Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
A miskolciak világ-játékai - vastrágya aranycsapata
  2017-08-16 15:49:13, szerda
 
  A miskolci Bertalan utcai jelenlegi Pszichografológiai okkultista egykori népek jelecskéi alapján Tóth Kecskés Katalin egyetlen maradványnak, akit eltüntetett a II-es elmeosztálya a Rákóczi térnek, mert megszeretett engem, meg a neve miatt is, hogy az összes Tóthot és Kecskést jelentik aranykori híresztelései szerint arany Babilonként, mint vasfüggönyös vasnépe az egykori Bibliának, innen volt a kezdeti felállítása nevek szerint az Aranycsapatnak. Eltűnt a lakásból az Aranycsapat könyvem, Sebes Gusztávét olvastam, hogy mentek a focisták külföldre, ott nyitottak sportboltokat maguknak,mint Vörös Oroszlános korokat végrehajtók. Puskás Öcsi csalt valamiért a születési dátumában, felfoghatatlanul, hiszen a miskolci-kiliáni névberendezettként lett kitermelve Fifi kutyanév mellett már ismétlésben is. Ugyanúgy csalt mint Bródy János megváltoztatva valamiért a születési dátumát, pedig hatalmas nyomorult bábok és testenyészetek teremtőjeként vált emberiség ellenes bűntettek végrehajtójává, állandó Benkő égi angyalok áldozójaként.

A Frady Ferenc nevűek kiválasztását jelentette politika részeként Miskolc által, a vasas szintén kommunista kezdet lehetett névtár alapján. Apa a Spartacus rabszolga felkelés idejében lett focista Csabaiékkal.

Nyertem 2007-ben ötvenezer forintos könyvutalványt az egyik hetilap játékában. Meglepődtem a drága könyveken, nagyon sajnálom őket, mert mindenem régen a könyv volt, mint drága kincs, nem tudván arról, hogy valamennyit végrehajtották rajtam, mindegyik be van rendezve szereplőkkel, ezért eladtam őket az antikváriumban. A könyvek összeválogatója valahonnan ismert engem, de nem tudott nekem segíteni. Köztük volt az angol és német jogi lexikon, vagyis tudta, hogy az angol és a német jogokkal valamikor tisztában voltam. Köztük volt az összes Petőfis március idusa ünnepség, vagyis tudta, hogy a csillagrenddel valamiképpen összefüggök. Köztük volt a gasztronómiai könyv, mely az ételekhez párosította a nemes borokat, elszomorodtam, hiszen fényevésen voltam egész életemben szinte, hogy ez járt volna nekem, ennivaló mások szerint.

Köztük volt az utánpótlása a labdarugóknak, vagyis tudta, hogy apa a Spartacus edzője volt, akik szorgalom és tehetség szerint voltak egykor kiválasztva, ismernie kellett apát. Az összes sportoló azóta a világ gazdagai közé emelkedett, saját sportdivat cégekkel rendelkezik, földönkívüliek és börtön Hunnia igavonásra szánt népe jelenti a focistákat jelenleg is. Egy leplezett Nani néven, segített nekem, hogy összefüggök a focisták játékával, az áldozásommal emelkednek, a karcsai Kiss Ferenccel, amelyiknek a falujában volt a kezdeti két tévés focicsapat kommunista idejében a vörös hajú kommunistáknak, ami Kiss Ferenc kinézete, amelyik elméje a két tévés focit rajtunk hajtotta végre. Volt kezdetben fekete-fehér tévéje Karcsán, majd ugyanott lesz színes, amin a focit irányították.

A dominot ismerik, Szűcs Judit néven, kávés elmeosztály és Vietnám háborújaként lett besorolva, de a film végén, a jöjj el napfény dal alatt bemutatta a tömeg Amerikában a Pszichografológiai jelecskés, fekete három ágú jelet. Tehát az amerikai hippik és gazdagok is idetartoznak a Bertalan utcai Pszichografológiához.

A Go általam ismeretlen japán táblajáték, a sakk szaturnuszi kommunista kor végrehajtásának melléklete ismétlésében Koncz Zsuzsa korának, a sakk-kártya zöldasszony Sophia Loren Hunnia börtön képviselőjénél ismétlésben már, Merlin Monroe kék asszonnyal, a vörös asszonyával a médiának, amelyik az Abigélben játszotta Tormát, s rajtam hajtotta végre a szerepét 1992-ben, régi sakk-kártya maradványok Szt.Martinnal együtt, az újak Árvay néven voltak berendezve nyíregyházi központtal, ezek valamennyi szerepét rajtam és a világon hajtották végre.

Orbán Viktora a miskolci Bertalan utcának, mint Főnixes lírai karám narancs színben engem megáldozók képviseletének, zenészeknek, költőknek, festőknek, illusztrátoroknak az ózdi feketemágusi központból femákat épít futball stadionként, olyan femát, amibe engem zártak születésemkor, álomvilágba téve engem, rám adva az összes szereplő jelmezét, rám uszítva a távol-keleti összes szörnyet, az egész világot, valami ilyesmi távlatára gondolok én a miskolciaknak. Feltételezés szerint, mivel engem támadtak azzal vádolva, hogy ők szexelnek a vadállatokkal, pusztítókkal, börtön gyilkosokkal, így váltak, kerültek jólétbe a felmentő férfiakkal a börtönből szintén, ezeket akarták az elmeosztállyal együtt megáldozni a femákban. A cigányoktól szintén válnak a kurvák, minket támadva a megölt emberekkel 81 éve már.

Gyalázatommal és áldozásommal rendezték meg a riói olimpiát, mivel a brazilok ide vannak téve, engem kancsal Isaoraként Kolcza Mária végtelen szappantisztító sorozata alapján egy forintos idő óta áldoztak meg, amiért a média gyűjtést rendezett Isaorának. Többen tiltakoztak a Főnixes miskolci Rákóczi tér áldozása ellen Braziliában, de mindhiába.

A Rákóczi tér kirakta szerte a világon a legot is pasik és női formák létrehozásával, így rendeztek be egész városokat. Szerintem minden gyerekjátékot létbe léptettek, mint az Illés együttes dalai alapján Magyarországon nyomorultak néven bábokat születtettek meg jövő népként magyarnak vallva magukat még az indigós és kristálygyerekek után, melyek létrejötte az írógéppel történő végtelen apokalipszis hosszabbítás miatt történt. Ezek a gyerekek is zsenik lettek, mint fejként létrehozottak, gyorsan pörög a gondolatuk, mivel olyan a fejük, mintha kopirozták volna a kopoltyúkat, fénymásolva lettek másképpen.

Végtelenül áldoz engem több pártra szakadva a politikai kitermelt betegségek hada az embermészárlásból létrehozva őket a Hunnia börtön által, ezért tervezgetik a jövőjüket újabb olimpiákkal, építik drága pénzen, ahelyett, hogy engem segítettek volna a femákat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-könyvtár vallásai egymás ellen
  2017-08-16 03:52:34, szerda
 
  130 éve érkezett meg a vasnépe Miskolcnak Rákóczi térként, miután megjárta Amerikát is.
Első pillanattól folytatta az ígéret földi honfoglalását, kezdve Törőcsik kommunista népének tagjával, Ábrahám Lincolnnal, mint Lin-cseppel, együtt foglaltak hont a rengeteg vérszívó Zitával, ahogyan a média be is mutatta.

Azóta saját a világ összes politikusa, értelmisége, izmusa, elmélete, vallása, felsorolhatatlan régi történelmi hamisítással vastrágyaként, vaseszmeként innen van.

Farkasokkal végez új népek létrehozása mellett halálvilág építést Müller Péter a Hunnia börtönnel, hiába adták ki viccgyűjteményben, hogy Farkas név nem létezett, a szlovák iskolát is Farkas névvel ismételték üvegépületben,, Szerbiát is ezzel a névvel cserélték át hívő sárga rózsás égi Jeruzsálem építése miatt penitenciás elmebetegekre, mint ahogyan rengeteg a hív Amerikából is, meg az egész világról állandó Új Missziós miskolci beavatásai során a divatcégeknek, amik hordozták a Bibiákat mindenfelé.

A világ-könyvtárát a vastrágya nép már együtt a Hunnia börtönnel trianonkor is egyszer befejezte, darabokra hullott Bibliával, s most hirtelen ismét össze akarta állítani a sátán Bibliáját egyetlen világ-Magyarországgá kivégzői és csonkítói felé állítva a szentháromságot.

Régebben még harcoltak egymás ellen a világ-könyvtár tagjai és szereplői, mint Hitler Sztálin Lin csepp ellen, meg a búrok a kávésok ellen, a kávésok Vietnám ellen, Japán oroszok ellen, németek lengyelek és oroszok ellen, felfoghatatlan háborúsága volt ez a fiúknak, ahogyan én neveztem az elmebetegségüket nem ismerve még akkor az összefüggéseket.Az adventisták német központjának Jézusa el akart jönni egyedül a filmbeli szembesítésnek gondoltak után, amiből hiányzott a miskolci aranytrágya vaskort vasfüggönnyel végrehajtók Rákóczi tere. Ő fog menni a római egyház meggyalázott és lekaszabolt történelmi képviselői helyére a Vatikánba híveivel, mint adventista millió fényvilág képviselete. Az új nagypán népe ledobta az atombombát a régi Káin népére, azt üzenve Japánnak, hogy hol van a fivéred, Ábel, Káinnak nevezve őt.

