Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
István a király 1983-as megjövetele ismétlésével
  2018-04-15 22:13:41, vasárnap
 
  1983-ban összetették a sátoraljaújhelyi Révész utcai Hunnia elmével, mint skizoprenekkel, világkönyvtár tulajdonosokkal közös utcájukat összes Takácsokkal, Szabó Istvánokkal, Hornyák Ildikó és Babi nevekkel és az összes Ildikóval, Vartnalékkal, Sándorokkal, Nagy Istvánokkal, Soósékkal, Tóthokkal, Fejel sváb hangbénítóval, Nagy Erika és az összes Erikával, Kállainé Bencs Mariannával és az összes Mariannával, Ardókkal, Dudásokkal és a kurvákkal, Karajzékkal, Berdnárikokkal és utcanépükkel, Székelyekkel és Bolgárokkal, Kincsesekkel, utcanépükkel (ez csak az én lépcsőházam volt barakkos zsidó berendezésében Kutasi néven), Duda Kovácsokkal, Szerdikkel, munkásőrségével a pártbizottságnak, Varhola-Kolcza Mária párral, négy romániai ufóval szaporodva folytatásképpen, Moldovánékkal, vörös róka Nórával, összetéve a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiai elmeosztályokkal, hogy mindkettő születésem óta minket áldoz maga helyett, mint világ-apokalipszis helyett. A Bertalan utcai Pszichografológia a távol-keleti pusztítókkal nagyon hosszú, jelenleg elölről kezdtek az idetett adventi vallásával Tóth névnek Andy Vajnájával a romániai tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával Müller Péternek, az innen emelt vérből lett sztárjaival Liptai Klaudia első embergyalázó démonnal az elmebeteg műsorukat. Meghaltak az apokalipszis végrehajtói átmenve a másik világba, mint Horváthok, Szűcsök, Vasak, melyek azelőtt nem léteztek, mint a Farkasok, hatalmas özvegyi nyugdíjuk mellett áldoztak tovább a vérutcájukkal, hogy elestek az én áldozásom alatt a világ hentesek. Bródyné nevet vett fel egy Kis Tábornok utcai lakos, miután elvált Bródy János Katika néven engem áldozótól a szőke Hunnia börtön felesége, emiatt is engem okoltak, mint minden miatt, ami a Rákóczi teret érte, mivel ezek 1967. óta, vasfüggönyük óta hosszabbítanak utódokkal, kínai Rákóczi terükkel terjeszkednek a világon, mint legnagyobb szaporulatával az elektromos csapásaiknak a halál cigánysága mellett Miskolcnak.

1983-ban bemutathatták Bródy János sárga Lantos sakk-kártyát szöveggyűjteményével végrehajtó zsidó sorozatának egy darabja szerinti István a királyt azzal, hogy valakinek le kell győzni a sötétséget, mondd te kit választanál? Hát ez volt Istvánja Romániának abban az időben, amikor feketemágusok éltek világ-Romániában, ennyi a hiteles a 130 éve vasnépként berontott narancsok világ-történelméből.

A valóságuk:

Varga ismét vasfüggönyt emelt az emberek elé hangjával, mert ismerték az igazi történelmet, hogy Románia első pillanattól csonkít az ének miatt, ezért a királyukat hang nélkül állították be.

Deák Bill Gyula életműdíjas feketebáránya a narancs lírai Rákóczi térnek gátlástalanul megáldozta az öcsémet maga helyett szerepében és sorsában, itteni kínzásom alatt díjaztatta magát, mint világ végét állandóan megadó dögje a testenyészeteknek az Időjelek kiadvány rajzai alapján egy lábbal, ahogyan meg van rajzolva. Állandó világvégi Időjelek végrehajtója többszáz éve.

Nagy Feró Genyó szomszédba rendezett, az én genyózásommal és gyalázásommal, csonkításommal tisztulva 1976. óta, állandó utcanépeként Magyarországnak, neve miatt a politika termelte ki. Punkáricót hajtott végre Sükösdi könyve alapján műanyag korával, gombpergéssel a blúzomról ismétlésében 1995-ben.

