Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Nincs Cím
  2018-01-29 18:36:04, hétfő
 
  Ha van egy perced segíts nekem! Egy kattintás , feliratkozást kérnék a youtub csatornánkra. El kell érnünk az 1001 feliratkozót február 20-ig, mert kiesünk a jogdíjak osztásából, a kapcsolt programokat és lehetőséghez való hozzáférést is. Nehéz lenne anélkül érvényesülni a mai világban :-(
Szóval ha van fél perced, de talán még annyi sem kell hozzá, kattints az alábbi linkre ,majd a piros feliratkozásra.
Link

Köszönöm a segítségedet!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már csak percek vannak hátra!
  2018-01-29 18:19:39, hétfő
 
  Teljes a káosz, nem tudom mi lesz velem! Annyira izgatott vagyok!
Az éjjel is felébredtem és órákat nem tudtam aludni. Meg vagyok zavarodva, persze azért dolgoztam egész nap, de a fejemben csak az új dal jár! Már kész van az első változata, legalábbis azt mondta Peti, de nem küldte még át, csak a gyerekdalokat. Azok fel is kerültek a soundcloudra és a youtube -ra egy összeállítás végén vannak.
Link
de az én dalom még nem jött meg. Nagyon ideges vagyok, annyira várom, és közben nem állhatok meg. Délelőtt kimentem egy órára a kertbe, olyan szépen sütött a nap, és annyira jó idő volt, hogy gondoltam kicsit rendbe teszem a kertecskéket. Összeszedtem azokat a növény maradványokat,amik a tél alatt elkorhadtak, elszáradtak, kimentek. Voltak még levelek stb..... ment minden a komposztra, hiszen ezek már majdnem elrohadtak, így pont jó egy ilyen réteg a komposzt gyűjtőbe.
Gereblye, kerti vödör, seprű és némi kitartás után elég pofás lett az udvar és a kert. Van egy kis rész, ahol apró, nagyon apró kavicsokkal van felszórva és járólapokon lehet közlekedni. A drága kutyuskáim összerombolták a tél alatt. Hű, azt a, a mindenit! Egy óra alatt egész jó képet kapott a kert! Imádtam! A kutyuskáim is sokat voltak ma kint, hiszen annyira jó idő volt, had élvezzék a szabadságot <3
Azután feltettem a tésztát, egy gyors paradicsomszósz mellé, és nekiültem a teendőimnek. Rengeteg háttérmunkám volt mára is, és még holnapra is, de aztán megint farsangolunk. Be kel fejeznem mindent, mert utána nem nagyon lesz rá időm :-D
Annyira tutik az új dalok, teljesen imádjuk!
Na hát igen, ezért várom az én dalomat is, mert nagyot fog szólni. Hatalmas bulizós, iszogatós lesz :-) Hegedűvel, tánccal, kis varázzsal! Jaaaaaaaaaaaaaajjjjjj, remélem mielőbb küldi Peti, mert nem bírok magammal!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor az ember becsületesen játszik !
  2018-01-29 14:25:40, hétfő
 
  Nehéz a mai világban becsületesnek maradni? Nehéz igaz hittel végig vinni céljainkig az elképzelésünket? Meg tudjuk valósítani becsületes úton ötleteinket? Igen! Csak lehet kicsit több idő szükségeltetik hozzá, de a várva várt siker nem marad el, ha kitartasz az úton! Nehéz,mikor látod , hogy mások rohamléptekkel haladnak előre, de vajon biztos, hogy becsületes úton? Sok minden kell ahhoz, hogy elérj valamit, de ha a magadba vetett hitet is álcázod, és magadat is becsapod, vajon van értelme csak azért, hogy fent maradj a víztükör tetején? Pedig a mély víz sokszor több lehetőséget rejt magában, hiszen sok minden lakozik a tengerfenéken, és felfelé is...ha csak a tengerekre, tavakra, óceánikra gondolunk és asszociálunk. Igaz?
