Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 144 
Takaró Károly - Istentisztelet 2016.09.25
  2016-09-29 22:08:20, csütörtök
 
  Videó - Takaró Károly: Istentisztelet 2016.09.25


Link
 
 
0 komment , kategória:  HIT  
Mihályfalvi János legújabb videói
  2016-09-29 22:03:01, csütörtök
 
  EZT IS - EZEKET IS - MEG KEL VÉDENED! - SZAVAZZ NEMMEL! - MIHI - 2016


Link


URAM, JÖVÖK HOZZÁD E NEMZETÉRT - MIHI - 2016


Link


BÖJTE ATYA ODACSAP MIGRÁNSÜGYBEN - MIHI - 2016


Link


Mihi eddig megjelent videói a YouTube-on :


Link
Mihi honlapjai változatlanul itt elérhetők:
Azonos tartalommal!

http://www.igazsagok-gazsagok.info/

http://magyarigazsag.serverdomain.info/

http://magyarigazsag.serverdomain.li/
 
 
0 komment , kategória:  MIHÁLYFALVI JÁNOS, MIHI  
Az Aradi Vértanúk napjára készülődve - Emlék-CD kedvezményes
  2016-09-29 21:52:25, csütörtök
 
  Közeledik október 6-a, az Aradi Vértanúk napja. A Magyarok Világszövetsége a nemzetünk életében mély nyomot hagyó aradi kegyetlenkedés 160. évfordulójára egy kimondottan oktatási segédeszköznek szánt CD-t készíttetett, és abban az évben több mint ezer Kárpát-medencei magyar iskolát meg is ajándékozott vele.

A Magyar szabadság szentjei - Az aradi tizenhármak című CD négy békéscsabai színész - Nagy Erika, Mészáros Mihály, Szőke Pál és Tomanek Gábor - összeállítása. Terjesztése fölött fővédnökséget vállalt Erkel Tibor, a Himnusz zeneszerzőjének leszármazottja, Dr. Papp Lajos szívsebész valamint néhai Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke, az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc hőse.


Az időközben elmélyült világválság nem engedi meg, hogy továbbra is adományként kezeljük e CD-t, de az MVSZ mérsékelt áron, örömmel felajánlja azt az érdeklődő iskoláknak, intézményeknek, magánszemélyeknek.

Mindazok, akik október 10-ig átutalják a lemez ellenértékét, vagy utánvéttel megrendelik a kor dokumentumai alapján készült művészi értékű, megrázó erejű összeállítást, úgy 20% kedvezményt élveznek, és ekképp a lemez ára 1200 Ft.

A lemez kapható az MVSZ budapesti székházában, illetve hozzáadódó postaköltséggel megrendelhető az mvsz@mvsz.hu villámposta címen.

Banki átutalás esetén 1.900 Ft fizetendő, utánvétes megrendelés esetén pedig 1200 Ft CD-ár +2000 Ft postaköltség = 3.200 Ft.

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

Bankszámla belföldi átutalásokhoz:

MKB - 10300002-20102159-00003285

Kérjük, hogy tüntessék fel pontos postai címüket és a pontos számlázási adatokat.


MVSZ Sajtószolgálat


Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Nagykőrös: Emléktábla állítás Dr. Hegedűs Lorántnak
  2016-09-29 21:47:14, csütörtök
 
  Nagykőrös: Emléktábla állítás Dr. Hegedűs Lorántnak - autóbusz indul Budapestről

A Történelmi Vitézi Rend Dél-Közép Magyarország Törzsszékének Bács-Kiskun Megyei Székkapitánysága és a Magyarok Világszövetsége Nagykőrösi Csoprtja emléktáblát állít Dr. Hegedűs Lorántnak, a Magyarok Püspökének a nagykőrösi református temetőben, a Magyar Hősök Emlékhelyénél. Ugyanott évekkel ezelőtt emléktáblát avattak Horthy Miklós, Pongrátz Gergely és Rácz Sándor részére.Az emléktábla ünnepélyes avatása 2016. október 8-án, 15 órakor kezdődik. A megemlékező beszédet Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke mondja. Az emléktáblát avatja, imát és áldást mond Pápai Szabó György református lelkész.