Berek Kati Földanya áldozásból Katalin néven lett kitermelve magyar nyelvi csapásként az elmesztályáról Romániának.

Hűvösvölgyi Ildikó Hunnia börtön állandó kurvái közül került a többi Ildikóval együtt áldozásommal előző sorsa miatt politikába.

Vikidál Gyula Hobo úttörő nyakkendős kutyája, állandó világvégi Időjelek szereplőjeként Bródyékkal együtt. Pogányság Pogányné Győri kapui áldozóm vadállati férje nevéből lett berendezve. Két fia a szerepét, betegségét rajtam gátlástalanul végrehajtotta a Kelet narancs utcanépével, Vénuszként.

A Varga vasfüggönyös állandó neve Miskolcnak mutatja a beállításban, hogy István idejében Romániában ugyanígy történt, a vasfüggönyösök mészárolták Istvánt. Minden Varga vasfüggönyös a Varsányikkal együtt, állandó bibliai apokalipszist jelent, többszáz éve már, a hecskei Varga Bodrogba kislányt fojtó nevével és családjával kezdtek Balázs Ferijével az elmeosztálynak a szomszédban.. Mielőtt megszülettem, 1956-ban az összes gyilkost a börtönökből pulyaszeplősítőkkel, buzikkal, leszbikkel kitették a városba mindenfelé, egymást kísérgettük a lányokkal, nem tudtunk haza menni iskolából. Az 1983-as folytatással a Vargák csodálatos életet éltek, megházasodtak, egyesek három utóddal szaporodva vitték tovább a végtelen apokalipszist, kisebb szív és érproblémával küszködnek, mivel az ereimet szívemmel együtt megtámadták, le vannak nyugdíjazva, hatalmas jólétben élnek nagy házakban, luxus körülmények között a gyerekei a Rákóczi térnek 1983-as hosszabbításuk óta, értelmiség legyőzés közbeni értelmiséggé válásukkal.

Csutak pszichiátere a II-es elmeosztálynak bibliai apokalipszis végrehajtójaként az Iker torony házában, kutyaként járatott engem négykázláb ellenkezésem ellenére a megyei kórházban, miközben a szomszédban lakó Ildikó jelenleg is értelmiség dolgozó tanárnőjét a legyeknek meggyógyította, taníthat továbbra is, romániai hosszabbító Argyel Anna zenei apokalipszis végrehajtójával, apjával és baráti körével Földanya áldozójaként a Bertalan utcának, 1995-ös ismétlésükben hosszabbítanak mindegyik Tóthtal, mindenféle értelmiségnek tanulttal, informatikus párzásos kapcsolatokban a romániai ufóival Hegyi Barbarának. Hegyiek zenei esküvőket celebrálnak misék keretében gazdagaiként a miskolci Rákóczi térnek. Csodálkoztam, hogy lehet, hogy szép zenéket megengednek, amikor itt mészárolnak többmillió éve a zene és nyelv miatt, hát maguk a Bertalan utcai lírai karám tagjai, átléptek a jövőbe egyetlen közös áldozatukkal.


Szegeden mutatták be az István a királyt, mivel Szegediék nevével kezdtek 1956-ban városokat átcserélni, a jövő miskolci Rákóczi terének csodálatos dalaival, amiket Medúza Ferikéjük írt meg, igazi történelmével Romániának.

Varga névvel tehát ugyanígy bántak el a Rákóczi terükkel a romániai István népével, ezeknek a helyszínek állított örök emléket Jókai Mór, leírva benne a vaskapu környékét, Románia pusztulása utáni helyszíneket, ahol baglyok, denevérek maradtak meg túlélőként. Ezért akarják az igazi történelmek megíróit letiltani. Voltak egy páran, akik igazat írtak.