Micsoda világ :-) DE imádni való. Mert amikor önerődből érsz el valamit, magadra lehetsz büszke, és nem arra, hogy helyetted "robotok" dolgoztak és érték el a sikereidet? Mert úgy valóban a te sikered?
Ha mi nem maradunk becsületesek, mi lesz gyermekeinkkel? Milyen példát mutatunk? Mi lesz a világunkból? Kiben bízhatnak majd meg? Kivel beszélgethetnek majd őszintén? A saját szüleikkel sem?
Apró csalások talán nem feltűnőek, és ki tudná meg. Hát Én ! Magamnak az én véleményem és szemléletem, az én elfogadása a legfontosabb! Hát ne csapjuk be önmagunkat! A gyors dolgok mögött nincs igazi tartalom! És akkor rájön az ember, hogy tanulni kell! Fejlődni, és olvasni :-) Mert az értelem is fontos, nem csak az én és az akarom!
Fontosak vagyunk magunk számára? Igen! Akkor tartsuk értékesnek , fejleszthetőnek magunkat és fejlesszük, tápláljuk agyunkat, tudásunkat becsülettel, kitartással!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elkészül?
  2018-01-28 21:39:34, vasárnap
 
  Ha minden jól megy holnapra elkészül az új dalom, a Tequila. Nagyon izgulok,milyen lesz a fogadtatása, mert nekem nagyon tetszik. De nekem mi nem tetszik, igaz? Viszont ennek a stílusa, a hangneme, a ritmikája, az ütem kiosztása, a hangszerelése teljesen más,mint az eddig hallható, megszokott dalok. Nagyon beleszerettem ebbe a dalba, már csak azért is, mert másodszori nekifutásnak lett belőle valami, és az a valami....már a dal elején hozza a tutit.
Annyira izgulok :-)
Közben elkészült a gyerekműsorunkhoz a stúdióban két farsangi dalunk is. Szerintem holnap már felteszem a világhálóra, ma már nem biztos...meglátjuk, bár itt ügyködöm már az ágyban, szerencsésnek mondhatom magam, mert még csak 9 óra, de a gyerekeket megkértem feküdjenek le, hogy ki tudják pihenni magukat.Én ma reggelre aludtam ki magam. Sokat aludtam, s nagyon jó volt kipihenten ébredni!
Felkeltem, megetetem a kis kutymorgóimat, majd kiengedtem őket, reggelit csináltam a 3 gyönyörű gyerkőcömnek, az egyik lányomat elvittem balettra,a másik kettővel pedig lementünk a szüleimhez.
Eljutottam orgonálni is. Tudtam beszélgetni az anyukámékkal is, kitakarítottunk nálunk, hogy nekik ne kelljen, hiszen mi hárman egy pillanat alatt megcsináltunk mindent. A stúdióban is sikerült majdnem mindent felénekelni, felhegedülni. Legalábbis remélem!
Hazafelé bevásároltunk, mert a hűtő már tátongott. Vásárlás közben megint a bio dolgokat részesítettem előnyben. Éreztem is a pénztárcámon és a kosár tartalmán, hiszen mosta joghurttól, a szendvicskrémig ,szinte sikerült mindent bio-ra cserélni. még az ubit is :-D
Hazafelé elrepült az idő,de már sötétben értünk haza. Bedobtam a serpenyőbe néhány fagyasztott spenót gombóckát, kis víz, só és fokhagyma, és pompás köret lett a sült zsályás, rozmaringos májhoz, amit a szüleim készítettek és csomagoltak. Mindenki vacsizott,majd bedőltünk a tv elé. Válaszoltam a csetekre,beszéltem a legkedvesebb <3 barátnőmmel....és fürdés, ágy...így tartok most itt! Teljesen más állapotban, mert annyira várom, hogy milyen lesz a dal!
A szombatunk is fergeteges volt, akár az előtte lévő nap, farsangi munkával telt. DE volt egy kis szusszanásnyi időnk, beültünk egy olasz étterembe. Remek ízek, a gombakrém leves első kóstolásra meggyőzött! Majd jött a grillezett zöldség.....majd átmentünk egy kávézóba /Budaörsön/ ,ahol nagyon finom kávét ittunk és becsúszott egy zéró is :-) de azt hiszem az kellett egy kicsit ,hogy az esti fellépésünk jól sikerüljön :-) A szervező teljesen odáig volt tőlünk, és várja a megbeszélt időpontok fixálását.
