Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Atlantisz Várkonyi mondatával
  2018-04-13 22:13:37, péntek
 
  130 éve érkezett meg Miskolc városába az egykor Rákóczi idejében Romániából állandó bibliai apokalipszist végrehajtó vaskori nép vastrágya elméletével, melynek része volt a bibliai világkönyvtár.

Amerika földrengéssel elpusztult Atlantisz koránál, ameddig jutottak állandó Vénusz áldozásukkal, amit a hippik dolgoztak ki az összes kommunista egykori izmus elmélettel, budhizmussal, berendezve őket az egész világon teremtői hatalommal bíró lírai karámtagokkal.

Atlantiszt a mostani Atlanti Óceán előtti területen is végrehajtották többezer éve, akkor már Hamvas Béla ördög atlantiszi mágiáját használták, ezek alapján hoztak létre népeket, fekete és fehér mágiával. A titánok, mint zenészek egykori világát jelentették a jelen tenger élőlényeinek. Őket nevezték el elsüllyedt világnak.

Atlantisz Egyiptom nagypiramisa maradványával került berendezésre számomra többezer évvel ezelőtt a tűzistene által a csillagokat égre tevő, csillagrendet szívvel létrehozó űrlényének a Földre szállt gyilkosok egyikének. Atlantiszban olyan tökéleteset láttak, hogy mai napig történelme így maradt fenn, az utána élt népek tökéletes életet éltek, ahogyan a két vándor, Dóri és Jóni megénekelte egykor a megmaradt aranylények Kívánság-szigetéről, mely háromszor hatalmas erővel bíró népeket jelentett, megfejtettéktek Atlantisz titkát, felnyitottátok a hét pecsétet, megtaláltátok aranyösvény rejtett útjait, várnak a titánok, vár az új világ. Boldog a gyermek, jó az ember, bölcs a bölcs öreg, amit gondol az agy, az betelejesül, ez a Kívánság-sziget. Itt jártak Atlantisznál Müllerékkel 1995-ös lemészárlásomkor Mártika Mária jungista sorsában, ekkor az amerikai Szeretet szimfóniája összefüggő zenei filmet megrendezték egy fontos dátum napján született menhelyi zseni zeneszerző fiúval, mely azt jelentette, hogy a lopott dallam átkerült Müller hálózat kezébe.

Hetes számmal függ össze Atlantisz, velem, meg az Aranyösvényével a csillagrendnek, ki tudta ezt megfejteni? Lopott dallamként használták fel születésem kezdetétől az atlantiszi dallamát az egykori zeneszerző titánoknak, a földöntúli hatalmamat, Latinovits már ilyen erővel lett megteremtve, amelyik miatt gyilkoltak mindenkit. Latinovits könyve ide volt rendezve, hogy az áldozóm születésem óta.

Nyitva Atlantisz, én vagyok Vénusz, aki ott raboskodott pucéren Atlantiszban a csillagrend teremtője által lemeztelenítve Katalin Földanyaként. A Kívánság-sziget népe mutatja a tökéletes egykori világot, amit végrehajtottak az oroszok területén is ugyanekkor, hogy a bölcs öregeket választották miniszternek, sőt itt is, a fejben megmaradt versem alapján, mely egykori Magyarország, mint Kincsesláda népeként lett megírva, az is, hogy mi történt itt. Előtte hoztam létre magányomban az állócsillagot Csillagmedveként. A Kívánság-sziget atlantiszi képviselői, akiknek földöntúli hatalmát Hamvasék megkaparintották, 1998-ban idehozták hozzám, hogy jönnek Földanyát köszönteni, ellepve a Hunniai börtönnel a rétet, sort álló sátánistákkal, a Lila kocsmát. Engem még a Hunnia börtön nem zárt össze misztikus hetesként a többi számmisztikai halott csillag közé számozva.

