Belépés
schuro.blog.xfree.hu
Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem. schuro ...
2011.11.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Amikor a szolgáltatás felülmúlta a várakozásokat
  2018-04-01 21:24:37, vasárnap
 
  Pekingben műanyagpalack-gyűjtő automatákat állítottak fel. Bedobod az üdítős palackot, megnyomod a gombot és a gép jóváír némi pontot az elektronikus tömegközlekedési bérleteden. Nem sokat, csak pár forintnak megfelelő összeget, de hát ugye ez az egész csak játék.
A philadelphiai Kimpton Hotelben kutyusokat bérelhetünk magunknak, hogy a hosszúra nyúlt üzleti utakon egy kicsit megpihenhessünk a négylábú barátok társaságában.
Gombák egy amerikai szupermarketben, melyek ott a boltban nőnek, és amelyeket a vevők vághatnak le maguknak.
Egy francia áruház, ahol a vevőknek kínált zöldségeket az áruház tetején termesztik, melyet a boltban elhelyezett képernyőn keresztül akár élőben is figyelhetünk.
Egy áruház, ahol akár helyben ki is próbálhatjuk a legnépszerűbb toalettpapír márkákat.
Ebben az Ikea üzletben esős idő esetén 50%-os árengedményt adnak a saját márkás esernyőkre.
A Johannesburg-i étteremben a 400 regisztrált törzsvendégeknek személyre szóló késsel kedveskednek.
A Singapore Air társaság meglepte az utasait, amikor Manilába érkeztek. Amikor a poggyászra vártak, a táskák helyett személyre szabott karácsonyi ajándékot kaptak. Ne aggódj, megkapják a csomagjaikat is.
Kaliforniában egy taxi társaság egy extra szolgáltatással próbál versenyezni más taxi társaságokkal, a buliba induló utasok karaokéval üthetik el az időt. Számos ügyfél szándékosan hosszabb időt tölt a taxiban, hogy befejezhesse az elkezdett dalt.
Az Ohiói John Glenn Columbus Nemzetközi Repülőtéren ingyen betéttel és tamponnal kedveskednek a hölgy utasoknak.
Az olaszországi Caravaggio egyik templomában a hívők a bankkártyájuk segítségével akár elektromos gyertyákat is gyújthatnak.
Nyilvános futópad egy Minneapolis-i repülőtéren, ahol a futásunk által termelt energia segítségével tölthetjük a telefonunkat.
Egy áruház, ahol édesség szerint rendezték a legnépszerűbb (ott kapható) almafajtákat.
Egy kávézó, ahol külön kis polc található a bejárati ajtó mellett, hogy le tudjuk tenni az elviteles kávénkat, amíg kinyitjuk az ajtót.
Egy lakberendezési bolt, ahol ha matracot vásárolsz, ajándékba kapsz egy apró méretű matracot a házi kedvenced számára.
Egy cipőboltban elhelyezett - különböző terepviszonyokat imitáló - rámpa, ahol kedvünkre tesztelhetjük a megvásárolni kívánt cipőt.
Az amszterdami repülőtér egyik automatája, mely segítségével speciális névtáblákat nyomtathatunk, ha épp elfelejtettünk magunkkal vinni ilyet és várunk valakit, akit személyesen még nem ismerünk.
Egy áruház, melynek bevásárlókocsijait úgy tervezték, hogy a kis kedvencek is helyet kaphassanak bennük.
Egy repülőtér, ahol sorban állás közben ingyenes történeteket nyomtathatunk magunknak, hogy egy kicsit elüssük az időt, miközben várakozunk.
Egy számítástechnikai bolt, ahol élethű terepasztal segítségével tesztelhetjük a megvásárolni kívánt kamerákat.
Automata etető és itató kóbor kutyák és cicák részére Sao Paulo-ban. Néhány önkéntes gondoskodik a gép karbantartásáról és tisztításáról. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eremo di San Colombano kolostor
  2018-04-01 21:04:13, vasárnap
 
