Belépés
katalinkohut.blog.xfree.hu
A szeretet mindent meggyógyít, a szíve szétterjeszti önmagát a világmindenségben H. Kohut Katalin
2017.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 66 
H.Kohut Katalin: Fehér gólya
  2017-03-31 05:24:17, péntek
 
  Hajdanában danában, gólyamadár honában,
angol ország mélyiben, nagy uraság falvában
élt Eszterke, szerelmes, hangocskája kellemes,
udvarlója szellemes, a hűséges Kemenes.

Esztervirág szépséges bájitalát megfőzte,
termékennyé megtegye, s két mellében érezte
a zöld fűnek rontását, a rontásnak varázsát,
szépségének nagy árát, elveszített barátját.

Ágynak esett, elmúlott, mint tavaszi zápor,
sírján termett keleplő udvaroló mámor
hófehéren, feketén, mint cicónia szárnya,
babát hirdet, udvarol, örök melegség várja.

2017. március 31.
 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin - Gyerekversek  
H.Kohut Katalin: A hűség követei a földön
  2017-03-30 08:52:58, csütörtök
 
  Élt egyszer Sátoraljaújhelyen két gyerek, Brigitta és Bernadett.
Nagyon szerették a kutyákat, eltervezték, hogyha nagyok lesznek, kutyafarmot fognak üzemeltetni. Igen ám, de azt nem tudták, hogy vannak kutyák, akik nem földi eredetűek, hanem elvarázsolták őket.

Egyik nap édesanyjuk főzelékhez sütött bélszínrolót éppen, amikor arra tévedt az utcáról egy fekete szelíd kutya, aki kóborolt az utcákon . A gyerekek megszólították a kutyust:
- Merre jársz erre, szép kutyus, hol van a gazdád?
A kutya csak a farkát csóválta, könnyes szemekkel nézett, azt sugallta, hogy őt elzavarták otthonról.
A gyerekek bementek az albérleti lakásba, s hogy az anyjuk ne vegye észre, kiszedték az összes bélszínrolót a jénaiból és kivitték a kutyának. Az édesanya hívta ebédelni őket, s ekkor vette észre, hogy üres az üvegtál. Kiment a kapuba, hogy utánanézzen, mi történt, s látta, hogy Brigitta éppen az egyik bélszínrolót nyújtja át egy fekete csavargó kutyának. Nem dorgálta meg őket, behívta mindkettőt a kutyával együtt, örült annak, milyen jó szíve van a két gyereknek.
- Mi legyen a neve a kutyusnak, gyerekek?
- Legyen Buksi, anya!
- Jó, ezentúl minden reggel adunk neki a reggelinkből, este meg a vacsoránkból, vagyis amikor itthon vagyunk, gondoskodunk róla.
Attól naptól kezdve Buksi naponta megérkezett a családhoz, hajnalban, amikor már az anya szorgoskodott, készítette a reggelijét a gyerekeknek, megkapargatta az ajtót, úgy jelzett. Ekkor kapott maradékot a gyerekek reggelijéből, mint vajas kenyeret szalámihéjjal, már amire tellett. Buksin meglepődtek mindhárman, mert nem ette meg legtöbbször a kenyeret, hanem elásta az udvaron.
Azt hitték, hogy tartalékolja későbbre magának.
Telt, múlt az idő, egyszer csak arra ébredtek, hogy a Házi bácsi idegesen jár-kel az udvaron, mérges, hogy valakik a kamráját elfoglalták. Az anya kiment megnézni, mi a gond már megint, s ekkor szólt a szomszéd, hogy vinnyogó hangok jönnek a hátsó udvarról. Az anya együtt érkezett a Házi bácsival, s ekkor meglepődött, hogy Buksi, akit fiúkutyának gondoltak, tíz kiskutyával gyarapodott. A főbérlő fellapátolta a kutyákat és kivitte őket az utcára, bedobta mindegyiket egy akkor kiásott vizes árokba. Buksi magán kívül szaladgált az árok körül, nyüszített, a gyerekek vele együtt sírtak. Cigánygyerekek jöttek, kiszedték a kutyakölyköket, egy fehéret visszaadtak Buksi szájába. A kutya elszaladt féltve a gyermekét, elrejtőzött. Ekkor a család épített neki körbekerítve az udvari étkező asztalt egy biztonságos helyet. Buksi odavitte a megmentett kiskutyát, több, mint egy hónapig nem lehetett látni és hallani. Belestek az asztal alá, s megláttak egy nagyon gömbölyű, fehér cukiságot, a rengeteg emlőt Buksin, melyek hatalmasra dagadtak a tejtől, vagyis tíz kutya ennivalóját fogyasztotta az egy megmentett, akit Morzsinak neveztek el. A fehér kutyus a bal szemén megsérült, amikor az árokba lökték, ott egy nagy barna folt keletkezett. Amikor az anyakutya észlelte kutyája iránti kíváncsiságot, morgással felelt.
Már azt hitték, örökké így marad, féltve a kiskutyáját, elváltak útjaik, amikor egyik nap odatettek egy kis tányérban friss tejfölt. Buksi ekkor kiengedte Morzsiját, aki annyira mohón lefetyelt, hogy az egész pofácskáját összekente. Ez így ment napokig, tejet, tejfölt adva neki, míg egy napon Buksi ismét megkaparta hajnalban az ajtót.
Odaadta neki az anya a szokásos reggelijét, amit ismét elásott. Meglepődött a család azon, hogy ennyit képes éhezni, mert már a kiskutyájának tartalékolt, felkínálva neki szájából a vajaskenyeret. Morzsinak tejet adtak ismét, majd arra lettek figyelmesek, hogy az anyakutya eltűnt.
Morzsi ott maradt a gyerekekkel, mintegy harmadik gyerekként a családnál. Pár nap múlva megérkezett Buksi kutya, jelzett a lábával az ajtón, udvariasan várt arra, hogy a kutyáját a család odaengedje hozzá, megszagolgatta, megnyalogatta, majd ezt sugallta:
- Vigyázzatok a kiskutyámra, nekem el kell mennem, mert én nem élhetek a földön tovább számkivetve, éhen és otthon nélkül!
Az utcabeliek mondták, hogy Buksi kutya csavarog, kukázik, úgy él, mint egy hajléktalan. Az anya és a gyerekek megsiratták, de hiába keresték, többé nem találták meg.
Morzsi lett a család kedvence, éjjel-nappal az anyát kísérte a sötétben is az udvaron, olyan lett, mint egy hűséges lovag.

