Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Árulók és árulások
  2017-10-29 18:23:29, vasárnap
 
  Az 1956-os kölyökharcos Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
*
Mit érdemelnének Az 1990 előtti és utáni MUNKÁSOSZTÁLYT elárulók?
Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?
*
Hiszen felért egy második ,,Trianonnal":
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA, Magyar Hajó és Darugyárat, A MEDIKOR-t, a BAKONY MŰVEK-et, a VIDEOTON-t, az ORION-t, a FÉG-et stb...stb...stb...!
...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az el-nem-gyászolt-gyászról
  2017-10-27 07:07:40, péntek
 
  Október 23-án délután megnéztem a Nap utcai fiúk c. filmet a Duna TV-n.
http://film.indavideo.hu/video/f_a_nap_utcai_fiuk

Azóta rosszul vagyok. Fáj mindenem, de leginkább itt legbelül a mellkasomban szét akar szakadni az egész bensőm. Már betege vagyok az el-nem-gyászolt-gyásznak!
A film nézése közben felidéződött annak a 13 napnak minden szörnyűsége is. Mindaz, amiről a mai napig nem lehet beszélni! 1990 előtt nem lehetett még gyászolni sem az érintett családokban!
Ezt a súlyos lelki fájdalmat egy egész nemzedék cipelte magában és örökítette át utódaira, akik mit sem sejtve ünnepelnek akkor, amikor szüleik, nagyszüleik számára még mindig a gyászos események soha el nem gyászolhatott emlékétől szenvednek!

Tudunk-e arról, hogy valójában mi is történt pl. október 25-én a Kossuth téren?

http://furaila.xfree.hu/276041

Így vall erről Hegedüs András, az akkori miniszterelnök 1994-ben az ügyészségen:
- ,,a mi amorf testületünk (K.E.: Központi Vezetőség) létrehozott egy Katonai Bizottságot, ami emlékezetem szerint egészen 28-ig, mint a Párt Katonai Bizottsága szerepelt. Ebben a Katonai Bizottságban volt Apró Antal, Fehér Lajos, Bata (István), Piros (László), Földes László. Mi a Katonai Bizottságot bíztuk meg, hogy megfelelő helyzetben adja ki a tűzparancsot, - tehát mi ez az amorf (K:E:: alaktalan, torz) vezetőség voltunk azok, akik felhatalmaztuk a Katonai Bizottságot, hogy a helyzet értékelésétől függően, az ő megítélése alapján, az ő szakmai tudásuk szerint adják ki a tűzparancsot. Ez meg is történt."

(Részlet, Kéri Edit: Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban? c. könyvéből)

https://issuu.com/dorian07/docs/k__ri_edit_-_kik_l__ttek_a_kossuth_/23
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ország-építmény újra-alapozása...
  2017-10-10 15:57:10, kedd
 
  ... és újra-falazása kívülről
*
1990 óta a becsődöltetett szocializmus romjaira építgeti minden hatalmat megszerző párt az ilyen-olyan oldalas demokráciáját.
Ez azért tragikus, mert csak a KIRAKATRA futotta mindegyiknek. A kirakatba, viszont az elmúlt 28 évben nem fértek bele a szocializmus- és a rendszerváltozás VESZTESEI! Éppen ezért, az egész össze fog dőlni és maga alá fogja temetni a benne élő maradék magyarság VESZTESEIHEZ tartozóit!
Ezért, kell az ország-építményt - a határon túl élő magyarokkal - kívülről megerősíteni!
*
Láttál már olyant, hogy egy régi ház köré közvetlen a régi alaphoz leásnak és új erős alapokat építenek, majd erre felhúznak egy új falat.
Az így megalapozott kettős falra aztán már lehet új ,,országot" építeni, de annak már NEM demokráciának kellene lennie, hanem a Szent Korona-eszme szerinti országlásnak!
*
Amiért a világon az egyetlen olyan ország Magyarország, amelyik önmagával határos, indokolt a határon kívül élőkkel való megerősítése!
Pont úgy, ahogy azt a régi ház újra alapozásával és a fő-falainak megerősítésével teszik! Arra már akár ,,EMELETET" is lehet majd építeni!
*
A VESZTESEKNEK, PEDIG KI KELL TARTANIUK ADDIG IS! Túlélő- önellátó életprogram megvalósítására van szükségünk/szükségük!
Tilos a pártoskodásra pazarolni maradék életenergiánkat!
Fel kell tudnunk építeni a MAGÁNÉLETI HÁTORSZÁGUNKAT, mellyel megnyerhetjük ezt az ORSZÁG-ÁTÉPÍTÉSES időszakot!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Göncz Árpád unokája elindul a választáson ...
  2017-10-08 11:17:27, vasárnap
 