Tavaly februárban érkezett meg haladéktalanul megtudva, hogy hogyan nézek ki Magyarország Isteni népe, a Csillagrend, amelyik hangommal kivetítette az űrbe az István a király köszöntőjét koronázáskor, hogy felkelni magyarok, István a mi urunk, mivel István a neve.

Ilyen játékok ezek a sorsok, a nincsen népeivel a könyvek szereplőinek, állatoknak, árnyékoknak, tisztátalan lelkeknek, patológiáknak, négereinek Indiának, zsidóival az állandó bibliai apokalipszis végrehajtóinak, nácijaival és szőkéivel a Rákóczi térnek, szőke csapásaival a médiának, mint Brigitte Bardot Pszichografológiai halálnépével, amelyik helyett megcsonkítottak 1976-ban, mert gyönyörködtem a fogaimban a tükörben, ezt követően Zalatnay utolsó magyart vitték Brigitte Bardothoz az én zöld-fehér nadrágomban fotózkodni, hogy egyet jelentenek.

Több, mint egy éve tart a fogaim megtartása, várok csodára, bár tudom, hogy a hangom megrekedt valahol a szívemben, mivel a szirmabesenyői központ kimentett Gabriellájának kaptam meg polipját a hangszalagomra, csúfolásom közben megműtötte a vörös kiválaszttja a megyei kórháznak, lenézve engem, csak a cigányokat fogadva, különösen a cigijük miatt, amiről szokattál le a Pszichografológia elmebetegségeként kikiáltva a világ vallásaival együtt a Pszichografológiai démonikus véráldozókat.

Mindig azt mondtam, nem tudva arról, hogy feketemágiában szívom, hogy ennyi bűnöm legyen, a cigaretta, ettől több sohasem.

Engem ki kellett volna tenni a világ egyetlen szépsége és zenei tehetségeként a színpadra mindenki elé. Még akkor is bajom lett volna, mert nem ismertem a férfiakat, pedig szerelem és szeretet Istennője voltam, mert minden szépbe szerelmes lettem volna. Nekem meg kellett volna tanulnom a Földön élni.

Csak magamban, az arcomban és a hangomban gyönyörködtem, nem volt szükségem arra, hogy más szeressen, mert én szerettem másokat, mindenkinek megadva a tiszteletet, akkor voltam boldog, amikor szükség volt rám. Az egész család ilyen volt, ezért Magyarország nem adott nekünk fizetést azzal, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak.

Tehát én nem vettem észre mást, csak nagyon szépet, tiszta hangokkal együtt, a többit nem ismertem, ezt vizsgálták bennem, Koncz Gábor és a többi csúnya színpadra tevésesekor. Nem ismertem a rossz tulajdonságokat sem, sem a csúnya szavakat. Még a gyerekek is megszokták a torzat és a csúnya beszédet, látva engem, hallva a többieket, s már azt mondják, hogy senki sem tökéletes. Az emberek azok voltak, ezt jelenti Várkonyi mondata, amit Miskolc annyiszor hajtott végre, ahány atlantiszi történelmet, hogy embereket nem lehet teremteni.

Amikor Szajkó Karcsi állandó világapokalipszis szemkiszedőjét megláttam vakon, megjedtem és iszonyatot éreztem, mint minden sántával szemben, meg szőrössel, valahogyan sejtettem, hogy ezek kerülendük, nem ismerve a bűn fogalmát, veszélyesek lehetnek.

Müller Péterék a csonkítók miatti támadunkkal kezdtek, az autisták és a futóversenyeket rendezők ide tartoznak a Pszichografológiához, állandó kivégziként a Parabrutálsi népének a romáival Miskolcnak, melyek kimentették az Ágneseket Kanadába.

Nem szabad lett volna hatvan éven keresztül folyamatosan elölről kezdeni a 130 évet, meg ismételni megállás nélkül a világ-könyvtárjaikat, mert két világ-könyvtárról van szó, mert a csapásaim megszületnek betegségekként, amikkel nem lehet már régóta mit kezdeni, hiszen vérből vannak.

