Regisztráció  Belépés
evavicus.blog.xfree.hu
,,Jőjj pihenni, szabad perceidben, gépek, számok fáradt embere! A barátság meghitt otthonába hív a költő, - beszélgess vele." /Veress Ferenc/ Szuhanicsné Bencsik Éva
2001.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Fiatalít és fogyaszt
  2018-04-20 10:13:36, péntek
 
  Fiatalít és fogyaszt, a többség mégsem eszik belőle eleget - Így vihetsz be több kollagént
Mutatjuk, miben találsz kollagént, és elmondjuk, miként hat.
voros hus fuszerekkel


A kollagén természetes módon van jelen az emberi szervezetben. Ez a zselés anyag megtalálható a bőrben, csontban, izomban és kötőszövetekben, melyekben ez a különleges fehérje támogatja a szervek és szövetek elasztikusságát.

Funkciója, hogy regenerálja a bőrt, javítja az ízületek mozgását, sőt, könnyebbé teszi a fogyást, mivel aktívan közreműködik az anyagcserében, és étvágycsökkentő hatással bír. A szervezetben a kollagén mennyisége már 25 év felett csökken. Mivel a kollagén a test egyik legfontosabb fehérjéje, hiszen a teljes fehérjetartalom 30%-át teszi ki, pótlása diéta vagy fogyókúra periódusában különösen ajánlott.A kollagén és a fogyásA kollagénnek elsődleges szerepe van az izomépítésben, az izmok fenntartása pedig sok kalóriát igényel, ami felpörgeti az anyagcserét. A kollagén segítségével alakul át a szénhidrátokból származó glükóz energiává.
húsleves

Antioxidánsokkal kombinálva ez a zselés anyag regenerálja és újjáépíti a sejteket, emiatt a test feszesebb és formásabb lesz. Intenzív, rendszeres mozgás, edzés esetén elengedhetetlen pótolni, hiszen mintegy katalizátorként működik a test megújításában.


A kollagén természetes forrásaiAz egészségtelen táplálkozás és a fogyókúra kellemetlen velejárója a megereszkedett, ráncos és fénytelen bőr, valamint az izomtömeg csökkenése. Ha ezt ellensúlyozni szeretnéd, fogyassz minél több természetes kollagénforrást a mozgás mellé. Ilyenek a csontleves vagy a húsleves, a halak és sovány húsok, a piros bogyós gyümölcsök és a fokhagyma, melyekben egyaránt van kollagén.


A főzött húsok zselatintartalma kiemelkedően magas, ahogy a kocsonyáé is.A sötét leveles zöldségek, mint a spenót és kelkáposzta, óvnak a szabad gyökök ellen, melyek lebontják a kollagént.

A narancsszínű zöldségek, mint a répa és édesburgonya, A-vitaminban gazdagok, mely helyreállítja a sérült kollagénmolekulákat. Emellett a szervezeted saját kollagéntermelését fokozhatod, ha a fehérje előállításához szükséges C-vitamint biztosítod számára.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 230 db bejegyzés
e év: 1729 db bejegyzés
Összes: 10809 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 595
  • e Hét: 595
  • e Hónap: 34862
  • e Év: 732379
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.