Belépés
katolikusokoldala.blog.xfree.hu
Istenünk ereje mindazoknak a javára van, akik Őt keresik Katolikus Keresztények oldala
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 111 
Én vagyok a jó pásztor...
  2018-01-30 18:52:40, kedd
 
 A kép nagyban: Link
 
 
0 komment , kategória:  János evangéliumából  
Mi azonban a kereszrefeszített Krisztust hirdetjük...
  2018-01-30 18:35:35, kedd
 
 A kép nagyban: Link
 
 
0 komment , kategória:  Korintusiakhoz írt levélből  
Márk evangéliumából...
  2018-01-30 18:32:00, kedd
 
 A kép nagyban: Link
 
 
0 komment , kategória:  Márk evangéliumából  
A napod nem nyugszik le...
  2018-01-30 18:29:44, kedd
 
 A kép nagyban: Link
 
 
0 komment , kategória:  Ésaiás könyvéből  
Urunk, Jézus Krisztus szavai az áldásról!
  2018-01-30 18:26:20, kedd
 
 A kép nagyban: Link


Jézus:
"Amikor a pap áld akkor Én áldok
Kedves Gyermekem!Arra akarlak megtanítani , hogy áhítattal fogadd szent áldásomat.Gondolj arra hogy ,valami nagy dolog történik,amikor a pap áldását fogadod.Az áldás az én Isteni szentségem kisugárzása.Nyisd meg lelked és hagyd,hogy általa megszentelődjek!Az áldás mennyei harmat a lélek számára,hogy mindent amit tesz ,jól növekedjék.A papi áldás hatalmához,azt a hatalmat is megadom a papnak,hogy megnyithatja Szívemet és Isteni érdemeim kegyelem áldását áraszthatja a szívekbe.
Amikor a pap áld Én áldok;ekkor isteni szívemből bőségesen áramlik a kegyelem reád.Az összeszedettség által tartsd nyitva szívedet,hogy a szent áldás kincseit el ne veszítsd!Az áldásom által szeretetet kapsz a szeretethez,erőt a szenvedéshez és testi,lelki megerősítést.Szent áldásom minden segítséget magában foglal az emberek szükségleteihez.Az áldás ösztönözni fog a jóra,visszatart a rossztól,és védi gyermekeimet a gonosz ellenségtől !Nagy irgalmasság az ,ha áldásban részesülhetsz.El sem tudod képzelni ,milyen nagy jót teszek veled ez által.Ezért soha ne fogadd csupán megszokásból Szent áldásomat.Bár az áldás előtt még szegény vagy,az áldás által gazdaggá válsz.Nagyon szomorú hogy az Anyaszentegyház áldásait túl kevéssé értékelik és túl kevéssé veszik igénybe.Az áldás erősíti benned a jóakaratot,cselekedeteidet bölcs utaimra tereli,gyengéidet isteni erővel változtatja,gondolataidat megszenteli ,minden káros befolyást elhárít...
Nagy erő rejlik Szent áldásomban.Szívem végtelen szeretetéből ered.Minél nagyobb áhítattal adják és fogadják,annál erőteljesebb a hatása.Akár egy gyermeket áldanak meg,akár az egész világot,az áldás nagyobb mint ezer világ.Gondold meg hogy Isten mily nagy,milyen véghetetlenül nagy ,és milyen kicsi minden Hozzám képest?
Mindegy,hogy valaki egyedül fogadja az áldást,vagy egyszerre sokan,a bizalom mértéke szerint adok.Mivel jóságom irántatok mérhetetlen,ezért mérhetetlenül sokat is kaphattok!Soha nem várhatsz túl sokat az áldásomtól,mindenben felülmúlja kívánságaidat.Gyermekem értékelj hát mindent,ami áldást közvetít!Becsülj nagyra mindent ami meg van áldva,mert áldásommal Én a te ISTENED érintettem meg.Valahányszor áldásomban részesülsz, mindig megérintelek ,megszentellek és Szívem kegyelmébe ,szeretetébe és oltalmába búrkollak...
Gyakran nem éreztetem áldásom hatását,úgyhogy sok esetben ez csak az örökké valóságban lesz nyilvánvaló.Sokszor sokszor úgy tűnik ,hogy semmilyen áldás nem segít.Mégis mily csodálatosak az áldás hatásai.Még a látszólagos rossz is áldássá válhat ,a Szent áldás által.Ezek gyakran gondviselésem rejtett titkai,melyeket nem mindig akarok kinyilvánítani.Áldásom sokszor ott hat ahol nem is sejti az ember.Légy hát nagy bizalommal Szívemnek -e csodálatos ajándéka iránt,és fontold meg mily nagy jótéteményt gondoltam el számodra általa.
Fogadd bűnbánó lélekkel a Szent áldást,mert az áldás kegyelmei csak a bűnbánó szívben térnek be.Fogadd azzal a készséggel hogy hűségesebb leszel ,akkor áldásom ereje szíved legmélyéig fog hatolni mindvégig.Légy az áldás gyermeke ,és akkor te is mindenki számára mindenhol áldássá válsz."
***
Az Atya áldása,A Fiú szeretete,és a Szentlélek ereje,Szűz Mária anyai oltalma ,Szent József atyai hatalma ,a Szent angyalok ,és a Szenetek közbenjárása legyen velünk és kísérjen bennünket mindenkor és mindenhol.
Szentháromságos Szeretet királyi áldását kérjük magunk és mások számára is
Magyarázat:A három isteni személy egy a szeretetben.Ez a háromságos szeretet a szeret végtelen óceánja,partok és határok nélkül amely mindig ki akar áradni az emberi szívébe,hatalmas lobogó szeretettűz, amely terjedni akar és lángra lobbantani a szíveket.A Szentháromságnak ez az áldása nem csak egy általános áldás,hanem a Szentháromságos szeretet különleges áldása.

