Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Új, fekete kenyér ünnepe 666 - Rákóczi tér Miskolc
  2017-08-21 00:24:34, hétfő
 
  A római történelmi egyház kenyér ünnepének versikéje volt:

A mű

Egy vallomás az életem,
Örökös fohász,
S kincset rejt a két kezem,
fényhez a kovászt,
Megkelesztem a lisztem,
Megdagad tésztám,
Kell még hozzá a hitem,
Kenyerem kész már.

Read more: http://emberi.hupont.hu/35/a-mu#ixzz4qKsO7PkP

A történelmi egyház keze fényenergiával lett ellátva, hogy áldja meg a kenyeret, mindennapi étkeit a sátán népeinek, mivel a Biblia teljes egésze egykori holt tengeri tekercsekből íródott, a sátán szavai szerint szenvedésekből készült tűzzel íratta meg a történeteit azoknak, akiket leigázott.

Sátán nincsen többé, mivel megtámadott engem Csernobilkor, harminc éven keresztül nemi csapásként áldozott együtt a Rákóczi tér új-kígyósi istenével, melynek népe mint Rákóczi tér és törzsek ma is léteznek, termelik ki folyamatosan sztárnak, politikusnak a gyilkosokat.

Az új fekete kenyér az ózdiak fekete mágiáját jelenti, 666 hamis próféta energiájával, a miskolci Rákóczi tér ezer éves történelmével, melynek tagjai a pogányok, Pogány Judit berendezésével, Deák Bill Gyula az Időjelek testenyészeti feszületese öcsém áldozójaként, jelenlegl életműdíjasként megtisztulva, Varga a Hunnia börtönből, mint vasfüggönyös, Berek Kati Romániából, mint jelenlegi utolsó ember áldozó, Nagy Feró genyója a műanyag punkrációs kommunizmusnak, Vénusz áldozó 1976. óta, Bródy János Földanya áldozója egykori Jeruzsálemnek, Hunnia elme tagjaként nyomorult bábok és testenyészetek teremtője, Illés együttes állandó Illéssel kezdődő apokalipszist végrehajtó összes reformátusával a sátán népének minden Bibliáját beleértve a Földnek jelenleg Földanya áldozókként születésem óta gyaláznak és csonkítanak, minden szerepbe engem téve a Rákóczi terükkel Miskolc teljes egészének világ-könyvtárával.

István, akinek az egyik kezét levágták, saját volt, mint egykori romániai római egyházas egyház képviselet, királyként, nem ezer éve volt, hanem ötszáz kb. A római egyház kelta alappal bír, a keresztes háborúi idejében szemben állva az iszlámokkal, gyilkosokból és bérencekből áll, vér jelenti őket, ezt jelentette az István a királya.

Mivel a fekete kenyér felett az ózdi 666 áll, a hamis próféta és társa, a fenevad átadta a mágiáját Müller Péternek, így jutott a Főnixes lírai karámhoz, mely engem Földanyaként 1967-es utolsó búcsúja óta a régi történelmi egyháznak áldozott meg rettenetet üzenve az égnek. A fekete kenyér ünnepe nem jelent ezer éves államalapítást, sem Rákóczi tér nem létezett ezer évvel ezelőtt, nincs mit ünnepelnie a vallási szövetségnek, együtt a vatikáni Hunnia börtönnek a református börtön gyilkosokkal, mint ezer éves ember gyilkosokkal.

Velem olvastatták éveken keresztül a sátán Bibliáját megtisztítva ismétlésbben az ezer éves börtön gyilkosokat, reformátusokat, trianoni áthozatala mellett az elmebetegeknek Romániából, eltartva őket, taníttatva őket, név szerint kiválasztva a Bertalan utcai névlista szerint a csonkításommal, gyalázásommal lyukként, mivel a nemi szervemben volt a Rákóczi téri patológiájuk harminc éven keresztül, Csernobil előttől.

