Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Megpucolja a cipőjét
  2018-01-31 05:01:58, szerda
 
  A szőke vasárnap az állomásnál a villamosmegállóban megpucolta a cipőjét, és ez az árulásán is túltesz, magyarul "máj gráv ca dézértarjá". A cipőpucolásból egyenesen az jön le, hogy a "tisztaság és a rend benne van a vérében", ilyen a koldus cigány világban még egy nincs, a szőke sincs ott, csak a direktor ilyen hologram szerűen teszi oda, nem ezért mentem le koldusba, kicsi ügyes román- magyar iskolás kurvát itt helyben Tordán is lehet kapni, Kolozsváron annál inkább, nem kell Récekeresztúrra mennem, pont egy ilyen hiányzott, mert púp a hátamon már van. Én is szeretem e rendet és a tisztaságot, de mit csináljak, a rendetlenséget és a koszt az előbbieknél is sokkalta jobban szeretem.
Azt éri el az igazgató, hogy ahogy mondtam a szőke is egyre közelít a Top 200 fele, sok sikert. A feleség az én nézetemben nem arra való, hogy legyen akit elviselni és kerülgetni a házban, nem a fejfájás hiányzott és hiányzik, az is megvolt már mint a púp.

Mottó:
"Ne ily halált adj, istenem,
Ne ily halált adj énnekem!"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor ő azt mondta, akkor én azt mondtam, hogy azt mondom..
  2018-01-30 02:57:35, kedd
 
  Amikor ő azt mondta, akkor én azt mondtam, hogy azt mondom, hogy én magyar vagyok, erre ő annyit mondott, hogy magyar vagy, utánam ismételte. Aztán ahogy elcsendesedtek a vizek tíz perc, negyedóra elmúltával visszajött Mózes, mert ami után meglopott eltűnt, nem mert odajönni hozzám, elbújt az anyja szoknyája mögé, de amikor látta vagy látták. hogy nincs semmi, akkor megint rámküldték azt hiszem, lényeg az, hogy a végén Mózes a négyéves, és a valamivel nagyobbacska barátja az ötéves Adrián, a boros Mari fia, ketten kikergettek a Béta távolsági buszmegálló területéről, adtam én is nekik, főleg Adriánnak rúgtam egy egészségeset a seggébe, Adrián élénkebb, Mózes kedves, mosolygós és nagy sunyi, de végülis ekkora túlerővel szemben muszáj volt feladnom az előrenyomulást, jobbnak láttam meghátrálni, busz, és haza.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két nagy marha medve
  2018-01-30 02:32:29, kedd
 
  A két nagy marha medve felhozta még, hogy politizálsz, és kikkel politizálsz, látták, kikkel beszélek, nem a románokkal a cigányokkal mi, és mindezt ilyen figyelemre felhívó hangon. Ehhez annyit, hogy egész Románia a cigányokkal politizál, az abszolút regnáló PSD az mind cigány párti, ha nem épp mind cigány, ez mindegy, hogy cigány, zsidó, örmény, az erdélyieknek gyűjtőnéven mindenki cigány aki nem Nyugat Európa, a cigány szocialista politika, nem anti szociális, ez a baj Erdélyben a PSD - vel, ezzel egyidőben mi magyarok még azért szuszogunk úgy ahogy magyarul, nem túl erősen de még szuszogunk, és ez azért van mert az RMDSZ lepaktált ezzel a közönséges PSD - vel, de ezt itt Erdélyben nem szokás tudomásul venni, Erdélyben is mindenki jelen nélküli, jelentelen(neologizmus!) szebb jövőről álmodik , be van rúgva mindenki itt is ugyanúgy mint az egész Nyugaton, mindenki "kékvérű nemes". Az egész román nép is tulajdonképpen cigány alapon működik, családcentrikus szegénységre, szerénységre építkező politika, így lehet élni, a többi az üres módosult tudatállapotban véghezvitt mellveregetés.

