Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
A gyógyszer-maffia, a gyógyszerekről
  2017-10-21 14:33:32, szombat
 
  A saját félelmeidbe kerget a gyógyszermaffia a Körtéren. Olvasd el ezzel kapcsolatban Dr. H.T. németországi magyar, nyugdíjas háziorvos körlevelét:

,,Kedves Doktor Urak és Doktornők, van ebben egy ici-pici igazság???
Kedves Patikusok, Ti is képesek vagytok ajánlani és eladni?
Először is szeretném leszögezni, hogy amikről ebben a levélben olvasni fogsz, azok nem vélemények, nem az én gondolataim, hanem TÉNYEK! Az itt közzétett információk bizonyos emberek számára sokkolóak lehetnek, mások talán már tudnak némelyikről. Nem kívánok véleményt fűzni hozzájuk, mert mindenki le tudja vonni magának a következtetést.

A gyógyszeripar évi 1100 milliárd dolláros üzlet a világban, tehát az egyik legnagyobb üzlet. Azért szeretném megosztani veled ezeket, hogy egyrészt tanulj belőlük, másrészt felismerd, mi történik, amikor rajtad próbálják meg alkalmazni.

Szóval íme néhány stratégia, amiket a gyógyszergyárak alkalmaznak a vevőszerzésre:

*1. Stratégia: az egészséges határértékek leszállítása*
Például a vércukorszintnek van hivatalosan rögzített határértéke papíron. Tegyük fel, hogy 9-es értékig normális a vércukorszint. Hogyan csinálnak pillanat alatt sok millió új beteget? Összeültetnek egy tudományos bizottságot, akik leszállítják a határértéket 6,3 értékre. Mostantól ha valakié ezt meghaladja, kapja a gyógyszert a betegségére És apránként csökkentik a határértéket évről évre!
Ugyanezt csinálják a vérnyomással, a koleszterinszinttel stb. Kiválóan működik, mert máris van több millió új beteg akiknek el lehet adni gyógyszereket jó magas profittal.

*2. Stratégia: az egészséges táplálkozás manipulálása*
Mivel az emberek egészségesen táplálkoznak, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik felfedezik például azt, hogy az amúgy egészséges só fogyasztása káros, és le kéne csökkenteni a napi bevitelét. Az állami hivatalok pedig gondolkodás nélkül intézkednek, hogy csökkentsék a só fogyasztását például az iskolákban. A gyerekek máris kevesebb sót esznek, és mivel a sóhiányos embereknek gyakrabban van fejfájásuk, el tudnak nekik adni például fájdalomcsillapító gyógyszereket. Ugyanezt eljátszották a magas zsírtartalmú ételekkel is, és még sorolhatnám.

*3. Stratégia: konkurencia hatástalanítása*

3/1. konkurencia hatástalanítása állami hivatalok által
Csak egy példa: jogilag kizárólag gyógyszerre mondhatod azt, hogy attól meggyógyultál. Ez azért is ellentmondásos, mert ott van például a skorbut betegség, amit már az orvosok is elismernek a C-vitamin hiánybetegségének. Ebből következik, hogy ha nem eszünk C-vitamint, előbb utóbb skorbutban meghalunk. De ha már megvan a skorbut, csak még kezdeti fázisban van, és időben szedünk rá C-vitamint, akkor még meggyógyul - nem? Na mindegy. Mindenesetre ilyent tilos mondani valamiért.

3/2. konkurencia hatástalanítása: az egészséges koncentrált élelmiszerek (táplálék kiegészítők)
Már nagyon sok MLM rendszerben forgalmazott egészséges készítmény van, amiktől emberek egészségesebbek lesznek. Ez profit kiesést jelent gyógyszergyárak számára. Ezért amelyikről csak tudják kiderítik hogy káros, és betiltatják. Ha árultál már valaha táplálék kiegészítőket, tudod miről beszélek. És valószínűleg azt is tudod, milyen akadályokat kell leküzdened a gyógyszermaffiával azért, hogy forgalomba tudj hozni egy egészséges készítményt. (Miközben az alkohol, a dohányzás, illetve a gyógyszerek, amelyek mellékhatása közt szerepel a hirtelen halál, gond nélkül árulhatók. Azokkal semmi probléma, de egészséges élelmiszert azt ne.)

