Belépés
naplopoleon.blog.xfree.hu
Kinek megadatott egy kis darab kenyér, s otthon, hova este nyugodtan hazatér, s nem kell mást szolgálni, s úrnak se kell lenni: oly boldogság ez, mely minden... Fontos Manó
1915.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Délutáni malackodás
  2016-09-28 20:56:16, szerda
 
  A várakozásokhoz képest is roppant kellemetlen volt. Életemben most először malackodtam, sejtésem szerint többször nem is lesz rá alkalmam. Nem mintha nagyon nagy élmény lett volna, egy nagy adag mákos tésztának jobban örültem volna. Pedig idén először ettem húst, rögtön két adagot is magamba tömhettem, mert az egyik kollegina nekem ígérte, s adta is az adagját. Mondom, roppant kellemetlen volt, vad idegenek között falatozni, akik valójában a kollégáid. Na jó, akadt két szemrevaló hölgyemény. Az egyik mintha egy másik dimenzióban lett volna, a másik néha rám pillantott - nem is tudtam, hogy apám üveges is volt. Mégis, mi értelme volt ennek az egésznek? A vezetőség kegye? Mulasson a pórnép? Az irodisták, a kis főnökök (van belőlük pár) úgy tettek, mintha csak ők lettek volna jelen. Mi pedig jó képet vágtunk az egész malackodáshoz. Nos, tegyétek a malacotokat előre vagy hátra, tetszés szerint.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyakorlatok kezdő mazochistáknak
  2016-09-26 15:49:42, hétfő
 
  Erős szélben, szeptemberben álldogálás gesztenyefák alatt. Szerencsésebbek és merészebbek ugyanezt kókuszpálma alatt.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szerelem jelei a nőnél
  2016-09-26 15:17:54, hétfő
 
  Lesújtóan néz rajtad végig, a végkövetkeztetés a megvetően elhúzott ajkak tükrözik. Véleményét szavakba is önti. Sérteget, pocskondiáz. A puha vagy megállapítása nagyon fáj a lelkednek, de férfiasan tűröd, hiszen többször megüt, sőt egyszer még meg is rúg. A testi kontaktusra csak legmerészebb álmaidban gondoltál.. Szerencsés vagy.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A FIDESZ nem akar multikulturális társadalmat
  2016-09-25 20:52:37, vasárnap
 
  Hoppá! Pedig a mi államalapító szent királyunk (nem I. Viktorra gondolok) István azt találta mondani, hogy az egynyelvű ország gyenge. Azt, hogy István királyunk szentséges ajkait valóban elhagyták ezek a szavak, a legújabb kutatások is igazolták. sikerült ugyanis digitálisan rögzíteni és felerősíteni szent királyunk Tihanyban elhangzott, és azóta is visszhangzó liberáli.., akarom mondani nemzeti pátosztól zengő szavait. Szerencsére a mai ország vezetői közül többen, így Kövér László, de maga Orbán Viktor is a kommunista párt kereszt(y)ény tagozatát erősítették, így ők, akik Szent Istvánt követendő példaképnek tekintik biztosan tudják, hogy mit tesznek.
Tehát a FIDESZ elutasítja a multikulturális társadalmat. Vagyis kitoloncolják a még Magyarországon maradt németeket, befejezve, amit Kövér László és Orbán Viktor egykori pártja (MSZMP) elindított? Indiától azért követeljünk jelentős összegeket, amiért az onnan érkezett migránsokat felruháztuk (szárítókötélről ellopták), etettük (egyenesen a tyúkólból) és pitiáner bűnözőből (pl. Farkas Flórika) politikust (nagyobb bűnözőt) faragtunk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MIért szavazzunk nemmel? II.
  2016-09-21 08:10:04, szerda
 
  Mert nem lesz pénz járdára - mondta Szita Károly. Miért nem lesz? Mert az önkormányzatoknak kell majd fizetni a segélyt, a lakást a betelepített migránsoknak - szintén Szita Károly, kinek agya, mint a neve. Na, most legalább már tudom, hogy miért nincs pénz a járdák, utak felújítására. Brüsszel évtizedek óta telepíti be Magyarországra a migránsokat, még szerencse, hogy a népszavazás ebben meg fogja akadályozni őket.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
MIért szavazzunk nemmel?
  2016-09-21 07:32:32, szerda
 
