Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Az igazi optimizmus, ami életben tartott
  2017-08-27 22:13:41, vasárnap
 
  Az ember utolsó pillanatig nem adja fel a reményt, hogy a vele történtek napvilágra kerülnek, egyszer vége lesz mindannak, amit nem ért, hogy tiszta szívű és becsületes lényeket meg lehet gyalázni, meg lehet csonkítani, fel lehet minden törvényt rúgni a velük való bánásmódban, mivel ők nem ismerik a rosszat, a bűnt, a csúfot, a gonoszságot, így semmit sem értenek mindabból, ami velük történik.

Amint írtam már csak pár dolgot kibogozva, elkezdték a hiteles világ történelmét együtt a világ-könyvtárával az egykori Vénusz támadómnak, a lyukas szívű Szabónak. Még az utolsó Íriszes fillmnél beállították az arcomat, amikor a romániai Írisz elmeosztály befejezte a hiteles történelmet, volt olyan fillmrendező, akit lehoztak a Torzsásra Újhelybe és ott megették. Nem mert senki sem arra járni évekig.
A Világ-könyvtára a börtönnek egészen más Íriszt írt meg a lírai karámjával, mint ahogyan az összes többi is el van ferdítve, mint Her-mész egykori törvénye is ellopott mágiájával együtt, bekerült a sátán bibliájába, feddésként a zsidóknak, hogy belülről meszelik a sírt.

Babits lírai karám tagja a Rákóczi teréről Miskolcnak úgy írta meg Íriszt (ezeket a szerepeket a darabokra szaggatott bibliákkal elküldtem az Ombucmannak 19 éve már), hogy Írisz, aki én lettem, dűlöng bizonytalanul a színpadon pofonok és ütlegek között, senki nem kegyelmez, véres a ruhája, ki az, aki megszánja a fekete ünnepen. Ide rendezték be Babítsy Andreát, a Tóth rokonság mellé, aki Íziszes áldozást jelentett apjával még átírva Babits kegyetlenségét is. Megírták a könnyek asszonyát, aki fekete poharát tisztítja a lírai karámnak mint penitencia, ami a cserépsorozatban még megvan, melyet hiába kínáltam fel bizonyítékként, már át vannak festve is, ahogyan Busch mutatta, hogy Amerikában jártak tíz éve, ott fedték be a mezítelen szobrokat, tisztultak gyalázattal. Így lettek felöltöztetve a cserepeken az egykori görög istenek, akik mezítelenül voltak, mint áldozatok, az én áldozásommal, ami felfoghatatlan, hogy saját tetteiketk rajtam hajtottak végre.

Néha visszaolvasom most már, amit írok, már nekem minden mindegy, bizony hibázok, nem tartom be időnként a stílusait a fogalmazásoknak, néha javítok, s mivel én optimistának születtem, elkönyvelem úgy, hogy fogják fel a mondanivalómat a tényekről, mint történtekről - ami nem panasz - úgy, mintha beszédben közölném, mesélném el, mi történt velem. Néha még ellenőriznem kell helyesírást is, mint tegnap a hírhedt szó hosszú í-jét, mert nem hallom még a hangokat, mert a beszédem volt az időmérték maga. Nagyon fájt, amkor csúfoltak a neten az áldozóim, hogy nem tudok helyesen írni, most meg abba hagytam az írást az utolsó szonettkoszorúnál, mert azt írták, hogy a legtöbb volt, ami tőlem tellett, de nem engedték megjelenni a szonettkoszorúmat.
Én szabatos vagyok, egyszerűen fogalmaztam mindig, nem értem még most sem a lírai karám verseit, bár elolvasom őket, látom, mennyire tisztultak meg, néha írok elmebetegséget, amikor nagyon meg akarok jelenni valahol, ezeket a verseket dicsérik, én meg szánalmat érzek a szívemben,meg szégyent, hogy kedvében kell járni a Rákóczi térnek. Befejeztem a leplező verseket, melyeket közösen kiáltottak ki sötétnek annak ellenére, hogy maguk jelentik a feketemágiát, Hunnia világ-könyvtár skizoprenjeit gyilkos minden kívánságukat teljesítő kíséretükkel.
De az írással kapcsolatban az optimizmusom odalett, nem vagyok sötét lelkű tisztátalan lélek, nincs már több mondanivalóm, tanítani pedig boldogságról, szerelemről, szeretetről ilyen állapotban többé nem fogok.

Optimisták voltunk mi is apával, öcsémmel, csak néztünk egymásra, nem értettünk semmit a velünk történtekből, nekem senki sem mondta, hogy az ország teljes egésze világ-könyvtárát, sorsát, szerepét, tetteit rajtunk hajtják végre születésem óta. Legalább egyszer figyelmeztettek volna, hogy segítséget kérjek valahonnan, bár dicsekvésük és torülésük szerint minden országát a világnak szinte Magyarország rendezte be a könyvtára szerint többmillió éve már, amióta az első gyilkos megmaradt, jött a többi, amikkel közösen megalkották a rendeket, sárkányokat, sátánt, Talmud állatait, a Talmud a cigányokat örök élettel és a zsidókat örök élettel, mely Japán mellett volt eddig biztonságban, állandó kislányáldozóként kivétel nélkül mindegyik. Én voltam az utolsó egykori ég serege csillaga, a törvény, mely a szívemet és a méhemet jelentette volna, mégis természetesnek vették a kék földönkívüliek Pisti vörös földönkívülijeivel, a trianoni nagy Magyarország ufóival, hogy velem mindezt a gyalázatot, fertelmet végre kell hajtani. Lányok szinte nem maradtak, akikben egykor mint szépségekben gyönyörködtem.

