Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Imádom ezt a dalt!
  2018-09-26 16:27:24, szerda
 
  Nagyon nagyon jól sierült, és bizony ez az én stílusom, és táncom ésésés..... és lemezszerződésre készülök, és felvételekre és hamarosan forgatunk ismét. Hihetetlenül jól sikerült, imádtam minden pillanatát. Igaz jó hosszúra sikeredett a felvétel, azaz mikorra sorra kerültem, de jó volt mindenkivel találkozni, beszélgetni stb.....
Ne m igazán van időm, hiszen ma is festünk, kifestjükl az egész lakást. Már ideje, talán már nem lesznek kis kézlenyomatok már utána. Jönnek a barátnőmék Kaliforniából, szeretném ha teljesen rendben lenne a ház addigre. Van is idő, hiszen majdnem egy hónapunk van rá. Persze addig is folyamatosan megyek, megyünk, de ez a munkám, nincs kecmec, sőtt! Kihívások elé vagyok állítva. Közben készül a következő dalunk is a gyereklemezre, ami immáron a 6. lesz, és hol van még a sok sok dal, amiket nem énekeltünk fel.... Rengeteg minden van tervben és ötletek hada sorakozik a fejemben, de egyszerre nem lehet mindent megcsinálni, de haladunk. Hogy sikerül-e eljutni nyaralni még nem tudom, de rajta vagyok a témán, bár 5 emberre kimondottan egy vagyon így utazni, de még meglátjuk hogy alakul az idő és a keret rá. Mindenesetre párhuzamosan történnek a dolgok, és mindenre figyelni kell. Igen feszített a helyzet és minden nap van valami, és mindig vár valami és mindig történik valami..már csörög megint a telefonom.... köszönök is el! Puszi!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak a jó dolgok.....
  2018-09-21 21:23:36, péntek
 