Ez a mese szóljon a hűség megtestesítőiről, akik olyanok, mint a szívvel rendelkező emberek. Minél több lelket sikerül szerető otthonba juttatni, annál több énekes tehetség születik a földön.

2017. március 30. 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin meséi  
H.Kohut Katalin: Kalács
  2017-03-29 13:31:26, szerda
 
 
Veronika már kilenc éve varázsolta el a környezetét gurgulászó nevetésével, mindenki által szívbe hatoló csengő énekhangjával. Senki sem tudott neki ellenállni. Naponta járt a római egyházba tanulni az áldozáshoz szükséges énekeket, mint ahogyan az iskolában is kedvenc egyik időtöltése volt utolsó Kodály énekkórus próba után a pappal való találkozás órája, amit szívesen vállalt csupán azért, hogy énekelhessen, így kapta az imakönyvébe a szent, angyalos bélyegeket.

Mikor eljött az áldozás napja, fehér menyasszonyi ruhában és cipőben ment a templomba. Előtte megkérte unokanővérét, hogy fesse ki a szemét, de ő csak a szemöldökét igazította meg, meg kontyba tette a haját. Kedvenc barátjának tekintette Pál tiszteletest, állandóan körülötte téblábolt, hogy csak lássa a szép arcát. A parókia udvarán került megrendezésre az áldozás utáni zsúr, melyen tablóképeket készítettek. Veronika csak Pállal akart szerepelni a fotón, ami kölcsönös vonzásként alakult ki az évek alatt.
Megterítettek az udvaron, kalács és kakaó volt a főmenü a többi sütemény és édesség mellett. Veronikában felrémlett egy emlék a fonott kalács láttán, Illéssel látta magát, amikor csillagok voltak az égen, egymást messziről figyelgették, szerelmi üzeneteket küldözgetve. Az út, mely egykori fogságba ejtésekor kezdődött kettejükkel, összefonódott kalács sorsuk jele, mely elolvad a szájban, míg a kör alakú fonott kalács a földöntúli törvényt jelenti, az összes édességgel együtt, fiával, Attilával, az akkori vőlegényével. Éppen menyasszonya volt, amikor ismételten megtámadták őket. Azóta menyasszonyok a későbbi római egyház kislányai, kontyba tett hajjal, mint egykori nap szimbólumával. Két sorsot látunk összefonódva, két korát az egykori isteneknek, melyre ősidők óta emlékezik a történelmi egykori egyház, így kerültek be a legendák a húsvéti nyuszi által fenntartott egykori világ történelmébe, a jóléttel, melyben éltek akkor az istenek és az emberek, a malacvágás szimbólumaival, a kaláccsal, tojásokkal, a nyuszi által hozott háztáji jelképeivel.

Egy napon ötórai teát rendeztek az ének iskolában. Veronika már tizenegy éves volt, s mivel már nem volt családja, nem szívesen ment el a gazdag orvos, értelmiségi családok gyerekei közé szórakozni, már nem énekelt, nem ringatta kis szívét saját dalaival. Barátnője mégis rászedte, tartson vele, annak ellenére, hogy nem tudott vinni süteményt magával. Neki otthon már nem volt mit ennie, fényevésen volt, csak tiszta forrásvizet fogyasztott a távoli kútból. Rengeteg sütemény volt, Terefere, meg hasonlók, tea, kakaó és kalács is. Veronika már kellemetlenül érezte magát, amikor enni kellett, nem nyúlt a gazdagok ételéhez. Felhangzott az akkor divatos rock-zene. Veronika ült meggémberedve, nem volt képes felállni, megbénultak a lábai, amikor Csaba, kenyérke felkérte. Neki nem volt udvarlója, míg kicsi volt egész nap azt énekelte, hogy nem akar soha férjhez menni, mert nem vette észre a fiúkat, átnézett rajtuk valamiért mindaddig, míg szorongani nem kezdett helyzete, nem szeretése, akadályai miatt. Bús arcára kiült a szomorúság, mely soha el nem múló szívfájdalma tükrözése volt a külvilág számára, magát láthatatlan burokkal körbevette azzal, hogy ne háborgassa senki a nyugalmát.

Csaba sorsa és Veronikáé ekkor megpecsételődött, egyikük sem akart házasodni, míg kenyérke felkereste Veronikát azzal a szándékkal érett korban már, hogy folytassák, ami akkor elkezdődött gondolatban, a már kétgyerekes elvált asszony elküldte lemondóan egykori szerelmét. Nem tudta megmondani, miken ment keresztül, mi történt vele, milyen iszonyat volt a házassága, melybe a mostohával űzték, hogy nem tudja kimondani sem a volt férje nevét, mert elájulna abban a pillanatban. Csak féltette a férfit, nem akarta, hogy neki is bántódása legyen. Így mindketten egyedül élték le az életüket, míg Veronika egyetlen kívánsága hosszú elmúlása alatt az volt, hogy mindenki ismerje meg az életét, hagyatékát ott hagyta a médiában. Leírta, mennyi tehetséggel született, mennyit nevetett a nyelvi és zenei játékokon testvérével, Gyuszival. Megfogalmazta sokszor, hogy egy nagy csodára lenne szüksége ahhoz, hogy ismét rendbe jöjjön, olyan szerelemre, amilyen még nem volt. Éveken keresztül írta a verseket, dalokat a búcsúzása alatt, azzal, hogy az ideje lejárt, falevelekkel, széllel üzenve az egykori isteneknek, földönkívülieknek, hogy jöjjenek segíteni, mint akikről sejtette, hogy néhányan gonoszak lettek, de vannak köztük még jók, akik a régi emberiségi, emberiességi törvényeket képviselik, ahogyan Veronika minden időben, támogatva másokat lelkiekben, segítve a szomorúaknak, felvidítva őket, utolsó leheletéig úgy támogatva mindenkit, hogy ne vegye észre a segítséget, abban a tudatban hagyva, hogy Veronikának van szüksége arra, hogy jót tegyen, ú tesz szívességet, nem az, aki elfogadja azokat.

Kapcsolatba került egy ferences rendi római pappal, azzal a szándékkal, hogy volt férje utáni református általa mélyen elítélt vallást, melynek felvételére kötelezték visszavett katolikus tagként képviselje halálakor. Hamar összekülönbözött a római pappal, mégpedig azon, hogy miért önzetlen az ember. Ferenc testvér azzal a váddal élt, hogy Veronika azért segít,mert önző, mert ha magának akar jóleső érzést, az csak érdekből teheti. Nem értette a vádat a haldokló, utolsó intézkedéseit megtevő, végrendeletét megíró, sírját lefoglaló, halálbiztosítást kötő Veronika, miért baj az, hogy ő örül annak, amikor másoknak segíthet, hiszen az örömérzés egyet jelent a mindenkor Krisztus egyházának örömével, ilyennek kell lennie a mártíroknak.

