Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kati és a kerek perec - Titanic, Sárga rózsa-Duna - Várok
  2017-08-06 22:40:24, vasárnap
 
  A Főnix fedőneves fekete mágusi Rákóczi téri végtelen gyalázók és hosszabbítók beállították az együtteseket, mint narancs színben áldozó lírai karám része azzal a szándékkal, hogy kövessék azt tor-ünnepként, amit rajtam végrehajtanak, emlékezve a történelmi múltjukra is. MInden Katalin mohazöld könyve alapján Mohamed népének belőlem született, mert keresztre feszítettek engem a Zirkuli könyvben lévő történelmi korokban Katalinok helyett folyamatosan, mióta Atlantisznál teremtő apám átadott Jeruzsálemnek. A Rákóczi tér és cigányság Katijai, Jánosai a Hunnia börtönnek, mint Katalinvirágok, Krizaténvirágok, mint Mariannák nem tartoztak a mohazöld könyvbe, amik helyett engem végig mészároltak egy életen. Minden kocsisoron magát áruló Katalin helyett kidobálták naponta mindenemet anyámék, kiabálva nekem, mikor a Csengeri utcában találtam munkát Pesten, hogy felmentem kurválkodni helyettük. Az egész életem ilyen érthetetlen mondatokból áll, mai napig nem tudtam, mit jelent a kurva, mert a szerelem és szeretet odaadó és isteni csoda, én csak védekeztem egyfolytában, hogy a szexet nem ismerem el, csak szerelem létezhet, bár egyedül Pistit, egykori Illést ismertem és a fiamat Katalin időmben.

Kati és a kerek perec ihletetten írt, mint a többi, amit firtatott is Presser Gábor Vénusz áldozó patológia, hogy hogyan szerzik a zenéket. Érdemes meghallgatni a hatvanas években írt dalait Pressernek, mint a Napraforgót. Mindegyiket az Időjelek Ferike nevű egykor elegáns zeneszerzője írta meg, már Csernobil körül szinte sírva írta Révész számait, feladta 1995-ben végleg.
Őt illeti az összes szép szám, különösen az érzelmesek, a többivel együtt. Fel kellett vállalnia azért, hogy visszaszámolják azt, amit velem tettek, sokan így gondolták ezelőtt 59 évvel.
Nem tudni, hogy miért nem kért valahonnan segítséget a kék földönkívüliekkel, média ufóival, tudták, hogy Vénusz áldozás történik . Senki a világon ennyi éven keresztül nem kért segítséget, hogy összefogjanak Magyarország ellen. Ferike zeneszerző medúza formája a másik világban él, tükörírással rajzolta meg nevét Urbán, amiért a Tűzoltóság tükörírással ismételve az apokalipszisüket jár szerte az országban az áldozásomból, nem leplezés miatt.

Kati belőlem lett énekes, mint az összes többi, Perecesét állította be Miskolc-kertvárossá nemesedetteknek ismételt áldozásommal már roncsként, haldokolva, gyalázattal, ami nekik járt volna.

Kati helyett nekem 15 nyárt engedélyeztek, játszottak, nevettek, gúnyoltak. Nem értettem, amikor a cigánylányt megláttam, mi köze van Titanic elüllyedéséhez, hogy megénekelte, valamint a szövegben szereplő nemes verseny lesz az óceán kék szalagjáért sorok mit jelentenek, míg Vass Tibor Forgószél, avagy készülődés kőkorszakra ...Forgószél, Szélforgó - oda-vissza, ahogyan jártak a világban - könyvét el nem olvastam, melynek a borítójára rajzolta Urbán Tibor az Idegenhangú Éva népének, hogy masnira kötött esernyővel védte magát Urbán Tibor. A masnit mayaként dolgozhatták ki, ami egy néger törzsüket jelenti az új-kígyósi népnél. A masni azt jelenti a kék szalaggal, hogy a halálba küldték a Titanicot, melynek vonzata Miskolc-Pereces volt annak idején, sőt a dal szerint a morzé jelek terjedését is megakadályozták, hogy késő fedezzék fel a katasztrófát. A masnija az esernyővel magukat védő értelmiség legyőzőknek halálnak való áldozásukkal valamilyen győzelmi diadém lehet. Tehát valamennyi hajó szerencsétlenség összefügg a miskolciakkal, nemes verseny volt ez a halálért.

