Belépés
relisisi.blog.xfree.hu
"A szeretet,amely veget er,csak a szeretet arnyeka. Az igazi szeretet kezdet es veg nelkuli." /Hazrat Inayat Khan/ Braun Annamaria
1957.10.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
A tisztánérzés, a tisztánlátás, a tisztántudás
  2016-08-31 08:30:12, szerda
 
  A TISZTÁNÉRZÉS
A tisztánérzés a mediális képességek közül a legfontosabb, minden képesség alapja. Ha rendelkezünk a tisztánérzés képességével, csak akkor tudjuk megkülönböztetni az energiákat, rezgéseket. Általában semmit sem tudunk a szellemlényről, vagy akár egy idegen emberről. Ezzel a képességünkkel viszont el tudjuk dönteni, hogy kellemes e számunkra, vagy sem. Tisztán érzékeljük rezgését, minőségét, energiáját. Ez minden alapja, hiszen nagyon fontos, hogy megtanuljuk a rezgések pontos felismerését. Minél előbb felismeri a médium a negatív rezgést, annál előbb le tudja védeni magát. Ha ezt nem teszi, akár az egész aurájára tud hatni a kellemetlen energia.
A tisztánérzés mellett léteznek egyéb nagyon fontos képességek is. Ilyen például: a tisztánlátás, a tisztánhallás, vagy a médiumi írás. Mindezek a képességek semmit sem érnek, ha nem rendelkezünk a tisztánérzés képességével. A hallásnál és az írásnál nem látjuk a szellemet, így bárkinek kiadhatja magát. A tisztánlátás esetében is veszélyes lehet a dolog, mert az asztrál síkon bármilyen alakot felvehetnek a szellemek. Ezért ha a médium nem tudja rezgésük alapján megkülönböztetni őket, könnyen csapdába eshet. A médium esetleg azt hiheti, hogy a szellemlény fontos információkkal szolgál, esetleg segíti életét. Hallgat rá, megfogadja tanácsait, tanításait. Később pedig, azt tapasztalhatja, hogy a szellemlény teljesen átvette az irányítást élete felett, rosszabb esetben megszállottsághoz is vezethet.
A tisztánérzés során fizikai, és érzelmi testünkkel érzékeljük a szellem világból érkezetteket, és egyéb jelenségeket. Nagyon fontos, hogy az emberek rezgéseit is érzékelni tudjuk. Lehet, hogy találkozunk valakivel, és kellemetlen energiát érzékelünk, míg szavai teljesen más energiát közvetítenek felénk. Talán érezzük az ellentmondást az illető lénye és a szavai között. Lehet, hogy ilyenkor hajlamosak vagyunk hinni a fülünknek, és nem hallgatunk az érzéseinkre. Később aztán beigazolódik az első reakcióink helyessége.
A tisztánérzés központja a harmadik csakra. A képesség fejlesztése kezdetén tudatalatt érzékelhetjük más emberek rezgéseit, energiáját, érzéseit, belső hangulatait. Sokszor előfordulhat, hogy nem vagyunk biztosak érzéseinkben, valami nyugtalanítót érzünk, de nem tudjuk, hogy mit. Itt kell óvatosnak lenni, hiszen könnyen áldozattá válhatunk. Sok érzékeny ember hajlamos rá, hogy magára vegye mások fájdalmát, problémáit. Akkor is segíteni akar, ha semmi köze sincs a dologhoz. Ilyenkor a médium nagyon sok energiát veszíthet. Ezeknek az embereknek érzékenységük mellé, erősíteni kell a belső határozottságukat, önbecsülésüket, belső védelmüket. Tudni kell nemet mondani. A tiszta rezgéseknél, sohasem fogunk kételkedni. Nem lesznek kétségek bennünk, nem érzünk furcsa és megmagyarázhatatlan ellentmondást. Idővel aztán megtanuljuk pontosan megkülönböztetni a negatív és a pozitív energiákat.