  Hihetetlenül visz az ár magával.....születnek az új dalaim, szöveggel, dallamokkal. Nem mondom, hogy keveset dolgozom értük, de egyre szerelmesebb vagyok a zenékbe és a hangszerekbe. Közben Toncsiéktól kaptam egy gitárt, nem is akár milyet. Alig tudtam elfogadni, de még az órák nem kezdődtek el, rengeteget dolgozik és én sem unatkozom egy pillanatig sem. Folyamatosan stúdióba járok, vagy a dolgozószobámban ülök és szöveget vagy dalt írok. Heti 3 edzésre járok ettől a héttől, ami nagyon kemény, már a jobb vállam és a hüvelyk ujjam is fáj, sokszor nagyon, de nem adom fel, jöhet bármi akadály, akár a depi, ami a hét elején a nagy leterheltségtől, és a szombat esti kulcs az autóba zárás után nem is csoda. Na az nagy történet volt, mert rátérdeltem a hátsó soron, és becsuktam az ajtót....onnantól egy reménytelen álomnak tűnt, de végül minden jóra fordult. Egy csodás csapatot ismertünk meg Tatáról, és hát igazi úriember volt a talpán.... de komolyan! Szóval kikészült a kis szívem, ami nem csoda, mert az elektromos tolóajtós autók reménytelen kihalászni a kulcsot....és teltek az órák, a telefonszámok fogytak....és a végén csak megoldották <3 A hétfő kedd szinte erőszakoskodnom kellett , hogy meg tudjak mozdulni és tenni-venni, de mindkét nap 2-3 óra alvás becsúszott délután, mint akt leütöttek. De jött a szerda, és már a kedvessel Vácon kicsit randiztunk, múzeumoztunk, mementori kiállításon voltunk, nem is tudtam, hogy van ilyen a főtéren, múmiák....stb nagyon nagyon régről.... Kávé, hamburgerezés, mert van Gm is, ami az én nagy kedvencem, és csirke hússal....hm..... Szóval beindult a hét, és csütörtökön már mentünk énekelni, Dorothy kitalálta, hogy a szabadidőnkben kukkantsuk meg a Kamalduli remeteséget Majk-on. Hű, egy újabb élmény, ami feltöltött, persze előtte aludnom kellett 20 percet, mert az ilyen regenerálódások nem mennek egyszerűen. Szóval fantasztikus hely, és okt. 31-ig nyitva van, ha valakinek kedve szottyanna odamenni.
Majd mentünk egy ovi-szülinapra.
Hazafelé dugó dugó hátán, így az aznapi tv felvételről lemaradtam :-( de 4 hét múlva egy újabb lesz, remélem arról nem csúszok ki.
Ma nagyon tevékeny voltam már, és muszáj is volt. Már reggelről beraktam 3 mosást, meg egyet a kutyusoknak. Rendet tettem, és go edzésre, majd bevásárlás. Nagyon jó, hogy megnyitott a Lidl Veresen, de rengetegen voltak és sok üres polc volt, de amire szükségem volt, mindent megvettem. Majd posta egy csomagért, és haza. Gyorsan megfőztem az ebédet, ami currys -ananászos csirke Basmati rizzsel volt. Hiába volt egy kiló csirke mell, a drágáim megettek mindent, így estére még sütöttem nekik túrós batyut :-D Mert egy kis éhenkórászok az én drágáim, ami nem baj. Ebéd után irány a kert, mert jön a hűvös és én már nem igazán szeretek a hidegben kint szöszmötölni, ha nem muszáj . Mert fázom. Így mindent megcsináltam ami még kimaradt szerda óta. Rendbe tettem a rózsa kertet, minden gyomot és koszt kiszedtem, majd nagy virágos kert gyomlálása következett és végül a kiskertem, amiből már szinte minden kijött. Csak néhány mángold van már benne.
A drágáim letakarították a medencét, amitől könnyes búcsút veszünk és felköltözik a padlásra.
A kert csodás, és bizony mutatkozik az ősz, mert a levelek elkezdtek potyogni. Lepermeteztem a rózsákat és a leandereket lisztharmat ellen és gombaölővel, hogy a következő hetekben se tudják megtámadni a betegségek.
Holnap már csak annyi időm lesz, hogy csináljak egy gyors ebédet és go ,mert vár a munka. Munka után még stúdió. Vasárnap is énekelek, nagyon szeretek énekelni mindegy mit és mikor, de ami most elkészült dal, az egy álmot valósít meg. Mert ez a stílus valamiért nagyon sokáig bujkált a lelkemben az álmaimban,,,és most megvalósult. Remélem a hozzá fűzött más álmok is kapnak helyet a nagyvilág pillanataiban. Sajnos ez a blog megszűnik hamarosan, de egy újabba kezdek majd,csak legyen elég indíttatásom hozzá.
Mostanában olyan jó dolgok találnak rám. Rengeteg felkérést kapunk, sajnos sokat el sem tudunk vállalni. A gyerekdalok is születgetnek,tényleg rengeteget dolgozom, és mellette itt vannak a kis drágáim, akik ugyanúgy igényelnek, bár már olyan nagyok,mégis gyerekek még. És nem feledkezhetek meg a kis négylábúimról sem,mert velük sem kevés a tennivaló, de imádom őket is. Spooky most is itt ül és hallgatja velem az új dalt, mert mennie kell vasárnap a tv felvételen. Ráadásul nem kis dolgot kapok, ha minden igaz, mert valaki mögém áll majd zenélni, aki az én szememben nagyon nagyon nagy ember, és nagyon-nagyon szerény, és nagyra tartom a tehetségét, mert sokan sehol sem lennének nélküle. DE ez még kiderül addig, hogy sikerül-e .
És hogy mit fognak szólni ehhez a dalhoz :-) Majd kiderül. Mert ez bizony réteg zene, a jazz a swing ezt nem mindenki szereti, de azért egy bárban, egy üveg bor mellett , vagy a kedvessel....na jó....hamarosan hallható lesz itt, ott, de ez még legyen a jövő zenéje és a jövő titka. <3
Megyek a gyerkőcökhöz egy kicsit :-) Csodás estét és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó napok...
  2018-09-13 16:00:38, csütörtök
 
  Sajnálom, hogy meg fog szűnni itt a tárhely. Valamerre majd keresgélek.
De most rengeteg teendőm van, mikor nincs :-)
készülök két tv felvételre,kezdem kicsit összeszedni magamat és a lakást. Kellemes idő van még mindig. Rövid naci , kis felső bőven sok is , de egy konty nagyon feldobja ...főleg a fekete macskás fülbevaló :-)
Ez a hét sem volt unalmas, mint ahogy a hétvége sem. Rengeteget mentünk. én már pénteken kezdtem, szombaton Dorothyval folytattuk, majd velem jött Idamásdra és vasárnap is egy nagyobb falatka várt ránk. De mindent sikerült megoldani, de azért leültem, mikor előállt azzal , hogy ő ennyi idő alatt nem tud megtanulni ennyi szöveget. Nos 3 dalról lett volna szó, de egyik sem ment neki. Előszedtem ks tudásomat és tudományomat és csak meglett a műsor :-)
Azért a profizmus nem azt jelenti, hogy nem készülünk és majd megélünk abból amink van. Azért az én fejemben rengeteg szöveg és dallam és ötlet, csak hát az ember lánya elvárná, ne csak az ő hátán másszanak mindig fel, hanem álljon meg mindenki a saját lábán egy idő után.
Na de most nagyon össze kell szednem magamat ,hogy ezt a dalszöveget a dallamra összehozzam. Maga a hangulata a zenének és a története meg van, hogy miről szóljon, csak hogy ezt milyen formában, hogyan, az okoz nagy fejtörést .-)
Gyors ebédet főztem , paradicsomszósz, és tészta, mert nem sok időm maradt rá, De etsénként mindig sütök, főzök még valamit. Tegnap tócsni volt, de még milyen finom! hm.....
ma is lesz nekik meglepi, de majd este <3 A drágám is csak este jön, így van ma lehetség a saját dolgaimra.
Azért érezni már az ősz illatát, de az indián nyár minden pillanatát kiélvezem.
Aztán valahogy csak eltelik majd a hűvös idő, hiszen akkor nem igen szoktunk leállni,így nem igazán van időm a hidegre összpontosítani :-D Azért is vagyok kicsit kusza, mert közben csinálom ezt azt...na majd még jövök :-) Puszi