2011-ben írattam ebédet a szociális hálózatnál, kihordták nekem, mivel haldokoltam. De nem számítottam rokkantnak, a nyugdíjfolyósító emelte folyamatosan az áldozóim nyugdíját, én mindenből ki lettem közösítve, azzal, hogy nem tesznek velem különbséget a miskolciak.
Gábor hordta ki az ebédet, aki utált engem, tudta, hogy utolsó emberként áldoznak, úgy is bánt velem.
Már lett ebédem, de még reggeli, vacsora nem volt, csak a legolcsóbb vajkrém kenyérrel hosszú éveken keresztül, amiért mára megutáltam a kenyeret.

Kb. négy éve kezdtem főzni délutánonként, igaz, hogy semmi másra nem tellett mellette, de már megjavítattam a dolgokat a lakásban, amik éppen elromlottak, minden hónapra jutott valami közös sorsként ismételten a születési fogroncsolás kezdetével, Máriával. Egyformán lettünk szerencsétlenek.

Ekkor jöttem rá, hogy születésem óta optimista vagyok, vagyis jókedvű, kicsit bohóc, szarkasztikusan tréfás lettem volna, aki mindig kimondja az igazságot. Szerettem énekkel válaszolni, felelgetni a férjemmel, de belém fojtotta a szót.

Ha édességet kívántam, ittam tejet, tettem bele vaníliacukrot, azt képzeltem, hogy madártejet eszek, vagy süteményt.

Amikor vajaskenyeret ettem a legolcsóbb pulyka parizerrel, amiből nyugdíjkor mindig megvettem egy fél kilót egész hónapra, azt képzeltem, hogy pick szalámit eszek finom zöldségekkel. Készítettem néha hamburgert magamnak. úgy, hogy a pulyka parízert kicsit megpirítottam olajban, rátettem a kenyérre, hagymát vágtam a tetejére és megszórtam az akciós kecsappal és majonézzel, mert már azt is vásároltam.

Amikor bolonyai spagetti utánzatot főztem, felvágtam hagymát, amiből mindig vettem bevétel után, olajban megfonnyasztottam, tettem bele pulyka parizert akciósan, azt is kicsit megfonnyasztottam, ráöntöttem a paradicsompürét, összekevertem spagettivel. Ennek már nagyon örültem, mert vásároltam hozzá paradicsompürét és szintén akciósan spagettit. Mikor ettem, azt képzeltem, hogy darált combbal készült és sajt van a tetején. Ezeket a kezdeti recepteket három éve feltettem a netre, szerintem sokan meglepődtek azon, hogy az utolsó emberi áldozatuk eszik, nem is szóltak hozzá.

Azután jött a kétszáz forintos sárgarépa akciósan, ebből már készítettem sárgarépa levest, rakott sárgarépát, rakott kelt szójagranulátummal, ahogyan helyettesítettem a húst töltött káposztánál is, meg mindenféle töltött zöldségnél mai napig.

Megosztottam étkeimet a facebookon is, néhányan hozzászóltak, de elbújtam a finomságaik és terített asztalaik mellett áldozóimnak, amikre én csak nyeltem, de már régen elkönyveltem, hogy az áldozóim magasabbrendűbbek tőlem, nekik mindez járt, különb a gyomruk az enyémnél, ami felmondta tíz éve a szolgálatot, én vagyok egyedül az országban a fényevő koldus 1967. óta, amióta Miskolc elvette tőlünk az ennivalót Ízisz áldozása kezdetével Kelet és a cigányság emberré nemesítése közben sorsuk és tettük végrehajtásával.

Kb. tíz éve jöttek népszámlálás miatt, amit a Rákóczi téri Földanyás 1998. óta engem gyalázók és kínzók írtak ki, egyik kérdés az volt, hogy cigánynak érzem-e magamat, mert aki cigánynak vallja magát, annak előnye van mindenféle téren. Mivel a cigányok állandó világvégi ország elfoglalók, a sötétkapusai a Hunnia börtönnek állandó világ-könyvtár végrehajtók, elvéve az ennivalót, mint kiderült mindenkitől, koldultatva, semmin tartva ölték meg az országok lakosságát,. amit az egész világ minden földönkívüli népe végig nézett többmillió éven keresztül, ezért saját tettük szerint nem hús járt volna nekik, hanem semmi, ahogyan ezek bántak másokkal a börtönükkel együtt.

Csak néztem egyet, amikor néha kapcsolgattam a tévét, hátha megy valamilyen normális műsor, nem a haldoklásom miatti tor ünnep a tehetségkutatókkal, hogy a Rákóczi tér hogy ki van öltözve, milyen finomságokat főznek, milyen autókban járnak, milyen házakban laknak, mint Balázs Klári, amelyikről már lassan negyven éve röppent fel, hogy engem áldozott meg maga helyett.