Veronika története azt sugallja, hogy nem hiába volt felidézve a régi tehetsége a vele történtekkel, mindenki ráismert az egykori két kalács történetére, a gondtalan életre, ahogyan éltek régen a rosszat, a bűnt, a torzat nem ismerő hatalmak és emberek szív-törvényük biztonságában.

2017. március 29.
 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin novellái  
H.Kohut Katalin: Szerelem (Pasticcio)
  2017-03-28 10:57:50, kedd
 
 
,,Nem kell más, csak egy albérlet,
egy kis kuckó, hol elférek",
benne ágy, egymás ölében
nászunk tart álom ködében.

,,Nincs neki, na kije nincs neki,
senkije sincs neki, csak én",
a szeme zöld fenyő, ajka telt, hangja cseng,
gesztenyeszín haja csillogó, fény-mereng.

,,Csak egy kislány van a világon,
az is az én rózsám, galambom",
köszönjük a létet egymásnak,
napjaink szabadok és bátrak.

2017. március 28.

Idézetek: My Fair Lady musical
Viktória operett


 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin versei  
H.Kohut Katalin: Húsvéti köszöntő
  2017-03-28 10:48:10, kedd
 
  Hajnalhasadáskor ébredezik anya,
megöntözöm gyorsan rózsavízzel,
mint szerető egyetlenegy hű fia,
úgy borulok eléje, tiszta szívvel.

Lágy hangja a nagyvilágnak dallama,
szép lelkeket fog össze ajak-ízzel,
Húsvétnak egén nektárnak aranya,
zengő bérc, hűs erecske kristályvízzel,

biztonságom, a pompád és a fényed
megváltóddá tesz engem, hogyha kéred.
Szentkéz-készített hímestojást várok,

Áldottak a műveid, édesanyám,
ha naggyá leszek, Te leszel az arám,
s ölelő karjaim a kardvirágok.

2017. március 28. 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin versei  
H. Kohut Katalin: Ünnepelünk (Petrarcai szonett)
  2017-03-28 10:37:21, kedd
 
  Kedves hölgyem, már ébresztelek téged,
jövő-utunkon vár ránk a szabadság,
gondtalan a reggelünk, jöjj el vélem,
országunkban ott lakik a boldogság.
Ha aranyló napod felkelni véled,
örök-törvényed emberszív-igazság
lep meg minket, ujjongva várunk téged.
Sápadt falevél, bolyongó kósza hír
kizöldült végre derűs tavaszunkon,
ünnepelünk, most ismét egybekelünk,
mert hiába akadály, s kínra sincsen ír,
lépéseink nyoma űrszakaszunkon,
ég, föld egyesült, vígan ünnepelünk.

2017. március 28.

 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin versei  
H.Kohut Katalin: Lila ruhás hölgy (Shakespearei szonett)
  2017-03-28 10:19:20, kedd
 
  Magasztos vagy kívül-belül hölgyem,
titokzatos lila színű ősköd,
magad lettél a kék egem, völgyem,
a szívedben szép reményed őrzöd.
Justicia a szentélyed kardja,
ég és föld közt egyensúlyoz karod,
hová vezet sok vizednek partja,
létbe tán, s ahogyan akarod.
Csábítasz, te sem tudod, hogy miért,
íncselkedel, hangod megrészegít,
a világom esdekel a hírért,
mikor gyógyul meg szíved, a szelíd,
magad vagy a törvényünk, szép napunk,
jöjj hát hozzánk, zengjük el a dalunk!

2017. március 28. 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin versei  
H.Kohut Katalin: Félelem
  2017-03-27 17:50:41, hétfő
 