  Az Eremo di San Colombano szikla kolostor Észak-Olaszországban. Mintha Escher, a holland művész alkotott volna itt egy lehetetlen épületet.
A remetelak Rovereto közelében, Trambileno-ban található. Az épületet a sziklába vésték, és csak úgy lehet megközelíteni, ha megmásszuk a Leno folyó szurdokának a falába vésett 102 kőlépcsőt. 1319-ben épült és egy ír szentről, Kolumbiánról kapta a nevét, aki állítólag itt élt 543 és 615 között. A legenda szerint azután költözött be az itt található barlangba, miután megölte annak az előző lakóját, egy sárkányt.
753-tól a sziklafal közepén található számos barlang egyikébe beköltözött egy remete, aki valószínűleg a Bobbio kolostor “kényelmét" adta fel az aszkézisért. A X. század vége és a XI. század eleje között egy kis templom épült a barlang bejáratának a közelében egy kiugró sziklapárkány alatt. Remete barlangnak hívták és egészen 1782-ig használták e célból. Miután kiment a divatból a remeteség, a völgy lakói vették birtokukba.
1996-ban a Trento Autonóm Tartomány a templomot felújíttatta. Kiemelkedő figyelmet fordítottak a templom belsejére, hogy megtartsák és az utókornak is megmutathassák az eredeti szépségét az épületnek. A falakon freskók ábrázolják Szent Kolumbián és a sárkány harcát, de vannak festmények a Paradicsomról is. A főoltáron pedig egy XV. századból származó Madonnát és a szenteket ábrázoló falfestmény található. Számtalan zarándok könyörgése is látható a falon, amit az évszázadok során véstek az idelátogatók.
Minden évben látványos és csodaszép fáklyás felvonulást tartanak itt karácsonykor, amit egy misével zárnak a templomban. A templom áprilistól szeptemberig, valamint Karácsonykor, húsvét második vasárnapján és Szent Kolumbán napján látogatható.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világ legerősebb kávéja.
  2018-04-01 20:54:59, vasárnap
 
  Halálvágy "Death Wish Coffee" a neve a világ legerősebb kávéjának. De csak azért, mert valóban erős. A forgalmazója állítása szerint találtak egy olyan kávéfajtát, amely kátszáz százalékkal több koffeint tartalmaz, mint a tipikus kávézói kávé.
A forgalmazó, a Death Wish Coffee weboldalán olvasható a figyelmeztetése: Ez nem a szokásos reggeli kávé. Ez nem olyan, mint a boltban vásárolt kávé. Ilyet nem fogsz találni a helyi étteremben, vagy a közeli Starbucksban. A Death Wish kávé a legmagasabb koffeintartalmú, prémium minőségű sötétre pörkölt bio kávé a világon. Ez egy igazi extrém kávé. Fontolja meg a figyelmeztetést. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
40 évet simán letagadhat a 68 éves nagypapa
  2018-04-01 20:52:55, vasárnap
 
  Hu Hai 1950-ben született egy kínai kommunistapár gyermekeként. Édesapját fiatalon elvesztette, őt és hat testvérét édesanyja egyedül nevelte fel. Gyermekként több sportot is űzött, és bár végül nem vált belőle profi sportoló, a fizikai edzés iránti szenvedélye fiatalos külsőt és fitt szellemet biztosít neki ma is.
Hu két évvel ezelőtt került először az újságok címlapjára, amikor részt vett egy a sanghaji időskorúak számára rendezett tehetségkutatón, ahol mind a zsűrit, mind a közönséget elkápráztatta fiús kinézete és személyisége. Megkapta a Legmodernebb Nagypapa címet, és azóta tévéműsorokba hívják, divatlapok írnak róla, és modellként is keresik.
Hu az alak megtartása érdekében jógázik, és naponta harminc percig fejjel lefelé lóg, ami szerinte csökkenti a ráncokat, és megakadályozza bőre elvékonyodását, és a hajhullást. Szellemét meditációval tartja karban. Az étrend szempontjából Hu Hai a kis mennyiségű, de tápláló ételeket részesíti előnyben.
De a legfontosabb dolog hogy, még most is 20 évesnek érzi magát.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világ legkisebb hegye
  2018-04-01 20:50:07, vasárnap
 