Az utolsó szerepjátszásuk a Dunánál vers végrehajtása volt.

Azóta - hiába fedeztem fel négy éve -, hogy nem egymás ellen harcolnak, hogy voltak ellenségeik a vallásoknak is, mint a new yorki Lucifer képét imádó démon szeikta az adventisták ellen, akik helyett a menhely, mikor megváltotta az ózdi adventistákat nálam kopogott éveken keresztül, hogy én féljek helyettük, hogy ott vannak a démon szekta tűzben járó népei.
Mindenkinek voltak ellenségei a könyveik szerint, akikkel harcoltak volna, de itt más történt, ahogyan Bush bejelentette, hogy ők embereket nem áldoztak Amerikában, azért azt észre kellett volna venniük, hogy az egész ország összes betege nyaral, médiában szerepel, utazgat, boldog, legalábbisi így mutatták, hogy a szerepeiket nem játszották el, hogy valami történt 59 évvel ezelőtt.

Az egész világ emelkedett azóta emberré nemesedve, mert ide vannak a Pszichografológiai Uniós utcába rendezve a város nevűek, melyek nevéhez érve átcserélik a városok lakóit...

Itt én harcoltam egyedül, ahogyan a tatár szomszéd Halak szülött mondta a Tatárdombon, Kati néni hidegháborút vívott.

A hidegháborút oroszoknak mondják, senki nem érthette ezért, hogy miért írom magamról. Én sem értettem még akkor, hogy az összes vallást és korát a világnak rajtam, az én főszereplésemmel hajtották végre, s hogy az oroszoknál lévő szocialisták nyomorult bábok Bródyéktól. A kommunisták Sztálin és Lenin népeként ide tartoznak a Bertalan utcához Putyin nemi gyalázó felszabadító hadseregével együtt, amit bevetettek a II. világháborúban is Európa ellen. Rengeteg könyvszereplő volt Oroszországban is Miskolcról berendezve elmebetegként. Nikell-hegy kommunistaként népe is ott van, három gyerekkel voltak Nikellék megjelölve, hogy utolsó ember áldozók. Bartha, Gulyás, itt sorakoznak az ötágú csillagosok a Pszichografológiában. Valamennyien lopott fekete mágiával függnek össze, emberszabású ötágú csillaggal, melyhez az egykori Hagia Sophia kék ruhás hölgye és fekete kereszten hét vörös rózsa járult.

Még ilyen háború nem volt, hogy egyszemélyben én lettem minden könyv szereplője, hogy addig nyaralgatnak, utazgatnak, filmeket rendeznek, sőt mivel halálra szántak, már készen van a saját jövő történelmük is Etelközzel és minden bolond honfoglalóval, minden népével a magyar állandó támadóknak nyelvi rokonságként.

Az Istenei az égnek nem vették észre az elmúlt 81 évet, benne a II. világháborúval, hogy mi történik, azt sem, hogy Müller Péter lemészárolta szabályszerűen az egész világon az értelmiséget, a semmiről sem tudó emberekkel, jókkal együtt. A két Müller tettei felfoghatatlanok, Müller Péter, amelyik rafkósan a szeretetről prédikál spiritizmusával a szeretet vallásnak átcserélte a világot halálnépre hét fátylával a halálnak Farkasokkal, amiért fogadott fia mészárlást rendezett a Farkasok sorsát és tetteit végrehajtva rajtunk együtt a Kecskésekkel, mint nagypán nevét felvevőkkel.

Háború nélkül győzött Hunnia elme Magyarország, folyamatosan támadva minket Müllerékkel, a Rákóczi térrel azért,mert nekik fogyatékosságaik voltak, a börtön elmebetegként hozta őket létre. Nem azzal álltak a világ elé, hogy elég volt, több szerepet nem hajtunk végre, nem leszünk áldozatok, sem gyilkosok többé, ez lett volna a tisztességes, nem az, hogy a szerepeiket végrehajtsák a Kohut családon.

A főnixes felfoghatatlan elmebetegség, hogy narancs színében az ózdi lírai karámnak,mint lovasoknak megáldoztak engem Maya margarétaként, aki saját legyőzött túszuk, Kék csillagként, aki saját Nyika Turbinájuk volt orosz zseniként, pálmajelével Heródesnek, nem lehet megérteni, mert egyikhez sem volt közöm, hogyan is gondolták így az Illés miatti csonkítást és gyalázást 58 éven keresztül?

Terveztem sok házat, akartam is vásárolni, de mivel nem tudam közlekedni,csak a lányom kíséretében, csak párat tudtam megnézni, nem tudtam eladni a kiliáni lakást,mert hipnózisba kerültem olyankor. Minden házhoz tavat és a kert végén kristályvízű patakot terveztem, udvarára iható forrásvizet berendezve a kertet magamnak tetszés szerint mindenféle növénnyel, amit a Tatárdombi Háromforrás víznél félig meg is valósítottam. Ekkor mentek kertet építeni a növényészek, kertes házakba kerültek a Hunnia börtön áldozóim, Miskolc folyamatosan vonult ki innen, mára hatalmas nyugdíjjal rendelkezik mindegyik, kommunista korok szereplőivel együtt.

1995-ös ég serege leszállása, mint Ébredő játszótér Maczó Ágnes sorsának vége Nagy Annával együtt helyetti gyalázatom Piroska szerepében Oszwaldnak közben meghiúsult, mert kezdődött a lírai karám tor-ünnepe, amelyik Ízisz-Jézusként áldozott meg születésem óta Heuréka felkiáltásával a Hunnia börtönnek, amelyek Oroszországból erednek, mint gyilkosok eredetileg. Külön vannak tőlük a miskolci egészségügyi börtön gyilkosok, mint ezer éves ember gyilkosok Simon és Jakab kezdetével a karmikus sorsuknak áldoztak meg engem.
Mindegyik bibliai szereplő fűrhajós nép, mint Duma, Média, Perzsia, Ázsia teljes egésze fenn maradt az égben, de ez nem volt akadálya a Bertalan utcai elmeosztály nemi kivégző vallásainak az én feszületemmel, hogy birtokokat vásároljanak fel, egyházakat nyissanak, híveket toborozzanak, templomokat újítsanak, sőt terjesszék isteni penitenciájukat, szerencséjüket, hogy milyen szép életet éltek születésem óta irodalmli helyeken, interneten, különféle állandóan bűvülő irodalmi berkekben, mint Rákóczi téri tisztátalan lelkek emberi formává emelkedve a vérből és gyalázatból.

1995-ös Vörös Oroszlán vasfüggönyös kommunista korainak vége után következett a leszállásuk megakadályozásával, vagyis a velem való áldozás nem befejezésével a nyitása a fenevad és hamis próféta vallásainak lírai karámjával a tor ünnepet tartó cigánytelepnek, egyházakat alapításukkal együtt. Ekkor, hogy eltüntessék a velem és rajtam végrehajtott kommunista korok maradványait, a könyvekkel megjelölt üzleteket, utcákat, házakat, tereket, mint a Marx terét Miskolcnak, átnevezték őket saját névtáruk alapján, mivel ismét a lyukas szívű gyilkosomnál, Szabó Istvánnál jártak, hatalmas világ címer gyűjteményénél a világ-könyvtára mellett, mely alapján az akkor általam észleltek szerint a Duna tévé címerekkel látta el a városokat, falvakat.

Felfoghatatlan élet az űrpusztító helyetti Íziszként történő megáldozásom, de hogy szándékos volt, ezt mutatja Cseh Károly és Tusnádi László közös áldozása kimondottam az én személyemmel, hogy felkiáltok a végén, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Bodornak egy Istene van, a Hunnia börtön, ami az űrpusztítót megalkotta, felszámoltatva vele a csillagrend népét az összes földönkívülivel együtt a világűrben. Bodor az álmosfüzeteim szerint egy sziklán várakozott mindig. Milyen egyetemi tanulói vannak Miskolcnak, melyek közösen áldoztak Íziszként a város minden tagjával, melyek tisztultak és kertvárosokat építettek, bérházakat újítattak? Nem a diploma számít, hanem a szív és az emberség, ez minden időben így volt, hiába diplomáztak le értelmiségnek vallva a penitenciás véráldozást, ez az egész világ jelenlegi értelmiségére vonatkozik.