Tehát Istvánban több, mnt egy éve folyamatosan csalódom, először az Attilához, mint világ megváltójához történő hozzáadásom miatt, nem értettem, csak annyit, hogy ő jött először ide megmenteni engem. Csak egyetlen egyszer kísért el engem farmert venni, mert én hipnózisban voltam, egyedül nem tudtam közlekedni 1987-ben már egyáltalán. Nem vette észre, hogy nem vagyok magamnál. Mivel az elmeosztály felemelt időnként, vitt dolgozni, segített főzni, mosni, takarítani feketemágiával, nem engedve, hogy a gyerekek valamit észrevegyenek, hogy megmaradjak olyannak, amilyennek megismertek egykori Földanyaként, így tartottak engem minden fertelem között. Egyébként csak feküdtem a Zsóka Kacsa halálnépe, ózdi zenészek feketemágusai között, a média horrorosai között, cigány sátánistákkal körülvéve, minden szellemvilágával Romániának, ezeket ábrázolták hatalmas lényekként, minden merénylet végrehajtóival, amiket el is mondtam másoknak, mint kivégzés, leütés, rándulás, gyalázata a kurvák sorsának T. Asztalos Ildikó jeruzsálemi utcanépével. A Győri kapui utcanépek kísértek végig támadva minket, eltulajdonítva mindent a lakásokból, összemocskoltak mindent születésem óta Mary Zsuzsa kezdetével, angyali főszerepemben az Időjelek főszereplője helyett a sátánistái Müller Péternek, testemben 1986. óta a világ uraival.

Szertartás keretében mentem férjhez füvet szívva közben, amit néha eszmélve nem értettem, milyen szertartása ez Illéséknek, amikkel a Csillagrend megrendezte az esküvőt tavaly márciusban. A szertartás földöntúli hatalma a Csillagrendnek, mely egyedül adhatja össze a világon mindenütt a párokat, a fit és az asszonyait a labornak laborral, a megmaradt Isteni embereket csillaglényekkel.

A tisztátalan lelkek és állatok esküvője az emberi testet gyalázó fertelmeseivel a vasvárosnak nem engedélyezett.

Nem értek semmit, mi ez a játék, kihez mentem hozzá, mikor azt a férfit szeretem, aki megérintette a szívemet, akivel egyesültem. Játék volt, de egyikük most kimaradt a játékból állandó világapokalipszise volt már magyarok kislányok áldozóival a borsodiak részéről.

Nem értem, hogy több, mint éve miért nem vették át az ország felett látványosan az irányítást? Józan ésszel gondolkozva nagyon nehéz ügye van a magyar nyelvűeknek, meg az utcanépének a meghagyott magyaroknak, mert nehéz az ítélkezés törvényes keretek között, hogy ugyanazt kapják vissza, amit velem tettek. Tavaly március 7-én játszották el, hogy megyünk átvenni az irányítást, megrendelték a ruhákat, amiket felveszek majd a minisztériumi esten, még szerencse, hogy nem érkezett meg, mert nem tudtam volna kifizetni. Minden nap több, mint egy éven keresztül reménykedtem, hogy valamit lehet kezdeni a szétpüfölt testemmel, tüdőhangommal és a számmal. De semmi sem történt. Már arra gondoltam, játszik valamelyik pusztító, vagy a sátán mint szörnyeteg idejött, a hazugság atyjaként, spritizmusával a tisztulóknak, szeretet vallásaként a világ végére váróknak ismétlésében az 1995-ös eseményeket, amikor a vörös holdhoz érkeztek a bibliájukban, hogy miután megszentesül és megnemesül egész Kelet a cigánysággal, tisztátalan lelkekkel és kurváival a Rákóczi térnek egyszerre fognak a börtön gyilkosokkal együtt feltámadni egy szép új világba, mert többszáz éve tart már ez az állandó apokalipszis lovasainál, hogy mások arcában mossák tisztára arcukat.

