Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 100 
BEVEZETŐ A HUNYADIAK TITKOS TÖRTÉNETE c. könyvhöz
  2017-11-28 21:29:50, kedd
 
  Kedves Barátaim, Látogatóim!

Kubínyi Tamás november 25.-én tartotta a könyvbemutatóját a Szabó Dezső Katakombaszínházban. A csodálatos előadást megjelenítette a youtube oldalon, majd törölte. Ezt közöltem én is vasárnap.

SZERENCSÉRE AZ ÉRTÉKES ELŐADÁST ISMÉT KÖZKINCCSÉ TETTE. Szeretettel továbbítom:

BEVEZETŐ A HUNYADIAK TITKOS TÖRTÉNETE c. könyvhöz - KUBÍNYI TAMÁS - 171125


LinkAz Álmos Király Televízió honlapja:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
Szabó Magda: Szent Bertalan nappala - színházi közvetítés
  2017-11-28 21:19:34, kedd
 
  Szabó Magda:Szent Bertalan nappala - színházi közvetítés felvételről


Link


Szabó Magda Debrecen városának elkötelezettje, szerelmese. A debreceni Református Kollégium pedig a magyar református közösség Alma Matere. A város és a Kollégium sugárzó fényének állít remek emléket a Szent Bertalan nappala című dráma. Két főszerepére Debrecen két történelmi személyiségét, a fiatal diák-Csokonait, és a város legendás főbíráját, Domokos Lajost választotta. A megtörtént eseményből olyan erkölcsi példát teremt, amely ritkán található a drámairodalomban. Korunk fellazult morális rendjében fáklyaként világít Domokos Lajos áldozatos, kristálytiszta jelleme. Történik 1794-95-ös években Bécsben és Debrecenben.

Madách Színház, Budapest, 1986.03.15 Rendező: Lengyel György; Szereplők: Professzor Szilágyi: Juhász Jácint; Ifjúsági titkár Lengyel: Cseke Péter; Ágnes, fogadósné: Bencze Ilona;Domokos Lajos, Debrecen főbírája: Avar istván; Udvari ágens Nagy Sámuel: Némethy Ferenc;
 
 
0 komment , kategória:  Értékes előadások,filmek  
Polcz Alaine: Asszony a fronton (hangoskönyv)
  2017-11-28 21:15:06, kedd
 
  Polcz Alaine: Asszony a fronton (hangoskönyv)


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hangoskönyv  
Magyaródy Szabolcs: A bűnös nemzet hazugsága avagy
  2017-11-28 21:10:38, kedd
 
  Magyaródy Szabolcs: A "bűnös nemzet" hazugsága avagy a magyar antiszemitizmus mítosza


Link


Az előadásban hallhatunk a második világháborúról és előzményeiről, valamint a vesztesként rólunk, magyarokról kialakított és terjesztett ellenpropaganda hazugságairól. Magyaródy úr számos, kevésbé ismert történelmi tényt tár a hallgatóság elé tartalmas és jól összeszedett előadásában. Az előadás a Polgári Mulató rendszeres csütörtöki előadóestje keretében került megrendezésre 2016. november 17-én. Az előadót a Mindszenty Társaság e szavakkal élteti: "MAGYARÓDY SZABOLCS kivételes szerepet tölt be: egész életét a hiteles külföldi magyar propagandának szentelte, szinte egyedül vállalta magára egy egész intézmény feladatkörét.

Ezzel méltán vívta ki elismerésünket, megbecsülésünket, sőt csodálatunkat. Nyugdíjasan a Külföldi Magyar Cserkészszövetség öregcserkész vezetőtisztje, és a Hunyadi Mátyás Öregcserkész Munkaközösség vezetője lett. A MUNKAKÖZÖSSÉG CÉLJA: A magyarság külföldi hírnevének javítása; szomszédaink intenzív propagandájának ellensúlyozása; külföldi kormányok felvilágosítása; az angol nyelvű, magyar történelmi tárgyú könyvakciók szervezése és bonyolítása, főként az egyetemi könyvtárakban. A Magyar Külügyminisztérium és a magyar lobby csoportok munkáját is hatásosan kívánják előkészíteni, segíteni s angol-nyelvű szakirodalommal támogatni.

Magyaródy Szabolcs kapcsolatot tart a fél világgal, főleg honlapja és A HOLLÓ c. tájékoztatója ( a 65. száma jelent meg) révén." (http://mindszenty.hu/index.php?option...) Magyaródy úr munkássága a http://hungarianhistory.com/ weboldalon követhető, ahol kiváló (főleg) angol nyelvű publikációk olvashatóak. A Polgári Mulató weboldala: http://polgarimulato.hu/ Facebook-kampány a hazafiak mellett: https://turul.tv/szabadsag/ A Turul TV Facebook oldala: https://www.facebook.com/Turul-TV-104..
 