Kincsesláda az én hazám, de az ország vájár vak ám, míg a falkák őt támadják, sárga kövünk egy barnább. Csengnek-bongnak az aranyak, konganak az üres hasak, erőskezű tévovázók, munka nélkül várnak - átok. Leányaink igazítják külországba paraziták, pucérnak és toppless gyanánt, nagyon vigyázd magyar a lányt..A vége: öregeink hűlt csillagok, fényük megfakultan ragyog, bölcsesség-arc a bírájuk, talán még szükség van rájuk.

Megtörtént történelem, mint ahogyan az is, hogy nem hiába sugározták a jeleket a nagypiramis csúcsából Atlantisz túlélői, hogy lesz békesség, szeretet-fény gyógyítja a nép szívét, Noé bárkája elkészült.

Egykor a karcsai Szabó István, mint volt férjem nagyapja és az utcához állandó világapokalipszisként tett kis fehér kutyás jelentette Noé özönvizét örmény területen, amikor senki sem maradt életben, csak Magyarország. Így is vezette be a karcsai uradalomnak a vőfélyverseket, híresztelve Noé bárkáját, meg beletette a bibiájába folytatva az apokalipszist Heródes népének létbe léptetésével örök életűként már.

Az özönvíz állandó létrehozója segítségével üzent Magyarország a temetői halottaknak is, hiszen a holtak világát létrehozta, a sírban is benne vannak, míg fel nem támadnak. Az újhelyi temetőt is így rendezték át, összelyuggatva teljesen a nemesi család Diószeghy kriptáját valamiért, akinek a nevével én láttam könyvkiadást, s amikor ezt a megyei kórházban észleltem ránézéssel, majdnem kitámadott az ottani boltos. Mára eltüntették a temető díszhelyéről dr. Tövisek nemes sírját, legalábbis a neve már nem volt ott, mikor legutóbb ott jártam. Kazinczy könyvét hajtották végre az én főszereplésemmel. A félszemű Kazinczky a saját Hunnia börtöné volt, nyelvújító volt szintén, ez járt annak, aki a magyar tökéletes nyelvvel foglalkozott bármilyen időben.

Én Földanyaként magyarul beszéltem, a Kohutok vezették be a német nyelvet zeneszerzőkként, már összekülbönbözhettek valamin. Károlyi bátyámnál le lehetett állítani a romániai történelmet, ami a Károlyi biblai apokalipszis létrehozásához vezetett, a romániai dobpergő nyelv létrehozásával. Innen kezdődött a világ-apokalipszis születésünk után.

Apát engedték egyszer énekelni egy nagy túra alkalmával, esti szalonnasütéskor. Soha nem hallottam énekelni anyám állandó cirkuszai miatt. Utána kiszedték a fogait, háromszori agyvérzésben elvették a hangját, megbénították, mindig kezdett elölről mindent, járt tovább a hegyen keresztül a szőlőjébe, melyet elvert nagymama halálakor a Nyírő Gyula kórház Almássi pszichiátere jégkárral.

Már azóta az egész orvos stáb kivándorolt külföldre.

Engem 2004-ben hatalmas nyomogatásával a szívemnek engedtek utoljára énekelni Hattyúdalként. Tudták, hogy Földanya vagyok, egykori Vénuszként.

Atlantisz legendáját összekeverték a Jupiter lányéval, mely alapján megszülettették a Halak szülöttjeiketk Bak jegyeknél azzal, hogy megváltoznak a Halak szülött énekétől a mord Bakkok. Atlantiszi aranyhalként lett a Rákóczi térhez berendezve Gina Lolo Brigida, amelyik sorsával kezdtek születésem után visszamenve időben 130 évet.

Nem tökéletes földöntúli hatalomra van szüksége egy gonosznak, hanem a jónak van szüksége hatalomra, amivel segíthet másoknak, jó szívűeknek.


