Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Abszurdok
  2017-08-30 19:04:43, szerda
 
 

- Mama, én nem akarok Amerikába menni!
- Ne nyafogj, kisfiam.
- De mama, én igazán nem akarok Amerikába menni.
- Eleget hisztiztél, kisfiam.
- De mama, én soha... én egyáltalán... és tényleg nem akarok Amerikába menni!
- Elég legyen most már, mert komolyan megharagszom. Szépen csukd be a szád és ússz tovább.

- Mama! Én úgy szeretem a nagypapát!
- Örülök, kisfiam.
- Szeretem simogatni a kopasz fejét...
- Csak túlzásba ne vidd, kisfiam.
- Szeretem huzigálni a szakállát...
- Hagyod mindjárt abba, pimasz kölyke! Azonnal csukd vissza a koporsót!

- Mama! Én jobban szeretem a naymamát.
- Nem baj, kisfiam.
. Nana! Én még Ödön bácsit is jobabn szeretem.
- Rendben van, kisfiam.
- De mama! Én bárkit jobban szeretek, mint a nővéremet.
- Nem tudsz meghatni, kisfiam. Azt eszed, amiből kapsz

- Mondd, kisfiú, muszáj neked a földön hemperegned? Nézd, micsoda porfelhőt vertél fel!
- De néni kérem, csak így tudok játszani, a tesómmal, amióta átment raja az úthenger.

- Gyere már fel a járdára,mert még elgázolnak, kicsi paradics!
- ...
- Hát hiába beszélek neked, dráag ketchup?!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Szulamithja a sátán bibliájának foggal rendelkező szőrös han
  2017-08-30 18:56:22, szerda
 
  1995-ben éppen ismételték a sátán Bibiájának Énekek éneke részét, melyben a nagyfolyású Szulamith van megírva, Szulák Andreájaként a Xénia láz halálnépnek, mint sötétkapus dögjének a II-es elmeosztály világ-könyvtárához soroltaknak. Fertelmet hajtott végre ekkor helyette az elmeosztálya, egy nap alatt a szabadköműves Palival való találkozás után teljesen kidagadt a derekam két oldalt, nem jött rám a farmerem többé, mert Szulák Andrea dögként tágul és szűkül, amit a média be is jelentett, tor ünnepe kezdetekor, ami teljesen normális volt, hogy a szőrös hanggal kitermelt egykori Mohamed népénéek támadója ismétli tetteit és könyvszerepét rajtam a többiekkel együtt.

II-es elmeosztályukra szállítottak közösen, mint írtam megjelenésekor Pataki Attila sok elektromos szemmel ellátott fekete nagy árnyának, együtt a hókafoltokkal, üvegcsörgésekkel éjszakánként, cigik ledobásával előttem az udvaron a másik világban állóktól, mint sátánistáitól Müllernek, Ufó felvonulások lyukakkal a hóban napokon keresztül, ugrálás hangokkal a padláson ijesztgettek a sün népei az Időjelekből, melyek miatt ismét rám támadtak itt 1998-ban azzal, hogy felrobbant a ház, odalettek a sünök. Szenes Andrea szenes légy horkolása, Malek Andrea Halak szülött rendetlensége, Medveczky Ilona határozatlan Vörös Oroszlános vasfüggönyös Halak szülött, Madonna vörös rózsás sapkás hosszabbítója argentin színben, rengeteg miatt szállítottak be ekkor ilyen előzmények után parkinson kórjával a bolhahegyi csillagként engem megtámadó börtön kíséretnek, remegéssel, hangelhalkulással Szulák Andrea sorsaként is haladva végig a sötétkapus dögök világ-könyvtárán ismétlésben is.

Szulák népének egyik tagját gondnokság alá helyezték, foga megfájdult, miután az enyémeket kivésték viháncolva, elküldték a fogorvoshoz és fogkrémet írt fel neki a megyei kórház normálisnak gondolva, hogy engem nem engednek ki az udvarra azzal, hogy ne mutogassam fog nélkül magamat. Szulák Andrea sötétkapus népe saját fog nélküliségét rajtam hajtotta végre ezek szerint.
Szulamith ezek után ment tort ülni a vasnépével Miskolcnak, síelni az osztrák tartományukba, főzőcskézni, mint amiknek semmi sem járt volna állandó világ-könyvtár szereplőiként, az összes csapás az övék lett volna.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Piroska kakasa a miskolci tik sem vagytok magyaroknak
  2017-08-30 01:53:40, szerda
 
  Négy évvel ezelőtt azt vettük észre többen, hogy a bal szemem, melyből nézett ki a világ ura, őskígyóként, Müller Péter kígyója, Darnyi Tamás patológiája, Szabó Roland állandó tompalátásom és a Duna tévé jelecskéje szerinti mai napig szememben lévő Ufó csapások mellett teljesen oldalra ment és ott megállt. A diabetikus Debrecenbe akart küldeni immunológiára akkor a struma miatt, azzal hozta összefüggésbe, de én ellenkeztem vele, meg mindenféle műtéttel szemben álltam - kivéve a szirmabesenyői Gabriella sorsának végrehajtásaként kapott hangszálpolipot, azt leműttettem az éppen engem cigányok helyett áldozó megyei kórházban -, mert a világ urát nem lehetett volna felvágni, még akkor sem, ha a II-es elmeosztálya a világnak - hiszen idetartoznak az elmebetegei a skizopren könyvtulajdonosoknak mindehonnan - telepakolta Müllerékkel gennyes gócokkal és fekélyekkel, melyek miatt mai napig szednem kell a Metothrynt.

Mikor megállt ijesztően a bal szemem oldalon, jelentkezett Piroska Kmeczkó, vörös kakastaréjos sámánja a II-es elmeosztálynak a családvédelmi intézet szociális munkásaként vezetői pozícióban, sőt művésznőként olyan szülőktől, akik Krisztus energiáját isszák naponta, melyet kezükkel hoznak le az égből.
Éppen a Bertalan utcai sámánoknál jártak a Pszichografológiájukban. Piroska szemei két oldalra állnak, gátlástalan, ilyet még életemben nem láttam, de a városban sokfelé szerepel, állandó meghívottjaként minden rendezvénynek.