A Tisztánlátás
A tisztánlátás központja a homlok csakra. Azok az emberek tudják könnyen fejleszteni a tisztánlátás képességét magukban, akik könnyen tudnak képekben gondolkodni, akik képesek átlátni helyzeteket könnyedén, akiknek jó az időérzékük, akik jól tudnak tájékozódni. A tisztánlátás nem tartozik a legfejlettebb mediális képesség közé. Az, hogy valakinél működik a belső látás nem jelenti azt, hogy spirituálisan, vagy szellemileg fejlett. Sokan kérkednek képességükkel, hangoztatják, hogy kik voltak előző életeikben ( Atlantiszon főpap stb...). A tisztánlátás képessége, a belső fejlődés eredménye. Akiknél így alakul ki, azok sosem kérkednek tudásukkal. Ahogy az ember egyre több problémát old meg, úgy fejlődik a tisztánlátás képessége is.
A félreértés abból adódik, hogy a homlok csakrához tartoznak az álmok, az emlékezés, a fantázia is. Ezek képek formájában jelennek meg, nekünk pedig ebből kell kiválasztanunk a valóságos objektív képeket. Ha valaki keresztény neveltetést kapott, valószínűleg Jézus, vagy Mária esetleg angyalok jelennek meg. A jó médium tudja, hogy milyen tartalmú üzenetet kapott. Minden médium olyan lénnyel találkozik, amilyen fejlettségi szinten áll éppen. Hasonló a hasonlót vonzza.

A TISZTÁNTUDÁS
A tisztántudás az a képesség, amikor valamit minden előzetes ismeret nélkül, tudunk. Nehéz megkülönböztetni az intuiciótól. A tisztántudás nem személyes célokra vonatkozik. Ezek kozmikus törvények. Az ok, hogy a kollektív tudattalanban már jelen van az információ. Bizonyos érzékeny és spirituálisan, mentálisan fejlett emberek ezt a tudást álmok, vagy látomások által érzékelik.

A MÉDIUMI ÍRÁS
A médiumi írás alatt a médium transzban van, a szellemlény pedig irányítja kezét, ír vele. Ez az egyik legismertebb mediális képesség. Itt is érvényes a szellemi törvény: Hasonló, hasonlót vonz. A médiumi írás veszélyes, ha nem rendelkezünk a tisztánérzés képességével. Sok médiumnak problémája, hogy a kezdeti érdekes, sikeres írások után ellaposodnak az üzenetek, és már nem szolgálnak érdekességgel. Ömlengővé, és kioktatóvá válhatnak. Ha a médium ezt tapasztalja, akkor tovább kell lépnie, a belső vezetővel kell felvennie a kapcsolatot. Másik probléma, hogy sok médium nem tudja ellenőrizni, hogy kivel áll kapcsolatban. Sokszor előfordul, hogy a szellemlény jóindulatúnak tűnik, aztán meg parancsolgat, utasítgat, végül pedig agresszív lesz. Ez drasztikussá válhat, és előfordul, hogy a médium soha többé nem akar hallani a szellemvilágról. Tehát jobb, ha egy médium csak akkor kezd médiumi írásba, ha már teljesen ellenőrizni tudja, hogy kivel áll kapcsolatban.
/Forrás: Szabó Judit/
 
 
0 komment , kategória:  Természetgyógyászat  
Gyógyító légzés
  2016-08-30 09:56:06, kedd
 
  Gyógyító légzés
NAPONTA LEGALÁBB 60-SZOR GYAKOROLNI!

A feladatot úgy kell elvégezni, mintha víz alá bújnánk.
Vegyünk egy nagy lélegzetet és tartsuk bent addig, amíg erőlködés nélkül tudjuk, majd engedjük ki a levegőt és vele együtt a feszültségeinket is. Nem baj, ha eleinte nem megy
a 20 mp. Folyamatosan kell a hörgőket és a légző izmokat megnyújtani, tornáztatni. Ne erőlködjünk, csak lazán végezzük.

20 másodperces légzésszünet a tüdőbetegségekkel kapcsolatos gyógyulási reakciókat indítja be. Pl. krónikus tüdőgyulladás, krónikus hörgőgyulladás, tüdő-zsugorodás. Ezek a betegségek gyógyíthatók a legkönnyebben. Mindig ezzel a 20 másodperccel kezdünk, amíg, az influenza tünet meg nem jelenik. Utána emelünk. Erőlködés nélkül végezzük a gyakorlatot.