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új blog helyet keresek és indítok!
  2018-09-05 09:38:34, szerda
 
  Még nem tudom merre, de mielőtt megszűnik ez a webhely, kiírom!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát ez szuper! Zárt rendszerré alakul!
  2018-09-05 07:34:56, szerda
 
  16 év után jön egy értesítés, hogy egy hónap múlva, ha nem fizetek, akkor megszűnik a belépési lehetőség ide. Az a jó, hogy szinte mindenhez ezt az e-mail címemet használtam, de regisztrálásokon keresztül, minden egyébhez! Most kezdhetek mindent elölről? Írhatok át mindent? Nem lesz ez így jó!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szervusz szeptember!
  2018-09-04 15:57:21, kedd
 
  Hát beköszöntött az ősz, és beköszöntött vele az eső és a bússág. nehéz ezen átlendülni, kicsit visszahúz. Merítkezem a az elmúlt hetek történéseiből, a sok élményből! Elkezdődött az iskola és vele együtt a koránkelés, az eső.... A gyerekek szülinapja nagyon jól telt. Együtt volt a család,végre. A torták csodásak voltak.
Tegnap elmentünk az ofotértbe, az egyik lányom k szeretné próbálni a kontaktlencsét. Remélem tetszeni fog neki és nem viszi majd túlzásba a viselését, mert még azért fiatal hozzá. Vásárolgattunk. Annyira jó ruhákat tudtam venni, és végre találtam egy olyan melegítő gatyát, ami tetszett és jól is állt. Hihetetlen, de amiket elviszek próbálni, mind jól áll, és tetszik magamon. És pont jó. Kicsit bizakodó vagyok, és sikerül, mégis nem ezt érzem, nem ezt látom. Azt hiszem azért, mert nem teszek meg mindent amit elvárnék magamtól. Most küzdök magammal. Igen küzdök, mert még szeretnék 3-4 kilótól megszabadulni, de valamiért nem engedem magam, pedig erre még szükségem van. Még nem vagyok elégedett. DE ! Igen itt a de! A fék mindig közbe szól. Azt hiszem vissza kell térnem a szafis termékekre teljes mértékben, mert megint bekavartam az étkezésekkel magamnak. A sok szülinap, és a torták, igen! És annyira felbátorodtam, hogy már jobban vagyok,hogy egy egész kiflit megettem, nagy vidáman, majd másnap jött a következmény....és még most is viselem őket.
Nem szeretem, hogy ilyen engedékeny lettem magammal. De azt hiszem mostantól megint be kell húznom a féket.
Kezd kisütni a nap és kezd megint meleg lenni és vissza kellene rázódni az életbe, d tudom az ősz kezdete mindig megvisel, mert el kel búcsúznom a nyártól, a valódi szerelmemtől, a melegtől és a fénytől,és a teraszomtól. Tudom,hogy még lesznek napok, amikor jó idő lesz és még ki tudok ülni a teraszra dolgozni, vagy csak múlatni az időt.... mégis búcsúzom a nyártól.
Sok lenne a teendő mégis hagyom magam elveszni a pihenés óráiban ebben a napban. Vannak ilyen szakaszaim, amikor hagyom, hogy felengedjenek a feszültségeim és elpárologjanak, és a folyamatos készenlét megszűnjön, és kicsit leálljon.
Hagyom belesüllyedni magam, majd kilábalok belőle,mert a teendők nem engedik, hogy teljesen elhagyjam magamat.
Most ép készül a rizs és melegszik a hús és még egy jó kis ubi salit szeretnék készíteni .
Kicsit kizökkent a mélabúból. És persze a telefonok. Mindig csörög, mindig minden nap. És bizony akik ezen a pályán mozog, nem igazán teheti meg, hogy nem veszi fel a telefont.
Meg is jöttek a lányok, kicsit későn, de akkor jöhet az ebéd! :-)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 86 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 29
  • e Hét: 161
  • e Hónap: 956
  • e Év: 956
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.