Mikor a börtön berendezte, hogy összevesszek Csillagmedvével két tojáson, főzés lesz-e, vagy megeheti az egyiket, már az utcanépét tisztította. Nem lehet megérteni, ennyira megalázzák az ég seregét, koldulással, szétpüfölve minden részüket, megcsonkítva az arcukat, mert náluk születnek meg a pusztítók. Ezzel kezdtek, ezzel akartak zárni.

Tehát az optimizmushoz kell egy alap, ami nem két tojást jelent összes ennivalóként, hogy rántott leves legyen-e egy tojásos tésztával, vagy meg lehet enni,mert semmi más nincsen. Alap volt itt a leértékelt pulyka parízer, amiről lehet képzelni, hogy turista, vagy pick szalámi, alap volt itt a tej, amiről lehet képzelni akciós vanília cukorral, hogy édesség, alap volt a szójagranulátum, amiről lehet képzelni darált húst, igazi fejedelmi étkeket sajttal a tetejükön, meg tejföllel. Az alap minőségi különbséget jelent.

Például egy kis lakásra, mely szépen berendezett, ki van festve, minden tökéletes benne, lehet képzelni, hogy saját házában él az ember, csak a telek hiányzik hozzá, legalábbis én így lettem volna, ha nem érzem börtönnek erkély nélkül, ahová bezártak engem a gyilkosok sorsaként közlekedési és boltfóbiával, amit ők hajtottak végre, ha be akartam menni egy boltba, feketemágiával támadták meg a kezemet, fejemet, hogy féljek és remegjen minden részem. Tudtam, hogy ilyen fóbia nincsen, sem közlekedésiben olyan, hogy hatalmas erővel akadályozva vezetnek a Hunnia börtön gyilkosai hipnózisban, amit észleltem, szerintem sokan tudtak róla, de nem mondták nekem.

Lehet képzelni, mint amilyen én vagyok születésem óta elegáns ruhatárat, mely a legegyszerűbb anyagokból készül, de színben harmonizálnak egymással. Nekem nagyon kevés ruhám volt, ezeket eltettem örök emlékül, mert engem jelentettek.

1976. óta főzök naponta két félét. Horváth Ilona szakácskönyvét vásároltam meg 1974-ben, ebből tanulam magamtól. Egyetlen egyszer rontottam el a sztrapacskát, ami szétesett a forró vízben. Soha nem adtam fel semmit, mindig mindent kezdtem elölről, ha valami nem sikerült. Így voltam a sztrapacskával is, kiöntöttem, kevertem másikat több liszttel. Mai napig nem értem, hogy hétszáztíz forint szülésiből és a családi pótlékból, melyet megigényeltem hamar, hogy legyen mit ennünk, hogyan tudtam főzni harminc napig minden hónapban, amikor az albérlet maga hatszáz forint volt. A Révész utcájukra költözve kezdtem el sütni. Ez már nehezebb volt, amikor nem sikerült, nevettem rajta, mondtam a lányoknak, hogy egyék ki a süteményből az almát, a kemény tésztája ment a szemétbe.
1990. óta ismét éhezés következett. Minden évben haza vitettem egy mázsa burgonyát, hogy az legyen otthon és hagyma is. Volt, amikor egy hónapig naponta burgonyásat készítettem, az volt a fontos már akkor, hogy ne legyen üres a gyomrunk. Volt nehéz időszak, amikor Csillagmedvének az orra is megnyúlt, miután munkanélkülire küldött a Rákóczi tér, három hónapig egyáltalán nem volt sem kenyér, sem tej, a gyerekek ennivaló nélkül jártak iskolába is. Nem tudtam belegondolni, hipnózisban voltam, nem is akármennyire. Akkoriban áldoztak meg Szandi helyett. Majd ismét járni kezdtem ócska ruhákat árulni a piacra, ahogyan Újhelyben tettem. 1988-ban, a születésnapomon költöztem Miskolcra, hetente hordtam a Győri kapui Patyolatba a kis ruhákat, abból vásároltam a piacon be a következő hétre a főznivalót.

Leszámítva a mocskaikat, nyomorba döntésüket előre kitervelten maguk helyett, nácik, börtön gyilkosok, cigányok sorsaként, amivel már nem tudtam mit kezdeni, ha másféle baj ért, mindig azt mondtam a gyerekeknek, hogy ettől nagyobb bajunk soha ne legyen. Addig soha nem feküdtem le egész életemben, míg minden rendben nem volt körülöttem, kedvenc szólásom lett, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Nem tudtam, hogy mindez nyilvánvaló mindenki előtt, s hogy ezzel is visszaélnek, ezért nem kaptam fizetésemelést soha a legtöbb munkáért, mert itt közölték velem a miskolciak, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak.

Nem lehet képzelni egy találkozásról többmillió év óta, mely Pistivel köttetett házasság lett volna mindig, hogy ha találkozom a szívem szerelmével, nem tudok rá nézni, mert nincsen hangom, amivel szólnék hozzá, amivel íncselkedtem egykor, nincsen arcom, amit rejtenem kell, nincsen Vénuszi gömbölyded formám, ami görög isteni formaként normális volt nálam, nincsen egyetlen porcikám, amely ép volna. Erre készült az ózdi feketemágusok lírai karámja többszáz éve a genyó Istenével, hogyan fog velem elbánni, ha netán megkegyelmez Pisti nekem, mint aki gyűlöli a hangomat, mert tiszta volt és nőies.