  A tudományos meghatározás szerint a hegy a földfelszín olyan kiemelkedése, amelynek magassága környezetéhez képest legalább 500 méter, és többnyire meredeken emelkedik ki környezetéből. De ez a kínaiakat nem érdekliui, ugyanis az ő szabályrendszerük szerint akár egy 60 centiméter magas szikladarab is lehet hegy.
Az aprócska Csing-hegy a Kínai-alföld keleti csücskében található Santung tartomány egyik látványossága. A 60 centiméter magas szikla 1,24 méter hosszú és alig hetven centiméter széles, de állítólag a föld alatt még további negyven méter mélységig ér el.
A 30-as években néhány ember megkérdőjelezte azt a megállapítását, hogy ez egy hegy, és ragaszkodtak ahhoz, hogy csak egy szikla. A hatóság el is rendelt egy vizsgálatot, és bár sokáig ástak, nem tudták elérni a sziikla alját, ezért hegynek minősítették.
Egy helyi legenda szerint több száz évvel ezelőtt egy nő a hegyre vizelt, ami emiatt megállt a növekedésben, de ezt az állítást illik fenntartásokkal kezelni. Egyébként Kína annyira nagy becsben tartja az aprócska hegyét, hogy szigorúan tilos ásni körülötte.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Roska Tamás villamosmérnök
  2018-04-01 20:47:14, vasárnap
 
  Roska Tamás (1940. szeptember 24. - 2014. június 17.) Széchenyi-díjas és Bolyai-díjas magyar villamosmérnök, informatikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. Nevéhez fűződik a CNN-chip kifejlesztése, valamint a neurális hálózatok (vagy neuronhálók) kutatásának megindítása Magyarországon. 1998 és 2006 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kar alapító dékánja.

Roska Tamás
1959-ben kezdte meg egyetemi tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán, ahol 1964-ben szerzett kitüntetéses diplomát. 1967-ben védte meg egyetemi doktori disszertációját.

Diplomájának megszerzése után a Műszeripari Kutató Intézet munkatársa lett, majd 1970-ben a Távközlési Kutatóintézet (TÁKI) tudományos főosztályvezetője, majd tudományos főtanácsadója lett. 1982-ben a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetéhez (SZTAKI) került, amelynek tudományos tanácsadója lett. 1991-ben az intézet duális és neurális számító rendszerek kutatólaboratóriumának vezetőjévé nevezték ki, majd kutatóprofesszori megbízást kapott.

1990-ben a Veszprémi Egyetem Mérnöki Karának automatizálási és informatikai tanszékén kapott egyetemi tanári kinevezést. Az egyetem műszaki informatikai részlegének alapító szakvezetője volt. 1997-ben a Budapesti Műszaki Egyetem egyetemi tanára lett (melynek előtte 1989-től címzetes egyetemi tanára volt) és 1998-ban a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kar alapító dékánja lett. 2002-ben távozott az BME-ről. Dékáni pozícióját 2006-ig töltötte be, ezt követően a kar dékánhelyettese és a Doktori Iskola vezetője volt. 2013-ban az egyik legelismertebb európai egyetem, a Leuveni Katolikus Egyetem díszdoktori címét vehette át.

1974-ben, illetve 1989-től évente a berkeleyi Kaliforniai Egyetem vendégkutatója volt. Az 1980-as évek végén a Cellular Nonlinear Network chip (bionikus szem) kifejlesztője volt Leon O. Chua professzorral együtt. 2002 eleje és 2003 vége között az IEEE Transactions on Circuits and Systems I: Fundamental Theory and Applications című szakfolyóirat főszerkesztője volt.

1974-ben védte meg a műszaki tudományok kandidátusi, 1982-ben doktori értekezését. 1987 és 1992 között a Tudományos Minősítő Bizottság tagja volt. 1993-ban választották a Magyar Tudományos Akadémia levelező, 1998-ban pedig rendes tagjává. 1993 és 1998 között az MTA Informatikai Bizottságának elnöke volt. Ezenkívül tagja volt az Automatizálási és Számítástechnikai, valamint a Távközlési Rendszerek Bizottságának. 2008-ban az MTA egyik elnökjelöltje volt, de alulmaradt Pálinkás Józseffel szemben. 1993-ban a londoni Európai Akadémia, 1994-ben az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia is tagjai közé választotta. 1994 és 2001 között az Országos Akkreditációs Bizottság, 1995 és 1998 között a Magyar Ösztöndíj Bizottság és 1999 és 2002 között pedig a kormány tudományos tanácsadó testületének tagja volt. 2002-ben, Bolyai János születésének bicentenáriumi évében ő kapta meg az Bolyai János alkotói díjat.

