Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 58 
Levágtam a Netet
  2017-03-31 19:21:43, péntek
 
  Levágtam a Netemet, de a konyhában megy csak nálam nem.


Hobóval provokáltatom magam, "nem lehet két hazád"..Ha nem vagy császár igaz, de ha császár vagy lehet tōbb is. Nagy dolog de nem ritka jelenség.


És..Alap, hogy MINDEN ÉRDEKEL, ezen belül ami csak érdekelne, nahát az nem érdekel.Érdekelne a Helikon, az írók és a kōltōk, hogy rōvid legyek nem érek rá. Vannak komoly írók, általában sokat isznak, ezzel szintén nem vagyok kompatibilis, ìgy is azon tōrōm a fejemet, hogy tōrjem be a Helikon ablakait, a Dragalinán, a régi szabászat helyén van a székház..Azok a jó nagy ablakok, ez józanul, hat még ha iszok is valamit. Tényleg, ezzel lezárul a téma, más kiutat egyelōre nem nagyon látok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Engem bizony letiltottak
  2017-03-27 17:27:49, hétfő
 
  Engem bizony letiltottak, nem azért amit mondtam az előbb, hogy univerzális gyilkos vagyok az lófasz, másért, nem mondom ki miért, nem merem kimondani azt a szót mert azt mondták, hogy teljes egészemben kitiltanak, ugyanis csak egy vagy két napra voltam letiltva a Facebookon, és három hozzászólásomat törölték. Nem nehéz rájönni miről van szó, de nem mondhatom ki mert Damoklész kardja lebeg a fejem felett. Ki lehet számítani, ami megvan a blogomban és nincs meg Face-n azt törölték, ilyen egyszerű.Zárójelben galaktikus atya és transzcendentális úristenként nem kevés a hozzájárulásom a Facebook működésében, 50%-om biztos van benne, de az irányelvek azok irányelvek, nincs mit ugatni.

Egy vagy két nap tiltás, nem tudom, általában, soha azt se tudom milyen nap van.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Transzcendentális
  2017-03-27 17:09:02, hétfő
 
  Transzcendentális azt jelenti, hogy mágia, fekete mágia, fehér, ezer színű, én ezt a saját különbejáratú mágiámat szivárvány színűként szoktam emlegetni, ebben minden volt és van, jó is rossz is. Csak azért mondom mert rég nem mondtam, rég nem boncolgattam a tulajdonképpeni főtémát, azt ami valójában itt az összes írásom legközépebb pontjában áll. Transzcendentális az tudományosan, mágia népiesebb, ha vallásosak akarunk lenni akkor én vagyok az atyaúristen és így tovább csak, hogy mindenki számára érthető, minél érthetőbb legyen.Konkrétban, anno '95 -ben kocsmai részegség, emelkedett szintű, kultúr-- egyetemista negyedi kocsmai részegség folytán, magamhoz hasonló csak leginkább nőszemélyekből összetevődő társasággal átkecmeregtünk a túlvilágra, s aztán az idők folyamán ennek a kiruccanásnak megmutatkoztak az eredményei, nem kicsit voltam elme és lelkibeteg azokban az időkben, úgy látszik. Sok halottat ejtettem, csak helyben baráti, ismeretségi rokoni körben száz, kétszáz embert küldtem át a másvilágra, egy része a Házsongárba, másik a Kismező utcai temetőbe, de gondolom olyan is akadt aki a Monostoriba költözött ki, s ezek mind barátok, ismerősök és rokonok(voltak). És legalább öt éve, hogy ezt a hozzátartozók tudják, "mindenki" tudja, és én mégse vagyok világsztár még most se, ezt jelenti a transzcendentális blokkolás, le vagyok blokkolva, el vagyok téve mint a konzerv, jobb időkre. Igen, mert közben egyéb kísérleteket is folytattam magamon, egyebek között voltam kísérleti analfabéta, így nem lehetett sikert adni a kezembe, ezért kellett, és kell mai napig a blokkolás. Mert tudjuk onnan túlról, hogy mikor leszek annyira beszámítható amennyire szükséges az adott helyzethez mérten, jelenleg még mindig nem vagyok az.
....
És az említett száz, kétszáz helyi zártkörű haláleset vonja maga után a többit, Oszama, Obama, Putyin, és most Trump, New York, Aleppo, és mi van még,.. Minden ami van..Jobban mondva majdnem minden, majdent mind én csináltam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beolvastam Nárciszának
  2017-03-26 19:44:13, vasárnap
 
  Beolvastam Nárciszának, megnőtt a segged a sampontól, erre fel ő, nem is samponra kellett a pénz, átvertelek mint egy balekot, ez volt a Szent Józsefnél, a Cipariu téren. Rá egy órára a Pata utcában, fel vagy puffadva a sok sampontól és a sok baszástól, zavarba jött, vágott rám egy keresztet azt jelenti, haljál meg, aztán eljöttem, többet fel se kerestem mert ha így felhúzom idegileg úgyse nagyon áll többet szóba velem aznap.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Winnetou
  2017-03-26 19:35:32, vasárnap
 
  "A szocialista rendszerben ezt a könyvet is cenzúrázták. A magyar kiadásból kimaradt, hogy Winnetou a halála előtt megtért, s magát kereszténynek tartotta."

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Menő manók
  2017-03-26 05:30:44, vasárnap
 
  Elkezdték fürdetni, ez a Nárcisza kifürdetett változata, nem tudtam, hogy újabban miért olyan mint egy fürdős kurva, most talán rájöttem. Csütörtökön azt mondta, cipőre kell a tíz lej, szombatra átváltott most már samponra kellett, s innen esett le nekem a tantusz, mit gondoltak a cigányok, ha van egy úriember pasasuk akkor most neki kell kezdeni egész nap fürdeni, szappanok és samponok orrba szájba, úri mód. Meg is mondtam neki, én utoljára szeptemberben mostam fejet, miért, azért.

