Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Elvis, Tina Turner és a narancs sztárjai a cigányságnak
  2018-03-22 19:31:54, csütörtök
 
  Születésemkor a boogi-woogi klubbal kezdődött a világzenei fesztivál mindenütt. Én nem tudtam, mert akkor születtem meg, egyből szembe nézve a földönkívüliek Hunnia börtön által teremtett űrpusztítójával, Bodorral. A medúza zeneszerzője Bródyéknak a diófa asztal alá bújt velem együtt félelmében, de megírta a legszebb dalaikat. Pogány Balázs szerint freudista időben teremtették meg Ferike-Medúzát az Időjelekhez.

A zeneszerzőket folyamatosan többezer éve a sötét a nap japán fekete kecske nép gyalázattal ölte meg, amit Magyarország feketemágusaival folyamatosan ismételt velük.

A tökéletes zene ellen jött létre a hippi, beat és a punk zene, melyek teljesen szétromboltak mindent műanyag kommunizmusukkal, nemcsak zenében, hanem látható világban is nemi szervükkel meggyalázva a Földet. Ez a miskolci Rákóczi tér Kata kocsmával berendezett Mészáros Kata kommunizmusával a narancsoknak, medve kommunizmus kezdetével ismételték a világ összes kommunista korát a főszereplésemmel.

Elvis a Józsefvároshoz tartozott, ezért jött ide, meg állott ki a magyarokért. Hunnia börtön tagja volt, miután felpuffasztották, botot tettek a nemiszerve mellé, hozták hozzám 1978-ban megszületni.
Ekkor már fel is állott Komár János Katikája a mohazöld Zirkuli könyvnek nagy hímvesszős külsővel, mint nemi csapása Miskolcnak, átvette Elvis józsefvárosi szerepét Dollyval, cigány értelmiség legyőzőkkel, Müllerékkel, mert Müllerék találták ki az Ének az esőben film alapján az esernyős önvédelmét a hevesieknek, az Idegen hangú Éva heti hetes népének, a forgószeleseknek, amik mindig azt játsszák, hogy meghalnak, értelmiség legyőzésüket visszament időben folytatták tovább, de magukat beállították ernyővel, mint Fenyő Miklóst Szandijával náciként. Inkább nem írok semmit a gyerekekről, elég az, hogy Szenes Andrea szenes légy helyett befulladtam 1997-ben, mert az egri ZIZI Magazin megrajzolta légy formáját horkolva.Így juttattak be befulladással a II-es elméjére a világnak, ahol olyan injekciót kaptam, amitől egyáltalán nem tudtam magamról, majd állapottartósítóját a cigányoknak, mely petefészek dugulást okoz. India cigányai helyett az idegosztályuk is lemészárolt engem.

Nem kell Miskolc nemi gyalázatán csodálkozni, Pinókkiót is állítottak be hatalmas nemi szervvel, ezek kimondottan nemi gyalázók narancs színében Magyarországnak.

Természetesen minden miatt támadtak, mint Cini macskájuk, mint utolsó magyarnak mondott miatt,mert megdugták hátulról a színpad mögött, vagy Katona Klári Babos Gyulája miatt a stricik a Rákóczi térről, Weiser Mari miatt, mert a Piroska férjével a libiai fuvaros lányának nem voltak megelégedve, Tátrai Mari és Szajkó Katalin miatt, mert a fuvaros asztalán táncoltak mezítelenül, amikor még kicsi voltam. MIndegyik megszentesült és megtisztult Jeruzsálemból Vénusz áldozással, tudtukkal.

Tina Turner az egyetlen túlélője rock-nagymamaként a születésemkor kezdődött világzenei fesztiválnak, mégpedig az áldozásommal, mert 1976-ban élettársa megütötte, ezért széttörték a bal arccsontomat, így folytatta tovább Miskolccal a sztárságát. A média egykori vezetője együtt jött 1998-ban a Hunnia börtönnel, itt maradt mellettem végleg megszűnni.