A három vagy négy cigány férfi is beleszólt volna a vitába, láttam, látszott rajtuk, hogy mennyire odamondtak volna nekem, de nekik nem nagyon volt szabad megszólalni pont a két román padszomszéd miatt, azért húztak el az ők szájukat még jobban befogták volna mint az enyémet, sajnálom is, élesebb vita alakulhatott volna ki a cigányokkal.
Említettem a jó arcú buszsofőrt, az is végig fixírozott várva, hogy mikor török ki, hiába várta mindenki nem törtem ki, csak szívtam a bőrszivart kegyetlenül. Nem hagyott teljesen hidegen a kis rablás az igaz, felháborodtam magamban de nem adtam hangot ennek a felháborodásnak, és főleg megnyugtatott amikor láttam, hogy Mózes átadja a pénzt Szpérának és azok, Szpéráék milyen jóízűen nevetnek a dolgon, Lodovika volt ott és Máricsika, másra hirtelen nem emlékszem, esetleg valami ismeretlen. És még a kettő marha azt mondja, ilyen nőkkel és Szpéra Máriánára mutatott, nagyon szép nők, Szpéra tényleg csúnyább az ördögnél, úgy néz ki, hogy inkább elfutsz tőle. Ilyen bolondságok naponta történnek a városban, mondjuk ez nagyobb de mindig minden nap találkozol egy- egy bolonddal, aki ugyan nem bolond csak berúgott egyszer és elfelejtett hazamenni vagy két hónapja, ilyenek vannak, ezek élethelyzetek, kis háborúk amiket igazán kár nem átélni, és bent ülni a házban, a regények is jók, vannak jó filmek de a valóság mégis csak valóság, amit nagy veszteség kikerülni, az az igazi. Azt mondjuk, hogy agyban zajlik az élet, igen de az úgy jó ha érezzük a bőrünkön is, és főleg úgy az egészséges hormonális táplálék, fotelben ülve olvasni, filmet nézni lehet, hogy agyilag fejleszt de hormonálisan romból, nem kielégít, hanem kiürít, elsorvaszt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A marhák között
  2018-01-29 19:35:10, hétfő
 
  Megérteni igen de az nem elég kezelni is kell a marhákat, a cigánygyerektől kezdve aki ellopja a tizenöt lejemet innen azokig akik akkor amikor kilopta Mózeske a pénzt a táskám zsebéból a hátam mögött négy középtermetű ötvenes cigány állt, én a padon ültem, mellettem a padon két marha nagy hatvan feletti falusi ember, egy buszból egy mondjuk jóképű sofőr nézett, ahogy a gyerek lenyúlta a pénzt mindenki, na most mi lesz, és így fixíroztak tíz, tizenöt percig. S nem csak fixíroztak, meg is szóltak, elsőként a marha cigányok, csúfondárosan, hogy na mi van, mi lett veled? Csak hátranéztem de úgy mintha nem történt volna semmi, azt hitték, hogy beszarok most, mindenki azt várta, hogy kivágok valami hisztit ott, ilyen kis helyi parádét, senki nem tudta, hogy mi pár éve barátok vagyunk és ez a rablózsdi a kedvenc szórakozásunk. A cigányok ahogy fapofával hátranéztem el is mentek, Szpéra Máriánáékhoz mentek és elkezdtek énekelni, az egyik énekelt. De a két marha paraszt aki mellettem ült az már nem érte be ennyivel, csáj päcit pópä, mi lelt pap? Így valahogy, persze éles gúnnyal, és folytatás, itt hagyod, hogy a cigányok ellopják a pénzedet és holnap mész koldulni, ez is mint Suler a szomszédom, de ez mikor volt egy hete, kötödhetnékjük támadt a bácsiknak..Még hogy én kolduljak, én dolgozok, mit dolgozol te, író vagyok, az is munka, mennyit keresel azzal, politikus vagyok, hazudsz..Itt már elakadtam, és ezt kellett megtanuljam, megtanulni és kitalálni a következő lépést, azaz a választ arra amikor egy marha geci majd még egyszer ugyanezt fogja mondani neked, hogy hazudsz, mit válaszolsz, ezek standard szövegek, és nem szabad zavarba jönnöd, meg kell válaszolni az ilyen vádakat, akkor vagy közéjük való, akkor tekintenek úgy rád mint egy emberre ha az ilyen övön aluli szó pofonokra tudod a választ, a városban már nem kapnak el így de a falu még szinte ismeretlen számomra, jó hogy a bandáim mind falusiak, de a két tapasztaltabb vénmarhának sikerült zavarba hozniuk, ez az amit nem szabad, zavarba esni tilos, nem röhöghetnek ki, sem a szemedbe, sem a hátad mögött, sem a cigányok, sem a románok vagy magyarok, ezt úgy hívják, hogy élettapasztalat erre kell edzeni, s ezt egész nap, vagy még az egész nap sem elegendő. Még dolgoztam ugyebár erős falusi emberekkel, voltam vagyok acél olvasztár, samottozó kőműves, de az nem elég hogy voltam, ezt folytonosan kell csinálni nap mint nap ott kell lenni a marhák között, s akkor lehetsz csak jó. Ők, ezek a marhák leszarják mennyi pénzt hozol az országnak, jó nem szarják le éppen, de az ember esze is így nyílik meg az emberek, pardon a marhák között, és a marhákkal élcelődve, tulajdonképpen az egész egy nagy poén, ami nem mindegy, hogy vagy együtt röhögsz a marha csordával vagy röhögés és sajnálat tárgyává válsz.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lovagok lovagja
  2018-01-28 04:12:01, vasárnap
 