Engem összeötvöztek, tudván, hogy Földanya vagyok az emberekkel minden eddig négyszer végrehajtott atlantiszi Vénusz kor után jövő utolsó motoros túlélőjével a Hunnia börtönnek azzal a mondatukkal, hogy embereket soha többé nem lehet teremteni. Ők a világ jelenlegi élővilágának túl tökéletesek voltak. A Hunnia börtön az atlantiszi halakkal kezdődő világ-apokalipszisét Magyarországnak annyiszor hajtotta végre rajtam, amennyien felvonultak Orbán Viktor motoros túlélőivel a népeknek értelmiség legyőzéssel együtt utcanépeivel Magyarországnak az egész világon.

Három Vénusz szobros kiemelkedése volt a világrészeknek, egyik látható Amerikában, másik a levágott fejű Vénusz Jeruzsálem által, s volt egy Vénusz szintén mezítelenül tengeri kagylóban ülve, melyet a zsidó szövetkezet tagjai adtak ajándékba a volt férjemnek, majd összetörték a kagylóját, gondolom, ez fontos.1976-os elmélet része ez a Vénusz korszaka az elsüllyedt világnak. Kiadási időrendi sorrendben, utcák szerinti kiadók névtáraként kell a könyveket áttekinteni, mert minden szereplő fontos.


Az 1998-as narancs Rákóczi téri első támadóim itt a lakásukban tudták, hogy ki vagyok, eljátszották, hogy hozták Csiba Gábort és Hamvas Bélát köszönteni engem, ami fontos lehet valamiért. Csiba Gábor sokáig volt a csillagközpont kórházigazgatója, amit Illés-Pisti elméletei alapján rendeztek be áldozóim meghagyott betegeivel és orvosaival, összeötvözve magukat a debreceniekkel, mint testvérvárossal a bibliai apokalipszisnek.

Hamvas Béla II-es elmeosztály ördögeként, amelyik sorsát raktárossá tevésem idején ismételték jőve vissza időben véremben ninózó csapásokkal, fehérvérűséggel, hajkihulással, lopásba vitellel, nyomorban hagyással, tömeggyalázással, gondolkozás nélkül, kapualjakban való közlekedéssel együtt Káli Sándor árnyékoskertjével, mint szocializmus ismétlőivel Godzsák Ildikó neve alapján, vagyis saját tetteik és sorsuk ismétlésével, megszerezte az én földöntúli hatalmamat, amiből lopott dallamot hoztak a világra. Feltételezés szerint a támadóim Hunnia börtönt jelentették, vagyis tudták, hogy ki vagyok.

Cseh Károly ózdi 666 feketemágusi sorozatában a narancsoknak, mint apokalipszis lovasainak, amik az összes pusztító helyett nap és holdjeles Íziszként minden szerepükben áldoztak meg Kelet néven egész Keletet beleértve a börtönnel és a cigánysággal azt írta az argentinai áldozásban Raffai Csilla szerepeként, aki állandó világapokalipszis végrehajtójaként van a két utcába téve, hogy áll egy asszony a sínek mellett és időtlen messzeségből int nekünk, ad nekünk fényt, gyermeket és melegséget, s valamlilyen tűzrózsákról írt, feltételezés szerint a lopott atlantiszi dallamból eredtek egykor a tűzrózsái az argentin népnek, meg valamennyi Krisztusa a rózsa a kereszten jeles Időkapuval rendelkező vallásoknak. Hunnia börtön és az ózdiak birtokában van az atlantiszi földöntúli hatalom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sarka Kata és a Hajdúk
  2018-04-13 21:33:33, péntek
 