Rettegek félelmemben egyfolytában, mikor veszik el a kevés pénzemet ismét, cipekedek a boltból széttaposott lábaimmal beszédre képtelenül, hogy mikor esik le a foga a Révész utcai világ-apokalipszisnek Benkő Lajos utolsó finn-ugor magyar áldozatuk sorsaként. Nem merem beengedni a postást, a fejemben dobog a szívem, hatalmas erővel kalimpál, hogy feljelentenek a nevei a világapokalipszisnek becsületsértésért, jön a bírósági idézet, most már jogosan. Amikor rendőrségi kocsit látok a környéken, vagy idegen egyenruhást a bérház előtt, majdnem elájulok, hogy jönnek engem kihallgatni, mert ártok Magyarországnak a rágalmazásaimmal, ahogyan neveztek a székesfehérvári Magazinnál csúfolva engem kurvaként, sátánként, boszorkányként. Ha egy rendőr megközelítene 2004. óta, meghalnék. Nincs fogam, nem tudok így kommunikációra képtelenül semmit sem intézni, sem enni. Régen első fogaimmal finoman kis falatokat haraptam az ételből, hátul nem rágtam, hogy ne dudorodjon ki az arcom két oldalon, mert azt kiábrándítónak láttam a tükör előtt. Pecsétjükkel kezdtek, hogy az elmeosztály leeszi magát. Mikor a megyei kórház kivégzett Müllerékkel és Dávid Mónika világapokalipszis állandó kivégzőgépével saját sorsát és tetteit hajtva végre rajtam Vaszily Máriával együtt, kiviháncolták a fogaimat. Akartam enni utána, ott maradt az étel a szám körül, amiért csúfoltak az elmebetegei a miskolci alkoholistáknak, amelynek indiai cigány kíséretük volt, amiket láttak és velük beszélgettek a másik világból. Maminak, mint indiai egyik boszorkánynak külön saját kórterme volt a II-es pszichiátrián, s amikor a cigány takarítónővel berendezték, hogy én vagyok a rendetlen, átkértem magam a másik szobába, azt kiabálta az indiai cigány takarítónő nekem, hogy csodálom, hogy Mami megengedte, hogy ide kerüljél - tegezve engem - a szobájába? Mikor ezt elmondtam Tűzkő Judit sorsát már 1997. óta rajtam végrehajtó arabok képviseletének, amelyikkel azonos szürke ruhába öltöztettek engem, azt írta a zárójelentésre, hogy én badarságot beszélek.

1976-os Brigitte Bardot Bertalan utcai halál csapás helyetti két lapát fogam kiszedése óta nem tudok magamról, elveszítettem az egyéniségemet, az arcomat, a Vénusz fej földöntúli hatalmát. Csak egy iszonyatosan rettegésben élő szem maradtam kollektív legyőzésemig. Onnantól minden feketemágiával történt. A fog erőt jelent, minden fognak megvan a saját helye a testben. Fog elvesztése erőtlenség. A szívem ellenkezett mindig a külsőmmel, a szívemben, mely először alakul ki egy emberi magzatban képviseli magát Vénusz, hiszen így fejlődtem ki Ízisz méhhel és hanggal, tökéletességgel. Ezért nem józanodhatok ki soha, mert meghalnék abban a pillanatban, ahogyan meglátom magamat, vagy meghallom a hangomat. Nincs türelmem többé, de csak megy tovább a játék több, mint egy éve, nem tudok mit kezdeni, hiába küldtem el a szívemen lévő állítólagos megváltókat, hogy hagyjanak magamra, nem mentek el. Félek még mindig nagyon. Egész életemben rettegtem születésem pillanata óta. Senki sem szerethetett, aki megtette, megölték a cigányai a médiának. Ők mentek celebnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancsok Ezüsthajója Káel Csabával
  2018-04-15 20:41:49, vasárnap
 