  Mert a kényszerbetelepítés veszélyezteti az "őshonos kisebbséget", mondta a nagyon hülye államtitkár. Tegyük hozzá, hogy a hírt a reggel krónikában hangzott el, de egy órával később, a hétórai krónikába a hírszerkesztő már nem tette be. Mégis kire gondolt az IQ bajnok államtitkár, amikor őshonos kisebbségről beszélt, szlávokra, avarokra, keltákra, esetleg az időjárás előrejelzést nem hallgató rómaiakra, akiket meglepett a keletről érkező hun front? Talán Vértesszőlősi Sámuel utódaira? Üdítő színfolt ez a kormánytag, mert ő nem a MAGYAR embereket félti a migránsoktól, hanem az őshonos kisebbséget. Megértem, a késsel kenyerüket, nyugdíjukat (már más nyugdíját) kereső indiai származású "őshonos kisebbség" mellé most megérkezik a szintén késsel dolgozó arab. Két dudás (késes) nem fér meg a magyar csárdában. Esetleg versenyeztethetnénk őket? A riporter jogosan közvetíthetné, hogy mindkét versenyző elvérzett a helyezésért zajló küzdelmek során. Jó szurkolást!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közhasznú rabszolgák
  2016-09-19 11:29:30, hétfő
 
  Amikor felvettek minket múzeumi teremőrnek elhúzták a mézesmadzagot előttünk, ha jól viseljük magunkat, akkor még az is lehet, hogy felvesznek minket állandó munkatársnak, mert folyamatosan mennek nyugdíjba a kollégák. Én ezt el is hittem, komolyan, egész egy percig. A velem együtt felvett hölgyike még napokkal később is lelkesen ecsetelte a kilátásokat az állandó munkahellyel kapcsolatban. Igen, azokat az emberek legkönnyebb becsapni, akik hinni is akarnak a hazugságban. pedig a hölgy már a második féléves közhasznú rabszolga éráját kezdi meg. Állandóra vették fel? Naná, hogy nem. De vannak itt többen is, akik már több mint egy éve rabszolgák. Jó nem rabszolgák, a kifejezés avítt, cselédek vagyunk. De ne panaszkodjunk, hiszen a majdnem 52 ezer forint sokkal, de sokkal több a semminél, és ez már nettó. Hurrá! Igaz, hogy van Magyarországon egy törvényben megállapított minimálbér, ami nettó 74 ezer körül van, de az nem jár a rabsz.., eh, a cselédeknek. Persze a létminimum összege ennél több, illetve már nem is több, hiszen a KSH már úgy számol, hogy a kormánynak jó legyen. Az érintett milliókat pedig senki sem kérdezi, elég, ha az ilyen vagy olyan választások előtt ígérünk nekik, vagy éppen rémképekkel riogatjuk őket. Egyébként pedig igenis meg lehet élni havi 52 ezer forintból: legyen saját ingatlanod vagy legalábbis ne fizess lakbért (hajléktalan), ne legyen adósságod senki felé (még jobb, ha neked tartoznak), ne dohányozz, alkoholizálj, drogozz, s főleg ne szedj rendszeresen gyógyszert (a betegség úri luxus, felejtsd el). Beteg nem leszel, ha egészséges életmódot folytatsz, nagyon fontos az egészséges táplálkozás. Erre ugyan a havi 52 ezer nem lesz elég, de ha nem eszel, az még mindig a kisebbik rossz, mintha mindenféle egészségtelen ételekkel tömnéd magad. De talán majd külön részletesen leírom, hogy is lehet vígan megélni 52 ezerből havonta. Igenis kitárult előttem a jövő, tervezem is, hogy újra regisztrálok egy társkeresőn, hiszen már nem vagyok naplopó, s milyen jól fest majd a rovatban, hogy dolgozik a kultúra területén.
De térjünk még vissza a közhasznú rabszolgákhoz a múzeumokban. A négy intézményben, amire rálátásom van jóval több a közhasznúként foglalkoztatott teremőr, mint az állandóra felvettek, ez így is fog maradni, bolondok lennének kétszer annyit fizetni valakinek, ha fele annyiért is elvégzi a munkát. De így van ez az oktatásban az egészségügyben is, de lehetne még sorolni. A kormány így játssza ki a saját maga alkotta törvényeket, és így teremt magasabb foglalkoztatást. Aki pedig teheti ( s van elég mersze) külföldön keresi a boldogulást. Az ország kétharmada természetesen jól él, ezt is le kell írni, hogy az igazság teljes legyen. Megjegyezném azonban, hogy a múltban voltak rabszolgalázadások.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor és a politikai tréfa
  2016-09-15 07:23:31, csütörtök
 
  Viktor nagypapa azt mondja, hogy a luxemburgi külügyminiszter kommunista? Ejha. Egyébként most megint baja van a kommunistákkal? Hiszen még Thürmer Gyula is többször megszólalhatott a Kossuth Orbán rádióban, persze csak azért, mert a kommunista vezér az októberi népszavazás MELLETT agitált. Nesze neked nemzetközi kommunizmus. Ugyan mi lehetett Gyula vezér ára? Na ez inkább a politikai tréfa. No és maga Orbán Viktor egy politikai vicc, akin a 90-es években még nevettünk, majd legyintettünk rá, de ma már egyáltalán nem nevettünk a hazugságain, a hataloméhségén, hogy bandájával végképp kirabolják a magyar embereket, még egyszer mondom, a MAGYAR embereket. Mert a vajda szerint a MAGYAR embereknek joguk van dönteni saját sorsukról. Azért ez nem kis teljesítmény, hogy miközben ezt szajkózza folyamatosan egy arcizma sem rándul meg a nevetéstől.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új divathóbort, mely egyben IQ növelő is
  2016-09-14 20:13:04, szerda
 
