Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Vasfüggönyösök, aranytrágya néven vasnép a Rákóczi tér
  2017-08-03 01:08:43, csütörtök
 
  Miskolcon a Hunnia börtön 1956-osainak a világ-könyvtárát Göncz Árpád nevével fémjelezve a gönczi Bibliába helyezett teljes világgal együtt berendezték ismételni a világ-korszakokat, történelmeket a régiekkel és újakkal együtt szereplőkkel szerte a világon, beleértve a vasfüggönyösöket, jelenlegi rokkantak, meg amik Medveczkyékkel eljátszották, hogy rokkantkocsi járna nekik rokkantkocsi jelzésekkel együtt, az összes kommunista korhoz a kommunistákat szerte a világon, felszabadító nemi gyalázó hadseregét Putyinnak nem tudni, milyen szándékkal, itt vannak a képviseleteik a Bertalan utcai Pszichografológiai okkultista vérfürdősök utcájában. Minden, amit sorozatokban bemutattak Magyarország Benkő Lajos utolsó finnugor utáni áldozásom tor-ünnepeként, ide tartozik, mint a skótok, a falura telepített skizopren Kovácsok és társaik, melyeket vicces könyvekben is kiadtak. Utána kell nézni, berontásuk óta mik történtek a többi országban, mint az osztrák cirkusz kigyulladás, ahol benn égtek többszázan, mert ezek a valós történelemről szóló viccek mai napig fenn maradtak, megtaláltam őket a könyveim között beszámozva.

Egy példát ragadok ki, a székelyeket a Hunnia börtöntől, amik turul népének tartják magukat, mint hullaszállítók, sőt a Rákóczi tér héttoronyként rendezte be a székelyeket, egykori törökben lévő konstanninápolyi hét torony nevével fémjelezve magukat. A turulmadár él, Tatárdombon jött meg hozzám, fertelmes állapotom alatt felfoghatatlan történt dr. M. miatt Müllerék részéről. A turulmadár megjöttét megelőzte egy fatulipán meghozata vörös legyezővel, ami mutatja, hogyan támadták meg közösen.

A világ-könyvtár tulajdonosai és szereplői valamennyien engem áldoztak meg maguk helyett a börtönnel, együtt a Hunnia börtön vasfüggönyös énekeseivel, Ki Mit Tud-osaival, folytatva az áldozásunkat a főnixes Rákóczi térrel hétszeresen.

A Hunnia világ-Magyarország a könyvei alapján megmentett szereplőket, mint Illyés hunjait, a tatárokat, törököket, finneket, rengeteg népet egy óriási világ-országgá kívánta egyesíteni, ismételve a trianoni Biblia olvastatást velem. A népek, mint a tatárok mai napig folyamatosan történelmet ismételtek velük. Hiába rendezték be főleg az amerikai és magyar filmeket is hiteles történelmi szembesítésként, mivel Magyarország jelen lakossága nem szerepel a régi történelmekben, ezért írtak maguknak újat új rokonságokkal, mint a cseremisz pusztítójukkal. Létrejött volna egy óriási pusztító nagyhatalom, melynek három érintett képviselője volt, az ózdi fekete mágusi űrhajókkal közlekedő központ 666 hamis prófétával, a menhelyieket kiválasztó fenevaddal, Szulák halálnépével, mint Xénia lázban bemutatottakkal, a főnixes magyar turistának magát bemutató vasfüggönyös nép, mint ami Rákóczi idejében vált ki Romániából és a Bibliájukból vasként, meg a Hunnia börtön bűnöző és gyilkos népe, az egész világ gyilkosait beleértve.