30 másodperces légzésszünet az emésztőrendszer, orr-fül-gége betegségek, gyomorfekély, krónikus bélgyulladás, aranyér, orr-arcüreggyulladás, mandulagyulladás betegségeket szünteti meg.

A betegségek zöme:
40 másodperces légzésszünetnél kezd elmúlni (vese, máj, izületi, húgyúti panaszok, hormonális és immunzavarok, allergiák és daganatok).

50 másodperces légzésszünetnél az anyagcsere már oly mértékben felgyorsul, hogy a szövetek elkezdik a regenerálódást. A bőr puhább és simább lesz. Eltűnnek a ráncok. Fiziológiai megfiatalodás megy végbe a szervezetben. Regenerálódik az immunrendszer, megsemmisül minden parazita, több baktérium, gomba és vírus.

60 másodperces légzésszünetnél a következő idegrendszeri károsodások múlnak el:epilepszia, szklerózis, agy-, koponya traumák.
Ha jól végzi a gyakorlatot 2-4 héten belül egy furcsa influenza tünet jelentkezik, fájnak az izmok, a nyálkahártya beduzzad. 1-3nap és elmúlik. Nem kell megijedni. Folytatni kell tovább.
Amikor az ember átlépi ezt a határt, különös energiákat kezd kibocsátani magából. Szeméből különös hipnotikus fény sugárzik.

Ez a belső energia gyógyító hatással bír. A súlyos betegségekben szenvedő emberek sokkal céltudatosabban végzik a légzőgyakorlatokat, és minden utasítást betartanak, ami a gyógyulásukat szolgálja. Ez azért is van így, mert más hatékony gyógymódot nem találtak eddig nekik. Ezt az ősi gyógymódot az orosz gyógyítók őrizték meg nekünk. Köszönjük!
Kérem, hogy jelezzenek vissza a gyógyulás mértékéről, a statisztika miatt.
A siker nem marad el!!!
/forras:Kecskés László okl. bioenergetikus radiesztéta/
 
 
0 komment , kategória:  Természetgyógyászat  
Szólj hozzám...!
  2016-08-26 11:11:39, péntek
 
  Szólj hozzám...!

"Istenem, kérlek, szólj hozzám!", suttogta az ember.
És a réti pipis énekelni kezdett, - de az ember nem hallotta meg.

Így az ember kiáltott: "Istenem, kérlek, szólj hozzám."
Mennydörgés rázta meg az eget, és villámlás hasította ketté, - de az ember nem hallotta meg.

Az ember körülnézett és azt mondta: "Istenem, engedd meg, hogy lássalak."
És felragyogott a nap az égen, - de az ember nem látta.

Erre az ember még hangosabban kiáltott: "Uram, tégy csodát!"
És új élet született a világra, - de az ember nem vette észre.

Így végső kétségbeesésében az ember így kiáltott: "Érints meg Istenem, hogy tudjam, valóban itt vagy."
Erre Isten lenyúlt az égből és megérintette az embert.
Az ember elhessegette a pillangót és tovasétált.

/ forrás: e-mail, köszönöm Eszter /
 
 
0 komment , kategória:  Vers  
Vitamin hiány
  2016-08-26 11:09:12, péntek
 
  B1- vitamin Mire jó? sejtenergia. Miben található? napraforgómag, búzacsíra, máj

B2- vitamin Mire jó? erőnlét. Miben található? máj, vadhús, sajt.

B5- vitamin Mire jó? Energiatermelés. Miben található? teljes őrlésű gabona, máj, tojássárgája.

B12- vitamin Mire jó? energia-anyagcsere. Miben található? máj, sovány hús, tejtermékek.

C-vitamin: Hiánya fáradékonyságot okozhat. Forrása: narancs, eper, paprika, kelbimbó. Ha kimerült vagy fáradt C-vitamin.

E- vitamin Mire jó? teljesítmény. Az szedje, aki legyengült.
Miben található? hidegen sajtolt olajok, magvak.

K- vitamin Mire jó? vitalitás, Miben található? zöldfőzelékek, tojássárgája, tej.
PABA Mire jó? gyors kifáradás megelőzése, Miben található? máj, búzacsíra, melasz.
Folsav

Ha kevés van belőle szervezetünkben, akkor vérszegénység, terméketlenség, fáradtság, alvászavar, nyugtalanság, csüggedés, szorongás, letargia alakul ki.
Tipp: a megelőzés érdekében együnk sok folsavtartalmú táplálékot, ilyen például a brokkoli, a karfiol, a különböző saláták, a paraj, a spárga, a teljes kiőrlésű gabona, a szójabab, a lencse!

