Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Vörös Oroszlán valódi világa angol központban
  2017-08-14 23:31:18, hétfő
 
  Szepes Mária írta meg a Vörös Oroszlánt, egy könyvét az 1956-osok világ-könyvtárának, mely alapján kommunista,vaskorok, vízöntő, csillag, halál, nemesség,ortodoxok, avantgardok, számtalan stílus irányzat végrehajtói, szabadköművesek, rózsakeresztesek, szadduceusok, farizeusok, gnosznikusok, avatárok, antikrisztusok, két pusztító... nemesedett, tisztult az áldozásommal születésem óta, mivel minden korát a vasfüggönyösök végrehajtották az eredeti főszereplők helyetti áldozásommal. Halak szülöttjük Edó néven tanárnő Mezőkövesden, Őrült Johannaként, csak karmikus börtön szülött lehetett volna mindegyik. A könyvet Szepes Máriának átadó turbános szép férfi utalt arra, hogy baj van a világban, s biztonságba helyezi a könyvet, mert mint kiderült, ahol a világ-könyvtárát a Hunnia börtön együtt a vaskori Rákóczi térrel végrehajtotta, senki sem maradt a népekből. A könyvekhez állandóan létbeléptetik a szereplőket, azelőtt is az áldozatakon hajtották végre a szerepeiket, pár kivétellel, mint a nemesek rizsültetvényen történő büntetése a papok száműzésével együtt, ez azt jelenti, hogy nem mindenki tudott arról, hogy itt Játék történik aszkéta ünnepi cirkusz néven.

A Hunnia elme világ-könyvtárának három olyan könyv a része a vallási könyveken, kommunista korokon kívül a szocializmusával együtt az általuk berendezett iskolának,a tantárgyak ellen létrehozott népeknek, mint csapásoknak, mint a Biblia, melyben az egész világon benne vannak sátán népei Ádám és Éva kezdetével, Heródes népével együtt, penitenciás szentháromsággal beállított Omega, Metro, Illés tisztulóival, mint főszereplőkkel, ufókkal együtt. Az Omegás szentháromság tag és Bródy János égi menyországa Benkő angyali áldozatokkal az Újszövetség része, mivel a sátán népe a fájdalom könnyeivel írta meg a holt népek Bibliáját. Illés állandó református apokalipszis ébredő játszóterekkel, mindig elölről kezdve, a Metro pulyaszeplősítőkkel, kislányáldozókkal jelentette mindig a harmadik szentháromságot vizsolyi Biblia alapján.

Harmadik könyv a Pszichografológia, melyben az összes okkultista népet jelentő korok és főszereplők vannak, melyet születésem óta hajtottak végre rajtam a távol-keleti szörnyeivel Weöreséknek, melyet Orbán kezdett el ismételni 1995. körül, Müller Péter ment végig az elmebetegségeken, bezárták a könyvet befejezésekor a dohányboltok nyitásával, mint legfőbb elmebetegségével a Pszichografológiában lévő vallásoknak, okkultista karmikus diktátoroknak, fasisztáknak, náciknak, művészeknek, felsorolhatatlan töréssel - mely tavaly kezdődött volna nálam, mint aki levonszotta az ég seregét, megérdemeltem -, idegbajjal, nemi betegséggel....

Jelenleg 1998. óta, a születésnapomon, mint számmisztika hetes számának halálommal lezáródó börtön tudomány ünnepi napján, tavasz idusán történő költözésem után kerülve a Pszichografológia teljes egészét jelentő utcában vagyok, mellyel kezdtek születésemkor Bodor - Ízisz űrpusztítóval, sorsa végrehajtásával rajtam, Istálló-Vénusz, Jézus, Mária, Psziché szerepeimmel, egyedül a hatágú csillag hiányzik, az a varjú nép, amelyik megírta a világ-könyvtár könyveit és lefordította.
Ennek a Pszichografológiának másik neve Pán-európai Unió, mely a Hecske H-val felemelt egykori Kecskés Nagy-Pán népének történelméből jött létre Kecskés nevekkel, amiért rajtunk a Kecskések főszerepét végrehajtották sikeressé téve őket az egész országban.

Sokan lepleztek, de nem tudtam gondolkozni 1998-as állandó kínzásom és gyalázásom közben, mert egyetlen pillanatig sem lehetett volna kibírni, hogy a melleimnél fogva cipeljen a Rákóczi tér új-kígyósi kígyója.
Urbán nevet viselő urbanizálók és Urbán Tibor jelentéssel közölte, hogy Szamosvölgyi lakott itt előttük, sátoraljaújhelyi polgármesterrel ismételték a gyerekkori áldozásunkat.