  2001-es Nyírő Gyula kórház, mint állandó világapokalipszis végrehajtói elektromos zsidó csapásokkal, babos kendős kutyáival Baboséknak, melyek rugdalták előttem a székeket, Almássy Csaba pszichiáterével apa 1971-es támadójának időjárás irányítással orosz Hunnia börtön bűnözőként, zárójelentése alapján Illés-Pisti elmebetegségeit leírva a fejem állapotáról, amit elküldtek a miskolci Nyugdíjfolyósítónak, számomra titkosan, ki nem adva a narancsok által, a bíróságra küldték meg tudtomon kívül, az Ezüsthajó média felvette Csillagmedve akkori kocsmai felettese, Káel István nevét, amelyik azt mondta, hogy a gyerek tönkretette őt megáldozva a lányomat valamelyik utcanépe helyett az elmeosztályának. Ezüsthajó az akkor ismételt Anna felébredése Főnix halálvilágával záródó daljáték egyik részlete, azért vehették fel, hogy én majd észlelem, hogy törődnek velem.

Akkor Orbánék már 1995-ös kezdettel a Bertalan utcai Uniós német központtal bíró NagyPán pszichografológiáját ismételték rajtam végrehajtja az összes elmebetegségüket, melynek másolatát be is nyújtottam a bíróságának Miskolcnak, hogy nem értek semmit még, de ez az utca jelenti az életemet, aláhúzva benne a főbb töréseket, idegösszeroppanásokat, melyeket én képviseltem egyedül a világapokalipszist állandóan végrehajtók népe helyett.

A barakkos előttem itt lakó legyek sorsát még egyszer ismételték hatágú csillagához érve a Varjú néven berendezett világkönyvtárával együtt Magyarországnak, így mentek hazugságokkal népünnepélyt rendezni az Köztársaság térére rendezett 1956-os résztvevőkkel együtt.

Nem értem, ha tudták, hogy mi németek vagyunk, így is lett médiába állítva 1980-ig, apa megöléséig Budaiék által, amit a miskolci média ismételt pár éve, Németország trianoni zsidói hogyan mertek megáldozni minket?

Hogyan lettünk utolsó magyarok kakasfrizurás torünnepély keretében történő gyalázásukkal és kínzásukkal születésem óta az RTL KLub által 2004. után Mónika showjához tett kérdésemmel, hogy mikor hagyják abba a kínzását a már ötven éves kislánynak, hogy ezt a németekkel közösen hajtották végre Müller Péterék.

Itt vagyok egy éve, várok, türelmetlenül, annyira, hogy nincs erőm semmihez. Rövid időre tudok kimenni az utcára lebomlott szám miatt, szájpadlás maradványra ragasztott fogsorával a Liptaival beállított fogmegőrzést végző ózdi körzeti fogorvos ellenére, amelyik hagyta, hogy lesorvadjon teljesen a fogazat. A többi fogorvos a Bertalan utcai névlistát ismételte tettükkel, betegségeikkel, kivégzéseikkel. Valamennyi fogorvost a Hunnia börtön tette meg, iskolázta be, mindig feketemágusok és pók népei voltak, mint apokalipszis végrehajtói.

Mi volt a problémája az apoikalipszis énekeseinek a hangommal, hogy csonkításommal mentek zenélni az összes utcanépével pokol angyalai kezdetével Romániának?

Magyarországon csak utcanép van magyarként, amiket megengedtek lezüllesztve életben hagyva dúlöngélni részegen. Jeruzsálem Károlyi bibliai kezdetével Romániát jelenti valamennyi csapásával a világnak, minden tantárgy ellen többmillió éve. Milyen ötlet volt a szám lebontása Gór Nagy Mária nemi kivégzőjétől a Hunnia börtönnek?

Sosem hagyják abba, innen választják ki mindenhová a média vezetőket, meg az utcanépet a névtár alapján.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Romániai szép anyanyelvünk mozgalma Borsodnak
  2018-04-15 11:32:00, vasárnap
 
  Volt iskolai osztályfőnöm férje, Kováth Dániel kezdte el újhelyi Kazinczy nyelvművelői mozgalmát Széphalom központjából, azzal a szándékkal, hogy világ-Magyarországot hozzanak létre az egykori Romániából Rákóczi idejében kivált vaskor véráldozó iszonyatainak, tisztátalan lelkeinek Borsod központjában, melyek 130 éve folyamatosan az István király beállításuk szerinti mészárszékkel történő bejövetel óta átcserélték világ-könyvtáruk alapján az egész világot folyamatosan mészárolva, csonkítva, gyalázva Rákóczi térre.