  Meg kell osszam, muszáj, hogy tegnap és ma milyen NO COMMENT kommenteket kaptam ennek a képnek a kapcsán, a szomszédomtól, "Suler Unikum Lovag" valódi nevén Kertész Sanyitól, jó szomszédom itt a Dornei/Körösi Csoma Sándor utcában. S asszondja, hogy 1. Mennyi jött be? válasz: delete, töröltem Sulert. Eltelik néhány óra, megválaszolom a kérdést: én nem koldulok. És vissza jelölöm a Sanyi szomszédot, elfogadja a jelölést, mindez most tegnap este, s akkor jön a következő keresztkérdés a szomszédból: hány cigánné dolgozik neked? így "cigánné" így becézett privátban is..Na, és aztán most már aztán tényleg, hogy végleg töröltem, legalábbis remélem három évig nem veszem vissza, és nem is jelentkezik, de még privátban is jócskán kaptam tőle. Ilyet küld nekem Bacilus raktáros- menedzsernek, magyarán NO COMMENT, úgy volt, hogy beáll raktárosnak, de ilyen hzzáállással? Inkább hagyjuk, nem tudom, hol van az esze ennek a mon dieu-nek? De végül is mégis tudja mit csinál(mon dieu), ez is egy kis gát, egy akadály a nagy futásban, enyhén, lazán tündéri, de a valóság ilyen, pont ez a valóság. Meg kellett osszam azért is mert bár dühömben töröltem a hozzászólásokat, mégis kár lenne nem megörökíteni az ilyesmit, ez is egyik csúcsa a produkciónak, hogy az egyes személyek, minek nem néznek. Megjegyzendő még, ezt a Sanyit hat hónapja kábé még egyszer töröltem, már nem tudom pont miért, de akkorról maradt meg a fejemben, hogy azt mondta, úgy ismer engem mint a tenyerét. Hát tényleg...És vese köve van, elég krónikás ahogy néztem..

A nyáron pisztollyal jött, aki emlékszik, kiderült, hogy csak légiriadó, lég- pisztoly. Nem tudom, egyáltalán nem vagyok szakértő, vajon vaddisznóra jó az is? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tízórai
  2018-01-27 19:29:07, szombat
 
  Ma a tízóraival mentem le, 10:17- kor indul fél tizenegykor lent voltam az állomáson, tele volt a villamosmegálló velük, Bacilus odapasszolja őket, beadja őket nekem mint a szabadrúgást, elsőként Szpéra-(volt Máriána) ült le mellém, jó részeg volt, nem egészen taccs de jó mámoros állapotban, mit hoztál, mit adsz, le vagyok robbanva főleg amióta szivarozok semmire se lesz elég a pénzem, de azért vettem ma egy kiló banánt. Mit hozzak semmit, ha nem akarsz jönni velem pénzt csinálni akkor ne is kérjél, jó megyek veled azt mondja, gyere menjünk, aztán elkezdi elölről vegyél már ennek a gyereknek egy liter tejet, hozzál nekem egy cipőt, közben dörgöli hozzám a combját és a lábszárát, nincs honnan, nincs semmim, elmegy. Jönnek ezek, jön a kövér, amíg rosszban voltam az egész bandával addig a kövér Máriánával voltam egyedül jóban(nem biztos, hogy ez az igazi neve), jön, mit adsz, semmit, adj valami, leköp, jön a szőke, nagy hangulatban vannak. A vaspadon ültem, látom jön a szőke már előkészítettem a tegnapi kenőcsöt, gyere kenjem be az orrodat, pfúúú, mi van, nesze vagy két köpés és vagy két, három rúgás is ..Aztán elmentek.
Elmentek a trolikhoz, volt egy itthonról tartogatott kérdésem a szőke számára, megyek utánuk, közben Flórika amikor ezek köpdöstek és rugdostak, Flórika, hogy de látod te vagy a hibás miért kötődsz vele, és ezért mentem utánuk, hogy kérdezzem meg a szőkétől, ki ez neked, anyósod? Talált - süllyedt vigyorgott nekem egyet a szőke. Flórika egy keveset volt csak zavarba amikor látta,látták hogy kerülöm a szőkét, erre nem számított, senki nem számított erre, és mindenki, az összes cigányné elismert emiatt a lépés miatt. És Flórika most, hogy megint beszélek a szőkével, Flórika megint átment ellenzékbe, csak most egyedül van, a többi az mind mellettem van, most már hagyom, hogy vartyogjon, ölre inkább mégse mennék vele, és főleg már nincs akkora hangja, eddig ordított, meg is ijedtek mind, én is, olyan volt mint egy vállalat igazgató, a terhessége által elszenvedett hormon átváltozások miatt, gondolom, nem vitte ki lábon olyan könnyedén a gyereket, ő nem barna, szőke az is, belebetegedett, de már mintha kezdene helyrejönni, ám részleteket a terhességről nem tudok csak amit utólag konstatáltam, hogy na ez bezsongott. S azért volt és van most is lemaradva a történettel, mert ő Flórika a három évből másfelet ki volt maradva, nem volt itt, lehet épp kórházban volt, ki tudja, a többiek is csináltak közben gyerekeket de azokon észre se veszed, hogy terhesek, főleg amelyik amúgy is pocakos, eléggé pocakos mindegyik. Szinte mindig terhesek, van amelyik egyfolytában terhes, meg se kottyan nekik, a barnák úgy bírják.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szőke télen
  2018-01-27 18:05:07, szombat
 
