai elmehetnek a sunyi picsába a csípsz adójukkal, azzal, hogy korlátozták a só fogyasztást a köz étkezésbe.

Az a baj Orbánnal és a Fidesszel, hogy mindentudó Krőzusnak gondolják magukat, pedig az egyszerű állampolgárnak, paraszt bácsikának több esze van mint a Fidesz politikusoknak összességébe.

Figyelj ide te rabló ön imádó bunkó Viktor, ahhoz, hogy egy szervezet tudja, hogy mennyi sóra van szüksége még érettségire sincs szükség, úgy hogy te inkább foglalkozz a Stadionok a kisvasút építésével igaz ahhoz sincs halvány fogalmad sem de azzal legalább nem okozol egészségi károsodást gyermekeinknek, a köz-étkeztetést meg hagyd azokra akik mindig is ezzel foglalkoztak, és értenek is hozzá.

Az idióta kvóta népszavazásod is azt bizonyítja, hogy pont annyi eszed van mint egy marék lepkének, mert te is jól tudod, hogy bármilyen eredmény is szülessen senkire sem ró kötelezettséget, csak a te egód fog növekedni.

Büszke lehetsz magadra, hogy rengeteg maradi embert tudsz hülyíteni az ilyen és ehhez hasonló akcióiddal, ami, amik valójába értelmetlen baromságok és sehova sem vezetnek.

Minthogy a valódi problémákkal foglalkoznál.

Például azzal, hogy aki keres bruttó 111 ezer forintot annak csak 74 ezret utalnak át a túl adóztatás miatt, amiért fiataljaink külföldre menekülnek előled dolgozni, családjaikat hátrahagyva.

Miért nem arról tartasz népszavazást, te tahó bunkó, hogy szeretnénk e fizetni a világ legmagasabb ÁFA - ját az EU legalacsonyabb bérből?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenjünk Orbánnak, hogy ő is megértse.
  2016-07-10 19:42:31, vasárnap
 
  Üzenjünk Orbánnak, hogy ő is megértse.

Éh bérért vagyunk foglalkoztatva.
Túl vagyunk adóztatva.
Mi fizetjük a világon a legmagasabb AFA -t.

Azért, hogy ti mocskok jól éljetek, azért, hogy milliókat, milliárdokat lopjatok.

Üzenjünk Viktornak, hogy ő is felfogja, és még lassan is írom.

Nem megyünk szavazni a kvóta ügyben mert semmi értelme mert nekünk atoll a bérünk nem lesz magasabb, ti ugyan úgy loptok mind eddig.

Nem megyünk szavazni a kvóta ügyben már csak azért sem, hogy ne legyen igazad az EU - ba.
Nem megyünk szavazni a kvóta ügyben mert nekünk teljesen mindegy, hogy jőnek bevándorlok avagy nem mi mindig nyomorogni, éhezni, nélkülözni fogunk ameddig te hazaáruló rabló hatalmon vagy.

Nem szavazunk azért, hogy a maffia Orbán kormánynak igaza legyen.

Egyáltalán nincs értelme a népszavazásnak, mert ez senkit sem kötelez semmire, és Orbán is tudja ezt.
De azért nyugodj meg Viktor lesz aki fog szavazni, mert rengeteg buta ember van hazánkban, és ti mocskos patkányok ezt jól tudjátok, és vissza is éltek vele.

Különben 2014 - be már a süllyesztőbe kerültetek volna mocskos ingyenélő rabló barmok.

Azért vagytok hatalmon mert hazánk lakosságának fele majdnem hogy analfabéta, de hogy nagyon sötét az biztos.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rolek Ferenc a / MAGYOSZ / alelnök figyelmébe ajánlnám.
  2016-07-09 11:21:24, szombat
 
  Rolek Ferenc a Munkaadok és Gyáriparosok Országos Szövetségének / MAGYOSZ / alelnök figyelmébe ajánlanám.

Nem az a megoldás, hogy munka erőt importálunk külföldről, hanem az itthon lévő munka vállalókat illetve munkanélkülieket kellene tisztességesen megfizetni a tisztességesen elvégzett munka után.

Mi a biztosítéka annak ha külföldről munka erőt importálunk azok holnap is nálunk fognak dolgozni és nem vándorolnak olyan EU - országba ahol ugyanazért a munkáért 3 - 5 szór többet fizetnek a munka adók?

Amennyiben és ha a honi állampolgárok tisztességesen megvolnának fizetve, és a munka adók betartanák a magyar törvényeket hazánkban nem menekülnének fiataljaink külföldre dolgozni.

Ezen kellene elgondolkodnia Rolek Ferencnek és nem azon törni a fejét, hogy hogyan lehet fenntartani hazánkban az éh bérért foglalkoztatást.