Piros tik sem vagytok magyarok szociális temetőbrigádjában a tort ülőknek Pisti - Illés eredeti kakasát jelenti, most lett beállítva.

Engem lenéztek, elmebetegnek gondolt a családvédelmi intézet a gondnokság alá helyezése miatt a bíróságnak,mely a papírokkal be volt adva a szociális hálózatának Miskolcnak. A bíróság és a hatóságok nem írták le, hogy rajtam a Hunnia Magyarország világ-könyvtárát hajtják végre lezárt határokon belül, csak mint írtam, közölték velem, hogy nincs hová adni az ügyemet, Kazincbarcikán is Varjú a bíróság elnöke.

Tóth Margit kirendeltség vezető kijelentette Havas Máriának, mint aki helyett engem áldoztak meg folyamatosan tüdőgyulladással is annak idején, hogy a legkisebb dolog, amit elkövetek elég lesz ahhoz, hogy engem kitegyen innen, mert az elmebetegnek, nekem semmi keresnivalóm nincsen a szociális hálózat skizopren könyvszereplői és tulajdonosai között, amik nem néztek engem semmibe, bár sokan tudták, hogy Vénusz vagyok még roncs állapotban is, mint Nagy Istvánné néven ide tett ismétlő 86 éve már, csúfolva engem folyamatosan Nusi testvérrel Annaként, amelyik öregségi foltjával a bal szemem alatt zártak februárban a Rákóczi térrel, folyamatosan ismételve a szerepét, mint minden Annának visszament időben 130 évre.
Tóth Margit diplomázott éppen Ildikó helyettesével együtt, amelyik egész nap káromkodott, a nagyobbik lányomnak lett miatta betegsége, mert Ildikónak rossz volt a vérkeringése karmikusan.

Pár éve közölte az igazgatónő Margit, hogy ha valaki orvoshoz megy, aznap mondja le az ebédjét, mert ő nem engedi bevinni az ételhordót, hogy beletegyék a konyhások. Megláttam két nap múlva, hogy ott van három ételhordó megtöltve, megkérdeztem, kié, mondták a konyhások, hogy nekik lehet. Margitot megkérdeztem, megerősítette, hogy le kell mondani az ebédet, mikor orvoshoz megyek, ami nálam áprilisban és szeptemberben majdnem egy egész hónapot jelentett állandó felülvizsgálatokkal.
Írtam egy kérelmet szépen megfogalmazva a miskolci szociális hálózat főigazgatónőjének, Müller Péter egyik Juditjának, hogy engedélyezze az ebédet nekem aznapra is, amikor orvoshoz megyek. Eljött Margithoz, ketten egymás ellen hazudtak, amin már nem lepődtem meg az előzmények miatt, hogy a fejétől bűzlő hal ugyanolyan, mint a fej, majd hívták telefonon a nagyobbik lányom családját annak ellenére, hogy már évek óta fel voltam mentve. Mivel az egész szociális hálózat áldozásunkkal elhelyezett skizoprenekből áll, furcsa volt, hogy a város ennyire megaláz engem egyedül, a polgármester, mint Káli és Kriza rendezi nekik a tor ünnepségeket ellátva őket pénzekkel még, melyeknek semmi sem járt volna 1967. óta, azóta fényevéssel kezdve hajtották végre a saját sorsukat. Hatalmas pompára jutottak egyesek, nagykertjükben virágok kevercse, gyümölcsfák, autóval járnak, ahogyan felvonultak vigyorogva mellettem 1995-ben. Kezdetben fájdalmat éreztem, mert az ember nem ismeri az irigységet, már az is megsűsűsödött bennem, annyira sok volt. A családvédelmi intézet fő elmebetegéhez pszichológust járatott, majd elhelyezte más intézetben. A rendelőintézetekben nővérek kérdezték néha, hogy csak orvoshoz járok egyedül? Jakab Klára, amelyik testvére miatt rozsdás szögbe löktek, a Benedek utca 17. szám alatti születései kezdetben lakott, egykori egri csillag központ támadójaként naponta kitámadott káromkodva engem, fenyegetőzve, senki nem védett meg, Jakab ezer éves embergyilkosként ellátva rokkantságival, irigyelt tőlem minden bevételt, bár utolsó ember áldozóként lett kitartva a nyugdíjfolyósítójuk által. Még azért is majdnem megvert, hogy neki beteg Gábor nevű fia született, aki Angliában dolgozva eltartja a másik fiával együtt, de nincsenek a lakásba bejelentkezve, ezért mellette minden egyebet megkap a várostól. Egyszer mondtam neki, hogy ne haragudj, nem bírom hallgatni a káromkodásodat, erre azt kiabálta, hogy kicsinál engem, feljelent, meg hasonlókat. Ez Tóth Margitnál és a klubvezetőnél teljesen normális volt, mert én számítottam egyedül elmebetegnek, mint közös áldozatuk. Jakab naponta terrorban tartott engem ez év február elsejéig, amikor már nem mentem közéjük. Elég volt.

Én hallgattam éveken keresztül, nem mondhattam, hogy az összes Tóth ide van berendezve, hogy Müller Tóth atyafiak néven összefoglalva őket vitte el a városból főállásban a fél telefonkönyvre való Tóthot, mind Kohut ellenesként voltak létrehozva, mindnek más funkciója, szerepe, vallása volt, mint az adventista egyház Tóthjának. Lediplomáztatta őket az ország, jövő szociális munkásának, igazgatóknak, melyek úgy beszélnek, mint a kondás, gyerekeik külföldön diplomával ellátva,amióta Miskolc városa a Hunnia börtönnel idehozott túsznak a városba, hogy tovább emelje a nácikat, börtön gyilkosokat bezárva engem, életszínvonal emelkedése miatt a világ csonkítóinak. Nem mondhattam a dicsekvő Tóthnak, hogy azért tanulhat, dőzsölhet, mert én vagyok az áldozat.

