Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kohut Katalin Földanya 1967. óta lírai karám áldozásában
  2017-08-17 22:12:33, csütörtök
 
 A festmény, melyet 1998-as támadásommal tor-ünnepként kezdtek elölről ismételni művészeti gimániumi festmények, rajzok, korok, stílusok alapján, zenei számokkal celebekként vasfüggönyösök kezdetével, melyekkel lezárták a Hunnia börtön elme Magyarország határait megáldozásunk, lemészárlásunk végett 1956-ban költői a lírai karámnak 130 évre visszamenőleg Weöresék távol-keleti szörnyeivel történő Pszichografológiai áldozásom születésem óta egész Kelet, cigányság, az egész világ emberré nemesítése érdekében.

A festmény szerint utolsó római egyházas búcsú kék ruhám viselésekor áldozott meg Miskolc, a Hunnia börtönével a városnak külön az ózdi lírai karámnak magát nevező Kelet költőivel Íziszként, Új Bekezdéssel, Spanyolnáthával, felsorolhatatlan Rákóczi téri irodalmi netes és másféle magazinnal, újsággal, sajtóval, mely mai napig tart.

A pálmalevél Heródest jelenti, akinek a felesége is voltam Sárközy Anita porcelánszíves helyetti sors végrehajtatásában az elmeosztálya részéről, Balázs Fecó képviseli a Nyolc évszakkal.
A kék csillag is én lehettem, akire vártak nagyon sokan, hiába volt később megszülettetve Nyika Turbina, folytatták a Föld-anya áldozást, megtudták, hogy Katalin vagyok.
A margaréták szirmai össze vannak zárva, mivel Magyarország meggyalázott engem többször a kurvái helyett.
Margaréta virág-vándorok élnek valahol, akiknek a történetét dalban megfogalmaztam, szórták a békét és a fényt, arany és zöld villámlásként látható a formájuk, ők hirdették szerte a világon azt, hogy milyenek voltak az emberek.

Ervin Jaeckle: Súlytalan a kegyelem

Hajamba tűzve fehér virág.
Senki sem látja, mégis ámul,
S rám mosolyog a hold
Újjászülető zöldje előtt.

Könnyűek lépteim,
A hullámok szőke nyájai
Völgybe futnak
Égkulcsok elől menekülve.

Hallásodhoz mezitlábas szó
Zarándokol, míg szempilláim
Sátra alatt a súlytalan kegyelem
Ünnepivé válik.

A fordításom szerint, melyet most értelmezek a hallásomhoz Földanyaként mezitlábas szavakkal lehetett volna vándorolni, mert nem ismertem a hangos, csúnya szavakat, mint semmi rosszat. Égkulcsoknak kellett volna jönni a lírai karám költője szerint, megbüntetni az áldozó népeket. A költő súlytalan kegyelemre várt, de megáldozott, akár a többiek. Ez az ünnepre várás penitencia, amiből szépültek, tisztultak, szoktak le cigiről, fűről, alkoholról, tisztességes életet éltek áldozóim, ellopta ekkor, kb. 1967-ben miskolciak kivitelezésében az ennivalót, dinnye kezdetével, dinnyés cvekker ismétésével a jelenlegi tor ülők és főzőcske műsort rendezők részéről.
1986-es csernoblili közös legyőzésem után a világ urai részéről a többiek mellett jött először az orosz számítógép, majd az 1995-ös kivégzésemkor az ózdi informatikai technikai robbanása a megváltott Magyarországnak, elmebetegekkel, buzikkal, leszbijeivel a Rákóczi téri vasnépnek, az összes vastrágya, mint arany szétterjesztése, irodalmi hirdetése a vallási korokkal együtt, penitenciával annak ellenére, hogy fényevés járt volna a Hunnia börtönnek. Az embereket többszáz éven keresztül víz és villany nélkül tartották, az asszonyoknak még fehérneműjük sem volt, míg Amerikában amíg meg nem támadták őket korokat végrehajtva magas technikai vívmányok, emberi körülmények voltak. Okostelefon a világ mészárosainak, meg autó, amikkel felvonultak mellettem viháncolva, vigyorogva 1995-ben, mikor mentem gitárral az utcán, a Lórántffy utca teljes hosszában jöttek a Hunnia börtön elmebetegei. Több, mint húsz éve tart a gazdagság tékozlása a Rákóczi tér és megváltott cigányai részéről az egész világon dicsekvésükkel, lakodalmakkal, mulatós zenékkel.

1956-ban kezdte ismételni a Vörös Oroszlán kommunista korait, vallásait a vasnépe Miskolcnak vasfüggönyökkel, Őrház bibliai patika berendezésével Kótai Zsigmond és Psota Irén kezdetével, majd jött Varsányi az Omegával születésemkor 1958-ban, kb. két évenként volt egy vasfüggönyös berendezve osztrák területen lévő sorompó lezárása mellett elméletben a vaskoriaknak, gyakorlatban az embereknek maguk helyett.