Tündéri volt!
pénteken is egy mennyei kávézóba jutottunk el Bea jóvoltából, a The mug -ba Pápán.
Istenem, még sosem ittam annyira finom olasz kávét! Hát valami fantasztikus volt!
Zajlik az élet, és csak kapkodom a fejem. Rengeteg megvalósítandó dolog vár rám . Jönnek az ötletek folyamatosan. Mégis alig érem utol magamat a munkában. Hihihi
Holnap megint hétfő, és azt hiszem van időpontom masszázsra is. egy ellenőrző

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Remekelek , dejó!
  2018-01-24 15:29:24, szerda
 
  Tegnap valahogy felpörögtem, nem is csoda, amennyi minden történt, de végre sikerülnek a dalok, a szövegek, a ritmusok, a koreográfia , mert már a nyakunkon a farsang. Igaz több,mint egy hónapig tart majd nálunk, és ki sem merem mondani mennyi, de nagyon örülök, mert rengeteg új hely jelentkezett be, akik mellé kerestünk még , így bővült a lefedett terület. Viszont ragaszkodnak hozzánk a már megszokott és megszeretett helyek , emberek is, így igazán most kell csak majd helytállanunk. Rengeteget dolgozunk azon, hogy minden naprakész legyen, és hogy a gyerekeknek a lehető legszínvonalasabb, leglátványosabb, leg-szupibb bulit csináljuk. Sokan lemaradnak rólunk ebben az időszakban, de én azt mondom nem baj, hiszen tudunk menni máskor is, és így kapnak lehetőséget , helyet mások is. Hiszen sok jó ember elfér ebben a kis országban, nem igaz?
Rengeteg munka vár még ránk, és rengeteg minden, de a legszebb, hogy még mindig szuper együtt dolgozni Dorothyval.
Holnap stúdiózunk ám, és izgulok, mert egy cuki cuki dalt írtam, és holnap már nem csak a körvonalak rajzolódnak k, hanem az egész dal <3
Zakatolós dalom dübörög a youtub-on, hiszen a drágám segítségével a videó is nagyon jó lett. Mozgalmas, érdekes, és természetes, én meg imádom őt, hogy ennyire támogat engem <3
NADE! Napok óta ülök a gép előtt és csak pötyögök, írok, gondolkodom.....és ez így megy addig, amíg elégedett nem leszek a munkámmal. Tudom, hogy magasan van a mérce nálam, de engedtessék meg, hogy a saját mércém olyan magasan legyen, hogy mindig feljebb keljen tolni, hogy elérhető legyen :-D Juj de öntelt ez a mondat :-DDDDDD Ma jó napom van végre!
Spooky jobban van, sőt! olyan kis hálás volt a gondoskodásomért, hogy majd megzabáltam őt. Csak úgy fetrengett előttem és hízelgett, jaj majd megzabáltam!
Konornak is kiderült, hogy tályogja van, ami "gyorsan" orvosolható :-)
közben ma már beszéltem a csajok sulijában az ofővel , hogy mi várható, és hogy a lányaim írásbeli felvételije mit hozhat, mire számíthatok, és olyan jó hírt kaptam, hogy egy újabb gondtól szabadultam fel :-)
Az én kisfiammal is töltöttem egy kis időt reggel, olyan jó volt ilyen nyugiban együtt lenni. Átnéztük még a nyelvtant, átvittem a sulijába. Olyan aranyos....mint az apja volt anno.....