Ennek ellenére már ekkor születésem óta az atv által bemutatottan Magyarország 82 éve hosszabbító utcanépének, lyukainak sorsát kezdték el, amik beöltöztek rock-nagymamának, ha rock and rollert kaphatnék száma alapján a Kovácsoknak. 100 évesek is élnek még az áldozók közül.

A médiája a narancsoknak 130 éves, valamennyi politikusával, művészével a világnak. Mind szegény csapásként, nemi kivégzőként volt létrehozva, amiért engem meggyaláztak , égettek, kínoztak, hogy ők csapások lettek.

A külföldi sztárok mind narancs színben vannak a barakkosok Oscar díjával együtt a Bertalan utcai apokalipszisből. Merlin Monroe és Judy Garland egykori Annás világ képviselője miatt is megtámadtak engem, mindannyian a Lin cseppjeit jelentik az Annás és Katalinos világ-történelemnek.
Freddy Mercuri Vénusz áldozó lett, a Tavaszi szél Vénusz szoborral többszörösen került végrehajtásra.
Gyalázattal lett sztár Julia Roberts, már három utóddal megjelölve iker útvonalaként Bodornak, Elisabeth Taylor Szabó Erzsébettel Halak szülöttként, Richard Burton társa a Hunnia börtönből.

A Zuki cukor kezdetét a föld teremtett történelmének mindig ismételték, anyám Wagner német zsidó öccse kezdetével. Áldozói a Kiss Tábornok utcai tíz emeleteséből a perecesi útvonalnak nekem kiabáltak 15 éve le az ablakból Tibivel kapcsolatos dolgokat. Ismételtek folyamatosan. Wagneréket orosz jégbarlangba vitték megfagyni. De már minden áldozat, mint állandó világ-apokalipszis végrehajtója benyújtotta a kártérítését, mivel kivívták az örök szabadságukat, a lírai karám tagjai unokákkal szaporodva denevérekkel, mindenféle állattal együtt földet értek, véget ért a vándorlásuk.
A nemesek áldozatai voltak az állandó szocializmussal kezdődő koroknak képes történelmek alapján, 1848-as ismétlésekkor, mint Bertalan utcai állandó mérgező, cigánysággal tort ülő elmeosztálya a narancsoknak. Születésem előtt börtönökben voltak az apokalipszis tagjai, az orosz semmiről sem tudó csapatok bezárták őket, 1956-ban törtek ki, felakasztva, szívét kivájva ellenségeiknek, meg a rendőrségnek.

A Magas-hegyi Isten segített születésem óta, mert nem bírta nézni a narancsok vérengzéseit, meg Európa átcserélését folyamatosan elmebetegekre. Lengyelország nagy része még ilyen eredettel bír, nincsen temploma. Isteneiktől elpöröltek egri központjának ideje óta a Magyarok csillagának, 17-es számommal, H betűjével a csillag jelentésének. Rajtam ismételték az egri csillagot. Miskolc beronanásával, a világ-könyvtár jelentésének elégetésével varjú népeként hatágú csillagosokként már előkészítették a Magas-hegyi Isten Lengyelországának is teljes megsemmisítését, átcserélését. Éppen a Lengyel Lászlójánál jártak Kodálynak, ha jól sejtem, vagy a kacsájánál a kommunista erdőnek, amiből Penelopé Zsóka nevekkel berendezett halál nemi gyalázó népe lett két ünnepi gyertyával, ahogyan a médiájuk ismételte.

Szombathely névtárát Váciék idejében ismételte Miskolc városa, kiadták Kisokosban a szombathelyi vállalkozókat, orvosokat, s mentek végig Szombathely névtárán. De ugyanígy történt Vácott, Székesfehérvárott, ahol Kati néni huzigálta a kocsit előttük, jelezvén, hogy Katalin áldozás történik, Fehérvár a világfeszületes központja Alba Reginának, meg a Győri kapu névtáránál, Győrben, meg mindenfelé, amely városok neveit a Bertalan utca berendezte a világban. Egyből a pincérekből, utcanépből sztár lett magyar neveken, tort ülésük közben Magyarország végleges felszámolása végett.