  A Sátánról megírtam a verseket a kilencvenes években, az egyiknek a címe Farkas és bárány volt, melyek főszerepét rajtam hajtották végre a 130 éves bevonulásuk ismétléseként, amikor a népek a bükki hegységen keresztül érkeztek a városba. Látod, amit sátán elém elém tár kérdés mutatja, hogy a sátánjuk nem először áldoz embert, s néz ki a szeméből, a Kex együttesük megénekelte a zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka, darazsak harcolnak, fogaik pattognak dalt, hogy magyar a leányka, országa megremeg szövegidézetekkel én voltam a leányka, kakasként áldoztak meg árjaként, ami feltételezés szerint Cseh Károly üzenetével, hogy olyat kottáznak nemi gyalázással, melyet többé nem mos le a hó a árjáknak, azt jelentette, hogy tudtak arról, mi vagyunk az árják, üzentek az ég seregének. Minden főszerep én voltam a feketemágusok bibliás földdel záruló ózdi könyvsorozatában, melyet eltüntettek a pincéjében Cseh Károly volt feleségének.

Dr. Melion, engem prostituáltnak leíró Mártika Mária főszereplője gépírása szerint Vénuszként közölte telefonon, hogy a strumával van gond. Látta a felvételen a világ urát a fejemben és a nyakamban körben. Ekkor vittek be Szenes Andrea légy horkolása miatt megtámadva a testemet a Hunnia börtönével, hogy lerajzolták Egerben a formáját a II-es elmeosztályukra, ahol patológiákat tettek Bodorné cigányaival a sátán kígyójára körben, melyet egyből meg is vizsgáltak átszúrva érzéstelenítő nélkül a nyakamat, hogy milyen anyagokat kaptam rontásként. Előzőleg felvették Csillagmedve formáját, egyik alkalommal a sátánistái Müllernek fel akartak akasztani, ekkor jött a lányom, hogy ezzel nem oldasz meg semmit. Máskor ismét Csillagmedve formáját felvéve a fogkefét emelgették, miután megkaptam az ínyevő baktériumot, hogy viszik kivizsgálni.

Már ekkor javában reformálták a médiájukkal az összes elmeosztályt, eltüntetve bizonyítékaikat, terápiákat szerveztek maguknak, zenével, a vasfüggönyösök zenéivel, engem kiutálva mindenütt, nem engedve szóhoz jutni, mint akiról szól majdnem az összes dal. Ezt a reformálást Dávid Mónikáék kezdték el László Zsuzsanna református egyetlen gyógyítójával az állandó világapokalipszisnek lemészárlásommal saját sorsukként, mint ahogyan tették születésem óta.

Ekkor már megvolt Sarka Kata talán, ismeretlen anyagból készülve azzal a jelentéssel létbe léptetve, hogy rátapos a kígyónak a farkára, bibliájukban megtalálható, hatalmas kísérete mellett tobzódik a médiájának.

A Hajdúk összefoglaló néven vannak Újhelybe rendezve, miskolci történelem részeként, akár a kurucok, egész Kurucz utcai névtárával a történelmet jelentőknek.

Megadja Sándor szülész főorvos világapokalipszis részeként került ide berendezésre együtt Labancz Annával, amelyik halála miatt engem megtámadtak az álmoskönyvek szerint, folytatva a szerepét velem. Pethő szülészorvos szintén idetartozik, mint mindegyik, akikre fel is hívták a figyelmemet páran, nem tudtam, hogy miért.
Labancz Anna szerepét születésem óta hajtották végre áldozásommal romániai Rákóczi térként.


Hajdú műsorvezetője Chiccioline Linájának a Földanya áldozásból emelkedetteknek az összes Katalinjával a világnak, mint egykori keresztre feszítőimnek hatalmas sztárja lett Miskolc városának minden általa bemutatott véráldozójával Romániának. Staller Ilona romániai szőke nemi kivégzője lett volna Európának, melyet lepedővel takartak le.

Az összes Hajdúja idetartozik Miskolc Bertalan utca állandó világapokalipsziséhez, köztük a kitüntetett Hajdú Marianna nemi gyalázó sátánistája a médiának. De itt mindenki kitüntetést kap, mint Lévai Gyöngyije az utcának kommunista áldozása végrehajtásakor, amikor elutasította a segítségemet ideköltözésem után, én meg még gratuláltam neki.