Leírtam négy évvel ezelőtt kezdve bátortalanul, állandóan bocsánatot kérve mindenkitől, hogy a Duna tévések, amik kezében vannak a környezet és élővilág ellenes csapások Miskolc berendezésében és a hozzájuk tartozó országok képviseletében, ketté választottak egy hatalmas jégtáblát a sarkvidéken, tologatva araszoltak az ufóik, ezt is bemutatták a médiában, de senki sem figyelt rám, miért akarja a Duna tévé a sarkvidéket felolvasztani. Miért vetette be vajon a miskolci Hermann Ottó nevét viselő környezetellenes csapásokkal Zétényi Lili idején ismétlők tömege a világ ellen ezeket az országokat, baktérium fegyvereket folyamatosan, miért pusztította el súlyos betegségekkel, mint ahogyan a tiszta szívű énekes embereket TBC-vel támadta meg születésem előtt, fekete hímlő, kolera, spanyol nátha, az egész orvosi lexikonnal együtt őket illeti a fogkiszedéssel együtt, ezért kellett volna a miskolciaknak és névtáruknak fog nélkül élniük mindent lebontó csapásokkal, melyet rajtam hajtottak végre, meg az embereken, akik meghaltak azzal, hogy a tökéletes egészségű emberek és Istenek öröklik a zsidók fogait kiszedő, ínyevőkkel támadó Rákóczi tér csapásait genetikailag.

A válasz, hogy elpusztította az majdnem az egész Földet mostanra, Dante Isteni színjátékában van, melynek sárga rózsája, amit 18 éve a körzeti háziorvos barátnőjével viháncolva ismételt rajtam, Tóth Klára lett volna Illéséknél is. Tóth Klára utolsó Kohut ember áldozó volt, agyon akartak verni itt a lakásban, csontjaimat szétporlasztani, így állt volna elő nekik Mária, akinek bűnbocsánatával tisztulva kilépnek Müller Péter spiritiszta Farkas néven berendezett hét fátylába, mely a sárga rózsa hét szirmának felel meg. A halálvilág állandó szellemvilág beavatásban sátán népének tisztulásával járt volna, Noé özönvizét is ezért hozták ide a kis fehér kutyásukkal, melyet Fábry viccesen mutatott be, mert a feltámadásuk után örök életre penitenciájuk, teljes bűnbocsánatuk, megtisztulásuk után következett volna be, amikor valamennyien az Égi Jeruzsálem kötelékébe léptek volna.

Többféle halálos terv volt ellenem, az agyonverésemhez kértem segítséget, amikor februárban rám akarták törni az ajtót, de a Vatikán meg akarta állítani az órát székesfehérvári Alba Regina központban, másik T. Máriával, ők szintén megszépültek volna, mint ahogyan a jövő angyalainál, mint Berta Erzsébetnél, Szécsi Zsuzsannánál és a földönkívülieknél megállt az idő gyalázatomkor, míg én öregedni kezdtem. Máriájuk helyett fogaimat gyerekkoromban csonkították meg hátul, minden betegségét megkaptam folyamatosan a fogtechnikusok torzításaival együtt, éveken keresztül mindent elrontottak, ahányszor Máriának rossz volt valamije, s ennek az vetett volna végett, hogy el akartak engem február 10-én égetni, ekkor volt szükség arra, hogy visszatekerjék az Időt, amit sokan észre is vehettek.

Mivel bomlottam le január végére, folyt belőlem a váladék, Miskolc elvette volna a csekély bevételemet, sem lakásom, sem ennivalóm nem lett volna, nem is tudnék enni a számmal, kidobtak volna valamelyik sziklába, mivel a sziklai és pincés népet is áldozásommal nemesítették emberré.

Minden dalát, szövegét el kell olvasni a Főnixnek,mert iszonyatot hajtottak végre többszáz évig vaskor állandó végrehajtóiként az egész világon. Az általam gyűjtött Kedvencek kék kotta, Hunnia filmslágerek, világ-slágerei a nyomozóknak, a Vénuszi eszményt csodáló történelmi személyeknek, akiktől elpöröltek, az összes megjelent dal szövegével együtt ellopták tőlem Katona Klári népének mocskával, meggyalázva mindent, mert túl komoly volt, hangzott el a mondata, a volt férjem ezt nekem mondata.