Magyarország magyar nevet felvett Hunnia börtön mészárosainak Piros kakasa megvan, vigyáznak rá, visítozik állandóan, amit gátlástalanul kiélvez. Nem Kohut volt a kakas, ez ebből is nyilvánvaló.

Nem lehet elhinni Magyarország Tóthokkal együtt történő Kohut utolsó emberek lemészárlását csonkítással annak ellenére, hogy a média is születésem óta beállította az utolsó általuk hozott Benkő Lajos nevét Olaszliszkáról, mint okát annak, hogy megáldoztak utolsó finnugor magyarként, velünk, akikről tudták, hogy széles arcsonkítú németek vagyunk, Kohut Magdával állították ezt be egészen apa halálláig, 1980-ig.

1989-ben gondnoknak javasoltak a bulgárföldi általános iskolába, ahol a két öreg gondnok megismert engem, megkérdezték, én vagyok-e a Kohut lány Újhelyből, mert jellegzetes széles arccsontomról megismertek engem. Tehát a lyukas szívű Szabó világ-könyvtár tulajdonos sötétkapus dögnépe tudta, hogy mi németek vagyunk, ennek ellenére eljárták az iskolát a cigánysággal, mára már csak ők járnak oda iskolába, kitarttatva magukat füzetekkel, ebédekkel. MInden bizonyítékot eltüntettek, aki egyszer is ismert minket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mibe keveredtem, mit csináltam rosszul?
  2017-08-30 00:46:42, szerda
 
  Feltettem magamnak a kérdést ma este, mibe keveredtem, hogy meg kellett kérdenem magamtól a régi bibliai kérdést: ha az egész világ ellenem, sem tudott volna senki sem ártani, ha Vénusz vagyok, tűzforró láva vulkánként, amilyen voltam egykor. Oda senki nem megy fel, azóta is forr, olyan lett, mint a Nap, bár sokan életére törnek, ki akarták oltani a lágfényét, hogy miért, nem lehet tudni.

Mibe keveredtem, hogy a világ-könyvtár teljes egészének én lettem a főszereplője, életre-halálra vívtam a világ szörnyeivel, uraival, még a Rákóczi tér és Hunnia börtön, ózdi feketemágusok mellett?

Mit csináltam rosszul annak idején, hogy mindezt megérdemeltem?

Bárki lehetett volna a férjem, nem kellett volna többmillió évig minden tiszta hangú zenészt megölni azért, hogy Melionnal egyszer találkozzam. Pisti-Illés népe közül bárki elvehetett volna, mert annak ellenére, hogy azt rendezték be, mindent elkövetve a tisztességes férfiak élete ellen, hogy mire megszületek nem lesznek férfiak, még mindig vannak, ráadásul helyesek, jól néznek ki, szívem derül, amikor látom őket, mert nekem a szépség jelentette az életemet, meg a tiszta ének. Minden szép a Földön megjelent földönkívülieket jelenti. A bibliai apokalipszis állandó végrehajtói karmikusan torzak és rokkantak, meg betegségek születésem óta a gyilkosságokból megszülettetve őket a Rákóczi tér által. Pisti földönkívülijei közül többen észlelték, hogy engem áldoz a Rákóczi tér kurvái helyett. 1988. körül hívott fel egyikük telefonon a Kőporos utcai albérletben, közölte, hogy a szirmabesenyői Kalinák egyike kurva, amit nem értettem, hogy éppen áldoznak már ismétlésben helyette. Szirmabesenyőiek sorsát folyamatosan ismételték születésem óta, 1983-ban ismétlésben, így adták nekik a nagy házakat, kedvező pozíciókat, majd elvitték őket a megyéből a többi falu lakosságával együtt sorsuk végrehajtása mellett.


A fiúk szíve valamiért támadásképpen reagált régen a nőies, bűgó hangra, nem a szívükbe fogadták, mint gyönyörűséget, hanem megvadultak tőle. Néha gondoltam arra, amikor küzdő életemben hallottam csak háborúról, amit a politika irányít, nem tudva arról, hogy én jelentem a politikát minden időben, hogy a fiúk mind elmebetegek, összeszűkült aggyal nem tudnak gondolkozni, mert ők rendezik a háborút. Tehát a fiúk kemény szívükkel háborút játszanak, vagy a bányában dolgoznak.

Ezren ha olvasnak engem, míg a Hunnia börtön híveinek penitenciás áldozásommal tisztulóit többezren naponta. A sátán Bibliái hatalmas világ-könyvtárát sokan próbálták leplezni, én hiába mondtam, mikor kaptam egyet a jehováktól, hogy ez csak egy könyve a világ-könyvtárnyi irodalomnak, nem tudva arról, hogy rajtam hajtják végre, senkit nem érdekelt, nehéz meggyőzni a játékosokat az ember igazáról. Meglepődtem ezen a váltáson, ami bekövetkezett a kilencvenes években nem tudva arról, hogy mi lesz a sorsom, bezárnak majd a vallási korok kezdeti ébredésénél elüntetve engem, mint kezdetét a Jehova focizó sárga kutyájukkal, mint igaz történelemmel, ahogyan kezdtek nálunk születésemkor, amiből a Bibliát össze is állították, már Jehova Isten kutya formára volt varázsolva Ady írása szerint. Diafilmeken néztük a Kárpáthy Zoltánt, mely szerint már ez is ismétlés volt, meg a régi népviseletes falvak ruháit, vagyis a dia, mely jelentette az egykori világot Magas-hegyi Isten népének maradványával zárult, lengyelekkel és németekkel, amiért elvitték őket az oroszok egy részével együtt. Itt lépett közbe a Magas-hegyi Isten, végig nézte Benkő Lajos csonkítását, gyalázását, amit Miskolc teljes egésze művelt politikaként a világháborúkkal együtt, leplező jeleket hagyott beázásokkal, három gyerekkel az áldozóim családjában, nem adta fel, bízott utolsó pillanatig, bár láthatta, hogy nincsen segítségem, hogy nézek ki fog nélkül már, megalázva a sárga földig koldusaként Hunnia magyar nyelven beszélő, magyar nevet felvevő és viselő mészárosok országában.