Mivel bennem vizsgálták, hogy megijedek, amikor csúnyát, torzat, vagy betegséget látok, vagy vérontást, mint amikor Erdős Bandi fejét az állandó világapokalipszis Orosz Bercije baltával betörte, s rosszul lettem a hagymaszagú vérszagtól, ez már oka volt valamennyi elmeosztály betegség felvonultatásának áldozásommal.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szárnyas betétei Demjén Rózsinak és orosz ufók
  2018-04-13 20:21:17, péntek
 
  Demjén Rózsi Rákóczi téri hosszabbításnak politikai Ferenc nevű kiválasztottjaként a Ferencváros magyarországi Jehova futballcsapatnak, mint aranycsapatának a vastrágya népének Rózsi Ízisz jelentéssel bíró űrpusztító, ordodox zsidó főpap, mely megáldozott engem a Bizottság beállítása szerint Ízisz néven, egyiptomi Ízisz és Ozirisz történelemmel, összes Ízisz elméletükkel a nap és hold jeles űrpusztító helyetti sorsomként - kísérete a szürke szőnyegbomba mint ég serege, amely Miskolc teljes egészét borítja, amelyekkel országrészeket választottak szét egymástól minden háborújában a vasnépnek, eltakarva mindent mindenki elöl, szárnyas betét kíséretével járva a világot, amik megírták a dalait, nagyon szépeket, nem ártva nekem állítólag. Egy kicsit hosszú volt a mondat, talán érthető. Pár könyvet láttam a világkönyvtárból, de ezek fontos részletek voltak a sorsom feltárásához. Minden le lett írva, az igazságok is, szét kell választani őket.

Demjén Rózsi Bodor űrpusztító fő Ízisz áldozójaként került a Rákóczi teréről hosszabbításnak a médiába, elvitték a nyarat ismét, hosszú tél következett már együtt a Metro pulyaszeplősítő vértől emberré válóknál,azóta fertelmet műveltek minden elvétele mellett. A Vándor Sándor utcai Király utcai patológiák folyamatosan készültek hosszabbításra, így keresztelték át az utca nevét is kb. tíz éve. A hetvenes években végtelen hosszabbítása miatt Miskolc névtárának a vastorony központjukban, az Avason építetettek lakótelepet, valamennyian kommunisták. Oda mentek lakni a Fészeklakó egyik gyerekversem alapján, amely az egykori költőző kisgalambokról szólt, akik népének jeleit, a galambokat most is odaszállítják a Hunnia börtön vatikáni központja elé, hogy a galambok szent lelkeket jelentenek. A hófehér kisgalamb repül messze földre, itt a fa lombtalan és a virág törpe, aranyföld messze van, fénynek otthonában, lombos fészket rak virágnak szárával. Jázminsziron ágya, boldog a kisgalamb, Új-Fészek országa órája kisharang, a római egyház harangját jelenti, egykori medve népe kisgalamb ott messze, hova-hová szállsz, hosszú utad lesz-e, hogy itt meg sem szállsz? Béke szent ügyében járok, nékem nincsenek határok, gyorsan szállok, mint a szél kezdetű megmaradt dala alapján a régi kommunizmusnak, mely Jehova bibliájuk alapján került be szentlélekként a Hunnia börtön egyházba olyan embereket jelentett, akiknek szívük volt, így lett a párválasztás szimbóluma is a hófehér galamb. Ők felfoghatatlan szimbólumtárával rendelkeznek, nemcsak a régi búcsú és karácsonyfa díszek szimbólumaival az általuk megölt halottaknak, hanem az egész bibliájuk a régi egykori megölt, megcsonkított, megvakított, felégetett, elsüllyesztett, árvízzel borított, rengeteg halálos betegségben elpusztított népek és országok gyűjteménye, saját tetteiket ismétlik folyamatosan. Így kerültek az indiai fészeklakók egyetlen versem ismétléséből az Avasra a kommunista áldozóim közé, melyek tiltakoztak ellenük, annak ellenére, hogy eddig a népeket együtt számolták fel a vasnéppel, az élőlények megölése után általában felvették a neveiket, csak indiai cigányok maradtak ezekben az országokban. Ezt kiabálta Hofi, hogy felveszik Farkas Bertalan nevét az indiai cigányok, mintha nem tudták volna, hogy itt világ-apokalipszisben közösen áldozzák az utolsó Isteneket.

