Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
bulis csütörtök
  2016-09-30 17:28:15, péntek
 
  Még délelőtt takarítottunk, a drágám festett,csempézett....azután fürdés, hajmosás, öltözés és indulás!
Mentünk ala bálba majd, Szeni Mihály napi rendezvényen énekeltem. Későn értünk haza, de a vacsi finom volt nagyon, és sikerült beugrani egy boltba is hazafelé, így tudtam ezt-azt vásárolni.
éjszaka már hajnalban újra indult egy buli, így nem aludhattam, csak egy kicsit. Reggel melegszendvicseket készítetem a fiúknak, és az ebédet is siekeresen kiviteleztem. Rókagomba pöri, és frissen sült hús, rizzsel, na meg brokkoli kréleves, sült kenyérkockákkal........ Jaj ennem kell...hamarosan jövök!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meddig bírható ez így?
  2016-09-28 22:00:52, szerda
 
  Reggel 6 óra...ébresztő....már egy hónapja így kelünk de ma nehezen ment, nehezebben, mint máskor. A gyerekek mentek kirándulni, de nem tudtam elmenni velük a suliba, mert nekünk indulni kellett, hiszen a töpörtyűk vártak minket egy-egy őszi bulira. Hosszúnak tűnt az út, pedig alig volt hosszabb másfél óránál, ami nekünk meg sem kottyan.....hűvösen indult a reggel, de mire belelendültünk, már hét-ágra sütött a nap! Ahogy végeztünk, már rohantunk át a másik oviba, és ott is pakolás után kezdődött a hihetetlen hangulatú táncolás, éneklés. Mindkét helyen tünemények voltak a gyerekek! Hazafelé csak beszéltünk, beszélgettünk,csevegtünk.....megálltunk hamizni :-) Mire hazaértünk a srácok már javában festettek, csempéztek.....nekiláttam a takarításnak, pakolásnak és az elpakolásnak, hogy ahol még festeni akart, legyen helye, hiszen javításokat csinált ott, ahol a gyerekek összefogdosták a falat,stb.
Pont most beszélünk a gyerekekkel, országjáró kiránduláson vannak...éppen sétálnak, mert a szállásukat csak fél11-kor foglalhatják el, ami egy tornaterem :-) Persze ez nem olyan egyszerű, hiszen 6-kor kelnek, és nem kevesen állnak majd sorba zuhanyozni, wc-re, fogatmosni....stb
Holnap folyt köv, holnap, mert még beszélgetünk a gyerekekkel! jó éjt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alig egy órám maradt...
  2016-09-27 17:05:33, kedd
 
  Hamarosan ide kell ülnöm a géphez, alig egy óra múlva, és még megannyi dolog vár rám. Nem sokat tudta, szervezni, csak a legfontosabbakat, és a mailekre is alig jutott idő. Viszont a dolgozó szoba is ki lett csillogtatva! Makulátlan a tisztaság idelenn! Csak már alig maradt időm. Készen van a Chilisbab,és sülnek a pizzák holnapra a skacoknak, most kell betennem a keverőgépbe a Croissant tésztáját, hozzávalóját, és mire bekeveri, kezdhetem az adást...ja, ami félig van megszerkesztve....de már a hálószobánk leragasztva, kipakolva, hatalmas segítség volt a kislányom hozzá, és már Robi gletteli is, ahol kell....holnap reggel festésre kész :-) Közben a garázs is megszépül, csempék kerülnek újfent a falra, csak most máshová! És Misi is annyit segít, most a lámpa sor alját festi, meg az új oszlopokat, amiket beállítottak! Ha egy nap alatt ennyi minden elkészül, akkor ezen a héten több dolog befejezésre kerül, mint gondoltuk volna. Persze tegnap is a fáradtság döntött ágyba minket. De ma hogy lesz, majd meglátjuk, hiszen ma a vendégszoba lesz az éjszakai fekhelyünk helyszíne!
A matrac jó, meg minden, de nagyon fura ott ébredni, ráadásul korán indulunk a szüreti ovis bulikra.
Szóval rohanás rohanás! Ma nem csak kólát ittam, így nem pörgök annyira, viszont most délutánra kevertem a koktélt, bacardi-cola.....kis menta, citrom karika,,,de azt hiszem a műsorra is kell egy :-) Vagy egy mojitó :-) Kell egy kis löket, hogy ha nincs pihenés egész nap, a megannyi feladat között. Hogy ez jó-e vagy sem, nem tudom, csak azt tudom, hogy még van időm, a héten, de lehet csak a napokban...nem tudom, majd kiderül. Most megint rohanok :-) Hiszen a pizzák már sípoltak, hogy megnézzem őket! jöhet a croissant!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na végre!
  2016-09-27 10:33:53, kedd
 