Kezd rendbe rakódni minden körülöttem, és az étkezésem is kezd helyreállni, nem akarom megenni a világot :-D
Nehéz volt, és összezavart az étrendem felborítása a vérvételek miatt. Már két hete, hogy visszatértem, azaz próbálok visszatérni teljesen a tiszta étkezés, de nem a tiszta diétára gondolok, hanem ha tehetem és tudom, akkor bio dolgokat vásárolok, paleo liszteket eszem, és odafigyelek, ami megmaradt az a kóla, de olyan aktivitásban élek, és folyamatosan ülök, most nincs edzés sem, mert elment Helsinkibe edzőtáborba a versenye miatt, így a felpörgetéshez kell valami. Ez a kóla vagy egy pohár jó bor az esti indítóm. Több nem is kell :-D
Amilyen nehéz volt érzelmileg az elmúlt két napa mai már jól jött.Ha elememben leszek, ma még elviszem az én kis porontyaimat úszni vagy pancsolni, attól függ,mihez lesz kedvük :-)
De most vissza dolgozni, a szinti is vár még rám! Szép délutánt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Remegek.....
  2018-01-23 13:59:27, kedd
 
  Az elmúlt nap jól kezdődött, sütött odakint a nap, havas volt a kert, inden szuper.....majd délután kezdett minden összeborulni. Jött egy telefon, hogy az egyik kutyus valószínűleg diszpláziás, és műteni kell a könyökét. A szívem szakadt meg , hiszen egy tünemény lett a kskutya mióta rátalált barátjára és egységben élt a szerető család/jáv/al.
Majd a barátnőm telefonált, hogy nem bír fogni, alig van hangja, nem tud enni, nyelni napok óta, kiütések vannak rajta és a pici babáján, és oda ne merjek menni, mert fertőző és valami olyan betegséget mondott,amiről még életemben nem hallottam /kéz, láb, száj betegség/.
Ez hogy lehet?????? És hogyan segítsek neki? Tehetetlennek éreztem magam a nagy kétségbeesésemben.
Majd jött egy újabb telefon, hogy egy másik kis kutyó nagyon köhög, hány, nem eszik, antibigyót írt fel a megfázására a doki, és a gyógyszer úgy néz ki nem segít. Javasoltam az enyhe köptetőt, mindenféleképpen próbálják ki....és Búra gondoltam, aki életem egyik kis-szerelme volt. imádtam előkelő fejtartását és hatalmas szeretetét.
Ahogy végeztem a rádióadással, gondok voltak a szerverhez való kapcsolódással. Miért velem történik ez????? Egy óra volt, míg Irmával valahogy csak megoldottuk. Ezt nem hiszem el!
Le akartam feküdni, hgy vége legyen a napnak, de akkor az én kincsem SPooky hányt és megint....és CSONT volt a hányásában!!!!!! NEEEEEEM!!!
Megetettem, megitattam, hogy ha megint hány, étellel jöjjön k a csont, ha még van benne. Nyugodtnak látszódott. Lefektettem a helyére, még beszéltem hozzá, hogy megnyugodjon, aludjon.
Nehezen aludtam el, és éjjel arra ébredtem, hogy a kedvesem beszélne álmában, és retteg...Jaj Istenem, mi a baj? Megsimogattam a karját, homlokát, mondtam itt vagyok vele. Majd mior megmozdult kérdeztem minden rendben, és egy hm-mel lerendezte, tudtam nem lesz gond, talán átlendült. Már aludnom kellene!
Reggel a szokásos kómás ébredés, gyerekek, indulás...majd haza. Spooky gyere! És megint hányás volt. Tele apró csontszilánkkal. Jaj ne! Mosás, rendberakás, és ismét öklendezés. Kivezettem őt, és hányt egy hatalmas csontot. MIVAN? Majd láttam még öklendezik, és véres , habos nyál jött belőle. Rettegtem, hogy mi lesz. Mi történt, ugye ez csak ahogy a csont megkarcolta a nyelőcsövét? Most pihen azóta. Kapott kockasajtot, és vizet. Alszik, alszik egész délelőtt és ki sem akart menni. Most várok mi lesz. Lesz-e még hányás. Valószínű Benitől szerezhette meg a csontot és megette. DE MIÉRT? Minek neki, mikor napi 2x is kap enni. Nem éhezhet!