Nem értettem, hogy Tina Turnernek miért kiabálják, hogy rock-nagymama, hogy a zenei fesztivál velem kezdődött 1958-ban az egész világon, az Omegával és a Bertalan utcai vasfüggönyös Varsányival.

1989-ben nyugodtan odasétált politikusnak Orbán Viktor társaival a miskolci Rákóczi tér narancs lírai karámjának színében, ezt a Hunnia börtön taxisai észlelték, de senki nem mondta ki, hogy egyetlen nagy közös áldozást hajtanak végre Kohut kakasnak csúfolt utolsó emberi család ellen, sem azt, hogy Vénusz-Földanya áldozás történik, üzenve az ég kulcsainak, az összes Istennek, hogy jöjjenek nekem segíteni, a csendért meg kellett őket tagadnom.

Magyarország történelme az egyik Új Bekezdéses tag szerint soha el nem évülő priusz már régen.

Nincs fekete kenyér ünnep a mi áldozásunkkal a párszáz éve kivált vaskoriak Rákóczi tere által, melyek vélik, hogy megváltoztatják az időt és a törvényeket. Teljesen értelmetlenül áldoztak meg a lírai karámmal margaréta náluk fogságban lévő elzüllött tündér helyett, Nyika Turbina helyett kék csillagként a többezer éves Heródes zsidó népével még az ortodoxok mellett. Ezek a zsidók, mindig is ezek voltak, kislány áldozók. Izrael, ami egykor többezer éve Jákóbból lett már nem létezik. Ott a miskolci Rákóczi tér népei vannak, fényevésünkkel vitték ki őket, ugyanez az összetétel patológiákkal, barakkos legyekkel, börtön Hunniával, fertelmesekkel.
Így bocsát meg a Hunnia elme Ferenc pápája az izraeli zsidóknak, meg a legyeknek, melyek beöltöztek Mohamed népének, mint Magyarország Hunnia börtön országát jelentik.

Pogány Balázs a nevét megváltoztatta, áldozása azóta tart, amióta megszületett, mint testenyészete az Időjeleknek, vadállati apától a börtön választotta el könyvtáros anyját, 1991-ben folytatta az Új Bekezdés Vass Tiborral, amelyiknek bronzviháncos kísérete van Pogányné helyett az áldozásomat, tudván, hogy ki vagyok, mindenki helyett az országban addig is, amit tudtak, nevettek rajtam, mikor ide költöztem, hogy ne énekeljek Bródy dalokat. Pogányné lakásában furcsa mozgások voltak, ekkor kiderült, hogy súlyos skizopren elmebeteg, mivel saját kíséretét észlelte, emiatt a II-es elmeosztálya körbe udvarolja, legmagasabb szintű ellátásban részesíti, altatja, engem gyalázva helyette, mint könyvtáros beavatója helyett a világ-könyvtárnak. Pogányok azóta léteznek gyakorlatban, amióta a miskolci Rákóczi tér 130 éve berontott a világ meggyalázása után, a Kék és fehér dalom szerinti három gyalázattal megölt Jézusát a római egyháznak már együtt hajtották végre, amit rajtam ismételtek a selyemréti buzikkal, a Bertalan utcai szomszéd lakásban illetékes földszintes lakó népével. Gondnokság alá kellett volna helyezni őket, mint ügyvédekkel bíró fertelmeseit a Rákóczi térnek.

Tehát a Rákóczi téri Vörös Oroszlános összes világ kommunista korának végrehajtása után a medve kommunizmus korával egyidőben rajtam, mint egyedüli szereplővel jött a MIÉP Csurkával rövid ideig, mint medvéjével egykori orosz komminista kor képviselőjével, már ekkor engem lemészároltak, a Kata bordó táskámat a római templomban felejtettem, ennek így kellett történnie a valóságban is. Csillagmedve nyakába űttörő nyakkendőt kötöttek névadókor, medve kor után következett a görög egyház története, mint állandó ismétlő a Hunnia börtönnel.