  Ma megint jó idő van reggelről! imádom a napsütést , hogy nyáron, vagy télen, ősszel vagy tavasszal.....csak süssön, csak süssön!
Tegnap fantasztikusak voltunk a lányommal. Úgy kiportalanítottuk a nappalit, előszobát és mindent, mi napi használatban van a ház lenti részén, hogy egy szállingózó porszemecske sem maradt :-) Minden illatozott, és illatozik, függönyök, plédek, szőnyegek....valószínűleg a nagy hajtás miatt voltam oly fáradt hajnalban...de azért egy kis vidámkodásra maradt energia :-)
Reggel szódabikarbónás palacsintákat sütöttem, van aki amerikai palacsintának hívja.....még paleo-t is csináltam. Zabliszt, és társai, mandula tej,tojás, szódabikarbóna....nem bírtam leállni. Kicsikék, de 10-12 biztosan lecsúszott ribizli lekvárral :-D
Nagyon jól érzem ma magam! Bár a mosógép megint megy, ma másodszor indult, és szerintem ma sem fog megpiheni egészen estig, hiszen az összes függöny és pléd, és ágynemű miegymás most sorra kerül. Ma Misi is velünk van. Már egy jó mindent-bele rántottával vártam. Lassan neki is kezdenek a teendőknek. Izgulok, mert a drágám beígérte a hálószoba felújítását, festés és miegymás. Lehet a fiókos komód is lekerül a nappaliba, hogy a halacskáknak új otthont nyújtson a hatalmas akváriummal,nekünk meg majd keresek valami új lehetőséget oda. Vannak elképzeléseim, színekben és formákban is <3 Jönnek az ágyneműk a napra, had töltődjenek fel energiával, készüljenek az őszre. Ma már szeretnék szolizni is, ha marad időm, bár ma már rádiózom 6-tól /www.dinomdanom.eu/ és sütni akarok pizzát estére és holnapra a gyerekeknek, nem is beszélve a croissant -ról. Sajtos és lekis lett rendelve.Mennek országjáró kirándulásra, mint minden évben, a fiamnak már a negyedik, Szeged, Kalocsa, Ópusztaszer...fantasztikus ez az iskola,mindent megteszünk, hogy sikeres felvételit írjon , mert nagyon szeretne a gimibe bejutni.
Na de! Országjáró, és nekik muszáj olyan dolgokkal készülni,ami szállítható, ehető, nem romlandó
és szeretik is, ez a legfontosabb! Tegnap este elszaladtunk egy Auchanba , Aldiba bevásárolni nekik kenyerek, rágcsák, miegymás.....beugrottunk hazafelé Dorothyhoz, mert csak kettő polifónunk van, így kölcsönkértünk egyet tőle, a haramadik csemetének. Na hozta a formáját a drágám....kis vidámság, kis unka megbeszélés, két koccintás között, csak az este levezetésére....hiszen már igen csak fél 9 körül járt az óra. Hívtam valamelyik este üljünk össze egy kis lazításra, hiszen hamarosan nem lesznek szabad perceim sem, remélem! Már nagyon várom, de izgulok , hogy megnyerjem és sikerüljön :-) TITOK :-) Hogy miért? NóMert a titkokból lesznek a legjobb üzletek, nem igaz?
Van egy kedves "fél"menedzserünk, imádom őt, sok mindent elmond nekem, és sokszor olyan témák is előkerülnek, amik lehetőségként is felmerülhet, vagy...mindegy, bonyolult, a lényeg, hogy ő mondta nekem, a legjobb ötletek mindig maradjanak titokban, vagy csak néhány emberrel beszéljük meg, hiszen milyen a mai piac? LOPÓS :-D Nem igaz? Van aki azt vallja, hogy a jó ötletek lehet lopni...én meg amondó vagyok, maradjunk mindig hűek magunkhoz, és a saját ötletekből születnek a nagy dolgok. Ezt lehet tanácsnak is venni, hiszen mindig is jó tanácsadó voltam, és önzetlen Puszi
Kicsit lassan indulok be, kell dolgoznom, várnak rám e-mailek és teendők még , csak sokszor szétaprózom magam. Izgulok a szombat miatt is, hiszen egy nagy operett műsorunk lesz, két felvonásban. A srác aki velünk lesz, nagyon jó fej és nagyon komplex műsorral lepjük meg a kedves közönségünket!
Na de! A fantasztikus időre visszatérve! IMÁDOM!
Kint ülök a teraszon, szól a rádió, körülöttem a kiteregetett ruhák szellőznek és várják a hajtogatást, rengeteg párna pléd sorakozik, és napozik. jövök...
Lesz ma is mit csinálni.
Mennem kell, de hamarosan jövök. Sajnálom, hogy mostanában nem jutott időm kicsit mélyebben elmélkedni dolgokon, ez a rohanás, de úgy látszik ez a korszak most ezt kívánja meg. Nagy terveim vannak! Hatalmas terveim. Robinak is vannak, de lehet nagyobb tervezést fog igényelni, hiszen nem egy egyszerű festés vagy egy kis kamra építésére gondolok, de erről majd máskor! Nagy puszi