Mert a külföldről importált munka erő azt idézné elő, hogy ne keljen emelni a béreket hazánkban.
Persze én értem a munka adók logikáját nekik az volna az ideális állapot, hogy Magyarországon éh bérért találjanak alkalmazottakat, mert így ők több haszonra tudnának szert tenni.

Csak, hogy ez ma már nem így működik és nem fognak normális emberek éh bérért dolgozni a munka adóknak amikor külföldön ugyanazzal a munkával 3 - 5 szőr többet tudnak keresni.

Tisztelt Rolek Ferenc vége hál isten annak a világnak, hogy rabszolgaságba tarthassátok hazánk munka vállalóit, mert egyre többen látják be, hogy azért az éh bérért amit ti fizettek itthon fel kelleni sem érdemes nem ám , hogy dolgozni.

Úgy, hogy amelyik munka adónak ez nem tetszik szedheti a sátor fáját és mehet haza vagy Kínába gyárat építeni, Ásztálá Visztá bébi. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért ez már durva.
  2016-07-09 01:16:31, szombat
 
  Azért ez már durva.

Nem elég, hogy éh bérért vagyunk foglalkoztatva, túl vagyunk adóztatva, mi fizetjük a világ legmagasabb AFA -ját.

Ma már azt is megengedik maguknak hazánkban a vállalatok, hogy nem utalják a fizetést a törvény által előírt időben a munka vállalónak.

És senkit sem érdekel, hogy miből fog megélni a munka vállaló.

Mivel Július 10. vasárnapra esik ezért a törvény előírása szerint 8. - ig péntekig kötelező a fizetések utalása.

Ennek ellenére pénteken nem érkezett meg a fizetésem ez annyit jelent, hogy minimum hétfőn kaphatom meg a fizetésemet.
Pénteken 22 - re kellet volna megjelenem a munka helyemen persze a munka hely elvárásainak megfelelően./ pontos időben, józanul, alkalmasan a munka végzéshez / mert hát ezt is előírja a törvény.

Amivel nem is volna baj, csakhogy ha a vállalat nem tartja be a törvényeket a bér kifizetésénél mi jogon várja el a munka vállalótól, hogy ő betartsa az előírtakat.

Persze mivel a törvény az törvény megjelentem a munka helyen, de jeleztem a főnökömnek nem állok munkába addig még a fizetésemet nem utalják, mert hát ugye éhesen azért elég nehéz dolgozni.

Reakció a következő volt igazolatlant fog beírni a műszakra, mondom félreértés történt nem egy műszakot hagyok ki hanem addig nem jövök még a pénzem nincs utalva.
Hát akkor utána már nem is kell jönni ez volt a válasz.

Jó rendben jegyeztem meg, de ha jól tudom nem én vagyok a sáros az ügyben mert nem én nem utaltam magamnak a fizetésem.
És még azt hozzá tetem, hogy te tudnál dolgozni 8 - 12 órát éhesen.

És szépen befejeztem a beszélgetést és elhagytam a helyszínt.

Várom a fejleményeket.

Már csak azt nem értem, hogy minek vannak törvények ha azt az egyik félnek /munka vállaló / be kell tartania, de persze a másik fél / munka adó / az meg felülírhatja?

És még a munka adók panaszkodnak, hogy nem találnak megfelelő munka vállalókat hazánkban.

Talán azért elgondolkodhatnának a munka adok miért is nem találnak olyan alkalmazottakat akiket érdekel is a munka.

Ameddig a munka adok nem tartják be a törvényeket, éh bérért foglalkoztatnak, ne csodálkozzanak ha nem találnak megfelelő munka vállalót. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lehet, hogy igaz, de lehet, hogy nem.
  2016-07-05 07:36:18, kedd
 
  Lehet, hogy igaz, de lehet, hogy nem.

Csak a tapasztalatomat próbálom megosztani ami lesújtó a bank kártyák használatáról.

Amikor kis hazánkban ezt bevezették az elsők között lehettem aki élt a lehetőséggel, de az idő múlásával rájöttem, hogy kiszolgáltatottá válok ha használom a bank kártyát.

Kezdetek kezdetén a bank kártya használata teljesen ingyenes volt, vagyis ha pénzt vettem ki a bankból semmit sem vontak le a béremből.

Ma a fizetésem sajnos bank számlára kerül annak ellenére, hogy nem értek egyet vele, pedig a törvény szerint én kérhetném KP - ba a béremet, de persze egyik munka adó sem adja ma már készpénzbe a fizetést.

Vagyis nem élhetek törvény adta lehetőségemmel.