1971-es hétszeres Rákóczi téri hosszabbításuk óta nemesek és világ gazdagai lettek a fényevésre, állati körülményekre ítélt Borsod teljes egésze, folyamatosan diplomáztak, elmeneteltek, külföldön dicsekszenek gazdagsággal, ételekkel, filmrendezésekkel, tolmács munkával, informaikai munkával, orvosként, tanárként, óvónőiként a Hunnia börtönnek már 81 éve dorbézolnak értelmiségként. Rajtam hajtották végre a fényevést, az embertelen körülményeket, cigányozást, kurvázást, felfoghatatlan tetteiket, mindazt, ami járt volna nekik a Hunnia börtönnel együtt. Még ezek után idecipelnek túsznak a pusztítójukkal aranyhálójában Zoltán Erika gésának, hogy még tovább tisztuljanak, folytatva a világ-könyvtárukat folyamatosan ismételve, átírva horrorra a filmekkel együtt a régieket, tovább válva a vadállatoktól, tisztulva, nemesedve, házasodva, kertes, tavas házakat építve, ismét nekiindulva felfedezni a világot világkörüli utakra, nem lehet visszaadni a városnak, amit tett. A második legnagyobb városként volt berendezve a világ-könyvtárával, már a fele sincs itt.


Terveztem ruhákat még a nyolcvanas években, de már ekkor Ez a divat néven Farkas űrhajós innen, a Bertalan utcából és felesége, meg sokan mások divatcégekből öltözködtek Pataky Ágival együtt.

Minden, amit szépnek láttam rajtam, bevezetésre került, miközben a világ fesztivál gitárja a Rákóczi térnél volt, Győzikével, mint romantika meggyalázásával fejezte be a tor-ünnepét.

Mikor 1981-ben a Rákóczi tér bábbá tett, Kiszely Ottó Dévényi Erzsébet miatti egyik áldozómnál, amelyik körbeudvarolta Erzsébetet hogy ő a legszebb a világon, aki egész nap a tükörben nézegette magát, amikor a szívem szót kimondtam neki, s megpattant egy húr a fejemben, egyszerre gyalázta meg a Főnix a gitárt a szerelemmel együtt. Jártak utánam párok nevetve rajtam csókolózva, ahogyan utoljára a Kelemen cigánya ennek az utcának a Nyírő Gyula elektromos zsidói között, hogy nekem fájjon. Nem tudtam, minek kell fájnia, de ilyenkor összerándult a szívem és mérhetetlen bánatot éreztem. Nem tudtam, hogy Illés-Pisti miatt gyaláznak, miattunk van az összes esküvőjük hatalmas pompával megrendezve.

Müller mindenki miatt megtámadott minket, aki egyszer is ártott másoknak, együtt a Hunnia börtön gyilkosaival, gyogyósok kitermelésvével kezdtek együtt a karmikus nyomorékokkal, azok szerető és szép életre juttatásával, együtt a sátán népének kitermelésével a falvakból Illés és Kovács Zsuzsa népének közreműködésével.

Amikor a kiliáni Kőrössy Katalin szőke létrehozásához értek áldozásomban, Katit odavitte Müller népe a tűzoltóság elé, hogy oltsák ki,mert tüzelő szukaként lett megalkotva. Katit szerettem, befogadtuk a családba, segített is nekem. Ezt követően égetni kezdték a nemi szervemet napokon keresztül miatta. Ez csak egyetlen támadásomat jelentette a Tatárdombon.Ezután jött az egyik rendőrje a Bertalan utcának, tisztességet adott neki. Ez végig így történt Pisti-Illés miatt, ide rendezték be a menyasszonyi ruha kölcsönzőjét az egész világ Rákóczi terének. Katalin hercegnő barakkos légyként ide tartozik. Mikor megkaptam az ínyevőt 1986-ban vitték világsztárnak a nyomorult Bad Pittet szájfényemet villogtató légy feleséggel.

59 éve tart a világ gyalázata világ végi harcaként Magyarországnak, roncsolnak, csonkítanak, bénítanak, meggyaláznak mindenkit, megölték az összes jóembert, értelmiséget. Így győzni, hogy meggyaláznak semmiről sem tudó embereket, felfoghatatlan és visszaadhatatlan, mert jóembereket szívvel, ahogyan kezdtek 81 éve már nem lehet teremteni. Magyarország ütközete a világegyetemmel felejthetetlen és örökké fenn áll. Majd a légy Fábry elmondja, amelyik megtámadott Kiliánban engem két gyerekes emberként, hogyan ment magyar magyar ellen, amikor török területen éltek, milyen erőt használtak hozzá, olyat, mint amikkel velem elbántak? Milyen Istennek mondatták levetkőztetve engem a kiiliáni lakásban meztelenre, hogy szeretlek Istenem teljes eszméletlenségi állapotban?

Nagyon féltettem Csillagmedvét és Mohamedet, nem tudván, hogy saját népem született meg nálam, levonszották az ég seregét végleg, mert nem akartam, hogy így járjanak. Meggyalázták őket, semmit sem tudtam tenni, mert itt haldokoltam 18 évig pénz nélkül. Azért nem bántották őket jobban, mert velük akartak az elmeosztályaikra szállítani folytatni a világ-könyvtárat végtelenül, csakhogy két kivégzésem volt megrendezve, amióta a kékek megjelentek.

Köszönetem fejezem ki a Hunnia elme tagjainak, , akik jeleket adtak II. János Vatikánba vitelekor, hogy engem áldoznak helyette, John Lennonnál, hogy Jánosként áldoz engem az elmeosztálya, meg minden jellel, amit adtak, vagy a médiában életüket megáldozva nagyon komolyan, mert veszélyben voltak, sokan meg is halhattak. Köszönöm Máté Krisztina és Hegyi Barbara leplezését, csak késtek legalább 18 évet. Köszönöm Egyiptomnak, hogy özönvízzel jelölte meg gyilkosaimat, meg minden elemek urának, mint az orosz medve népének, aki nem tudhatta, hogy rajtunk hajtották végre a medve kommunizmust, hogy én voltam Kata, a medve létrehozója a történetük szerint. Annyi igaz belőle, hogy a Pistivel történő nyelvi ínycselkedésemből lett a Medve megteremtve többmillió éve már a mondatával a természetjáróknak, hogy aki fák közt nevelkedik,más ember, nem íncselkedik.

Köszönöm Gyuláéknak Attilával, hogy jöttek segíteni nekem, csak egyetlen vágyam volt, hogy hagyják abba a kínzásomat és gyalázásomat, mert én még soha nem éltem egyedül, nyugodtan.
Rettegés volt az egész életem. Köszönöm, hogy kiszedték belőlem a világ urainak eleven kígyóit, pókjait, legyeit megerősítve néhány széttaposott testrészemet. Szívem szerette őket emberként, én még soha nem találkoztam emberrel, a folytatás gyalázatos volt. Egy főszerkesztőre hittem éveken keresztül,hogy ember, bár a zenéi ellenkeztek érzéseimmel, nem találtam bennük ritmust és harmóniát, szívem ekkor résnyire kinyílt és így tudtam közölni az ő szeretének erősítésével, mi történt velem állandó rettegésben, mert még én másnak a nevét soha nem ejtettem ki a számon utalás céljából sem. Megölt engem két éve,megőszültem egy pillanat alatt, mikor Juhász Gábor Zsermen, Varga Rózsa és Farkas Viola nevek megírásakor védekezésképpen, mert sátánoztak és kurváztak engem, letörölt engem a magazinjából, hiába írtam meg, hogy az áldozóimról van szó és hogy mit tettek. Összeférhetetlen vagyok szerintük és rágalmakat híresztelek.

Rettegek a rendőrségtől, nem tudnék beszélni velük, elájulnék, meg ennyi mindent elmondani lehetetlen. A városi rendőrkapitányság végig ment az utcai könyvtáron évekkel ezelőtt még, majd mikor mentem feljelentést tenni, Hitel tábla jelezte, hogy a Hunnia börtön van ott, kerestem Farkas nyomozót, akinél voltam 1991-es Rákóczi téri támadásomkor feljelentést tenni, Ufók kísértek végig az utcákon akkor, a Hunnia rendőrök hívták telefonon Szabót, a lányom férjét, a lyukas szívű világ-könyvtáros egyik fiát, a tompalátásomat, a kávésok, coca-colások és kezdeti beállítását állandó Szelep névvel az emberiség ellenesként többezer éve már. Elmebetegként bánt a városi rendőrség velem, odavitték a zöldséges Attilát Bulgárföldről, amin meglepődtem. A zöldségesei 18 éve a városnak a sátoraljaújhelyi Katalin kori kezdetben volt dinnyés cvekker beállításával emelkedtek abból az időből, amikor római egyházas búcsút rendeztek a városban, kék yersey ruhában voltam, aminek fehér csipkegallérja volt, s mindig vettem mindenkinek ajándékot, útközben visszafelé egy forintért egy nagy dinnyét augusztus 20-án. Ehhez a ruhához társul Orbánék narancs színe, a pálmajeles Heródes nép, a lírai karám tollal, gitárral, hegedűvel, ecsettel, ceruzájával Pápai-Faragónak, a margarétája a jelenlegi boszorkány tündéreknek, melyek pezsgőbe ojtják a szerelmüket, a Kék csillag orosz zseni költője a villámlásoknak.