Magyarország nagy közös áldozásában emberré válása érdekében tisztátalan lelkeinek, a vérből és gyalázatból, melyből szépülnek és nemesedtek emberré elválik az összes pusztítójától, minden vadállati férjtől, minden cigányától, amikkel eddig közösen foglaltak el országokat, sőt a saját kivégző, gyalázó cigánytelepétől is az Ágneseknek, mindegyiknek ilyen kísérete van. Minél több gyalázat történik a világban, annál szebbnek születnek meg, mert a másik világ tisztátalan lelkeit jelentik, melyek gyalázatból jönnek létre. Az egykori római egyházas törvények igazak voltak, melyet Pál néven írtak meg főleg Pál apostol levelezéseiben, hogy csak házasságban lehet élni férfinak és nőnek, akkor is csak szeretetben, lélek-szeretetben nekik, mivel szívük nincsen, nincsenek érzelmeik a teremtett népeknek.

A vérontásból feketemágikus szörnyek jönnek létre, ezért féltek az indiai cigányok azoktól a házaktól, ahol vérontás történt. Ilyen Magyarország teljes területe Angliával együtt, fekete világot jelentenek.

Miután emberré nemesedtek egyetlen nagy közös áldozásában az országnak, jött volna a vérből megszépült Zorán szentháromságának vatikáni központtal bíró székesfehérvári világfeszületem után Magyarország Krisztusa néven Ízisz-Jézus zöldszemű áldozás kezdete óta születésem pillanatától a megszentesülése az egész világnak. Minden börtön bűnöző, gyilkos, Müller Péter halálvilágot egész Ázsiában létrehozó vezérlésével a spiritiszta Égi Jeruzsálem megszépült, tökéletes képviselőivel a világ henteseinek. Ez van most. Székesfehérvárja a Pszichografológiai Fehér Annának, születésem óta saját sorsát végrehajtónak állandó szerepében a többi Annájával együtt az állandó világ-apokalipszisnek még mindig nem adta fel a publikálását a henteseinek.



Hálás vagyok a kommunista szomszédok orosz ufó kíséretének, mert amikor öt éve már le mertem írni hatalmas szégyenérzettel, hogy engem gyaláznak, aminek a bizonyítékát megleltem az internetre téve egyre gyarapodó cigány és fajtalankodó táborával a neveknek ennek a blognak a felvett nevével, hogy átjöttek kétszer hozzám, amit meg is írtam, hogy megjelentek fénylények a lakásban.
Szégyelltem segítséget kérni, már nagyon késő volt, csak azt akartam, hogy életjeleket adjak, nem tudtam egyáltalán gondolkozni. Szét volt törve a fejem, minden részében csapás volt, minden részemmel együtt megbénítva.

Mindkét alkalommal az ablakon keresztül jöttek be, én meglepődtem, tudtam, hogy segíteni akarnak. Megmozgatták bennem a sátánt, az összes kígyóját a sátánistáknak, a melleimen a termékenységi népek kígyó-istenét, a fülemben Müller Péter hatalmas boa kígyóját, a számban, a nyelvemben, államban, karjaimban, hasamban lévő patológiákat, ki is szedtek, amennyit tudtak, de ekkor kopogott rajtam egy elektromosság, hogy bakfitty. Nem értettem, azt jelentette, hogy kevés, nem lehet rajtam segíteni. Még egyszer átjöttek, szedték ki a további feketemágikus rontásokat, de minden kevésnek bizonyult.