1989-ben felállt a Rákóczi tér Földanya áldozó Orbán Viktor három gyerekkel megjelölt cigány családból, kerékbetörésre szánt névvel, Katalin kerékként rajtam végrehajtva, amit kiabált is neki a média. Narancs színben Heródes népével, a költőkkel, zenészekkel, festőkkel, illusztrátorokkal, felfoghatatlan nagy közös áldozásában az országnak, mely kereszténynek vallja magát. A terroristák különbek voltak, mert jeleket adtak, hogy itt Vénusz áldozás történik.

Utána jött Antal József Heródes zsidó áldozójával az MDF G. Maczó Ágnessel, az Ébredő játszótér vallási korainak főszereplőjével magyar hintás kislányaként az Illéséknek, amit én nem tudtam akkor még.

A megyei kórház idegorvosa megkoronázta Horn Gyulát, az adventista irodalomban fotóval ellátott parabrutális vasbéka Horn szarvát, leírtam párszor, de senkit sem érdekelt. Fémglóriát kapott.

Nem voltam magamnál, nem követtem, még mik jöttek ezután a Bertalan utcai névtár alapján, mint elmebetegségek, meg fizikai betegségek a Rákóczi tér részéről. Thürmer Gyula a munkáspárt képviseletében cipész műhelybe vitt szavazóládájával ismételve Kohut István, nagyapa testvére lebénítását, miután csak cipészként tudott dolgozni. Ez születésem előtt történt, folyamatosan járnak időben 130 évre visszamenőleg oda-vissza.

T. Asztalos Ildikó, karmikus jeruzsálemi, a Vénusz áldozók egyike SZDSZ-ben politizált, miután a TIGÁZ haldoklásom idején a világ uraival testemben az utcára tett engem az indiai cigánysággal rendszerváltásnak mondott Uniós központ kiépítése után Németországban a miskolci Rákóczi tér részéről, Bertalan utcai szimbólumok alapján, csak a hatágú csillag hiányzik. A hatágú csillag népéből kb. 1994-ben eszmélve fel egy pillanatra, a meghagyott Göncz Árpádot,mint gönczi világ-könyvtárt jelentő Biblia lyukas szívű Szabó elméleti áldozat az aszkéta ünnepi cirkusz porondon a sötétkapus dögjeivel áldozásommal Müller Péter által lett köztársasági elnök. Felálltam a tiszteletére, mikor ünnepi beszédet mondott szilveszterkor, nem tudva, hogy mi történik itt, s akkor hallottam egy karcos hangot, kettényílt a plafon fölöttem és rám omlott. Hiába mutatta be a média, hogy a new yorki valdens szektája beázott, értelmiség legyőzést hajtott végre Müllerékkel, már leírtam 2007. körül, ennek tíz éve, senki nem jött a segítségemre. Nekem mondták, mikor idejöttem, hogy Tóthnak már saját gépkocsi telepe van, honnan tudtam volna, hogy a Tótok kakasként Kohut és Vénusz áldozók Keresztesi pók népével együtt, amelyiknek lovag díjat adott a Rákóczi tér.

Asztalos Ildikó nem sima becsületsértést hajtott végre, mint ahogyan én ellenkezve saját magammal leírtam, amit gyerekkorom óta mondanak nekem, hogy az Ildikók és Erikák mind kurvák, nem ismertem ezt a szót, nem tudtam, hogy mindegyik sorsát rajtam hajtották végre az ezer éves börtön gyilkosokkal, azok támadnak a népükkel.

Jeruzsálem felfoghatatlant tett Lázár népeként, minden prostijuk áldozásommal tisztult, ment férjhez, nemesedett, nem hittem el a mondatokat, amiket nekem mondtak. Dicsekedtek a családjaikkal, hogy értelmiségek, tanárnők, orvosok lettek, engem lenézve, csúfolva, megjegyzéseket téve, hogy csak érettségim van papíron.