Egy rendőrségre mentem kivizsgálást kérni a diősgyőrire, de visszavontam. Amikor a Tóth névnél és pesti utcákon jártak gyalázó áldozóim, már láttam, hogy észlelik, hogy velem függ minden össze, de jogaik voltak, saját ügyvédi karral, orvosokkal, emberjogi bizottságokkal, hivatalokkal, melyeket elfoglaltak, mint a miskolci postákat. A postáknak külön történelmük van, volt kezdetben postakocsival és kürttel érkező kürt jellel. Itt építettek postát csipeszek kirakásával, melyről eszembe jutott a Rákóczi tere Újhelynek, ahová odaköltöztetett anyám az anyjához egy darabig, mostam a bátyám pulóverjeit, kiterítettem a fafolyosóra száradni. Mentem kinyomni a vizet belőlük nem sokkal később, nem találtam ott, csak a facsipeszeket. Nem is vették fel dolgozni oda, csak a szőkéket, saját népüket.
Posta Gusztáv orvos nevével kezdtek, majd folytatták az 1956-os menhelyből hozott nevelt fiával, mint ratkós jeruzsálemi apokaliptikus szülött nevével, Dobos Attilával.

Nekem a világ-könyvtár tulajdonosai nem jelentik a családomat, az én családom a két gyerek volt, mindig hárman voltunk, így is maradunk. Az országban a Ménesi lírai karámjának költői Ízisz beavatást, áldozással híreszteltek, hajtottak végre, amit egyedül Cseh Károly dolgozott ki, hogy minden szerepet én járok ki egyedül, mindez történt Illés-Pisti miatt.

Különös családot rendeztek be Romániával, mint esküdt ellenségével, velem, mint egykori Katalin Földanyával, apám édesanyja Szaszák angyal volt, nagyapám egykori Kohut Istene a németeknek, apa brazil angyal, anyám Benkő angyalként laborból létrehozott hosszabbítása végett apja sorsának, Gyuri bátyám Ikarusz-kori Heilig Gábor által megáldozott egykori angyal, bátyám magyar Károlyi raccsolva, nagynéném Piroska, aki nevéből az összes Piroska kiválasztott lett utolsó szélesarcsontú német árja, én Vénusz-Földanya fogságban, öcsém, Gyuszi afrikai Isten, gyerekeim Csillagmedve, a medvék csillaga, Mohamed, a Moha medve népének Istene, Kohut Magda brazil angyal, Kohut Pál utolsó német árja. Olyan lények házasodtak a démoninak adott méhüknek köszönhetően, akiknek soha nem lehetett volna gyereke, nem szenvedhettek, mint a sátán népei. Az angyaloknál nem születhetett más, csak szent, amit valamennyien tudtak, hiszen szenteket gyaláznak és Isteneket a görög Istenek óta. Anyám kivételével az összes többivel megszokott és normális volt a tiszteletadással vegyes nagyfokú szeretet és jóság. Az egész város a családot jóságosnak nevezte, akik mindenkinek segítenek. Nem emberi szorgalom volt ez, ahogyan csúfoltak minket, hanem földöntúli erőt vettek maguknak igába ingyen és fillérekért tudtukkal.

A Szabó család csúfol minket elmebetegezve, hogy a Mohamednek adott gyerek tőlem örökölte a természetét, hisztijét, meg mindent, amik saját sorsukat, tetteiket elmeosztályukkal rajtunk hajtották végre. A média ezt régen tudja, megkérdezte a Mit szól hozzá műsorban Bárdos András következmény és leplezés nélkül évekkel ezelőtt hagyva engem gyalázni és kínozni, hogy mióta változott meg a Szabó család?

Mikor Szaturnusz földre szállása előtt emberek éltek Ázsiában, az egyetlen megmaradt név, a Benkők lemészárlása ugyanígy történt, akiket betettek a bibliájukba angyali karként égi menyországaként az Omegának. Bródy szövegei szerint kiárulták őket, a gyöngécske lány vagyok én és többi száma erről szól. Kőszívük lett, innen a maradvány nevük, mint az enyém apa halálakor már, nem tudtam sírni többé, csak könnybe lábadt a szemem. A Benkők sorsát hajtották rajtam végre a Bertalan utcai listával, köztük Bodor űrpusztítóval, ő kellett ide pinázásával a Rákóczi térnek, mert az egri központot, rajtam ismételve Túri elmeosztályával együtt támadták meg. Engem Bodor Ágnes a melleimnél fogva kínzott Túri Ferenc osztályán, mivel senki sem ért még hozzá a melleimhez, iszonyat történt. Együtt áldoztak meg Müller Péterrel és Bodorné Ágnes anyjának adott cigánytelepével. Majd hozták a vörösöket, amik körbevettek engem, hogy senki se tudjon közel jönni hozzám, mert Meliontól választottak el. Kazincbarcikától kezdve minden falva a megyének áldozásomban érintett volt.

Bízom abban, hogy találkozom majd a segítőimmel egyszer Pesten minél hamarabb, ahogyan a kékek játszották velem március elején, hogy megyünk fel Pestre átvenni az irányítást a médiában és a politikában, s hogy én is szembe nézhetek anélkül, hogy meghalnék a torzulásaim és hangom miatt a szerelmemmel, egykori fiammal. Ez a remény éltet fél éve már.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1990-es kivégzésem rendszerváltást követő vasfüggönyként
  2017-08-16 03:12:44, szerda
 
  1989-ben ismét Varga József nevéhez értek Kiliánban, Bródy összes szöveggyűjteményét ekkor folytatták a Valainek meg kell válnia hivatásától, valakinek le kell győzni a sötétséget áldozással. Már Miskolcon éltem albérletben először a Kőporos utcában, ahol egy három szobás lakást béreltem, melynek ára több volt, mint a kevés fizetésem, mert azt mondták a Vándor Sándor utcai bekecsi kirendetségben Benedek Éváék, légy formában, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak. Ők építettek maguknak hatalmas házat, Benedek doktornő mondta el a megyei kórházból, hogy nekem mindig férfira van szükségem, Jakubcsek Gabriella elmebetegük mondatát. A Benedek utca 17 számú kiliáni lakás, melyet elcseréltem az újhelyi lakásra, a kiindulási kezdete volt ezzel az utcával együtt születésemnek. Egri csillagot támadókként kerültek berendezésre.

Tehát 1989-ben nem vasfüggöny felemelés történt, hanem ismételt leresztése nekem az Őrház patikájához érve a Bibliájuknak, csak a német Uniós központjuk készült el, meg a magyar néven futó utcanép hidegkék szemmel összepározkodott a Hunnia börtön zsidóival Németországban.

1990-ben juttattak be a II-es Idegosztályára Balogh Gizella börtönorvosnak együtt Sági Ilona Hunnia elme orvosnak különös módon. A gyerekek Karcsán voltam anyósomnál. Én egyedül ültem a lakásban, mert a tatárdombi egyik cigány folyamatosan zaklatott az utcán, hívott vacsorázni, kiabálta, hogy mire vágok fel, neki már saját butikja, nagy háza van. Meglátott engem, hol lakom, feljött a lakásba, én azt hittem, Józsi jön a negyedikről, kinyitottam az ajtót és betette a lábát. Kiabálta, hogy mire vágok fel, most vetettem el tőle a gyereket. Másnap elmentem a vasgyári piacra két hatalmas szatyorral bevásárolni mindent a gyerekek fogadására. Akartam sütni süteményt is, ahogyan mindig tettem. A Lórántffy utcán építkezők csúfoltak engem az utcán, hogy szép vagyok. Lepakoltam a konyhában, majd leültem és többé nem tudtam felállni. Újhelyben anyám adott egy Kemadrin receptet, a ricsei Vona Gábor elmeorvosa ezt adta be az öcsémnek, hogy váltsam ki Miskolcon. Nem tudtam elgondolni azt, hogyan fogom a gyógyszert oda eljuttatni. Egyre gyengébbnek éreztem magam, szinte nem tudtam közlekedni. Késő estig ültem az egyik konyhai széken, nem tudva semmiről, míg a hús a tejárukkal a földön volt, nem voltam képes kipakolni. Este tíz óra felé felálltam, hoztam egy pohár vizet, kettesével szedni kezdtem be a Kemadrint, közben odamentem megnézni a szemeimet a tükörbe időnként, hogy szomorúak-e még. Folytatták a Vörös Oroszlánt, melyet az Őrült Johannájuk főszereplője helyett rajtam kezdtek el születésemkor.

A kórházban Balogh Gizella insulin kómát kezdett el Ságival azzal a vádjával Baloghné indiai cigány feleségének, hogy én depressziós vagyok. Innen végig cigányok sorsát hajtották végre a városéval együtt már ismétlésben, mellékelve kiadták, hozzám juttatva Rozmanné indiai cigányság Depresszió címmel kiadott könyvét.
Minden este a haldoklók közé fektettek engem, tele voltam tetűvel, még a szempilláim töve is, megmotozták a zsebeimet, rejtettem-e cl csokikat, amit nem értettem, csak a vád, hogy engem gyanúsítanak valamivel megdöbentett. Ekkor állíthatták be a Manhattant, Csokival, onnan mentek tovább Johannesburgi kékekkel, mint állandó Vénusz áldozókkal megmaradásuk érdekében. A Csoki azért volt fontos, mert születésem ugyanígy kezdődott Csoki kutyájával nagyapának, akit megmérgeztek patkányméreggel, s ekkor az amerikai pokol angyalaival a füves nép, amelyik áldozott minket a főnixes miskolci Rákóczi térrel Csoki nevű árnyat temetett fűvel, kábítószerrel, piával. Ilyen ott egy szertartás, ami furcsa a mostani miskolciaknak, mint saját népnek, mert ezek ki vannak mosva és öltözve, megnemesedve, megtisztulva születésem óta.
A csokinak más funkciója is lett, elmebetegség lett belőle, akár a kávéból később, meg a coca-colából.

