Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kommunista szupertitok Hunnia - hidegháború velem
  2017-08-31 15:51:53, csütörtök
 
  A pártbizottságon kezdtem dolgozni 1980-ban, az ötéves gyermekgondozási szabadság lejárta után. Réti Mária lett akkor a párttitkárja az éppen akkor legyőzött Lantos zsidó szövetkezetnek, mely Lantos zöld leveles kártyáját jelentve, hozzá tartozott az egész bodrogközi és hegyközi, újhelyi zsidó népe a szövetkezetnek. Ilyen hatalmas nagy egyetlen kártyája a sakk-kártyájuknak, melyet állandóan ismételnek többszáz éve Ász nevekkel kezdődően. A patológiái Miskolcnak 1998-as gyilkosságuk végének kezdetével a Kisokosok kidobott tanúságai szerint vállalkozókkal ismételték a ruházati szövetkezet minden tagjának főszerepét rajtam, áldozásommal. Én felhívtam párat telefonon, kimentették magukat, hogy több ilyen nevű is lehet, akár mint a két Tálas, amelyik Újhelybe ment lakni, egyik a zeneiskolába. Találkoztam a Deák utcai Tálassal, aki közölte kérdésemre, hogy honnan vette a nevét, egy tálas volt, Tálas Julianna énektanárnő, egykori apácája a Bestiának, azt felelte, nem egyedül vette fel ezt a nevet, egyetlen őszinteként. Ekkor tették ki a Rákóczi téri cigányok a volt Petőfi iskolára a Zeneiskola feliratot, coca cola gépeket szereltek fel bent, ugráltak a patológiák az osztálytermekben, a cigány igazgató közölte velem, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben. Schneider Hédi, aki helyettem lett ének tanárnő, volt osztálytársam, nyomorultak létrehozó Bródyékkal, hivatalsegédként kezdett zsidóival apokalipszist születésemkor, mai napig ott tanít, mazsoretteket is, tiszteletre méltó értelmisége a városnak.

Napóleon kártya régebben a francia emberek elvitele és megölése miatt háborúzással volt létrehozva, most születésem óta a Bertalan utcán megépített bástyás ház jelentésével kislány ijesztő Napóleont jelent, aki megszületette a nagyobbik lányomat, így maradt fenn az álmosfüzetében a két utcai apokalipszisnek. Gumidominó, vagy egy parti sakk kezdete volt Koós János dalával a folytatásuknak. Gumidomino régebben coca-colás,kávés elmeosztálya a miskolci II-es elmeosztálynak, ismétlésükkel 1998. óta áldozásommal tisztulva, emelkedve kávéfőző szelepek naponkénti kiégésével. Szombathely a seherezádé kávéfőzőt szelep nélkül adta el Csillagmedvének, mégsem tettek semmit az érdekemben. Tehát a domino, mely felemelkedett a levegőben,mikor kicsik voltunk, vietnámi-kávés háborúja lett a Szűcsöknek

A miskolci Benedek utca 17. szám alatt lakott az Orosz család, az anya furcsa volt, mintha nem lenne normális, többször megszólított, hogy asztrológiai elemzést készít nekem. Hajottam rá, mert nem értettem a legcsodálatosabb csillagképek mellett legtöbb tehetséggel ellátva miért ilyen iszonyatos az életem. Fia, Orosz Napóleon nevére akkor figyeltem fel, amikor Koós János dalainak ismétlésekor ide költözött a Bertalan utcára, itt fedeztem a fel a nevét, ismételték az orosz Vlagyimir Putyin Napóleonos kislány támadóinak gyalázatát rajtam, Putyint ekkor nevezték ki Ororszország felé. Vége lett előtte Szovjetúniónak, mint amit állandóan berendeztek kommunista színekhez játékosokkal, főszereplőkkel, melyeket könyvekben is kiadtak egyszemélyben én voltam helyettük is tudtukon kívül. Putyin a lányával együtt főszereplője volt a Rákóczi terének Miskolcnak.

A kék asszony, Marlen Ditrich nevéhez egész Lengyelország háborúja fűződött orosz cár és minden korában a mohazöld könyv Katalin ismétlőinek.

A Zöld asszony Sophia Loren, amelyik saját sakk-kártya főszerepét rajtam előre kitervelten már ismétlésben is végrehajtotta - születésem előtt is így tett másokkal, amit a média mutatott is egy pillanatra, hogy megtorpant azon, ami történik -, az összes kurváját jelenti a Rákóczi térnek valamennyi tettükkel, csonkításukkal, gyalázatukkal együtt, zödleveles Lantos csapatával. Lantos csak egy zöldleveles kártyát jelentett többezer éves zsidóknál.

