Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
30 éve ünnepli a kormány a Földanya gyalázását
  2018-04-02 23:52:26, hétfő
 
  30 éve ünneplik a Bertalan utca 2. szám alatti narancs házukba érve a születési kezdetnek a Földanya-Vénusz gyalázását a sátánjuknak, rózsakeresztes rendjüknek, szabadköműves rendjüknek, együtt az Isteni színjátékuk küszöb őreivel, összetéve a két utcáját a világ-apokalipszisnek folyamatosan haladva végig a névtárukon, betegségeiken, tetteiken, melyeket rajtunk hajtottak végre megállás nélkül termelve ki a celebeket, rendezőket, művészeiket, színészeiket, politikusokat az egész világon a berendezett szereplők országain, városain való végig haladással, az álandó behozatalával a parasztjaiknak a tíz emeletes bérházak névtára alapján, együtt a három bibliájával a szentháromságuknak születési Simon kezdet állandó ismétlésével, iszonyattal és fertelemmel minden elmecsapás miatt bénítva, csonkítva, elvéve az emberi körülményeket éheztetéssel, munkahelyi üldöztetésekkel.

Soós névnél támad a narancs lírai kormánya Bertalan utcának Patakyak kivitelével Pataky Ágnes sorsával és főszerepével Sugár Ágnes mellett, amelyik gyalázatával Sugár központot hozott létre, akár mint a többi nemi csapásának a náciknak, amik a háromgyerekes Földanya áldozó Orbán Viktorral kerültek élre a kommunista vasnép semmiről sem tudó orosz katonái kivitelével, német trianoni vasfüggöny felemelésével, rendszerváltásnak nevezve a Földanya gyalázásukat, amit azóta is folyamatosan torünnepként művelnek együtt a humoros műsorok előadóival. Legutóbbi Bach Szlvia Ki Mit Tud--os hosszabbító gyerekkori egyik hangjátékommal debütált a torünnepesek örömére.

Már hatvan éve tart a miattam történő kitermelése az analfbétáknak magyar nyelvi ellenségeként Szenci kezdetével a világ-Magyarország névtárának, a zenészeknek a Rákóczi térről, beállításával az áldozóimnak, végtelen hosszabbításával ceruzarajzokkal is az apokalipszisnek. A Magyar Irodalom könyvükben kiadták, mire készültek a távok-keleti szörnyek behozatalával, milyen Ízisz minden főszereplő helyetti áldozására a feketemágusok urbánusokkal, antiszemitákkal, az apokrifek mellett, melyek valamennyi feszületét Müllerék végrehajtották az áldozásunkkal, mint öcsémen a feketebárányukét, utcanépét a bibliájukból.

Nagy Feróék Csepregi Éva Rákóczi terével narancs színében a kormányuknak, összes Ferenc állandó politikai kiválasztottjukkal a Jánosok mellett, többi kiválasztott neve mellett a semmiről sem tudóknak, mint Ágneseknek, Gabrielláknak, Mariannáknak, minden Katalinnak, Veronikának, Ildikók és Erikák tudtával Földanya felett szétpüföléssel és állandó gyálázással azért, mert tökéletesnek gondoltak, meg szépnek láttak, szép hangúnak, amit nem bírtak elviselni, meg azt, hogy nem ismertem férfit, iszonyatos lyukként való állandó gyalázással járó haláltusát hajtottak végre melleimnél fogva való majdnem húsz évig tartó kínzással Király Linda halál sorsaként, a halál népeivel Indiának és Romániának egyetlen nagy közös áldozásukban nemesedve, tisztulva, szépülve, emberré penitenciásodva a gyalázatuktól.

30 éve ülnek tort, akkor ment ki a Föld pályájáról. Magyarország néven a magyar neveket felvettek, mint Magyarország ellenes csapások lezárt határokon belül vasfüggönyös Miskolccal üzent az ég seregének, akik megjöttek állítólag tavaly, de nagyon későn már. Magyarország folytatva a Hunnia börtönével Orbán Viktor személyében narancs színében azt, hogy a magyar nép tisztességes, becsületes mindazok ellenére, amit az egész világegyetemen ellen elkövettek így ahogyan vannak közösen, reformátusaival a szőrösöknek, Mohamed egykori támadóival, akik sorsukat és tettüket rajtam hajtották végre, saját Istenemet meggyalázva, népe gyalázatát rajtam végrehajtva. Én temettem arról, hogy Szulák Andrea, ózdi halál tágul és szűkül.