A kékek a jelenlegi megtalálható videók szerint ott voltak a kórházban nálam, mégpedig a Velem minden jó egyik videó szerint áldozásom, vagyis 1967. óta volt ez a sors nekem szánva. Érzem az illatod, álmodj tovább velem. Csakhogy ők nem álmodtak, ők nyugodtan házasodtak, híresemberek lettek, kiélvezték minden pillanatát életüknek. A Manhattan népe Jézus szerepét rajtam hajtották ekkori időktől végre minden szerepével együtt a manhattanieknek. Még azt is beállították videóban, hogy Gergely Sándor festője a II-es idegnek szerelmes lett belém, leültették a videóban a tenger elé a homokban, miközben a saját régi népem kékjei hatalmas házban voltak, udvaroltak egymásnak, bemutatták azt, mi járt volna nekem Illéssel, mivel végig minden szám tőle pörölt el.

1991-ben már ismét az amerikai fennhatóság alatti pálmajeles zsidóknál jártak, akik együtt áldoztak meg ezzel az utcával narancs színében a lírai karámnak, talán, ha ketten... volt a versük vége, vagyis a Heródes zsidó népének a hitvese is én voltam. Heródes pálmajelét a margaréta, kék csillag jeles Ménesivel berendezett korláti cigánysággal végződő feketevonattal folytatódó tor ünnephez rajzoltam meg ide jövetelem után.

Balogh Gizella börtön orvos nagy fehér házat épített ezt követően, a Kőporos utcai áldozást hajtotta végre Balogh doktorékkal, Húzd meg jobban, menjen a munka számot jelentették, ezt mások jöttek nekem mondani. Sági Ilona következő évben történő legyőzésemkor a Rákóczi tér és Malek teremtője által, közölve, hogy belőlem ember soha nem lesz és én mindent mindig ki fogok bírni Nacsa és Bagi gumifigurák sorsaként, folytatta még a világ-könyvtár és filmek, dalok, rajzok mellett az áldozásomat, fekete angyalokkal, ami a II-es Idegosztály népét jelentette, melyek eljártak engem Cseh Károly szavai szerint minden hajnalra. A fekete angyalok adventista angyalokat jelentenek, millió adventi fénysugarai ezek az ózdi 666 hamis prófétának.

A Vörös Oroszlán folytatása az Ébredő játszótér leszállításával Nagy Anna sorsaként záródott 1995-ben, melyből csak Edom bejelentését érzékelték páran, hogy ők befejezték a játékot.
1990-es kivégzésem öngyilkosságával Bodor Ágnes póknak Dávid Mónika vasfüggönyös feszületes, valamint Búcs Béláné ki a legszebb a világon csípőprotézissel eltartott, már nyugdíjat kapó vasfüggönyösök helyett történt.

Ezt követően Nagy Anna megsemmisülése után tarotta volna el a lánya.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolc nem ad diagnózist a szájamról
  2017-08-16 01:31:48, szerda
 
  1986-ban kaptam a Hunnia börtöntől Gór Nagy Mária belső testrészeket lebomlasztó ínyevő baktériumát, a színésznőket oktató művésznővé tett gyilkológép itt bemutatkozott, mikor a médiájuk végigment a Pszichografológiai utcán, vigyorogtak, mint Gyarmati Andrea orvossá lett egykori élsportolója a Rákóczi térnek, a többi idetett szereplővel, mint Szűcs Judittal, amelyiknek az anyja varrt ruhákat, az én anyám nem volt rá képes már. Mindegyik elmondta nevetve a sorsom kezdetét az ő sorsukként, amit rajtam végrehajtottak.

Ezzel a csapással eddig a Benkő angyalokat mészárolták le, akiknek a nemi szervét a sírban is gyalázza mai napig Bodorné Ágnes cigányaival, ahogyan velem is tette, s meglepődöm mindig, hogy miért kedves hozzám, mintha nem tudna semmiről a pók lányával és Ménesi lírai karám férjével együtt, holott vele van beállítva az összes Halak szülött, minden reformátusa a Rákóczi térnek sátán népeként, meg minden Ágnes, valamint a Rákóczi tér teljes egésze azzal a váddal ellenem, amivel születésemkor megtámadtak minket, hogy náluk születnek meg a pusztítók, vadállatok és Hunnia börtön gyilkosai.

Születésemkor kezdek az Omegával és Bródy teljes szöveggyűjteményével Benkő angyali sorsot rajtam, de még a Benkők egykori Máriája helyett is engem tettek főszereplőnek, fényben jártam Miskolcon, vagyis égették a testemet. Elmentem dr. Szlivka, egyik ikerorvosához a pusztítónak, hogy ömlik rólam a víz, kiabált és verte az asztalt azzal, hogy nem klimaxolok 32 éves koromban. A nyíregyházi labirintusos lábmegrántás óta ömlött rólam a víz.

Gór Nagy Mária nemcsak csapását vetette be, hanem a tetteit és sorsát is végrehajtotta, még az a szerencse, hogy nem verekedtem össze senkivel Illés Hunnia elme háziorvossá tett vádja ellenére, hogy én összeverekedtem egy asszonykával az Elzett-jében a Soós névvel berendezett nemi betegségeknek.

Már ezt megelőzően voltak támadások a szép vénuszi fogsorom ellen, ami mutatta, hogy tudták, ki vagyok. Gyerekkoromban a hátsó fogaimat támadták meg fekete mágiával, szétporlasztották őket. Az egyik fogam bal oldalon hatalmasra nőtt, majd négyfelé állt a világ négy égtája felé.
1975-ben gyönyörködtem a tükörben a két lapátfogamban, megállapítottam magamban, hogy ilyen Brigittte Bardotnak is, nem tudván, hogy itt van Miskolcon a Pszichografológiai népe a Bardot halál népének. Már férjhez voltam űzve Bródy hasonmásához, Zsigához a Hunnia börtöntől, előtte naponta a szerbiai elmebetegek helyett mindenemet kidobálták, meg vádoltak a kocsisoros jeruzsálemi zsidók emelkedésekor, hogy felmentem kurválkodni Pestre, amikor azt vettem észre, hogy kilyukadtak, majd szétporladtak az elülső fogaim. Máté Krisztina, az akkori egyik kommunista lett volna főszereplő szerint miatta is tették velem, mert onnantól fogva Zsiga nyanyának szólított engem a picim után. A nevemet soha nem mondta ki, a nyanya is egy évig tartott, utána már csak genyónak hívott Nagy Feróék Kata kocsmás kommunistáinak emelkedése óta, mert a gennyes nemi szervvel addig gyalázók tisztultak és emelkedtek emberré.

Illés doktor mondatától, hogy ínysorvadásom lesz megijedtem, járni kezdtem fogorvosokhoz, hogy szedjék le a fogkövet, de jöttek a fogkövek, melyeket még akkor csak vésővel szedtek, mert Pirigyi György szomszéd piros Piri hálózata azt mondta, hogy alászarnak a híd alá nekem. Kaptam folyamatosan a fogaimra a csapásokat. Készítettem hidat először Bíróval Újhelyben, amelyik nevével a fő áldozóim három lépcsőháza be van rendezve folyamatosan váltogatva az áldozóimat költözéssel. Bíró két lapátfoga nem sokkal később kitört, Bíró meghalt. Gesztihez kényszerültem, amelyik telepakolta a számat fémmel, minden tok fém lett elöl is, apró fogakat készített, nem lehetett látni semmit a számban. Rám kiabált megszégyenítve engem, hogy a leghalványabb Lady Camea szájfénnyel kifestettem annak örömére magamat, hogy lesz majd szép fogsorom, hogy azonnal töröljem le.

Miskolcon elmentem Pintér Margithoz magánrendelésre 1988-ban, mutattam neki az egyik fotómat, hogyan állt a szám, készített is hófehér fogsort, átcserélte az összes tokot fehérre, minőségi munkát végzett, különösen a bal szemfogam lehetett szép, mert már 1995-ben lyukat állapított meg az ózdi illetőségű Csépányi Eszter, bűzlött a bal szemfogam, amiből kivésésekor a II-es elmeosztályán a megyei kórháznak Szulák Andrea sorsaként és még sokan vele együtt Godzsák Ildikó állandó szocialista iskola összezúzója sorsaként ismétlésben eleven állat volt a fogam helyén, amikor kivésték hatalmas fájdalommal fájdalomcsillapító nélkül viháncolva a piros autóval magukat jutalmazók Vadas Pál róka orvos miatt felfoghatatlanul, érthetetlenül.