A vörös szemüvegben engem ábrázoló sakk-kártyájuk emlékkönyvvel Tormáját jelenti az Abigélnek, szíves sorozatait jelenti a nemi szervekkel gyalázó Rákóczi térnek szintén, szív küldi szívnek szívesen, születésem előtt Szomorú vasárnappal kezdődő szívből énekelők csonkítása, gyalázása, megölése, amit folytattak a Ki Mit Tud-dal, Táncfalfesztivállal, mint vasfüggönyösök egyikének végtelen világ kezdetével induló apokalipszisével, majd a slágerekkel, popposokkal, szerelemre született gésával, Zoltán Erikával. A többi, mint a főnixes Csepregi Rákóczi tér felfoghatatlan földanyás áldozás saját margarétájuk és kék csillagjuk helyetti gyalázással, csonkítással, szerepek ruhájába történő beöltöztetéssel, börtön gyilkosok támadásával lakásokban, mikor kurválkodnak a kurvák Kovács Erzsi kezdetével.

Minden figurát így kell szétszedni, ilyen Szt.Martin is jelenleg utolsó ember áldozóként, ahogyan Bárdos bemutatta, de ezek hidegvérű gyilkosok soha nem tanúsítanak megbánást, nincs bennük érzelem, mint a színészeikbe, köztük Harrison Fordba a Várkonyi könyvből, mely szerint embereket nem lehet teremteni, szerintem minden híresség idetartozik Magyarországhoz, mivel értelmiség legyőzés történik 81 éve folyamatosan, minden szívvel érző lemészárlásával, meggyalázásával, megcsonkításával együtt.

Réti Mária nem bírta elviselni a tiszta, zöld szemeimet, dührohamot kapott, mely addig fokozódott nála, míg végül már elnök idejében végleges győzelme után a miskolci Rákóczi térnek nem írt alá semmit, amit én vittem fel, még akkor sem, amikor Tiszakarádon felrobbant a gázkazán és azonnal kellett személyautó a gázszerelőket elszállítani. Egyik titkárnője szopta az ujját, ahogyan Mohamed lányom szopta születése után, mert szorongott Müller Péter állandó hasa nyomorgatása miatt. Az ő sorsát hajtották végre. Hantos Ági Ady Cerberus féregállat főnöke volt előttem a titkárnő, nem dolgozott ki egyetlen jegyzőkönyvet sem, neki mindent elnézett a főnökség. Rajtam a pártbizottságon nevettek a gépírók, mert a lukai eredetű Vavrek István első titkárnak be akartam mutatkozni kézen fogva, ahogyan illett. Én komolyan vettem a leninista elméleteket, megpróbáltam megfelelni az emberségi törvényeknek száz százalékig. Vavrek egy paraszt volt, aki megadta nekem a tiszteletet, de azon nevetgéltek, hogy Kátyi kezdetével a Rózsa Tolnay Klári helyetti feszületemnek áldozásommal vitték be párttitkárnak.

Ekkor történt 1980. szilveszter előtti napján, hogy a nagyobbik lányomat a Jubileumi óvodában törökök helyett, mint kiderült, Egri csillagok könyv végrehajtásakor leforrázták több, mint száz fokos gulyáslevessel, mai napig ott maradt a helye, bár leszedettem Pesten a Rákóczi tér által eljárt Szövetség utcai plasztikai sebészetén Kardik Ilonának, ami baj volt, hogy nem gyilkolt engem, mint a többiek. Csillagmedve vállán nagy területen barna sötét folt éktelenkedik, mely kiszőrösödött, összesusinkálódott, mert a születése után a Rákóczi téri Isten volt a szülészeten, négy ujjlenyomat maradt akkor utána kék színben, amit nem jelentettem, mert Pethőék miatt nem lehetett. Én voltam Pethőnek a lekvár és a kérdőjel. Itt vonultak a szőrős farkas bőrű cigánylányok Rózsa neveken, ezek helyett tette tönkre véglegesen a kisebbik lányomat a menhely.