A Rákóczi tér 18 évig gyalázott éjjel-nappal nemi szervemben ismételve születésem idejét azzal, hogy a kurváik lyukak, dobálva ki a pestiek ágyait az ablakon, hogy tisztulnak, miközben az Új-Kígyósi pszichiáterként mai napig rendelő termékenységi népeinek kígyó istene egyre nagyobb erővel cipelt és szorított a melleimnél fogva Király Linda sorsaként. Minden cigánya helyett megáldoztak a bejötteknek, így kaptak fürdőszobás házakat, ellátásokat, mindent ingyen egyetlen nagy közös áldozásában Miskolcnak egész Kelet népével együtt. Ezek a sztárjai Magyarországnak Főnix feketemágusi zenészeivel,Csepregi Évával az élen, mint amelyik olyat tett, amire létrehozták.

Az utcanépe Müller Péternek az egész világon tombol a patkányaival Shuszter Lóránt egykori anyám áldozójának, amelyik ide van téve a Bertalan utcába, itt vonult fel köztük az önmagát sokszorozó feketemágus.

Az engem születésemkor Jehova sárga focizó kutyával és Csoki ellenségével az ördögöknek, mint nagyapa kutyájával megáldozó pokol angyalaival kezdtek politikát, mégpedig szétosztott szerepeivel az utcanépnek, amelyek nem vállalták el a verseket, könyvszerepeket, hanem az elmeosztályokkal közösen hajtották végre sorsukat, tettüket és betegségüket. Ekkor temették Csoki néven az egyik patkányukat New Yorkban kábítószerrel, piával. Kiadtak mindent eseményt könyvben, ha lesz ki elolvasni őket. A fű a pokol angyalai által hozva az utcanépé volt mindig, majd a hippik találták fel az emberiség ellen a miskolci Rákóczi térről, ahová a Beatles és a punkok is műanyag kommunizmussal tartoznak. A metál robbanása a két utcai összetétel idejének Hunnia börtöné volt, mindenkit megtámadott a börtön népe a cigánysággal. Engem a baszógépe helyett a börtönnek, mert Ferikének hívták, a Ferencváros focicsapat játékuk alapján minden Ferenc politikailag áldozásommal kiválasztott születésem óta, akár a Pál Palikból, János, Gábor, Gabriella, Ildikó, Erika, Imre a börtönből, Marianna, Veronika Tenkes kapitánya idejétől,vallásokat jelentő Rózsák, Annái Romániának, Zsókái a haláláldozóknak, Ágnesek, meg az eddig felsorolt nevek valamennyi Katalinnal a világból, annak ellenére, hogy a mohazöld Zirkuli könyvben az én régebbi feszületeim voltak kiadva, megszülettetve régi áldozóimat is, akik tetteit rajtam hajtották végre.

Végtelen idúhúzással koncerteznek trianoni Magyarországnak a lírai karám zenészei, míg tombolnak a narancs tériek a cigányokkal, utcanéppel, tort ülnek, hogy kihalatták Magyarországot velünk.

Magyarországé a világ összes utcanépe és alkoholistája a börtönökből. Ezekkel és gyogyósok, elmebetegek, bolondok kitermelésével kezdtek politikát az öcsém megtámadásával. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feketevonatja a vasfüggönyös narancsoknak Hunnia börtönnel
  2018-03-22 17:59:14, csütörtök
 
  Mikor Poór Péter elénekelte a Feketevonatot, a narancs vaskommunista kort éppen játszó, vallásokat perverzekkel előkészítő vaskormány állandóan váltakozó tagjai a Hunnia börtön elmével behozták a jelenleg Putyin által képviselt orosz narancsokat, lezárták az ország határait a miskolci Őrház patikájukkal a bibliai apokalipszis szerint, melyet felszámoltak Varga-Varsányi pár elköltözésekor két éve sorsuk és betegségük végrehajtása után rajtam, mint állandó áldozatukon csípőcsonton kikötésével 1998-ban a vasfüggönyösök rémtette miatt.