  A szépségipar mindent megtesz, hogy a szebbik nem kevésbé szép, de mindenképp nagyon hülye egyedeinek igényeit kielégítse. A tetovált szemöldök feltalálása nagy lépés az emberiségnek, s még hatalmasabb az azt alkalmazó egyed intelligenciájának reprezentálására. De most itt az újabb őrület: agytekervények tetoválása a koponyacsont belső felületére. Pontosabban az agy tekervényeinek a lenyomatát tetoválják tétován a koponya belső falára. Már őskori koponyákban is keresték az agy lenyomatát. Az ősembernél meg is találták, az ős asszonynál még nem. Egyes feltételezések szerint az őskori divat lehet erre az egyik lehetséges magyarázat, mely szerint az ősidőkben a korabeli női divatot követők körében a simára csiszolt agy volt a szépségideál. Feministák szerint viszont az ősbunkók hatására simultak ki a női agyak redői. Nem foglalunk állást az ügyben, majd a tudósok megállapítják az igazságot. Az viszont tény, hogy az új divathóbort máris hódít. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy már OKJ-s tanfolyamok is indulnak az agytekervények a koponyacsont belső falára történő tetoválására. Az egyik módszer külső lézeres technikát használ, a másik hagyományos, koponyalékeléses megoldást tanítja.

Az írást ajánlom annak a két véglény nőnek, akik mikor félreálltam a posta bejáratánál, hogy kiengedjek egy kilépni igyekvő hölgyet, ők egyszerűen becsörtettek az ajtón, így a kilépő hölgynek vissza kellett lépnie. Az elől csörtető tehén véletlenül tetovált szemöldökkel rendelkezett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nagy számok törvénye
  2016-09-13 20:19:02, kedd
 
  Jó ideje már sejtettem, hogy ha lesz még valaha párom (szigorúan nőben gondolkozom, én már csak ilyen maradi vagyok), akkor az nagy valószínűséggel kínai lesz. Így is lett, vagy majdnem. Egy ázsiai csoport érkezett a múzeumba, akikkel magyar vezetőjük angolul kommunikált. A keletiek sokat mosolyognak, ezért tetem egy próbát. szeretek kísérletezni, az egyetemen volt valami ösztöndíjas japán diák, próbaképpen nagyon finoman meghajoltam előtte. Működött, ő is, alig észrevehetően meghajolt. Az eredménye az lett, hogy a srác később az én jegyzeteimbe nézett bele, ha nem értett valamit az előadó szavaiból - na, ha az írásom el tudta olvasni, akkor perfekt a nyelvtudása. De ez már rég volt, a legújabb kísérlet pedig ma délelőtt. Bejön a terembe a kínai csoport első tagja, történetesen egy szép leányzó volt. Rámosolyogtam, nem esett nehezemre, valóban szép volt. Visszamosolygott rám - Don Juan vagyok, pontosabban Huan, ha már kínai. A kísérőjükkel, aki nő volt, elbeszélgetem, tőle tudtam meg, hogy ők most valójában tanórán vannak. Hamarosan felvonultak az emeletre, ahol hosszabb időt töltöttek el, de meghallottam, amikor jöttek le a lépcsőn, és egészen véletlenül a lépcső aljában kellett álldogálnom, amikor lépkedtek lefelé. Jó, az igazsághoz tartozik, hogy a kísérőjükkel reméltem még pár szót váltani. A csoport elején azonban az a szép leányzó lépkedett, amikor meglátott szélesen elmosolyodott és kínaiul köszöntött:
- Helo - biztos hongkongi kínai volt. Khm.
- Goodby- mondtam én, igyekezve a megfelelő dialektust használni.
- Goodby - felelte.
A sikeremen felbuzdulva elhatároztam, hogy regisztrálni fogom magamat egy kínai társkereső oldalon. Annál is inkább, mert most néztem egy öregedésről szóló dokumentum filmet, amiben arról értekeztek, hogy a társas élet és a szex hozzájárul a hosszabb élethez. Sürgősen bele kell húznom, mert lehetséges, hogy már mínuszban vagyok a hátralévő éveim számát tekintve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 184 db bejegyzés
Összes: 900 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4
  • e Hét: 344
  • e Hónap: 853
  • e Év: 46680
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.