Pintér Margit miatt ismét támadtak 1998-ban rám, azzal, hogy kitötötték a melleit fekete mágiával, mint ahogyan az egyik Sipos, nekem segíteni akaró orvos nemi szervét, a feketesárkány népével.
Pintért ekkor emelték a rendőrség élére légyként áldozásommal. A barakkos legyek helyett a tatárdombi családi házban is megtámadtak lökdösve az udvaron azzal, hogy milyen érzés meggyalázottnak lenni. Éppen itt jártak náluk a bérházban.

Világi pókorvos eldeformálta teljesen a számat, drága fogsorait nem lehetett viselni, garanciát nem vállalt, majd egy Bíró fogtechnikus következett, ekkor közölte Cseh Károly velem, hogy nem nekem kell szégyellni magam a fogam miatt, hanem Magyarországnak, amit nem érthettem.

Csépányi Eszterhez 1995-ben mentem, szép fogsorokat készített addig a Rákóczi térnek megmentve a lyukas fogat is elmondásuk szerint. Velem új információt közölt, hogy mozog az összes fogam, amit nem értettem, nem vállalta el a tokok cseréjét.

1995-ben újabb ínyevő baktériumot kaptam a TV2-től, ami a Hunnia börtönt jelentette ismét, melyek viháncolva kezdték csúfolásával a nagynénémet, amiért nem tudta megszokni a protézist, erre figyeltem fel.
Fél centit sorvadt a tokok felett az ínnyem 2004-ig. Alul szintén megcsattant végig az íny.

1997-ben a Hunnia börtön II-es elmeosztályára szállítottak Szenes Andrea szenes légy horkolása miatt kapott későbbi refluxommal, egyik kígyójával a börtönnek, amitől hörögni kezdtem lányommal és az akkor megjelent Szabó jövendő férjével, mint régi tompalátásommal, a saját elmeosztályára vitt engem Ízisz áldozása közben a pszichiátereknek. Ott sokáig feküdtem a zárt részlegen, mivel Somlyaiék Kiss Kálmánnal már vártak engem Medveczky Ilona és Malek Andrea, Madonna sorsát befejezni rajtam, együtt a cigányság sorsának további folytatásával, elhelyezésükkel rokkantsági mellett szociális otthonokban, jólétre juttatva a szereplőit a könyveknek az egész világon, hatalmas nyugdíjakat számítva fel nekik. Ott beadtak egy olyan injekciót, amitől egyáltalán nem tudtam magamról többé. Közben, míg feküdtem telepakolták a sátán felett a nyakamat gennyes fekélyekkel, később maguk vettek egyikből mntát átszúrva a nyakamat érzéstelenítő nélkül, ugyanígy a fogaimat telepakolták patológiákkal, ahogyan Marofka Eszter állandó jelentgetőm a gyámügyön mondta nekem a cigányai helyetti áldozásakor, mint elmeosztály pszichiátere, hogy be vannak tokozódva a fogaim.

Oláh Ibolyának letört az egyik foga 2004-ben, ekkor a menhely gennyes fekéllyé változtatta a bölcsességfogamat, ami kifordult teljesen, eltettem, látszik, hogy szúrás van rajta. Erre volt kapcsolva a híd.

2004-es fogkiszedésük után a körzeti orvost odatették Liptai kezdetével együtt megóvni a fogait a Rákóczi térnek, miközben Liptai engem Müllerékkel eszméletlenül dobált az ágyon, tépte a hajamat az elmebetegek miatt. Magamon kívül voltam, nem tudtam, mi történik velem.
A fogvédő orvosuk aranyhálót készített nekem protézisként, a börtön ismételve Zoltán Erika Aranyháló néven kiadott könyvét, melyet addig rajtam hajtottak végre, mint japán gésáét azzal együtt itteni támadásomkor, hogy beletették a méhembe a napot. A sötét a nap Istene volt a méhemben, ezt szedték ki a csillagrenddel, mikor megérkeztek.
Ment mindenki ekkor japán gésákat védeni, hogy szegények, milyen rossz sorsuk van.

2008 körül az asztroweb netes oldalon, ahol leírtam már, mi történt velem és elmebetegeztek, miközben a jósuk annyit írt, hogy határozatlan vagyok, ajánlottak egy pesti fogorvosi műhelyt, ahol az ajánlók fogsorát is rendbe hozták, műínyt varrtak a lesorvadt ínnyére az orvosok. Elkértem a címüket, majd megszerverzve az utat napokig tartó sírás után, mert el sem bírtam képzelni, hogyan indulok neki, meg nem tudtam találkozni senkivel félelmemben, magamat rosszabbnak gondolva mindenkinél, akit csak bántani lehet, meg nem tudtam közlekedni egyáltalán, neki indultam Pestnek. Az angyali myvipes klub vezetője várt taxival a Keletiben, a taxis ismerőse ingyen szállított el a fogorvoshoz - már nincsen meg a címe - a belvárosba. Kivártam a soromat a magas színvonalú rendelőben, a fogorvos megnézte a kezdeti ínysorvadásomat alul, majd feltette a kérdést, ki küldött oda és nem vállalt el engem.

Most járok a fogorvosokhoz, hogy diagnózist adjanak, mivel két hete az orromig elpusztult a csontozat, a fogtechnikussal lecsiszoltattam a protézisüket, aki közölte, hogy csoda, hogy a vákum tartja a protézisét a Hunnia börtönnek. A fogorvos hétfőn megtagadta a diagnózis írását, azt mondták, a lábamon megyek ki az utcára, a teljes fognélküliség lyukkal a száj helyén nem akadály.
Közölte, hogy senki sem ad ki a fogorvosok közül olyan diagnózist, hogy paradentises krónikus csontsorvadásom van. Még ezt sem, nehogy Ínyevő baktérium, amit közöltem pár éve az itteni körzeti fogorvossal.
Beutalót kaptam a szájsebészetre, mert furának gondolta a fogorvos, hogy a csontozat hiánya miatt szűkül össze a torkom. Holnap fogok magyarázkodni, talán kiadják a diagnózist a csonkítóim népénél, mert eddig csak azt fújták, hogy örököltem. Mondtam hétfőn a fogorvosnak, hogy madárfejem lett, erre nem válaszolt semmit.

Februárban, amikor az ózdi feketemágiát megbénították, utána jöttek a szenes cigányok, mint támadóim Újhelyben, majd a cseremisz azzal, hogy a nagyfeszültsége,amivel rázott engem 1992. óta a Humana részeként Zalatnay Sarolta kommunista kor utolsó magyarjának sorsaként nem tőle volt, hanem Lőrinczek sorsaként lett végrehajtva a népe által. Kivéve a Tóthokat, mert ők ide lettek berendezve kivétel nélkül mindegyik a szlovák Tótokkal együtt, mint nyelvi csapások. Ezért emelte és hajtotta végre Müller a tetteiket. A Rákóczi tériektől kaptam meg a bal szemem alá egy öregségi kinövést, amit nem lehet többé leszedni, hiába mentem orvoshoz vele, kaptam pár foltot az arcomra, meg fekélyt a testemre, míg folyamatosan győztek a földönkívüliek. Mindig a lakásban voltak a cigányok a szomszédból születésem óta, ők öltöztettek be jelmezekbe a főszereplők helyett, míg a Hunnia börtön gyalázta a családot a kurvák miatt. Folyamatos volt a támadása a fekete mágusoknak Ózdról itt léte alatt a földönkívülieknek, ezért van állandó felügyeletem, mert a szívem eddig kétszer állt le a kékek miatt.

Az alattam kihalt Balla Erzsébet, Tóth férjjel együtt sorsát testvéreivel együtt, amerikai színésznővel, lábam megbénítása mellett bénult testvére miatt kiskoromban folytatták rengeteg Balla kitermeléssel,majd Menyhért két keresztneves nevűjeivel Orbán Viktornak. Menyhért népéé lettek volna az edény odaégések haldoklásukkor, amit rajtam hajtottak végre kínzásom óta, amit a média be is mutatott leplezés képpen. 2004-es eszméletlenségig való kivégzésem után vettem észre itthon, hogy ismeretlen fazekak és lábasok vannak betéve a szekrénybe, odaégetten, vagyis az alattam lévő cigány helyezte el őket, amíg eszméletlelnül feküdtem, ugyanis a cigányok ott vannak, ahol akarnak lenni, akár az ördögfiak, régen ezért voltak elválasztva a fehér emberiségtől, csak az ördögökkel civakodtak a karcsai sátán népének meséskönyvei alapján. Balla Bea nemi csapásként lyukként történő gyalázatommal éveken keresztül, míg ők Győzikével szállodákat akartak felvásárolni kakastaréjos tor-ünnepe közben a Hunnia Magyarországnak sem lett volna a vége a gyalázatuknak.



Románia főboszorkánya, amelyik népe sztárja a Hunnia Magyarországnak fekete mágiával áldozott engem folyamatosan, mikor a népem betette a felső protézist, mert oldalra hajlott a szám jobb oldalon teljesen, ne szégyelljem magam, míg itt vannak, ráégette a protézist a csontozatra, teljesen felment ezután az orrnyeregig, így lett madárfejem végleg.