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na végre!
  2016-09-27 10:32:30, kedd
 
  Ma megint jó idő van reggelről! imádom a napsütést , hogy nyáron, vagy télen, ősszel vagy tavasszal.....csak süssön, csak süssön!
Tegnap fantasztikusak voltunk a lányommal. Úgy kiportalanítottuk a nappalit, előszobát és mindent, mi napi használatban van a ház lenti részén, hogy egy szállingózó porszemecske sem maradt :-) Minden illatozott, és illatozik, függönyök, plédek, szőnyegek....valószínűleg a nagy hajtás miatt voltam oly fáradt hajnalban...de azért egy kis vidámkodásra maradt energia :-)
Reggel szódabikarbónás palacsintákat sütöttem, van aki amerikai palacsintának hívja.....még paleo-t is csináltam. Zabliszt, és társai, mandula tej,tojás, szódabikarbóna....nem bírtam leállni. Kicsikék, de 10-12 biztosan lecsúszott ribizli lekvárral :-D
Nagyon jól érzem ma magam! Bár a mosógép megint megy, ma másodszor indult, és szerintem ma sem fog megpiheni egészen estig, hiszen az összes függöny és pléd, és ágynemű miegymás most sorra kerül. Ma Misi is velünk van. Már egy jó mindent-bele rántottával vártam. Lassan neki is kezdenek a teendőknek. Izgulok, mert a drágám beígérte a hálószoba felújítását, festés és miegymás. Lehet a fiókos komód is lekerül a nappaliba, hogy a halacskáknak új otthont nyújtson a hatalmas akváriummal,nekünk meg majd keresek valami új lehetőséget oda. Vannak elképzeléseim, színekben és formákban is <3 Jönnek az ágyneműk a napra, had töltődjenek fel energiával, készüljenek az őszre. Ma már szeretnék szolizni is, ha marad időm, bár ma már rádiózom 6-tól /www.dinomdanom.eu/ és sütni akarok pizzát estére és holnapra a gyerekeknek, nem is beszélve a croissant -ról. Sajtos és lekis lett rendelve.Mennek országjáró kirándulásra, mint minden évben, a fiamnak már a negyedik, Szeged, Kalocsa, Ópusztaszer...fantasztikus ez az iskola,mindent megteszünk, hogy sikeres felvételit írjon , mert nagyon szeretne a gimibe bejutni.
Na de! Országjáró, és nekik muszáj olyan dolgokkal készülni,ami szállítható, ehető, nem romlandó
és szeretik is, ez a legfontosabb! Tegnap este elszaladtunk egy Auchanba , Aldiba bevásárolni nekik kenyerek, rágcsák, miegymás.....beugrottunk hazafelé Dorothyhoz, mert csak kettő polifónunk van, így kölcsönkértünk egyet tőle, a haramadik csemetének. Na hozta a formáját a drágám....kis vidámság, kis unka megbeszélés, két koccintás között, csak az este levezetésére....hiszen már igen csak fél 9 körül járt az óra. Hívtam valamelyik este üljünk össze egy kis lazításra, hiszen hamarosan nem lesznek szabad perceim sem, remélem! Már nagyon várom, de izgulok , hogy megnyerjem és sikerüljön :-) TITOK :-) Hogy miért? NóMert a titkokból lesznek a legjobb üzletek, nem igaz?
Van egy kedves "fél"menedzserünk, imádom őt, sok mindent elmond nekem, és sokszor olyan témák is előkerülnek, amik lehetőségként is felmerülhet, vagy...mindegy, bonyolult, a lényeg, hogy ő mondta nekem, a legjobb ötletek mindig maradjanak titokban, vagy csak néhány emberrel beszéljük meg, hiszen milyen a mai piac? LOPÓS :-D Nem igaz? Van aki azt vallja, hogy a jó ötletek lehet lopni...én meg amondó vagyok, maradjunk mindig hűek magunkhoz, és a saját ötletekből születnek a nagy dolgok. Ezt lehet tanácsnak is venni, hiszen mindig is jó tanácsadó voltam, és önzetlen Puszi
Kicsit lassan indulok be, kell dolgoznom, várnak rám e-mailek és teendők még , csak sokszor szétaprózom magam. Izgulok a szombat miatt is, hiszen egy nagy operett műsorunk lesz, két felvonásban. A srác aki velünk lesz, nagyon jó fej és nagyon komplex műsorral lepjük meg a kedves közönségünket!
Na de! A fantasztikus időre visszatérve! IMÁDOM!
Kint ülök a teraszon, szól a rádió, körülöttem a kiteregetett ruhák szellőznek és várják a hajtogatást, rengeteg párna pléd sorakozik, és napozik. jövök...
Lesz ma is mit csinálni.
Mennem kell, de hamarosan jövök. Sajnálom, hogy mostanában nem jutott időm kicsit mélyebben elmélkedni dolgokon, ez a rohanás, de úgy látszik ez a korszak most ezt kívánja meg. Nagy terveim vannak! Hatalmas terveim. Robinak is vannak, de lehet nagyobb tervezést fog igényelni, hiszen nem egy egyszerű festés vagy egy kis kamra építésére gondolok, de erről majd máskor! Nagy puszi