Urbán Tibor és Cseh Károly a miskolci Észak-Magyarországban megjelent verseim mellett megrajzolta ezeket a fő szerepeket, fekete lírai narancsok áldozását 130 éves költőivel, illusztrátoraival, zeneszerzőivel Miskolcnak, ezt ismételték villámgyorsan a médiájukkal az összes könyvükkel együtt 1998-tól is.

Megkérdeztem Urbán Tibort, miért megy bal oldalra a feketevonat, azt felelte, hogy megy vissza a másik világba, ahonnan életbe hozták (a Rákóczi téri cigányságot(. A feketevonat felett a templomok vannak feketemágiával bekötve, én egyetlen fejként ábrázolva kiskoromban fenyő és angyali szárnyakkal. Ez csak egyetlen illusztráció, a többi nincsen meg. Mindnyájuknak vissza kellett volna menniük a másik világba, de amióta a Neoton énekese elénekelte a Kell, hogy várj dalát, hogy neki el kell mennie, azóta engem támadtak meg valamennyi helyett, itt maradtak a lírai apokalipszis tagjai, már unokáik vannak, sőt életműdíjasok egyesek, meg különféle díjakat kaptak, mint teremtői a világ-apokalipszisnek.

A Rákóczi téri cigányságnak megáldoztak engem minden lelkiismeret furdalás nélkül közösen, míg ők utaztak a hatvanas évek elejétől külföldre, odaköltöztek a könyvek főszereplői, nem lehet elvenni tőlük a csodálatos életüket, sem a gyerekeiket, sem az unokáikat, akikkel szeretetben dőzsölnek.
Ha meghalt egy narancs világ-könyvtár szereplő, hatalmas özvegyivel támogatta a népük a lyukakat, amikkel összeadták magukat, támadva engem születésem óta azért, mert a Rákóczi tér fogait elviszik a pusztító csemeték szüléskor. Apává tették a pusztítókat, kígyókat, pókokat, legyeket, sünöket, amik miatt szabályszerűen kivégeztek engem, miután felrobbant a tatárdombi ikerházuk, sőt annyira világ-testvériség készült, hogy gyűlöletbeszédnek mondják, ha valaki beszél is arról, hogy ők hatvan éve nyaraló könyvszereplők és csapásai a világegyetemnek.

Itt állok születésem óta ugyanannál a szomszédnál, akinek a népe a Rákóczi téri feketevonat, melyek kivágták az asszonyok húgyhólyagjait szüléskor, kiszedték az emberek fogait, az egész világon állítólag, vonat alá dobáltak azt, akit akartak, nem engedve senkinek sem, hogy engem szeressen, megölve mindenkit, aki tisztelt. MInden tettüket rajtam ismétlésben folyamatosan végrehajtottak gyalázva éjjel-nappal a kivégző nemi csapások miatt, mert azokat a vasnép perverznek hozta létre.


Minden emberi formára teremtett betegség és fajtalankodó, csúnya, büdös, torz miatt engem megtámadtak, azért is, hogy nem tudnak enni, lepecsételik a ruháikat, meg szőrösek, meg a fogaik sérülnek, meg nem tudnak pénzt beosztani, viselkedni, gondolkozni, felsorolhatatlan, mert Magyarország teljes egésze elmebeteg karmikus eredettel bír pár meghagyott embert kivéve. Így épült a Farkas-Mülleri hét halálfátyol világa a sátán népének spiritista szeretet-vallással, a másik világból születő karmikus népekkel. Mindig Farkas az első az országokban a spiritisztákkal, amik miatt az öcsémet folyamatosan kivégezték. Ez Szlovákia története is, amióta a vasnép megjött Miskolcra, feltételezés szerint 130 éve.