  GÖNCZ ÁRPÁD UNOKÁJA ELINDUL A VÁLASZTÁSON MOMENTUMOSKÉNT
http://24.hu/belfold/2017/10/06/goncz-arpad-unokaja-elindul-a-valasztason-momentu moskent/
,,Szobrot avattak Göncz Árpádnak Óbudán, a volt köztársasági elnök egykori Bécsi úti lakóhelye mellett. Itt jelentette be Benedek Márton, a volt államfő unokája, hogy a Momentum színeiben szeretne elindulni a választókerületben a választáson. Benedek évek óta Brüsszelben dolgozik, most költözne vissza Magyarországra."
*
Ennyit Göncz Árpádról és az összes un. rendszertváltó un. reformkommunistáról és utódaikról. Azokról akik - és utódaik - 1990 után politikai tőkét tudtak kovácsolni 1956-ból. ELLENTÉTBEN azokkal a kölyökharcosokkal, akiket a ,,MUNKÁSOSZTÁLY ELÁRULÁSÁÉRT" ítéltek több, mint 10 évre börtönre, vagy HALÁLRA, mint pl. MANSFELD PÉTERT!
*
,,A gyermekharcosoknak nem kegyelmezett a Rendszer: BÓNA REZSŐNEK(Rudinak) és társainak az utolsó percekig végig kellett szenvedni a rájuk kiszabott büntetést."
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog....
*
Tessék csak elolvasni a mellékelt képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének ,,jogosságát"!
Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt! Egyértelműen kiderül a bírósági jegyzőkönyvi kivonat szövegéből, hogy: Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
http://furaila.xfree.hu/146399
*
Kérdem, és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a MAI ÁRULÓK?
*
Hiszen felért egy második ,,Trianonnal":
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA, Magyar Hajó és Darugyárat, A MEDIKOR-t, a BAKONY MŰVEK-et, a VIDEOTON-t, az ORION-t, a FÉG-et stb...stb...stb...! ) 1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Számkivetetten és törvényen kívül (Munkakönyv)
  2017-10-06 15:05:50, péntek
 
  Eltűnt, majd megkerült munkakönyv

Akkoriban, 2000-körül mentek nyugdíjba az osztálytársnőim. A barátnőm is... Csakhogy, amiért ő hat hónappal előbb született, vagyis az előző év végén... ezért ő még elmehetett 55 éves korában nyugdíjba. Én meg legkorábban 6 év múlva! Bújtam az erre vonatkozó törvényeket és előszedtem az előnyugdíjazáshoz szükséges összes iratot. A MUNKAKÖNYVET legelsőnek. Már minden együtt volt a kérvényezéshez és megérdeklődtem az ügyfélszolgálati iroda fogadói időpontjait és kiválasztottam egy időpontot, amikorra bejelentkeztem.
Csakhogy, közben ELTŰNT A MUNKAKÖNYVEM!!!
Az ügyfélszolgálati irodáról elhajtottak azzal, hogy keressem meg. Feldúltam a lakást, amúgy találomra. Majd szisztematikusan átnéztem minden papírt... a rengeteg írásomat, hogy nem keveredhetett-e közé. Közben, határozottan emlékeztem arra, hogy hova tettem és nem is értettem hogyan tűnhetett el. Tartó(tisztem) meg csak szidott, hogy:
- Mit csodálkozol, hogy eltűnt, hiszen itt hevert szanaszét hetek óta!
Az igaz, hogy elöl volt, mert dolgoztam a munkaviszony kigyűjtés miatt belőle... Egy dossziéban tartottam - a számítógép mellett az íróasztalon - az összes, nyugdíjazásomhoz szükséges iratokkal együtt. Meg sem fordult a fejemben, hogy nekem el kellene valahova zárnom, amikor fölállok az Íróasztal mellől... Pedig, kellett volna! Hiszen, amikor házon belül különmentem tőle, akkor kipakolta minden iratomat a páncélszekrényéből, melynek kicserélte a zárát...
Csak mosolyogtam ezen. Még örültem is, hogy nem kell vele ebben sem közösködni.
Csak évekkel később jöttem arra rá, hogy milyen kiszolgáltatottá tett az, hogy nekem még egy lezárható ajtajú szekrényem sem volt és még ma sincs a házban. Volt, de egyik napról a másikra ,,elromlott" a zárja, mert a kulcs többé nem illett bele.
*
Közben, éltem az életet úgy, hogy akkor már nálunk laktak a gyerekeink párjaik is, akiket minden este vacsorával vártam haza. Nem terhelhettem őket a gondjaimmal, hiszen ők abban úgysem tudtak volna segíteni.
Így aztán, nekem is minden nap tovább kellett tudni lépni... (mint a Sorstalanság c. regény ,,hősének" a koncentrációs táborban egy éven át.) és tenni a dolgomat! Hiszen, látszatra: egy ,,nagycsaládos édesanya" voltam!
Valójában, önálló jövedelem nélkül, férj nélkül... mert Tartó(tisztem) a 2002-es választásokat követően, már ismét a "baloldalinak" hazudottak - és a velük paktumot kötött jobboldalinak sulykoltak - megbízói kénye-kedve szerint viszonyult hozzám.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=145526&n=furaila&blog_