Az eseményre október 8-án, 13 órakor Budapestről, az Astoriától autóbusz indul, amelyre október 6-ig lehet jelentkezni.

Részvételi díj: 1.000 Ft.

A jelentkezéseket az mvsz@mvsz.hu címre, illetve a 485-4060 telefonszámon várják.

A részvételi díjat előre be kell fizetni az MVSZ pénztárába, vagy banki átutalással a 10300002-20102159-00003285 bankszámlára.

MVSZ Sajtószolgálat

9000/160929


Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Kolozsvári Grandpierre Endre 100 éve -megemlékezés október5
  2016-09-29 21:43:37, csütörtök
 
  Kolozsvári Grandpierre Endre 100 éve - megemlékezés október 5-én, 18 órakor az MVSZ Magyarok Házában

Október 5-én, szerdán ünnepi megemlékezésre kerül sor Kolozsvári Grandpierre Endre születésének 100. évfordulója alkalmából a Magyarok Világszövetségének székházában. Megemlékeznek: Grandpierre Atilla, Bakay Kornél, Bunyevác Zsuzsa, Hoppál Mihály, Király B. Izabella, Patrubány Miklós, Szörényi Levente és mások.


MVSZ Sajtószolgálat

8999/160928


Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Szavazzon nemmel, Alföldi úr!
  2016-09-29 21:32:23, csütörtök
 
  Veszprémy László Bernát: Szavazzon nemmel, Alföldi úr!


Alföldi Róbert a Demonstráció egy emberséges Magyarországért című rendezvényen remek érveket fogalmazott meg a kvóta elleni szavazásra a Kossuth téren. Voltaképpen annyira jó érveket, hogy már csak azt nem értem, a beszéd végén miért nem szólította fel tisztelt hallgatóságát: menjenek el szavazni október 2-án a kötelező betelepítési kvóta ellen.

Ha ez így elsőre érthetetlen, akkor segítek: Alföldi Róbert azt mondta, hogy ő Magyarországot olyan helynek szereti, amelynek ,,nyitott, normális, segítőkész és érző" lakói nem rugdosnak bele az elesettekbe, hanem meglátják másban az embert. Mindez rendjén is van, hiszen ugyanezt mondja Orbán Viktor és kormánya, velük együtt pedig a lakosság többsége és támogatói is. Mi is szeretjük a nyitott, normális, segítőkész és érző embereket. Mi is látjuk a másikban Krisztus mását. Szeretjük és ápoljuk ezt a kultúrát, és meg is védjük
- azoktól, akik a legkevésbé sem normálisak és segítőkészek, és akik leginkább a halálunkat kívánják.

Mert Alföldi úr azt az egyet elfelejtette, hogy az iszlám kultúra nem szereti a magunkfajta nyitott, érző embereket. Főleg akkor nem, ha az ember adott esetben még meleg is. Az európai muzulmán bevándorlás egy életre megváltoztatta a kontinens képét: az az Európa, ahol Róma óta senki nem mondja meg, kivel bújj ágyba vagy melyik istent imádd, súlyos fenyegetettségben él. Egy olyan kultúrkör szivárgott be sorainkba, amely a legkevésbé sem tolerálja a másságot - amelyik háztetőről dobálná le a melegeket, s így következésképp Alföldi Róbertet is.

Félreértés ne essék: itt nem a radikalizált egy százalékról van szó. Idén áprilisban a londoni Daily Mail arról írt, hogy a brit muszlimok fele törvényen kívül helyezné a homoszexuális életet, és negyedük a saría törvénykezést támogatja. A szintúgy angol Pink News 2009-es cikke szerint pedig a megkérdezett brit muszlimok közül egy sem gondolta úgy, hogy elfogadható a meleg életstílus - azaz a brit muszlimok 100 százaléka elítéli Alföldi Róbertet. Hasonló képet mutat, ha megnézzük, a világ melyik tíz országában büntetik ma halállal a homoszexualitást: Jementől Katarig mind-mind muszlim országok. Ez nem a terror: ez az iszlám.