Lázár innen van, a jeruzsálemi áldozóim nevét vette fel az elmeosztályáról, végtelen ismétlése, hosszabbítása miatt a Rákóczi térnek az összes többi politikussal, mint az általam 1990-ben megfestett szegfű jelet Szegfű Gyula nevéből felvett MSZP tagjai Gyurcsány Ferenc idegbetegségével a Pszichografológiának itt illetékes a Hunnia börtönével a Rákóczi téren.

Vona Gábor Vénusz áldozó 81 éves hosszabbításában a ricsei elmeosztályának, öcsém lett összezúzva helyette Ricsére szállítva, mert nincsen arca, személyisége és perverzként lett megvádolva. Engem 1983. óta áldoztak az összes náci helyett bolt és közlkekedési fóbiával.

Ez Magyarország történelme többezer éve, az állandó Vénusz áldozást, a Kohut emberek lemészárlása nyelvi ellenségként, mivel egyikük sem magyar, csak állandóan magyar nevet vesznek fel, most utolsó Kohut emberek miatt zárták le a határokat vasfüggönyövével Miskolcnak, amit oroszoknak híreszteltek, akiknek a szívét kivájták, mikor bejöttek semmiről sem tudva. Valamennyien tudták, hogy a Kohut német árja név, s hogy a Piros Piri földönkívüli nép illetékes kakas ügyben.

Magyarország történelme, hogy meggyalázta az egész világegyetemet, űrpusztítójával Bodorral együtt, amit egyből rám uszított születésemkor a szülészeten. Magyarország jelenleg egyetlen német árja Kohut Pál, a Tolcsvay és a Szaszák családot jelenti.

Orbán Viktor narancs átvételele a Rákóczi térnek 1995-ben a Pszichografológia ismétlését jelentette együtt Göncz Árpád és a lyukas szívű Szabó világ-könyvtárával, koldultatásom, további áldozásom mellett a sötétkapus dögök helyett is már,amiket a II-es elmeosztálya hordott be kerületekre osztva a várost Kati néven utánozva Oláh Ibolya Katiját Kernéknek az ezer éves börtöngyilkosok közül. Orbán Rákóczi tere a dohányboltok nyitásával fejezte be az Uniós Pszichografológia világ-könyvtárnyi elmebetegségét a karmikus okkultistáknak az áldozásunkkal, bejelentve, hogy a cigaretta ezután csak az elmeosztályokon lesz lehetséges. Ugyanakkor a II-es elmebetegei az RTL klubnak, melyekkel kezdtek két Club Wiskeyes üveggel, a férjhez adásommal folytatva 1976-ban Illés, egykori csillag miatt, járva utánam az utcákon csókolózva, hogy nekem nincsen szerelmem, nevetve rajtam, hogy szomorú vagyok, megrendezve Katalin barakkos légynek, meg mindenféle elmebetegüknek a világ gazdagai közé emelkedve a hatalmas fényűzű lagzikat - közölték velem, egy nagy szőke személyében, hogy fizessék meg az orvosok a kávéjukat és cigijüket, majd jött a mérgezésem cigivel és kávéval, szidásommal a vallási perverzek részéről, melyek ekkor már szabadon nyitottak egyházakat, mint Rákóczi téri Rózsa nevekkel képviselt, berendezett pulyaszeplősítők az egész világon. Szoktak le a cigiről, tisztultak, ebben segítséget nyújtottak az angyalaik, amik megjelentek országutakon, mellettük Jézus labor népével együtt, akinek erős alkohol szaga van, ahogyan Orbán utalt is rá.