A Hunnia Magyarország világ-könyvtárának Visnyei László nyugdíjas egyetemi tanár által megáldozva engem a lyukas szívű Szabó és sötétkapus dögjei helyett - főszereplői és szereplői tudtak Vénusz áldozásukról, így emelkedtek karrierben és hivatásban, így építkeztek, így szépültek, egy nemesedtek emberré. Már olyan szépeket írnak, hogy nem tudom elolvasni a tisztátalan lelkükkel írt gyönyörűségeket, pedig tudjuk jól, hogy az egykori sátán bibliájában lévő tisztátalan lelkek, mint amik törvény gyalázásból jöttek létre egykor nemesedtek állandó véráldozással, penitenciával emberi formájúvá. Tehát ahogyan írták a Keletesek, jól tudták, mit tettek, nem lehet nekik megbocsájtani.

A három könyv rengeteg népet jelent a világegyetemből földönkívüliekkel, ufókkal együtt, amit rajtam végrehajtottak egyszemélyben helyettük főszerepként, nem beszélve a magyar nyelvi szocialista iskola ellen létrehozott tantárgyak ellenségeiről.

Velem a város jósnője közölte, amit nem értettem akkor, hogy születésemkor a börtön karmájára löktek, nem tudtam, hogy a Hunnia börtön gyilkosok sorsukat hajtják végre Simon Éva sorsának kezdetével azzal, hogy engem nem szerethet senki, ezt folytatták az I. emelet űrhajóval járó rózsakeresztes rendjének Moldován Nórájával, hogy helyette mindenkit meg kell ölni, aki engem szeret. Ez a rózsakeresztes rend székel holtak koporsójában lévő szörnyetegével az engem legyőzőnek 1986-ban hatalmas hipnózsisos erővel Angliában, Zsermen saját fekete mágusuk.
Ahogyan mentek végig a város börtön gyilkosainak a könyvein, úgy mentek el a bulgárföldi lila csempével megjelelölt üzleti sorról is a visszaszámlálásban, egykori kakukkos kocsonyabauszos nép sorsában illetékes Hunnia börtön főszereplők. Végig élvezte a rózsakeresztes rendje Angliának, egyetlen Merion kivételével még 1994-ben, hogy mindenkit a gyilkosok Magyarországon megölnek, aki jóemberként tisztelt és szeretett engem. Normális volt a rózsakeresztes rendnek, akár a fiúk támadása 1986. után Moldován Nóra sorsaként, miután istenük legyőzött engem a sátánnal együtt. I. emeletig engedtek engem a megmaradt, Müllerék elmeosztálya által bezúzott anyagaim szerint, melyet most nem tudok bemutatni bizonyítéknak már - az űrhajójukon dossziékat rendezni. Nem tudom, hogyan kerültem az űrhajóra az I. emelet együttes beállításával egyidőben, de az űrhajó többi részére nem engedtek.

Szintén én utaztam a fenevad űrhajóján, láttam Magyarországot felülről, mint egy térképet, ott volt Koncsol Ica, egyetlen menhelyiként, aki nem ártott, csodálkoztam, hogy miért választotta ki a fenevad a cigányokat és az összes menhelyit hatalmas erővel felruházva.

Volt több űrhajós álmom, nem értettem soha, hogyan kerültem az égbe, amit tagadnak a kékek, hogy nincsenek földönkívüliek, ami én is vagyok, az voltam mindig, ezért győztek le ennyien, ha lehet legyőzésnek nevezni a gyalázatot és csonkítást, nyomorult koldultatással, fényevéssel együtt, mert ilyen harc nem létezik gyakorlatban sem. Straub Dezső Edom képviselője űrhajójára 1986-ban kerültem még, de a fehér vászonruha sokkal rövidebb volt, meg is kérdezte Soós tőlem, aki akkor jelentkezett tudván, hogy le vagyok győzve, nem szégyellem-e magam, de nem láttam a szemeimre egyáltalán, egész nap eszméletlenül feküdtem. Ezékiel könyvének világ végi tisztuláskor jelentkező szörnyetegét kívánta így a miskolci Rákóczi tér megváltoztatni, mivel magukat, pinájukat már 81 éve minden pusztítónak, börtön gyilkosnak felkínálták, ennek volt köszönhető az, hogy Balázsné Győri kapu utcanépe megtámadott engem, így választva széjjel a Rákóczi téri kurvákat a Hunnia börtön és pusztító, meg vadállati férjektől, majd jöttek sorban a férfiak eltartani a vénuszi hölgyekké vált utcanépet. Annyira régen tart már a tisztulásuk, hogy összetévesztettem őket emberekkel.