Mivel saját történelmet írtak, mint az ózdi központhoz a Csillagok háborúját - Japán fehér mágiájának kezdeti történelmével - , saját filmekkel kívánták megrendezni a jövő világ-hatalmának történelmét, mely meg is történt, mint az István a király bemutatója 1983-ban Szegeden a 130 éves miskolci berontás emlékére, István jobb kezét hordozva magukkal, aki romániai István volt. Ezer éves a római egyház valóban, de kelta alapokon nyugszik, lévén keresztes harcosok voltak, szemben állva a régi valódi iszlámmal állandóan, s a kelta alapok szerint a halálnak áldoztak mostanáig jókat és szenteket azzal, hogy mindig szenvedniük kell, a halálban kapnak egyedül békét és boldogságot, akár a spiritiszta Müller Péter halotti szellemvilág kísérettel rendelkező népei. A Hunnia börtön Vatikánja felfoghatatlan merénylet volt, lévén az övé az összes baktériuma és környezet-élővilág ellenes csapása a világnak, hogy is tudta magához vonni a népeket az egész világból. Nevetnek Ferencen, hogy győzött a Frady, mert a Hunnia börtön Vénusz áldozóinak kiválasztott politikája szerint a Ferencek penitenciából erednek.

A magyarok történelmében Írisz filmig jutottak az én arcom beállításával, mint Vénuszt, ekkor támadhatott a románia Írisz elmeosztály, megölték a valóságot történelmi korok ismétlésekor ábrázoló filmrendezőket, 1987-ben közölték velem Pesten, hogy meggyalázták a színésznőket is.

Minden filmbe beletettek egy-egy mondóka, vagy közmondás, vagy másféle magyar nyelvi vonatkozást, utalva arra, hogy szintén vasfüggönyös rémtettről van szó, akár a mit sütsz kis szűcs mondatos Jó reggelt Vietnam filmjük. Julia Roberts a nyolcvanas években kezdhetett legyőzésem, bábbá tételem után, az Ő című dallal folytatta tündöklését a Sztárom a párom férfi szemtorzulásommal együtt, Istennővé kiáltva a Hunnia börtönétől, három gyerekkel, köztük egy ikerrel megjelölve, hogy a pusztító népét jelenti, amelyik maga helyett Íziszként engem hozott a városba. Hopsz Juliska mondata van a skizopren férfi főszereplőjének Miskolc városának. Julia Roberts miatt született a világon a dal szerint minden jó és szép szó, a kezdeti slágereket sorban beépítették a filmekbe sztárrá téve Sophia Loren után, Ginával együtt valamennyi skizoprenjüket. Csak Miskolc világ-könyvtárjának tulajdonosait és sötétkapus dögjeit kérem név szerint leírni az általuk rendezett filmekkel, tetteikkel, kíséretükkel együtt. A világ-könyvtár részeként Noé bárkáját és hasonlót jelképező borsodi sötétkapus dögök ismételték a könyveket, ezért az amerikai Rákóczi tér újjáépítette az otthonaikat,mert szegények be is áztak. Az összes vallása a Bertalan utcának, főleg nemi perverzekből a világ minden részen ide tartozik szintén, engem tettek feszületre mindegyik könyvhöz tartozó Jézusaik helyett.

Idetartoznak a szarkahegyi névlista alapján a nácik, bolt és közlekedési fóbia nélkül, mivel a világ-könyvtár megíróit Füst Milán neve alapján elégették, Varjú népeként hatágú csillagosokként. A barakkos legyek ebben részt vettek, mai napig ide vannak berendezve annak ellenére, hogy 1967-es Nyomorultak együttesük főnixes kezdetével vonultak Izraelbe egyetlen közös áldozásommal, állati körülményekkel, fényevésünkkel emberré nemesedni. Idetartartoznak teljes keleti berendezéssel a patológiai harcosai a városnak, minden baktérium fegyverrel és atombombával rendelkező ország, az összes utcanépe és sziklai koldus hálózata a világnak, a leszbik és a buzik, valamint Popper Péter lexikonja szerinti összes perverz - kivéve a Hunnia börtönét -, állatokkal fajtalankodó, mint az arabok, mivel Töreky néven az arabok könyveit is a Rákóczi tér rendezte be, mint Kína teljes egészét, lótuszláb deformációm kezdetével ismételtek 1973. óta. Minden országnév, városnév, református, Halak szülött, Ágnes a szomszédban illetékes a pókokkal együtt, melyek emberi formában járnak, mint fogkiszedők és így szaporodnak. Szintén a szomszédban illetékes a lírai karámja a főnixes cigánytelepnek, mint költők, zenészek, festők, amikkel Bodorék 1989-ben hosszabbítottak, folytatták az áldozásomat Kelet után az Új Bekezdéssel. Ne várják a Bibliájuk alapján apokalipszisként megírt lírai karámját a lovaknak, mert ezek itt illetékesek, s mindig is így volt, hogy Illésékkel elölről kezdték az Ébredő játszóteret, miután a világ-könyvtár végére értek és újságpapírokat fújt a szél. Ezt rajtam egyedül hajtotta végre Kelet Magyarországgal. Az árnyékok áldoztak embereket és Isteneket.