Mibe keveredtem itt, nem volt hová mennem, hiszen a magyar nyelven az egész világ be volt rendezve, csak mentek végig a névtárukon, az egész világ névtárával együtt.

Leplező filmeket rendeztek sokan, amiben beállították a II-es elméhez tartozó amerikai embereket, mert annak tartják magukatk az elmebetegek, az ádámcsutkásaival a miskolciaknak, a gödrös állúakkal, a torzultakkal, melyek formájára torzítottak minket a Hunnia börtönnel. Nem értettem, csak azt láttam, hogy az arcom deformálódik,hogy hasonlítok azokra, akiket éppen kiemelnek, házhoz, autóhoz, gazdagságra juttatva. Neveiket és tetteiket a leplező filmekben beállították.

A sátán Bibliájának fertelmes filmjeit soha nem tudtam megnézni, bár én nem tudtam arról, hogy van őskígyó és hogy legyőzött engem, csak megírtam 1992-ben, hogy sátán szemmel nézek, a farkas és bárány Játékról szóló versemben, ami egykori első ideköltözők versikéje lett volna. Magyarországon fertelmes filmek voltak csak a szereplőkkel együtt. Ha minden igaz, amit beállítottak, felfoghatatlan véráldozás van mögöttük a hamis történelmekról szóló filmekkel együtt.

Erőszak, gyilkosság, összeverés, maffiák, jelenleg a régi maffiákat átvették a Rákóczi teréhez Miskolcnak tartozó keleti népek, mint a kínaiak, fertelmet művelve az amúgy is kevés tiszta lányok, asszonyok ellen is, még a pokol angyalai füvesei, punkok, hippik, rock-zenészeik mellett. Nem kell őket sajnálni, hogy füvesek lettek, ez a funkciójuk, mióta megvannak, a füvet terjesztik az egész világon, ezzel temetik egymást.

A Hunnia börtön lírai apokalipszisének állandó végrehajtói gyászolják azokat, akiknek baja esik, annak ellenére, hogy valamennyien születésem óta engem gyilkolnak maguk helyett, rajtam hajtották végre állandó búcsújuk közben könyörtelenül az apokalipszisüket, az egész ország felsír, amikor elveszít egy nemi kivégzőt az ózdi Genyó Isten népéből a Főnixes Rákóczi teréről Miskolcnak.

Külön szót érdemelnek a magyar lírai karám által írt történelem filmjei, mint az Egri csillagok, mely a média kiabálása szerint egészen másképp zajlott, mint a hajdúi Debrecennek, mint idetartozó, itt vízszerelőként már megöregedett Hajdú név mutatja, valamennyien a Rákóczi tér tagjai, Sarka Kata felesége egyiknek főszereplője lett volna a Bibliának, neki kellett volna sarkával eltaposni a kígyót.
Hatalmas gazdagságra juttatta őket a Hunnia börtön repedt sarkam kezdetével 1995-ben, mikor bevitt engem a megyei kórházába, amit berendezett számomra egri csillag központ egykori támadóival, ami mutatja, hogy Magyarország felszámolta Magyarországot, ugyanúgy, ahogyan engem és a családomat.
Adtak ki sokan leplező könyveket, többek között az is meg van írva az egyikben, hogy a hajdúk régen honvédek voltak, de már ez törökök ellen íródott, vagyis a török indiai cigányok valóban bejöttek Magyarországra, ezt többen bizonyították.

Megvizsgálandó dolog a sárospatakii és az egri, diósgyőri várak négy bástyája, mert a bástya mindig sakkot jelent a Hunnia börtön világ-könyvtárának játékában, mégpedig szaturnuszi korhoz párosították, ami azt jelenti, hogy ez, amit rajtam végrehajtottak közösen maguk sorsaként, folyamatosan történik felfoghatatlan idő óta, sikeresen likvidálva a világból az embereket, ahogyan Busch utalt az Utolsó mohikán könyv ismétlésénél kb. tíz éve, hogy ők embereket nem áldoztak, az Utolsó mohikán többezer éve volt aktuális, előtte azon a részen is emberek éltek. A fű, amit én szívok és az indiánok szívtak, nagyon fontos a Hunnia börtönnél, mert valamikor régen így kért segítséget a Föld, amikor az angli kán angliai egyház már megvolt Anglia névadójaként kiválva a kán néppel egykori égi tűzben járó Jeruzsálemből olyan Istenek által, akik beavatása szerint aranyemberekké váltak, ezt az energiát tulajdonította el a Nagypán népe. Egy maroknyi zöld volt akkor Angliában, amikor az aranyemberek, mint csillagrend tagok más bolygóról ide érkeztek az aranysassal együtt, aranynyíllal, aki a Földnek jött segíteni megzabolázni az értelmet, indulatot, arany jóslatok címmel, ahogyan én megírtam. A fű nagyon fontos a győzteseknek, amiből születésem előtt már cigi lett. Hogy a pszichografológiai cigi ellenes egyházak elmeosztályainak tévhitét eloszlassam, a cigi nem a pokol angyalaié, bár a lírai karám terjesztette a nemi gyalázatai közben, az ég seregéé volt mindig, mint a fasisztáé, aki Ufókat jelentett. A Hunnia börtön patológikus egészségügye harcol, mint idetartozó Pszichograológiai Rákóczi tér a cigi ellen, rémhíreket terjesztve, annak ellenére, hogy a cigi idegnyugtató, nekem ez jelentette az életet a leghitványabb, legolcsóbb kivitelben legyőzésem óta.