Tisztázzuk, hogy a bibliai régi helyszín képviselőinek, nemcsak Edomnak, meg a rózsakereszteseknek, meg a 666 ózdi központnak, a római egyház kíséretének, kékeknek, vöröseknek, szürkéknek, liláknak az élete kinn zajlik az űrben, az a nevük, hogy földönkívüliek, komoly munkát végeztek többmillió éven keresztül, állandó apokalipszist hajtottak végre Magyarország ellen, amelyik egyedül engem mutatott most fel nyelvi, zenei és mindenféle ellenségeként a világnak.

Határozatlan megváltója a Vörös Oroszlánnak a szintén Halak szülött Medveczky Ilona vasfüggönyös nem kikötött csípőcsontú, nem eltorzult arcú, nem tolókocsis, nem a börtönbe zárt....Merdveczky sorsa az lett volna, hogy egyedül hordja el a Vörös Oroszlán bűneit, kimegy a világból a mártír és senki sem követi. A Vörös Oroszlános kommunista korok főszereplőit már nagyjából kiderítettem, Máté Krisztina magától segített nekem, csak nem értem, miért várta meg a haldoklásomat megöregítve és eldeformálva minden részemet, Zalatnay Sarolta, Cate angol kommunizmushoz egy szőke Caterine színésznőjük, Hrabovszkyné Hogya Mária, Csűrös Karola sziklai népével, Ábel Anita, Nagy Anna halálnépével, mint feltámadásra váró, aki nem érti mi történt vele, örökké meghalt és csak halott lesz, Molnár Csilla karmikus csillag, Fehér Anna székesfehérvári Alba Rerina központ feszületese Varga Rózsa vasfüggönyössel együtt, Koncz Zsuzsa szaturnuszi kommunizmus főszereplője állandóan ismételve, Dobák Leonóra pepita kommunizmus képviseletében, üres szív Annája Ómasztáné, amelyik megdobott engem az ufók nyelv alatti rontásával, hogy állandóan mozogjon a nyelvem halálom után, ennyi maradt volna belőlem. Porcelánszív főszereplő Anita Sárközy, rengeteg meseszereplő, kik közül a Hófehérke , mint időközben kiderült Tom Crouse lett volna, így lett sztár a jelenlegi kínai Rákóczi téri filmes központban. Mivel Edó, mint Őrült Johanna finom lélek, mint ahogyan az elmebetegeket nevezik jóval fiatalabb tőlem, nyilvánvaló, hogy engem akartak összezúzni, ő a Vörös Oroszlán főszereplője. Nagy Karola Hunyadi nemes vallásos kommunista korának képviselője egy nemesi Anna feltételezés szerint, vagy Marianna, mivel a Mariannáknak az lett volna a sorsuk ebből a könyvből kifolyólag, hogy impotensekkel kellett volna találkozniuk és méhgörcsben kellett volna carlo vary idő véggel meghalniuk. Jászter Gyula romániai kommunista főszereplő lett volna, Rusznyák Vili, amelyik a húga miatt kitámadott engem, hogy mit keres ilyennel, mint én a Tejbárban a Rákóczi tériek kommunista főszereplőjeként indult, folytatta Weröres szörnye, Dávid Mónika elméje az áldozásomat, mint Szörnyeteg koporsója, amelyik kivégzőgépe a kékek megjöveteléig a melleim alatt volt körbe, 18 éves kínzást hajtott végre, miközben emelkedett pszichiáteri karrierjében, végleges legyőzésem után Túri Ferenccel kezdett terápiás foglalkozásokat evési problémákkal kapcsolatban a megtisztított városban, majd a börtön igazságügyi elmeszakértőjeként áldozott tovább a gyilkosok nyaraltatása és penitenciája, tisztítása végett gyalázatommal. Nyúl Ica szintén egy kommunista kor főszereplőjeként került kimentésre motoros utcanép által,mert a meós pinásnak nevezte, ezért már én lettem megtámadva, meg pisiszaga volt, minden pisiszagú és testszagú, hagymaszagú, dögszagú, halálszagú miatt minket gyilkoltak folyamatosan kezdve Koncz Zsuzsa szagával. Rengeteg kommunista főszereplője van a Vörös Oroszlánnak. Nem véletlen, hogy mikor megírtam a Szomorúszemű Johannát, amit addig rajtam végrehajtottak a rengeteg írással együtt, meg elsüllyedt sorozataival a letűnt világnak daljátékokban, mindent elloptak és elégettek. Bizonyíték és semmi nélkül akartak kivégezni többen egymás utáni időpontban, amikor a kékek megérkeztek, egy nap volt arra, hogy felderítsenek mindent, másnap akarták székesfehérvári központtal végleg megállítani az Időt. Az összes vallás a Vörös Oroszlánban van, mindegyik feszületes Rózsavölgyi néven én voltam, de most elementálokat, kígyókat használtak töviskoszorúnak, meg a szívemre helyezték egymás után sértő szavakkal kezdve az összetört szívét Hogya Máriának, akiben már nem tettek volna kárt sátán népéből porcelánszív, üres szív szerelemre születtem gésája Japánnak Szandival együtt, melyekre vár Miskolc városa, hogy bemutassák, milyen a szerelmes asszony valójában, mint aki házaséletet akar élni az alkalmi kapcsolatokban.