Féltem az én kis drágámat <3 Figyelgetem őt.
Közben jött egy mail, ami újabb munkát adott. Nem érem utol magam, és csak gyűlnek az elvégezendő feladatok. Még jó, hogy nem kell ma sem főzni, Robi anyukája jóvoltából. Annyi mindent főzött vasárnap a gyerekeknek, hogy még bőven jut mára és szerintem holnapra is.
Nem vagyok nyugodt és boldog. Izgulok a kutyuska műtétje miatt, és izgulok mindenért.
És mellette dolgoznom kell. És ülök a gépnél ma is,és csak csinálom a dolgaimat, és készülök, mert a héten még van stúdió és videó felvétel...és .....próbálom megérteni a történéseket és összerakni magamat. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Írásbeli felvételi, hétvége....jaaaajjjj
  2018-01-22 14:28:36, hétfő
 
  Hát nem volt esemény menetes a hétvége :-)
Már pénteken éreztem izgulás lesz rendesen szombaton. Megnéztünk egy filmet és alvás, hogy mindenki kipihenje magát. Szombaton alig bírt mindenki felébredni, felkelni. Reggeli, készülődés, és go!
A lányok mentek írásbelizni. Tiszta feszkó három tini gyerek mellett az élet :-D
Itthon kitakarítottunk, rendbe tetem a konyhát, hűtőt, lakást, és elbúcsúztunk a karácsonyfától is.
Mire végeztünk, végeztek a lányok is, odaérve elvittük őket az IKEA-BA! Ebéd, és mászkálás, vásárlás, majd haza és mozizás hirtelen összeütött fincsi vacsival.
Vasárnap is olyan nehezen ébredezett fel mindenki, majd Moncsika ujjongott, hogy esett a hó, na nem is kicsi, így indulás előtt még hólapátolás, hogy a kocsival ki tudjunk állni....stb. TUTI!
Teljesen szét voltam zuhanva. A templomban jöttem rá, hogy felkészületlen vagyok, és hol van a liturgia lapja? Eltűnt? AZ hogy lehet, és jaj ez melyik ének, hogy is van.....de a rutin és az évek, na meg a zene visszairányított a megszokott ritmusba, és minden ment mint a karikacsapás....bár a fejemben még mindig káosz uralkodott, próbáltam lecsendesíteni gondolataimat, de csak úgy dübörögtek.
Ebédelni sem volt időm , egy tányér leves után indulni kellett , várt rám a stúdióban Peti.
Rengeteg munkánk volt, így egész délután nála voltam, tunk. A ksfiam is elkísért, minden érdekli ami zenével, zeneszerzéssel, írással kapcsolatos. Találkoztunk Bencével , remélem hamarosan mindenki fog róla hallani, mert egy tünemény az a fiú, és a dala is.
Húztam néhány hangot a dalában, majd nekiláttunk az én dalomnak, ami nehezen akart beindulni, hiszen Peti sehogy sem akarta elfogadni a csonka ütemű ritmust, de csak ráérzett a végén , hogy mit is szeretnék elérni vele.
Majd jött egy
farsangi gyerekdal, és egy teljesen
más stílusú dal, amire Peti kért g írjak szöveget. Jesszus tényleg elhavazódom. Még a Répának is vannak befejezetlen dolgaim, így össze kell szednem magamat.
Az utolsó simítások még a szervezésben, juj, még egy mailt is várok, el ne felejtsem.
A kellékeket is átpakoltuk, összeraktuk, még az egyiket be kell fejeznünk, az már nem sok meló kézműveskedős...
Kell egy kis kIkapcs, ezért írom a kis netes naplót, mert átáll az agyam kicsit másra, utána megint mehet tovább :-D
Ma este rádiózok is, így ez sem lesz a fejemben mit mikor, hogyan....