Ásványi anyagok és nyomelemek
Hiány mutatkozik nátriumból, káliumból, vasból, mangánból és cinkből. Pedig ezek az "energiatermelő ásványok" stressz esetén nagy mennyiségben "elillannak" szervezetünkből, vagyis a hajsza szinte felemészti ezt az öt ásványi anyagot!

Cink - A kiegyensúlyozatlanul magas cinkvesztés csökkenti a teljesítőképességet.

Kalcium - Hiányánál a test fáradtság érzetet jelent és elsavasodik. izomgörcsök is.

Tejtermékeken kívül a dió, mogyoró és a zöldségek, szójatermékek.
Kálium - Gondoskodik az izmok rugalmasságáról, kitartásukról és nélkülözhetetlen a fehérjeszintézishez. A sportolók és a szaunázok nagyon sok káliumot vonnak el a szervezetükből.
Káliumhiánynál az ember már kis erőfeszítésnél elfárad, lezuhan a vércukorszint. Gyümölcsök, zöldségek, saláták, burgonya, hántolatlan rizs, szójatermékek és hüvelyesek.

Magnézium - A táplálék energiatartalmának felszabadításában van szerepe. Akár egy energiaforrás, úgy táplálja a sejtjeinket.Magnéziumhiány esetén tartalék lángon működünk.
A magnéziumhiányt az anyagcsere lelassulásával és a gyors kimerüléssel, valamint az izomgörcsökkel hozzák összefüggésbe. Nélkülözhetetlen kb. 300 enzimnek mint ,,indítóanyag". Forrása: étcsokoládé, dió, mogyoró. Napi 300-500 mg étrend kiegészítő..

Vas - A testben mindenfajta energiaforgalomhoz kell. Szoptató anyáknak és sportolóknak még több kell. C-vitaminnál javul a vas biológiai hozzáférhetősége. Vashiány teljesítőképesség csökkenés, nyugtalanság, fejfájás. Spenót, petrezselyem, káposztafélék, búzacsíra, köles.
Alacsony vérvas szint, erős fáradtság.

/Forrás közt: Kurt Tepperwein - Savtalanítás - A fiatalság forrása/
 
 
0 komment , kategória:  Természetgyógyászat  
Taníts........!
  2016-08-24 13:42:56, szerda
 
  Taníts........!

Taníts meg a jóra, hogy jobbá tudjak válni
Hogy mosolyogva tudjak az úton veled járni
Taníts meg létezni, hogy boldogabb lehessek
Hogy a könyörgőkért holnap valamit tehessek...

Taníts lélegezni, hogy ne legyen oly nehéz
Könnyebbüljön lelkem, s legyen boldog, merész
Taníts meg nevetni, kérlek, úgy szeretném
Napfényes reggelen végre érezhetném...

Taníts mosolyogni, hogy fényt adhassak Neked
Talán mosolyomban, mosolyod megleled
Mert mikor mosolyogsz, könnyeznek a hegyek
S ha mosolyod könnyes lesz, könnyezek majd Veled

Taníts meg zokogni, mert néha sírni könnyebb
Mintha bennmaradnak az előtörő könnyek
Taníts bocsánatra, meg kell még tanulnom
A fájó sérelmeket, hogyan kell fogadnom...

Taníts türelemre, hogy képes legyek várni
Mindenkihez szólni, a szent ügyért kiállni
Taníts belátásra, hogy el tudjam fogadni
Néha szenvedni kell, némán elvonulni...

Taníts tisztán látni és bölcsebben dönteni
Soha nem szeretnék gyarlón ítélkezni
Hogy képes legyek végre minden kínt feledni...
Taníts, nagyon kérlek,...taníts meg szeretni...