Kutatási területe: a neurális hálózatok, nemlineáris rendszerek és hálózatok, vizuális információfeldolgozás, valamint a celluláris szuperszámítógépek. Egyik legjelentősebb eredményének a Leon O. Chua egyetemi tanárral közösen kifejlesztett új számítógéptípus, a celluláris neurális számítógép és az ehhez kapcsolódó a CNN (Cellular Neural Networks, celluláris neurális hálózat) chipet tekintik. Ez alapján egy bionikus szemprotézis fejlesztése is elkezdődött. A látórendszeri kutatások elvi alapját Hámori Józseffel közösen kezdte lerakni.

Az analogikai (vagyis részben analóg és részben logikai) celluláris hullámszámítógép architektúrája felhasználásával megszerkesztett számítógépek, például egy vizuális mikroprocesszor sokkal gyorsabban végez el bizonyos téridőbeli számításokat, mint a tisztán digitális gépek. Újabban a sok ezer processzoros chip-ekben is létrehozott CNN univerzális gép modell és a celluláris hullámszámítógép elv ebben az irányban is a tervezési metodika megújítását szolgálja. (Ez a koncepció a sejtautomaták és a hibrid számítógépek elvét ötvözi.)

Több, mint kétszáz publikációja és négy könyve jelent meg, hivatkozásainak száma mintegy 3000. Publikációit magyar és angol nyelven adta közre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Eltz vár
  2018-04-01 20:28:01, vasárnap
 
  Az eltzi vár Németországban, Rajna-vidék-Pfalz tartományban, Koblenztől körülbelül 20 kilométerre található déli irányban, Németország egyik legszebb váraként tartják számon. A vár az Elz folyó völgyében épült. Bürresheim kastélyával együtt Eltz vára az egyetlen létesítmény az Eifelban, amelyet sem meg nem hódítottak, sem el nem pusztítottak és sem a 17. vagy a 18. század háborúi, sem a nagy francia forradalmat kísérő társadalmi változások nem érintettek.

Eltz vár, északkeletről
A várat valószínűleg a 12. század elején építették. A név először 1157-ben került említésre I. Frigyes német-római császár ajándékozó oklevelében, amelyben "Rudolphus de Elze" mint tanú említésre került. A késő román stílusú vártorony és a román stílusú lakóház máig változatlanul megmaradtak. A várat azon út mellé építették, amely a Moselt összeköti az Eifel-hegységgel ill. a Májusmezőnek (Maifeld) nevezett síksággal. A várat három oldalról veszi körül az Elz, ami egy majdnem 70 méter magas, elliptikus formájú sziklára épült. A vár építői okosan alkalmazkodtak a szikla természetes alakjához, ennek köszönhető a vár részben szokatlan alaprajza.

A vár alaprajza.
Elz örökösei, Elias, Wilhelm és Theoderich még 1268 előtt felosztották egymás között a családi vagyont, a várat és a hozzá tartozó birtokokat. Innen eredeztethető a család későbbi három fő ága; a Rübenachok, Kempenichek és Rodendorfok. Ezután a várban az Eltz-ház több mellékvonala örökösi közösségben (Ganerbengemeinschaft) élt együtt. A vár különböző részei (részépítményei) még ma is ezen három vonal neveit viselik.

Az Eltz-kastély az 500 Deutsche Mark hátoldalán (1965-1990)
1331 és 1336 között került sor az egyetlen súlyosabb háborús viszályra, amelyben a várnak része volt. Az eltzi vita (Eltzer Fehde) néven elhíresült viszályban Eltz urai több szabad lovag társaságában védték a várat Balduin von Trier érsek és választófejedelem csapataival szemben. Miután a katapultokkal való lövetés sikertelen maradt, Trier érseke az Eltz vára fölötti sziklacsúcson ellenvárat építtetett, amely még ma is létezik romjaiban.