A Hunnia börtön egészségügye patológiákat vizsgál, annak ellenére, hogy a legyőzött jóembereknél látták, mint ahogyan nálam is, mik vannak bennem, nevettek rajta, ez természetes volt a magyar nevet viselő mészárosoknál, hogy patológiai hullát csinálnak az ellenségükből, aki csak Isten lehet, vagy tiszta hangú zenész, tiszta szívű asszony, vagy férfi. Emiatt volt a többmillió éve tartó gyilkossága a Hunnia börtönnek, sikeresen felszámolta a világot Várkonyi állandó mondatával Atlantisz után mindig, hogy embereket nem lehet teremteni. A magyarországi Hunnia egészségügy lezárt határokon belül fogadott minket, azzal, hogy lemészárolnak saját maguk által kitalált betegségekkel, gyógyítva látványosan a patológiákat, legyeket, pókokat, pusztítók ivadékait, rajfigurákat, lírai karám narancs Rákóczi téri tagjait, börtön gyilkosokat, Rákóczi téri cigánysgágot.

Felfoghatatlan volt, amikor megtámadtak engem 1983-ban átszúrva a szívemet a pókjuk által a lyukas szívű egykori támadóm, Szabó István lyukas szíve miatt, hogy elkezdték a bibliákat rajtam végrehajtani ismétlésben is, a Jehova kutya beállítása ellenére, hogy nincsen Isten a Biblia fölött, ez a sátán népe, a gyilkosokkal és állandó apokalipszissel, ami a világ-könyvtárukat jelentette saját tettük és gyalázatuk végrehajtásával folyamatosan angyalokon, embereken, Isteneken az első görög Isten megtámadása óta.

Mibe keveredtem, mik ezek a szörnyszülöttek, melyek magyar neveket viselnek? Honnan erednek fehér emberek külsejével? Miért hozták az ötvenes évek elején ide az indiai cigányságot az állandó apokalipszist végrehajtók zsidók, kommunisták, vallási isméltlők mellett? Mire készült a Hunnia magyar neveket viselő ország a cigányság bedobásával, amikor a miskolci Rákóczi tér érthetetlenül minket támadott folyamatosan miattuk, hogy válnak tőlük? Ha a Hunnia ország nem akarta, hogy a szenes cigányok temessék el, mint Papp Laci, akiből sztárboxolót krehált, nem akarta, hogy utánuk, mint világ végét állandóan rendezők után csak újságpapírok maradjanak meg cigányság, miért áldozott meg engem fényevésen helyettük, miért látta el pénzzel, fürdőszobás házakkal abban az időben, amikor általa fürdőszoba nélkül, állati körülmények között éltek az emberek, akik semmiről nem tudtak és tehettek? Miért tartja el a Hunnia börtön azt a cigányságot, amelyik eddig az országok siratója volt tor-ünenpével együtt a tik sem vagytok magyarok hálózatuknak? Hiába érvelek bárhogyan, nem értem, hogy a Hunnia börtön miért hozta az általa kitermelt falvakba folyamatosan az indiai cigányokat azzal, hogy az áldozásunkkal kitartja őket, hadd szaporodjanak?

2001-ben írtam le először a neten, hogy a fejlődő országoknak mondottak a Herman Ottó nevéből létrehozott mentaszín könyvben kiadótt környezetellenes csapások melletti vegyi fegyveres országokat jelenthetnek, nem így, csak a neveiket, ekkor a tompalátásom, mint görög Isten kezdetével a világot áldozó Szelep a szombathelyi Buda Botond, kisvárdai Rákóczi térnél illetékes pszichiáter javaslatára beszállított a Nyírő Gyula kórházba Almásihoz és Némethez, két Vénusz áldozóhoz. Abba a kórházba, amelyik 130 éve állandó világ apokalipszist hajt végre maguk helyett ismételten engem áldozva azzal, hogy őket, mint elektromos zsidókat kicserélik az osztályon.
Ők hajtották végre apán a jégeső pusztítást a szőlőjében akkor, amikor hitelre vásárolta fel a hordókat, prés és szüreti felszerelést, hogy nagymama szívét három infarktussal megöljék halálos csapással, mely nagyon büdös volt. Szelep elsorolta az éppen levegőben kíséretére vigyorgó Németnek, hogy én országot neveit írom az interneten.

Szombathelyen segítséget kértem melleimnél fogva engem kínzó új-kígyósi Rákóczi téri Isten és Dávid Mónika kivégzője ellen, melyek a világ ura, mint Sátán miatt 18 évig kínoztak éjjel-nappal, de nem tudtam akkor még, mi bajom van, csak annyit mondtam, hogy nagy fájdalmaim vannak mindenkinek, ha nem veszem be a Xanax gyógyszerét az elmének, hatalmasra dagadok. Müller Péter melleim alá tett egy dögöt, ez felpuffasztott mindig, ahányszor nem vettem be a pszichiátriai gyógyszereket. Tóth doktornője Szombathely-Miskolcnak behivatta Csillagmedvét és közölte, hogy én skizopren vagyok, ugyanezt Buda Botond, amelyik kitette az aláírását, mely elmebetegséget mutatott, valamint a szomszéd lakóval játszottak egy színjátékot, amiből kiderült, hogy idetartozik a börtönével, rá akartam gyújtani másodszor várakozás alatt, kiszögeltek egy táblát, hogy dohányozni tilos a bérházukban. Szombathelyre érkezve hasmenésés, hányásos migrénem lett, ami állandó volt a kilencvenes évek eleje óta. Ki kellett hívni a mentőt, megkérdezték Csillagmedvétől, aki éppen fényevésen volt, utána el is küldték a munkahelyéről, mit keresek én ott, hogy kerültem oda. Tudtak rólam.

Dávid Mónika hasmenéssel kezdetben támadó kivégzőgépével eljárva Chicagot is utána, a Vészhelyzet filmben lett ábrázolva. Miután 1998-ban megáldozott engem halálom után is melleim alatt lévő kivégzőgépével, kilökve az ajtón engem majdnem, mert valaki hasmenést produkált nála, hogy az ő csapását jelenti, Túri Ferenccel a polikai emeltek közül a Hunnia börtönből terápiát kezdtek el közösen a többi Hunnia börtön taggal, evés terápiákat felfoghatatlan módon az áldozóim városában. Dávid Szörnyeteg koporsója Weöreséknél és Müller Péternél volt illetékes, sántaként kiválasztott születése óta, 1973-ban temettek el engem Dávidként helyette a Rákóczi terével. Folyamatosan ismételte rajtam a sorsát, tetteivel együtt az összes többi Hunnia börtön orvossal és pszichiáterekkel.