Így vagyok, senkivel nem tudok találkozni, mert elájulnék, ha valaki rám nézne. A külsőmmel kapcsolatban 2004-ben végleg elveszítettem az optimizmusomat, gyalázásom miatt adtam jeleket, kérve segítséget, hogy hagyassa abba valaki kínzásommal együtt 18 évig a Rákóczi tér által a melleimnél fogva. Csak azt akartam, hogy mielőtt megszűnök, mindenki tudja meg, mi történt velünk.

Az ember nem érti a gonoszat, a rosszat, a hazugságot, a gyilkosságot, erőszakot, nem ismeri, ezért meg sem tudja nézni, sem az erőszakot, gyalázatot, ha ilyen éri, meghal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hitleráj kora
  2017-08-27 18:38:21, vasárnap
 
 

Azokban a napokban, amikor a nácik felgyújtották a Birodalmi Gyűlés (a parlament) épületét, az iskolák alsó tagozataiban még nyugodtan folyt a tanítás. Történelemórán vagyunk.
- Mit tudsz az ősgermánokról, Móricka? - kérdi a tanító.
Móricka feláll, összedörzsöli a kezét és meghajol:
- Csakis a legjobbakat, tanító bácsi kérem.

- Na, jól nézünk ki - mondta Kohn Grünnek. ,- amikor Adolf Hitler birodalmi kancellár lett. - Most már az utcára sem mehetünk ki többet.
- Már miért ne mehetnénk? - kérdezte Grün.
- Mert akinek három tojása van, annak ezek böllérbicskával felvágják az egyiket.
- Aha - mondja Grün és elgondolkozik. Azután felderül az arca. - De mondd csak, Kohn, miért ne mehetnénk mi ki az utcára? Elvégre egyikünknek sincs három tojásunk!
- Mit gondolsz - néz rá szomorúan Kohn - számolnak ezek,mielőtt vágnak?

Gyereket vár egy fiatal német munkásházaspár. Pénzük nincs gyerekkocsira, de a leendő apa úgyis egy nagy gyerekkocsigyárban dolgozik, megállapodnak hát egymás között, hogy majd rendszeresen hazahoz a gyárból egy-egy alkatrészt, pontos tervrajzok alapján összeszereli, mire meglesz a kicsi, meglesz a kocsi is.
Már-már megszületik a gyerek, ám a férj még mindig nem készült el a szerelési munkákkal. Egy napon kifakad:
- Nem értem, nem értem... Akárhogy rakom össze, mindig tank lesz belőle.

Megy egy ember a berlini utcán, nagyot köp. Hátulról rászól valaki:
- Idefigyeljen, néptárs, jobban tenné, ha a véleményét megtartaná magának.

Biliztetik a gyerekeket az óvodában.
- Ne nyögjél kérlek - mondja az egyik gyerek a másiknak. - Ha nem tudnád, a bilinek is füle van.

Párizs hitleri megszállása idején belép az egyik kávéházba egy német tiszt egy kis francia nővel. Leülnek az asztalhoz, a tiszt megkérdezi partnernőjét, mit szeretne.
- Kaffee? Oder lieber Tee? (Kávét? Vagy inkább teát?)
Mire a nő:
- Liberte! (Szabadságot!)

Hitler elhatározza, hogy a nép közé vegyül. Tapasztalni kívánja, mennyire népszerű. Útjában egy mozi mellett halad el, úgy dönt, hogy bemegy.
Az előadás az ő arcképének a vetítésével kezdődik. A terem egy emberként talpra ugrik, előrelendülnek a karok, csak úgy mennydörög a kiáltás: "Heil Hitler!" "Heil Hitler!"
Hitler karba forrt kézzel ülve marad, boldog .A szomszédja oldalba böki:
- Megőrült? - sziszeg rá.- Ember, emiatt az utolsó strici miatt börtönbe akar kerülni?

Göring birodali marsall telefonál Hitlernek.
- Képzeld, Olaszország belépett a háborúba. Most kaptam a jelentést.
- Nem baj - feleli Hitler. - Küldj ellenük egy hadosztályt.
- De Führerem: Olaszország mellettünk avatkozott be!
- Igazán? Akkor küldj oda két hadosztályt!

Panaszkodik egya férfi az óvóhelyen, hogy Németországban is romlanak az erkölcsök.
- Képzeljék - mondja -, megérkezem Nünbergbe, a pályaudvaron beleteszem a bőröndömet a poggyászmegőrzőbe, érte megyek: nincs meg a csomagom.
- Ez semmi - legyint valaki: - Megérkezem Frankfurtba, beteszem a csomagom a csomagmegőrzőbe, érte megyek, nincs meg a pályaudvar.

Hitler és Göring rosszkedvűen ül egymással szemben. Elmúlt a mámorító hadijelentések kora.
- Te mit csinálsz? - fordul Hitler hirtelen a régi baráthoz és fegyvertárshoz -, ha mégis elveszítenénk a háborút?
Göring habozik.
- Hát... amit az első világháború után. Fogom a kalapom, és...
Hitler gúnyosan figyeli.
- És... mire teszed?