Kértem már, hogy kezdjék el írni a miskolciak által végrehajtott könyveket, filmeket, zenéket, festmények alapján létrehozott csapásokat, mint a zenészek halálát órájával a Hunnia börtönnek, a vörös zászlajával a kommunistáknak, mint tiszta művészetnek, futurista és avantgard, különféle fekete mágus Vénusz áldozókkal, mert mára már híressé, nevessé tették magukat, lévén nincsen ellenségük, mert titokban voltam mostanáig.

Mónika Louse és az összes barbárok ide tartoznak a főnixes Rákóczi teréhez Csepregi Évának, mára megöregedtek, amióta 59 éve engem áldoztak, illetve minket, de már sokan agg korúak 81 éve végrehajtott áldozásuk óta.

Miskolc városa 1995-ös Hunnia börtön mészárosok általi kórházba juttatásom után a Mónika show kínzóimmal egészségügyi reformot kezdett el szerte az országban, mivel az amerikai elmeosztálynak jó dolga volt, ezt irigyelték, terápiának berendezték azokat a dalokat, slágereket, melyek az áldozásomról szóltak.

Aranytrágyaként szórták el a keletesek az összes ellméletét a végtelen áldozásuknak, amelynek a neve vastrágya.

A belőlem Antológia Humana Toni Curtis csillag főszereplő helyetti áldozásom királyköszöntőjeként tanult informatikusok - informatika, gyógyítás, nyelvtudomány volt születésemkor a jóslatom - hatalmas pénzeket tékozolva külföldre mentek, nevettek ezen a rendelőintézetben, hogy én ott ülök minden részem megbénítva, eldeformálva, megcsonkítva általuk.

A főnixes striciknek és kurváknak nem lehet visszaadni a gyalázatot, sem a Hunnia börtönnek erikái, ildikói, mint karmikus kurvák helyetti gyalázatot, mert törvényt gyaláztak, ha nem tesznek többen hipnózisos álomvilágba, akkor az első csúnya szónál meghaltam volna.

Vallom, hogy legyen valaki patológia, démon, akik fogadtak születésemkor a Talmudból és azóta mellettem maradtak egészen a Tatárdombig, legyen malacka Bródytól, legyen sátánistája Müllernek, akinek kiabálták, hogy mellettem maradt hányássöpredék, legyen labornép, római egyházas Ufó nép, orosz Ufó nép, amelyik jött segíteni Molnár Csilla helyetti áldozásomkor, legyen Hunnia börtön tagja, aki leplezett, vállalva a börtön büntetést, legyen a sátán népe, mint aki elsőként érkezett ide két éve Perecesről egyetlenként, mikor le mertem írni, hogy gyaláznak éjjel-nappal, legyen Süsü,a magyarok sárkánya, aki segíteni jött fát vágni nekem, erre figyeltem fel a médiánál, legyen a farkasok egyike, mnt egykori Napisten népe, aki kitette zsákban a bérház könyveit, ide merészkedett, nem hagyott el 1995. óta, ne legyen bántódása soha többé, örökké együtt éljünk, akár Zével, az óriás szellemmel, aki gondoskodott rólam 2004-es kivégzésem óta, segített járni és beszélni, mivel hangom nem volt többé. Nem vagyok rasszista, amit maguknak bevezettek védekezésképpen, pedig nem volt ellenségük, aki senkinek soha nem ártott, örökké éljen, meg kell védeni mindenkitől és szeretetben kell élnie kívánsága szerint.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 261 db bejegyzés
Összes: 6904 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 1240
  • e Hónap: 5303
  • e Év: 71269
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.