Ha csoda történne, testem teljes deformációja rendbe jöhetne, a reménytelennek látott szám állapotával, mely nagyon fájdalmas már régóta (gyűjtöm 2004-es megyei kórházban történő kivégzésem óta a gyógyszereket, arra az esetre, ha alul kiesnek a fogaim, mert összeszűkült torokkal, reménytelenül lyukkal a szám helyén többé nem tudnék létezni - , két apát választanék magamnak: Zét, aki főzött, mosott rám eszméletlen állapotom alatt és hangom volt, tüdőhangként, valamint a Keresztapát. A tüdőhangomat Fábryék a tüdő nevű cigányuknak ünnepelték.
Férjemül egykori fiam jelentkezett, mert Pisti átadott engem az ózdiaknak a kulcs titkával, hogy megcsókoltak, valamint a tik sem vagytok magyaroknak születésemkor. Még én soha nem láttam férfit, nem tudnék elviselni egyetlen arcot sem, mint szeméyiséget, sem férfihangot, mivel születésem óta voltam álomvilágban, nagyon sokan tettek hipnózisba. Gondoljanak rám olyan szeretettel, ahogyan én szerettem és tiszteltem négy évvel ezelőttig az élőlényeket, a világot. Várok türelmesen, míg a kinézetem engedi, hátha lehet rajtam segíteni. Pár éve iszonyatos fájdalmak között járni kezdtem, elneveztem színészkedésnek a másokkal folytatott kommunikációmat, mármint azt, hogy egyfolytában tűrtem rossz természetüket, amit nem értettem, udvariasan társalogva velük időjárásról, főzésről, mindenről, ami addig lényegtelen, szükséges elintézni valónak számított,mert én soha nem beszéltem felesleges dolgokat, panaszkodni meg nem tudtam, csak könnybe lábadt szemmel néztem mindenkire, a szégyentől lehajtott fejjel közlekedtem kísérettel harminc éve már. Egyszer csak azt vettem észre, hogy akinek észreveszem az öregségi foltjait, vagy kinövéseit, vagy beszél a betegségéről, már rajtam is kinőnek a csapások és megkapom sorban a betegségeket, ezért elvontam magam lassanként tőlük, meg nem érdemelték meg, hogy továbbra is segítsek nekik mindenben, felajánlva szolgálataimat.

Tavaly szeptemberben elmentem irodalmi találkozóra, húsz év után, mert tudtam, hogy már nekem végem van. Mivel közkekedni nem tudtam, megszerveztem minden apró részletét az engem segítőknek autóval. Karácsonykor szétosztottam a tárgyaimat, a terhesség alatt viselt láncokkal együtt a gyerekeknek, meg másoknak. Várakozom, szívem mélyén reménykedem, hogy lehet rajtam segíteni, de még ilyen roncs emberi formában nem volt eddig, csodálom, hogy nem utáltak meg azok, akik jöttek segíteni.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Arisztid-viccek
  2017-08-06 13:29:04, vasárnap
 
 

Tengeri betegség gyötri Arisztidot a nagy óceánjáró hajón. A szokásosnál is nyúgösebb. Megint becsengeti az inasát, Jeant.
- Parancsol, uram?
- Azonnal hozasson ide egy szigetet!

Arisztid tévét néz. Az inap belép, táviratot nyújt át egy tálcán. Arisztid kibontja, elolvassa, azután így szól:
- Gyászhírről értesítettek, Jean. Legyen szíves átkapcsolni színesről fekete-fehérre.

- Jean! Érzésem szerint ma elmulasztotta meglocsolni a kertben a rózsáimat!
- De uram, hiszen esik az eső!
- Na és...? Nincs esernyője?

Arisztid sétál a feleségével a pesti Duna-torzón. Egyszer csak felröppen előttük egy galamb és rápottyant valamit a grófné prémgallérjára.
A grófné megborzong. Azt kérdezi:
- Arisztid, kérem, nincs magánál egy kis papír?
- Van, drágám. De hogy repüljek utána?
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1903
  • e Hét: 4225
  • e Hónap: 10466
  • e Év: 62732
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.