Londonban ünnepélyésen búcsúztatják az inváziós csapatokat. Kohn és Grün, akiknek sikerült idejében elmenekülni Németroszágból, ott áll az egyik tribünön és nézi a díszszemlét.
Egyszer csak megszólal Kohn:
- Most mondd, hogy nem tudják kivágni a díszlépést!
- Igen - sóhajtja Grüón -, én is épp azon füstölgök magamban: ez ezeknek díszszemle?!.. Látnád csak a mieinket!

Nagybaczoni Nagy Vilmlos honvédelmi miniszter a keleti arcvonalon néhány zsidó munkaszolgálatos századost is megszemlélt. Az egyik aknaszedő alakulatnak, amelynek különösen nagy a vérvesztesége, a kórházbarakkjába is belátogatott.
- Magának mi a polgári foglalkozása? - kérdezte az egyik súlyos sebesültet, aki elveszítette a szeme világát.
- Jelentem alássan, egyetemi magántanár.
- Hát magának? - kérdezte gy fellábútól.
Jelentem alássan, zogoraművész.
- És magának? - kérdi egy félkarú roncstól.
- Jelentem alássan, szobrász.
A miniszter megcsóválja a fejét, fel akar jegyezni valamit a noteszébe.
- Hanyadik század is ez? kérdezi.
A kórterem, kórusban:
- Huszadik század.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Hunnia Magyarország világ vége 1995. folytatása áldozásával
  2017-08-27 14:05:37, vasárnap
 
  1995-ben értek el a világ-könyvtárával Hunnia Magyarországnak az ébredő játszótere leszállításához az ég seregével együtt Illésék végtelen apokalipszisében a világ végéhez, amikor várják a Jézusait saját Rákóczi téri Rózsa nevekkel berendezett vallásaikhoz, mikor a sátán bibliájának minden szereplője visszaszámlálásra kerül és újságpapírok, világ-könyvtár lapjai maradnak utánuk állandó Varjús színben, mellyel kezdtek 1956-ban minden főszerepet, mellékszerepet kezdetben magukon, születésem óta rajtam.
Ehelyett becsaltak Túri Ferenc politikai kiválasztott börtön képviselet pszichiátriájára az ufós római egyházas szomszéd helyett, spanyol pusztító, ufók berendezése mellett ismételteni kezdtek a magyarok egri központjának egykori támadását, tor ünnepével az akkor nyitott Hunnia börtönnek a miskolci Rákóczi tér médiáival, így készültek tovább tisztulva fesztiválokat rendezve a világ-Magyarország jövőjére új történelmekkel.A szél elfáradt és elnézett messzire, nem bírta nézni már a gyalázatot, amit Magyarország művelt. Tüntette el azután az épületeit a Passuth könyveknek, elköltözve a városból a börtön Hunnia Imréknek, melyek meg voltak jelölve üzleti sorral, folytatták rajtam elölről kezdve Varjú bírójukkal a világ-könyvtárát Szabó István egykori Vénusz támadónak, beházasodva a családba Lázár fekete ruháját rám adva ismételve azt, amit velem tettek együtt közösen, szidva minket, mint állandó áldozataikat tettük és szerepük nemesedésük melletti végrehajtásban, hogy mi elmebetegek vagyunk, ők az értelmiségek, meg az összes többi értelmiség legyőzője a világ-könyvtárnak. A börtön tette mindezt, hogy eltüntentessen engem utolsó Kohut emberként, Miskolc médiáilval megmenekülve vaskori vasfüggönyöseivel hatalmas ünnepi tort rendez mai napig a halálunk és haldoklásunk miatt öröm-ujjongásokkal, tüzijátékokkal. Így még egyetlen világrész sem menekült meg addig a világ-könyvtár végén a sötétkapus dögjeivel.

Tehát az 1995-ös Nagy Anna halottjuk bibliai világ végi seregének leszállításakor Illésék ébredő játszóterével együtt Hunnia világ-könyvtárt jelenti bibliai Magyarországnak el kellett volna pusztulnia, hiába várva Jézust, mint más országokban azelőtt, újságpapírokat kellett volna fújni a szélnek. Ehelyett engem áldoztak meg közösen a halottakkal halottak helyett, Illés halál reformátusai prédikálni mentek, átvették az egyházakat, leszálltak az ég seregével, hozták a technikai vivmányokat a megváltottaknak, mert Miskolc egyetlen nagy közös áldozással folytatta a súlyos elmebetegei helyetti gyalázatomat betegségeivel együtt, kivégző sorozatokkal, tor-ünneppel. Az első mobil Szelepé volt, a tompalátásomé a világ-könyvtár családjából, de minden nyomorult, báb, füves, alkoholista, skizopren megkapta a mobilját, a szociális hálózat elmeosztályával szolidarításban nekem nem járt semmi, nem volt pénzem feltöltő kártyára szinte sohasem, együtt az afrikai egykori Isten öcsémmel, akinek iszonyatos sorsa volt többmilliárd éve már az ufói miatt Romániának, állandó éhezéssel.