Ha a rózsakeresztes rend hatalmas hipnózisos pároztató szörny vezére megadta magát, hipnózisba téve engem, hogy kibírjam a folytatást a világ urával együtt, akkor én valóban nagy veszélyben voltam, nem tudtam védekezni. Álomvilágból eszméletlenségi állapotba kerülve is folytatták tovább az ide cipelésemet, hogy a Rákóczi tér tovább emelkedjen és tisztuljon.

Az igazi Vörös Oroszlán angol központban van mai napig, a valóságos világuk fekete mágia, szörnyekkel, mint ahogyan ezt a Harry Potterben bemutatták. Sötétség jelenti a mágiát, ez a világuk, emiatt örökös a sötét időjárás is a kihalt országban, mivel azelőtt is Vörös Oroszlán volt ott, a médiáé, amit be is mutattak filmen, Robin idejében történt, hogy Robin és a rózsakeresztesek jelentették a megmentőit Angliának, mára a rózsakeresztes rend elzüllése miatt egyedül Merionnak üzentek, hogy jöjjön engem megmenteni Miskolctól. A rózsakeresztes rend jelenleg a miskolci Rákóczi tér részeként van a könyvben nyilvántartva a többiekkel együtt vaskor állandó végrehajtójaként, be is írták magukat nemesnek Rákóczi fiához a magyar történelembe Zsermen, Germain néven, olyan fekete mágikus időből, amikor a fekete hadsereg uralkodott Magyarország felett. Minden nemest ide soroltak, ezer évig visszamenően, vagyis a régiek is lepraktáltak a Rákóczi térrel, mint a Habsburgok, amit a médiában láthattak.

Az angol középkori Robin hős idejében játszódott Vörös Oroszlán után már ott nem maradhatott semmi, de együtt volt a fekete mágia világa az összes korral, lévén az 1956-osok világ-könyvtárának könyveit lefordították egyetlen Göncz Árpád hunnia elme tanúsága szerint könyveinek, horrorral, fekete mágiával, megjelölve az angol központot Szabó Erzsébet néven, hogy Liz Taylor ott illetékes Halak szülöttként megváltva. Nem véletlen, hogy Richard Börtönnek ejtjük egyik férje nevét, mert szövetséget kötött Liz Taylor és a Hunnia börtön ugyanaz, egy a terve a világ-Magyarországnak, csakhogy a skizoprenek nem voltak hajlandóak a könyv és fillmfőszerepet eljátszani, mentették őket az angyalaik, mint Rákóczi téri kíséretek, melyek megjelentek nekik veszélyes helyzetekben.

A Sajtos név alapján megszülettetett Rákóczi téri lányok Angliában hatalmas gazdagságra jutottak, a kínai boltok mellett megérkeztek az angol asszonyok levetett bálás ruhái, hogy nekik milyen jó dolguk van.

A Vörös Oroszlán világa ugyanolyan, mint a sátánistáké, amik átlépnek tűzben égő világukba, bárhol megjelennek,akár a többi sötét szereplő, mint kíséretei a Hunniai elmének. A Tatárdombon megérkeztek az amerikai sátánisták, utcanépe Müllernek, gyújtogattak az iker torony házában, felhozták a Háromforrás kiadóhoz rendelt háromforrás kútvizet a ház alá, szétdarabolták a házat ezzel, Hajdú Marianna sátánista helyetti áldozásomat hajtották végre felfoghatatlan, érthetetlen módon. Az amerikai sátánisták az adventi egyház elméleti ellenségei voltak, amik minket áldoztak meg valamennyi vallásával a Rózsájuknak az egész világon öcsémmel együtt, 130 éves Jézusos történelmüket ismételve Tóth néven.