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hihetetlen....
  2016-09-26 16:26:34, hétfő
 
  Nézem, hogy mióta nem írtam. Csak történtek a dolgok....a másik lányom is beteg let, így az éjszakáim nem voltak egyszerűek és gondtalanok. Volt, hogy arra ébredtem, hogy az egyik lányom alig kap levegőt és csak "fuldoklik" , majd kiderült, olyan fájdalmai voltak egy lábgörcs miatt, hogy nem tudott megszólalni, és a hörgő görcs csak nehezítette a helyzetet. Szörnyű az éjszaka közepén erre ébredni és gyorsan keresni hol van, és hogyan segíthetek, hogy jobban legyen.
Duduska hétfőn már iskolába ment, Mona pedig velem marad szerdáig.
Teltek a napok, és egyszer csak én is kidőltem és átaludtam egy fél napot, nagyon zsongott a fejem, és szédültem és és és...majd lefeküdtem egy Algopyrinnel kísérve és teljesen jól ébredtem fel 4-5 óra múlva. Egész este csak filmeket néztünk így, hiszen a pihenés hiánya megviselt kicsit.
Hétvégén már elkezdődött a kisfiamnak a külön matekozás. Egyik barátnőm segít neki, aki egy angyal, már nagyon régóta barátnők vagyunk, és most olyan büszke vagyok rá, ráadásul olyan ügyesen tanít, és tanítja a gyerekeimet, hogy csak csodálom, milyen fantasztikus a gyerekekkel!
Vasárnap szülőknél voltunk, és elérkezett a hétfő! Jaj a hétfő! DE nekünk a mai nap egész jól sikerült! Már reggelről éreztem más lesz ez a nap! Kicsit odabújtam a drágámhoz, hogy megölelgessem,miután elvittem két gyermekemet a sulibuszhoz.
Reggelire bundás kenyeret sütöttem, majd ment segíteni egyik barátunkhoz, én meg Moncsikával nekiláttam a takarításnak. Hatalmas takarítás vette kezdetét. Először a bejáratnál az előszobát homok és portalanítottuk, a papucsokat, a cipőket, az öltöző falat....majd jött a nappali, hihetetlen micsoda por ül meg itt ott, majd az ablakok, az átjáró, a fürdő, az olvasó sarok, az ebédlő. Még a konyha várat magára, de kicsit leültem. hihetetlen pörgés volt. Nem is csoda, hogy egy egész kávé. és egy üveg kóla landolt ma bennem :-)
minden szennyes és pléd mosásra került. Nincs megállás, hiszen holnap rengeteg sütés és előkészület vár rám, mert a gyerekek országjáró kirándulásra indulnak. és még a dolgozószobát is meg kell csinálnunk, mert jön Misi segédkezni a kedvesemnek, hiszen van pár munka amit szeretne megcsinálni,így nem nekem kell mindig kiszaladni hozzá, vagy félbehagyni akármit. Cserébe elvisszük majd kicsit lazítani ide oda délután, vagy esténként. persze nekem sem lesz egyszerű a hetem, már szerda, csütörtök munka van és rohanás. indul egy újabb munka projekt mellette, ezért is szeretném befejezni a nagytakarítást, mert akkor már nem lesz időm és energiám az éneklés, a műsorkészítés és az éjszakai munka mellett. Néha kell egy kis hajtás, hogy utána lehessen kicsit lazítani. Most amúgy is elég nehéz napjaink voltak és vannak, ránk fér már a változás :-)
A kert csodaszép, és szerencsére átjutottunk vasárnap a szomszéd telekre is, és tettünk vettünk.