Mexikó népe beállított engem Kolcza Mária, romániai többmilllió éves haláltáncoltató földönkívülije szappantisztító sorozatába Erős Antónia hullája helyett a Hunnia börtönnek, meg a Megveszem ezt a nőt-be sátán Évájaként Andó Marianna szőke kivégzője helyett Ádám és Éva népének, amiért létre voltak hozva az összes zsidó néppel, mint Heródesével Földanya áldozásban jelenleg narancs színben, valamennyi nácijával a Talmudnak Földanya áldozásban szőkék helyetti agyi támadással, összetörésemmel, nemi gyalázatukkal, mert nemi csapásnak voltak létrehozva. Megkérem ezért Mexikó népét, akik sokat szenvedtek a Hunnia börtön állandó törpe Katijával történő kezdetével a világ-apokalipsziseknek, a magyar nevűeket indítsa útnak fényevéssel az országból.
Ugyanezt kérem Argentinától, amik ellen a Két Kállaija volt a tisztátalan lelkeknek Raffai Csillával, Madonna elmeosztályával, hogy indítsák útjukra a magyar néven szereplőket, Ausztrália szintén.

Ázsia támadóim szerint emberek áldozásából állott elő a cirill betű kezdetével, haladva végig a számítógép betűtípusain Bot kormányával feltételezés szerint a Hunnia börtönnek, majd ment Ausztráliába, bejárva a világ összes országát, ahol nincsenek emberek.

Malek teremtője ismerte a Föld történelmét a narancsokkal együtt, tudták, ki vagyok, tudták, hogy kit csonkítanak, gyaláznak harminc éven keresztül, tor ünnepében a genyó utcanépének.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A panaszkodó Föld jelentkezik, akit lenéznek
  2018-04-02 20:27:55, hétfő
 
  A Föld panaszkodik, hogy fényevésen tartották a világ állandó kihalatói maguk helyett, meggyalázták folyamatosan a tisztátalan lelkek maguk helyett, megcsonkították folyamatosan a kommunikációs tökéletes magyar nyelv ellenes csapások, mindent végrehajtva, ami saját tettüket, mocskukat jelentette, véráldozással nemesedve emberré egyetlen nagy közös áldozásban.

Ma azt mondták rám, hogy én panaszkodom, amikor más romániai apokalipszis végrehajtójának is meghaltak a szülei, a családtagjai, valamennyi apokaliptikus csapás így mártír már egész Romániában, mint világ-Magyarországon a nevemen Bot kormány óta emelkedve, cukorbetegségét megkapva a többi cukorbetegével együtt 2011-ben, lábaim tönkre tevése kezdetével elefántlábként Kárhágó együttes elefántüvöltésekor, amikor Afrikához értek ismét öcsém megölésével Malek Andrea állandó apokalispzis végrehajtójával, rendetlenként is Földanya áldozója Amerikának, mivel az engem meggyalázó és öcsém megölője, mint nemi társa az amerikai földrengés utáni teremtője az ottani elmeosztálynak, sőt az egész világ elmeosztályának.

Miért panaszkodik a Földanya, miért írja le, hogy leplezett, segítséget kért négy éven keresztül, ha a közömbösök, belőle élők ebből semmit sem fognak fel, csak azt féltik, amit eddig elértek.

A lírai karám narancs színében leplező költőkről annyit, hogy ugyanúgy tekintedő a némaságuk, mint a cinkosság hatvan éven keresztül, lehet gyerekük, unokáik, egyformán ítéltetnek meg a hosszabbításokkal, végtelen apokalipszis végett.

A cinkos, hosszabbítás, közömbösség egyformát jelent, úgy tekintendő, hogy maguk hajtották végre a Föld gyilkolását és mészárlását.

Dühös vagyok, amikor a magyar felvett nevűek végtelen hosszabbítására gondolok, a körutazgatásaikra, a főző műsoraikra, a tehetség kutatóikra születési kezdettel elölről kezdve a hunnia filmeket, szív küldi szívnek Szomorú vasárnapot, mely kimondottan a tiszta szívűek mészárlását jelentette Románia néven.

Dühös vagyok és tehetetlen a közömbösséggel és cinkossággal szemben, már csak azért is, mert mindenért, ami őket érte, minket támadtak.

Jelenleg az ENSZ-e miskolci vasvárosnak integrálja a termékenységi törzseit az engem 18 éven keresztül kínzó nemi csapásoknak, mint Új-Kígyóssy népének vasfüggönyösként, együtt zárták le a határokat.

Már nincs kivel szóba állni, kikapcsolom a gépet, nem veszek részt semmiben, hiszen egyedül voltam együtt az öcsémmel, apával, nagymamáékkal, senki sem volt mellettünk, értünk Magyarországon, mint felvett nevű Magyarország ellenes csapások közül. Lehet hangsúlyozni a médiájában Miskolcnak, hogy magyarok, talán a többi országban azok, akik apokalipszisben nem vettek részt, ezt el is hiszik, hogy magyarok élnek itt.

Mondtam, hogy "Magyarország temetőföld, posztumusz humusz, büntetése soha el nem évülő priusz, bűnjel itt a csillag is, mert felragyog, s lehull..." Időjelek egyik narancs lírai karámja írta a vasországról.

Magyarország jövőjét elterveztem, csak emlékhelyek maradnak azokon a helyeken, ahol főbb vérengzések történtek a magyar nevűek neveivel, tetteivel, apokalipszisének felsorolásával. Magyarország nem létezik többé. Tőlem függetlenül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 1036
  • e Hónap: 7277
  • e Év: 59543
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.