Szupi. Ma ez a hétfő jó. Reggel mire végeztem a kutyusokkal, porszívózással, mert azt mindig kell a kutyák miatt, az etetéssel, fűtéssel, masszőrhöz mentem. Imádom, Erika pont ot masszíroz, ahol kell, így a hátam mostanság igencsak helyre és rendbe van téve :-)
Majd Dorohyval pakolásztunk, és neki ültem a dolgaimnak. Kerestünk szállást is, mert az ide februárban lesz egy kis pihi, a munka mellett . Nagyon kemény lesz, talán nehezebb, mint a december volt, de hiszen ezt szeretem :-)
Na vissza a munkához :-) Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akkor hajrá, neki! Uzsgyi berek :-)
  2018-01-18 08:59:19, csütörtök
 
  Igen, igen. Új év, sok új fogadalom. És látom itt ott, mindenki komolyan is gondolja. Én valahogy leszoktam a fogadalmakról, a nagy fogadalmakról. DE a tegnapi beszélgetésünk rávilágított, hogy nem elég a heti 3x-i edzés, kicsit oda kellene magunkat tenni kalóriában is. Nagyon nehéz, ha nincs egy kiszabott étrend. Nagyon könnyű letérni az útról. Persze minden alap és fontos dolog ott van a fejünkben, de! Nos ez a de, hozta meg az első fuvallatot a fejemben. DE! Mindenki panaszkodik a családban, hogy 2-3 kiló rájuk szaladt itt a nagy ünnepek alatt, és most még jön a fánk korszak. Hát ki tudná a család étkezését jobban kontrollálni, mint aki főz és vásárol? Hát igen, én! Ma csütörtök van, bár a csütörtök egy negatív hozzáállású nap név, mégis ma kezdünk bele. Hogy mibe? A kalória szegényebb, zsírszegényebb étrendbe. Én évek óta zsírokkal főzök, de most áttérek a sütésre, párolásra akkor inkább, és hajrá paleo, és egészséges ételek, és zöldségek, gyümölcsök. Jó kis meló ez a farsangi hajtás előtt, de nosza!
Mai reggelim zabkása. Első próba. Ha beválik, és tényleg kibírom vele a délelőttöt, mondjuk egy paró tízórai "nasival", akkor bevezetjük. persze a tejmentes, gyümölcsös változatát. Én egyenlőre most egy zacskósat próbálok ki. Nem rossz, de nem tudom hozzá lehet-e szokni, mondjuk a virsli vagy kolbászos reggelik után :-D
Majd kiderült! Felkerül az egyik reggelik közé mindenesetre a zabkása! Természetesen vízzel vagy magtejjel :-)
Egy függőségem van,a mitől meg kellene szabadulni, és az a kóla, méghozzá a zéró. Valahol egyszer vettem zöld-kólát, lehet arra kellene váltanom :-) Először.
És mi lesz a ami ebéd?
Nos a zöldborsó leves marad, azzal nincs gond. :-) Már olvadozik két csirkemell és arra gondoltam, hogy párolt répával, főtt édes burgonyával lesz körítve . Sajnos nem sajnos, megmaradt a túrógombóc, tegnap nem jutott idő a kisütésére, így ma kerül rá sor....talán :-) Zabkása, egy ébresztő kávé, mert nagyon nehezen akaródzik elindulni a napomnak, pedig hohó mennyi minden vár ma rám!
Hát akkor munkára fel! Napsütéses szép délelőttöt ! Pusszancs!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most végeztem?
  2018-01-17 21:14:57, szerda
 
  Lement a rádió adás. Végeztem volna? Á dehogy :-D Merő ábránd. Megyek a házimunka még vár :-DDDD A konyha, a tűz.....a kutyinkóim! Annyira cuki. És úgy igénylik a törődést, a szeretgetést, az esti játékot. Spookyika még horkol idebent. Ő az én kicsi boldogság buborékom :-DBocsánat, büfögős boldogság buborék :-D A gyerekek már készülődnek a fekvéshez. Én még rendezek mindent. És várok egy ,emailt, egy dal butított verzióját, bár már napok óta várom, de ma estére már nagyon megígérték nekem. Muszáj lenne haladnom, mert februárban megint nem lesz időm, és november óta küszködünk, hogy legyen belőle valami. Tudom mindenkinek rengeteg a munkája, ezért lehet kicsit változtatnom kell a hozzáálló stílusomon :-D Na jó, tényleg bele kell tekernem, és egy dalt is fell kell vennünk holnap, bár az itthoni stúdiócska is képes rá, de még hangmérnöki keverős dolgokat nem igazán tudunk itthon megalkotni, bár e téren Toncsi nagyon tuti. Majd meglátjuk .Több szállon futnak a cselekmények, események, hiszen minden vonalat vinni kell, és tolni és haladni. Csupa jó dolog és ígéret kering a légkörben. Csak bírni kell szusszal és erővel.