Az tény, hogy ezt azért csinálják így mert ezzel én tartom el a banki alkalmazottakat, én munkából, erőmből, élnek az ingyenélő rabló, kizsákmányoló bankárok.

Vagyis ma ha valaki kap 100 ezer forint fizetést amire valójában hozzájut az már nem is 100 ezer hanem csak 99 ezer mert a bank már lenyúl ezer forintot csak azért, mert kezeli a pénzemet amit valójában én nem is kértem tőle. / Ez csak egy példa /

Ma már azt próbálják erőltetni , hogy ne kp - ért vásároljak hanem bank kártyával amiért ismételten von le a bank egyéb jogcímen, vagyis a 99 ezer Ft már nem is 99 ezer, ha bank kártyával vásárolok.

Igaz ez jelentéktelen összegnek tűnik, de sok kicsi sokra megy amiből a bank hatalmas haszonra tesz szert évi szinten elvégzett munka nélkül.

Azért csak próbáljuk meg logikusan gondolkodni, ha a pénzem kezelése amire én sosem kértem a bankot nem érné meg a banknak vajon csinálná e?

Ebből az következik, hogy egyedül a banknak éri meg az, hogy a fizetésemet a munka adó a bankba utalja ahonnan én valójában a pénzemhez juthatok, vagy amiből én bank kártyával vásárolhatok.

Valójában ez az akció csak a bankároknak éri meg ahol én vesztes vagyok, és semmi lehetőségem ara, hogy ne kényszerítsenek, hogy én tartsam el a banki alkalmazottakat illetve az ingyenélő rabló bankárokat.

Vagyis én tartok el embereket úgy, hogy én valójában nem szeretném eltartani őket.Ami még elgondolkodtató és megtörtént eset a NAV bármikor mindenféle figyelmeztetés nélkül zárolhatja a bank számlámat, úgy hogy én pénz nélkül maradhatok, akár éhen is pusztulhatok.

Ez megtörtént egy félreértés miatt a NAV lenyúlta a pénzem a bankon keresztül még azt is ami legvolt kötve, amit persze vissza kaptam 3 - 4 hónap múlva, de addig éhen is dögölhettem a kutyát sem érdekelte, és persze a kamatot elrabolták tőlem.

Ekkor döntöttem úgy hogy nekem sosem lesz bank kártyám, az én pénzemet ne használja a bank, ne tudja elrabolni a NAV.

Ember vedd már észre te valójában vesztese vagy, hogy nem kézben kapod a fizetésed, ember gondolkodj ha bank kártyával fizetsz még azt is tudja rólad a NAV, hogy mit vásárolsz, amihez elvileg semmi köze.

Vagyis a lényeg egy mondatba a bank kártya használata csak a banknak, csak a NAV - nak éri meg neked ez csak veszteséget okoz, és minél kiszolgáltatottabbá válsz.

És ha ez mégsem így volna nem erőltetnék ennyire.
Ami nem vicc és számíthatsz rá, azt mondják válság van és ilyen jogcímen bármikor letilthatják a bank számlád, a bank kártyád és te nyugodtan éhen is dögölhetsz a kutyát sem fogja érdekelni.

És az ilyen hazaáruló, rabló, kizsákmányoló, bűnöző kormányoktól mint a mai bármire számíthatsz.

Ahogy ezt már tapasztalhatunk, deviza károsultak, stb.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint.
  2016-07-03 17:20:18, vasárnap
 
  Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint.

Brüsszelben rettegnek a népszavazástól, jelentette ki a kormány által megvásárolt, kormányt népszerűsítő, protezsáló M1 - en.

És ez ki a kurva a......t érdekel amikor hazánk lakosságának a 41, 5 % - kát nyomorba tartja az Orbáni maffiózó rabló csürhe az ilyen alkotmány jogászokkal karöltve.

Elárulok egy vadonatúj titkot Zoltán barátunknak a Felcsúti paraszt gyerek ugyan úgy retteg a népszavazástól mint a Brüsszeli bürokraták illetve politikusok.

Mert ha ez mégsem így volna nem akadályozták volna a népszavazás benyújtását az Orbán csürhe által felbérelt kopasz verő legények.

Illetve nem alkotott volna a hazaáruló rabló, bűnöző Orbán rezsim olyan törvényt, hogy szinte lehetetlenség benyújtani egy népszavazási kezdeményezést.

Én értem és megértem, hogy Zoltán barátunk is a Fidesz nótáját fúja annyi pénzért amit havonta kap a semmittevésért.

Azért az jó volna ha Zoltán barátunk felfogná nem mindenki teljesen hülye, és nem lehet mindenkit megvásárolni pénzel, hogy befogja a száját kis hazánkban, ahogyan ezt a regnáló hatalom szeretné.