A város tagjait Vaszily genyó Isten pszichiátere, ha baj érte őket, megszünt a munkahelyük, vagy hasonló történt, rokkantnak nyilvánította, így mentek nyugdíjba a bányászokkal együtt 1990-ig is már, mára hatalmas nyugdíjakkal rendelkeznek, akár a miniszterek, politikusok, minden elmebetege a Hunniai börtönnek elnökökkel, minden szín megrendezőjével, képviselőjével együtt.

A Magyar Irodalom Történetében fellelhetőek az elmúlt 130 év lírai karámjának állandó apokalipszist végrehajtói kivétel nélkül, írókkal, költőkkel együtt. Adyból létrehoztak Hantos Ági névvel temetőként kivégzőgéppel végződő felfoghatatlan két apokalipszist, melyet rajtam 1986-os megtámadásomkor kezdett el a Cerberus féregállata egykori Egyiptomnak. Pondrók hemzsegtek minden részemen 1995-ös támadásomkor, amin derült az egész Hunnia ország, vicces műsorban mutattak be, én csak néztem egyet, mert amikor a vaskályhájuk fölé hajoltam, hullottak le a pondrók a kályhára, bár csak a látók látták, a Tatárdombon mindenki. Weöres Sándor zseni gyerekverseket írt, nem tudom őket összeegyeztetni azzal a borzalommal, amit tett, nincs rá magyarázat Radnótival és Jékellyel együtt, hogy idehozták a távol-keleti szörnyeket a nagypán néven megírt pszichografológiai jövő Unió építésének Bertalan utcájához, kidolgozva Ízisz, Istár-Vénusz, Mária mennybemenetele, Innin, Ízisz-Jézus, Medvetánc, Zöld medeia - összejött az egész horrorvilág -, Négy grádics, Szférák zenéje, Dob és tánc termékenységi törzseinek és a még általam ismeretlen nagy közös egyetlen áldozásukhoz, engem várva való kivégzőgépeket berendezve falvakba, tanyákra, készültek az utolsó felvonásban az én áldozásomra egykori Vénuszként. Hiába írták meg Weöreséknek, hogy ezt a XX, században nem lehet kivitelezni,elkezdték végrehajtani, de mindenki ellene volt, támadtak folyamatosan a skizoprenekkel együtt a börtön tagjai is állítólag, hogy ezt nem lehetett volna.

Kiadták Ember Máriáék a viccek gyűjteményét 130 évre visszamenőleg tetteiről Miskolcnak, ahogyan elbánt az osztrák, szlovák, környező országok jelenleg saját Hunnia börtön és Rákóczi tér tagjaival berendezett színhelyein az akkori lakossággal, hogy idetartozott Hitler, akit stricinek neveztek, Sztálin a felszabadító hadsereggel, a skótok, a zsidók, melyek saját apokalispszist hajtanak mindig végre, a cigányok - most itt járok az ötvenes éveknél. Arisztides gazdagok viccei amerikaiakat jelentenek.
Hozzájuk mennének, ha én meghaltam volna végleg a szőke női viccek, az egymázsás barna, okos, ahogyan engem neveztek a médiában egy szőkéjük által, meg mindaz, ami születésem óta történt. Látható a könyvkiadóknál, hogy többen leplező könyveket adtak ki, reménykedtek 1990-ig valószínűleg, a lemészárlásomkor feladhatták, hogy Vénusz ilyen gyenge. Nem maradt belőlem csak egy nagy fej, hozzá egy picinyke törzse a magyarok Szaszák maradványának, mindegyikünk így nézett ki, nagy fej, kicsi törzs. Védekezésre képtelen lettem Lázár népének állandó keresztre feszítéser és kerékbetörésem miatt Alexandriai Katalinként Katalin helyett. Ezt adták ki a mohazöld Zirkuli Katalin könyvben, nem azért, hogy a miskolciak felvegyék minden kurvájuk helyetti áldozásképpen a Katalin nevet. Minden Katalinnal volt közös adósságom, nem tartozott rájuk. A vicc gyűjtemény szerint, melyeket a valóságból merítettnek írtak le, a zsidók összefüggnek valamiképpen a germánokkal, meg több kannibalista népet is feldolgoztak, mint a Hunnia börtön tagjait. Nyilván élvezte a miskolci Rákóczi tér az emberevést is.

Apa bevezette minden külső helyiségbe a villanyt, készített külön nekünk gyerek WC-t is. Egyszer ültem ott hipnózisban éppen órákig, ahogyan mindig tettem, elénekelve az összes dalt, amit addig megtanultam. Majd papírja helyett a börtönnek, ugyanis a wc papírt kivonta a forgalomból, újság, vagy selyem papír volt helyette, beledobtam a wc-be a bugyimat, amit egyébként is szégyelltem, nem akartam felvenni, mert a legolcsóbb hitvány minőség volt. Miután észleltem a bajt, benéztem, s akkor láttam, hogy hatalmas férgek hemzsegnek a wc-ben. Bugyi Katalin már a Rákóczi térnél be volt rendezve a Hunnia börtöntől, a nevét hajthatták végre, feltételezés szerint Dante pokoljárását folytatták Tóth bulgárföldi házirvos, mint sárga rózsa és Mária betege sorsaként, ami normális volt itt, a gyűrűs féregnek kínálta fel Miskolc a bugyimat és énekemet, mint ahogyan Ezékiel világ végi pusztítójának a fehér pina vászonruháját Kopcsiknénak Miskolcról engem beöltöztetve, amelyik meghalt, ekkor engem megtámadtak 1992-ben, hogy véres lett a fehér ruhája, nem bírva elviselni a gondolatát annak, hogy elmeosztályra szállították.
Kopcsikné könyvtulajdonos volt, nem értem, hogy miért áldoztak meg helyette 1986-ban, miért ismételték folyamatosan a sorsát, hogy pszichiátriára szállították?