 
0 komment , kategória:  Értékes előadások,filmek  
Komcsik a bíróságok és az igazságszolgáltatás Magyarországon
  2017-11-28 21:05:52, kedd
 
  ,,Komcsik" a bíróságok és az igazságszolgáltatás Magyarországon? (videóval)


Link


Nagy port vert fel, hogy egy parlamenti képviselő sommásan ,,komcsiknak" nevezte az ,,összes magyar bírót". Jogászként az a tapasztalatom, hogy ez a sommás vélemény nem helytálló, hiszen például a 2006-os koncepciós büntetőeljárások idején is találkoztunk olyan tisztességes bírókkal, akik - adott esetben, nyilvánvaló felsőbb utasítás ellenére is - megszüntették ezeket az eljárásokat, szabadon bocsátották a vádlottakat, és aktívak voltak a jogállamiság helyreállításában. Ugyanakkor nagyon kedvezőtlen tapasztalatokat is szereztünk nemzeti jogvédőkként, akár a 2006 őszi, akár a 2002 és 2010 közötti eljárásokban, akár a Budaházy-ügyben, a Gaudi-Nagy Tamás elleni büntetőügyekben, a Szima Judit elleni eljárásokban - nem is beszélve a devizahitelesek ügyeiről. (S persze a bíróságok bűneinek emlegetése mellett ne felejtkezzünk el az ügyészség szerepéről sem a kirívó jogsértésekben, felháborító döntésekben!) Ezen a videófelvételen négy jogász és egy jogvédő a Gaudi-Nagy Tamás elleni büntetőeljárásról tudósít a tárgyalóteremből, illetve osztja meg gondolatait a címben szereplő kérdésről is, a tárgyalást követően.


Morvai Krisztina honlapja : Link
 
 
0 komment , kategória:  Morvai Krisztina honlapja  
Háború Magyarország ellen Brüsszelben
  2017-11-28 21:02:09, kedd
 
  Háború Magyarország ellen Brüsszelben (Morvai rádiónyilatkozata)

Az ,,emberi jogok és az európai normák" megsértése miatt van folyamatban eljárás Magyarország ellen az Európai Parlamentben. A Judith Sargentini holland, Zöldpárti képviselő nevével fémjelzett LIBE bizottsági jelentés hátteréről és mozgatórugóiról, a Magyarország elleni ,,értékrend-háborúról" nyilatkozott Morvai Krisztina EP képviselő a Lánchíd rádiónak 2017. november első hetében.

Morvai gondolatai a következő felvételen 8 perc 15 mp-től 15 perc 20mp-ig hallhatóak.


Link 
 
0 komment , kategória:  Morvai Krisztina honlapja  
Molnár V. Józsi bácsi köszöntése
  2017-11-28 20:54:07, kedd
 
  Molnár V. Józsi bácsi köszöntése az Attila Nagykirály Hotelben


Link
 
 
2 komment , kategória:  Értékes előadások,filmek  
Drábik János: Miért most kell megdöntenünk Trianont?
  2017-11-28 20:50:38, kedd
 
  Szent László-MTA : 2017. 11. 21 - Drábik János: Miért most kell megdöntenünk Trianont?


Link


Drábik János: Miért most kell megdöntenünk Trianont? - 100 éve történt - 2.

A Szent László Magyarságtudományi Akadémia 2017/2018. tanéve keretében november 21-én, kedden 18 órakor Drábik János, az Országos Trianon Társaság elnöke Miért most kell megdöntenünk Trianont? - 100 éve történt című előadása második részére kerül sor az MVSZ Magyarok Háza Bartók-termében (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.).

Az első részt az alábbi linken lehet megnézni:


Link
 
 
0 komment , kategória:  dr.Drábik János írásai  
Nemzeti Konzultáció Trianonról:Túl az első százezer aláírás
  2017-11-28 20:41:07, kedd
 
  Nemzeti Konzultáció Trianonról: Túl az első százezer aláíráson

Novemberi nemzetpolitikai előadása keretében Patrubány Miklós bejelentette, hogy számításai szerint egy hónap után a Trianonról szóló Nemzeti konzultáció túljutott az első százezer aláíráson. Az MVSZ elnökének előadása az alábbi linken nézhető meg:


Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Amerikai szenátor: Soros világkormányt akar - nem a népek
  2017-11-28 20:30:49, kedd
 
  Amerikai szenátor: Soros világkormányt akar - nem a népek beleszólását

Nem mindennapi interjút készített a tíz nappal ezelőtt az Egyesült Államokban ,,külföldi ügynökként" történő regisztrációra kényszerített Russia Today orosz tévéhálózat angol nyelvű szolgálata Richard Black amerikai republikánus szenátorral.

Az interjú Soros igazi lényéről a közte, valamint a magyarok közötti, szinte élet-halál harcról szól.