Üvegiskolát rendeztek be ismétlésére a szlovákai történelemnek,ahová osztálytársam ment Farkas néven, tehát az első lakója Szlovákiának Farkas volt, őt kellett kísérnie a Tótoknak, Kovácsoknak, mesterségnevűeknek, kettős keresztnevűeknek, valamint Miskolc névtárának.

Nem lehet visszaadni a Bertalan és Révész utcai világ-apokalipszis képviselőinek még a szappantisztító kancsal Isaorával, bal szemem megtámadával kezdődő áldozó sorozataikat sem, az örmények is tisztultak az ózdi feketemágusi központjukkal a törökökkel, tatár halottakkal, horvátokkal, japánokkal...., felsorolhatatlan népekkel együtt, melyek könyveit Cseh Károly bibliás föld véggel adott ki, mint megtérteknek és megisztultaknak Ízisz áldozásommal minden szereplőjük helyett.

Fenyő Miklós és a többi Fenyő be volt rendezve, hogy nem én vagyok fenyőlszárnyakkal, vannak szereplői, melyekről a rendőrségnek és a világnak Fenyő gyilkosság néven jelet is adtak.

Az angyal Mary Zsuzsa volt, akit a saját férje bemutatott a világnak, hogy övé volt a rendetlenség is, hogy nálunk mindent összezúztak születésem óta. A világ felé feszítettek helyette feketemágiával, így voltam egyetlen rajzával Urbánnak megrajzolva.

A többi ábrát és rajzot, mint a porcelánszívű Sárközy Anita sorsát, melyet Szívdobbanások címen összesített nekem Cseh Károly, hogy kiadjam könyvekben, mely szerint minden Istentől pereltek el Sárközy helyett, melyek Magas-hegyi Istenétő eredtekl a régebbi római egyháznak. Az összes dalát a Krisztusoknak megírtam valamennyi történelmével a diafilmek alapján létrehozott országok népeinek.

Az Észak-Magyarország és a többi megjelent média, mint a Hírnök valamennyi számát ismételte áldozásommal a miskolci Feketevonat Rákóczi téri cigánysága 1995. óta.

A Feketevonat egyetlen szomszédhoz tartozik az összes Ágnessel, valamennyiük szerepével, minden Halak szülöttel a világon, minden reformátusával az országnak, a pusztító pókjaival, a narancs lírai karámjával a cigánytelepnek Ménesi berendezésével végtelen hosszabbításra és szaporodásra.