A vasfüggönyös, Habsburg őrház Patikájával miskolciaknak berendezett sorompóval ellátott szabadulásom lett volna nekem egyedül elméletben, de mindannyian utazgattak szerte a világon, külföldre költöztek jólétbe, amivel dicsekszenek, három generációs szaporulata mellett az elmebetegeknek és börtön gyilkosoknak, holott az emberiség ellenes rémtettek elkövetői 1996-tól kezdődő ég serege leszállítása és minden bibliai sátán népe tisztulása Ufókkal együtt folyamatosan, éveken keresztül, eltartásom Nagy Anna visszaszámlálás egyik főszereplője helyett koldultatással közben nyitottak a Vörös Oroszlán vallásai a vasfüggönyösökhöz, felemelve ekkor a sorompót, Őrház patikát felszámolva, elhagyva, mint minden bizonyítékot eltüntetve velem együtt, a vasfüggönyösök tehermentesítése, jólétbe helyezése mellett készült a Rákóczi téri nemesség és reformátusok elmeosztálya Világ-Magyarországra Zsermenjükkel együtt Rákóczi idejéből, ahonnan egykor kiváltak, megbüntetve engem iszonyatos kínzással, hogy lezártam folyamatosan a határokat, mint főszereplője az összes Varga, Varsányik helyett a vasfüggöny emelőknek, kikötötték a csípőcsontomat, mert engem ért a vád, hogy lebénítottam némelyiket kivégzésük következményeként. Mivel a börtön népe kihasználta a halálreformátus gyilkos női formáival a férjeket, iszonyatosan megbüntettek engem 1986. óta, őket hatalmas tavas házakba, jólétbe juttatva, megtisztultan, mára már szeretetben élnek a férjükkel. Nem értem Jobb a Gabi szerepét, miért állították be rajtam végrehajtani a Gáborok - Koncz Gábor kezdettel - és Gabriellák, mint nemi csapások sorsát. Áder János Rákóczi tere szerint Benkő Lajos finnugor áldozatként nem magyar volt, annak ellenére állítják ezt, hogy utolsó magyarként volt 81 éve a borsodiak által kivégezve olaszliszkai központtal.

A nevünk többezer éve tartó áldozása, a családunk lemészárlása felfogatatlan magyarként, mert német eredettel bír, egykori széles arcsontú németeket jelentettek a kakasnak kikiáltottak.

A bibliában, mint Sátán népének többmillió éves Ádám és Évával kezdődő arc nélküli nemi gyalázói voltak, melyek egyike helyett engem tettek be női főszerepbe, a Megveszem ezt a nőtbe Marianna perecesi lányomat karate rúgásokkal összetörő sorsának végrehajtában a végtelen szappantisztító sorozatában Kolcza Máriának és Tálas Julianna Bestia apácájának tisztuló sátán népei penitenciájához. Miért kellett rajtam végrehajtani a Jánosok és Mariannák sorsát, főszerepét?

Ha valóban visszaszámlálta volna valaki 1991. óta a Raffai Csilla, igagaztónővé tett tanárnő általi főszerepet argentin történelemként, áll egy asszony a sínek mellett és időtlen messzeségből int nekünk szövegével az álmos füzetnek, Aranyhálós kötetébe téve Zoltán Erika gésának Cseh Károly által, akkor nem lennének a könyvszereplők, mint ami őket jelentette, hogy visszamennek a másik világba, akár Nagy Anna halálnépe, meg a sátán népe a Bibliából, valamint Katalin Földanya idejéig a kakukkoló elmeosztályok, Hunnia börtön összes gyilkosával együtt.
Az argentin történelem időtlen messzesége a sínek mellett Atlantisz kora óta számolta volna vissza a szereplőket. Madonna, mint egyik Rákóczi téri hosszabbító, rajtam végrehajtott II-es elmebeli sorsát ujjongva ünneplő tömegével az elmebetegeknek 1976-os Evitát ismételte 1997-ben, vagyis a kommunista korokat szerte a világon a miskolci vasfüggönyös Rákóczi tér jelenti.