Az interjú címe: ,,George Soros világkormányt akar, hogy az oligarchákat és ne a népet szolgálja".

Összefoglaló:

A Soros-félék a nemzetállamot problémának nézik, mert a nemzet az adott nemzet népének akaratát és személyes érdekeit szolgálja.

A ,,szabad" nyugati világban megjelent ezen interjúról annyit, aki kíváncsi a már leplezetlenül bolsevik cenzúrát gyakorló Google manipulálására, írja be a keresőjébe a ,,George Soros" nevet, majd az eredmények megjelenése után kattintson a ,,Hírek" kategóriára, amely a keresett névvel kapcsolatos legfrissebb találatokat adja ki. Állítólag. Ott nem látja az interjút. Tegye meg ugyanezt a Bling vagy a Yandex keresőjével és az interjú linkje azonnal megjelenik a ,,Hírek" kategóriában.

Az orbanisztáni diktatúrát támogató Magyar Idők nevű sajtótermék (ugye, így jó, liberális cenzoraljadékok?) most tehát e Putyin-ügynök médiumnak a virginiai szenátorral készült interjúját ismerteti.

Az interjú bevezetése: Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely Fidesz-alelnök elkeseredett csatát vív George Sorossal és azzal az ideológiai gyökerű kampányával, hogy több ezer migránst engedjenek rá Európára.

Orbán szerint ez a stratégia a keresztény Európa teljes összeomlásához vezet, és azt mondja, Soros alá akarja ásni Magyarországot és az EU többi országát.

Az RT első kérdésére, hogy milyen Soros és Nyílt Társadalom Alapítványának hírneve és milyen szerepet játszanak, a szenátor ezt felelte:

Soros érdeke, hogy átalakítsa a világot. Igen-igen baljós hírneve van szerte a világban, és széles körben tekintik amorálisnak és a hazafiság ellenségének. Azt akarja, hogy globális kormány legyen, amely diktál az embereknek.

Szerinte a nemzetek egyfajta akadályt jelentenek, mert ha nemzeti kormányok vannak, akkor azok a népek akaratát fejezik ki. Egy globalista kormány pedig egyszerűen az oligarchák nézeteit fejezi ki és szinte semmibe veszi a népet. Ez az az oldal, amelyen ő van. Az oligarchákkal és nem a mindennapi emberekkel.

Az újságíró ezután megkérdezi, szerinte igaza van-e a magyar kormánynak, hogy Soros beavatkozik Magyarország és más országok belügyeibe.

Black szenátor válasza: Soros igen drámaian avatkozott be Magyarország és számos kelet-európai ország belügyeibe. De most a középpontban Magyarország van.

,,Feltétlenül tapsolni tudnék Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek. Orbán olyan ember, aki elvégez dolgokat."

Így határkerítést épített és blokkolta a migránsok beözönlését.

A szenátor ezután rátér Soros, a valutamanipulátor ,,hátterére", és elmondja, miket tett. Így szétverte a thaiföldi nemzeti bankot, melynek következtében hatszázezer ember kényszerült otthonát elhagyni. Soros ,,készen áll" az egyszerű emberek ,,szétverésére".

Soros, folytatja, megpróbálja Magyarországot aláásni nem kormányzati szervezeteivel, mely NGO-k közül több ötödik hadoszlopként működik, hogy aláássák országok stabilitását és integritását. ,,Gyakran dolgoznak együtt fedett hírszerző szervekkel - legyen az a CIA, az MI6, a francia hírszerzés, stb." Úgy működnek, mint a belső hírszerző szervek és mindig ott vannak, amikor meg kell dönteni egy kormányt"... ,,A magyar miniszterelnök felismeri ezt a veszélyt. És ellen fog állni."

A Soros-egyetemről: a budapesti egyetem azon liberális eszméket hirdeti, amelyekben Soros hisz. ,,Ezek az eszmék szétverik a kultúrát, az erkölcsi értékeket, és a nemzet nemzeti integritását."

Később az RT azt kérdezi, mire gondol a szenátor Magyarország és népe reagálását illetően Soros manővereire.

Richard Black:

,,Óriási összegű pénzt költ /Soros/ Orbán Viktor miniszterelnök és pártja ellen. De én tanulmányoztam, miként viselkedik a magyar nép történelme során, és nincs keményebb és függetlenebb nép a magyaroknál. Óriási bizalmam van a magyar nemzetben.

Tudom, hogy diktatórikus eszközökkel helyezi majd nyomás alá a magyarokat az EU, hogy bármit elfogadjanak, beleértve az ottani korrupt Soros-szervezetek befolyását, amelynek célja a magyar nép értékeinek aláaknázása."


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 100 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 100 db bejegyzés
e év: 1494 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2240
  • e Hét: 8310
  • e Hónap: 55381
  • e Év: 2083589
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.