A Szabók történelmét egy névként rendezték be. A karcsai volt férjem nagyapja római egyházas Szabó volt egykor sátán népéből, együtt a Bertalan utcai kis fehér kutyással jelentették ketten az Örményország-beli Noé özönvizét, ezt sem hajtották végre, sem a földrengését Amerikának, sem a mexikói esőisten üldözését, sem a Tarot halálkártyáját 13-as keresztrefeszítésemmel 1995. Húsvét előtt 13 napon keresztül, amikor leesett a hó is, együtt az egykori afrikai Johanna farkaskutya Jehova történelemmel. Nem fogják elhinni, én voltam Johanna, a farkaskutyává varázsolt lány is, aki addig lesz kutya, míg egy ember rá nem potyogtatja a szeretet könnyeit. De hol voltak itt az emberek, akár, mint régen Afrikában? Minden lakó világ-apokalipszisét fel kell kutatni, hiszen itt vannak berendezve a város és országnevek képviselői is, az országok és városok történelmével. Így is kezdtek közvetlenül a bermudások támadása után 1998-ban, az orosz történelmet cirill betűvel kezdték, hogy Oroszország elpusztítja saját magát, mert nem emberek, s mintha űrhajón lennénk, bot kormányra tették a számítógépet Both név berendezése mellett, majd jött Ausztrália a zöldekkel. Nem tudták viszont a világ-könyvtár végrehajtói a valós történelmet - amit rajtam hajtottak végre születésem óta -, hogy Ausztráliában Lucifer ergykori Égő Jeruzsálemének sáskái vannak, akik észleltek engem a Tatárdombon, amikor kéményseprőként felvonultak, de nem tettek semmit az érdekemben. A karcsai Szabó István vőfélygyűjteményét ki akartam adni, az írószövetség bezúzta, majd elvették a cigányok maguknak hatalmas Mercedeses lagzikat rendezve. Benne vannak a köszöntőkben az utalások egykori Noé idejére, ahonnan eredtek, majd a római egyház egykori vezetője falvakba vitte őket, hogy a földet túrják analfabétaként. Mert egy gonosz, ha megtanul írni, sokkal nagyobb kárt tesz a világban, mint egy tudatlan fizikai munkás, mert hatalmas erejük van. Ez vonatkozik a sportolókra is, különösen a feketemágusokra, mint Papp Lacira, amelyik kiütéssel győzött a Pszichografológiájából. A fizikai munkásokat felvonultatták a testnevelés tantárgya ellen az ezer éves állandóan berendezett szocialista iskolának a tökéletes magyar nyelvvel. Csak Darwin majma nem illett élővilágban bele, mert a majmokat külön világ-történelemként ismételték mindig,egyszer amikor a volt férjem azt mondta nekem, hogy mi van majom, látod az angyalkádat, a hetvenes évek végén. A szürkék pedig Romániát jelentik, állandó válást a szerettetektől. Mivel nincsen meg az álmosfüzetem, melyben végig vezették velem a két utcai világ-apokalipszist, csak párra emlékszem. A szereplők mind nálunk voltak születésemkor, 1983. óta ismételtek 130 évre visszamenőleg folyamatosan kitermelve a névtárukat az egész világon.

Nem értem a választási politikai játékait Magyarország felvett nevű tort ülő népének, akik az összes Ferencet és Jánost, meg a többi általam felsorolt nevet áldozásommal emelték, tették meg minden területen vezetőnek, gazdagnak, hogy egyáltalán milyen választásról van itt szó?

Kiket tennének oda? Vonát a ricsei elmeosztályról a bolt és közlekedési fóbiát rajtam végrehajtó nácijaival személyiség nélkül, mint Heródes gazdag Ádám és Éva népét arc nélkül, amik a narancsokkal áldoztak meg minket közösen, vagy a reformátusait az Illéséknek, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként, mint halálreformátusok a világ-könyvtárukkal és sötétkapus dögjeikkel, mint állandó túlélők, vagy a szegfűs párt elmeosztályát a Bertalan utcából, vagy a Talmudját Hitlernek kereszténydemokratákkal? De elfelejtettek az adventi Tóth néven berendezett sorozatukból republikánus pártot alapítani, megtette ezt Amerika, itt csak Republic volt a cipőmmel. Meg Csákó az udvarunkból, meg a buziknak vazelin, amióta nem engedtek engem fürdeni a cigányok miatt születésem utántól, meg minden perverzió lett együtt az amerikai zenész világ játékaival.

Most, hogy így megtisztultak a magyarok, hogy külföldön élnek minden országban jólétben a narancsok a Hunnia börtön elmével, valóban kevesebb lett a magyar nevűek közössége, a nevüket felvevő José indiai népe kivonul, mint állandó ország elfoglalók cigány népe dalai láma népeként, amelyik négyéves koromban jött meg hozzánk összerágva a kerítésünket.

Az állatok és patológiák csak harcra voltak létrehozva a pusztítókkal, kígyókkal együtt, hihetetlen, hogy minket valamennyien megtámadtak a földönkívüli kíséretével együtt Miskolcnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 423 db bejegyzés
Összes: 6876 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 194
  • e Hét: 2617
  • e Hónap: 5577
  • e Év: 5577
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.