1995-ös magyarok egykori támadásának rajtam történő ismétlése kezdetével a jungista aranysasnak, mint János evangéliumának feszületével Derláné Éva nácik bárányának folytatásában a Révész újhelyi utcájuknak már Vénusz áldozásuk óta eltelt majdnem ötven év óta németek lettek a nácik bolt és közlekedési fóbia nélkül az egész világon, újabb zsidó játék kezdődött el a fényevésem után ennyi idővel mentek végig egész Kelettel, mint perverzekkel, amik emberré nemesedtek ismételve a régi történelmet palesztinokkal, felvéve Ízisz kockás fejfedőjét, összeveszve egykori Izraellé vált Jákób siratófalán, ami az égi Jeruzsálemé volt, ortodox áldozóimmal, valamennyi vallásával a sátánnak tort ültek a médiájukkal az egész világon, elmeosztályokat emelve, tisztítva beázástól, mocsoktól, tehetségkutató műsoraival a Rákóczi térnek, kiabálva, hogyan mentek egymásnak egykor a magyarok. A világ mészárosai ezt követően trianoni biblia olvastatást rendeztek éveken keresztül az áldozásommal kínozva éjjel-nappal a Hunnia börtönnel, tik sem vagytok magyarok cigánytelepével Romániának, mint Müller menhelyi hálózatával, áthozva a Rákóczi téri elmebetegeket minden országból világ-történelméhez, egri csillagok és a többi könyvszereplő irodalmi futtatásával, lovaggá ütve őket, 1995. óta művészek és híresek lettek facebookon cukorhegy néven, emberré válva világ vége helyett az ózdi cigánytelepükkel. A hentes és mészáros ország külföldre távozva dorbézol, mulat, dicsekszik minden országban, meghívva a főnix legendává vált Vénusz csonkítóit és gyalázóit hídemberekkel, mint farizeusokkal, minden sztárjával a hunnia börtön kivégzőinek. Ilyen törvénytaposás a világon sokszor történt Magyarországnak köszönhetően, ami a magyar nevet felvette magyar névtárával, de eddig mindig csak a könyvlapok és újságok voltak a túlélők utánuk.

1995. óta kínzás és állandó csapások sorozata kezdődött el az őskígyó sátánjuk miatt, amelyik bennem volt Csernobil óta a Rákóczi tér és Müller Péter cigánytelepével állandóan a lakásban tartózkodva mellettem adták nekem a megmentett áldozóim betegségeit, míg a világ-könyvtár tulajdonos 56-osok mártírnak kiáltották ki magukat a Rákóczi terével Miskolcnak, mint vasfüggönyösök hazugsággal, mivel saját volt az orosz vasfüggönyös Kádár kommunista nép is, melyekkel a parasztjait a sátánnak kommunistának kitermelték az áldozásunkkal folyamatosan. A szereplők mentek politizálni, míg én haldokoltam, mint G.Maczó Ágnes, Torgyán József, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor, Lázár, Kósa, Mészáros, Jakabok, Simonok, Ballák, Szijjártó Izrael barakkosai képviseletében, vége nem volt a Bertalan utcai névlistának, míg engem éjjel-nappal maguk helyett gyaláztak a nemi szervemben nemi kivégzők helyett, mint Gabriellák, Mariannák, szőkék, Balla, Csisztu, Oláh, állatokkal fajtalankodók meg az összes cigány pinája Müller Péternek. Ekkor kértem segítséget, mert egész életemben nem beszéltem arról, milyen értelmetlen dolgok történnek velem, nekem meg senki nem mondta, hogy lezárták a határokat, világ-könyvtáruk és minden főszerep végrehajtása miatt rajtunk. Magyarország magyar felvett nevű kivégzői túlélték az emberiséget, akiket megáldoztak értelmiségként, tiszta hang és szív miatt.

1983-ban, mikor a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan pán-európai Uniós utcákat összerakták, melyek kíséretei nálunk voltak születésemkor, apokalipszisüket rajtunk hajtották végre már ismétlésben, mert Sárospatakon ugyanez történt Benkő Lajos angyal meggyalázásakor és megcsonkításakor Olaszliszkán, apám szőlőjébe így került a márványtáblám, akkor is írtam.
Mikor elkezdték a Hunnia vatikáni elme magyar filmeket rajtam azzal, hogy most is képzelődöm, vitték a padlásos filmből II. Jánost a Vatikánba, közölve a sánta Sütő László gazdagságra, elnökségre születésem óta jutott által, hogy mi mind elmebetegek vagyunk, már látni lehetett a jövőt, hogy hová juttatnak majd Romániával.

1983-ban, ismételve az elmúlt 130 évet István a király Szendrei Klaudiájával, mint egykori főszereplővel, az én áldozásommal, amivel kezdtek születésemkor a Rákóczi terével a világnak Nagy Feró genyó Istenével, Varga vasfüggönyösökkel, nemesek Müllerék cigánytelepe általi kitermelésével, Hunnia Vatikánba menetellel együtt, minden tanyáról nemi kivégzők kitermelésével, mint egykori Somáéval a világ-könyvtár főszereplőjeként, helyette és Szabó Szilvia reformtátus anyám egykori áldozója helyetti megáldozásommal az újhelyiekkel, Zoltán Erika gésa helyetti kezdetével az Emmanueljüknek, leírhatatlan Dévényi Erzsébet kisfiús sorsával együtt Csepregi Éva gyalázatával az egész világon, mint főnixes ózdi cigánytelepével, ondótól tisztulók népeként támadtak meg engem, így szépülnek, mint démonok és tisztátalan lelkek. Világ-Magyarországra készült már Magyarország ekkor a világ-könyvtárak tulajdonosaival és a bibliai gyilkosokkal, apokalipszis lírai karámjával. Tervbe volt ekkor véve a penitenciás véráldozással, gyalázással történő emelkedésük világ gazdagai közé, nemessé magukat beíró Rákóczi téri történelem kivitelezése mellett a végleges haldokoltatással együtt történő gyalázásban történő tisztulásuk, ahogyan Benkő Lajos és a többi angyal fekszik a sírban a mai napig.