A Rákóczi tér tehát berendezte lírai karámjaival az összes pusztítóját és szörnyét a világnak előre tervezetten fegyverként a születendő emberek, világrészek ellen, csak nem mentek, mert el voltak foglalva a párosodással, gyerekneveléssel, mert összeházasodtak a pusztítókkal, amivel engem vártak születésemkor, hogy náluk születik meg az összes pusztító és vadállat, meg a börtön gyilkos népe, támadva folyamatosan elválasztva őket egymástól, engem gyalázva a kurvák miatt ismétlésben előzőleg Gábor Zsazsa kezdetével a nemi kivégzőknek. Nem sztárok lettek volna ezek a világ gazdagai, hanem csapások, ezt kellene felfogni, ráadásul végig az emberek fejét támadták azért,mert ők nem tudnak rendesen gondolkozni.

Igaz a ratkós mondata Miskolcnak a lírai karámjától, hogy adassék a nőknek gyönyörűség, hogy kibírják a világ minden kínját, hogy elméletben felkínálták őket mindenkinek, mint szokásos Hunnia mentalitás, ahogyan mezítelen nőket mutogatva lesznek sztárok, meg így érnek el valamit a férfi formájú kivégzői a Rákóczi térnek, csakhogy itt engem áldoztak meg a kurváikkal.

A pusztítók tehát emberi formát vettek fel, így vették le a lábukról a miskolciak, pókokat, csapásokat hoztak létre, amik a legnagyobb szeretetben éltek, mert folyamatosan minket támadtak, amikor lelki bajuk esett a Rákóczi tér szerint, kezdve Bodorral, mint űrpusztítóval születésemkor egyből, hogy pókokat nemzet, melyek elviszik a kurvák fogait, így tisztulnak, nemesednek születésem óta gyalázattal, egyből megtámadva az embereknek a fogaikat 1958-ban már, ami a skizopren fogorvosoknál örökölhetőnek mondott, nevetve rajtam, hogy nincsen szám, én örököltem a Benkő angyal anyámtól, akinek egyből kiszedték a fogait, mikor megszülettem a család minden tagjával együtt, mint Istenekét, angyalokét, utolsó árja egyik női tagjáét.

A Bertalan utcai pán-európai Uniós jelecskéket, országokat, népeket, kommunistákat, vallásokat jelentő utca teljes egésze a Kohut családnál érintett volt,mióta megérkeztek a megyébe.


Mi szüksége volt rám a Rákóczi térnek, melyek miatt a börtön gyilkosok gyalázattal folyamatosan támadtak minket, ha nemi szervükkel akarták a világ pusztítóit, miket idehoztak megváltoztatni?

Végtelen apokalipszist írtak a biztonság kedvéért, folyamatosan adva ki a könyveiket, hosszabbítva a zenéikkel, folytatták indigóval, stencillel, kezdetben írógépek segítségével, míg eljutottak 1983-ig, a MIÉP medve feállásáig, s itt ismét megáldoztak engem a világ uraival már, a Rákóczi téri bábbá tételem és lírai karámjuk hosszabbítása miatt győztek le közösen. A Szentháromság egyik tagja, az Omega 1981. óta búcsúzik folyamatosan Presser Gáborjával együtt az izraeli zsidóknak, amelyik népe mindenki helyett megáldozott engem kínzással és gyalázattal, szépségem elvételével.
1983-ban folytatták Cseh Károlyékkal, szőrös reformátusokkal, az összes reformátusával a Sátánnak az egykori világ történelmeit, kitermelésükkel anfalfabétaként irodalmi berkekbe, művelődési osztályvezetőnek, politikusnak, fő állások betöltéséhez. A szőrösöket, melynek leány tagjait a hetvenes években már májuskosarakkal kértek meg a börtön képviseletei Mohamed támadás ismétlése miatt termelték ki, hiszen saját tetteiket hajtják végre sorsukkal együtt.

Nem volt menekvésem a miskolci Rákóczi tér támadása miatt születésemkor már az űrpusztító megjelenése miatt velük együtt, amik a Hunnia börtönnel és a börtön gyilkosokkal nálunk voltak egészen februárig. Ilyen sorsa még eddig senkinek sem volt, egy utolsó gyilkosnak sem, amivel kezdtek azzal, hogy én vagyok a Hunnia börtön karmikus gyilkosa Simon Éva és Jakabok sorsaként, engem nem szerethet senki, aki megszeretett, megölték. Én voltam a törvény egykor a Földön, bennem van az Idő, méhem a titok volt többmililió éven keresztül. Hogy képzelte ezt Hunnia magyar néven szereplő ország az összes vegyi fegyveres szigeti és mindenféle patológikus országával együtt? Nekik vannak emberségi jogaik, mint csapásoknak a világ ellen, velük kell bánni kesztyűs kézzel? Ki ellen mehetnek még rajtunk és Japánon kívül? Senkit sem hagytak a világ népeiből. Valamikor régen csak szépek éltek, emberiességi törvénnyel rendelkeztek, Románia állított feléjük angyalokat védelmül. Én már akkor fogságban voltam Atlantisz megépítésekor utoljára Egyiptom területén. Ott történt a jelenlegi spanyol pusztító szőke formában megjelenő Kos nő általi nagyfény légkörű munkahelyeken a munkahelyi üldözéssel egybekötött legyőzésem földöntúli önkívület állapotában már. Ez az Atlantisz már feszületes lett, a későbbi szimbólumokban beszélő, titánok elsüllyedt amerikai földrész énekeseinek áldozásával együtt. Valamiért Szepes Máriáék atlantiszi elméletből merítették az atlantiszi aranyhalakat, mely itt Gina Lolobrigida lett volna szintén munkahelyi üldözésekkel, az alábbi szöveg alapján:
Atlantiszi ember vagyok, álmodozó, tudomásul vettem az ok földöntúli önkívület, hű kísérőm a feszület. Lepottyantam én közétek, mit raktatok rám, vétek. Aranytiszta én tudatom beavatott, ismerkedett az emberrrel, idegennel. S hogy mily nehéz lenn veletek, megölitek a szenteket. A vége pedig az lett az áldozó leplező írásnak, mely születési egyik kezdetük lett áldozásommall Gina helyett, mellyel visszamentek időben hetven évet, hogy fényben fogan és hal az igaz ember és mind, ki hal.