Alföldi úrnak meg kellene értenie, hogy a melegek a világ különböző pontjain nem olyan szerencsések, mint ő. Vannak olyan országok, amelyek nem olyan toleránsak, mint Magyarország, ahol Alföldi Róbert elismert művész és színházigazgató lehet. Vannak olyan helyek, ahol ölnek, ahol robbantanak, ahol tönkremennek életek - mint például az Egyesült Államok, ahol az orlandói melegbár mészárszékké változtatása óta az amerikai melegvoksok közel felének Donald Trump a várományosa. Ezek a melegek nem passzióból szavaznak a jobboldalra, nem azért, mert ők úgy gondolják, hogy nincs jobb dolguk, hanem mert nincs más választásuk, hogy aránylag emberi életet tudjanak élni - egészen konkrétan arra is gondolok, hogy megmaradjanak.

Ám Alföldi Róbert nyugodtan hajthatja álomra fejét, mert ő szerencsés ember. Ő Európa egyik utolsó keresztény országában él, ahol a másságot még nem fenyegetik géppuskák, ahol az emberek még egymás szemébe néznek, s ahol nem rugdosnak bele a melegekbe. Itt még meglátják a bajban lévőket, és igenis úgy gondolják, hogy segíteniük kell egymáson. Lehet, hogy a többségnek nem szívügye a homoszexualitás; sőt biztos, hogy mostani olvasóim többségének sem. De Magyarország még van olyan toleráns hely, hogy védelmébe vegye azokat a kisebbségeket, amelyekről a nyugati - és sajnos a hazai - baloldal láthatóan letett. Ugyanazokat a ,,másokat", akiket eddig a baloldal képviselt, most már a jobboldal védi meg. Míg Szigetvári Viktor a középső ujját lengeti, addig Orbán Viktor tisztázta: ,,Itt nem lesz homofóbia", sem pedig tömeggyilkosság.

Alföldi úr, ön remekül látja azokat az értékeket, amelyeket meg kívánunk védeni! A meleg életstílust 100 százalékban elítélő muzulmánok betelepítése ellen pedig javaslom, hogy szavazzon nemmel október másodikán!

A szerző történészLink
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Megrázó volt tanúvallomást tennem a Bajtársiasság Napja-ügy
  2016-09-29 21:29:41, csütörtök
 
  Videó Morvai Krisztinával : Megrázó volt tanúvallomást tennem a Bajtársiasság Napja-ügyben


Link


A Magyar Gárdáról sokan sokféleképpen vélekednek. Azt azonban minden civilizált embernek el kell ismernie, hogy békésen tüntető, demonstráló, ülő emberekkel szemben közvetlen közelről való könnygáz-alkalmazás és gumibotozás az európai normákkal összeegyeztethetetlen. Hasonlóképpen összeegyeztethetetlen a jogellenesen feloszlatott demonstrációt és a brutalitást követően a résztvevőket börtönudvaron, majd fogdában előállítani, étlen-szomjan megbilincselve tartani. Megrázó emlék számomra, amikor jogász és európai parlamenti képviselő minőségemben 2009. július 4-én közvetlen tanúja voltam a kegyetlen, embertelen bánásmód egy részének, és fontos állomása volt a hivatásomnak, amikor a hatalmat sikerült jobb belátásra bírnom a bilincselést, éheztetést, szomjaztatást illetően. Gaudi-Nagy Tamás és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat segítségével a 2002 és 2010 közötti jogfosztásokért sorra kapják a kártérítéseket az áldozatok, ezúttal a Bajtársiasság Napján részt vett Gárdisták. Most rám került sor, tanúként mondhattam el tapasztalataimat. Bevallom, hogy már sejtem a kommentek egy részének tartalmát, és értetlenül állok azelőtt, hogy magukat baloldalinak vagy liberálisnak vallók hogyan lehetnek ennyire gyűlölettel teliek és az emberi méltóságot tagadóak, akár ellenfeleikkel szemben is. Azt a töméntelen szennyet, amit kommentként a Facebook-omra árasztanak, igazából tükörképként kellene azok elé tartani, akik magukat emberségesnek vallják. 
 
0 komment , kategória:  Morvai Krisztina honlapja  
Lesz lelki felívelés, ha lesznek keresztények
  2016-09-29 21:26:13, csütörtök
 
  ,,Azt tanultuk: 'ha ketten-hárman összegyűlnek Jézus nevében, akkor ő ott van.' Ezért aligha képzelhető el, hogy a kereszténység el tud veszni, mert mindig leszünk legalább ketten-hárman." Fekete Zsuzsa interjúja Orbán Viktor miniszterelnökkel.