A tegnapi fél üveg Nutella, kicsit vissza vett rajtam , de igyekszem megint odafigyelni. Néha úrrá lesz rajtam a fáradtság és ez van. Előkerül egy üveg finomság és nem tudok leállni, utána meg csak szenvedek a sok édességtől :-D :-D
És hogy mit főztem ma. Na ez sem semmi. Egy hatalmas adag borsó levest. Szerencsére maradt még holnapra , de a tonhalas, paradicsomszószos tésztának hűlt helye :-D
Szerintem holnap halat eszünk, rántva, édesburgonyapürével, vagy valami hasonló. Kell a light! A drágám is szeretne néhány kilótól megszabadulni, hát szánunk rá néhány hetet vagy napot :-D
Na csobbanok , hiszen még fürödnöm is kell....ó d jó! És hajnalban újra indul a mandula! Pussziiii
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért jó a sport?
  2018-01-17 11:13:02, szerda
 
  Elkezdtem heti 3x járni, egy év heti kettő alkalom után. Nagyon szuper, mert sokkal energikusabb lesz a napom, kitartóbb vagyok mindenben, és az állóképességem is javult, de! Emellett élvezem, hogy napról napra erősebb vagyok. Sajnos az étvágyam is olykor megnő, és főleg a csoki vonz ilyenkor. Amikor odafigyelek, lemegy két kiló is egy hét alatt, de ha elhagyom magamat, visszajön, hiszen a nutella tudja
mitől döglik a légy. Sokat ülök gép előtt, és ilyenkor bizony elgémberednek a testrészeink, de egy kiadós edzés, mindennel felér, sőt a tartásunk is változik!
Vettem az erőt, és elrángattam a kedvesemet is tegnap és ma. Neki egy éve gerincsérve volt, nem engedte műteni. Most nagyon kell figyelnie minden mozdulatára, de megelégeltem, hogy férfi létére szinte semmi izom nincs így rajta, és az akkori hónapok alatti fekvés azt a kis izomzatát is lelohasztotta. Tegnap az első alkalommal nagyon szenvedett, ma már elég jól bírta.Kislányom is velünk tartott, mertaz esti edzésekre még nem merem elengedni, hiszen még tart az antibiotikum szedése, és jó lenne, ha teljesen meggyógyulna. Utána, felőlem! A fiamat sem vittem ma úszni, mert szegény olyan taknyos lett a szombati napja alatt, nem volt fűtés, és szegénykém jól megfázott. nem örült neki, de montam, így nem mehet úszni, aztán ki a hidegbe!
Ma este rádiózom, de tervben van még egy hógolyózás vagy szánkózás a srácokkal délután, ha sikerül beiktatni. Valahogy lassan az életünk részévé válik a rendszeres sport. Azt gondolom, ez az életünk minőségét és hosszát is meghatározza /majd/.
Nézem kik járnak Ádámhoz, hány évesek többségében, mi a munkájuk.....és rájöttem bizony 40 felett kötelező valamiféle mozgás. Nekem főképp, hiszen előadóként fontos, hogy mit látnak, hogy nézek ki. És azért valljuk be, nem mindegy ám, hogy valakin jó legeltetni a szemünket....na jó, ehhez én úgy gondolom, még távol vagyok :-d :-d de kitartás az van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 86 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 12
  • e Hét: 12
  • e Hónap: 991
  • e Év: 86334
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.