Ilyen körülmények között intéztem a nyugdíjaztatásomat, amit megnehezített az eltűnt munkakönyv. Nem győztem a régi és azóta már megszűnt munkahelyeimen érdeklődni az iratok után. Nagyon nehéz volt összeszedni a papírokat, az adatokat, mert valahogy, amit az egyik nap megírtam, az eltűnt a számítógépről másnapra... és kezdhettem mindent elölről. Viszont, addigra meg a nagy-nehezen előkerített munkaszerződések tűntek el.
Már teljesen kiborultam. Örökösen zokogtam és szerettem volna meghalni!!!
Már vacsorát sem készítettem, és amikor este megjött az ifjúság menekültek a szobájukba!
A lelkem mélyén éreztem, hogy ,,Tartó" nagyon is tudja azt: hol van az a Munkakönyv! Ekkor már annyi jelét adta annak, hogy terhére vagyok nagycsaládostól, keresztény-népnemzeties életfelfogásomtól, mindenestől...
Ekkor megterveztem hogyan tudnék fizikailag is elkülönülni tőle.
Megszüntettem az ebédlőt és leválasztva a nappalitól, beköltöztem oda. Majd, amikor elértem azt az időpontot, amikor végre elindíthattam a nyugdíjazásomat és sikerült annyi pénzhez jutni, hogy meg tudtam venni a 12.000,- Ft-os okmánybélyeget a VÁLÁSI BEADVÁNYOMRA, beadtam a bíróságra a válókeresetet. El is váltunk - közös beleegyezéssel.
Csakhogy, ezután döbbentem arra rá, hogy milyen kevés kis nyugdíjra lettem jogosult. Hogy én abból soha-de soha nem tudnék egyedül megélni!!! ,,Tartó", pedig álságosan ,,vállalta", hogy ,,gondoskodik" rólam! Ha kell, elTART engem!
Bizony, maradt továbbra is a ,,Tartó"-m, mintha mi sem történt volna! Továbbra is ő a minta családfő és én a családanya... Csakhogy, ez soha nem volt igaz!!!! Ez egy nagy "hazugság" és én minden nap megsemmisülök ettől a hazugságtól! Minden nap, a nap minden órájában, minden percében hiteltelen hazugnak érzem magamat... és akárhogy is igyekszem szabadulni, annál szorosabbra fonódik körülöttem a háló(zat) ,,Tartó" irányításával... Ez volt tegnapelőttig!
*
Nagy nap volt a tegnapi (2014.aug. 2.) mert ,,Tartó" ,,megtalálta" és átadta nekem a MUNKAKÖNYVEMET egy csomó irattal együtt...
http://furaila.xfree.hu/260793
*
Csak néztem rá döbbenten... Majd felismerve a helyzet tragikusságát, mosolyogtam egyet és azt mondtam ,,köszönöm"! Láttam rajta, hogy óriási kő gördült le a szörnyűséges lelkéről...
Nekem, pedig megszűnt a BŰNTUDATOM, amiért őt okoltam a Munkakönyvem eltűnéséért, meg minden másért, amivel megkeserítette az életemet!
Ez a bizonyosság, hogy valóban ő és MEGBÍZÓI tették tönkre minden jobbító szándékú kezdeményezésemet - feloldozott az önostorozás alól, viszont nem oldotta föl a gonoszságuktól való szorongásomat.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Belső száműzetésben éltem egész életemben
  2017-10-06 14:57:13, péntek
 