ELŐKÉSZÍTŐ IMA

Szentháromság egy Isten mély alázattal imádlak .Isteni fölséged színe előtt bánom minden bűnömet.Nagy vágyakozással nyitom meg szívemet, az Isten Szentháromságos Szeretetének királyi áldása előtt.Szeretet Istene ajándékozz meg engem ,áldásod rózsáival az Atya Mindenható szeretetének rózsáival,erősítő kegyelmekkel az áldozat hozatalhoz ,a Fiú Bölcs szeretetének rózsáival,a megvilágosodás kegyelmével a Szentlélek jóságos szeretetének rózsáival,a vigasztalás a gyógyulás kegyelmével ,szent akaratod szerint
Ámen.

ÁLDÁS KÉRÉS

Áldjon meg engem a Szentháromságos Szeretet:Az Atya mindenható szeretete,a Fiú bölcs Szeretete és a Szentlélek jóságos Szeretete.A Szentháromságos Szeretet királyi áldása legyen velem (és minden emberrel)bennem és körülöttem és maradjon velem mindenkor és mindenhol. AMEN
Szűz Mária szeplőtelen Szíve,a Szentháromságos Szeretet trónusa,könyörögj érettünk!
ÁMEN
 
 
0 komment , kategória:  Áldás  
Uram, adj békés megelégedettséget...
  2018-01-29 13:34:09, hétfő
 
 A kép nagyban: Link
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ezt mondja az Írás...
  2018-01-29 13:25:41, hétfő
 
 A kép nagyban:Link
 
 
0 komment , kategória:  Rómaiakhoz írt levélből  
Elveszett juhokként tévelyegtünk...
  2018-01-29 13:23:34, hétfő
 
 A kép nagyban: Link
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Rózsaeső imaharmincad
  2018-01-28 16:15:59, vasárnap
 
  Kis Szent Teréz közbenjárást kérve, aki megígérte, hogy a mennyben azzal fog foglalkozni, hogy jót tegyen a földön.
.
Az imádság, amit harminc napon át mindenki egyénileg, vagy közösségben imádkozik:

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Atyánk, Istenünk, tudjuk, hogy Te magad mellé veszed azokat, akik ebben a világban, mint hűséges gyermekek szolgálnak Téged, ezért Kis Szent Teréz segítségét kérjük irántad való szeretete miatt. Benned való feltétel nélküli bizalma és gyermeki ráhagyatkozása azzal a reménnyel töltötte el, hogy ,,Te teljesíted akaratát az égben, hiszen ő mindig megtette a Te akaratodat a földön." Az ő közbenjárására bízva magam, hittel és teljes ráhagyatkozással kérlek, hallgasd meg imám... (mondd el kérésed)

Mi Atyánk...

Uram, Jézus, Te az Istentől született Isten vagy , valóságos Isten a valóságos Istentől született, de nem teremtmény. Te az Isten Egyszülött Fia vagy, Uram és Megváltóm. Emlékezz, hogy Szent Teréz itt a földön szeretetből áldozta fel életét Érted és a lelkek üdvösségéért. Ő ,,azért akart az égbe menni, hogy jót tegyen a földön". A Te szeretett jegyesed lett, aki szenvedélyesen kereste dicsőségedet, ezért kérjük őt. Az ő közbenjárásában bízva átadom magam Neked, alázattal és szeretettel kérlek, hallgasd meg imám... (mondd el kérésed)

Üdvözlégy Mária...

Szelíd, Vigasztaló Szentlélek, Te Urunk és éltetőnk vagy, Akit éppúgy imádunk és dicsőítünk, mint az Atyát és a Fiút. Te vagy minden szeretet forrása. Te halmoztad el Terézt ingyenes kegyelmeiddel és tökéletes készséget árasztottál ki szívében, hogy szentté válhasson. Most, amikor ő már átlépett az örökkévalóságba, hogy közbenjárjon értünk, hozzá fordulunk imáinkkal. Az ő közbenjárására kérlek, sugalmazd vágyaimat, irányítsd kéréseimet és taníts meg imádkozni szívem belső szobájában, ahol Te laksz.

Dicsőség az Atyának...

Gyermek Jézusról és a Szent Arcról nevezett Szent Teréz, aki Xavéri Szent Ferenccel együtt a missziók védőszentje vagy, tekints beléd vetett bizalmamra, fogadd kéréseimet és mutasd be őket a Szentháromságnak. Járj közben értem a Szűzanyánál, aki a megpróbáltatás idején, mint édesanya mosolygott rád. Hallgasd meg főleg azokat, akik többet fáradnak és szenvednek, mint én. Egyesíts engem testvéri egységben mindazokkal, akik hozzád imádkoznak. Taníts meg türelemre, kitartásra és szenvedéseim felajánlására.

Teljesítsd be vágyaimat, ha ez a Szentháromság akarata. Eszközöld ki számomra, hogy megerősödjem a mindennapi imádságban és segítséget kapjak halálom óráján is, hogy eljuthassak ebből a világból az Atya végtelen békéjébe és megismerhessem Isten gyermekeinek örökké tartó örömét. Ámen.

A kép nagyban: Link
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Szent Kereszt, Jézus áldozati oltára
  2018-01-28 15:55:39, vasárnap
 
 A kép nagyban: Link
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 111 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 111 db bejegyzés
e év: 947 db bejegyzés
Összes: 2451 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 45
  • e Hét: 1414
  • e Hónap: 4061
  • e Év: 4061
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.