Hűvösebbek lettek a napok,de még mindig kellemes a kora délután, így a mosás gyorsan szárad, tehát célszerű a sok sok pléd, és miegymás kitisztítása, meg a cipőké :-)
Hát akkor hajrá konyha, aztán jöhet a bevásárlás , a gyerekeknek amúgy is még egy kicsit tanulniuk kell!
Csodaszép napot kívánok! és munkásat, hogy sok sok energiája legyen mindenkinek a napi tevékenységeikhez! Puszi

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
szilva leki
  2016-09-21 22:40:19, szerda
 
  Ma volt egy kis afférom egy üveg szilvalekvárral.A bibi csak annyi, hogy ez nem kicsit sűrű.....majdnem cukor mentes, csak éppen hogy van benne egy icuri picuri...de valami édeset kívántam, nagyon....hát tessék! Most fáj a pocak! Nincs mit tenni , hűtőbe tolom a lekvárt, én meg szenvedek tovább.
Már nekiláttam a szendvicsek elkészítéséhez,mert reggel nem nagyon vagyok képbe. EZ a korral jár???? :-)
Holnap megyek Timihez is. Azt sem tudom milyenek legyenek a karmaim! Hihetetlen hogy szalad az idő!
Hideg is van odakinn! És persze most is fáj a hasam. JAj de jó lenne kicsit Krisztit játszani /hiszti/ , de nem lehet! Dudus várja a meleg teát, ha csak el nem alszik mire feljutok hozzá.
Holnap nagyon jó nap ígérkezik! Remélem semmi el nem rontja. Szegény Mona is fájlalgatja a torkát. Remélem nem lesz nagyobb baja......
Jó éjt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma Cooky-val találkoztam :-)
  2016-09-21 14:03:39, szerda
 
  Egy megbeszélésre mentünk,komoly dolgokról, a jövőről időpontokról és minden fontos egyébről beszéltünk. Egyszer csak látom, hogy nem mi vagyunk egyedül a kávézóban, hanem ép kijön Cooky az ajtón. Hezitáltam, de annyira jóképű emberke, hogy nem haboztam, felálltam és kértem egy képet. Szegény, sajnáltam is, hogy lerohanom magán emberként , szinte inkognitóban volt, de nem tudtam kihagyni, olyan ember,mint amilyent a médiában láthatunk. Kedvenc a családban a műsora, a hangja..... gyors fotó egy köszönöm, és már léptünk is tovább a megbeszélésen... Túl pörgök néha, ezt teszi a sok kávé vagy a kóla. Ez van, de rengeteget dolgozom, minden téren, és nem érzem magamat sikertelennek. Hiszen szinte egyedül , bár családi háttér támogatással, a nélkül ezt nem lehet csinálni, szóval egyedül dolgoztam meg azért, amit elértem. Kinek sok, kinek kevés. Én boldog ember vagyok. Nem azt mondom, hogy nálam nem borul ki a bili , hogy gondtalan életem van, de mindig elérem céljaimat és ez bizony elégedettséghez vezet, az pedig a boldogsághoz.
Szóval találkoztam Cooky-val :-) Már vidám a napom!
Hazaérve gyorsan tréninggatyát húztam és feldobok valamit a tűzhelyre főni, kis takarítás, kerti munka és jöhet újra a munka...na meg a rádiózás....jaj csak el nem felejtsem!
Még a műsort is meg kell szerkeszteni, nem is húzom az időt, látok neki mindennek! Puszi Csodás napsütés van odakinn!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ilyenkor nehéz paleolit étrendet követni :-(
  2016-09-20 16:29:34, kedd
 