  Miért is kellett egész életemet belső száműzetésben leélnem
*
Válasz: mert szemtanúja voltam 1956-ban olyan történéseknek, amelyeket máig elhallgatnak hivatalos helyeken!
*
NEM KÁDÁR HÍVTA BE A SZOVJET HADSEREG ÚJABB HADERŐIT 1956-ban, hanem Hegedüs András, akkori miniszterelnök!
*
Minden felelősségem tudatával kijelentem, hogy már 1956 augusztusában láttam azokat a röpcédulákat, aminek a terjesztéséért később - a forradalom leverését követően - tizenéves pesti srácokat ítéltek 4-től 10 évig terjedő börtönre!
Sajnos, pont ott ,,nyaraltam" nagybátyáméknál...
*
Kár, hogy csak 1999-ben, Hegedüs András halálát követően tudtam meg, hogy nagybátyám: Bóna Imre felesége: Hegedüs Etelka, féltestvére volt az akkori miniszterelnöknek, Hegedüs Andrásnak.
http://szaracen.blogspot.hu/2013/06/miniszterelnok.html (Hegedüs Andrásról)
*
Azonban, még 1999-ben sem ismertem föl az összefüggést az életen át tartó hátrányos megkülönböztetésem között és eme tény között!
Esküszöm, hogy csak az utóbbi hat évben jöttem rá azokra a tragikus összefüggésekre, amelyek miatt tíz éves koromtól CÉLKERESZTBEN éltem le - és élek, talán halálomig - az életemet!
*
Az igazság HEGEDÜS ANDRÁS-ról, aki egyébként," 1956. október 24-én, a nép és kormányának követelésére kénytelen volt átadni a hatalmat Nagy Imrének. "Október 28-án ő írta alá antedatálva a szovjet hadsereg segítségül hívásáról szóló kérelmet. Október 28-án elvesztette KV és PB tagságát, majd október 29-én a Szovjetunióba menekítették"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heged%C3%BCs_Andr%C3%A1s_(politikus)
*
AZÓTA ÉLEK CÉLKERESZTBEN!
*
Tavaly kaptam meg egy ismerősömtől ifj. HEGEDÜS ANDRÁS email címét. Tőle tudom, hogy ő, mint apja-miniszterelnök fiának, lehetősége van arra, hogy az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában kutathatja az 1956-os történéseket.
Neki természetesen nem volt arról tudomása, hogy lett volna egy Hegedüs Etelka nevű féltestvére az édesapjának.
*
Hiába volt a nagy felhajtással megünnepelt 60. évforduló, ha még mindig nem jött el az igazmondás ideje 1956-tal kapcsolatban!
Csak annyit tudok, hogy ifj. Hegedüs András békésen kutathatja 1956 történéseit, miközben én titkos szolgálati elszigeteltségben és ellenőrzöttségben tengetem napjaimat!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha férfi vagy légy férfi
  2017-10-06 12:46:23, péntek
 
  Ha férfi vagy, légy férfi,
S ne hitvány gyönge báb,
Mit kény és kedv lök
A sors idébb-odább.
Félénk eb a sors, csak csahol;
A bátraktól szalad,
Kik szembeszállnak vele...
Azért ne hagyd magad!

Ha férfi vagy, légy férfi,
S ne szád hirdesse ezt,
Minden Demosthenesnél
Szebben beszél a tett.
Építs vagy ronts, mint a vihar,
S hallgass, ha műved kész,
Mint a vihar, ha megtevé
Munkáját, elenyész.

Ha férfi vagy, légy férfi,
Legyen elved, hited,
És ezt kimondd, ha mindjárt
Véreddel fizeted.
Százszorta inkább éltedet
Tagadd meg, mint magad;
Hadd vesszen el az élet, ha
A becsület marad.

Ha férfi vagy, légy férfi,
Függetlenségedet
A nagyvilág kincséért
Árúba ne ereszd.
Vesd meg, kik egy jobb falatért
Eladják magokat.
,,Koldusbot és függetlenség!"
Ez légyen jelszavad.