  Szőke téren, télen semmi haladás , a tegnap délelőtt be akartam kenni az orrát vietnami kenőccsel elzavart. A Monostoron voltak, én már tegnap reggel fél kilenckor lent voltam az állomáson hátha érkeznek a távolságival, nem jöttek, haza akartam jönni, nem volt valami meleg de aztán meggondoltam magam az otthoni meleg egy idő után irtózatosan unalmassá tud válni, hátha mégis feltűnnek valahol és elindultam körútra, Märästi, senki, felmegyek a Monostorra látom Máriáná - Szpéráékat anya és lánya, mondom itt vagytok, a troliból láttam meg őket az Union- Big körül. Le is szállok a troliról, nagyon fáztam,gondoltam bemegyek a azt hiszem az a Bigbe, még sose voltam ott, bemegyek és keresek egy ablakot ahonnan leskelődhetek, hátha itt van a szőke is. A Bigben semmi ablak csak falak, de volt vietnami kenőcs, egy lej, vettem egy olyat, az a kámforos, hűlés ellen, be is kentem az orrom alatt, de alaposan be voltam fokhagymázva, de azért gondoltam jót tesz. Ahogy kimegyek a Bigből,az út túlsó oldalán ott a szőke és Flórika, felhúztam a gatyámat és utánuk, vagyis meg kellet várjam, hogy egyedül legyen a szőke, hogy Flórika kopjon le, nem kellett sokat várni, Flórika bement a piac fele a szőke, a csecsemővel az ölében, a Flórika kislányával pedig előre ment, ott van az egyik törzshelye a Transilvania bank előtt szokott koldulni. Repülök is át az úton, neked hány gyereked van, ez az egy mondja nőnemben, onnan tudom, hogy Flórikának lány gyereke van. Aztán eszembe jut a kenőcs, mondom neki gyere kenjem be az orrod alatt és mutatom, mi, gyere már mert elmúlik a hűlésed, soha nincsenek meghűlve, menjél már te, de csak mondom a magam kenőcsét, de nem akarja, s amikor már ilyen jól veszekszünk a kenőcsön megjelenik Flórika, adj egy lejt, nincs, adjál nekem is mint a többieknek, fogja könyörgőre, neked esetleg egy golyót a fejedbe, de ezt már nem hallotta meg, másodszor fenyegettem meg ilyen halálos alapon, először pár napja a Bétánál és most, szerencsére egyszer se hallotta meg, vagy nem értette, ki tudja mekkora cirkuszt csinált volna belőle. Aztán lekoptam mert nem akart tágítani a szőke mellől, ez reggel tíz körül volt fél kettőkor találkoztunk megint az állomáson, a szőke persze, el volt ragadtatva a kenőcstől, nagyon boldogan intett két keresztet, hogy így vágjon szét a vonat, én vissza mutogattam, hogy elvágom a torkodat, erre ő megint vissza, hogy is az enyémet, ez az állomás várótermének az ablakain keresztül, én bent voltam, ők meg kint.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dubaj Dubaj
  2018-01-25 05:08:23, csütörtök
 