  - Bééélám! Tudtad azt, hogy a félelem maga a szolgaság?
- Hogy érted ezt, drága Vilmám?
- Úgy, hogy a félelem teljesen lebénítja az embert, nem képes átadni másoknak a szeretetét, olyanná válik, mint aki rosszat tett, bűnös valamiben, vagyis szolgája lesz a félelemnek.
- Ez most hogyan jutott az eszedbe, drága Vilma?
- Magdikáról, mert amikor beszélek vele, pár hónappal az átélt harminc évnyi trauma után is kiguvadt szemekkel tekint néha, ilyenkor megijedtek a pillantásától.
- Mitől lett ilyen a nézése?
- Attól, Bélám, hogy 1983-ban a sátoraljaújhelyi Révész utcát összerakták a miskolci Bertalan utcával, azokat rendezve be lakóknak árnyékokkal, kíséretükkel, halotti, szellemvilággal a másik világból, köztük Bodorral, a nyolcadik utas a halállal, aki születésekor támadta meg Magdikát a szülészeten, űrpók lányának népével együtt, rengeteg feketemágusi cigánnyal, kurvázva őt egyből, mikor megszületett érthetetlenül azért, mert a Rákóczi térnél születik meg a barna bőrrel a pusztítóknak a gyermeke, amik elviszik az anyáknak a fogait, ezért egyből kiszedte a Keresztöltés népe az embereknek a fogait.
- Nagy ijedtség lehetett a kisbaba Magdikának szemezni a szörnyetegekkel...
- Még nagyobb az, ami 1986-ban Csernobilkor és utána történt. Nem törődtek vele, Bélám, hogy már két gyereket adtak neki ajándékul, azzal sem, hogy ő jelenti az emberiségi törvényt, egyszerre adták ki rá a támadási parancsot a két utcai lista alapján maguk helyett, saját sorsukat hajtják végre folyamatosan.
- Borzalmas ez, még belegondolni is, nemhogy átélni, drága Vilma! Mi történt Magdikával a támadás után, hogyan gondoskodott a gyerekeiről?
- Másvilágba került, hatalmas többek által végrehajtott hipnózisba, úgy járt, mint egy báb szögletesen, nagyra tágult szemekkel, így szolgálta a gyerekeit, azokat a munkahelyeket, ahová a romániai újhelyi rendőrség űzte maga helyett tizenhat órázni, saját sorsát végrehajtva.
- Kik ezek a törvénytaposók, akik mindezt tehették büntetlenül, drága Vilma?
- Ezek kiváltak egykor a sátán bibliájából vasföldként, ez volt a kezdetük, túlvilági életet hirdettek a bűnözőkkel, vérföld volt a jelük, vélték és végre is hajtották, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt.
- Kezdetben voltak vasak?
- Igen, akkor vastrágya eszméket szórtak szét mindenféle izmussal, mint szocializmussal, kommunizmusokkal, vallási ébredésekkel, akár, mint most is, viszont saját sorsukat, tetteiket, gyilkosságaikat, bénításaikat, csonkításaikat az áldozatokon hajtják végre többszáz éve már, Bélám. Biztosan hallottál róluk!
- Igen, a vastrágyáról hallottam, hogy ezek aranynak hirdették meg magukat, állandóan aranykorra vártak kezdetben, még Arany János idejében, csakhogy ezek kiváltak Romániából egykor Rákóczi idejében, azóta Rákóczi térként mészárolnak közösen a kurtizánokkal, való világ fenegyerekeivel, börtön bűnözőkkel, ezek jelentik az értelmiséget többezer éve.
- Valóban, Bélám, ezeké a szociális hálózat, minden elmeosztály, ezért titkon vannak azok a tettek, melyeket végrehajtanak maguk helyett, saját pszichiáterekkel.
- Megindult a föld, drága Vilmám, akár egy kaliba, jaj lett a földlakóknak úgy látom, ha menekülnie kell az embernek a törvénytaposók és bűnözők elől, ha van hová...
- Magdika is, drága Bélám a kilencvenes években naponta írta a novellákat, prózákat, verseket, dalokat arról, hogy reméli, van egy magasabbrendűbb földöntúli nép valahol a világűrben, akik látják őt, vizsgálják a gondolatait, a szívét, tudják, hogy segítségre van szüksége, eljönnek érte és kimenekítik innen.
- Tehát már az Istenben nem hitt akkor?
- Már akkor imádkozott annak ellenére, hogy megtámadásakor még azt mondogatta, hogy nem ismeri az Istent, de ha mégis létezik, bocsásson meg neki, megadja neki mindazt a tiszteletet, ami egy Istennek jár. Magdika, mint benső szív-törvénnyel rendelkező utolsó embere az országnak áldozása közepette egyenrangú félnek tekintette a mindenki által magasztalt Istent, sőt megvédte őt, azzal, hogy az Isten ártatlant nem hagy szenvedni, biztos benne, hogy nem miatta lett ilyen a sorsa, mindez a gonoszoknak a műve.
- Hihetetlen, két lábon járó törvény a földön, hogy is kerülhetett ide, drága Vilma?
- Úgy, hogy valamikor régen csak szív-törvénnyel rendelkező emberek éltek a világban, akiknek nem volt szükségük saját felettes papra, vagy hitszónokra ahhoz, hogy erkölcsösen, példamutatóan, becsületesen, szorgalmasan éljenek a világban. Magdikáék miatt az ország Hunnia börtön elme néven lezárta a határokat, hogy az utolsó Kohut embereket lemészárolja. Ebben minden benne van. Nem ember ezek szerint egyik sem, amelyik ember formában látható.
- Mitől dülledt ki Magdikának a szeme Vilmám?
- Megijedt a támadásakor, amikor jelet adtak a csernobili robbantással, hogy iszonyat történik Borsod megyében, majd 1992-ben, amikor a börtön tégla lakásba való zárása után folyamatosan a náci bolt és közlekedési fóbiások helyett, már a cigány és börtön emberjogi bizottságok nyitásakor, emelkedésükkor jelentkezett a láthatatlan világ, eltaposva mindenféle földöntúli törvényt, a lakásban vonult fel a média is Csillagok háborúja néven, a halottak ültek a fotelekben, ágyakon, mikor a Zöld medeia horroros felvonulása történt Amerikának Silvia Plath Üvegbúra könyve alapján zöld köntösében Magdikának. Felvonult az egész láthatatlan világ, köztük a pusztítók, a halál, amelyik minden éjjel legyőzte, nem hagyta aludni, tüdejét támadta meg, leállította, s mikor majdnem megfulladt Magdika, s feloltotta a villanyt, akkor enyhült a halál-sikolya.
- Rémisztő, drága Vilma!
- 1992. óta nem tudta leoltani a villanyt, kigyulladt a lámpája éjszaka, meg a paplan rajta, kifűrészelték alóla az ágy lábát, hörögtek felette az ózdi halálmágusok, ez volt a kezdet. A szenes holmit a lucsokból 1998-ban kezdte kimosni, addig tartott a felvonulás mindene összezúzása, szétlyuggatása mellett, utána folytatódott a kínzása érthetetlen módon sátán feleségeként a törvénynek, aki soha nem ismert egyetlen bűnözőt sem a világból. 1993-ra már kidülledt a szeme, rémült pillantás ez, nem tudom, hogyan nyugodhatna egyszer is meg. Azt hiszem, Magdika akkor lendült át tudatával az álom világba.
- Akit ilyen rémület és rettegés ér, legyen bármilyen halállal összefüggésben csak a teljes nyugalom, a szerelem tudja elfeledtetni, mindent elsöprő érzésre van szükség ahhoz, hogy a halálfélelmet enyhítse, elmulassza egyszer.
- Igen, Bélám, Magdika lánya ugyanilyen pillantásokkal néz, amióta ott találta az anyját kétszer eszméletlenül a földön. A rettenet és a tőr, melyet a bűnözőknek megírtak egykor, nem érinthetett soha tiszta szívű embereket.
- Míg fel nem oldódik a szeretetben a félelem, fel nem szívódik, mint a pára az üvegen, addig Magdika és mindenki, aki átélte a halálélményt, a horrort, a másik világ jelentkezését szellemvilágokkal együtt a lakásban, a félelem alattvalója. Az álomvilágból úgy kell éleszteni, hogy szembesíteni kell mindazzal, amit átélt, megmutatva neki, mitől menekült el a valóságból, majd visszatér fokozatosan az alaki gondolkozása.
- Reméljük, soha többé nem lesz ilyen fertelem, hát még ha minden elmondható és leírható lenne, amit a borsodiak elkövettek a szentélye ellen az utolsó törvénnyel rendelkező Istennőnek.

2017. március 27.