Az eltzi vár es Balduin ellenvára
Ezenkívül elvágtak minden a várhoz vezető utat, lehetetlenné vált az utánpótlás. A vár védői két álló évig kitartottak, de miután az utolsó gabonaszemet is megsütötték kenyérnek és a várvédők az éhségtől teljesen kimerültek, feladták a várat. A szabad lovagok (freie Reichsritter) el kellett, hogy ismerjék Balduint hűbéruruknak, így lemondtak abbeli jogukról, hogy csak a német-római császárnak tartoznak elszámolással (Reichsfreiheit).
1490 és 1540 között épültek fel az ún. rodendorfi házak. A házak udvar felé eső homlokzata egy három oszlopon nyugvó előcsarnokkal nyílik az udvar felé. Emellett az előcsarnok mellett található egy a vár külső falába ágyazott 19. századi Madonnamozaik. A kempenichi házakat 1604 és 1661 között építették az vár északi oldalán, ekkor épült a lépcső alatti kút is, amely az egész várkomplexum vízellátásáról gondoskodik.
III. Jakob von Etltz a trieri érsekség történetének egyik legjelentősebb választófejedelme volt. Tanulmányai után 1525. szeptember 15-én kanonoknak választották, majd 1547. október 13. káptalanfőnöknek, ezenkívül 1564-től a Trieri Egyetem rektora is volt. Végül 1567-ben Koblenzben Választófejedelemmé is választották.
Philipp Karl von Eltz 1686-ban lépett be a római magyar-német kollégiumba, majd a mainzi választófejedelem halála után Philipp Karl lett az utódja.
A pfalzi örökösödési háború idején 1688 és 1689 között a rajnai várak nagy része megsérült, egy részük elpusztult. Mivel a francia hadsereg egyik magas tisztje Hans Anton zu Eltz-Üttingen irányította a környékbeli hadműveleteket, meg tudta óvni a családi várat a pusztítás elől.
Hugo Philipp zu Eltz a rajnai francia uralom idején 1794 és 1815 között emigránsnak számított, ezért rajnai vagyonát elkobozták, a vár és a hozzá tartozó birtokok fölött a koblenzi francia parancsnokság rendelkezett.
Később Hugo Philipp hitelt érdemlően tudta bizonyítani, hogy nem emigrált, hanem Mainzban tartózkodott, így 1797-ben visszakapta a várat és a birtokokat, majd 1815-ben megvásárolta a Rübenachi házat és az Eltz-Rübenachi ág földbirtokait és így a vár kizárólagos tulajdonosa és ura lett.
A restaurálási munkákat Karl zu Eltz kezdeményezte és 1845 és 1888 között összesen 184 ezer márkát fordított felújításra, ez a vásárlóerő alapján számolva ma 8 millió eurónak megfelelő összeg lenne. 1920. szeptember 20-án a kempenichi ház dél részében tűz ütött ki és átterjedt a vár többi részére, a kápolna, a levéltár valamint a házak berendezései a láng martalékaivá váltak. Az újabb felújítási munkálatok 1930-ban zárultak le. A vár 800 éve családi kézben van, a mai tulajdonos Dr. Gróf Karl von und zu Eltz-Kempenich nyitotta meg a várat a nagyközönség előtt. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
20 egy idősnek látszó anya gyermek páros
  2018-04-01 20:12:54, vasárnap
 
  Yasmin Le Bon (53), és ölében a nagylánya, Amber Le Bon (28), mind két testvér.
Valerie Morris Campbell (66), és a lánya Naomi Campbell (28).
A legfelső az anya, akinek minden gyermeke tökéletes mása.
43 éves anyuka (balra) és ikerlányai.
A kínai Liu Yelin 49 éves, és ennek a felét simán letagadhatná. Amikor a fiával mutatkozik, folyton azt hiszik róla az emberek, hogy a barátnője. Pedig valójában az anyukája.
Liu Yelin
Reese Witherspoon színésznő (41) és lánya, Ava Phillippe (17)
Shweta Bachchan-Nanda (44) és lánya, Navya Naveli Nanda (21)
A 63 éves anyuka (középen) és lányai: Lure Hsu, 41 (jobbra) és Sharon, 36 (balra). Azt mondják, hogy a víz és a zöldségek segítenek lelassítani az öregedési folyamatot.
Az anyukámra folyton azt hiszik, hogy ő is a testvérünk. (Az ő haja van kontyban)