A politikai feszültségek, polgárháborúk miatt, illetve a jobb megélhetés reményében milliók hagyják el hazájukat az afrikai régiókból, a Közel-Keletről és Belső-Ázsia egy részéről. Sokan - köztük Ön is - úgy vélik, hogy helyben kell megoldani a problémát, vagyis a saját hazájukban kell segíteni a bajba jutott embereket. Mi az oka annak, hogy nem ebbe fektet sokkal nagyobb energiát a világ tehetősebb része?


Az a jelenség, amit népvándorlásnak nevezünk, régebben megkezdődött, és nagyobb ívű folyamat, mint a menekültválság. Ha megnézzük a nyugati nagyvárosok etnikai összetételét, láthatjuk, hogy radikális változások történtek. Megdöbbentő számokkal találkozhatunk az őslakosok és nem őslakosok arányát tekintve Párizsban, Rómában vagy más nagyvárosokban. A Magyarországra érkezők már most is több mint 80 országból jönnek, és a folyamat legnehezebb szakasza az lesz, amikor megindul Afrika is. Egy hosszú világtörténelmi folyamat részesei vagyunk. A világ vezetőinek egyik része úgy gondolja, hogy a jobb élethez való jog mindenkit megillet, és ezért a jobb életért nem a nyomorban élők szülőföldjén kell tenni, hanem bárki szabadon odamehet, ahol ez elérhető. Ha ennek a gondolatnak engedünk, az tönkreteszi Európát, a kultúráját és a gazdasági rendszerét is, és azokon sem segít, akik eljöttek. Az otthonmaradók pedig szintén vesztesek. Tehát nem egy menekültválságot kell megoldanunk, hanem egy történelmi feladatot, hogy mi, európaiak, magyarok, keresztények hogyan viszonyuljunk a népvándorláshoz. Ettől még a kérdés jogos, és nemcsak a közel-keleti válságra igaz, hogy nem a bajt kell idehozni, hanem a segítséget kell odavinni. Sokan ezt nem így gondolják, de hát a farizeusság régóta része a világpolitikának...

Miniszterelnök úr már két évvel ezelőtt Strasbourgban és azóta is többször kijelentette, hogy szeretné, ha Magyarország a magyaroké maradna. Valóban úgy gondolja, hogy a mostani folyamatok abba az irányba mutatnak, hogy felszámolódnak a nemzetek Európában?

A teljes cikk az alábbi linken olvasható:


Link


Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is. Az utolsó megjegyzés is igaz, de mégis el kell menni szavazni saját lelkiismeretünk miatt!
 
 
0 komment , kategória:  HIT  
Kányádi Sándor : Kenyérmadár
  2016-09-29 21:11:20, csütörtök
 
  Kányádi Sándor : Kenyérmadár

Akkora lehettem, mint ti, lehet, hogy még kisebb is valamivel. Nemrégiben töltöttem volt a hetedik esztendőmet, amikor egy szép szeptemberi, nem is reggelen, de hajnalon, azzal költött édesapám, nevemen szólítva:
- Fogjunk bé! - Ami azt jelentette, hogy a lovak már be is vannak fogva a szekérbe, s hogy megyünk valahova. De nem az iskolába, annyi bizonyos. Az öltözéssel hamar megvoltam. Majdnem olyan hamar, mint a juhászember, aki fölül a már kialudt tűz mellől, szeméből a feje tetejére taszítja a kalapját, nyúl a botjáért, s azzal már föl is van öltözve. Bebújtam én is a nadrágba, hátamra öltöttem a posztómellénykét, feltettem a kicsi zöld kalapomat, s már indulhattunk is. A mosdást majd később ejtettem meg, reggeli előtt, kint az erdőn, egy jókedvű forrás mellett. De akkor aztán alaposan. Ki az inget a nyakból, és paskoltam magam a kacagó forrás vizéből. Attól ébredtem föl csak igazán, mert addig, ha le is vágtunk egy szekérre való fát, mintha csak álmomban húztam volna a fűrészt. A szemem mindegyre le akart koppanni. Le is koppant volna, ha apám nem tart szóval, s a térdem alá gyűrt békétlenkedő gyertyánfacsemeték nem akartak volna mindegyre az arcomba sújtani, amiért zsarnok módjára magam alá kényszerítettem őket. Az egyiknek sikerült is akkorát suhintania az orromra, hogy mogyorónyi kakas nőtt a nyomában. De föl igazán még attól sem ébredtem. Csak a mosdástól.