 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin Párbeszédek  
H.Kohut Katalin: Isten és a falkaszellem
  2017-03-27 11:32:50, hétfő
 
 
H.Kohut Katalin: Isten és a falkaszellem

Azt hiszem, érdemes írni arról a jelenségről, mely a hetvenes évek kezdetén fellendült apokaliptikus zenei félhomály koncertnek nevezett tor-ünnepe óta látható minden generációban a tiniknél, mint vasfüggönyös szív küldi szívnek néprádióval 81 éve kezdődött állandó vasfüggöny lezárása a határoknak, ismétlésben a Ki Mit Tud-os börtön és Táncdalfesztiválosok általi hosszabbítás legalább hatszoros ággal, melyeknek ruháit, szerepeit a Kohut áldozatra vetették, akár Madonna vörös rózsás sapkáját, a Kex együttes zöld-sárga kabátját, mely szerint őskígyónak kínálták fel a kislányt, Medveczky Ilona határozatlan Halak Vénusz áldozóé. Szürke nadrágja Keresztesi űrpók pusztítónak, Friderikusz Sándor szemtelen patológia emberformábannal közös sors indítása 13 éves kori munkakönyvvel, így történő emelése, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója néven idehozott kínzója a pszichiátereknek örökkévalóságig, utcaseprők népe a termékenységi törzseknél, Maya napraforgó jeles Főnix álnéven futó Csepregi Éva népe.
Ezt is lehetett fokozni 1995. óta, mióta az áldozat írásait, illusztrációit a megjelenteknek Feketevonat és hasonló borsodi cigánysággal, régi történelem ismétlőivel, mint Caramellel és társaival felfoghatatlan módon az Istennő áldozás minden kellékét berendezték, a tor-ünnep zenéi mellett, retrónak könyvelve kell a vasfüggönyös gyilkosok dalait, amik híresek-nevesek lettek, nyugdíjba mentek, wikipédiában szerepelnek, mint amik maguk szerezték a számokat, az általuk megáldozott medúza és többi zeneszerző szolgálata mellett. A régi kottákat, zeneszövegeket folyamatosan bezúzták, melyeket a kislány megtanult születése óta, megalázva őt Katona Klári helyett ismét, amelyik mondatát a média ismételte, mint a többiekét is. Cserháti Zsuzsa Talmudos denevér sztárrá tétele idejében Katalint hatórás varróleánynak kényszerítették bezárva a lakásba, nem engedve tanulni, mint legnagyobb zenei, nyelvi tehetséget, Kovács Katalin menhelyi helyett, elmondva a mondatát Cserhátinak az üzemvezető által, mikor varrt, hogy aki nála okosabb és szebb, az festi magát. Katona Klári mondatához, melyet a többivel együtt meg kellett volna figyelni érthetetlen módon szintén, hiszen nem volt segítség, kinek elmondani, hogy mészárlása történik, túl komoly vagy hozzám szövegével a Bródy-hasonmás volt férjének, mint egyik kivégzőjének szájából elhangozva elméletben visszaszámolták Katona Klárit is, mint Szűcs Judit háborús filmek és történelem egyik végrehajtóját, Szűcs focistát, amelyik nem tud rendesen gondolkozni, ezért Katalin fejét összezúzták, Pécsi Ildikót a pécsi tornyával, Jakubcsek Gabriellát, amelyiknek mindig férfire van szüksége, amelyik egyre szépül Istennő áldozásból a többivel együtt, sőt egyeseknél az 1983-as kollektív támadásakor megállt az idő, míg Katalin megöregedett, megőszült. Gyarmati Andrea a mészárosok utcájából vigyorogva állt be Ganxta rendetlen genyózóval, hogy idetartoznak, elméletben gondnokság alá és börtönbe kellett volna menniük, mint a Hunnia börtön elme bűnözői kiengedve magukat és a hozzájuk tartozó elmeosztály. Mindegyik bemutatásra került tor-viccként az országnak, mint Sárossy Katalin, amit a miskolci-kiliániak védtek egy forintos idő óta, akár a kancsal Isaora, vagyis valóban a szappantisztító sorozatokat Katalin áldozásával tisztuló országokkal hajtották végre. Erős Antónia Eszmeralda Puniella volt az egyik sorozatsztár elméletben, de Katalint tették be főszereplőnek a médiával, mint ahogyan Ádám és Éva arc nélküli népéhez Évaként a Megveszem ezt a nőt filmbe Ádámjuk mellé, de a világsztár barakkos légy Angelina Joe és a többi aljanmédia színészeti, bemondói, énekesei világ gazdagai lettek Vénusz áldozásból, mint egykor volt Elisabeth Taylor Halakként idetéve a Bertalan utcához Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak játékossal, mit nevetve mutattak be a nyolcvanas években, Sophia Loren zöldasszonyos sakkkártyása a mészárosoknak a többivel együtt, mint Julia Roberstssel, az összes nemessel, Dianával, Katalin hercegnő léggyel az utolsó ember áldozók közül, ezért van ilyen nagy udvarló serege a magukat celebnek hívó politikusoknak, sztároknak.

Még a kezdetnél csak miniszoknya, cigi, alkohol, tolvajlás, szex volt a követendő példa, mely miatt létrejöttek a zenei irányzatok, majd később hozzájött a kábítószer, orgia is, hogy teljesen természetessé tegyék a fiataloknál azt a tendenciát, melyet el kívántak érni az erkölcs végleges összerombolásánál, mely sikeres volt, a mai negyvenesek természetesnek veszik a züllést, nem is ismerik már ezt a szót, hogy a szexuális élet változó partnerekkel már kiégést jelent, vagyis az érzelem kikapcsol, egyáltalán nem működik az ilyen lányoknál és fiúknál. A nyolcvanas években már saját zenei képviselőik voltak a csavargóknak, aljanépnek, csöveseknek, ezeket a füvesekkel együtt intézményekben gyógyítani kezdték a hippik egykori mintájára, villámgyorsan iskolázták be értelmiségnek ismétlésében a történelemnek valamennyi zenei irányzat képviselőjét kezdetben művelődési házak vezetőivé, beavató könyvtárosoknak, majd a parasztok városiak felé rendelése mellett kommunizmusként és vallási vezetőkként a gyogyósok, viselkedési törvénytaposók, pulyaszeplősítők, utcanépek elhelyezése és beiskolázása történt folyamatosan, politikussá nevelésükkel együtt.

A falkaszellem azt jelenti, hogy a fiatalok nagy része befolyásolhatóvá válik, követni kezdi ezeket a zenei irányzatokat, eggyé válva a dalok szövegével, átvéve minden eszmeiségüket, iránymutatásukat, romlásukat, melyekről azt hiszik, hogy az egyetlen helyes út számukra. A falkavezér ilyen esetben mindig az adott együttes, vagy szólóénekes, kinek minden szavát a falka, mint nyáj követi. Így eggyémosódnak az irányzatok, mert ugyanez a jelenség figyelhető meg például a vallásoknál, egyházaknál, melyek létrejöttek a zenei irányzatok képviselői és tettei ellen szót emelve szembeállnak elméletben, vagyis a pokol angyalai rock-zenéje, kábítószer és szexualitás terjesztése, a popzene nemi kilengései ellen jöttek létre, a hippi, beat, punkzenék már elfejtetett tetteit méltányolva, mint amik egy akolból vannak, gondolok itt a punkrációs műanyag kommunizmusra, vagy a beat szabadság, szerelem e kettő kell nekem hirdetésére a meztelenségnek, hogy egyformák a népek, legyen az pók özvegye, mint Yoko Ono, vagy Jehova kutyát alakító dakota indián, John Lennon szintén az elmeosztályról, sárga tengeralattjáró néven, akár más vallási mozgalmak.