41 éves anya és lánya
A pillanat amikor rádöbbensz, hogy szép lassan úgy nézel ki mint az anyukád (aki jelenleg 54 éves)
Állandóan azt kérdezik tőlem és az anyukámtól, hogy testvérek vagy ikrek vagyunk-e.
Jill Weinstein (48) és lánya, Jen Selter (24)
Vera Brezhneva (36) és lánya, Sonya Vitalievna Voychenko (17)
15 lány és anyukája.
Anyuka jobb szélen, mellette a lányok: 7, 14, 15, 17 és 38 évesek.
A 43 éves Bayan Yessentayeva (jobbra) és lánya Aissaule, aki 20 éves.
A 38 éves Maat Petrova fitnesz edző és három lánya. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Anya és lánya együtt vesz részt szépségversenyeken
  2018-04-01 20:07:23, vasárnap
 
  Vannak lányok akik szerencsésnek mondhatják magukat, mert olyan természet adta szépséggel rendelkeznek, amit nem lehet pénzért megvenni. Ilyen szépség Amy Meisak is aki elnyerte a Miss Skócia címet. Azonban nem lehet felhőtlenül boldog, mert amióta nyert, azóta a sajtó előszeretettel foglalkozik az édesanyjával, mintsem vele.
Laurie Meisakról ránézésre senki sem mondaná meg, hogy 55 éves. Nem csoda, hogy többnyire a Miss Skócia címet elnyerő 24 éves lánya, Amy nővérének nézik. A négygyerekes anyuka, aki már két unokával is büszkélkedhet a bókoktól felbátorodva be is nevezett egy szépségversenyre, ahol végül második lett. "Büszke vagyok magamra, hiszen szerintem a legidősebb voltam a döntőben. Szinte újra 21 évesnek érzem magam".

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
22 ember, aki egy kicsit különlegesebb, mint bármelyikünk
  2018-04-01 06:57:31, vasárnap
 
  Nem vagyunk egyformák, ezt mindenki tudja! De azt kevesen, hogy mennyi olyan embertársunk van, aki valamilyen különleges elváltozással rendelkezik, olyannal, amiről valószínűleg még nem is hallottál és amit még nem láttál.

A bal szemem körülbelül 1/3 szürke.
Ne is foglalkozz velem, csak töltődök.
Egy anizokóriás fiú, akinek az egyik pupillája rendesen működik, miközben a másik folyamatosan fix helyzetben van.
Khoudia Diop a világ legsötétebb bőrű modellje.
Egy srác, akinek rendkívül szokatlan helyen kerültek amputálásra a lábai.
A dermatográfia nevű bőrbetegség miatt ennek a lánynak a bőre olyan érzékeny, hogy szó szerint "írni" lehet rá, ha hozzáérünk.
Edam, a legsötétebb bőrű kisgyerek a világon.
Hamad Jaman - a világ talán legszeplősebb férfimodellje.
Kisujj nélkül született.
Egy nepáli kisfiú, macskaszem szindrómával.
Vitiligoban szenvedő férfi.
Apámnak mindkét kezén 6 ujja van, amit elég kreatívan tud használni.
A svéd fitneszmodell, Ia Ostergren, a világ leghosszabb lábú modellje.
A bal kezemen lévő gyűrűsujjam fehérré válik, amikor fázom."
Barátok bionikus kezekkel.
A lány hüvelykujjai 1-1 csontból állnak.
Sebhellyel a szememen születtem.
Munka közben a kosz nem tapad meg a hegeimen.
Julia Gnuse testének több, mint 96%-át tetoválás borítja, de nem véletlenül. A lány egy porfíra nevezetű ritka betegségben szenved, aminek a hatására a napfény égési sérüléseket okoz a bőrén, a tetoválások pedig képesek enyhíteni ennek a tüneteit.
Ha fény felé tartom a kezemet, látszódik a véraláfutás a gyűrűsujjamban.
Ava Clarke - afroamerikai albínó modell.
Elaine Davidson - a világ ‘leglyukasabb' nője. 6000 piercing díszíti a testét, melyek összsúlya több, mint 3 kg. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 1008 db bejegyzés
Összes: 38183 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2608
  • e Hét: 10708
  • e Hónap: 48193
  • e Év: 4794731
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.