1956-os forradalmárok tehát a világ-könyvtár skizopren tulajdonosai, a szívkivájó ballonkabátban jelentkező Hunnia börtön mészárosai Miskolcról, a kék buszos ismétlők, a börtön bűnözők, a Rákóczi tér teljes egésze, a honfoglaló bolondok, az ébredő játszótér reformátusai, a többit nem figyeltem, amikor ismét összegyűltek a világ hentes és mészárosai megszabadulva a könyveiktől, bár még ismételték rajtam őket. A nemesei Müller Péternek szintén összeálltak, az egész nagy csapat 1945 előtti világból, felfoghatatlan módon, amik együtt készültek akkoriban a világ-könyvtárával Magyarországnak, nem törődve, nem gondolva rám, mint akit egyetlen közös áldozással maguk helyett megáldoztak.
A jelenlegi skizopren könyvtulajdonos grófok és bárók, nemesek a börtönből kitéve mindet ellenségei most is Petőfi kortársait jelentette, aki harcolt az egyik Leninnel, mint szocialistával a nemesek, kiváltságos diktátorok ellen, nem tudván arról, hogy ez a Hunnia börtönét jelenti a gyilkosoknak. Ki ellen keltek fel a világ-könyvtár 1956-os Hunnia börtön elme tulajdonosok, amikor maguk hozták be a saját vasfüggönyös orosz nemi csapásaikat, maguk választották ki falvakból a parasztokat kommunistáknak?
Furcsa politika ez a Vénusz áldozó nácik bolt és közlekedési fóbiámmal, az ezer éves börtön gyilkosok bezárásommal a lakásokba nemi támadásukkal a kurvák miatt 81 éve már, a Hunnia börtön skizopren világ-könyvtár tulajdonosaival, mint kommunistákkal, minden kor és ország szereplőivel vallásokkal együtt, a zsidók, amik engem megáldoztak kislányként, új történelmet maguknak író patológiák zsidóként, a nemesi elmebetegek honfoglaló bolondokkal, Rákóczi tér stricikkel, kurvákkal vastrágyaként, rengeteg szigeti nép nemi törzseként az új-kígyósi kínzómnak. Nem látom értelmét annak, ahogyan közösen áldoztak maguk helyett minket, végtelen időhúzással bal és jobboldallal, ahogyan játszanak a Rákóczi tér narancs felállása óta, amit német rendszerváltásként neveztek el saját Rákóczi terük Uniós központjának kiépítése után, miért vártak végleges lemészárlásommal, 2004-is az Uniós csatlakozással saját nagypán Kecskés Uniójukhoz?

Hitler és mindegyik diktátora Miskolcnak a börtön Hunniából a megtalált bizonyítékok szerint tudott mindent, azt is, honnan vannak, cél, mint írtam a német és orosz férfiak és asszonyok lemészárlása volt a tiszta szívvel éneklők és becsületetes lényekkel együtt, a mi családunk titkos támadásával egyidőben.

Visszaszámláltunk a Földanyáig, ahogyan tették közösen az áldozásommal. A világ-könyvtár korszakainak történelme, melyeket a lírai karámjuk mindig megírt és végrehajtott magyarországi temetőföld örök pusztumusz humuszaként a síremlékek mellé helyezve névtárukat és tetteiket örökké fenn marad a lírai karám minden rajzával, zenei számával, slágerével, költőik áldozó írásaival, melyek szerint állandóan felkiáltottam, hogy istenek,miért hagytatok el engemet, senki sem akadna, aki nem feszíteni mindig újra keresztre. A hét halálfátyla Müllernek, ahogyan az adventisták Jézusa egykor ígérte mákostészta lesz, amivel kezdték az ébredő játszóteret, egy óriás fogja elfogyasztani a világ legnagyobb rétesét, melyben az összes karmikus halálja megtalálható a sátán bibliájának.