Orbán Viktort 1989-ben felállították a kommunista vaskorok végrehajtása után Hunnia börtön elme gyilkosainak és cigányságánakm egész Keletnek további emelkedése mellett filmek alapján a sorsom megbélyegzésével öcsémmel együtt, hogy én leszek bezárva, már az öcsémet megtámadták Vona Gábor személyiség nélküli helyett, engem nem engedtek közlekedni bolt és közlekedési fóbiája miatt a náciknak, őket férjhez adták, megnősítették, mára unokáik vannak, amióta penitenciával megtisztultak.
Orbán homlokán annak a Bűcs Ferencnének a háromágú jele volt, amelyik többszáz éve járta a világot kíséretével, mely miatt mindenki a legszebbnek látta őt a világon, a genyó Isten ózdi központtal összefogó jele ez, melynek népei nemi gyalázói a Földnek. Vártak rám ezek szerint. Narancs színében állott fel Orbán reformátusaként a Rákóczi térnek a lírai karámok apokalipszisének, amit addig is rajtam végrehajtottak, margaréta és kék csillagnak kikiáltott főszereplésem mellett.


Kína világa hasonló a fekete mágikus sötétségéhez a miskolci Rákóczi térnek, halálnép, maffia, mindenféle keverék, átvették közösen a világon a maffiákat, szerv kereskedelemtől lányfuttatásig minden gyalázat a nevükön szárad. Így érkezett meg Magyarországra a kínai teremtett világa a vasnépnek együtt a brazilokkal.

A fekete mágia és a sátánisták világa tűz, ott vannak ahol akarnak lenni, mint ahogyan sokan mások, ezek helyett megáldozni engem rám uszítva őket, felfoghatatlan a Hunnia börtön részéről, mert én már régen emberi formában születek meg, amióta fogságba ejtettek Atlantisznál. A sátán világa is a sötétség volt, aminek engem megáldoztak a főnixes Kex együttesük száma szerint Zöld-sárga dal alapján gyerekkoromban, misztika kígyókkal, szörnyekkel, mindenféle sárkánnyal.

Hihetetlen, hogy Toni Curtis csillag sorsát a Humana alapján rajtam hajtották végre, míg ő Merlinnel színészkedett, mint Lin cseppjével Törőcsikék népének, mert az lett volna a főszerepe, hogy múzsaként megváltoztatja a világot, átrendezi, rendbe tesz mindent, mint Hunok eszménye Illyés Gyula könyve alapján. Lehozták az égből, hogy velük éljen, általa létrehozzák a tökéletes világot.

Busch rózsakeresztes rendjének hiába üzen Magyarország, hogy a világ gazdagait jelenti, mert nem egyenlő azzal a rózsakeresztes fekete mágusi renddel, amelyk engem legyőzött 1986-ban egyikként, mint angol központban lévő holtak koporsójában nyugvó szörnyetege a világnak, amelyik Zsermen népét jelenti. Busch az általam megírt többmillió éve meglévő Jupiter-lányos rend tagja, melyet egykori teremtőm, apám Plútói energiával hozott létre. A fekete mágusok is a világ gazdagait jelentették mindig, ahogyan írtam is, hogy a pénz a fekete mágia szörnye. Aranyásástól kezdve minden nyomorúsága a világnak rajtuk szárad az enyémmel együtt. A Vörös Oroszlán népének saját könyve szerint a fekete mágia, valamint gyilkos vére miatt mindig menekülnie kell, nem lehet nyugta sohasem. Ezt változtatták meg, szerető szép életre juttatva őket rajtam végrehajtva szerepüket és sorsukat.

A szőke Végvári szalag dolgozója, Kati, jelenlegi végardói megmentett rendetlenként zaklatásnak volt kitéve Pubi álal, amiért engem megtámadtak, férjhez adva Katit, mint Tóth Erzsébet, engem folyamatosan megalázó és kitámadó szőröst és a többi idetartozó kurvájukat, akikért jöttek a megmentők májuskosarakkal, mára megöregedtek, unokáik vannak. Végvárit azért, mert nekem fizetést akart adni,meg Kati miatt kidobták az ablakon.

Nem tudok mindent feltérképezni, minden Ágnes főszereplőt, mindegyik a Rákóczi térhez tartozik, melyekkel indultak születésemkor egyből a Pszichografológiájukkal.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 261 db bejegyzés
Összes: 6904 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 1240
  • e Hónap: 5303
  • e Év: 71269
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.