3/3. eset: konkurencia hatástalanítása: vitaminok*
Mivel túl sok vitamint szednek az emberek, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik meghatározzák a vitaminok napi bevitelének határértékeit és azokat állami hivatalokon keresztül elfogadtatják és betartatják. Ne egyenek már olyan sok vitamint az emberek, mert még a végén egészségesek lesznek, és ez csökkenti a gyógyszergyárak bevételét. De van erre sokkal durvább példa is. Ott van például a B17 vitamin, ami valamiért nem szerepel a vitaminok általánosan elfogadott nemzetközi osztályozásában. Bár ,,A világ rák nélkül" könyv teherautónyi bizonyítékra derít fényt arról, hogy a rák valóban a B17 vitamin hiánybetegsége, épp úgy, ahogy a skorbut a C-vitamin hiánybetegsége. De amikor B17 vitaminról megkérdeztem egy onkológust (rák orvost), azt a választ kaptam, hogy B17 vitamin nem létezik, és az egész egy nagy baromság. Mivel a könyv szerint B17 vitamin legnagyobb mennyiségben a sárgabarackmagban található, megkérdeztem róla az onkológust, aki a következőt mondta: a sárgabarackmag mérgező! Mondom neki: Doki, 20-at eszem naponta!!! Na,arra nem tudott mit mondani. (Gondoltam magamban, ennyit az orvostudomány álnéven futó gyógyszermaffiáról.) Nyilván, ha a gyógyszermaffia beismerné, hogy a rák tényleg a B17 vitamin hiánybetegsége, az évi 100 milliárd dolláros rákbiznisz egyik napról a másikra történelem lenne, mivel nem lehet monopolizálni a sárgabarackmagokat, se a B17 vitamint, se azt a másik 1400 természetben előforduló élelmiszert, ami még tartalmazza. Tehát az információ hatástalanítása egyértelműen anyagi érdek a gyógyszermaffia számára, akik mellesleg tenyerükön hordozzák az orvosok tananyagait is.

*4. Stratégia: Betegségek kitalálása - Nem vicc!!!*
Erre csak egy megtörtént esetet szeretnék megosztani veled, bár sok van belőle. Ez a példa nem a kitalált betegségekre árult védőoltásokkal kapcsolatos, bár azok is ide tartoznak. A példa, amit mondani fogok sokkal durvább azoknál! Sőt, olyan durva, hogy dokumentumfilmek is készültek róla. (Máris mondok címet is!)
A sztori röviden: Az 1990-es évek elején Amerikában a gyógyszergyárak vezetői összeültek, ahol a jelmondat a következő volt:
Ki kell terjesztenünk a piacunkat a gyerekekre, mivel ők még kihasználatlan piacot képeznek. Majd meghívtak pszichiátereket, amit aztán nem követett semmilyen tudományos vizsgálat. Egyik napról a másikra gyerekek több mint 10 százalékát ,,hiperaktívnak" diagnosztizálták. Mi volt a ,,megoldás"?
Természetesen gyógyszerek, mégpedig pszichostimuláns drogok, például: Ritalin, Concerta, Methylin, Equasym XL, hogy néhány márkát említsek. Ez 69 milliárd dollárt hozott annak a pár gyógyszergyárnak. Hogy volt-e mellékhatása ezeknek a drogoknak? Persze! Bár azokat elfelejtették előre közölni az orvosokkal, és betegekkel. Mellékhatás volt például az eset, amikor a kisfiú egyszer csak minden ok nélkül leszúrta a saját apját tévénézés közben, majd pár nappal később öngyilkos lett. Szintén mellékhatás volt az, amikor az egyik gyerek fegyverrel ment iskolába, ahol 14 embert minden ok nélkül lelőtt, majd öngyilkos lett. Hihetetlen?
Dokumentumfilmek készültek róla valódi orvosokkal, szülőkkel, kiszivárgott felvételekkel arról, hogyan kenték a gyógyszergyárak a hatóságokat azért, hogy mindezt engedélyezzék.