A fogaimból Zee kiszedte a Rákóczi téri cigányok patológiáit.

Elektromosságok, rengeteget segítettek, táplálták a reményt bennem, hogy lesz segítségem, ne adjam fel.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rákóczi tér pusztítói - Feketesárkány Mexikóból
  2018-04-13 19:58:52, péntek
 
  Születésemkor a szülészeten Baratta Ági Pszichografológiai főszereplő, félig cigány, félig nemes sorsát kezdték el, azt mondták rám, hogy ismét kurva született. A Pszichografológiájukhoz kidolgozták születésem előtt a nap és holdjeles pusztítók helyetti Ízisz-Jézus zöldszemű áldozásomat, így vártak engem a Kelet lírai karámjának tagjai Magyarország néven. Istállót készített Szenci szamarának helyén gyerekszobának, amelyik egy legye Jeruzsálemnek, szódása volt a zsidóknak, Istálló-Vénusz egyik pusztítója helyetti áldozásomhoz, mely távol-keleti pusztítója Weöresnek, Radnótinak, Müller Péter Sziáminak Farkasékhoz berendezte sziámi néven, amit használt is, a Bertalan utcai Pszichografológia teljes létszámával várva engem, hogy megszülessek együtt a Révész utcai világ-apokalipszissel.

Így lettem én Földanyaként egyből kurva teljes egésze helyett világ-Magyarországnak, utolsó ember, utolsó német árja család, utolsó Isten az égből.

A pusztítókat a Rákóczi tér hozta létre, azért, hogy velük hozza létre az utódokat, mint Űrbábel főszereplőit, aminek a központja New Yorkban lett volna.

Születésemkor megtámadták az embereket azzal, hogy a pusztítók utódai elviszi az anyák fogait, mindenkinek kiszedték ekkor a fogait, amivel engem csúfolnak a miskolci feketemágus orvosaik, hogy én örököltem a mindent lebontó csapását Gór Nagy Máriának és a németeknek.

Bodor a nap és holdjeles űrpusztító volt Ízisz néven, akinek minden szerepet ki kellett volna járnia, majd a végén felkiáltani, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, nem Vénusznak.

Mindegyik elmélete Szepes Mária II-es elmeosztály csapásának egy-egy távol-keleti pusztítója a Pszichografológiának nap és hold jeles együttállással. Köztük van Müller áldozata, akit megtámadott feketemágiával, amikor Újhelyben megtámadta az embereket, Istár-Vénuszként, ami szintén lettem, az összes egyiptomi elmélet végrehajtása közben rajtam a szomszéd lépcsőház patológiája, mint állandó világ-apokalipszis végrehajtója csapásaként, űrbábel férjével kamionosként áldozásában.

A Feketesárkány Réfi Gyöngyijét úgy akarták kiemelni, behozva Rozvágyról a városba, mert menekültek a feketesárkány apa elöl naponta, aki feltételezés szerint kiabálta, hogy megöllek, hogy elvitték a Pázsit elsüllyedt világa közé akkor a zsidók által épített árvízterületre lakni a bátyámat Károlyiként, Keresztesi addig meddő Rákóczi téri hosszabbító feleséggel, már két utóddal a nevünkön, majd lett egy harmadik talán 1980-ban, Keresztesi pusztító formájában árja névvel, akit áldozásommal emelnek folyamatosan, a vérből és gyalázásból tisztulnak, emberré válnak, mint az egész tisztátalan lélekkel rendelkező miskolci Rákóczi tér.