Adtam neki tíz lejt és azt is megmondtam, hogy csak két lejt kéne adjak mert van még vagy öt pasasa, nincs, azt mondta. Már amikor találkoztunk a tegnap reggel, a Méhes utcánál szállt fel arra a trolira amivel épp a második Györgyfalvi negyedi körömet csináltam, nézem, mi az, ki az, ki az a szuper ribanc, ki van öltözve, aztán lassan kibontakozik az én kis koldus barátnőm, nem kelmékbe, így modernre van öltöztetve, ez is kezdi a menőzést mint a szőke Klaudia.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Másfél hete találkoztam vele
  2017-03-25 06:24:40, szombat
 
  Másfél hete találkoztam vele a Sétatéren, azt mondja, belefeküdt egy ismeretlen pokrócba és megtelt tetűvel. Azóta nem tudom mi van, az UPU-nál kikezelik de oda is el kell menni, és ő pedig feszt részeg.

Ma 2 éves a fotó
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Színre lépett
  2017-03-25 05:28:54, szombat
 
  Ez igaz, és mégse igaz, a Fellegvár az a külváros volt amely előkelő negyedé változott úgy öt, tíz évre arra, hogy én megszülettem benne. Így volt a családommal is, nem szegények voltunk de gazdagok se, és pont mint a Fellegvárnak, öt, tíz év kellett ahhoz, hogy apám meggazdagodjon Amerikában, luxus kocsija, medencés háza legyen. A Fellegvár azelőtt sem volt, messze nem volt egy proli negyed, inkább faluhoz hasonlított, itt mindenki tartott tyúkot, libát és disznót, azt csak filmekből tudtam, hogy mit jelent az a "gyárkémények füstje kemény" pedig nagyapám gyárban dolgozott, a Metalul Rosuban de itthon messze nem az a hangulat volt az uralkodó ami ezekben a csöves dalokban meg van énekelve Dinamit, Hobó, Beátricse egyebek. Itthon buli volt az élet mindenki magyarosan mulatott, a negyvenötben született félédes és félszáraz anyám generációja a mit tudom én, Korda György, Zárai Márta, Vámosi János, Koós János, Szécsi Pál, Kovács Appolónia zenéjére ropták, nagybátyám bandája már az LGT, Bergendy. Omega rajongója volt, nagybátyám közelítette meg leginkább a proli státust de még ős túl vígkedélyű volt mindig ahhoz, hogy elkeseredett proletárnak lehessen nevezni. Itt kártya partik váltották a römi partikat, nagyapámék halászni jártak, nagyanyámnak mindig két disznója volt, mindenki cigarettázott, ittak, ki többet, ki kevesebbet, az igaz, hogy keményen dolgoztak de emelkedett hangulat volt a családban. Nagyapám erős volt de túl sokat dolgozott és megbetegedett, viszont elég beteg állapotban is jól bírta a mulatozást, táncot, nagybátyám sose volt beteg, nagybátyám intelligens nőt vett feleségül, aki nem volt tanár, nem volt végzettsége de a belvárosban, a kereskedelemben, nevezetesen írószeres boltban dolgozott. Nyoma nem volt ennek a proli típusú elkeseredésnek, megvolt a keresztény család modell betegsége, a nők voltak vidámak, a férfiak hátán, a fiúk akkor voltak vidámak ha jól berúgtak, de aki jól tudott inni azzal nem volt komolyabb baj, csak kisebb bajok voltak, egyébként keresztény módon jó kicsi fiú volt mindenki. És aztán bejött ..

Színre lépett..
..aki egész jó, tőről szakasztott paraszt lévén még egészségesebb irányba mozdította el a családi alapállást, felfrissült a tánc, új erőre kapott a tangó, a rock, a nótázás, a bulizás.. Egyetlen bánata volt ennek a emberkének: én, én voltam a nagy szomorúsága neki, a lelki bántalom, tőlem nem tudott létezni, mai napig rosszul van ha lát de csak ha a hangomat is hallja, csukja magára az ajtót..Különben egy erős akarattal,ambícióval, jó fizikai erővel és képességekkel megáldott abszolút mértékben műveletlen és kulturálatlan falusi szarházi gyökér.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kért tíz lejt
  2017-03-24 19:08:04, péntek
 
  Kért tíz lejt Nárcisza, nézzem meg, nincs cipője, és hogy szorítja ez ami lábán van. Nem volt pénzem, nem adtam, azt mondtam, hogy ma adok ha jön, jön, nem jött ma, de nem is adtam volna tízet csak két lejt azzal, hogy a többit pótolják azok akikkel még szokott kacérkodni, nem volt ma tehát nem mondtam semmit de ezt fogom mondani amikor találkozunk. Visszagondolva a tegnapi bújócska sem volt már a régi, Nárcisza már nem a régi, már nem vagyunk egyenlőek, ő nagyobb is és az okosabb is nálam.De még visszahozható, azt remélem, hogy ki lehet böjtöltetni. Nők napjára tíz banit akartam adni, nem fogadta el, még szép, hátha visszatér a régi kerékvágásba.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
To be or not to be
  2017-03-23 18:21:31, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 58 
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 58 db bejegyzés
e év: 642 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2399
  • e Hét: 2943
  • e Hónap: 3576
  • e Év: 3576
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.