Van még olyan ember is bármilyen hihetetlen Magyarországon akinek van gerince és nem hajlandó lemondani nézeteiről eladni magát pénzért.

Mindig voltak és lesznek olyan emberek akik kifogják mondani elegünk van a hazugságból, a manipulálásból, a fehérgalléros bűnözőkből, az éhezésből, a nyomorból, abból, hogy a regnáló hatalom gyermekeink szájából veszi ki a kenyeret, abból, hogy feléli jövőnket, halálra ítéli nyugdíjas szüleinket kórházaink kivéreztetésével, abból, hogy egy összeszerelő műhelyé teszi országunkat.

Elegünk van, hogy agy mosott, agy halott zombikat akarnak kiengedni iskoláinkból.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyszerűen elkeserítő, kiábrándító.
  2016-07-03 05:55:39, vasárnap
 
  Egyszerűen elkeserítő, kiábrándító.

A mocskos rabló, hazaáruló, Orbán és a Fidesz kormány hozzáállása a munka vállalókhoz?

Caffetería ügyben hozott törvénnyel ismételten a munka vállalók vesztenek.
Először is úgy megbonyolítják, hogy ember legyen a talpán aki ezt megértse, illetve teljes mértékben követhetetlené válik a munka vállalók részéről.

Itt is úgy alakítják a rendszert, hogy a munka vállaló teljesen kiszolgáltatottá válik.

Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy olyan politikával amit a hazaáruló Fidesz folytat még mindig vannak emberek akik ezekre a mocskokra szavaznának.

A bérek már nem csak az EU országok fejlettebb részétől marad el hazánkban, de már a szomszédos országokétól is lemaradunk.

A túl adóztatásról a világ legmagasabb AFA járól már nem is beszélek amit mi fizetünk.

És képes kiállni a rabló, hazaáruló, hazug, FIDESZ politikus a média elé és azt állítani, hogy adó csökkentés jön, ami persze igaz mert valóban csökkentik az adót, de csak a gyermekes családoknak, ami persze fontos, de azok meg dögöljenek éhen ahol valamilyen ok miatt /betegség, kór, stb / nem tudnak gyermeket vállalni?

Vagyis a FIDESZ - nek az a család már nem is család ahol nem hoznak létre modern rabszolgát, ahol nem szaporodnak gondolkodás nélkül mint a nyulak?

Az nem normális állapot, hogy ameddig a politikusok havi milliós jövedelemmel rendelkeznek addig hazánk dolgozóinak egy része kemény fizikai munkával éhesen havi 80 - 100 ezer forintért húzzák az igát.

Akik majd ha nyugdíjasok lesznek, ha megélik még nyugdíjat sem fognak kapni, mert Orbán és a Fidesz minden pénzt felél ma, stadionokat, kisvasutat épített akkor amikor hazánk 41,5 % - a a lét minimumból vagy az alatt vegetál, ez az amit dolgozói szegénységnek hívnak.

És ezt a Fidesz idézte elő azzal, hogy mindet lerombolt ami a munka vállalókat segítette, hogy érvényesíteni tudják jogaikat a munka adókkal szembe.

Mára már csak egy fegyver marad a munka vállalók számára, hogy meneküljenek hazánkból legalább is addig még ez a kizsákmányoló rabló Fidesz és a maffiózó, diktátor Orbán gyakorolja a hatalmat hazánkban.

Ezek a rabló Orbán által irányított hazaáruló patkányok halált érdemelnének azokért a bűnökért amit nemzetünk ellen elkövetek 2010 -óta.

Saját nemzetüket taszították, taszítják rabszolgaságba, tartják nyomorba, taszítják kilátástalan helyezettbe törvényeikkel.

Csak biztatni tudom fiataljainkat meneküljenek Magyarországról, ha nem szeretnének Orbán rabszolgájává válni, mert az ami ma hazánkban folyik rabszolgaság, kizsákmányolás.Hagyjátok itt a diktátor, rabló, nép irtó, Orbánt és fulladjon bele a tőlünk rabolt pénzbe a családjával együtt, építse a stadionokat, kisvasutat, mert pont annyi esze van mint egy marék lepkének.

Neki már csak egy cél lebeg a szeme előtt, hogy minél többet tudjon lopni barátaival együtt 2018 - ig, csak azt felejti el ez a patkány azért amit művel még az unokája is szenvedni fog, ha hazánkban marad, és nem vállik hazátlan kitaszított kutyává.

Mert az a bűn amit Orbán és a Fidesz elkövetett nemzete ellen sosem évül el és ezért valaki felelni fog.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 196 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 39
  • e Hét: 39
  • e Hónap: 1658
  • e Év: 1658
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.