A vallásoknál nem farkast emlegetünk, hanem bárányt, a szintén falkavezér bárány kitárja a legelőt a hívei előtt, hogy ott várják a zöld réten az újjászületést koncerttel a mennyben, egykori természet szimbólumánál, melyhez szintén a pokol angyalai adnak szentek nevével beírva valamennyien utat a másvilágba, ez jár a megtisztult híveknek.

A kutyáknak magyarázott falkaság eredete feltehetően az elvarázsolt Jehova kutyával hozható összefüggésbe, aki egykor nagy zeneszerző volt, így került bele a bibliába Jehova teremtőként, zsidókhoz lett beírva a bibliába, a feszületesek mindig zöld szemű, gesztenyehajú zenészek voltak, melyről a történelem nem tesz említést, pedig több ezer éve tart már. A falkavezér tehát lehet farkas, aki egykor megtámadta a bárányok szentélyét, mely felékesítve volt, várva az örök-életet, akkor már üvöltöttek az éhségtől, mert bárhogy tömték gyomrukat, bódították a fejüket, üresek lettek, mert az isteni szeretet soha nem nyilvánult meg, hiába volt minden gyász, könny, szenvedés. Az egyetlen Jézus holt tengeri tekercs szerint a római egyház történelmet jelentette, tűzből volt, ahogyan Krisztusként sokszor megírták tökéletesként a bűnt, a rosszat nem ismerve, egyetlen volt mióta világ a világ, aki a menyegző részeseként elragadtatásra az égbe aranyemberként.
Krisztust a tűzben senki sem követte, minden feszület azóta, ahogyan sejtettük a bűnözőké, sátán népéé. Szent lehetett a fehér mágia szövetsége általában kereszt szimbólummal, mint az egykori római egyház volt, amikor a papok valóban nem házasodtak, ezt mai napig betartják, mert akkor az ég követei voltak, nem földiek.

A zsidók siratják siratófalnál Krisztust, akihez semmi közük nem volt, hiszen saját egykori sátán bibliájuk szerint az ördögöktől voltak kezdetben, mint kámfor népből valóak, mert Heródes, akinek a történelme az Antológia Humanájában olvasható Hamvas Bélának. Az ördögök kénköves szagukkal a legelső szőlőszürettel függnek össze, azzal, hogy az első férfi elcsábította az első tökéletes hölgyet, ezt borral és mámorral folytatták tovább a legendában. A többi zsidó szimbóluma a bab, melybe olykor a zsizsik esik. Ezek a zsidók ezer éve voltak elektromosként megteremtve, mint állandó kislány gyilkosok. A bibliába beletették az összes vallást és az eredetét a holt tengeri tekercseknek, ahányszor végrehajtották közösen a keresztrefeszítését a tökéleteseknek, ártatlanoknak. A Talmud Hitler-náci állatai, tisztátalan lelkei, Jézusa és Mária Magdalénája, mint boszorkány megtisztultjuk, denevér, Zebub, a döglégy, a húslégy, démonok és mindenféle Egerszegihez hasonló egykori történelem végrehajtója átváltozóként a bibliába téve szintén zsidókat jelent, semmi közük nincsen a tökéletes Krisztushoz, annak ellenére, hogy ezek a tisztátalan lelkek, sötét lelkek a megtisztult lélekkel rendelkező emberiséget támadják folyamatosan olyan betegségekkel, melyeket szent betegségeknek írnak, mint megszállás, epilepszia. Azokat támadták főleg, akiknek felékesített tehetséggel, vagy törvénnyel rendelkező szívük és lelkük van. Saját népeiket foglalják el, hogy lesz az állapotuk rémséges, akár az ószövetségi fehér ruhás tisztultak népe, földönkívüli hatalom által kiválasztásra kerülve jókká válnak, ekkor jön az Ezékielben leírt pusztító, amelyik elpusztítja őket. Aztán következnek a halállal és pokollal frigyet kötő népek, melyek hatalmat, gazdagságot kaptak, akár a démonikus hálaadó ünnepek vallásai, akik a sátánistákkal tűzben járnak, egyetlen feltétele van a szerződésüknek, az, hogy örökké szolgálni fogják az isteneket. Jaj neked - írták maguknak a bibliájukban -, mert frigyet kötöttél a halállal, a sírral meg szövetséget csináltál, ezért ha jő a vég, szörnyűséges lesz megérteni a tanítást, hosszú lesz a kötél, hogy elbírhasd mindazt, ami reád vár. Külön említést érdemel a soha megbüntetésre még nem kerülő kétszarvú hamis próféta és fenevad kénköves medencéje, ami rájuk vár többmillió éve, utána jön Krisztus ezeréves királysága, amit átírtak Magyarországra, majd egyből következik a vége, a halál, melyből nincsen kiút, a halálreformátusai Romániának, mely állandó vége a bibliájuknak, mivel még Krisztus soha nem jött el.

Az élet könyvének nevezettben lévő büntetések, megszállottságok, végzetek saját biblitikus játékok, ha embereknek nem ártanak, ahogyan Busch rózsakeresztes rendi tag üzente Magyarországnak, hogy ők embereket nem áldoztak, mint ez az ország tette lezárt határok mellett saját világ-könyvtára végrehajtásával, mely könyvtár jelenti külön kiadott könyvekkel az egész bibliáját az állandó apokalipszisüknek.


A tökéletes Istenkép nem gyönyörködik az ártatlanok szenvedésében, a kiontott vérben, a halálnak áldozásában kelta mintájára a népeknek, sem a színlelt ájtatoskodásban, mint amilyen formára Madonnát a miskolci elmeosztály létrehozta.

Az Isten kedveli a jókedvűséget, a gurgulázó gyermekkacajt, a tiszta énekhangot, festészetben, írásban, zenében a szívre ható tökéletes művészetet, az emberi ábrázolásmódot, mert minden törvénnyel rendelkező ember hallása, látása csak a szépben, eszményiben gyönyörködik, a földön minden az embereknek van fenntartva, övék az összes szépség, a zápor, zivatar, a zöldbe borult természet, a hófödte tájak, a kék ég és vizek sokasága, fehér habfelhőivel az égnek.