/Árvai Attila/
 
 
0 komment , kategória:  Vers  
Ami örök, az szeretet
  2016-08-24 13:40:36, szerda
 
 
Ami örök, az szeretet
Az élet csupa érzelem,
tűz, lényünkben szüntelen ég,
néha szelíd, néha heves,
változó minden végletén.
De mit érnek érző lelkek
pusztán önmaguk érdekén,
s a sötét, borongó felleg
árnyak végtelen éjjelén?
Elűzni a gyűlöletet
emberhez méltó tétemény,
hisz együtt éljük a jelent
e kéklő bolygó színterén.
S hol szeretettek fénylenek,
ott két derengés összeér,
mi ősi, belső lehelet,
mélyről áramló ölelés.
S ami örök, az szeretet,
mely olyan, mint egy költemény,
erővel csak teher lehet,
úgy jő a saját ihletén.

/Baranyai Attila/ 
 
0 komment , kategória:  Vers  
Szózat
  2016-08-24 13:38:52, szerda
 
  SZÓZAT

Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar-.
Bölcsőd az s majdan sírod is,
Mely ápol s eltakar.
A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.
Ez a föld, melyen annyiszor
Apáid vére folyt;
Ez, melyhez minden szent nevet
Egy ezredév csatolt.
Itt küzdtenek honért a hős
Árpádnak hadai;
Itt törtek össze rabigát
Hunyadnak karjai.
Szabadság! Itten hordozák
Véres zászlóidat,
S elhulltanak legjobbjaink
A hosszu harc alatt.
És annyi balszerencse közt,
Oly sok viszály után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Él nemzet e hazán.
S népek hazája, nagy világ!
Hozzád bátran kiált:
,,Egy ezredévi szenvedés
Kér éltet vagy halált!"
Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,
S keservben annyi hű kebel
Szakadt meg a honért.
Az nem lehet, hogy ész, erő
És oly szent akarat
Hiába sorvadozzanak
Egy átoksúly alatt.
Még jőni kell, még jőni fog
Egy jobb kor, mely után
Buzgó imádság epedez
Százezrek ajakán.
Vagy jőni fog, ha jőni kell,
A nagyszerű halál,
Hol a temetkezés fölött
Egy ország vérben áll.
S a sírt, hol nemzet sűlyed el,
Népek veszik körűl,
S az ember millióinak
Szemében gyászköny űl.
Légy híve rendületlenűl
Hazádnak, oh magyar:
Ez éltetőd, s ha elbukál,
Hantjával ez takar.
A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.

/Vörösmarty Mihály, 1836/
 
 
0 komment , kategória:  Vers  
Hogy mit kívánok neked a hét minden napjára?
  2016-08-24 13:36:55, szerda
 
  Hogy mit kívánok neked a hét minden napjára?

Azt, hogy lássál,
Hogy a sötétben is lásd a fényt,
Hogy a háborgó világ ellenére is
béke lakjon a szívedben.
Hogy egyedül se legyél magányos,
Hogy tudjál örülni a vannak,
Hogy ne hazudj magadnak hamis örömöket,
Hogy megtaláld a kezdet tisztaságát,
Hogy ne sirasd az időt,
Hogy meglásd benne a végtelen lehetőségét,
Hogy a csendben,
a benned levő csendben
meghalljad a lelked szavát.
Bölcsességet kívánok,
sok-sok bölcsességet,
Hogy felismerd,
Hogyan helyes lépned,
Mit érdemes meglátnod,
Mit kell megtenned,
Mit kell szólnod,
Hova kell eljutnod.
Hogy soha semmit ne kelljen megbánnod.

/forras:internet/
 
 
0 komment , kategória:  Vers  
Felébred az éjszaka kellős közepén
  2016-08-16 14:24:31, kedd
 
  Az emberek nagy része bizonyos időközönként álmatlansággal küzd. Este nehezen alszik el, vagy felébred az éjszaka kellős közepén, és csak hajnalban tud visszaaludni. Ilyenkor a másnap bizony nyűgösen, és eredménytelenül telik. Az alábbiakban megmutatjuk, mi lehet az oka, ha nem tudsz aludni éjszaka.
A hagyományos kínai orvoslás szerint szervezetünk egy igen pontosan működő biológiai óraként működik, és ez mindenkinél más és más. Vannak korán kelők, van, aki később szeret lefeküdni, de annak is megvan a pontos ideje, hogy melyik napszakban melyik szervünk működik jobban. Azonban annak is jelentősége van, hogy hány órakor szoktunk felébredni, ha álmatlansággal küzdünk.