Ha férfi vagy, légy férfi,
Erős, bátor, szilárd,
Akkor hidd, hogy sem ember
Sem sors könnyen nem árt.
Légy tölgyfa, mit a fergeteg
Ki képes dönteni,
De méltóságos derekát
Meg nem görbítheti.
*
Petőfi Sándor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az aradi vértanúk utolsó mondatai
  2017-10-06 12:43:39, péntek
 
  http://furaila.xfree.hu/275917
*
Aulich Lajos
(1793-1849)német
honvéd tábornok
,,Szolgáltam, szolgáltam, mindig csak szolgáltam. És halálommal is szolgálni fogok. Forrón szeretett magyar népem és hazám, tudom megértik azt a szolgálatot."
*
Damjanich János
(1804-1849)szerb
honvéd tábornok
,,Legyőztük a halált, mert bármikor készek voltunk elviselni azt."
*
Dessewffy Arisztid
(1802-1849)magyar
gróf, honvéd tábornok
,,Tegnap hősök kellettek, ma mártírok... Így parancsolja ezt hazám szolgálata."
*
Kiss Ernő
(1799-1849)örmény
honvéd altábornagy
,,Istenem, az újkor ifjúsága egész ember lesz-e? Árpádok dicső szentjei virrasszatok a magyar ifjúság felett, hogy Krisztusé legyen a szívük és a hazáé az életük."
*
Knezić Károly
(1808-1849)horvát
honvéd tábornok
,,Milyen különös, hogy Haynau bíró is keresztény és én is az vagyok. Csak az ördög keverhette így össze a kártyákat."
*
Láhner György
(1795-1849)német
honvéd tábornok
,,Krisztus keresztje és a bitófa oly rokon. És az isteni áldozat mellett oly törpe az én áldozatom."
*
Lázár Vilmos
(1815-1849)örmény
honvéd ezredes
,,Ki tehet arról, hogy ilyen a magyar sorsa? Krisztus keresztje tövében érett apostollá az apostolok lelke és bitófák tövében kell forradalmárrá érni a magyar lelkeknek."
*
Leiningen-Westerburg Károly
(1819-1849)német
gróf, honvéd tábornok
,,A világ feleszmél majd, ha látja a hóhérok munkáját."
*
Nagysándor József
(1803-1849)magyar
honvéd tábornok
,,De rettenetes volna most az elmúlásra gondolni, ha semmit sem tettem volna az életemben. Alázatosan borulok Istenem elé, hogy hőssé, igaz emberré, jó katonává tett."
*
Poeltenberg Ernő
(1808-1849)osztrák
lovag, honvéd tábornok
,,Minket az ellenség dühös bosszúja juttatott ide."
*
Schweidel József
(1796-1849)magyar
honvéd tábornok
,,A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot." *
*
Török Ignác
(1795-1849)magyar
honvéd tábornok
,,Nemsokára Isten legmagasabb ítélőszéke elé állok. Életem parányi súly csupán, de tudom, hogy mindig csak Őt szolgáltam." *
*
Vécsey Károly
(1803-1849)magyar
gróf, honvéd tábornok
,,Isten adta a szívet, lelket nekem, amely népem és hazám szolgálatáért lángolt."
*
vitéz Teszéri Csaba
*
magyartudat.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
6.) Az egyetlen kormányképes erő
  2017-10-04 21:07:23, szerda
 
  ... és a NATO- meg az EU-tagság MEGSZAVAZTATÁSA

Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?
Szó sem lehetett valódi VÁLASZTÁSRÓL akkor sem, amikor MEGSZAVAZTATTÁK a NATO-tagságot 1999-ben, és 2004-ben, pedig az EU-tagságot. Létrejött egy kirakat-ország, kirakat-országgyűléssel, amibe nem fért bele ennek a nagy-létszámú vesztes NÉP-csoporthoz tartozók erőszakkal proletarizált rétege...
Ők már kint porladnak a velük megtelt magyar temetőkben!

(Folyt.köv.)

BMI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
5.) Az egyetlen kormányképes erő
  2017-10-04 21:04:39, szerda
 
  ... és a PAKTUM

Talán, mert megkötötték velük - a demokráciával és szabadság ígéretével kampányoló, magukat rendszerváltoztatónak sulykolók - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!

Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:
“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851

Pontosan ezért, nemhogy 1990-ben nem volt szabad a választás, hanem az azóta eltelt 27 évben sem volt az, mert azóta is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek szavazni és NEM választani.

(Folyt.köv.)

BMI

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 215
  • e Hét: 557
  • e Hónap: 3683
  • e Év: 35413
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.