  Például Dubaj már tűrhető, egészen aktuális, egy huszonkét éves magyar kurvát még én is bármikor szívesen hazahoznék, és bár valószínű, hogy furkosbottal teszem útra és seprűnyéllel de legalább mégis tetszik, azt is szívesen teszem meg, hogy furkosbottal, seprűnyéllel útreteszem. Dubajból is úgy jönnek haza, olvastam, egy hét Dubajozás után nem tudnak leülni, szétverik a pöcsüket, persze ott jó pénzért.
De azért pénzt erre, ilyenre nem adnék, pénz nélkül is akad, úgy még jobb,veszélyesebb(vannak férjeik, pasasaik) de jobb, recept erre: kezét, lábát, nyakát jó apróra összetörni, a fejét is betörni, a belét kivágni, és bele a levesbe. Még a nyálelválasztásom is elindult..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dubaj Dubaj
  2018-01-25 05:04:41, csütörtök
 
  Például Dubaj már tűrhető, egészen aktuális, egy huszonkét éves magyar kurvát még én is bármikor szívesen hazahoznék, és bár valószínű, hogy furkosbottal teszem útra és seprűnyéllel de legalább mégis tetszik, azt is szívesen teszem meg, hogy furkosbottal, seprűnyéllel útreteszem. Dubajból is úgy jönnek haza, olvastam, egy hét Dubajozás után nem tudnak leülni, szétverik a pöcsüket, persze ott jó pénzért.
De azért pénzt erre, ilyenre nem adnék, pénz nélkül is akad, úgy még jobb,veszélyesebb(vannak férjeik, pasasaik) de jobb, recept erre: kezét, lábát, nyakát jó apróra összetörni, a fejét is betörni, a belét kivágni, és úgy betenni a levesbe. Még a nyálelválasztásom is elindult..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Karrier, karrier
  2018-01-25 04:19:56, csütörtök
 
  Mottó:

"Bacilus azért ejtette fejre a szőkét, mert ő maga is, Bacilus is fejre van ejtve"

Karrier, karrier, de nem úgy, hogy beszúrunk egy egy csinibabát, egy csinibaba után jön a többi, karrier, de nem úgy, hogy megfürdök, megnyiratkozok, megborotválkozok, öltönyt veszek és nyakkendőt kötök, nem így, nem úgy, hanem másként. A szőke klubtagsága hat hónapra fel van függesztve. Egyáltalán már az kirívó nonszensz, hogy a szőke a jó koldus cigányné asszonyok bandájában kimagasló hétszépség, csinibaba, fizikailag elképzelhetetlen, a szőke ott van köztük cipeli a nem tudom hány, húsz, harminc kilós csomagokat és mégis "csinibaba", ez biológiailag nem kivitelezhető de bacilus megcsinálta, ott van, megnézheti akárki, fotózni nehezebb őket de egyébként közszemlén vannak naponta amíg megint el nem mennek nyári, világkörüli útjaikra, szekerekkel járnak újabban, vagyis újabban, most tudtam én meg. És ezek közé szúrja be az én egyetlen mindenhatóm a csinikét, csinike két éve még pontosan beillett a képbe, olyan volt mint a többi,s most egyből nagy ügyesen kikupáltuk, nem magától kupálódott ki, még attól se, hogy engem utánozott volna, én néha ki vagyok kupálva de visszasegít a környezet, visszatérek természetesbe, letettem a bőrszerkót, a tegnap már kaptam is két lejt, nem fogadtam el, nem kell, mondom, milliárdos vagyok. Egy halkonzervet majszoltam a Julius Cézár Mall-ban, majdnem a legolcsóbb hering, 5, 10 lejes paradicsomos, az olajos 20 banival olcsóbb, de ez olyan finom volt.. Az üres konzerv dobozt, ravaszul nem el vittem a szemétkosárig, letettem a bőrözött pad mellé, így kell ezt.

Szumma Szumátra & Szummárium: a népi jelleg meg fog maradni és kész, maximum kirúgjuk a tetűmentesített szőkét, és maximum nem lesz belém szerelmes több ezer-mellesleg nyugdíjas- nő, mint például Havas Henrikbe.. Vagy Vincze Laciba..

Uff, beszéltem!

Post scriptum, még egy nagyon jó gitárost elszart ugyanígy, ide Kolozsvárott, beszúrt egy csinit neki,

Uff! Uff! Uff! Uffál már (a pischába)..

Postás kettő, -úgy fel vagyok kurblizva
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 99 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 989
  • e Hónap: 2441
  • e Év: 7158
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.