A Hunnia börtön által eltartott Hit gyülekezet szellemvilága a börtön gyilkosoké, fényvilág képviseli őket, mint ahogyan engem itt az egyik buzi megtámadott 1998-ban, amit leírtam a megy a sátán felesége a kórházban című írásban nem tudván arról, mit jelent a sátán, nem tudtam, hogy miért bántanak miatta. Beállított az ablakba a Hunnia börtön buzija, hatalmas képeket vetített ki fák fölé, a rétre egy óriás fényben tűndöklő asszonyt, azzal, hogy a jungista állandó kort végrehajtó aranysas János evangélista Mártika nevű Máriája áll a régen és hívja a földönkívülieket. Melion saját népét hozta magával, kiszedhették a fogait, amiért az elmeosztály engem megtámadott. Ennek már 19 éve, ha akkor összefognak az Ufók, tudtak volna segíteni, hogy a 18 éves kínzás és gyalázás, csonkítás, fényevés Nagy Anna utolsó kommunistája helyett a Rákóczi térnek, hogy a lányom tartson el, ne történjen meg.

Schmidt Pál Pali néven Vénusz áldozással került reformátusként Miskolc által politikusként kiemelve élre bolond honfoglalóként, ezért támadták meg sokan, hogy idetartozik. Míg összeraktam a kockákat, négy évre volt szükség, jeleket adtam, hogy felfoghatatlan történik és történt velem, segítséget kértem, ekkor már sokan leplezni kezdtek, hogy még mindig tart 58 éve az áldozásom, ekkor mondták, hogy Benkő Dániel helyett megszégyenítettek kisgyerek koromban, s mentek végig mindegyiken.

A bort, búzát, békességet mondatát egyik írásomnak Torgyán József jelentette a kisgazdapártjával, a BI Aranyketrec bolond honfoglalói közül, ismételte a történelmet a Hunnia elme '56-osaival.

A Földanya áldozók tudják, mi vár rájuk, a fertelmét a Rákóczi térnek is hozzájuk tartozó nemeseknek, minden lírai karám tagjának nem lehet visszadni, hiszen olyat gyaláztak, aki nem ismerte a nemiséget, mert nem volt azelőtt nemi szerve, csak szentélye. Álomvilággal kezdtek hipnózisba tételemmel születésemkor, nem volt menekvésem, bárhová mehettem volna a lezárt határokon belül, ha mindenki sorsát, szerepét rajtam hajtották végre megállás nélkül egymás ellen.

Nincsen emberjogi bizottsága a Földnek, csak Unescoja a miskolci Rákóczi térnek, az Uniós miskolci Rákóczi tér emberjogi bizottsága, hatalmas anyagot kell feldolgozni. Én nem tudok írni sem, mert megvisel, nem akarom látni őket, sem hallani többet róluk. Minden embergyilkos ismét megszületett, ezek a betegségek, amiket szeretettel vesznek körül, ismétlésben is megáldoztak helyettük folyamatosan, megállás nélkül.

A világ összes történelmi korát egykori időkkel indulva rajtam végrehajtották elpörölve mindenkitől. Ezt jelentette a vasfüggönyös Táncdalfesztivál is, nyugodtan átvették a díjakat a franciáktól, mint Woode Allen népétől megmentésükkért, meg mentek sztárnak a világ minden részébe, nevüket átcserélték egyesek külföldire. Már 1983-ra, mikor elkezdték Benkő Lajos sorsát ismételve rajtam együtt anyáméval, az anyjáéval, a háromgyerekesek már harminc évesek voltak, de nem hagyták abba a megjelölésüket bízva abban, hogy én Földanya vagyok, valami történik. Megállt az Idő, mivel én jelentettem az Időt, akkor is, ha Lázár népe minden részemet kerékbetörte Alexandriai Katalin időben, csak a fejem maradt meg, azt meg levágták Atlantiszig jutva a történelmi korok végrehajtásában. El akartak égetni február 10-én, de a Világ elpusztult volna.

Gór Nagy Mária, a felfoghatatlan végrehajtója a miskolci Rákóczi térnél lett bemutatva, mikor vigyorogva mentek végig a Bertalan utcai névlistájukon. Olyat tett, ami mindenféle földöntúli hatalommal ellenkezik, a csonkítását hajtotta végre.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 261 db bejegyzés
Összes: 6904 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 23
  • e Hét: 1263
  • e Hónap: 5326
  • e Év: 71292
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.