Réti Mária átcserélt engem Hrabovszkyné Hogya Máriára, egyik kommunista főszereplőjére a Hunnia magyar nyelven beszélőknek Porcelánszív címen megírt, megmaradt egyetlen novellája szerint egykori Vörös oroszlánnak, mert táppénzre mertem menni Mohameddel, kötözésre kellett hordani. Felhivatott engem az irodájába, ahol egész nap lakkozta a körmeit, magán tárgyalásokat folytatott Szabó Pistike későbbi pártitkárral, mint lecsúszott műszerésznek csúfoltjával a kommunista pártnak, ami engem megáldozott tökéletes magyar nyelven íróként és beszélőként később vigyorogva, mint elmebetege a miskolci II-es elmeosztálynak. Réti Mária kiabált rám, hogy vegyem tudomásul, a munkahely az első, utána jön a család - a gyerek miatt. Bartus rendész közölte, hogy ideje Hogya Máriának emelkednie, akár a többieknek Vénusz áldozó egykori sátán népeiként. Sátoraljaújhely teljes lakossága egykor érintett volt az állandó hét hegyi névlista mellett az oroszlánok létrejötte ideje előtti emberek lakta jelenlegi Ázsia megcsonkításában, elvitelében, melyből nem maradt csak Kupaiék libája örök emlékül, mégpedig a bátyám és közém helyezve egy festményen, amit tönkre tettek később az Árpád utcai albérletben, ahová hozták Mohamedet fogságban, majd Csillagmedvét. Itt annyira megcsonkítottak kommunista korként, nyanyának hívva engem a genyó előtt egy évvel, hogy elveszítettem az eszméletemet végleg. Azóta félhalottként dolgoztatnak, kínoznak, folytatva a világ-könyvtárát az 1956-os szabadságharcosoknak. Kupai dadogós, libalábú család sorsát születésem óta hajtották rajtunk végre Müller Péterék, Müller a saját városáért jött, ismételték azt, ami Oroszország előtti időben történt rajtunk, mint saját tetteiken. Mi idegenek voltunk a városban, a náci vitte oda a családot lakni, nem tudni, hogy miért.

Ezt követően az üzemfenntartási osztályra helyeztek Kaposvári Sándor, magát főmérnöknek kiadó apokaliptikus budapesti légy osztályára, akinek a felesége és szeretője helyett is megáldoztak a megmaradt álmosfüzet szerint, két utcába sorolva mindhárman idetartoznak, nevét Müllerék ismételték ezelőtt 15 évvel kb ismét az án csonkításommal és gyalázatommal.

Itt elmentem párttaggyűlésre, a párttitkárom Oláh Miska volt, aki mondta, hogy vállaljam helyette a párttitkárságot, de nem akartam az lenni. Senki sem szólt hozzá a párt beszámolóihoz, mindenki lehajtotta a fejét,mert félt. Nem tudtam, miért félnek, hogy szupertitkos pártok ezek, mint Izrael, amelyik belőlem épült már fényevésemmel kezdődve, hogy én vagyok a hidegháborús ellensége minden kommunista kornak, engem tettek mindegyik főszereplőjévé. Hallgattak lehajtott fejjel. Ekkor írtam meg, hogy ne szólj szám, nem fáj fejem, így lesz meg az én helyem. Ekkor éppen együtt ismételték az angol kommunizmust a szaturnuszi sakkal, meg a műanyag kommunizmussal, mert azt írtam a Szaturnusz a földön novella töredékei szerint, hogy elmentem a pártgyűlésre, hozzá szóltam és akkor Vartnal Bandi félrehívott, hogy én nem azért vagyok ott, hogy hozzászóljak Catenek nevezve engem. Ekkor hasonlítottam a kommunizmust sakk-hoz, tehát folytatták ezzel a Napóleonos kártyafigura gyalázatát.


Volt férjemnek én írtam rendszeresen a beszámolóit politikai gazdaságtan száraz anyagából is. Jött haza, mondta nagy hangon, milyen sikere volt, megtapsolták, majd rám nézett és közölte velem, hogy naponta megalázzon: - De te olyan hülye vagy, hogy fel sem tudtad volna olvasni!

Ilyen volt röviden elmesélve három kommunista kort a Bertalan utcai Kata genyó Istennel berendezett kocsmai kommunizmusa a hidegháborús világnak, a tökéletes Gulyás, Bartha, Bencsik-Törőcsik, Árvai ötágú békegalambos csillagos folytatása a medve kommunizmusnak nyíregyházi gonosz zsidókkal, s még az általam ismeretlen nevek a végtelen utcai Pszichografológiai ötágú csillaghoz együtt a rózsafalvy Rózsa névtáraival a feszületesnek, mint pulyaszeplősítő bányászoknak, Varga vasfüggönyösöknek, melyek helyett az arcom nem lett ismerős és semmi sem lehettem.