Születésem óta romániai berendezésével a NagyPán nevéből létrehozott Pszichografológiának távol-kelet pusztítóival zsidókkal rendezték be Szenci szódásuk istállós házát számunkra, kezdték a tökéletes magyar nyelv ellenes csonkításokat, mészárlásásukat, kurvázásukat, elmebetegségeik, tettük és szerepük végrehajtását az embereken.

1983-ban összerakták a két világ-apokalipszis utcáját, az újhelyi Révész és miskolci Bertalan utcákat, melyek fogadtak születésemkor kíséretükkel, azóta termelik ki a celeb folytatását vasnépként, nemi csapásokkal, nemi kivégzőkkel, cigány hentes kíséretükkel, kivégzőimmel. A kommunista kor Szabó Istvánja kezdetével az újhelyi párttitkároknak nyelvrombolással összekötve kezdték ismétlésben a tökéletes magyar nyelv ellenes tömeggyalázásukat már a világ uraival, utcanépével a magyaroknak, elválasztva egymástól az apokalipszis csapásait, menyasszonyi ruha kölcsönző beállításával hatalmas lagzikat rendezve, folytatásként szaporodva a pöcegödrével a Bertalan utcai Pszichografológiának.

Csillagrendje a magyaroknak, akiké volt az egri csillagok, akit 17-es számként soroltak be a számmisztikába, akinek a történelmét rajtam Túri Ference a vaspolitikának rendezte be 1995-ös fogadásomra az űrpusztítójával, űrpókokkal, boxolójával egykori egri támadóknak, ismervén a magyarok történelmét saját tetteik alapján a Hunnia börtöne képviseletében. Én Földanya koromban, meg a Csillagrend népe, mint Magyarország magyarul beszéltünk, mert minden tökéletes a világon felülről való. Kohutok voltak első német ellenségei a magyar nyelvnek árjaként, meg Károlyi Romániája, itt születésemkor le is lehetett volna a világ történelmével.

A magyar nyelvet nem kitaláltuk, megalkottuk folyamatosan nyelvi játékként, tökéletesen, mivel az Istenek nyelve csak szép lehet. Kazinczy Ferenc Földanya népeként megreformálta, mivel állandó harc történt Magyarország ellen Románia által, így került bevezetésre a latin nyelve az olaszoknak állandóan, mivel oda tették az egykori képes történelem alapján Hunnia börtön által kitalált Romulus és Remus központját az ikreknek. Iker csillagképet hoztak létre ekkor a római egyházzal. Mindenki, aki tökéletes művet hozott létre a Földre merészkedve földönkívüli volt, akár Petőfi a Csillagrend tagja.

Játszottunk zagyva szavakat is, így jött létre az angol nyelv, gyerekjátékból.

Románia vasnépének, amelyik ismeri önmagát, mert Rákóczi fiaként tüntette fel egyik állandó kivégző feketemágus rendje, a rózsakeresztes rend st. Germainját, tehát onnan erednek a közös nemi gyalázásuk I. emelet állandó beállításásával az űrhajós kíséretének a világ-apokalipszisnek, együtt a sátánjával a világ uraként legyőzőmnek zöld-sárga dala alapján a Kex együttesnek, együtt a Bizottság beállításával feketemágusok rendje Ortodox és pusztító zsidóival, Vörös Oroszlán zsidóival, antikrisztusaival, avatárjaival, pusztítóival, mint feketemágusokkal, összes kommunista elmebeteg feketmágiájával, ez jelenti Románia magyarnak jelenleg magát mondó vérben fürdő, gyalázatból létrejött világ csapásait, amik Szép magyar nyelv mozgalmat hoztak létre borsodi központtal, ide hozva engem gyalázatukkal azzal, hogy az utcanépet gyalázzák az alkoholisták, megírva a Kelet Íziszként áldozóimmal a végtelen apokalipszisét Ménesi, mint Kopcsikék Földanya áldozóival beöltöztetve engem jelmezeibe az Ágnes főszereplőiknek, az összes Annája helyetti világapokalipszis végrehajtásával Katalin néven, mely által az összes kurvájuk kiválasztott az egész világon szerepe végrehajtásával.