A vers alapján nem Ginát áldozták meg, én foganhattam fényben egykor, miután Vénusz csillagból Istennővé váltam.

Ezek a sorai a lírai karámnak jelentették az összes Halak szülött sorsának és szerepének, könyvének végrehajtását rajtam rossz természetükkel együtt, mint tatárokon is, felfoghatatlanul és leírhatatlan módon, már így kezdtek, Edó Halak szülött Vörös Oroszlánjának Őrült Johannájával az én áldozásommal, Bodorné Ágnes sorsával, akihez hozzárendelték az összes Halak szülöttet, reformátust, Ágnest, a Pszichéjükkel együtt. Nem volt menekvésem, bár sokan mondták nekem, hogy én tehettem a sorsomról egyedül,mindenki maga formálja, akinek a sorsát és szerepét végrehajtották rajtam, védő kísérettel bírnak, világ urait jelentik elméletben, mint Hunnia börtön könyvtulajdonosai, melyek könyvlapjait nem szórja szét a szél soha többé. Földet ért vándorlása a lírai karámnak, otthonra leltek Magyarország néven.

Hogy jött Atlantiszhoz, melyet egykor apám épített a megáldozásom miatt az atlantiszi Halak elmélet, ami külön van Halak csillagként a Vatikán által az égen a többi állatjegyével együtt? A feszület az övéké lehetett már.

Gyuszi öcsém többmlliárd évvel ezelőtt egy ma is létező csillagon volt emberi életformában. Onnan jöttek le afrikai területre sötét bőrrel. Itt ejtették őket fogságba az Ufói a világűrnek, de a vegyjelek megjelenése után Románia részéről iskola ellenes kémiai csapásokként fogságba ejtették a népet, így vitték az egészet megölni. Gyuszit elvitte a boszorkánya Romániának magával, többször megszületette, mindig fényevésen volt, egykori Istene volt Afrikának. Eljátszották a kékek velem, hogy Gyuszika feltámadt, elvitték Pestre űrhajóval, már jóllakott, csak nem találkozhatunk, mert nem bírja ki a szívünk februárban.

A Bertalan utcai beállítás alapján kapták a Bíró neveket, bírókat rendeztek be belőlük 1945. előtt. Az utolsó árja női tagot, nagynénémet egy ilyen bíró vette el, akinek nem volt szíve. A házasságból létrejött két gyereket ő nevelte egyedül, aki egész életében kézzel mosott, emberi körülmények nélkül. A kék szemű, szőke egyik testvér Romániát jelenti hallás nélkül. Csúfolt engem kiskorom óta az állandó énekem miatt. Nehéz lehetett hallgatni a családnak, hogy én szívemmel felvéve a hangokat, egyből megjegyezve a tiszta hangú és szövegű dalokat, egész nap megállás nélkül énekeltem. Egy kék szemű romániai szülöttnek ezt borzalmas hallani, mert állandó zenei ellenséget jelentettek első pillanattól. A család minden tagját megtámadtak 1998. óta ismétlésben is csonkításokkal felfoghatatlan módon Tűzkő Judit elmeosztály pszichiáterének tagjaival Gyuszival együtt.

Lendvai Ildikóról már többször leírtam, hogy Gyuszit bántották, meg anyámat azért, mert Ildikó karmikus Heródes zsidójaként éppen minket áldozott születésünk óta, együtt a miskolci Rákóczi tér narancs színében a lírai karámmal, Lendvai karmikus kurvának mondott helyett születésemkor támadtak meg engem elmondva többször, hogy az Ildikók és Erikák mind kurvák, de nem értettem a szót sem. Lendvai neve ide van rendezve a Győri kapuba, a neve viselője is három gyerekesként Angliában él biztonságban. Lendvai érzelem nélküliként állandó apokalipszis végrehajtójaként szégyellte magát állítólag az apja miatt, mert minden nap más nővel látta. Emiatt Gyuszi és az én sorsom mocsokba lett döntve az elején életünknek. Mai napig politizál, hatalmas védelemben van, mert Heródes népe többezer éve a bibliai Sátán népét jelentette, sőt saját Jézusuk is van, Noé népének vallva magukat.

Senki sem figyelt fel arra, mikor gyalázatom és haldoklásom közben Dávid Ibolya kimondta az igazságát a terének, hogy azért adta menhelybe a gyerekét, mert gond van a náluk születettekkel, amiért Amerika sztárja lett Rácz, idetartozó Therry Black a vasnéphez, megmentett egy cigány gyereket a Rákóczi térről, bár elmeosztályról engedték szabadon, de ez itt normálisnak számít, másokat eltiltanak mindentől. Nem lehet visszaadni Miskolcnak semmivel, amit tett már aggkorú nyugdíjasaival, sőt 130 éve folyamatosan, sem a dicsekvő cigányságnak és börtön gyilkosoknak elvenni a tündérkirályfi eddigi életüket csonkításuk és tetteik végrehajtásával rajtunk.

Csak ennyit akartam a címre vonatkoztatva írni, mit tettem rosszul annak idején, hogy ezt művelték velem, ami nem járt volna egy tömeggyilkosnak sem, miért nyaralnak a tömeggyilkosok a börtönökben az áldozásommal, mint az összes börtönében a világnak, amikor a véráldozást csak vér moshatja le mindenki tudtával?

Mibe keveredtem?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 261 db bejegyzés
Összes: 6905 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 20
  • e Hét: 1211
  • e Hónap: 8080
  • e Év: 74046
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.