Pár éves koromban Presser Gábor állandó zsidó apokalipszis végrehajtója miskolci kiliániakkal, saját sorsát is overállban rajtam végrehajtva ide költöztetésem után, 1989-ben a Benedek utcai egri csillagok egykori támadóinak, s az én áldozóimnak bérházába születésemkor egyből, Bodrogba fojtva majdnem Porácsné Dóra drótgyári darus ión kor állandó végrehajtója helyett, Tóth Klára sárga rózsa rokonságként, mindkettő saját szerepét rajtam hajtotta végre csúfolva engem és tort ülve. Tóth Klára 18 éve ismételte a Rákóczi térrel Dante Isteni színjátékát, amivel kezdett wc-ba dobott bugyijával Bugyi Katalinnak, Máriaként lettem ekkor megáldozva T. Mária, mint Ember Mária születési kezdetük után fogaim állandó roncsolása mellett a Hunnia börtönének, állandó betegségként, akár Gyurcsány Ferenc idegbetegségük.

Presser egyik áldozó éneke volt a Napraforgó, napraforgó szép virág, az álomból már nyisd ki két szemed kezdetű dala az egyetlen magyarként mindig Vörös Oroszlánnal hozott Zalatnay Saroltával, a Ki az úr házban? kommunista kor főszereplőjével. Ébredek már, ébredek már szép napon, csak még egy kicsit fázom nélküled, ez egy Nap Isten korában volt egykori virágok, mint virágvándorok egyik dala volt, amelyből Dojcsák Ibolyaként lett most főszereplőjük, akinek a dalát a Szédült napraforgóban megénekelték később, hogy ez sem én lettem volna álomvilágnak nevezett hipnózisban. Öcsike testvére mesélte el, mi történt Ibolyával Nyíregyházán, csak nem tudtam eddigi összerakni a részleteket, mondataikat. Öcsike mind apa támadójaként lett berendezve, a Gyulák a túlélői.
Dojcsákék Kazincbarcikáról jöttek Újhelybe, Olga, a háztulajdonos ekkor megbolondult, verte rájuk baltával az ajtót. Lehet, hogy ez Győzike, apa és nagyapa egykori támadója cigányként másik világból támadó Hunnia börtönével összefügg. Szabó Szilvit itt is ismételték, később, 1986-ban ttámadtak rám ismét Begala sánta Irén és Szabó László Hunnia börtönének leszármazottja miatt, aki már akkor Canadában élt.

A Ki az úr házban és pár novellát, mint a Porcelánszívet filmben megrendeztek átírva, vagy belőle végtelen irodalmi Hunnia börtön apokalipszis lett.

Látható, hogy Swarzenegger egykori kiskunhaladi könyv alapján, s mert az apja nácija volt Miskolcnak ugyanúgy kiválasztott, mint Putyin, valamilyen ismeretlen dögként a nemi gyalázó orosz felszabadító hadsereg ötágú csillagosainak éléről a miskolci Bertalan utcáról.

Én voltam a titok, amiért nem lehetett szólni, a másik az, hogy egymás után villámgyorsan következtek a világban eddig végrehajtott kommunista korok, vezetőkkel. Hozzájuk tartoztak a termékenységi törzsek is. Egyidőben zajlottak a kommunista korok a többi könyvvel, slágerrel, főnix dalaival, az összes vallási ébredésével a világnak az áldozásommal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iskolában
  2017-08-31 14:40:26, csütörtök
 
 

Tanfelügyelő látogat az iskolába. Amikor a tanító néni azt kérdezi, milyen eredményeket értünk el az első ötéves tervben a burgonyatermesztés terén, Móricka jelentkezik.
- Az első ötéves terv erőfeszítéseinek köszönhetően - hadarja - mamár annyi burgonya terem hazánkban, hogyha azt mind halomba raknánk a Sztálin téren, felérne az égig,a jó Isten lábáig!
A tanító néni elszörnyedve rászól:
- Na de Móricka! Hogy mondhatsz ilyet, amikor pontosan tudod, hogy nincs Isten.
Mire Móricka:
- Na és krumpli van?