1995-ös kezdete az egykori magyarok mészárlásának rajtam a megyei kórházukban saját tetteikkel, végtelen történelmével annak, ahogyan felszámolták Magyarországot követően megmaradásukkal világ végéjük után egészségügyi reformokba kezdtek a skizopreneknek, mint világ-könyvtár tulajdonosoknak, az áldozó pszichiáterei az elmeosztályoknak terápiásnak képezték át magukat, a lírai karám apokalipszisének engem megírt zenéit használták fel terápiás foglalkozásoknak, térdig érő nadrágban viháncoló pszichológusnők alkalmazásával azóta, amióta repedt sarkú lettem és kiszőrösödött a lábam borotva húzás után, szégyelltem magam Melion előtt térdig érő nadrágban, rejtőzködtem előtte. Már Vénusz borotva is van a Mohamed és Vénusz támadóknak, mindent el lehet tüntetni, mely deformációja a tetteiknek, mint az ufó és légyfület, mint a Lázár zsidó orrot, mint a kiálló kurvaság következményeként deformált combot, amivel engem büntettek meg, a sötét bőrt a nemi szervükben, vénuszi alkatot lehet kérni a plasztikai sebészektől, fogat lehet beültetni a fogkiszedőknek, sőt kötelező a fogmegőrzés a Liptai népének a Bertalan utcában, kinövéseket, öregségi foltokat el lehet tüntetni, szemölcseivel együtt a náciknak, mivel angyalokat gyilkoltak le Patakon, ennek a jele a szemölcs kinövés. Mindenki lehet Vénusz, szépülnek, fontos hivatásokat töltenek be, főszerkesztők, több köteles szerzők lettek a lírai karám mellett. . Nem becsületsértés az igazság, csak fáj annak, aki elszenvedi. Rólam lepattogott minden csúnya szó, mert nem ismertem, még akkor sem, amikor meggyaláztak a szerelemre született Emmanueljük szerepében a miskolciaknak. A vasnépnél szerintem csak perverzek vannak, amikkel kezdték a vallásaikat sátán Rózsáival.

1995-ös becsalásomkor ambíció terápiára Túri Ferenc osztályára, melyet a pesti orvosokkal rendekezett be fogadásomra azokkal, amik helyett addig megáldoztak, mint a hazugsága helyett a Spanyol náthának, Noé bárkáját építő Paduchok meséskönyveit ismételve haladva tovább Kiliánból Amerikába a sötétkapus dögök megmentésével, Kiss Kálmán pszichitereivel a Mákosrétes óta engem határozatlan hintásként áldozó Magyarország helyezte el a cigányságot, Hunnia könyvtulajdonosokat már szociális otthonokban, támadva engem és anyámat minden betegségük miatt, mint a gerincük miatt a II-es elmeosztály 10-es posta utáni öregek szociális otthonának minden skizoprenje miatt,összecsúszott gerincet mondták nekem, hogy éppen így mészároltak minket maguk helyett ismételve Godzsák Ildikó sátán állandó szocialista iskolájának idejét visszamenve születésemig ismét vasfüggönyös Hunnia börtön dalainak ismétlésével, feketevonatukkal, Caramellel, Frutti műsorokkal, felvéve Istenes János 1956-os osztályfőnök nevét az elsüllyedt világ Páljaival együtt, végtelen történelmi ismétlésben vannak a Rákóczi térrel, politikusnak, celebnek termelve ki ezeket, melyek 81 éve diplomáznak, Benkő Lajos óta az egész világon.

A szabadköműves feketemágusok, melyek 1945. előtt szabadon páholyokat üzemeltettek, nemi csapások voltak együtt a rózsakereszteseivel Angliának, Szerb Antal nyomozta ki, hogy istenük egy hatalmas pároztató szörnyeteg, angliai koporsójában fekszik az egyik kastélyban, mely a könyvben le van írva, Zsermen, illetve Germain és más Casanova kortársa vált hirhedtté hipnózisáról a rendnek, folytatták viháncolásukat együtt, miután engem megcsonkítottak, mentek hozzájuk a nők rend tagnak. MInt írtam, az angol rózsakeresztes rend egyetlen tagja nem ártott embereknek, Isteneknek, angyaloknak, ő Merion volt, akit meg kellett támadniuk, miután ezt közölte valaki velem 1994-ben.

A lírai karám is folytatta bátran nem visszamenve a másik világba a koncerteket, tort rendeztek a miskolci Rákóczi terükkel, ahonnan erednek. A sárga haláljukat mindenki ismeri a Hunnia filmekből, Karády Katalinnal lett bemutatva, egyik filmjelenet, amitől megborzongtam mondata az volt, hogy miután párzott a tisztességes házasemberrel, aki kifogta a vízből, befogadta, közölte vele, hogy megtisztultál. Így arat a Rákóczi tér a nemi szervével. Karády Katalin Zsóka néven lett folytatva, Penelopé Kacsa népe érkezett meg egykori haláljaként a világ-könyvtár sorozatnak, amelyik engem egyből születésem után megáldozott, övé a gyertyás gyalázat, amivel megtámadta kétszer Mohamed népét. A lírai karám eszménye így lett Karády Katalin.

Így maradt fenn Hunnia Magyarország, nem várva a Krisztust a Vatikánjában, bár hívei most is írnak irodalmi berkeiben az elmeosztályaiknak, várva penitenciás végleges emberré válásukra Hunnia börtönükkel. Nincs Magyarország, mint már sokszor írtam, akkor sincs, ha titokban tartva minket utolsó emberi családként mészároltak le közösen lezárt határokon belül. Magyar név felvett, miskolciak névtárát jelenti az egész világon saját könyvekkel, szerepekkel, melyeket rajtam hajtottak végre, míg ők nemesedtek, jól éltek állandó dicsekvésében a kurváiknak mint egykori tisztátalan lelkeknek. Isten hívők az elmeosztály állandó apokalipszist végrehajtó tagjai Magyarország néven, felettük a börtön gyilkosok állnak, melyek fényben terjedő szellemvilággal járnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 261 db bejegyzés
Összes: 6911 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 456
  • e Hét: 1706
  • e Hónap: 6362
  • e Év: 83498
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.