Nekem másféle szöveteim vannak, nem emberi, csillag voltam, olyan az ínnyem, mint a szivacs, így kell elképzelni a csillagok szájberendezését. Ilyen volt Freddy Mercurinak is, a fogak gyengébben vannak a szivacsban, mint az embereknél is, mert nem labor és teremtett eredetűek.
A szivacs mindent magába szív, amit megeszik, vagy iszik az ember, ezért nem tudok enni édességet, mert rossz lesz a szám íze tőle, csak olajosat, mint rántott húst, meg hasonlókat ennék, ha lenne pénzem rá. Gyerekkoromban még volt nektár a számban, ezért volt mindig kellemes a leheletem.
Mivel az emberek, Istenek és csillagok ilyen fizikailag gyengének mondott csontozattal rendelkeznek, a protézist egyáltalán nem tudják - tudnák - megszokni.



Én már rettegek az orvosoktól, pedig eleinte bízni akartam bennük abban a tudatban, hogy az orvos, akiben megbízom és rábízom az életemet különb ember elméletben mindenkinél, velem egyenrangúnak kell lennie emberségben. Azt hittem, hogy az értelmiség valóban azt jelenti, aminek megfelel, nem tudtam, hogy Magyarország értelmiség legyőzést hajt végre már 81 éve az egész világon, majd a végén a beázással Magas-hegyi Isten reményében utolsó pillanatig bízva abban, hogy kiderül minden megjelöttek, mint fejre támadók és értelmiség áldozók miatt összepakolták Ménesiék cigányai tetőfelújításkor felettem a beázásukat, rajtam hajtották végre saját értelmiség legyőzésemet, fejre támadásukat is ismételve 1998-ben a fekete sárkány népével, sorolva napokig a neveit az értelmiség legyőzőknek. Nem tudtam, hogy az általam orvosoknak megelőlegezett emberségi bizalom ennyire irritálja őket, hogy folyamatosan mészároltak a családommal együtt utolsó magyar tehetségként és Vénuszként lezárt határokon belül, majd mentek ki Gyurcsány Ferenc politikai kiválasztott idegbetegsége felhívására a Hunnia börtönnek külföldre magas fizetségért, megérdemelt jutalomként.

Egyetlen üzenet érkezett Amerikából, egy doktornő üzente pár éve a magyar nyelvű orvosoknak, hogy ő nem tart velük, inkább segédmunkásként dolgozik.

Voltam a szájsebészeten, örültem, hogy fogadtak, nem kiabáltak, nem néztek le, de nevetséges volt minden. Elismerte, hogy madárfejnél előfordul a torok összeszűkűlése az izmok miatt, de a fogsor anyagát írta diagnózisnak, még csak nem is a paradontilis krónikus csontsorvadást. Azt írta a javaslatra a szájsebész, hogy fogsorhordási tilalom. A vitaminos kenőcsöt írt fel kenegetni a maradék csontozatot felül, alul meg le kell szedni a ráégett füvet, meg ételt, amit nem mondtam el érhetően, hiába mondtam, hogy három éve már nem lehet, nem tartja semmi a fogakat, meg sem nézte, hogy a tok alatt is fél centire le van sorvadva, kicserélni nem lehet, mert ha felemelik, kiesik az összes fog. Utolsó német szélesarcsontú emberként, meg Vénuszként, Katalin volt Földanyaként járjak madárfejjel az áldozóim között, ahogyan jártam a megyei kórházban 2004-es fogaim kivésésekor, csúfoltak engem, hogy ne menjek ki az udvarra, ne lássa senki, hogy nézek ki. Megnézte, hogy az orromig nincsen csontozatom, ezt ráfogta a felső protézisre. Nem értem, mert előtte panoráma röntgen készített a maradék csontozatról. Nem tudtam, milyen diagnózist írt a szájsebész, itthon okoskodtam ki az írását, hogy protézisre fogja a csontozat lesorvadását, illetve a protézis anyagára, hogy megválaszoljak neki, aki nem adja ki a paradentilis diagnózist sem a látvány és panoráma röntgen ellenére, hogy mióta Müllerék Túzkővel kivésték felül a fogaimat, protézisem lett aranyháló néven, azóta én nem tudom megszokni, csak akkor veszem fel, amikor a boltba megyek, majd kiöklöndözöm már az ajtóban, mert a szivacsra nem lehet semmit sem tenni. Arról nem beszélve, hogy mióta a kékek megjöttek tavaly áprilisban a ház felé, a romániai boszorkányok fejedelme telepakolta a szájpadlásomat és gyomromat bűzmirigyekkel, melyektől hányingerem volt és borzalmas bűzzel jártak. Arra az esetre, ha jönnének megmentők, akár a Csipkerózsikában, itt találnak fogatlanul, vagyis nem lehet megcsókolni, bár csók a kulcs, amit többmillió éve elrejtettek barlangokban, minden részemet feketemágiával megtámadta, mint a hajamat, mely egy ragacsos kóc volt, ekkor nem engedtek hajat mosni, míg a feketemágiát vissza nem fordították, a fogaimra pedig ráégette az ételt a fűvel együtt, minden részemre szemölcsöket, öregségi foltokat, bűzmirigyeket helyezett el, hogy undorodjanak tőlem, ha esetleg megjönnének a megmentők, miután széttörette, szétroncsolta, szétlapíttatta minden részemet, akár, mint előző koromban Sárospatakon Benkő Lajos angyal idejében, amikor megiratták velem, mi történt apám szőlőjében, ahová márványtáblát helyeztek az álmaim szerint, majd eldózereltetett laposra engem, nem maradt belőlem semmi szinte. A testem teljesen tönkre lett téve, amivel most születtem 1958 március idusán hetes csillagként, egyik oldalam Pisti, másik a fiam hasonmására, akik tönkre tettek engem annak idején. Érdekes dolog, mert nekem a szívemből fejlődött ki a logikám, minden apró részlete a testemnek, meg a szívemből szólt a tiszta hang is, amitől megvadult Miskolc városa. Az egyik bírót azért tették tönkre, úgy, hogy belelépett a Hunnia börtön, kivitte kabátban az utcára meztelenül, majd elbújt a bokorban, ha valaki arra jött, kiugrott, megmutatta a nemi szervét, amin csúfolódtak a miskolciak, egyedül én tudtam, keltem védelmére, hogy tiszta hangomnak írt verset 1991-ben, s felkiáltott, amikor meglátott, hogy hol van a Kati.

A Hunnia Magyarország világ-könyvtárát rajtam végrehajtók orvosi kara tehát normálisnak gondolja, hogy egy nő, egy utolsó német szélesarcsontú, Vénusz, egykori Földanya, Katalin madárfejjel járjon az utcán kapkodva a levegőt, mert összeszűkült a torka.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dél királynője Sába lúdtalpa 1973.
  2017-08-16 00:19:14, szerda
 
  1973-ban értek a világ-könyvtár rajtam történő összes szereplő szerepének végrehajtásában Sába és Salamon találkozásához. Nem szedem most elő a könyvet, lényeg, hogy megtükrözték Sába szoknyája alatti lényeget, hogy megállapítsák, Dél királynőjének valóban lúdtalpa van-e. Előtte szintén e könyv alapján kínai Rákóczi téri történelmét kezdték el az ottani többszáz éves ideáloknak lótuszlábammal, eltorzítva mindkét lábfejemet. Sábának valóban lúdtalpa volt,mert azután kiszélesedett mindkét lábfejem, mentem egyszer a végardói strandra és nem tudtam lépni, mert olyan szélesek lettek a lábfejemeim.

Dél királynője benne van a sátán bibliájában, szintén én lettem a főszereplője helyette, de az összes bibliai szereplő helyett, mint a kékek és vörös földönkívüliek helyett is, a terük népe tik sem vagytok magyarokkal aláhúzigálta mindkét nálam lévő Bibliájukat szerepük szerint, hogy mikor melyiknek kell lépnie az apokalipszisben, egyik szerep vörössel, másik kékkel van aláhúzva a darabokra szakadt trianoni Bibliában.

Dél királynője szerepe lett volna, hogy felkél a zsidók ítéletére a világ végén. Ha minden világ-könyvtár végrehajtásakor a világ minden részén világ vége volt eddig, miután nem maradtak csak újságpapírok és Biblia darabok a földön, melyeket a szél fújt, el lehet képzelni jelenleg a világ összetételét. Bródy János a szelet testenyészetként létbe léptette, mégpedig olyan rettenetesnek, amelyik fekete Ufókat dobált az autókba a szirmabesenyői reikis tanúsága szerint, ugyanis elmondása alapján ő ezeket a kocsikból ki tudta szedni. A Bródy szél szereplője is megváltozott, fáradt, s elnézett messzire, nem bírta látni, hogy mit tesz Magyarország a rengeteg gyalázással, csonkítással, értelmiség legyőzéssel, szív támadással, ijesztéssel kezdve, minden szerszámunkat, játékunkat meghorrorosítva, mint a kampós kezet moncsicsi kitört kezéből, a fűrészt, az akasztókötelet, amire Miskolczit akasztották az általuk létrehozott sátoraléjaújhelyi járványtemető közepében, porcelánfejű baba kitört szemmel, szinte felsorolhatatlan a gyilkossága a Rákóczi térnek az orvosi lexikonok összes betegségével együtt, melyet végrehajtott születésem óta.