ÉBRENLÉT 21-23 ÓRA KÖZÖTT

Ez a leggyakoribb típus, az emberek nagy része ebben az időszakban küzd álmatlansággal. Azt jelzi, hogy ilyenkor ülepedik le a napi stressz, szorongás, aggodalom. Ajánlott valamilyen relaxációs technikát elsajátítani, meditálni, megnyugodni elalvás előtt.

ÉBRENLÉT 23-01 ÓRA KÖZÖTT

A kínaiak szerint ilyenkor az epehólyag aktivitása okozza az ébrenlétet, ez kapcsolatban áll az érzelmi csalódásokkal. Ahhoz, hogy jobban tudjunk aludni meg kel bocsátanunk másoknak, és önmagunknak is. El kell fogadnunk a körülöttünk levő dolgokat.

ÉBRENLÉT 01-03 ÓRA KÖZÖTT

Ha ebben az időszakban gyötör valakit az ébrenlét, akkor azt jelzi, hogy a májával nincsen valami rendben, vagy elfojtott haraggal küzd. Felébredéskor érdemes inni egy-két korty hideg vizet, és próbáljuk megfejteni kire, vagy mire haragszunk. Igyekezzünk megbocsátani, és sokkal hamarabb vissza fogunk tudni majd aludni.

ÉBRENLÉT 03-05 ÓRA KÖZÖTT

a kínaiak szerint ilyenkor mindig valami sugallatot, fontos gondolatot vagy ötletet kaphatunk egy magasabb isteni erőtől. Megvilágosodhatunk céljaink elérése érdekében. Az ébredés ebben az időszakban kapcsolatban lehet a zen energiával, amely a tüdő központjához kapcsolódik, de levertség és szomorúság is okozhatja az álmatlanságot ebben a periódusban.

ÉBRENLÉT 05-07 ÓRA KÖZÖTT

érzelmi blokkok lehetnek a szervezetünkben, de vastagbél problémák is okozhatják az álmatlanságot. Próbáljunk meg ellazulni, vagy látogassuk meg az illemhelyiséget.

/ forras: kaptam levelbem/
 
 
0 komment , kategória:  Testi problémék  
Isten patikája
  2016-08-09 08:54:01, kedd
 
  Isten patikája

Isten még mielőtt az embert megteremtette volna, mindent biztosított
részére! Elválasztotta a sós vizet az édestől, alkotta a szárazföldeket,
ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett.
Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan
segítenek a testrészeinken.
Az alábbi felsorolás nagyon hatásos, ha nyersen fogy Isten patikája:


Sárgarépa
Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz,
a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.


Paradicsom
A paradicsomnak négy kamrája van és piros.
A szívnek négy kamrája van és piros A kutatások azt mutatják, hogy a
paradicsomok tele vannak lycopine-okkal amik igazi táplálék a vérnek és a
szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C -vitaminnál, lassítja a
sejtek öregedését)


Szőlő
A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.


Dió
A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy.
A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.


Kidney bab
A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese.


Zeller, Kínai kel, Rebarbara
A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok. Ezek erősítik
a csontokat. A csontok 23 % szódát tartalmaznak . Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat.


Avocado
Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk. A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot.
Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141 -et tanulmányozott.


Füge
A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék
elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami
kizárja a magtalanságot.


Édesburgonya
Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban
tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.


Olíva
Az olíva bogyó segíti a petefészek egészséges működését.


Narancs
A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók mellből való eltávozását.


Hagyma, fokhagyma
A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint segítik
eltávolítani a veszélyes mérgező és hulladék anyagokat a sejtekből Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet!

Zsoltárok könyve 46:11 Csendesedjetek és ismerjétek el én vagyok az Isten....

Ne hagyd, hogy a Hit, Remény és Szeretet gyertyája kialudjon!
Mondd el mindenkinek, akinek csak tudod, segíts akin csak tudsz, hisz ez a
földi életünk értelme.
 
 
0 komment , kategória:  Természetgyógyászat  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 55 db bejegyzés
Összes: 6499 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 85
  • e Hét: 529
  • e Hónap: 1995
  • e Év: 1995
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.