Az a kakas már rég elmúlt, de felnőtt fejjel sem felejtem a gyertyánfavessző tanítását. A képébe sújtok annak, aki a térde alá akarna kényszeríteni.
Mosdás után nekiláttunk a tarisznyának. Volt abban a kenyér, szalonna, hagyma mellett egy még majdnem meleg kis madár is. Kenyérmadár, amit indulás előtt vett ki a kemencéből s dugott a tarisznyába édesanyám. Minden kenyérsütéskor sütött nekem a vakarékból (a dagasztóteknőről levakart tésztából) egy igazi madár formájú kis kenyeret. Akkorácskát, mint az öklöm. És én azt nagyon szerettem. Annyira szerettem, hogy meg sem ettem a reggelinél. Betettem a zsebembe, mint valami fészekbe, hadd tartsa a melegét, s engem is melengessen.

Igazi szép szeptember volt, olyan kék éggel, amilyennek csak a gyermek láthatja egy gyönyörű tisztásról, s olyan messze a falutól, hogy a harangszó is csak pihenőkkel ér el odáig. De akkor tisztán hallatszott a reggeli harangszó is, s mintha beszélgetett volna legelgető lovaink csengettyűjével. Apám szótlanul rágyújtott. Én meg arra gondoltam, most mennek a többiek iskolába.
Reggeli után vígabban ment a munka. Harsogott a fűrész, hogy visszhangzott tőle a völgy. Túl voltunk már jól az ebéden s a délutáni szundításon. A szekér is megrakva, a többi fa megkészítve a holnapi fordulóhoz, amit már apám egyedül is hazahozhat. Még valami kicsi sarjút, a hegyi nyár sovány ajándékát gereblyézgettünk boglyába a bokrok alól, amikor valósággal feldördült az eladdig békésen csönögő csengő. Horkantak a lovak a szomszéd tisztáson. Döngött a föld. A csengettyű, mint a félrevert harang, egyre kétségbeesettebben s egyre távolabbról szólt. Aztán hatalmas csönd lett.
- Nézz a lovak után! - vette ki apám a gereblyét a kezemből.
Mentem készséggel, amerre a csengettyű s a dobogás elenyészett. Apám még utánam kiáltott, hogy igyekezzem, s itassam meg a vályúnál, ha nincsenek kimelegedve.

Mentem, s ahogy beértem a sűrűbe, egy kicsit visszanéztem: a nap mintha a szemem láttára lépett volna egyet lefelé a láthatár irányába. A nyírfák meg elkezdtek borzongani. Az avar mind hidegebb lett a talpam alatt. Már az utolsó tisztást is elhagytam. A lovaknak se híre, se hamva. De előttem állt egy ismeretlen nagy erdő. Keskeny szekérút csalogatott bennebb, hátborzongatóan mindig-nyirkos keréknyomokkal. Lónyomot, frisset, nem láttam ugyan, de hirtelen mintha a csengettyű hangja remegett volna ki az erdőből. Benyúltam a zsebembe, megtapogattam a már alig langyos kenyérmadarat. S ettől akkora bátorságra kaptam, hogy elindultam az erdőbe. Loptam magam fától fáig. Meg-megálltam, füleltem. Nem hallottam, majd újra mintha hallottam volna a csengettyűt. Fogyott mögöttem a tisztás, s igen a világosság is. Aztán egyszer csak elfogyott az út is a talpam alól. Nem is tudom már, hogyan kerültem vissza a fával rakott szekérig, ahol már nem találtam mást, csak a holdat. Ott ült egy nyárfa tetején. Mosolygott szelíden, amitől egy kicsit magamhoz tértem. De a nyárfa egyszer csak kihajlott a hold alól, mintha le akarná ejteni. Ettől nagyon megijedtem. Elkezdtem pityeregni. De a hold mintha megsajnált volna, visszaült a nyárfa tetejére, s ott is maradt, míg könnyeimmel együtt a kenyérmadárkát is morzsánként meg nem ettem.
,,Na - gondoltam -, ha már ilyen jól megvacsoráztam, legfőbb lesz, ha lefekszem. De hová?"