Az Isten szereti a tökéletes egészséget, mert a szívbe van írva a külső és belső tulajdonságok összessége, ezért akinek a szíve tiszta, nem lehet beteg, nem ismeri a karmikus népek tetteinek következményét, amik a bibliában vannak felsorolva. Aki betartja Isten törvényét, véletlenül sem árt saját magának, vigyázz arra, hogy figyelmetlenségből se történjék baleset vele, vagy másokkal, mindig türelmes magához és másokhoz, nem végez veszedelmes sportokat, tevékenységeket, hogy ne veszélyeztesse testi épségét sohasem. Ugyanígy betartja másokkal szemben, hogy tanácsokat adva nekik védelmezi őket.

Az Isten imádattal nézi a szerelmeseket, mert tudja, hogy két szív, amikor egymásra talál hegyeket képes megmozgatni, az egyetlen törvényes módja a házaspárok egyesülésének a testi-lelki közösség, a nagybetűs szerelem, méhüknek gyümölcse, a szerelemgyermek.

Az Isten gyönyörködik a szívek törvényében, csak az okoz örömöt neki, ha hozzá hasonlóan élnek és gondolkoznak, ezt állandóan tükrözi minden megjelenésük, példamutatásuk, minden szavuk és tettük az őt követőknek, ami azt jelenti, hogy hívei az emberiességi törvényeket képviselve angyali szívükben létrehozzák a földön az égi, minden időben óhajtott mennyországot, ahol békében, boldogságban, legmagasabb szintű szerelemben élhetnek Isten népei egymással.

A falkaszelleműek követik a vezért, példát vesznek róla, mivel a falkának nincsen személyisége, saját törvénye, nem képes eldönteni azt, valójában mit is akar az élettől, mivel lába alatt nincsen talaj, mint elmeosztálynak, báboknak, egyenuralomra van szükségük, melyet teremtőik szándékosan alkottak meg, azért, hogy az embereket befolyásolják és magukhoz láncolják a fertőben, amiben leledzenek.
Az arc nélküli, vagyis személyiség nélküli teremtett világ még Ádámmal és Évával kezdődött, mire bizonyítékom több cserépkori maradványa a halott festőművésznek, aki állandó apokalipszisben vett részt eddig, meg az emberek személyiségének lebontása, értelmiség legyőzés, meg minden tettük árulkodik a nemi támadással együtt arról, hogy szándékosan hozták létre ezeket a csapásokat. A falkaszellem szellemi vezérei számtalan eszmei mondanivalójú izmust, vallást alkottak meg, hoztak létbe, melyekből sok tetszetős formában került kidolgozásra, akár a sátán spiritiszta szeretet vallása. Ezek az elméletek sokszor tökéletesnek látszanak, mivel a képviselőik szándéka az, hogy magukhoz láncolják a népeket, így építik a spiritiszta halál-szellemvilágot is a láthatatlanban, hogy örökké magukhoz láncolják a halott lelkeket.

Arc személyiség, minden torzulása egy-egy jellemtelenséget, vagyis törvénytaposást jelent, akár a gerinc, mint szintén jellem szimbóluma. Krisztus népei, mivel tűzből voltak, minden testrészükben tűzenergiával éltek, ehhez szükség volt a gerinc tökéletességére, mert minden ferdülés, mint jellemtelenség akadálya volt annak, hogy bárki is részese legyen a szentek közösségének. Isten népei örökké szépek, semmi szeplő, vagy rútság nem ábrázolódik rajtuk, a szépség és kedvesség, lágy hang egyik megjelenési, közlési módjuk, melyről felismerhetőek.

Isten soha nem büntette a tiszta szívű embereket és szenteket, az ártatlanság védelme megillette volna őket minden időben, de mivel a gonoszok kezében volt a törvénykezés, a hatalom, ők lettek az áldozatok, akiket bíróságra vonszottak, megalázták, elítélték őket maguk helyett.
Az igaz, emberiesség belső törvénnyel rendelkezőknek nincsen szükségük törvénykönyvre, mert maguk a két lábon járó bölcsességek. A büntetőkönyvek, bíróságok, egészségügyi ellátások, szociális hálózat, bírák, ügyészek, ügyvédek kara elméletben csak bűnözőkkel léphet kapcsolatba. A törvény emberi képviselőit nem lehet megfosztani szabadságuktól, egészségüktől, becsületüktől, munkájuktól, családjuktól, a szeretettől büntetlenül. Nem lehet megalázni őket szóban és tettekben, minden ellenük irányuló életellenes bűncselekményt azonnali hatállyal törvénykezés nélkül kellett volna végrehajtani a merénylők ellen, mert a szív-törvényű emberkék nem szenvedhetnek, mert az ártatlan meghurcolással, ok nélküli feszületre tételükkel törvényként torzulnak, míg végül azt hiszik a jók, hogy nekik csak a szenvedés, a szeretetlenség, állandó megalázás, törvénytaposás jár, őket mindenki lekezelheti, bezárhatja, gondnokság alá helyezheti, hogy kiiktassák az emberséget az embernek látszó bűnözők, karmikus népek közül. Egyetlen sértő mondat, vagy szó, egyetlen hízelgéssel történő átverés miatt lépnie kell a törvény őreinek azért, hogy az emberséget ne alázzák meg a bűnözők szervezeteivel, mint bírósággal, jogi képviselettel.

Istennel, aki csodálja a szépeket, akik kívül-belül tökéletesek ellen létrejött gonoszok, törvénytaposók falkaszellemként történő követése megáll mindaddig, míg egyetlen személyiség nélküli rossz természetű, emberek ellen létrehozott bűnöző létezik a világban. Egyetlen sérült mikrokozmosz, mint kisember szimbóluma megronthatja az egész világmindendenséget, vagyis makrokozmoszt.

2017. március 27.
 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin cikkei  
Szerdi Attila: Örök udvarlás
  2017-03-26 12:43:39, vasárnap
 
 


,,Helytelen azt hinnünk, hogy a szerelem hosszas együttlét és kitartó udvarlás gyümölcse. A szerelem a szellemi-lelki rokonság gyermeke, s ha egyetlen pillanat nem hozza létre ezt az összetartozást, hosszú évek alatt sem születik meg soha." Kahlil Gibran

Mint teremtés koronájának mondott egykori törvény őre behatóan vizsgálva a női nemet az alábbi következtetésekre jutottam.