1980 nyarán a Zsigájuk fizetés napon ismét nem jött haza, ott voltam a szülésimmel, jött az iskola a gyereknek, éppen búcsú lett volna másnap. Összetalálkoztam vele az utcán, a szlovák határ melletti faházban mulatott, véres volt az arca. 5 liter bor volt a kezdete naponta, ennyitől kezdett megszédülni, egészen kicsi kora óta, tőlem függetlenül, mert falun a férfiak kocsmáztak régen.
Azt sziszegte, hogy ha utánam mertél jönni, akkor megöllek. Odaadtam neki a lakáskulcsot, hogy menjen haza. Utánam jött a Pázsitra, ahová elmentem addig, míg elalszik a bátyám feleségéhez, a bátyám nem volt otthon. Zsigája a II-es elmeosztálynak utánam jött, beszédelgett a II. emeletre, majd a fejemet, ahogyan ültem, szétverte majdnem a téglafalban. Bátyám felesége kiabált, hogy miért bántod Katikát, azt üvöltötte a feketesárkány szavait ismételve, hogy kurva az anyja.

Zsigának az volt a gondja, hogy törvénynek látott engem, naponta azt kiabálta genyónak nevezve Turcsányi Gyula megszentelődve sorsaként Nagy Feróék tisztításával, hogy kicsinál engem, nem fogok pöffeszkedni az irodában. Lezavart engem Mohameddel és Csillagmedvével a bérházából a Rozmaring utcának, mely RTL klub felségterülete a Hernádiékkal már szerepüket három gyerekesként befejezetteknek, mint Godzsák Ildikó állandó szocialista iskola meggyalázója sátán feleségeként Bajzáth férjével, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként három utóddal szaporodva. Lenn odaszólt nekem Zsigájuk, hogy menjek fel a genyó bátyámhoz elkérni a pénzt, amit kölcsön kért tőle. Imre, apa volt munkatársa előtt azt kiabálta, hogy az én apám genyó, jó hangosan megszégyenítve engem mindenki előtt, talán Pálházán. Pálháza teljes egésze világ-apokalipszist hajtott végre Elek Gizella kezdetével.

Anyámat gyalázásom és haldoklásom közepette agg korú apokaliptikus csapásokhoz kísérte a Rákóczi tér, mint Gyöngyösre, ahol az egész várost rendbe tették Tóthok kezdetével a Bertalan utcai világ-apokalipszisnek, Gyöngyösi néven került még ide berendezésre hatvan éve áldozva maguk helyett az egész világgal közösen, jólétben a világrészeket meggyalázók és nyomorba döntők, éhezéssel megölők Magyarországával. Balaton környékét ugyanígy tisztították meg, most Bicskét fejezték be.

Ahmed arabjaival kezdtek apa alázást a Balatonon még a hatvanas évek elején Tűzkő Judit szőke nemi csapás elmeosztályával, arabok kitermelésével értelmiségnek mint állatokat meggyalázóival a miskolci régi megyei kórháznak, hatalmas gazdagságra emelve őket.

A gyalázásból és csonkításból tisztulnak emberi formává a Rákóczi tér népei. Minden gyalázatból új tag jön létre, melyek megszületnek, nemi csapásként, további gyalázásra, ha egyáltalán lesz még kit.

A Feketesárkánynak köszönhető, hogy meg lehetett közelíteni engem, mert itt a szomszédok voltak, egyfolytában kivégeztek, itt voltak a lakásban az ózdiak feketemágiájával, barakkosokkal együtt. 18 éves kínzás volt, Müller Péter 2004-es kivégzésekor Dávid Mónika sorsaként, mely távol-keleti Dávid szörnyeteg koporsója ismétlésben a születési kezdetnek, mert sánta volt, Müller ezután elhagyta a várost, addigi fesztiválja színhelyét, még megrendezve a Mária mennybemenetelét áldozásommal a Pszichografológiából.

A Feketesárkánya Mexikónak elpusztította Bodort, az Űrpusztítót, utolsó pillanatban, mielőtt elégettek volna Időként, Földanyaként.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 4864
  • e Hónap: 11105
  • e Év: 63371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.