  A család krumplis tésztát és paprikás krumplit kért. Ebédre még volt egy kis kacsa, dinsztelt káposztával, de vacsorára mit eszek, még nem tudom :-( Na ilyenkor tényleg nagyon nehéz ...mert amikor hirtelen megéhezel, ami legtöbbször állandó jellegű nálam :-D mit kaphatnék be? Egy muffint, ok, hiszen tegnap sütöttünk 24 db-ot, de ma már megettem vagy 5-öt, és a sok mák, kicsit izgatja a gyomromat, tehát listáról most kiesett, kihúzva. Holnap igencsak jó formámat kell hozni, így toppon is kell maradni, hogy vágjon az agyam, és megfelelő tárgyaló partner legyek . Sok fontos dolog történik most velünk, és a munkám körül. Ráadásul úgy néz ki, megint beindul egy újabb projekt, amit végig kell vinnem,így vagy úgy, amikor van időm.
Közben készülnek az új dalok, sajnos elég lassan haladok velük, de alakulnak a dolgok.
Éjjel a legjobb dolgozni, olyankor olyan aktívvá válok, mert nem kell mellette főzni és takarítani, meg mosni, mosogatni és leckéket felkérdezni. Spookyval nem bírok. Folyamatosan mászkál és most nagyon vedlik a drágám, beköszöntött az ősz, és bunda csere van. Tuti, csak folyamatosan takaríthatok utána :-( Most nem élvezem, mert időhiányban szenvedek, bár ma annyi mindent csináltam , hogy öröm visszagondolni rá, mennyit haladtam. Igaz van még ezer dolog ami rám vár!
Megyek is!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon tudja ez a hét, hogyan kell megnehezítenie a napokat!
  2016-09-20 10:04:26, kedd
 
  Megbeszéltünk egy reggeli kávézást Dorothyval, elővettem a Zsolnay készletet, mindent előkészítettem, még maffinokat is tettem a szépen terített asztalra. Ahogy kell kávés kancsó, melegített magtejjel, mézzel....ere csörög a telefon, hogy elkésik a gyereke a suliból, nincs meg a kocsikulcs...ect ect....AKkor zsupsz kocsiba, furikázás suliba, és Dorothyt óráshoz, hogy a pótkulcs múkodjon!
Majd nagy késve leültünk kávézni, megbeszéltük a továbbiakat, és az eddigieket, majd rohant próbára. Szupi, dolgoznom kellene, de a lakás szalad, Dudusnak még sehlol a hangja, a mosógép dolgozik...csütörtökre vendégeket várunk.....
Bedobtam két tojást a pocakba, hogy legyen energiám a mai naphoz. Aztán szépen sűrűsödnek a napok, mert holnapra már megbeszélésünk van Bp-en, este műsort vezetek, csütörtökön szépülök, és dolgozom, Dorothyt viszem a reptérre, vagy megy ezt még eldönti :-) és jönnek a vendégeink. Közben tanulás a gyerkőcöckkel.....szeretnék sütni egy tortát, ma a fondant-szeretném elkészíteni, holnap a piskótát, csütörtökön pedig a krémet és befejezni . Meglepinek szánom a kis családomnak és a vendégeinknek!
De most rohanok, mert szalad a ház és várnak a telefonok! Pusszancs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 310 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 51
  • e Hét: 183
  • e Hónap: 978
  • e Év: 978
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.