Nem messze tőlem, ahol ültem, ott volt a nyári szálláshely. Rágyújtottam egy nótára, hogy nagyobb legyen a bátorságom, s amilyen gyorsan csak tudtam, odanótáztam a kalyiba helyére. De ott bizony csak egy hideg tűzhely fogadott, esőverte hamuval, holtszenekkel. Ilyen helyen sok a kullancs - jutott eszembe -, itt nem lesz jó. Újabb nótába kezdtem, s a szekér felé vettem az irányt. Befeküdtem alája. De ha farkas talál jönni? Fölnótáztam magam a szekér tetejére. Nagyon kényelmetlen fekvés esett a hasábfákon. És ha a farkas keresne a szekér alatt, s nem talál, lesz annyi esze, hogy felnézzen a szekér tetejére is! Úgy látszik, ezt már a hold is megsokallta, mert a nyárfáról belépett egy vékonyka felhőbe. Ha ő a felhőbe, én a boglyába. Ott lesz a legkényelmesebb. Kikerestem a leghosszabb nótát, amelyik elszolgálna a boglyáig. És nekivágtam a kőhajításnyi útnak, még félig sem énekeltem a hosszú nótát, már ott vackolódtam a boglya tövében. De mi lesz, ha jön a farkas, s mint a kutyák szokták, egyik hátsó lábát fölemelintve, levizeli az én mezítlábos lábamat? Elkezdtem ásni be magamat a boglyába. Be is ástam, hogy még az orrom se látszott ki.

Arra ébredtem, valaki a nevemet kiáltja. Kiperdültem a boglyából, s hát édesanyám állt ott a már holdtalan éjszakában, kezében egy lámpással.
- Csakhogy megtaláltalak! - Ölbe kapott, s úgy hozott egy darabig hazafelé. Megtudtam, hogy a lovak úgy megijedtek valamitől, hogy hazáig meg sem álltak. Édesapám keresett engem egy darabig, aztán gondolta, biztosan hazamentem. S ő is hazament. ,,Nagy fiú már, nem eszik meg a farkasok!" De édesanyám ettől nem nyugodott meg. Keresésemre indult. És vitt, fogta a kezemet az ő kenyérmadár meleg kezében.
Másnap én voltam az iskola hőse. Nagyon büszke voltam az orromon kunkorodó kakasra. Máig is úgy tudják, hogy a farkassal vívott küzdelemben szereztem volt.

 
 
0 komment , kategória:  IRODALOM/PRÓZA  
MEGHÍVÓ szellemi-lelki táplálékra!
  2016-09-29 21:05:35, csütörtök
 
  MEGHÍVÓ szellemi-lelki táplálékra!

Magvető/Október hava ...

07. Bene Gábor / Nemzetet építs, ne pártot! ... / Bolya-fészek, péntek, este hét óra

14. Tóth Bálint / Emberismeret, önismeret
az Enneagram karakterológiai rendszer és a PAS-rendszer / Bolya-fészek, péntek, este hét

28. eszélgetés Zseni Annamáriával / Ön-Tér-Kép I-II. A magyar nemzet lelkiállapota
Bolya-fészek, péntek, este öt óra vetítés, majd hét órától beszélgetés

*** * ***
Tisztelettel meghívunk és szeretettel várunk minden jó szívvel érkező ismerősünket-barátunkat,
aki úgy gondolja, hogy szüksége van az itt látható-hallható, baráti szervezésű szellemi-lelki táplálékra,és részvételével (no meg vendégeivel) megtiszteli, gyarapítja a közös együttlétet.

*** * ***

Bolya-Fészek
1067 Budapest, Csengery utca 62/b. fsz. 1.
Távbeszélő: 312-68-77, Panni: 06-20/237-33-20,
távlevél: bolyanyo@gmail.com és bolyapo@gmail.com
 
 
0 komment , kategória:  Előadások,rendezvények  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 144 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 1855 db bejegyzés
Összes: 24062 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 23296
  • e Hónap: 104042
  • e Év: 1695023
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.