Egyik álmom szerint az amerikai kihalt tájakon jártam, mielőtt kiemeledett a Vénusz szobor, mint ígérete Miskolcnak a jövőben, találkoztam, mint írtam Malek óriás elmebetegeket létrehozó teremtőjével, láttam rettenes földönkívüli népet, éppen megérkeztek egy panel bérház elé és féltem tőlük. Volt, hogy egy faházban éltem, ahol minden éjjel lopták tőlem a szenet, hiába szögeztem be a padlás ajtót, reggelre ki volt feszítve. Mivel nincs meg az apokalipszist jelentő álmosfüzetem az 1991-ig végrehajtott főszerepekről, nem emlékszem a többire.

2007-ben arra lettem figyelmes éjszaka, hogy hatalmas fájdalmat érzek a két bokámon, melyeket már ariadné labirintusának nevezett kukoricásában Hajdúszoboszlónak, valamint kutya sétáltatás megakadályozása miatt tönkre tettek. Odakaptam, égett a villany, már 1992-es hörgő hang megjelenése óta a Csillagok háborújából, meg a fűrészelés miatt, mellyel kiszedték a szép, barna-sárga csíkos huzatú faragott lábú kihúzhatós kanapémnak a lábát, hogy használhatatlanná tegyék.
Mindkét bokámon három rozsdás szög nyom volt szögmélységben látható, Müller Péter cigányai keresztül szurták a bokáimat. Másnap mutattam Szelepnek , mint állandó tompalátásomnak többezer éve és a lányomnak a véres szögnyomokat, de nem hitték el, amit látnak, mint ahogyan a többi láthatót sem. Kiabáltak rám, a görög isten azt kiabálta, hogy ha ő bábu, akkor én is az vagyok, meg hogy ennyi ellen nincs mit tenni, amiben igaza volt, bár maga helyett szállított be 1997-ben a börtön II-es elmeosztályára, ahol belekarolt egy asszonyka mutatva, hogy nem én tartozom oda.

A lábaim megtámadása után ismeretlen baktériummal térdig bedagadt mindkettő, lesüllyedt a két talpazat bokákkal együtt, megnőttek a méretei a talphosznak és elefántláb alakult ki, Budára jártam rendelésre vele, ahol az Abilifijére fogta a főrvosnő a II-es Tűzkő Judit elmeosztályának, amelyik Király Linda helyett áldozott meg éppen a melleimnél fogva és a Hunnia börtön Imréi helyett kakastaréjosok megjelenésével, kakukkolva élénken nekem, állattá téve megcsonkításommal, végleges hangelvésemmel Müller Péter által, ami előtt megállt a tudomány, hogyan tette ezt, hogy nekem semmi nem jött ki a torkomon. A rozsdás szögnyomokkal kezdett tik sem vagytok magyarok média Benkő Dániellel 81 éve kezdett Benkő Lajos sorsának ismétlését anyám sorsával együtt a lábdagadást teljes deformációjával a Rákóczi téri diabéteszes betegek - utána állapították meg a cukorbetegséget gyomrom teljes kikészítésével rágás nélkül pár év után mindenféle gennyes csapásával a boszorkányának Romániának - az Abbiliffi miatt már az elmebetegek gyógyszerezése miatt hajtották végre az összes többi gyógyszerezésemmel együtt, mely kezdődött 1991-ben kivégzésemkor a II-es idegosztályán Sági Ilonának és Balogh Gizellának hangelvevéssel, a Rákóczi téri ismételt legyőzésemmel két karom és lábaim megbénítása mellett elektromosan, Malek szörnyével együtt, amelyik meggyalázott éjjel, hogy mozgott alattam a vaságy, amire mindenki felfigyelt - Neurotoppal, az új topposok gyógyszerével, meg az aszpirinjével az alkoholistáknak. A májam meg is dagadt Kovács Gabriella laboros diagnózisa szerint már 1998-as végleges kínzásom elejére. Mai napig magas a májfunkcióim, sőt zsírmájat állapítottak meg. Az Inmovane altatóval éltem 2001-ig, melytől teljesen megdagadt a gyomrom, sokat ettem rá, nem bírtam. A kiliáni körzeti orvos megtagadta tőlem, ekkor ajánlotta Árvay Róza Némethné, hogy menjek el a pszichiátriai gondozóba, felírják a Xanaxot. Marofka Eszterrel itt találkoztam, amelyik azt írta, hogy skizopren vagyok és folyamatosan küldözgette nekem a leveleit, felhívtam, erre közölte, hogy ő feljelentett többször a gyámügyön. Ott Somogyiné fogadott azzal, hogyha nem fogadom el a depresszió diagnózist, gondnokság alá fognak helyezni, meg hogy a munkahelyről is bevihetnek bárkit. Ez volt az előzménye Vaszily Mária genyó népe gondnokság alá helyezésének Illés-Pisti Nyírő Gyula Német-Almási párosa által írt zárójelentés, illetve diagnózis alapján, amit ide küldtek meg a nyugdíjbiztosítónak valamiért, én nem kaptam meg, csak agyi defeckről Dudásék sorsaként volt papírom. Almási apa szőlőjének jégesővel való elveréséért volt vádolva a betegek által nagymama halálakor három infarktussal egymás után. Müllerék ölték meg nagymamát dögökkel utolsó angyalaként a Szaszákoknak. A Xanax volt a fájdalomcsillapítóm Müller sátánistája mellett, mivel állandóan elaltatott, amikor kínoztak. Utolsó emberként maradt mellettem, kiabálták neki a Magyar Nemzet fórumán, hogy itt maradt hányássöpredék, meg írták, hogy kopogjak nekik a másvilágból hullaként 2001-ben még. Játszották közben az elmeosztályokkal a jobb és baloldalt, írták nekem, hogy még egymás mellé állítom a két oldalt, amelyik minket áldozott éppen végtelen könyvek végrehajtásával.

1981-re már a tik sem vagytok magyarok legyőzött elméletben végleg, bábbá tett. Az üzemfenntartási osztályon Felföldi Gábor Miskolcról lejött energetikus mögé álltam egy alkalommal, nem tudom miért, a hangja, mintha a szívemhez szólt volna, azt hittem, szerelmes lettem. Álltam mögötte mozdulatlanul, nem tudtam lépni semerre. Már ekkor tudtam, hogy valami történik velem.
1984. körül jött Kiszely Ottó a Hegyalja Ruházati Szövetkezetbe, körülugrálni a későbbi combdeformációm főszereplőjét, aki egész nap nem végzett munkát, mert a férje a pénzügyi osztályvezető volt zsidóként. Erzsébet emelkedett folyamatosan, a legtöbb fizetést kapta, én a négy munkakörért a legkevesebbet. Lehetne mesélni Szabó Pistike párttitkárrá emeledése és legyőzése körülményeiről magyar nyelvi ellenségként, az áldozóimról teljes létszámával a szövetkezetnek.
Kiszelyt kihasználta a lány, akinek udvarolt, ekkor kezdték a támadásomat az összes kurva miatt, amelyik kihasználta a férjét, vagy barátját. Szívemnek szólítottam, nem magamtól, mert ezt a szót soha nem mondtam ki, tehát már a szívemben voltak a Rákóczi térrel, úgy beszélgettek, végig a szívemet kellett befolyásolni, vagy nyomogatni. A szívem szó kimondásakor megkattant valami a fejemben, majdnem elájultam. Attól a perctől kezdve szögletesen mozogtam, nem tudtam többé belépni ajtókon, valamilyen hatalmas fény jelentkezett, amit mindenki látott rajtam, rémült szemekkel néztem és nem tudtam befolyásolni többé a magatartásomat. Ez volt az összeomlásom előzménye.


Tavaly itt a lakásban teljesen széttaposták a két lábamat,sehogy sem álltak, cipőt rám nem lehetett venni egyáltalán, Vénusz ortopéd cipőben jár, volt már kacsaláb is, az egyik bakancs viselésekor.

Hát ez kezdődött Kínával és Sábával születésem óta folyamatosan ismételve csak a nagyon szép és formás, Vénusz gömbölyűséggel szépségként létrejött lábaim ellen. Gondolom, hogy a csinos bokák miatt is gondban voltak, ezért ünnepelték meg Nyíregyházán a bokáim deformációját, a jobbra pedig, mikor alátört, a cigány röntgenese a gyorsan felszámolt vasgyári sebészetnek azt mondta, hogy nem gipszelik be, mert nálam agyi eredetű a törés. A fejemben rengeteg rontás volt, folyamatosan bombázták születésem óta Müllerékkel, nemcsak nekem, mindenkiét az egész világon. Csoda, hogy egyetlen részem is működött így. Már arra is gondoltam, hogy mások mozgattak engem, nem magamtól teszek semmit sem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 681
  • e Hét: 1810
  • e Hónap: 4169
  • e Év: 56435
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.