Zárásképp szeretném még egyszer leszögezni: Amit ebben a levélben megosztottam veled, azok nem az én véleményeim, hanem TÉNYEK! Nem kívánok hozzájuk véleményt se fűzni, mivel Te is le tudod vonni a következtetéseket. De ha kíváncsi vagy a véleményemre:

védd meg magad és a családodat az olyan bűnözőktől, mint a gyógyszermaffia! Ja! És soha ne használj olyan etikátlan marketing eszközöket, mint ők, mert ahogy Shakespeare is mondta, az igazság előbb utóbb úgyis kiderül, és akkor vége a játéknak..."

V
 
 
0 komment , kategória:  Család  
csipesz a fülön
  2017-10-21 14:24:36, szombat
 
 


,,Kevesen tudják, hogy a fülünk idegvégződései olyan reflexpontok, amik a központi idegrendszerhez kapcsolódnak." - tudjuk meg Helen Chin Liu reflexológustól.

A fülünknek 6 ilyen pontja van, amit a képen is láthatunk. Ezek a pontok mind különböző szervekhez, testrészekhez kapcsolódnak a testünkben. Ezért ezeknek a stimulálása segít az egész szervezetünk egészséges működésében. Elég egy ruhacsipeszt a megfelelő pontra helyezni pár percre, és szinte azonnal érezhetjük a jótékony hatását.
FOTÓ: BLOGGERSARENA.COM
Az 1-es pont a háthoz és a vállakhoz kapcsolódik. Ha itt vannak fájdalmaink, elég erre a pontra helyezni a csipeszt napi pár percre.

A 2-es pont a szervekhez kapcsolódik. A csipesz használata ezen a helyen a belső szerveink egészségét segít fenntartani.

A 3-as pont az ízületek egészséges működésében segít, és csökkenti a fájdalmat ezeken a helyeken.

A 4-es pont stimulálása torokfájás esetén ajánlott.

Ha az emésztésünket szeretnénk javítani, akkor az 5-ös pontra kell helyeznünk a csipeszt.

A 6-os pont a fejhez és a szívhez kötődik 
 
0 komment , kategória:  Család  
Kellemes délutánt
  2017-10-21 14:14:17, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Kellemes délutánt
  2017-10-21 14:09:29, szombat
 
 


Hello, kellemes jó estét kívánok neked. Jó hétvégét
 
 
0 komment , kategória:  képek  
Szép estét, jó estét
  2017-10-21 13:57:23, szombat
 
  Feladó: kucika43
2014/10/14 14:16:30
Nezd meg! A világ gyönyörű, és minden lehetőség a lábad előtt áll. Szerelem, boldogság, mindent, amire szüksége van. Mosolyogj és idegeneknek adom!

Oravecz Nóra 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes hétvégét
  2017-10-21 13:39:06, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Kellemes hétvégét
  2017-10-21 13:35:53, szombat
 
 Feladó: angel777silver
2015/10/20 13:53:04

AZ ÉLET EGY EREDMÉNY ~ A GYERMEK EREDMÉNYE ÉS Mikor van egy ajándék, és az ajándékot POTENTIAL ...
A világ legyen kedves hozzád,
és a saját gondolatait gyengéden magadra vigye ... Élvezze a hétvégét ... A szentség ... Angyali áldások és szerelem

Húsz év múlva inkább csalódni fog azok
a dolgok, amiket nem tett meg, mint azok, amiket tettél.
Szóval dobd el a tollakat.
Hajtson el a biztonságos kikötőből.
Fogja be a szelek a vitorláján.
Fedezd fel. Álom. Felfedez.
- széleskörűen felajánlották a Mark Twain-t


A szerelem az ajándék, amely folyamatosan bővül, hogy elérje mindazokat, akik a parton találják magukat.


 
 
0 komment , kategória:  képek  
Áldott hétvégét - Antal
  2017-10-21 13:24:59, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Kellemes hétvégét
  2017-10-21 13:15:03, szombat
 
  
 
0 komment , kategória:  képek  
Gyönyörű hétvégét
  2017-10-21 13:13:19, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 7531 db bejegyzés
Összes: 62028 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 419
  • e Hét: 4780
  • e Hónap: 15802
  • e Év: 987561
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.