- Na, gyerekek - mondja a tanító néni -, ki tudna nekem egy szép nagy folyót mondani? Pistike?
- A Nílus.
- Jól van, kisfiam. Hát te, Jancsika?
- A Volga.
- Még jobb. És te, Móricka?
- A Duna.
- Rendben van, Móricka - mondja a tanító néni -, de miért kellett ezt súgni?
- Azért, tanító néni kérem, mert tegnap este azt mondta a papám, hogy arról, ami nálunk folyik, csak súgva lehet beszélni.

"Épülő-szépül" életünk megannyi adatát felsorolta már a párnapi előadó. Most a hozzászólókon van a sor.
Kohn jelentkezik:
- Én csak annyit szeretnék mondani, hogy éljen a Rákosi elvtárs.
Taps. Mindenki el van ragadtatva. Milyen talpraesett ez a Kohn, milyen szellemesen nyilvánvaló összefüggést teremtett "épülő-szépülő" életünk tényei és népünk szeretett vezére közzött, akinek mindezt köszönhetjük!
Amikor a taps elül, Kohn Újra szólásra jelentkezik:
- Én csak annyit szerettem volna mondani, hogy éljen Rákosi elvtárs...
Újra tapsvihar, mindenki feláll. De azért már vannak, akik rossz néven veszik Kohntól, hogy így ki akarja élvezni sikerét.
Mihelyt a vastapsnak vége, és mindenki leül, Kohn ismét felnyújtja a kezét:
- Elvtársak, én csak azt szerettem volna itt felvetni, hogy éljen Rákosi elvtárs...
A párttitkár szelíden közbeszól:
- Már felvetetted, Kohn elvtárs.
- De egyszer sem hagytátok végigmondani. Mert én csak azt szerettem volna felvetni, hogy éljen Rákosi elvtárs havi hétszázötven forintból!

Amikor a taggyűlésen elhangzik a kérdés, kinek van valamilyen kérdése, Kohn jelentkezik és egy egész sor kérdést tesz fel, mondjuk, a megemelt ötéves terv célkitűzseit illetően.
A legközelebbi taggyűlésen újra a feszített tervről esik szó. Most Grün jelentkezik:
- Emlékeztek, elvtársak - kezdi -, hogy a legutóbbi taggyűlésünkön Kohn elvtársunknak egy egész kérdés lajstroma volt? Nekem már csak egy kérdésem maradt. Hol van Kohn?

Az egyik tagrevízió alkalmával Kohnt kizárják a pártból. Kohn mélyen lesújtva hazamegy, lefekszik aludni.
Másnap felkeresi barátja, Grün.
- Hogy vagy? - kérdezi részvéttel.
- Jaj, csodálatos álmom volt! - meséli Kohn ragyogva. - Képzeld, azt álmodtam, hogy amerikai ejtőernyősök szálltak le a Parlament előtt...
- Pszt! Megőrültél?
- Várj, még nincs vége. Ahogy leszálltak, mindjárt díszszádad formájában el is helyezkedtek a Kossuth Lajos téren ésé akkor egy csodaszép ezüst Zeppelinből maga Eisonhower ereszkedett alá egy hófehér lovon...
- Kohn, neked teljesen elment az eszed! Én ezt hallgatni sem bírom!.. Eljön az ember hozzád és halálos veszedelembe hozod? Én elhatárolom magam tőled!... Téged igenis joggal zártakk i a pártból,ha ilyeneket álmodsz!
- Várj még egy percig. Mert ezután az történt, hogy bilincsbe verve odahozták Eisenhower elé Rákosi elvtársat... súlyos kéz- és lábbilincsben...
Grün szeme felcsillan, hangos lelkendezésbe kezd:
- És te, életed kockáztatásával megmentetted?
Kiszabadítottad? Mert akkor már értem, hogy mertél ilyen borzasztót álmodni!
- ... És odakísérték Eisenhower elé, és akkor Eisenhower felemelkedett a nyeregben és azt kiáltotta: "Kohn! Hozzák ide Kohnt!" , és én ott álltam a tömegben és odafurakodtam eléje és akkor azt mondta az Eisenhower a Rákosi elvtársnak: +Jól nézze meg, Rákosi elvtárs, ezt az embert! Ez az ember annak ellenére, hogy minden őse a magánszektorban tevékenykedett, egy igazi, egy lelkes kommunista! Rosszul tette Rákosi, hogy a felülvizsgálatkor kizáratta a pártból!"...
Nahát ez volt az én gyönyörűszép álmom.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 261 db bejegyzés
Összes: 6905 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 20
  • e Hét: 1211
  • e Hónap: 8080
  • e Év: 74046
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.