A nő, mint finom érzékek képviselője, szívében az emberiességi törvényekkel, méhében a jövő törvényének gyümölcsével, s mint lelkében a gyönyörök forrásával, mellyel megajándékozza egyetlen szerelmét, az igazit, akivel szinte eddig soha nem találkoztak, mert a férfiember elrejti az érzelmeit, nem ismerte eddig a nők testi és lelki felépítését. Az a szerelem, mely általában a lányoknak köszönhetően kezdődik, mert ők azok, akik megborzonganak egy-egy pillantástól, egy férfihangtól, egy eszményi arctól, örökké fenn marad, ha a férfi őszinte érzéseket táplál, udvarol, míg ki nem elégül a szerelmes nő látványának ígérete, vagyis nem egyesülnek.

A szerelmes asszony odaadása leírhatatlan, eggyéválik a férjével, nincs más kívánsága, minthogy kedveskedjen, hálával gondol állandóan arra, hogy neki is van férje, tulajdona, akire soha többé más nem nézhet, nem hallhatja hangját, nem nézheti arcát, vagyis ez a tulajdonlás egészen természetes azoknál a hölgyeknél, akik a valódi nagybetűs férfira vártak, s ha az ő megjelenik, elolvad gyönyörűségében éjjel-nappal, átadva neki önmagát teljesen, minden szavával egyesül, ketten válnak egy testté. A méh, mint anyaság és férj titkos birodalma kettejük magánügye, más nem érhet hozzá a házassági szentélyükhöz. A mell és a méh ugyanazt jelenti, egyedül a férjnek van joga ahhoz, hogy a mell udvarát megérintse olyankor, amikor szerelmeskednek. Az így fogant gyermekek szerelemgyerekek, tiszta szívvel és törvénnyel rendelkeznek, akik külön védelmet kell, hogy élvezzenek.

A férfi az udvarlás ideje alatt, míg kiismeri a szerelmét, ugyanúgy jár el, mintha már házaspárok lennének, vagyis elhalmozza virágokkal, bókokkal, isszák egymást, mint akiket soha nem lehet kielégíteni, mert minden kevés egymásból.
Két nagybetűs ember találkozásánál (mely a világtörténelmekben kívánatos volt sokaknak, de még talán soha nem találkoztak, annyira ritkán élnek a világban együtt) felvillanó szikra jelzi a szívükben az örök-szerelem kezdetét, mert ez az érzés, hogy ketten vannak a világban, rajtuk kívül nincs más társuk, ismerve egymás ki nem mondott gondolatát is, beköszönt az ember-barátságnál, a szerelemnél hatalmasabb érzés, a felszabadulás örök egysége, melyben úszik a boldogságban két barát, szerelmes, törvény, tisztelet, emberség, minden érzés feletti összetartozás.
A kívánatos pillanat eléréséig pár hónapos udvarlás elegendő általában, melyhez nincs másra szükség, mint tiszteletre, emberségre, szelíd hangra, mert a lágy hang nagyon fontos a hölgyek szívének, csak így lehet hozzájuk férni, a kulcs, ami megnyitja a szentélyüket, csak tiszta, őszinte hang lehet. Először a hölgyeknek bizalmat kell érezniük, s ha ez megjött, már egyenes út vezet a szeretet kialakulásához, vagyis ahhoz, hogy a szívébe írja a férfinak a nevét. A pillanatot általában úgy ismerik fel mindketten, hogy kicsit féltékenyek lesznek egyetlen villanásnyi időre azokra az emberekre, akik kapcsolatban vannak a szív-barátjukkal, s ilyenkor, bár nem ismerik a féltékenység betegségét, mégis maró érzést éreznek, hogy mással beszél, más látja, más hallja a már titkos szerelmüket. A pillanat utáni félelem, hogy elveszíthetik a szerelmünket addig tart, míg meg nem szerzik véglegesen a nagybetűs, teljes kielégüléssel járó érzelmet, mert azt kell a szívvel érezni, hogy soha többé nem válhatnak el. Ha mindketten szellemiekben kielégülnek barátkozásuk, levelezéseik, beszélgetéseik alkalmával, már megtörténik a legény és lánylakásban a szerelem előszobájába történő belépés, melyet csókkal pecsételnek meg. Ez a sorrend mindkettőnél, a szívszerelem, a titkos bejárat csókja az érzékek világába, majd a tökéletes szerelmi együttlét.

Az udvarlás nem csupán a férfié, az ő dolga, hogy a romantikáról állandóan gondoskodjon, melyben ugyanúgy örömét leli, legyen az felvirágozgatása a hálószobának, különösen születés- és névnapon, legyen az egy finom vacsora, egy színházjegy, koncert, vagy saját otthoni hétvégi kerti parti, zsúr, vagy a hetente megrendezésre kerülő művészest megszervezése, ahol előadják saját verseiket, dalaikat barátaikkal.
Az asszonyok ugyanúgy udvarolnak, mint a férfiak, kedveskednek egy-egy pulóverrel, inggel, könyvekkel, mozijeggyel, meglepetés játékokkal, amellett, hogy állandóan a kedvükben járnak férjüknek finom ételekkel, italokkal, kozmetikumokkal, kedvességgel, odaadással, egy oktávval magasabb, csengő hangjukkal, mellyel elvarázsolják a szerelmüket, kölcsönösen imádhatják egymást.

Amikor megjelenik a színen egy olyan férfi, aki tiszteletet ébreszt a hölgyekben, meglágyul a szívük teljesen, figyelmesen szemlélik, udvarias társalgásra késztetik finom kérdésekkel, hogy a szívük vizsgálata tárgya felkelti-e a figyelmüket. Ilyenkor történik meg, hogy példádul egy otthonban történő bármilyen ügyben való felkeresésükkor levetett férfi kabátot a hölgy úgy helyez el, mintha gyermeket ringatna ölében. A megelőlegezett tisztelet kezdete vezethet el a kívánásig, mikor a hölgy hálószobájában képes együtt lenni tisztelete tárgyával egyesülés szándékából. Ez is a nőknek egyik kiválasztása, ami általában utána szégyenérzettel jár, vagyis a kívánás szintjén meg kell maradnia mindaddig, míg a férfi udvarolni nem kezd. Mindig a hölgyek választanak, mert a szívük annyira romantikus, tiszta, kivetített ideáljuk foglalja el mindaddig, míg a férj kopogtat valamivel az ajtaján.

A kölcsönös tisztelet egymás iránt, a nagybetűs ember-csodálat soha el nem múlik, az örökkévalóságig eggyéválva közös útjukat senki meg nem háboríthatja, őket szét nem választhatja. Ez a földöntúli hatalom örök törvénye.

2017. március 26.

 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin cikkei  
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 66 
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 408 db bejegyzés
Összes: 552 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 63
  • e Hét: 366
  • e Hónap: 716
  • e Év: 716
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.