Magyarország nincsen, itt a Rákóczi idejében Romániából kivált hentesek vannak okkultista véráldozókként, nemesedve és szépülve gyalázatból.
Furcsa Kováth Dániel Keletes Ízisz elméletben Baratta Ágit áldozó egész Kelet és a cigányság a magyar fekete néppel együtt történő emberré nemesítője egyetlen nagy közös áldozásban, a többi Bertalan utcai Pszichografológiai tagjukkal, mint Juhászokkal együtt a véráldozók közül, együtt azzal a Tóthfalusi Istvánnal ide tartozva, amelyik könyve alapján a lábamat a kínai Rákóczi tér emberré nemesítéséhez érve eldeformálták lótuszformára 1973. körül, hogy amíg engem hipnózisban gyaláztak kurvájaként a magyar nyelvűeknek, mint tisztátalan lelkeinek a románai vasnépnek, addig ők ezeket a tisztulókat, tettük, sorsuk végrehajtóit magyar nyelven tanítják beszélni tökéletesen, mint egykori Magyarország lemészárlóit. Nem az volt a megoldás, hogy elhagyjuk valamennyien Borsod megyét, mint állandó romániai apokalipszis végrehajtói, hanem az, hogy minket utolsó árja családként kimentsenek innen a vérpöcegödör közepéből, Miskolcról. Az összes könyvüket rajtam végrehajtották, így szaladtak szét a világ minden részébe. Zenét tanulnak a romániai csapások, mint zenei csonkítók, ide van rendezve az összes szimfónikus zenakara a patológiáknak, miután minden zeneszerzőt minden korban felégettek, mint aggtelki barlang maradványai is mutatják a 130 évvel ezelőtti vérfürdőt, egész Heves megyében, ahová belelepítették saját elmeosztályukat, mint Szombathelyre a vasnépet. Gyalázásom közben a Duna tévéje a vatikánnak, összes baktérium fegyveres országával a világnak világ-Magyarországgá tette a romániai vas elmeosztályával együtt a vasnép Rákóczi tereit, aminek a lírai teremtői hatalommal bíró vasnépei koncerteket rendeznek, születésem óta mészárolva engem a kurváik helyett, mint állandó nemi csapásai a világapokalipszisnek, apokalipszis lovasaiként a bibliájukból. 1989-es rendszerváltásnak nevezték el a miskolci Rákóczi tér felállítását, az orosz semmiről sem tudó katonák kivitelével alátámasztva, hogy a vaskommunista nép az oroszokat jelenti, nem Miskolcot.

Ekkor a nyíregyházi központban lévő Keletes lírai karám feketemágusai végtelen hosszabbítást kezdtek el, jövő felmentő seregével a striciknek, amikkel a Pszichografológiai vérfürdősök összeházasodtak, tisztátalan lelkeket hoztak létre kis pusztítókkal végtelen hosszabbításban történő mészárlásom miatt ismételve folyamatosan a világapokalipszis könyveit, a neveiket celebekkel, politikusokkal.


Másodszor áldoztak 81 éve folyamatosan utolsó magyart közösen, csakhogy mindenki tudta, hogy mi németek vagyunk, így állították a családot össze, utolsó Benkő magyar és Kohut árja német párosként,. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 423 db bejegyzés
Összes: 6877 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 134
  • e Hét: 841
  • e Hónap: 7097
  • e Év: 7097
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.