Urbán névvel kezdték a falvak urbanizálását, művelődési házak vezetőit és könyvtárosokat alkalmaztak beavatónak a világ-könyvtár mellé. A parasztokat már előzőleg betelepített elmebetegekként és sátán földművelő népeként termelték ki kommunistáknak kezdetben, majd Kovács Zsuzsa és elmeosztálya által majdnem mind bejöttek a városokba, értelmiséggé tették őket, nem engedve tanulni most nem a polgárokat, mint azelőtt, hanem engem egyedül.
1956-ban hozzá kezdtek a falvak villanyárammal, vízzel történő ellátásához, apát ingyen dolgoztatták Bodrogközben, hogy a falusiakat is hozzátegyék a végtelen világ-könyvtárhoz, mert mint írtam, már be lettek születtetve, a sátán népét pedig bibliai megtörtént történelemhez hozták be tetteiket végrehajtva. Mindenképpen nagy közös áldozásra készültek születésem előtt, amit meg is írtak Weöreséknek a Magyar Irodalom szerint, hogy ezt a XX. században nem lehet végrehajtani.
Mindegyik költő miskolci vonzattal van berendezve, már Arany János is arany Babilont jelentett. József Attila kommunista korát jelentette a Józsesfvárosnak, Hornyák Ildikó mosónőjük berendezése mellett, most értelmiség legyőzők lettek Dollyval az élen, esernyővel állították be magukat Hevessel, minden beázottal, Szandival, mint cigánytelep képviselőjével. Folytatták 1998-ban az utazgatásokat szerte a világon, magyarnak mondva magukat, miközben én haldokoltam, gyalázatukban éjjel-nappal.

Nem tudom megbocsátani, gyalázatot és csonkítást nem lehet, olyan akartak kottázni, amit többé nem mos le a medve hója, aki nem is ismert engem, s nem zeneszerző.


Ez volt az arcom eltorzítva 1991-ben, mielőtt közölték velem, hogy belőlem ember már soha nem lesz és már mindent ki fogok bírni. Feltételezés szerint az egykori görög pusztító rajzolta meg nekem régi történelmi írásaim alapján arcomat a margarétával a fordításhoz, én ezt a cserepet csak kifestettem. A testem és arcom felismerhetetlen a csonkításoktól és torzításoktól, szétverésektől, senki sem ismerné és hallaná, fedezné fel bennem az egykori csillagát az égnek, sem Katalint, a Földanyát, aki a miskolciak kurvája és koldusa egyben, az egészségügy és teljes lakosság elmentekkel együtt történő végrehajtásában saját sorsuk és tettük teljes egészét majdnem, ha az Ufók meg nem akadályozták volna teljes egészét a világ-könyvtárnak.

Ha tudták, hogy nekem csak a tisztaság és a zene, ének számít, miért tettek fertelmet és iszonyatot, kurvák, börtön gyilkosok sorsát és tettét rajtam végrehajtva teljes megsemmisítésemmel?

A hallásom, melyhez csak mezitlábas szóval lehetett volna zarándokolni teljesen összezúzták, pár éve hallókészüléket akartak adni mindkét fülemre a vénasszonyok betegségein történő csapások rám rakásával, melyet rajtam hajtottak végre azóta, amióta ezt a Földanya áldozást elkezdték. Genyó voltam már, annak neveztek Katalin helyett, mikor a szőke spanyol pusztító Kos-nő miatt a bal fülemet Müller Péter összetörte. 1995-ben a bibliai olvastatás közben a Hunnia börtön a bal fülem repedésébe egy hatalmas boa kígyót tett, amit ütögetett, ha abba hagytam az olvasást, azóta nem aludtam éjszaka egyáltalán,mert recsegett-ropogott mindkét fülem, beletették keresztben a fejembe.

A Vénusz egykori éneke és énekhangja meggyalázásra került Miskolc részéről, mert közölték a börtön elmeosztályukkal, hogy addig van hangjuk, míg házaséletet nem élnek, ez is oka volt a gyalázatuknak, meg az, hogy a kurvák félrelépnek, mára megöregedettek főleg özvegyi nyugdíjakkal, mert a férjeket megölték. Hangomat többször vették el, nem engedtek énekelni egyáltalán, csak a radványi tüdő szanatóriumban a haldoklóknak, meg pár évig a gyerekeimnek. 2004-ben Tűzkő Judit az elmeosztály nemi csapása végleg megcsonkított és elvette a hangomat Müller Péterrel.

A szép szavak, melyek engem jellemeztek, nem ismerve a rosszat, meg a bűnt, csúnyát és a torzat, a betegséget nem hagyja el ajkamat, mert nincsen ajkam, hiába volt a kulcs a csók, hogy hozzám értek többmilliió éve, nincsen fogazatom és csontozatom a Hunnia börtön ínyevő baktériumától. Örököltem ezt anyámtól, akinek kiszedte a Rákóczi tér a fogait, mert a pusztító gyerekek elviszik a kurvák fogait terhesség alatt.

A lírai karám tagja, Balog Edgár leírta, hogy száz éve, amikor a szlovákiai területen ugyanezt hajtották végre, megöltek mindenkit, a cigányok csak a lírai karámot hagyták életben, hogy írjon nekik verseket, újabb apokalipszist. Együtt étkeztek, húst bográcsban, a cigányok kedvenc eledelét, miközben a levegőben szálltak a cafatok. Ezt rajtam hajtották végre születésem óta a lírai karám tagjai ózdi feketemágusi központjukkal, hogy nekem adták szalvéta nélkül, kézben az ennivalót, haladva végig a cigánysággal a lírai karám összes versén, együtt a török nagykövetséggel, egész Kelettel, mivel idetartoznak, 1967-ben vonultak ki a barakkos legyek Nyomorultak kezdetével az együttesüknek, fényevésen tartva minket, ami nekik járt volna Miskolc teljes egészével.

Az ünnepnapja kegyelemmel a világnak soha nem fog eljönni, penitenciával nem lehetséges Katalin gyalázattal, véráldozásával, feszületeivel a Krisztusoknak. Olyat akartak tenni, amit többé nem felejt el az ég üzenve az ég kulcsainak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 261 db bejegyzés
Összes: 6905 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 20
  • e Hét: 1211
  • e Hónap: 8080
  • e Év: 74046
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.